HIFK:n huhut, mutut & htt-spekuloinnit

  • 7 008 507
  • 29 632

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Onko tosiaan lupaava oma poika Pikkarainen saatu kotiutettua? Kilpailu hänestä on ollut varmasti kova.
 

The Loft

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, VfB Stuttgart, QPR
Mustat Ray-Banit hämäsi. Ja fysiikka alkaa fyyllä niinkuin fyrkkakin, hei.

Nohnoh. Jo loppui hassuttelu. Kuka muka sanoi, että Hank tulee pelaamaan? Alkoi kuitenkin olla jo ikää ja kaikkihan ovat olleet tietoisia kaverin loppumattomasta työmoraalista. Nyt saa tietynlaisen suojatyöpaikan fysiikkavalmentajana, joka sopii kyllä Hankin urheilulliseen elämänkaareen.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Mun tutka ei toimi tänään. Ei piippaa, ei hälytä.
Eli julkistettiinko siellä jotain vaiko eikö?

Ei, eikä ilmeisesti julkaista. Nybbehän sanoi coutsin vaihdostakin, että nyt on hyvä aika tehdä muutos. Muuttukoon siis tämäkin perinne.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Mun tutka ei toimi tänään. Ei piippaa, ei hälytä.
Eli julkistettiinko siellä jotain vaiko eikö?
Karavaanari ja Kölli ovat keränneet matkustajien puhelimet sekä faksit laivan astuttaessa pois. Huomenna sitten saadaan Sanlalla-tieto StadiMatin 3 vuoden 1,5M€ jatkodiilistä.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Hank Pikkarainen fysiikkavalmentajana on kutakuinkin yhtä hyvä idea kuin Alpo Suhonen MMA-valmentajana tai Raimo Summanen tantraopettajana. Ehkä IFK voisi palkata nuo kaikki kolme.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
Ei nyt vittu...''pikkasen'' merkitys menee tostakii reissusta jos siellä ei enää edes julkasta mitään. Haista Nybari paska!
 

Driver#66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Haha, kunnon antikliimaksi. Eikös joku nimimerkki julistanut jo varmana tietona, että tälle illalle on säästelty iso vonkale.
Toivottavasti et viittaa minuun. Pahoittelen jos annoin ymmärtää itseni väärin. Eilen kirjoittelin kuulleeni mielestäni varmasta lähteestä aika isosta vonkaleesta, mutta en missään nimessä tarkoittanut että se julkistettaisiin juuri laivalla. Pakko kyllä myöntää että oletin itsekin näin tapahtuvan. Sääliksi käy kyllä niitä jotka lähtivät kellumaan vain kuullakseen uutisia. Aika perseilyä taas joukkueelta. Risteilyyn on kuitenkin jonkinlaisena perinteenä kuulunut nuo isompien fisujen paljastukset.
 
Nyt kun on saatu risteily jaloista, niin voin varmana huhuna kertoa, että tässä odotellaan the vonkaleen kanssa mm-skabojen loppumista. Jos ei vielä silloinkaan kuulu mitään, niin voin varmana huhuna kertoa, että tässä odotellaan the vonkaleen KHL-option loppumista. Seuraavana varmana huhuna kerron, että on lähdössä NHL:ään training campille hakemaan peliaikaa. Ja viimeisenä oljenkortena kerron, että the vonkale on signattu, mutta asiasta kerrotaan vasta verorajalla, jolloin kovin koskaan liittyy jengiin.

Puuttuiko joku vaihe?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Toivottavasti et viittaa minuun. Pahoittelen jos annoin ymmärtää itseni väärin. Eilen kirjoittelin kuulleeni mielestäni varmasta lähteestä aika isosta vonkaleesta, mutta en missään nimessä tarkoittanut että se julkistettaisiin juuri laivalla.

Niin no, kyllähän tuosta tiistaisesta kirjoituksestasi sai sellaisen kuvan, että julkistaminen tapahtuisi tänään. Vai mitä mahdoit tarkoittaa lauseilla "Torstaina tapahtuu" ja "Jaksakaa siis hengittää vielä torstaihin asti"?

Olkaa huoleti arvon palstaveljet. Kyllä tässä on vielä aikaa hioa ensi kaudeksi hyvinkin kilpailukykyinen joukkue. Torstaina tapahtuu. Uskallan väittää että n. 97% tämän keskusteluketjun jäsenistä ampuu pienen valkoisen laakin lahkeeseensa kun tomppa esittelee ainakin yhden työnäytteistään. Tuo jäljelle jäävä 3% koostuu täysin arvauksena muiden joukkueiden faneista (joita vituttaa) ja naisista (jotka ilmaisevat kiihkonsa hieman eritavalla). Jaksakaa siis hengittää vielä torstaihin asti. Silloin tarjoillaan kuulemani mukaan lisähappea. Vaikka eihän se tietysti loppupeleissä HIFK-fanille riitä:)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös