HIFK kausi 2003-2004

  • 269 676
  • 1 800
Tila
Viestiketju on suljettu.

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Reds:

Tuota uhkaustasi karmivampi vaihtoehto on tietysti se, että laulat vielä karaokea siellä risteilyllä... ;) Nujuu, leikki leikkinä. Risteilylle mukaan muuten, tottakai!


Niin, siis tuolla aiemmalla postauksellani en pyrkinyt varsinaisesti väittämään, etteivätkö nuo nimet olisi mahdollisia tai peräti jopa todennäköisiä lisäyksiä ensi kauden rosteriinne. Hyvähän se on, jos noin tosiaan käy, mielelläni näkisin itsekin Hifkin taas siellä mihin se kuuluu. Aiempina vuosina tässä on vain ollut sivustakatsottuna vähän samaa mentaliteettia liikkeellä noiden vahvistuksien suhteen, mutta loppujen lopuksi tulos ei ole ihan odotuksia vastannut.

Mutta katsellaan, mitä tapahtuu..
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Re: MV-peli ja puolustus

Viestin lähetti Bacardi
Rakas Kirjanpitäjä!

Karalahti, Söderholm, Kultanen, Zidlicky, Boumedienne, P. Saarinen, H. Pikkarainen, A-P. Lamberg olisi ihan hyvä puolustus-arsenaali.

Kantor siirtyy Venäjälle, Saarista on huhuiltu vuokramieheksi Hämeeseen, Lahteen ja Jyväshyvään...R-P. Lehtonen ei jatka HIFK:ssa.

Maalivahtipeli on kunnossa, koska P-Amerikkalaiseen tyyliin Stathos haluaa (jopa vaatii) helvetisti pelejä ensi kaudeksi. Tim Thomas oli myös tunnettu siitä, että hän saattoi raivostua TODELLA lujaa mikäli hän ei ollut pelivuorossa. Siitä seurasi aikamoinen sotku ainakin pukukopissa ja Kaakulla oli ihmettelemistä.

Näin ollen Stathos saattaa pelata noin 50 peliä..

Luuletko todella ettei Z lähde rapakon taakse? Tietenkin jopa näin ulkopuolisena näkisin mielelläni Zetan jatkavan ainakin vielä vuoden Suomessa.

Turhan pelottavalta tuntuu tuo pakkikalusto. Liigan kovin, selkeästi. Äläkä käsitä väärin, en epäile metriäkään etteivätkö JK:t olisi tulossa. Boumediennen uskon kun näen, mutta olen ajan myötä alkanut uskoa joidenkin henkilöiden kertomiin huhuihin. Silti...
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Viestin lähetti JHag
Täällä on nyt harvinaisen realistista hämmennystä. Katsotaanpa nimiä:

-Karalahti
-Kultanen
-Stathos
-Söderholm

Näistä 2 on jo toteutunut ja 1 toteutuu varmasti vielä. Jopa 2. Ei huono prosentti.

Sitten osa 2:

-Boumedienne
-Tuukka Mäntylä
-Zidlicky

Väitän, että tästäkin toteutuu 1-2. Jonka jälkeen pakisto onkin liigan paras. Eikä tosiaan ole Nicelle tilaa.


Vähemmästäkin hämmentyy. Osaan yksi ei ole enää sanottavaa. Osa 2 pelottaa. Olen nimittäin täällä päässä kuullut kuisketta Mäntylän lähdöstä. Tuukan perässä on kaksi joukkuetta. Enemmänkin olisi, mutta vain nämä kaksi ovat varteenotettavia. Toinen näistä joukkueista on juuri HIFK. Toista ei ole vaikea arvata. Varmaa ei ole, että Tuukka lähtee, mutta uhkaavalta näyttää. Play-offit ratkaisevat paljon, samoin Saarisen Mika.

Uskallan väittää, että Z lähtee kauas pois. JB:stä en sano mittään, paitsi että uskon kun näjen.

Kerroppa viisaana miehenä, onko HIFKillä rahkeita kustantaa pakkikalustonsa? Tietenkin asiaa tasapainottaa se, että hyökkäyksen ei luulisi paljoa maksavan, sen nuoruudesta johtuen. Toki Pärä ja ulkomaalainen maksavat, mutta Vihkot, Grünnit ja kumppanit eivät miljoonia varmasti tienaa?
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
ettei nyt vaan

Ettei nyt vaan Jörn Hagelstamilla ja ilmestyskirjanpitäjällä ( sic ! ) menisi kaksi Tuukkaa sekaisin ?
Tuukka Mäkelä HPKsta IFKhon = olen kuullut huhuja
Tuukka Mäntylä Tapparasta IFKhon = en ole kuullut huhuja
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Re: ettei nyt vaan

Viestin lähetti Brewer
Ettei nyt vaan Jörn Hagelstamilla ja ilmestyskirjanpitäjällä ( sic ! ) menisi kaksi Tuukkaa sekaisin ?
Tuukka Mäkelä HPKsta IFKhon = olen kuullut huhuja
Tuukka Mäntylä Tapparasta IFKhon = en ole kuullut huhuja

Miten niin sic? Terveen nuoren miehen alias.

Ei ainakaan meikäläisellä mene nimet sekaisin. Luotettavina pitämistäni lähteistä (ja tähän ei Teivon ravirata kuulu) olen kuullut että Mäntylä olisi lähdössä syrjäisille rannikkoseuduille. Tosin Tappara pystyy vielä korjaamaan tilanteen niin halutessaan.
Saatan olla väärässä, mutta pelko on suuri.

Mäkeläkin saattaa lähteä matkaamaan moottoritielle, mutta Tampereelle asti eivät nämä huhut kovin voimakkaina kantaudu.

Edit: Sinänsä kyllä ihmettelen jos Mäntylä HIFKiin suuntaa. Luulisin kuitenkin että kaveri on saanut tietoja siitä, että rosteri alkaa olla täynnä kovaa nimeä pikapuoliin. Ei oikein olisi Mäntylän uran kannalta (mahdollinen änäri) kannattavaa siirtyä HIFKin kakkos-kolmos pakkipariin. Mutta, HIFKin lisäksi on toinen syrjäisen rannikkoseudun joukkue kiinnostunut. Toivon kuitenkin, jotta Tappara saa Tuukan pidettyä.
 
Viimeksi muokattu:

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Pitkä on lista tulijoista puolustukseen, mutta kaikki ei mahdu joukkueeseen. Kultanen, ei yksinkertaisesti löydy rahaa palkata, hakeutunee Suomen ulkopuolelle jatkamaan uraansa, jos edes palaa Eurooppaan. Boumedienne, ei meillä ole käyttöä tälläiselle jätkälle, liian Jokeri-henkinen.

Sitten Mäki, ilmaissut halukkuutensa vaihtaa seuraa. Toinen asia onko mitään käyttöä.
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Bumelle ei löydy käyttöä?! Mieshän on ruotsinkielinen versio Jere Karalahdesta. Jos lähdetään vertailemaan esimerkiksi Bumea ja Jarskia, niin Bume menee heittämällä ohi.
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Kultsi

"Pitkä on lista tulijoista puolustukseen, mutta kaikki ei mahdu joukkueeseen. Kultanen, ei yksinkertaisesti löydy rahaa palkata, hakeutunee Suomen ulkopuolelle jatkamaan uraansa, jos edes palaa Eurooppaan. Boumedienne, ei meillä ole käyttöä tälläiselle jätkälle, liian Jokeri-henkinen"

-Hmm, enpä nyt oikein tiedä miksi lista olisi liian pitkä. Puolustajia tarvitaan 9-10 joten miten niin liian pitkä, Q? Kultanen hakeutuu HIFK:hon, koska kaikki on jo selvää..uskokaa jo! Jaa, että tuollaista "tietoa" sinulla on koskien Boumedienneä? Tuon kommentin olisi varmaan voinut jättää sanomattakin =)

Palaillaan
 
Suosikkijoukkue
HIFK
. Boumedienne, ei meillä ole käyttöä tälläiselle jätkälle, liian Jokeri-henkinen

Voi herranen aika, "Jokeri henkinen" ruotsalainen. Vähän rajaa näihin juttuihin, äijällä on varmaan Narri logo tatuoituna pyllyyn.

Jarski olisi helvetin kova hankinta. Aliarvostetuin IFK puolustaja kymmeneen vuoteen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Näin minäkin olen ymmärtänyt,että kultanen kaartelee maalintakana ensi kaudella.
Antakaa provon mennä naperoiden ja blyysien riveihin,nehän jo uskovat,että... saatavilla?
cool,cool,cool.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Fist of God
Tikusta asiaa mutta mielestäni 97-98 pakisto oli vielä kovempi: TImonen, Rafalski, Linna, Karalahti, Halkidis. Ei tarvinnut hyökkääjien kauheasti huolehtia siitä tuleeko syöttö lapaan vai nou.


ja listaan , kun lisätään vielä Nikko ja Kultanen:)
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag

Viime kevääseen oli sellainen ero, että silloin omat varastot eivät vielä olleet puhjenneet sellaiseen kukkaan kuin missä ovat nyt. Joten täydennyksillä pelkästään pakistoonkin olemme aika kova sana ensi kaudella. Ja sehän tietenkin hymyilyttää.

Viime ja edelliseen kauteen verrattuna on vielä yksi olennainen ero. Raha. Ensi kaudelle lähdettäessä meillä on pohjalla kahden kauden positiivinen taloudellinen tulos. Sillä on aika helppo ostaa uskottavuutta ja ihan pelimiehiäkin. Nyt ei tarvitse hankkia veret seisauttavaa rosteria lainavetoisesti. Riittää, kun vähän höllää hillonaruja. Vaikka moni Penaa paskana pitääkin, annan siltä osin tunnustuksen miehelle, vaikka urheilumenestyksessä on ollut vähän hiljaisempaa.

IFKin pohja ensi kauden rosterille on loistava. Vuoden kokeneemmat ex-junnut, viiltäviä omia paluumuuttajia ja vahvalta vaikuttava maalivahti ja puolustus. Verratkaas tilannetta aiempaan a tähän kauteen. Aloitimme dloppiveskarilla ja puolustus on ollut heikkoutemme. Nyt ne ovat tulossa kondikseen jo ensi metreiltä lähtien. Siitä on hyvä lähteä lykkimään. Vielä kun sais uuden... olkoon. Palataan asiaan.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tuli Boumedienne tai ei, puolustuksen runko näyttää kovalta Kultasen ja Karalahden kera. Loput paikat voisi ehkä (huom!) täyttää nuorilla, kuten Lamberg, Purola tai Lostedt. Toki esim. Mäkelä tai Hulkkonen (juu, on jokerikasvatti..) olisivat tervetulleita. Se puoli lienee silti hoidossa.

Edelleen yritän itse hahmottaa jotain mahdollista ratkaisua hyökkäyksen ylitarjontaan. Oletettavaa on, että ainakin kaksi tai kolme nuorta pelaajaa lähtisi muualle kokeilemaan. Luttisesta toivoisin pidettävän kiinni. Mieluummin vaikka Hirschovits ja Holma (tiedetään, on todella lupava pelaaja..) vuokralle jonnekin päin Suomea. Tai sitten Mestikseen. Ja edelleenkään mielestäni hyökkäykseen ei tarvita lisämiehiä. Noh, ehkä sittenkin yksi hieman kokeneempi hyökkääjä.. Se vaan aina tarkoittaa yhtä nuorta pelaajaa vuokralle tai Mestikseen kehittymään. JRuutu on toki erikoistapaus. Samoin MRuutu, jos hänen avustuksellaan saadaan muutkin Ruudut mukaan. Hypoteesi, jos Ruudut tulisivat:

Pärssinen-Viitaluoma-Grünn
MRuutu-TRuutu-JRuutu
Järvinen-Luttinen-Vihko
Vopat-Häppölä-IPikkarainen
Mäkiaho(jostain syystä haluan kaverin takaisin)

Karalahti-Kultanen
Zidlicky-Söderholm
Lamberg-Lostedt
HPikkarainen-Purola


Ei se puolustus itse asiassa näytäkään niin hääppöiseltä ilman Zetaa tai vastaavaa. Siellä olisivat taas ne kolme "kiistatta maailmanluokan puolustajaa", jotka jo tällä kaudella joukkueesta löytyvät..

Hyökkääjiä kyllä piisaa. En varmaan itsekään sinne mitään mäkiahoja tai muita ottaisi. Jaken ja jonkun muun (en siltikään Mikkoa ellei olisi "ehtona") kokeneemman hyökkääjän.

Ei kyllä tule tällä hetkelleni itsenikään kanssa yhdenmielisyyttä siitä, ketkä nuorista lähtisivät maakuntakierrokselle.. Eipä käy kateeksi valmennustiimiä ja Penaa.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolustus ja häkkäriosasto alkaa tosiaan näyttää koko lailla lupaavalta, eikä hyökkäykseenkään juuri lisämiehiä tarvita. Käsiä on, vauhtia (etenkin sitä) on ja voimaakin on. Joku J. B: -tyyppinen profiilihahmo voisi vielä mahtua mukaan. Ja Pärssisestä voitaisiin mielestäni luopua. Pärä on ihan ok kundi, mutta tosiasia on, että niin Capo kuin Vihkokin menevät ensi kaudella heittämällä ohi, eikä pienikokoisia tsemppareita sentään ihan joka ketjuun tarvita. Kuhtaa ollaan kovasti viemässä muualle, mutta mielestäni voidaan pitää jo senkin takia, että mies on ainoa linkki muutaman vuoden takaiseen jengiin. Jatkuvuutta on sekin, että joku voi nuoremmille kertoilla kaskuja parin vuoden takaa.

Ja kyllä minun rosteriini mahtuisi yksi juudaskin ihan hyvin. On se vaan niin perkeleen hyvä.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Snakster
Ja Pärssisestä voitaisiin mielestäni luopua.

Sun perustelusi ovat kyllä aika kohdillaan, mutta siltikin mä haluaisin pitää Pärssisen.. Se liittyy nimeen, todella vahvasti. Mutta jos lähtee/"päästetään menemään", niin sanonpa sen, että oli hieno vuosi.

Kiitos siitä sulle, Pärä.

EDIT: Menipä sentimentaaliseksi monologiksi. Anteeksi.
 

L.I.N.K.K.U.

Jäsen
Suosikkijoukkue
H.I.F.K.
Tenkrat ??

Kantautu korviin läppää Tenkratista ja HIFK:sta. Onkohan jollain tietoa tästä huhusta ?? Loppuuko Tenkratin soppari edes kauden jälkeen, vai oliks se huhu ihan bull-shittiä ??
 

Bacardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen on hyvä väri..
Huhu..

Huhu koskien Petr Tenkratia on kyllä pelkästään huhu, joka on lähtenyt liikkeelle jostain kumman syystä.
Ei paikkansapitävyyttä.

Tenkrat on Kladon -77 klaania, samoin kuten esim Marek Zidlicky tai Patri Elias, ja onkin tiedossa että Marek ja Petr pitävät hyvin yhtä ja Tenkrat on aikoinaan harkinnut Helsinkiin muuttoa..mutta tämä on tosi kaukana sopimuksesta HIFK:n kanssa =)

Tulevan kauden teema, ensiksi puolustus ja MV-peli kuntoon, sitten katsotaan miten hyökkäys rakennetaan. Toki tämä ei sulje mitään pois...ja naapureiden kapteeni on ainakin tarkassa syynissä eikä lainkaan mahdotoman kaukana.
Toki Frölunda haluaa myös entisen huippulaiturinsa takaisin.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Pärssinen Narreihin?

Uusin Urheilulehti väittää ettei pärä aio käyttää sopimusoptiotaan jos Alpo jää valmentamaan jos Alpo lähtee Pärssinen voi vielä harkita asiaa. Lehti väittää että jos Pärä lähtee on uusi osoite lähes satavarmasti Helsingin Jokerit...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Pärssinen Narreihin?

Viestin lähetti #77
Uusin Urheilulehti väittää ettei pärä aio käyttää sopimusoptiotaan jos Alpo jää valmentamaan jos Alpo lähtee Pärssinen voi vielä harkita asiaa. Lehti väittää että jos Pärä lähtee on uusi osoite lähes satavarmasti Helsingin Jokerit...

Olen kuullut aivan saman ja pelkästään tämä kommentti osoittaa, että Pärä kannattaa pitää! Kaverillahan on aivot pelitaitojen lisäksi. Lisäksihän Alpo kyllä lähtee, joten se puoli lienee kondiksessa Pärän kannalta.

Olen kuullut minäkin myös sellaista, että kultakuuppa Ilmalasta voisi tulla tänne ja siinä tapauksessa kultakuuppa meiltä voisi mennä sinne tietenkin. Itse rankkaan Pärän juudaksen edelle, mutta en niele partateriä, jos tällainen "vaihto" tapahtuu. Ja Tenkratista en ole kuullut, mutta taitavasta tsekistä kuitenkin. Yllättävä paluumuuttaja, jos näin on. Mutta jäitä hattuun kuitenkin.

Ja se oli se HPK:n Mäntylä, jota tarkoitin. Ja Bumessa ei ole jokeria pätkääkään, yhtään luistimenvetoa ei ole tullut otettua Jokerien edustuspaidassa SM-liigassa. Aivan loistava kaveri.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Pärssinen Narreihin?

Viestin lähetti #77
Uusin Urheilulehti väittää ettei pärä aio käyttää sopimusoptiotaan jos Alpo jää valmentamaan jos Alpo lähtee Pärssinen voi vielä harkita asiaa. Lehti väittää että jos Pärä lähtee on uusi osoite lähes satavarmasti Helsingin Jokerit...

Sanoisin, että Virmanen & Co. on jo aloittanut pudotuspelit HIFK:ta vastaan.
 

coolman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllä vaihtaisin pärän "juudakseen" ja eilinen lukko peli vain vahvisti vaihdon järkevyyttä. Pärän voimattomuus on lähes NIKEN tasoa, kumpikohan nostaa enemmän ????Turkulainen "kaveri" väitti Pärän menevän sinne päin ja ettei HIFK ole edes tarjonnut vakavasti otettavaa jatkopahvia ja hyvä niin.
Mutta VOPATille soppari handuun ja heti.
En ymmärrä miten jotkut voi haikailla mielikäisen perään kun meillä onj VOPAT.....aivan käsittämätöntä.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Re: Re: Pärssinen Narreihin?

Viestin lähetti JHag
Ja se oli se HPK:n Mäntylä, jota tarkoitin.
HPK:n Mäntylä? Vaihtoehdothan siis ovat...

a) Tuukka Mäkelä, HPK
b) Tuukka Mäntylä, Tappara

Kumpaan oli tarkoitus viitata? (hymiö)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös