HIFK:n johtaminen

  • 14 388
  • 154

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei siis sanottu tyyliin, että meillä urheilujohtaja vastaa urheiluasioista ja valitsee päävalmentajan. Että jos on jotain ongelmia tai ihmetyksen aiheita valmentamiseen tai valmennukseen liittyen, niin kysy Peltoselta tai Salmelaiselta.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei taida olla. Hallituksen pj vain sanoi, ettei Jokisen palkkaamisen suhteen hommat menneet, niin kuin julkisuudessa on huhuiltu ja spekuloitu.
Tuo ei voine pitää paikkaansa. Jonkun niistä huhuista ja spekulaatioista täytyy osua kohdilleen, tai sitten on tapahtunut jotain varsin yllättävää.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Filip Saxen on kerta toisensa jälkeen tuonut esille anti-IFK viestintäänsä. Kun IFK tarpoo hän on äänessä, kun IFK:ssa asiat hyvin hän on täysin hiljaa. Vastenmielinen tyyppi kaikin puolin.
Onkohan iän myötä tullut katkeremmaksi / IFK potkinut meidän tavoin pitkään päähän, että asenne on muuttunut? Muistelen, että muinoin (en ole HBLää lukenut aktiivisesti +10 vuoteen) oli muun HBLn tavoin oikein HIFK-positiivinen tai ainakin asiallinen sekä luotettavalla tavalla skuuppeja julkaiseva. Onko asenne muuttunut, jos Tobias ei jakanut tietoja jengin sisältä oletettavasti Nybarin tavoin lehdistölle?
 

Iris

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Mitäs hyvää kirjoitettavaa Filipillä olisi ollut tässä lähivuosina? Vi måste tro på möyrintä nu och vi ska ta guld igen woo-o-o -julkaisujako täällä haikaillaan?
 

hege

Jäsen
Jos se on epäselvää kuka hoitaa sen päävalmentajan palkkauksen niin luultavasti vielä epäselvempää on se kenellä on mandaatti irtisanoa päävalmentaja, nykytilanteessa vaikuttaa vähän siltä että tällaista mandaattia ei ole lainkaan jaettu tai sitten vain ja ainoastaa henkilökohtaisesti Salmelaisella joka nyt otti ja lähti itse jonka seuraksena ei valmentaajaa voida enään vaihtaa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös