HIFK kausi 2003-2004

  • 269 667
  • 1 800
Tila
Viestiketju on suljettu.

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Re: Mä haluan Jakke Ruudun takaisin!

Viestin lähetti JHag
Jatkoajan NHL-raportista:
Suomalaisista Jarkko Ruutu pääsi jälleen pelaamaan, nyt peliaikaa tuli rapiat 10 minuuttia ja hän tappeli Mike Grierin kanssa toisessa erässä. Ruutu otti alussa pari iskua sisään, vaihtoi kättä ja murjoi Grierin naaman verille.

Kaneettina vaan että kyllä tuossa klipissä sitä verta valuu nimenomaan Jarkon naamasta. No, mukava lisähän JR olisi liigaan. Taitaapi kuitenkin jäädä NHL:ään...
 

Muksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Molempien miesten naamat parsittiin matsin jälkeen.

Ruutu kyllä tiesi mitä teki, ja antoi Grierin koputella kypäräänsä. Hän on jo monessa tappelussa nimenomaan ensin ottanut kaverilta kypärän päästä ja vasta sitten ruvennut miettimään hyökkäävämpää taktiikkaa. Tuosta klipistä en saa selvää, että leikkaako Ruudun silmäkulmaan kypärä, vai saako Grier yhden osuman kunnolla perillekin.

Otettuaan kypärän Grierin päästä, Ruutu vaihtoi kättä ja sen jälkeen Grieriä vietiin isoksi mieheksi melko hurjasti. Grier ei voinut paljon kuin pidellä kiinni ja toivoa parasta, eikä hän päässyt edes yrittämään lyömistä kuin yhden ainoan kerran. Ruutu puolestaan antoi palaa vapaalla kädellä ja osumia meni perille koko ajan, eikä Grier kauaa sitten tolpillaan pysynytkään.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Ruutu tapellessaan itseasiassa tekee muutakin kuin vain huiskii vähän sinne päin. En tiedä onko Ruutua tarkoituksella koulittu tappelemaan, mutta painoonsa nähden hän on ollut viime aikoina erittäin kova luu ja se on eurooppalaiselle pelaajalle hyvin harvinaista.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja palataan taas kauteen 2003-2004. Höpinät ovat taas huipussaan, ihan sairaan hyviä ukkoja on tulossa joka ovesta ja ikkunasta. Pentti hoitaa, no problem.

Valmentajaksi on tulossa Aravirta, joka saa sellaisen rosterin ettei mitään jakoa. Kaikkihan on selvää, pytty tulee himaan ensi keväällä. Mitäs vittua sitä edes pelaamaankaan.

Hommassa on vain yksi mutta, koko paketin näyttää jälleen kerran kasaavan se sama huippuammattilainen, jolla on esittää vertaansa vailla olevat referenssit oikeastaan ainoastaan siitä miten kaikki saa menemään päin vittua.

Valmentaja vaihtui jo ja uutta etsitään, tai voihan se olla ettei enää etsitä. Mutta vaihtakaa nyt ihmeessä se jengin kasaaja samaan piikkiin niin hommat lähtee skulaamaan. Ei se uusi ainakaan huonompi voisi olla.

Ihan oikeasti, en minäkään kyllä Aravirtana uskoisi Penan jaarituksia vertailuja kestävästä rosterista. Penan parin viime kauden näytöt ovat niin vakuuttavat ettei kovinkaan moni usko enää hänen puheisiinsa. Uskottavuus on mennyt koko miehestä, ja toivottavasti häntä ei joudu katselemaan enää yhtään kautta.

Sinänsä hyvä homma kyllä on ettei uusia ukkoja tarvita kuin ne 3-5, koko muu paketti on jo kasassa. Huonolta kyllä vaikuttaa se että siellä on se Pena joka taas kaivaa ne puuttuvat jätkät kaveriltaan, ja saa päälle kolme hedbergiä. Toisaalta, paistaa se päivä kuulemma paskakasaankin, eli kaikki on kait mahdollista. Pena voi yllättää ja nykäistä sen jengin kesällä suht kondikseen, sitten täytyy vaan polvet ristissä toivoa ettei mitään mullistavia vahvistuksia tarvita kesken kauden. Niistä ei ole Penan hommaamina toivoakaan.

Mutta yhä vain kyllä ihmetyttää tuo iiäfkoolaisten paljous tuolla maajengileirillä. Carlokin oli klesana oikeastaan koko loppukauden, mutta sinne vain meni että vilahti.

Keskeytyikö ne neuvottelut muuten multaostosten takia?
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Missä mennään

Voisiko joku viisaampi kertoa minulle missä mennään sopimustilanne tasolla. Eli onko Jokerit, Blues, Tappara, TPS, Lukko, Ässät jne kertoneet ensi vuoden valmentaja ja rosterikuvionsa jo valmiiksi.

Onko HIFK pahasti jäljessä muita? Onko kaikki ykköspelaajat jo viety. Onko kaikilla paluumuuttajilla jo sopimukset kasassa muitten joukkueitten kanssa?

Tapahtuuko kaikki tänä vuonna aikaisemmin kuin aikaisemmin. Olen tottunut lukemaan nää rosterijutut kesälomalla lehdestä mökillä kaljapullo kädessä.....
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Muksu
Tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Ruutu tapellessaan itseasiassa tekee muutakin kuin vain huiskii vähän sinne päin. En tiedä onko Ruutua tarkoituksella koulittu tappelemaan, mutta painoonsa nähden hän on ollut viime aikoina erittäin kova luu ja se on eurooppalaiselle pelaajalle hyvin harvinaista.

Cairns on tässä asiassa parempi asiantuntija, mutta olen itsekin Jaken kanssa haastellut aiheesta. Jakke päätti jo farmiaikoina selkeästi opetella tappelemaan Suomen tasoaan paremmin, koska katsoi tarvitsevansa mättötaitoja pelityylistään johtuen entistä enemmän. Apua tarjosi mm. joukkuekaveri Trevor Doyle. Jaken hyvä puoli on nimenomaan molempikätisyys ja siihen liittyen kädenvaihto tarvittaessa. Lisäksi iskunkestävyyskin on kondiksessa, joten ei huono. Tervetuloa takaisin!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti JHag
Jaken hyvä puoli on nimenomaan molempikätisyys ja siihen liittyen kädenvaihto tarvittaessa. Lisäksi iskunkestävyyskin on kondiksessa, joten ei huono. Tervetuloa takaisin!

Itsekin kuulun niihin, jotka ottaisivat Jaken mielellään takaisin. Itseasiassa kukapa ei ottaisi?

Mutta sanotaanko näin, että jos (siis ihan hypoteettisesti, blyysereiden tai narrien ei tarvitse tulla aukomaan päätään) pitäisi valita Viltosen, Calounin ja Jaken väliltä, oma valintani kohdistuisi viimeiseen.

Olen tosin ymmärtänyt, ettei toivoa kaverin paluusta ainakaan ensi kaudella ole. Onko näin?

Ei tässä uskalla nyt enää sanoa ensi kauden jengistä juuri mitään. Odotellaan julkistuksia ja puhutaan sitten.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Pärde
Olen tosin ymmärtänyt, ettei toivoa kaverin (J.Ruudun) paluusta ainakaan ensi kaudella ole. Onko näin?

Jakke viihtyy mainiosti Vancouverissa ja NHL:ssä ylipäätään ja ilman muuta ykkösvaihtoehto on siellä pysyminen. Jos Jakke kuitenkin päättää suunnistaa Eurooppaan ja Suomeen, Jokerit voidaan unohtaa. Jortikka ja Jakke eivät mahdu samaan joukkueeseen kevään -99 jälkeen. HIFK tai Blues - ja tässä järjestyksessä.

Jaken sopimus päättyy tähän kevääseen, joten kyllähän paluu Suomeenkin voisi olla mahdollista. Itse uskon jostain syystä kuitenkin, että emme vielä näe tätä taitokiekkoilijaa kotimaassa. Sääli.
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
Kuten aiemmin sanoin:

Caloun jatkaa Bluessissa, mutta HPK:n pudotusta odotetaan ja sitten pitäisi ollu heinäkuun 15 asti varmístusta onko yksi kova nimi 1 ketjussa valmiina.

Zidlickyn tyttöystävä(vaimo?) oli vielä viikolla kovasti Jenkkeihin muuttua vastaan joten, hyvältä näyttää. En uskoisi että 1-suunnan sopimuskaan pomminvarmasti lähettäisi Z:taa jenkkeihin.

Karalahdella vielä kova työ ennenkuin on taas maajoukkue tasonpuolustasja, mutta uskon että asia on viimeistään syyskuussa kunnossa. On niitä kiloja kertynyt simissä :)

Pärä katselee valmentajaa ennekuin tekee päätöksensä.
 

#76

Jäsen
Ara olisi kyllä ensimmäinen valmentaja vuosiin, jolla on kovia näyttöjä myös saavutus puolella.

Taistelua ja taklauksia, that's all I ask for 2003-2004!
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Totta..

Arvon Socrates, olette täysin oikeassa koskien Hämeen Uutisianne!!

"Caloun jatkaa Bluessissa, mutta HPK:n pudotusta odotetaan ja sitten pitäisi ollu heinäkuun 15 asti varmístusta onko yksi kova nimi 1 ketjussa valmiina.´"

Eli Tuohimaan ja Matikaisen mainitsema Ruudun paikkaava ykkössentteri!! Elämme todella mielenkiintoisia aikoja, ja pelin nimi voisi olla vaikka "Kuka vie siirtomarkkinoiden isomman vonkaleen?"
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Totta..

Viestin lähetti Bacardi
Elämme todella mielenkiintoisia aikoja, ja pelin nimi voisi olla vaikka "Kuka vie siirtomarkkinoiden isomman vonkaleen?"

Mun käsittääkseni HIFK on jo kotiuttanut yhden kohtuusuuren vonkaleen siirtomarkkinoilta. Mutta kyllähän niitä lisääkin mahtuu :)

Odottelemme kevättä!
 

JasonMiller

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Totta..

Viestin lähetti Bacardi

HPK:n pudotusta odotetaan ja sitten pitäisi ollu heinäkuun 15 asti varmístusta onko yksi kova nimi 1 ketjussa valmiina.´"

Eli Tuohimaan ja Matikaisen mainitsema Ruudun paikkaava ykkössentteri!!

Max"hardcore"Kenig ei ole kaupan, Lehterä on!
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Re: Re: Totta..

Viestin lähetti JasonMiller
Max"hardcore"Kenig ei ole kaupan, Lehterä on!

Pitäkää te vaan Teini-Teronne amisviiksineen. Toisaalta kaikki on mahdollista meidän Pentiltä. Toivotaan ettei saavu tänne ryhmään vaan jatkaa matkaansa muille maille.

Ps. Silti ihan kohtuulliset pudotuspelit Lehterältä
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Niin, Riksmanista. Jatko Modon kanssa on sovittu, että pelaa siellä myös ensi kauden. Joten hänet voivat kaikki unohtaa, jolleivät ole vielä jo unohtaneetkin.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
Niin, Riksmanista. Jatko Modon kanssa on sovittu, että pelaa siellä myös ensi kauden. Joten hänet voivat kaikki unohtaa, jolleivät ole vielä jo unohtaneetkin.

Fiksu veto Riksmanilta, tänne ei olisi ollut mitään asiaa. Taaskaan ei 1. kassarin paikkaa luvattu automaattisesti, eikä mainekaan ole kovin korkealla kenenkään silmissä, joten parempi kuin jää vain sinne Svealandiaan. Toivottavasti rahaa tulee ja peliajasta ei tarvitse taistella, sehän on kilpaurheilijalle tärkeintä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Minun mielestä ei enää hyökkäystä tarvitse täydentää kuin enintään 3 pelaajalla. Alkaa muutenkin olla tunkua pelipaikoille. Tietysti jos rapakon taakse on lähössä pelaajia, niin siinä tapauksessa tarvitaan ehkä vielä täydennystä. Tähän en kuitenkaan hirveästi usko. Mahdollisia lähtijöitä sopimuspelaajista sattaisi olla Vihko ja Piku, muita ei ainakaan minulle tule mieleen. Puolustukseen sitävastoin tarvittaisiin vielä paljonkin täydennystä ja paljon rukouksia sen puolesta ettei Zidistä jouduta luopumaan. Tässä nyt jälleen kerran joukkueen mahdollinen koostumus.

Hyökkääjät:

1. Kuhta-T.Ruutu?-Vihko

Kultanen-Zid

2. Vopat-?-Pikkarainen

Söderholm-Karalahti

3. Grünn-Viitaluoma/Hirs-Luttinen/Järvinen

Kurvinen/Pikkarainen-Mörssäri/Saarinen

4. Holma-Häppölä-Fagerstedt/Salonen/Hautajoki/Porthen

Lamberg-Purola/Varakas

Hyvältähän tuo kyllä näyttäisi, mutta onko sillä mahdollisuus mestaruuteen se jää nähtäväksi. Minusta tuolla joukkueella olisi mahdollisuus voittaa mestaruus jos saadaan kunnon valmentajakaksikko ja aletaan taas pelata Brändin näköistä kiekkoa. Minulla on tuo kakkoskentänkin sentteri jo tiedossa, mutta ei mennä asioiden edelle.
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Kerrottakoon veli Ck:n edelliseen kirjoitukseen seuraavaa. Matikainen on luvannut näyttöpaikan A:sta parille kolmelle uudelle kasvolle ylhäällä. Huomiota kiinnitti tiistaina Kaikkosen ja Matikaisen pitkä keskustelu pelin loputtua. Tosin Kaikkonen on mahdollisesti lähdössä harrastamaan jääkiekkoa USA:n sarjoihin.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Ck

Mihis jätit Pärän? Vilttimieheksi..?

EDIT: Laitetaan vielä oma versio kahdesta ekasta kentästä:

Pärssinen-Ruutu-Kuhta
Vopat-X-Vihko
 
Viimeksi muokattu:

JanJ

Jäsen
Torstaina kello 12:00 HIFK tiedottaa.

Tilaisuudessa julkistetaan HIFK:n uusi päävalmentaja. Lisäksi julkistamme tulevan kauden merkittäviä pelaajahankintoja.

Odotettavissa kiihtyviä spekulaatioita sekä Jatkoajan kaatuminen hetkeksi....
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Re: Ck

Viestin lähetti Pärde
Mihis jätit Pärän? Vilttimieheksi..?

EDIT: Laitetaan vielä oma versio kahdesta ekasta kentästä:

Pärssinen-Ruutu-Kuhta
Vopat-X-Vihko

Kyllä Pärä joukkueeseen mahtuu ei siinä mitään, mutta onko hänellä tahtoa jäädä IFK:hon onkin sitten toinen juttu. Ilomielin ottaisin Pärän tuohon ykkös kenttään.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Re: Ck

Viestin lähetti Ck
Kyllä Pärä joukkueeseen mahtuu ei siinä mitään, mutta onko hänellä tahtoa jäädä IFK:hon onkin sitten toinen juttu. Ilomielin ottaisin Pärän tuohon ykkös kenttään.

Tämä kysymys ratkennee lähiaikoina.. Asia liittynee tiiviisti toiseen ensi kautta käsittelevään ketjuun. Itse olen kovin positiiviselle mielellä tämän suhteen. Saa nyt nähdä, onko siihen sittenkään syytä.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Viestin lähetti JanJ
Torstaina kello 12:00 HIFK tiedottaa.



Odotettavissa kiihtyviä spekulaatioita sekä Jatkoajan kaatuminen hetkeksi....

No aloitetaan sitten spekuloiminen tästä. Toivoisin ja uskon Aran olevan HIFK:n seuraava pää-valmentaja, Kuitunen kakkosena ja Sakke maalivahti-valmentajana. Rindell jatkaa HIFK:n A-junioreiden pää-luotsina. Mietityttää vaan se, että onkohan Hexikin hommattu mukaan.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Uskoisin, että julkaistaan Aran sopimus. Tämä näyttää ainakin tällä hetkellä olevan ainoa "varma" tieto. Sitten meneekin kähäräisemmäksi. Kenen sopimuksia julkistetaan.. Toivottavasti joku tästä kentällisestä:

- Timo Pärssinen
- Tuomo Ruutu
- Jarno Kultanen
- Jere Karalahti
- Ville Peltonen

Ja sitten luultavasti tuon listan ulkopuolelta. Mutta Ara tulee toivottavasti. Olisi aika helvetin hyvä homma, vaikka ei sitä koskaan tiedä miten käy. Etukäteen ajateltuna kuitenkin. Kakkoskoutsin paikka olisi minulle oikeastaan aika sama. Kuitunen ja Rindell ovat molemmat erittäin päteviä valmentajia, kuka muu liigan kakkosvalmentajista on Harria kokeneempi? Lisäksi Rindell toisi jatkuvuutta, omaa kontaktin menneen kauden pelaajiin; tosin Kuitusellakin olisi monia tuttuja jengissä junnujen osalta. Katsellaan ja palataan asiaan myöhemmin.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kiertoradalta kuultua.

1. Kuhta - Santala - Pärssinen

Karalahti - Z

2. Vopat - ? - Vihko

Söderholm - ?

3. Grünn - Viitaluoma - Pikkarainen

? - H.Pikkarainen

4. Holma - Häppölä/Hirs.. - Luttinen/Järvinen

Lamberg - Saarinen

+ rinkiin tulevat junnut.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Janos

- Timo Pärssinen
- Tuomo Ruutu
- Jarno Kultanen
- Jere Karalahti
- Ville Peltonen

Kolme viimeistähän ovat edelleen aiemman sopimuksen alaisena, joten tuskinpa vielä nimiä julkaistaan. Pärän ja Tuomon jatkopaperit kyllä kelpaisivat erittäin hyvin! Ja toki se Arakin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös