Hifk - Lukko 29.9

  • 8 139
  • 97

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse pääsin vasta toisen erän loppupuolella halliin ja tuomarivastainen ilmapiiri oli todella aistittavissa. En tiedä mitä (tilastotietoja lukuunottamatta) oli aiemmin tapahtunut, mutta en edes Sepaluksen kulta-aikoina ole kuullut yhtä paljon dumareihin kohdistuvaa purnausta Nordenskiödinkadulla....

Kolmas erä oli ihan OK peliä kotijoukkueelta kun Lukko ilmeisesti vaan halus jäädyttää peliä. Sakke päästi yhden helpon (otan takaisin osan Kärpät-matsin jälkeistä 'eikö muka voittava veskari'-puhettani...) mutta muuten IFK:lla oli kymmenkunta hyvää kutia ja mahdollisuutta tökkiä ribarit perille. Ei onnistunut tällä kertaa.

Hauska huomata että Raumalla ollaan tyytyväisiä Ikaan. Onnea matkaan!
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Olin...

...eilen ottelussa, ja päällimäiseksi mieleen jäi surkeimmat tuomarit jotka olen ikinä SM-liigassa nähnyt, Kaislehto ja Pakaslahti!

Ei HIFK olisi hävinnyt, jos olisivat pelanneet omalla tasollaan. HIFK hävisi omaa surkeuttaan.

Voiko joku kertoa, miten on mahdollista että Pakaslahti saa tuomaroida Lukon ottelua??? Mieshän näytti siltä, kun olisi ollut Lukko pelaajien paras kaveri. Katkojen aikana jutteli useasti Vehasenkin kanssa.

Lukko sai koukkia, roikkua ja heittäytyä mielensä mukaan. Varsinkin nämä hienot hypyt menivät täysin Raumalais tuomarille läpi. Olivat varmasti sopineet tästä ennen ottelua.

Törkeätä SM-liigalta laitta raumalaistuomareita Lukon otteluun. Tuomioissa se näkyi selvästi.

Ps. Lukon pelityyli oli kyllä masentavaa katsottavaa. Odotan jo innolla kun Blues saapuu tiistaina petoluolaan. Silloin on kaksi hyökkäävää joukkuetta vastakkain. Lukon viiden miehen keskialueen sumppu on tehokasta roikkumisineen, mutta todella ikävää katsottavaa.

Onnittelut kuitenkin Lukolle siitä, että saitte oman tuomarin jollain tavalla ottelun päätuomariksi. Onnittelut myös kahdesta pisteestä. Toivottavasti Pakaslahti saa jonkun korvauksen Lukolta hienosta työstään.

Saataisiinko Simo Saarinen seuraavaan HIFK otteluun tuomariksi?
 

virtuoosi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pakaslahti

ei kyllä todellakaan ole raumalainen. Tampereelta mies lienee. Ainoa yhtymäkohta Lukkoon ilmeisesti se, että velipoika Petri pelasi usean vuoden Raumalla. Mutta jos se tekee raumalaiseksi niin selvä on.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikö Pakaslahti ole Oulusta vai olenko täysin väärässä ?? Petri Pakaslahti pelasi viime vuonna Lukossa mutta tuli Raumalle muistaakseni juuri Oulusta A -juniorina. Korjatkaa jos olen väärässä. Lisäksi luulen että Saarinen ei välttämättä ole HIFK:n pelaajien toivelistalla ( "kotituomari epäilyiden karkoittamisjäähyt" )
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Jälleen...

...www.hifk.fi, kertoilee sitten satuja. Näin siellä kerrotaan:

"Tosin muutama jäähy oli vähintäänkin kyseenalainen. Onkin hieman ihmeellistä,että Lukon ottelua tuomitsi raumalaispäätuomari Jukka Pakaslahti. Liigassa on tehty muutamia herrasmiessopimuksia tuomaritoiminnan suhteen. Eihän ex-hifkiläinen Simo Saarinenkaan tuomaroi HIFK:n pelejä. Toiset joukkueet näyttävät tässäkin asiassa olevan tasavertaisempia kuin toiset."

Mielestäni se fakta että velipoika usean vuoden ajan pelasi Raumalla, ei kyllä voi olla vaikuttamatta Pakaslahden tuomaritoimintaan. Hyvissä väleissä näytti ainakin Lukko pelaajien kanssa olevan. Missä se Jukka asustelee tänä päivänä??? Mistä Kaislehto on tullut???
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Erotuomari Jukka Pakaslahti on syntynyt Tampereella, ja jääkiekkoilijaveljensä Petri puolestaan Vaasassa. Petri Pakaslahti tosin on kiekkoilijana Kärppien kasvatti.

Mikä sitten yhdistää heidät Rauman Lukkoon?

Petri on pelannut Lukossa seitsemän edellistä kautta, joten hänen yhtymäkohtansa Raumaan ja Lukkoon on siinä, mutta Jukka Pakaslahti tuskin on koskaan edes Raumalla käynyt muuta kuin pari peliä viheltämässä, joten hän ei ole sen enempää raumalainen kuin helsinkiläinenkään.

Ja useinhan tuomarit juttelevat pelaajien kanssa katkoilla, eihän siinä pitäisi mitään pahaa olla?
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tuomarit

Minusta on ihan sama vaikka tuomarit olisivat samalta paikkakunnalta kuin toinen joukkueista, jos se ei vaikuta heidän tuomioihinsa. Ammattilainen on aina ammattilainen. Pakaslahti oli eilen Lukko-myönteinen, johtuu mistä johtuu. Ja pelkästään toisen joukkueen pelaajien kanssa juttelu tauoilla ei ole hyvää signaalia ulospäin. Tuomaritarkkailija antoi kuulemma eilisestä Pakaslahdelle rankat miinukset ja mies joutunee puhutteluun/tarkkailuun. Erityisesti sen yhden rankan sukelluksen ostaminen oli pöyristyttävän idioottimainen temppu. Joten Pakaslahti ei varmasti tuomitse seuraavaa Lukko-HIFK matsia.

Mutta kuitenkin: virheitä sattuu kaikille (paitsi Seppo Mäkelälle:p ) ja edelleen korostan, että HIFK ei eilen jäähyihin hävinnyt. Joku kirjoitti että HIFKillä olisi ollut paikkoja ratkaista ottelu. Ei minusta! HIFKin ainoa maalikaan ei ollut klassinen maalipaikka vaan Zidyn virtuoosimainen soolo. Ei se ole automaattisesti maalipaikka, että kiekko laukaistaan kohti vastustajan maalia ja veskari torjuu. Siis ei minun mielestäni. Maalipaikkoja ovat ne tilanteet, joissa olisi ollut tyhjä tila ja realistinen aika laittaa kiekko reppuun. Esim. läpiajo eli hyökkääjä vs. veskari ei minun mielestäni ole automaattisesti maalipaikka. Se on kaksintaistelu. Mutta tämä nyt on tällaista mielipidejorinaa...

...HIFK hävisi omaan saamattomuuteen yhdistettynä Lukon joukkuepuolustukseen + Saken alavireeseen. Näiden painoarvot ovat makuasia, mutta itse laittaisin tappiosta Lukon ansioksi 60%, Sakelle 20% ja omalle nuiveudelle 20%. Mutta Mällin kommentti matsista oli viisas; näitä sattuu pitkässä juoksussa junnupitoiselle jengille, ei paniikkia ja uutta matoa koukkuun!
 

Dexu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva Suomen Mestari 2021
Jukka Pakaslahti ei ole asunut päivääkään Raumalla. Mitä nyt on saattanut seitsemän vuoden aikana käydä viikonloppu vierailuilla velipoika Petrin luona silloin tällöin, mutta ei se miehestä silti raumalaista tee saatikka sitten Lukko-fania. Ja eihän se Pakakaan enää täällä pelaa, joten mitä intressejä sillä olisi enää Lukkoa kohtaan?

Ja tämä toinen päätuomari Petri Kaislehto on syntyjään Hämeenlinnasta, eikä tiettävästi ole myöskään koskaan asunut päivääkään Raumalla. Joten eiköhän voida unohtaa puheet raumalaistuomareista.
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Re: Jälleen...

Viestin lähetti tiki10
...www.hifk.fi, kertoilee sitten satuja. Näin siellä kerrotaan:

"Tosin muutama jäähy oli vähintäänkin kyseenalainen. Onkin hieman ihmeellistä,että Lukon ottelua tuomitsi raumalaispäätuomari Jukka Pakaslahti. Liigassa on tehty muutamia herrasmiessopimuksia tuomaritoiminnan suhteen. Eihän ex-hifkiläinen Simo Saarinenkaan tuomaroi HIFK:n pelejä. Toiset joukkueet näyttävät tässäkin asiassa olevan tasavertaisempia kuin toiset."

Mielestäni se fakta että velipoika usean vuoden ajan pelasi Raumalla, ei kyllä voi olla vaikuttamatta Pakaslahden tuomaritoimintaan. Hyvissä väleissä näytti ainakin Lukko pelaajien kanssa olevan. Missä se Jukka asustelee tänä päivänä??? Mistä Kaislehto on tullut???

Ja vaikka Lukolla oli helsinkiläisvalmentaja:D ei HIFK voittanut:D :D
 

TheBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kansas City Outlaws
ja Seppo Mäkeläkin istuu Rauman kaupungin valtuustossa :D

ei ne tuomarit siellä muuten vaan viheltele.. hyvä vaan että heitetään äijiä jäähylle ja koitetaan vähentää mailahäirintää ja antaa taitopelaajille tilaa.. ja maalivahdin sais jättää rauhaan..
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Viestin lähetti Hearsay
Samasta osoitteesta voi tarkistaa tilanteen tulokaspörssissä, jossa Mika Viinanen vuorostaan ohitti Kimmo Häppölän. Onko Häppölä nostettu A-junnuista vai onko miehellä divaria takana?



En nyt jaksa katsoa tuolta sm-liiga.fi:stä mitä siellä seisoo, kun niillä sivuilla on tapana yleensä räjäyttää allekirjoittaneen selain, käyttöjärjestelmä ja pää. Sen verran on kuitenkin pakko korjata, että kyseessä lienee IFK:n Toni Häppölä. Kaveri on omia kasvatteja ja nostettu viime vuoden A-junnuista tämän kauden liigajengiin. Nuori ja taitava sentteri, joka on osoittautunut alkukauden pelien perusteella yllättävän kypsäksi pelimieheksi. Lisätietoa löytyy tuolta: http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?joukkue=HIFK&pelaaja=2224
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
No annan nyt oman osani, siis näkemykseni eilisestä IFK-Lukko matsista.

Pakaslahti-Kaislehto. Ei tarvitse enää tollaisia idiootteja Helsinkiin tuoda. Jos viheltää huonosti, niin voisi sitten viheltää tasapuolisesti, eikä leikkiä sankaria siten, että viheltää pelkästään kotijoukkueelle. Toki muutaman Lukon pelaajan jalat olivat melkoista makaroonia, niin helposti miehet makailivat. Kuitenkaan nämä jäähyt eivät muuten ottelua ratkaisseet, kuin että IFK:n muutama pelaaja joutui pelaamaan todella kovia minuutteja ja eihän sieltä jäähypenkiltä ottelua voiteta. Ei kyllä vakuuttanut Paskalahden vihellykset tänäänkään, mutta se siitä valituksesta.

Lukon kakkonen on todella kova luu, Viinanen etunenässä. Lisäksi Lukon "sumputus" toimi erittäin hyvin, IFK:ta ei päästeetty edes vetopaikkoihin. Muutamasta paikasta ei mitään saa aikaan, kuitenkin hyvää yritystä IFK:lla riitti. Lukko vaan yksinkertaisesti rankaisi virheistä, joista mielestäni kaksi maalia meni Saken piikkiin, ja viimeinen oikeastaan koko kentällä olleen ketjun piikkiin, mitäs piti ajassa 19.50 vielä vetää pitkä ja hankkia aloitus omaan päähän. Varsinkin, kun kukaan ei vaan voita aloituksia, siinä onkin yksi IFK:n pahimmista ongelmista tällä hetkellä.

Sakella ei siis ollut paras iltansa, Zidlicky tuntuu kyllä väsyneenäkin olevan hirveässä vedossa, uskaltaisin tällä hetkellä sanoa, että Z on liigan paras pelaaja. Muuten kakkoskenttä oli IFK:n paras, Vihko toi hyvää menoa ykköseen, mutta Cipruss on aika yössä edelleen.

No tiistaina sitten pelataankin taas kotona IFK-Jamo matsi, kovaa pitää jaksaa sielläkin taklata, siinä on konsti, jolla saadaan Bluesin peli sekaisin. Ja lisäksi pitää onnistua ohittamaan Myllys. Siinä voiton avaimet.
 

mox

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Re: Olin...

Viestin lähetti tiki10
...eilen ottelussa, ja päällimäiseksi mieleen jäi surkeimmat tuomarit jotka olen ikinä SM-liigassa nähnyt, Kaislehto ja Pakaslahti!

Ei HIFK olisi hävinnyt, jos olisivat pelanneet omalla tasollaan. HIFK hävisi omaa surkeuttaan.

Voiko joku kertoa, miten on mahdollista että Pakaslahti saa tuomaroida Lukon ottelua??? Mieshän näytti siltä, kun olisi ollut Lukko pelaajien paras kaveri. Katkojen aikana jutteli useasti Vehasenkin kanssa.

Lukko sai koukkia, roikkua ja heittäytyä mielensä mukaan. Varsinkin nämä hienot hypyt menivät täysin Raumalais tuomarille läpi. Olivat varmasti sopineet tästä ennen ottelua.

Törkeätä SM-liigalta laitta raumalaistuomareita Lukon otteluun. Tuomioissa se näkyi selvästi.

Ps. Lukon pelityyli oli kyllä masentavaa katsottavaa. Odotan jo innolla kun Blues saapuu tiistaina petoluolaan. Silloin on kaksi hyökkäävää joukkuetta vastakkain. Lukon viiden miehen keskialueen sumppu on tehokasta roikkumisineen, mutta todella ikävää katsottavaa.

Onnittelut kuitenkin Lukolle siitä, että saitte oman tuomarin jollain tavalla ottelun päätuomariksi. Onnittelut myös kahdesta pisteestä. Toivottavasti Pakaslahti saa jonkun korvauksen Lukolta hienosta työstään.

Saataisiinko Simo Saarinen seuraavaan HIFK otteluun tuomariksi?



Huh huh mitä puhetta, joku kunnioitus vastustajaa kohtaan
olisi nyt paikallaan.
Todella säälittävää.

Kuten edellä mainitset :
"HIFK hävisi omaa surkeuttaan".

PS.olin paikalla.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämän fanien väärinkäsityksen tuomarin raumalaisuudesta vielä ymmärtää, mutta kyllä haavi aukesi, kun Mälkiä ihmetteli äsken TV:n Urheilukanavan haastattelussa sitä, että miten ottelussa oli Lukon vierasottelussa saattoi olla raumalaistuomari. Minä ihmettelemään, että oliko Ringbom tuomarina? No, ei! Täällä itketään Pakaslahdesta.

On se kumma juttu, että kun Lukko pelaa hyvin: voittaa tai pelaa tasurin, on niin äärettömän vaikeaa sanoa Lukon pelanneen hyvin. Selityksiä löytyy asennevammasta (Tappara) väsyneisyyteen (HIFK) ja tietysti tuomarit.

Saa nähdä, millä selitetään se, että Lukko voittaa torstaina SaiPan, lauantaina Kärpät ja sunnuntain TV-ottelussa Ilveksen.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Viestin lähetti Hearsay
Saa nähdä, millä selitetään se, että Lukko voittaa torstaina SaiPan, lauantaina Kärpät ja sunnuntain TV-ottelussa Ilveksen.

No, jos Pakaslahti ja Kaislehto tuomaroivat kaikki nämäkin ottelut, niin voin vakuuttaa että Lukko voittaa kaikki nämäkin ottelut.

Eihän se Lukon syy ole, että raumalaismyönteinen erotuomari laitetaan ottelun tuomariksi. Harmi vaan, että ainakaan minä en voi sanoa Lukon olleen hyvä, koska tuomaripelleily vei päähuomion pelistä.

Toivottavasti ensi kerralla tasapuoliset tuomarit tuomitsevat, ja voin nähdä Lukon pelin loistokkuuden. Lukkoa ja HIFK:ta on vaikea tämän pelin perusteella verrata. HIFK istui jäähyllä jatkuvasti, ja Lukko sai tehdä mitä halusi.
 

Pate 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsingfors
Viestin lähetti Hearsay
On se kumma juttu, että kun Lukko pelaa hyvin: voittaa tai pelaa tasurin, on niin äärettömän vaikeaa sanoa Lukon pelanneen hyvin. Selityksiä löytyy asennevammasta (Tappara) väsyneisyyteen (HIFK) ja tietysti tuomarit.

Eipä ole yhtään vaikeaa:

Lukko pelasi tehokkaasti tehden IFK:n aseettomaksi ja ansaitsi voittonsa.

Lukon hyvästä pelistä huolimatta tuomarit saattoivat tuomita epäjohdonmukaisesti, mutta se ei millään vaikuttanut lopputulokseen. IFK:lta ei hylätty montaa maalia, eikä niitä Lukollekaan lahjoitettu tyhjästä revityillä jäähyillä.

Yhtä hyvin jos IFK:n pelaajilla ei fysiikka kestänyt, voidaan varmaan vastustajan parempi vauhti laskea Lukon eduksi. Tässäkin suhteessa oikea joukkue voitti, monikaan IFK-kannattajista ei ole väittänyt että meille olisi kuulunut ainakin kuusi maalia ottelun olemattomista maalipaikoista.

Eikä sekään ollut yleisenä mielipiteenä, että pisteet olisivat menneet väärälle joukkueelle. IFK-fanit sanovat että tuomarit olivat IFK-vastaisia; tämän voi tulkita faktaksi tai mielipiteeksi oman makunsa mukaan. Monet sanoivat että IFK:lta loppui potku; eihän sekään ole negatiivista Lukkoa kohtaan että teillä voimat riittivät. Lukon voiton voi jokainen tunnustaa faktaksi tuloksiin katsottuaan, eikä täällä todellakaan marista että voitto olisi kuulunut IFK:lle. Häviöistä pitää löytää eniten korjattavaa omaan napaansa katsomalla, liigassa ei hävitä jos joukkue onnistuu kaikessa.

Se nyt menee jo liian säälittäväksi jos pitäisi tunnustaa että kaikki meni nappiin mutta silti hävisimme täydellisellä pelillä. Itsekritiikin avulla seuraavasta pelistä saattaa tulla voitto, suunnan kääntäminen olisi paljon vaikeampaa jos tappioon pitäisi olla tyytyväinen.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jo on aikakin tuomarien olla raumalaismyönteisiä! Tihonov haukkui tuomareita puolen miljoonan sakkojen edestä ja se näkyi myös tuomarien suhtautumisessa.

Tai ehkä nämä tuomarit kuuluvat Radio Suomen selostajan Juha-Matti Holopaisen kanssa johonkin anti-HIFK-kerhoon, jotka selostavat ja tuomitsevat IFK:n suohon...

Lukko on niin nuori ja kokematon, että se tarvitsee kaiken mahdollisen avun tuomareiltakin. Kun nyt vielä alkaa lokakuu ja illat pimenevät ja joidenkin asiantuntijoiden mielestä tämä pimeä aika tuo reaaliteetit esiin ja silloin nuoria pelaajia Siperia opettaa. Ja maalivahtiparikin Lukolla on Suomen surkein.


Toivon kovasti, että tiistaina Myllys nöyrtyy IFK:lle ja tämä thread kuihtuu. Surkea ja passiivinen Lukko jatkaa omia juttuhetkiään tuomareiden kanssa voittojen tiellä...;)
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Tuomarit, tuomarit, tuomarit....ja vielä kerran tuomarit. Surkeita luusereita, kun ei muuta keksi.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Pete 62
Tuomarit, tuomarit, tuomarit....ja vielä kerran tuomarit. Surkeita luusereita, kun ei muuta keksi.

-Öh, käväisin tuossa Pelicans-Jokerit ottelun ketjua lukemassa ja kummasti sielläkin tuomareita morkattiin narrifanien toimesta..mutta sehän oli tietysti eri asia? En ole löytänyt tästä HIFK-Lukko threadista kuin ehkä yhden mielipiteen, joka totesi että HIFK hävisi tuomarien takia. Kaikki muut, minä mukaanlukien, ovat olleet sitä mieltä, että tuomarit olivat huonoja, MUTTA HIFK EI HÄVINNYT NIIDEN TAKIA. LUKKO VOITTI, KOSKA OLI PAREMPI, TUOMARIT SILTI HUONOJA. Capiche? Tämä siis huonoa häviämistä Ilmalan mielestä....(ja se Tuomo Ruudun jäähy oli muutensiis ihan väärin tuomittu siellä Lahdessa...):D
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Pari sanaa

Pakko kantaa korteni kekoon vähän myöhässäkin.

Kyllä, tuomaripeli ontui. Vika ei ollut siinä, että HIFK:n lukuisat jäähyt olisivat olleet tuulesta temmattuja. Linja oli tiukka, mutta kyllä jotakuinkin kaikki tilanteet olivat jäähyn paikoiksi tulkittavia. Vika oli siinä, ettei Lukolle vihelletty ensimmäistäkään jäähyä vastaavanlaisista tilanteista. Vasta kiekottoman Zidlickyn kampeaminen jäihin vikalla minuutilla sai tuomariparin viheltämään myös toiseen suuntaan. Todella epätasaista toimintaa, mutta ei ottelun tietenkään voi siihen väittää ratkenneen.

Mitä Nielikäisen taklausjäähyyn tulee, niin minusta kyseessä oli päivänselvä kyynärpäätaklaus. Käsi nousi viime hetkellä ja osui Niskalaa(?) leukaan.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Re: Pari sanaa

Viestin lähetti OldTimeHockey
Pakko kantaa korteni kekoon vähän myöhässäkin.

Kyllä, tuomaripeli ontui. Vika ei ollut siinä, että HIFK:n lukuisat jäähyt olisivat olleet tuulesta temmattuja. Linja oli tiukka, mutta kyllä jotakuinkin kaikki tilanteet olivat jäähyn paikoiksi tulkittavia. Vika oli siinä, ettei Lukolle vihelletty ensimmäistäkään jäähyä vastaavanlaisista tilanteista. Vasta kiekottoman Zidlickyn kampeaminen jäihin vikalla minuutilla sai tuomariparin viheltämään myös toiseen suuntaan. Todella epätasaista toimintaa, mutta ei ottelun tietenkään voi siihen väittää ratkenneen.

Mitä Nielikäisen taklausjäähyyn tulee, niin minusta kyseessä oli päivänselvä kyynärpäätaklaus. Käsi nousi viime hetkellä ja osui Niskalaa(?) leukaan.

Ok, näin se varmasti oli, jäi minulta piippuhyllyltä huomaamatta. Pirkule sattuhan näitä minullekkin, noh minähän en olekkaan dumari, vaan aina oikeassa oleva katsoja:rolleyes:
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Pete 62
Tuomarit, tuomarit, tuomarit....ja vielä kerran tuomarit. Surkeita luusereita, kun ei muuta keksi.

Onkohan Pete62 Spoonfulin ystävä. Niin paljon tuntuu IFK kiinnostavan.
 

Carlos

Jäsen
Vinkki Raumalaisille

Onnittelut tosiaan Lukolle voitosta, ansaitsitte sen ihan omilla avuillanne ollaan tuomareista nyt sitten mitä mieltä tahansa. Mutta teille jotka kuuntelitte peliä Ramonasta ja kommentoitte jotain sen perusteella, kehoittaisin harkitsemaan kahdesti.

En ole tainnut koskaan kuulla niin kotiinpäin vetävää selostajaa kuin tämä kaveri joka selostaa Lukon pelit. Tottakai selostajillakin saa olla omat suosikkijoukkueensa, mutta ko. selostaja on huono fanaattisuudessaan. Vaikka itsekin Raumalla pääosin asuvana toivon myös Lukon menestyvän, en yksinkertaisesti pysty kuuntelemaan näitä selostuksia.

Pelistä riippumatta vastustaja sikailee koko ajan, jäähyjä ei anneta sitten mistään, ja jos lukko saa jäähyn on se lähes aina käsittämätöntä. Yleensä kaikki nämä törkeydet jotka kentällä tapahtuvat ovat noin 50% miedompia kuin hän antaa ymmärtää...
 

Skoda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Muutama näkökulma

Lukko pelasi oamlla vierastaktiikallaan myös Helsingissä, ikävää kiekkoa vai ei mutta tällaista tullaan näkemään myös jatkossa vieraskentillä:

- ensimmäisessä erässä viheliäistä karvausta vastustajan päädyssä, jolla tehdään tarvittavat maalit
- toisessa erässä karvausta jo lasketaan ja pyritään pitämään vastustaja nollilla
- kolmannessa erässä keskitytään pelkästään puolustamiseen, vain selvistä paikoista saa pyrkiä vastustajan päätyyn

Kolmas erä oli karmivaa katsottavaa Lukon pelityylin vuoksi, mutta toisaalta taktiikka on tällä kaudella purrut hyvin ja kaikki pisteet lasketaan niiden kauneusarvoista huolimatta.

Ensimmäisessä erässä peli pyöri lähes yksinomaan HIFK-päädyssä. Lukon karvaus oli todella aggressiivista, enpä ole moista nähnyt pitkiin aikoihin. HIFK ei pystynyt nostamaan peliään ylös omasta päädystään sitten millään. Lukkoa taitavampi joukkue olisi tehnyt tuossa pyörityksessä useamman maalin, mutta Lukko kykeni vain kahteen. Mitäpä jos vastassa olisi ollut esim. HPK, lukemat olisivat ensierän jälkeen saattaneet olla 6-0.

HIFK väsyi, turhautui ja kuumeni. Fanit buuasivat omilleen ensimmäiset kaksi erää. Sen jälkeen alkoivat huudot: tapa se! Erinomaista kiekkokulttuuria, jota kuuntelemaan ei ainakaan lapsia kannata tuoda. Kovalla pelillä irtosi yleisön sympatia. Jos tämä on sitä mitä katsojat pelaajiltaan haluavat niin turha haukkua tuomaria häviöstä. Poikittainen maila naamaan antaa reaktion: sattuiko sitä idioottia, tapa se!

Pelaajat hakevat yleisön suosiota ja kun kunnolla runttaa niin sitä myös saa, ei ihme että se johti ylilyönteihin koko ottelun kuluessa. Kyllä suurin osa tuomioista oli täysin oikeutettuja. Ottelun alussa muutama jäähy tuomittiin HIFKlle heppoisin perustein, mutta ottelun edetessä suurimman osan he hakivat peliraivossaan ihan itse. Lukon joukkuekuri oli monta astetta kovempaa luokkaa kuin punapaitojen, pelaajat nielivät kolmannen erän nyrkit, kyynärpäät ja poikittaiset mailat ja pelasivat vain ja ainoastaan joukkueen eteen. Lukko ei ylivoimaansa kyennyt hyödyntämään, vaikka muutaman erinomaisen paikan loikin. Kolmannessa erässä ei vastustajan päätyyn pyritty enää ylivoimallakaan.

Ymmärrän että kyseessä oli lauantaipeli ja osa yleisöstä on varmasti virittäytynyt tunnelmaan suht kosteasti, mutta silti oli tullut katsomaan vastustajan hakkaamista, ei jääkiekkoa. Ehkä näiden "tapa se" -huutojen edustajien kannattaisi ostaa lippu Kabuliin ja ryhtyä tositoimiin sen sijaan, että odottaa muiden toteuttavan omia fantasioitaan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Ei oikeuta mutta hei

Onhan se hyvä kun vanha kunnon tsekkiauto ( Skoda ) pui helsinkiläisten käyttäytymistä , mutta myös Raumalla osataan. Olen ollut Äijänsuon hallissa noin kymmenkunta kertaa ja aina yleisö on huutanut vastaavia " tapa se " , " hurrihomo " juttuja. Lisäksi Äijänsuo on maankuulu paikka siitä , että siellä on aina " huonot tuomarit ". Niin ja lensihän siellä viime kaudella tikkoja ( siis dartseja , ei niitä lintuja ) vastustajan ( IFK ) vaihtoaitioon. Toissakaudella taas jollain neropatilla oli tuomaripilli katsomossa , jolla ohjaili peliä ( IFK teki maalin , kun tämä neropatti vihelsi pelin poikki . No " huonot tuomarit " hyväksyivät kuitenkin maalin. Haluan vain julkituoda , että oma piha täytyy putsata , ennenkuin alkaa naapurin pihaa kritisoida.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös