HIFK kausi 2003-2004

  • 269 809
  • 1 800
Tila
Viestiketju on suljettu.

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Kuitunen käy mielestäni ihan tarpeeksi hyvästä vaihtoehdosta Suhosen tasoiselle suorittajalle. Kukapa ei ...ehkä Mykkään en vaihtaisi, mutta muuten on huonommaksi vaikea pistää. Turha kai on tukea hampaat irvessä huonoksi havaittua vaihtoehtoa ja antaa samalla signaalia tuleville valmentajille, että täällä Nordenskiöldinkadulla on takuuvarma suojatyöpaikka, oli saavutukset mitä tahansa.

Eivät ole nääs Suhosenkaan näytöt liigatasolla kummoiset pitkästä urastaan huolimatta. Liekö koskaan johdattanut joukkuettaan edes pleijareihin , voisiko joku muuten vahvistaa tämän aikaa sitten esitetyn väitteen ? Nyt sitä menestymättömyyttä on alkanut paremmin ymmärtää, kun on saanut seurata miehen toimintaa HIFKin luotsina.

Mielestäni ei ole mitään tarvetta enää pitää todennäköiseti kallispalkkaista Suhosta riveissä - paitsi ehkä säästösyyt (eli jos joudutaan uuden koutsin lisäksi kustantamaan Alpon vapaaherrapäivät ensi kaudella). Toisaalta Kuitunen tuskin olisi kallis valmentaja, joten joukkueen etu kyllä selittäisi rahallista lisäsatsausta em. tavalla.

Tai jos ei potkita ketään pois, pitää Penan olla valmis palkkaamaan ens kaudeksi suunnilleen samantasoinen joukkue kuin HIFKillä oli v.1998. Sitten ehkä päästäisiin Alpon johdolla jo kahdeksan sakkiin...
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Jortikka

Ei mun mielestä Jortikka ole vielä päättäny missä tulee ens kaudella työskentelemään... Särmää olis ainaki IFK:n valmentajaks. Tami on toinen... Ristiriitainen ja mielipiteet jakava valmentaja kun muutenki sopii IFK:n muottiin. Kunhan siellä ei ole mitään mykkää, vaan selkeä liideri. Kuitunen voi olla hyvä valmentaja, mut auttamattoman kokematon, jos mestaruudesta halutaan taistella...

Yhdyn moniin Owenin kirjotuksiin... Niin kauan kun Pena on johdossa, on aivan turha uneksia mistään Santaloista ja Dopitoista. En usko edes Jarkko Ruudun tuloon. Nähtiinhän se viime kesänä Hanneksen kohdalla ja Pelle Viltosen kanssa sitä edellisenä kesänä. Ei osata kilpailla tärkeistä IFK henkisistä ja kotimaisista pelaajista, jotka on tärkeitä lenkkejä koko joukkueen kannalta. Ja etenkin kannattajien uskottavuuden... Hintakilpailuun on uskallettava mukaan, jos halutaan niitä Brändin mukaisia pelaajia. Ens kaudella haluaisin nähdä molemmat Ruudut kentällä... Penan tuntien, on hyvin mahdollista et siellä on Perrin ja Cisar.
Kekäläisen, jopa Mobergin aikoina pystyi odottamaan kovia ostoksia kesältä, nykyään niitä odottaa pelon sekaisin tuntein. Vaikka nyt julkistetaankin joku sopimus, onko Pena nyt yhtä-äkkiä lunastanut paikkansa taas ens kautta ajatellen...?? Herätys!! En nähny kesällä mitään syytä johonki Hillokuningas meininkiin, ja nyt jälkiviisaana voi todeta, että tässä nyt on meijän hillokuninkaan viime hetken ostokset: Marsu, Jorkki ja Kauppila... Niin kauan kun Pena on TJ, en usko mestaruuteen. Kyllä Penaa voi syyttää myöskin täysin siitä, että joukkue saatettu tähän tilaan viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana!

Eli tilalle joku Linna, Riihiranta, M.Lehto... EI ENÄÄ PENAA ENS KAUDELLA!!! Eiköhän se olla jo nähty! Toivon vaan hallitukselta pikaista ratkaisua tähän, heti kun pudotaan pleijareista. Koska ens kauden kasaamiseen on jo kiire... OK voin olla vähän masokisti, mut tavallaan toivon että jäädään taas ulos jatkopeleistä, niin ehkä silloin herättäisiin hallituksessa. Eipä siitä ole mitään hyötyä, että pudotaan ekalla kierroksella ja Pentti ja Alpo saa jatkaa, kun "tää oli tän kauden tavoite".
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Niin, minun kauhukuvissani Alpon HIFK neppailee itsensä sijalle 8 ja saa vastaansa joko riitojen ja skandaalien (oletettuja) repimät Jokerit, jolta nappaa 2-3 voittoa tai jopa pudottaa jatkosta. Tai sitten vastaan tulee takki auki peliin lähtevä HPK, joka häviää omaa uunouttaan 2 ekaa matsia ja menee sitten menojaan mestaruuteen asti ilman jatkotappioita.

Ja sitten HIFKissä todetaan, että jumaleissön, hienot pleijarit, jatketaan näiden hemmojen kanssa. Alpolle läväytetään soppari vuoteen ´07, Pena toteaa, että UTJ:ta ei tarvita ja käy ostamassa 3 kääpiötä 03/04 jengiin todeten samalla Jakke Ruudulle: "Meillä ei oo käyttöä sun tyyliselle pelaajalle". Jarno Kultanen saa 50.000 euron tarjouksen ja maininnan "Mistään muualta et saa tällaisia etuja". Lisäksi kausarien ja irtolippujen hinnat nousevat.

Tukka-Jukka taitaa olla tuleva 18-vuotiaiden koutsi. Bleg ei ole vielä sopinut -heh- Hanneksen kanssa jatkosta. Kuitunen tai Tami?

Ja kyllä se Jortikka taitaa olla jo päättänyt aikaa sitten.
 

Vegas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaa valmentajaa ja voita.

Kun sitä Vepua ei näillä näkymin tulla näkemään HIFK:n penkin takana(2:s koutsina), ni sipastaan sitten Kuitunen JA Tami. Kuitusella ois ainakin paras näppituntuma ketä A-junnuista kannattas nostaa kesällä rinkiin. Tami vois 1v. näyttää Kuituselle miten "kunnon teatteria" vedetään.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti WPK

Tottakai minäkin olen aina halunnut HIFKin muodostuvan pääasiassa omista pojista, mutta kaino toivomukseni on, että jatkossa ei sitten enää hankita lisää toivotaantoivotaan-koulutusprojekteja juuri ulkomaalaisista mitättömyyksistä (esim. Treille, Mrazek) . Sama koskee myös kotimaisia "sankareita" tyyliin Salminen, Hedberg, Laaksoharju jne. sekä myös valmennusjohtoa (mm. Lehkonen aikoinaan).

Täsmälleen samat sanat. Valmistautuminen ensi kauteen pitää aloittaa välittömästi, kun play-off -paikka on mennyt, ja tämä silläkin ehdolla, että suurimmat syylliset Pentti ja Alpo saisivatkin jostain ihmeen syystä jatkaa. Seuraavilla pelaajilla ei pitäisi kaiken järjen mukaan olla mitään käyttöä IFK:ssa: Laaksoharju, Hedberg, Saarinen (rooli poliisina ainoastaan mahdollinen, vaikka onkin sopimus), Salminen, Laine, Mrazek. Heidän tilalleen otetaan korvaajat junioreista (tälle kaudelle) ja mikäli tarvetta tulevalla kaudella edelleen ilmenee, muualla pelaavista omista tuotteista (Mäkelä, Lostedt, Rajamäki jne).

Omien junnujen tueksi tarvitaan siis huipputason ulkomaalaisvahvistuksia (kaikki viisi) sekä todellista satsausta paluumuuttajiin (Karalahti, V.Peltonen, J.Ruutu,...) . Ja ne harvat "maalaiset", jotka jengiin lisäksi kelpuutettaisiin, olisivat arvokisoissa kolunneita maajoukkuepelaajia, joiden taidot ja suoritustaso on yleensä helpompi ennakoida (esim. Pärä tällä kaudella). Maalivahtien osalta maajoukkuekokemuksesta voi jonkun verran tinkiä, koska arvokisoissa pyörii aika pieni piiri ja hyviä suomalaisveskareita on kuitenkin olemassa isompi joukko.

Tästäkään ei voisi olla muuta mieltä. Minä koettaisin hankkia mahdollisimman paljon entisiä omia, ja niin monta ulkomaalaista kuin tarvitaan. En kuitenkaan aloittaisi täydellä ulkomaalaiskiintiöllä, sillä kauden aikana varmasti tarvitaan täydennystä. Siis tähän tapaan: ensin katsotaan omat, toiseksi täydennetään ulkomaalaisilla, mutta ehdottomasti vain ykkös- tai kakkoskenttään, kolmanneksi muiden kasvatteja, mutta ehdottomasti vain ykköskenttään.

Mieluummin omat kasvatit kuin mestaruus, mieluummin ryminä kuin mestaruus.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Re: Veikkaa valmentajaa ja voita.

Viestin lähetti Vegas
Kuitunen JA Tami.

Tämä kuulostaisi hyvältä, todella hyvältä. Entäs se Arajuuri?

Itse laskisin Jakke Ruudun aika lailla eri ryhmään kuin esim. Hanneksen tai Villen, Santalasta puhumattakaan. Tarkoitan tällä siis sitä, että Jakke on oma kasvatti ja niin punainen kuin olla ja voi. Ainoa tapa, jolla Pena voisi Rudyn sössiä olisi juuri tämä klassinen "meillä ei juuri nyt ole käyttöä", enkä millään usko, että niin voisi tapahtua.

EDIT: Kyllä, tiedänhän mäkin, että se Viltonenkin on oma kasvatti. Se vaan ei enää tunnu siltä, kun on ollu niin kauan poissa ja sit se pelaa siinä yhessä jengissä..
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti rossoblu
Minä koettaisin hankkia mahdollisimman paljon entisiä omia, ja niin monta ulkomaalaista kuin tarvitaan. En kuitenkaan aloittaisi täydellä ulkomaalaiskiintiöllä, sillä kauden aikana varmasti tarvitaan täydennystä. Siis tähän tapaan: ensin katsotaan omat, toiseksi täydennetään ulkomaalaisilla, mutta ehdottomasti vain ykkös- tai kakkoskenttään, kolmanneksi muiden kasvatteja, mutta ehdottomasti vain ykköskenttään.

Mieluummin omat kasvatit kuin mestaruus, mieluummin ryminä kuin mestaruus.

Jatkan samanmielistä hyminää ja samalla huomaan jo olevani suossa. Siis jumalauta, tässä sitä suunnitellaan täyttäpäätä 03/04 HIFKiä, vaikka kuluvakin kausi on apeiltu ja penailtu uskomattomalla tavalla ja enää ei pitänyt kiinnostaa yhtään : )

No, zombi ei helposti opi uusia kujeita. Nähdään Senior, siellä HIFK-henkisessä vanhainkodissa, missä hoitajien puristelun lisäksi väsätään mielissämme miehistöä kaudelle 2045/46 ja eletään edelleen jo 2003 alkanutta "ryminän paluun" odotusta. Tosin ainoa ryminä, mitä me silloin kuulemme, on ajoittain putoilevien alusastioiden aiheuttama meteli.

Niin, ulkomaalaisista minulla olisi vielä yksi kaino toivomus: Voisiko joukkueeseen hyväksyä muitakin kuin Tsekin (ja Ranskan!) passin omistavia? Kyllä HIFKiin kuuluisi jo imagonkin perusteella 2-3 pohjoisamerikkalaista.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti JHag

Niin, ulkomaalaisista minulla olisi vielä yksi kaino toivomus: Voisiko joukkueeseen hyväksyä muitakin kuin Tsekin (ja Ranskan!) passin omistavia? Kyllä HIFKiin kuuluisi jo imagonkin perusteella 2-3 pohjoisamerikkalaista.

Taitaa olla kuitenkin niin, että vain tsekkien kanssa on suomalaisseuroilla mahdollisuuksia hintakilpailuun, ts. tsekeillä on toistaiseksi paras hinta/laatu -suhde.

Minulle ei ole mitään väliä, missä pelaaja on syntynyt, pelityylillä sitäkin enemmän. Mieluummin Vopat (tsekki) kuin Scissons (kanadalainen), mieluummin Kantor (tsekki) kuin Lambert (kanadalainen).
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti rossoblu
Taitaa olla kuitenkin niin, että vain tsekkien kanssa on suomalaisseuroilla mahdollisuuksia hintakilpailuun, ts. tsekeillä on toistaiseksi paras hinta/laatu -suhde.

Minulle ei ole mitään väliä, missä pelaaja on syntynyt, pelityylillä sitäkin enemmän. Mieluummin Vopat (tsekki) kuin Scissons (kanadalainen), mieluummin Kantor (tsekki) kuin Lambert (kanadalainen).

Totta nämäkin molemmat pointit. Silti muut tuntuvat löytävän pohjoisamerikkalaisiakin. Minusta heitäkin voisi kokeilla taas, pelkillä tsekeillä on menty jo aika kauan. Stathos on jo piristävä poikkeus. Ai niin, mieluummin Halkidis kuin Kantor :)
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti JHag
Ai niin, mieluummin Halkidis kuin Kantor :)

Tästä pisteet sinulle, JHag.

Korjaan muuten erään aikaisemman väärinkäsityksen, kun ei sitä ole tullut aiemmin korjattua. Olen puolustajistamme Kurvinen ja Lehtonen samaa mieltä kuin sinä (ihan OK peruspakkeja terveinä), enkä pidä heitä missään tapauksessa liian kevyinä liigatasolle, kuten tekstini voi valitettavasti myös ymmärtää; ainakin Kurvinen voi suureksi osaksi omana kasvattina jatkaa puolestani myös tulevalla kaudella mikäli vain selkä kestää. Lehtosen tämän kauden otteisiin olen jonkin verran pettynyt, mutta se taitaa johtua loukkaantumisista.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Tsekit vs jenkit/kanukit

Itse ainakin kaipaisin pohjoisamerikkalaisia pelaajia jengiin. Olen aina ollut sillä kannalla, että pohjoisamerikkalaisilla(varsinkin kanadalaisilla) on parempi työmoraali ja motivaatio pelata. Poikkeuksiakin toki on, suuntaan ja toiseen. Esimerkeiksi käyvät varmaankin Roman Vopat ja David Nemirovsky.

Itse näkisin asian mielellään näin: tsekeistä taiturit ykkösketjuun ja pohjoisamerikkalaisista luottomiehet, joiden tunnuslause on "we deliver", kakkosketjuun siltä varalta, että tsekeillä sattuu olemaan huono päivä. Kuten sanottua, kolmosen ja nelosen kuuluisi olla omia kavereita varten. Niihin ei todellakaan tarvita kaiken maailman mrazekeja ja treillejä.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
JHag:
''Nähdään Senior, siellä HIFK-henkisessä vanhainkodissa, missä hoitajien puristelun lisäksi väsätään mielissämme miehistöä kaudelle 2045/46 ja eletään edelleen jo 2003 alkanutta "ryminän paluun" odotusta. Tosin ainoa ryminä, mitä me silloin kuulemme, on ajoittain putoilevien alusastioiden aiheuttama meteli.''

Tämä sovittu. Tosin hoitsujen kuppikokoja vertailemme yhtenään ja alinomaan. Niin kauan, kun Hermesetaskin suussa sulaa. Sen ajan, mitä hengityskoneestamme joudamme, käskemme pojankloppien kuskaamaan meidät kausaripaikoillemme Nordikselle ja huudamme: AJAAAAAAA! Saas nähdä, millaiset tsiiliiderit silloin on kehissä. Mulle sitten runsain blondi.

Mitä ensi kauden rosteriin tulee, niin on hyvä muistaa ensin se omien junnujen tunku/mestaruustavoite. Niitä ei ole helppo laittaa balanssiin. Siellä on helposti puolentusinaa kaveria, joiden tulevaisuus/seurassapysyminen on syytä varmistaa.

Paluuhemmoista mulle käy kiistatta entiset omat jannut tyyliin Karalahti, JRuutu, Kultanen ja VPeltonen. Ei turusille ja vertaloille (näistä kavereista pienellä kirjoitettuna on muuten kehittynyt hokema)

Ulkomaalaisista sitten statman, z, kantor-tasoisia kavereita. Sellaisia, jotka ovat kiistattomia vahvistuksia. Kauden alkuun 3-4, jotta jää pelivaraa kauden mittaan. Ei keskivertoja lainkaan.

Edelliset on helppo toteuttaa, kunhan avataan lompsaa riittävästi. Silloin voi pompsahtaa se mestaruuskin.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tämä sovittu, Senior! Koetetaan olla sotkematta happiletkujamme.

Niin, omista junnuista ovat painoarvoaan kasvattaneet selkeästi Viitaluoma, Grunn ja Turo Järvinen. Varsinkin viimemainittu on osoittanut wanhan kunnon HIFKin meininkiä ajaessaan lähes päättömästi kaikkea mikä liikkuu. Heti sopparia ruuvaamaan. Pikulta ja Joonakselta osasin odottaakin tasonnousua. Olettehan muuten huomanneet, että Joonaksen peli on parantunut, kun ketjukaverit ovat vaihtuneet. Mistä pääsenkin seuraavaan aiheeseen: Hirso. Olisikohan pelipaikka muualla paikallaan?
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
KUMPIKAMPI

Viestin lähetti JHag

Ja sitten HIFKissä todetaan, että jumaleissön, hienot pleijarit, jatketaan näiden hemmojen kanssa. Alpolle läväytetään soppari vuoteen ´07, Pena toteaa, että UTJ:ta ei tarvita ja käy ostamassa 3 kääpiötä 03/04 jengiin todeten samalla Jakke Ruudulle: "Meillä ei oo käyttöä sun tyyliselle pelaajalle". Jarno Kultanen saa 50.000 euron tarjouksen ja maininnan "Mistään muualta et saa tällaisia etuja". Lisäksi kausarien ja irtolippujen hinnat nousevat.


Samat kauhukuvat nousevat täälläkin silmien eteen. Parempi lopputulos tulisi mikäli IFK vetäisi loppukauden tappioputkessa. Sitä on vaan niin "punainen", että jotenkin ihmeellisesti sitä vaan odottaa jotakin ihmettä tapahtuvaksi vielä tälle kaudelle. Suuri herätys tapahtuu ja Alpon IFK kouluttaa meitä epäileviä punaisia sieluja. Nöyrää poikaa oltaisiin Alpon puriessa mitalin reunasta palan irti ja sylkäistessä sen jalkojemme juureen. Pena huutaisi vieressä "V...u mä koulutan sitä nettimaailmaa".
 

Q

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ULUVFC (kutsuttu kunniajäsen)
Tamia huudetaan taas valmentajaksi. Tamminen inhoaa yli kaiken väkivaltaista peliätyyliä kaukalossa eli miten HIFK:n nykytyyli muka muuttuisi. Taustalla on Tamin omat pelikokemukset rapakon takaa, jossa piti "rystyset valkoisena pitää tappeluissa vastustajan poliisin pelipaidasta kiinni ja yrittää suojella itseään". Tamin pelifilosofiaan saa itse kukin johdatuksen miehen kirjallisiin tuotteisiin tutustumalla.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag

Niin, omista junnuista ovat painoarvoaan kasvattaneet selkeästi Viitaluoma, Grunn ja Turo Järvinen. Varsinkin viimemainittu on osoittanut wanhan kunnon HIFKin meininkiä ajaessaan lähes päättömästi kaikkea mikä liikkuu. Heti sopparia ruuvaamaan. Pikulta ja Joonakselta osasin odottaakin tasonnousua. Olettehan muuten huomanneet, että Joonaksen peli on parantunut, kun ketjukaverit ovat vaihtuneet. Mistä pääsenkin seuraavaan aiheeseen: Hirso. Olisikohan pelipaikka muualla paikallaan?

Enpä voisi olla enempää samaa mieltä noista onnistujista. Ja mikä parasta, noista muutama ei taida koskaan yltää aivan NHL-tasoiseksi pelaajaksi, joten heidän otteistaan voimme nauttia hyvässä lykyssä vielä seuraavat 10-15 vuotta. Noista erityisesti olen diggailut Järvisen esiinmarssia, kuten kaikille on varmaan tullut selväksikin.

Hirso voisi käydä kokeilemassa vastuunkantoa himmeämmissä valoissa. Kelpo kaveri, joka varmaan mahtuisi meille myöhemmin, mutta jostain syystä taitaa nuppi olla vähän jumissa. Voihan se siitä tietysti mukavan kesänkin myötä aueta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Snakster
Hirso voisi käydä kokeilemassa vastuunkantoa himmeämmissä valoissa. Kelpo kaveri, joka varmaan mahtuisi meille myöhemmin, mutta jostain syystä taitaa nuppi olla vähän jumissa. Voihan se siitä tietysti mukavan kesänkin myötä aueta.

Tämä on helvetin totta nuorten pelaajien suhteen. Sain taputella itseäni olalle syksyllä, kun jaksoin jo keväällä uskoa monien moittimaan Grunniin. Ja sain myös koputella tyhmää päätäni, kun olin suunnittelemassa samaan aikaan kevättä Viitaluomalle uraa Saipassa. Joka muuten kävi aika lähellä. You never know...
 
Suosikkijoukkue
Kaunein kaikista!
Viestin lähetti JHag
Tämä on helvetin totta nuorten pelaajien suhteen. Sain taputella itseäni olalle syksyllä, kun jaksoin jo keväällä uskoa monien moittimaan Grunniin. Ja sain myös koputella tyhmää päätäni, kun olin suunnittelemassa samaan aikaan kevättä Viitaluomalle uraa Saipassa. Joka muuten kävi aika lähellä. You never know...

Juuri näin. Nuorten kohdalla on joskus puhuttu ns. vaikeasta toisesta vuodesta. Voihan olla, että esim. tällä kaudella pirteästi esiintyneet Turre Järvinen tai Holoma vetelevät ensi kaudella puolivaloilla. Täytyy vain toivoa, että JHagin mainitsema uskomisen jaksaminen ulottuu myös seurajohtoonkin. Ettei mennä sössimään näitä hemmoja kuten taannoin Nikke H. tai Pikku-Buffalo.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti Snadi kundi Stadista
Ettei mennä sössimään näitä hemmoja kuten taannoin Nikke H. tai Pikku-Buffalo.

No, ensimmäinen Nikke H:han paikattiin hankkimalla toinen Nikke H!
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Ai niin, mieluummin Halkidis kuin Kantor :)
Riippuu vähän, mieluummin molemmat.

Ensi kauden juttu on kinkkinen. Nuoria pukkaa ja nimenomaan hyökkäyspäähän, eli sieltä pitää löytää ne sopivat lenkit joita täydennetään parilla kokeneemmalla pelurilla. Parhaimmassa tapauksessa koko hyökkäyskalusto saadaan kasattua kotimaan elävistä jolloin näitä Pentin ajan Mrazekkeja ja kumppaneita ei tarvita. Pari onnistunutta kotimaan hankintaa, mieluiten omia paluumuuttajia ja hyökkäys on kasassa.

Tällöin kiintiöpaikkoja jäisi pakistoon. Jostain kumman syystä pakistossa ei omille anneta luottoa samalla tavalla kuin hyökkäyksessä. Siellä pyöriskelee ennemmin Hedberg ja kumppanit. Tämä on outoa. Jos tämän kauden ulkomaan pakeista kumpikin lähtee, voisi periaatteesas olla hyväkin juttu vetäistä koko paletti uusiksi. Ainoastaan P. Saarinen saisi jäädä omien nurten kanssa. Hänessä on ainesta perusluutijaksi, mutta jostain syystä ei ole natsannut.

Eli pakistoon hommaisin 4-5 uutta äijää Zid...:n, Kantorin, Hedbergin ja Lehtosen tilalle. Jos tsekit jatkavat olisi se helvatan hyvä, jos taas ei niin sitten vaan niitä kiintiöpaikkoja menemään pari kappaletta. Muut uudet pitäisi myös olla mieluiten omia kasvatteja (kuten Karalahti). Ja muilta tulleille maalaispassin miehille pitäisi päteä ehdoton sääntö: ei asiaa kolmospariin. Mitään vitun Hedbergejä ei pitäisi muualta roudata kolmospariin.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Snakster
Hirso voisi käydä kokeilemassa vastuunkantoa himmeämmissä valoissa. Kelpo kaveri, joka varmaan mahtuisi meille myöhemmin, mutta jostain syystä taitaa nuppi olla vähän jumissa. Voihan se siitä tietysti mukavan kesänkin myötä aueta.

Jahas, alkaa olla vissiin aika aloittaa kampanjointi Hirson puolesta.

Ensinnäkin, tämä mies kuuluu parhaaseen A-ryhmään.

Toisekseen, tämä mies tekee läpimurtonsa ensi kaudella, jonka jälkeen saamme tosissaan pitää äijästä kiinni, jos halutaan että jää meille vielä seuraavaksikin kaudeksi. Kaikki tiedämme Hirson potentiaalin, joten ei siitä enempää, mutta sen piilossa pysymisestä muutama sana. Tai siis esiin tulemisesta. Viime kaudella ja tällä kaudella äijä on esittänyt ne muutamat väläytykset mitkä ovat riittäneet vakuuttamaan minut, että tulossa ollaan. Uskon että ensi kesänä treeni on kovaa ja oikeaoppista, jolloin sitten syksyllä meillä on uusi 2. sentteri. Uusi taitava 2. sentteri.

Trast mii, Hirso kannattaa ehdottomasti pitää, kuoret on jo halkeilemassa...

In Hirso We Trust! (en silti perusta vielä kerhoa)
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Snakster
Hirso voisi käydä kokeilemassa vastuunkantoa himmeämmissä valoissa.

Kaveri mahtuu vielä A-junnuihin ikänsä puolesta. Kierrätys voisi olla paikallaan - mikäs kiire meillä tässä enää on. Ensi vuotta voisi ajaa sisään myös pakkien kohdalla.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Suuressa viisaudessani rupesin miettimään että keitä pelaajia meillä tulisi olla ensikaudella että mestaruuteen olisi mahdollisuus. Vaikeaksi menee A-junnujen paljouden takia, mutta toisaalta se on ihan positiivista. Elikkä seuraavat pelaajat toivoisin näkeväni Hifk:ssä vuonna 2003-2004:

1. J. Ruutu-T. Ruutu-J. Caloun

Söderholm-Zidlicky

2. Kuhta-Bednar tms.-Vihko

Kultanen-Karalahti

3. Grunn/Järvinen-Viitaluoma-I. Pikkarainen

Mörssäri-Mörssäri

4. Kaikkonen/Holma-Häppölä-Nielikäinen ;))))

13 hyök. Joku meijän hyvistä A-junnuista
7 puol. H. Pikkarainen

Maalivahdit:
1. Stathos/Ahonen-
2. Satosaari/Riksman-
3. Vehviläinen/Limnel

Tämän tyyppisen joukkueen jos saamme jonkun muun kuin Alpon käsiin. Niin uskon meillä olevan todellakin mahdollisuudet mestaruuteen.
 

alpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Maaottelun jälkeistä

Eilisen matsin jälkeen toistan aiemman kantani, että Pihlman ja Torkki pitäisi saada meille. Pihlmannilla on toki korkea varausnumero änäriin ja Torkki kai teki jatkopahvin Lukkoon. Eli tämä on uni. Jos haluaa polttaa paljon rahaa, Kimmo Rintanen olisi kova hankinta joka voisi viedä jengiä pitkälle.
 

bates

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Rintsi

Onhan Kimmo Rintanen ehkä Euroopan taitavin jääkiekkoilija ,mutta ei kai kukaan nyt oikeasti edes kuvittele haluavansa nähdä "Daisaria" petopaidassa. Jos joku pelaaja ei ole IFK:n näköinen niin se on Kimmo Rintanen. Rupesi kieltämättä pikkasen naurattamaan Rintsin kommentti eilisestä jäähystä , "Yritin taklata , mutta..." , Mulla ainakin riitti koko loppuillalle riemua tosta, Kimmo Rintanenko taklaamassa, no johan :D

No onneksi Daisari pysyy vielä pitkään Sveitsissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös