HIFK kaudella 2024–2025

  • 295 442
  • 2 095

En gång IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lehterä on varmasti vaan unohtunut. Toki on se mahdollista, että sukset menneet ristiin tai tulevat menemään. Siis täysin mahdollista. Minulla ainakin menisi hermot tuollaiseen pelleilyyn.

Ilman Lehterää tekee muuten aika tiukkaa Kiekko-Espoon kanssa.

Kaskimäki - Pakarinen - Marleau
Seppälä - Kodytek - Komarov
Mäkiaho - Åsten - Rask
Hartikainen- Jasu - joku junnu

Melart - Martin
Lindbohm - Kiviharju
Knot - Manninen
Luhanka

Taponen
Sanaton. Aivan vitun sanaton.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitähän yhteistyökumppaneiden mielessä liikkuu nyt, kun risteilylle on houkuteltu ja "massiivinen" oli tässä? En voi välttyä ajatukselta, että parin hiivan jälkeen yleisöön on hetkeksi uponnut nuoriin panostaminen - ei olla ostojoukkue! Viimeistään aamulla, kun ajatukset selkenevät, lienee vähän höplästä vedetty olo. "Taikuri näytti tyhjää hattua ja odotettiin sen vetävän sieltä ainakin yhden kanin, mutta ei se vetänytkään muuta kuin pienen kortin, jossa oli kanin kuva. Mitvit? Note to self: ensi vuonna joku muu saa mennä firmasta."
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Ei sillä ole Peltosen pelisysteemissä niin väliä, riittää kunhan on vain "sitkeä".
Ei vaan ollut sitkeäkään. Puolustaminen ei maistunut vähääkään. Varasti peliltä koko ajan ja surffaili selkä suorana. Niklas Nordgrenkin näytti asennepelaajalta Hartikaiseen verrattuna.

Vesalainenko älysi nostaa kytkintä? Uskomaton suoritus raapia kasaan tuollainen joukkue varsinkin kun se on tehty todennäköisesti reilusti yli kolmella millillä eikä alle kahdella. Paskempi kuin Kiekko-Espoo. Voidaan lopettaa puheet Peltosen vetovoimasta.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tämä olisikin, kun ítse odottelen huomisen Tapparan sopimusuutiselta Rafkinia, mutta olisikin Jorstin paluu.
Ei Tappara Lehterää tarvitse. Tuli mestaruus ilmankin ja jo nyt taitaa olla 6 sentteriä, joista jokainen kevyesti mahtuisi "meidän" HIFK:hon.
 

KooJii_#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
★ HIFK ★ Detroit Red Wings ★ Dallas Stars ★
HIFK:n seurajohto taitaa pelata omaa peliään Peltosella. Annetaan päävalmentajalle paskin rosteri pitkään aikaan ja kun alkusyksy menee alta lipan, niin potkut ovat seuraava steppi. Sen jälkeen uusi jemmassa ollut valmentaja kehiin ja rosterin pikavahvistaminen. Tätä voisi kutsua jo toiveajattelun huipentumaksi.
Tässä skenaariossakin on enemmän järkeä ku tossa seuran tekemisessä tällä hetkellä. Mitä täällä tapahtuu?!?!
 

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eihän tuo joukkue nyt voi olla tuossa.
Ei voi, mutta kauhuskenaario on, että tällä mennään. En kyllä edes itse usko, ettei ketään enää tulisi. Pakko tulla uusia ja/tai jatkosopimuksia. Mm. Nättinen, Jääskä, Vesalainen ja Sund korvaamatta, noita junnuja en nyt laske kenenkään tilalle. Pakko tämän on olla vasta kasausvaiheessa.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei sillä ole Peltosen pelisysteemissä niin väliä, riittää kunhan on vain "sitkeä".
Niin hauskana kuin tätä läppää pidänkin, olisi kiva tietää millä tavalla viime kauden joukkueen sitkeys ilmeni. Oliko jopa Liigan surkein joukkue vikalla vitosella, johtoasemat hukattiin järjestään ja kireissä ei onnistuttu juuri koskaan. Kyllä se jengi oli hyvin kaukana tillilihasta ja lähempänä pillillä imettävää velliä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tässä on ollut todella sanaton olo kauden jälkeen ja tätä olotilaa tämä ”massiivinen” vain syventää entisestään. Tää on mun HIFK.

Joku toisessa ketjussa sanoi hauskasti, että jos Tobben rostereissa oli valuvikoja, niin nyt meillä ei ole saatana edes talon perustuksia tai urheilutoimenjohtajaa. Naurahdin. Niin absurdi tilanne on tämä vallitseva kaaos.

Laskin tuossa, että nyt taitaa olla 12 hyökkääjää Jasun, Kodytekin, Mäkkärin ja Hartikaisen myötä eli kyllähän tuonne on aivan pakko tulla vielä nimiä lisää ja loput toivottavasti ovat niitä oikeita huipunveljeksiä. Filppula ja Vessi kelpaisivat hyvin ja heidän lisäkseen pitäisi signata vielä ”Turunen” ja ”Nättinen”. Sitten uskottavuus ehkä hieman palautuisi.

Pakistossa on Knotin myötä 7 puolustajaa eli kyllä sekin vielä Sundia sekä herra x-ää huutaa.

Taposella ja Vinnillä ei varmaan uskalleta lähteä kauteen. Toivottavasti.

Sanaton olo tällä hetkellä. Sanaton.
Ja noista 12:sta voit pudottaa pois 3.
Komarov, Åsten ja Seppälä, jos haluat haaveilla menestyksestä.
 
Voi jumalauta. Seuralla olisi ollut kasvojenpesun paikka ja tämä on massiivisen anti. Tästä kokonaisuudesta on kyllä nyt vaikea löytää mitään positiivista, yhtään mitään.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK oli ilmeisesti tosissaan Heljangon perässä. Kun tämä meni ohi (onpa yllättävää), niin ensi kaudella sitten mennään Taposen johdolla. Vinni ja Elias ovat hemmetin lupaavia veskareita, mutta ensi kausi varmaan tulee liian aikaisin. Tietysti nuoret voivat yllättää ja kasvaa nopeastikin isoon rooliin. Käytännössä kauteen lähdetään kuitenkin ilman ykkösmaalivahtia.

Pakisto on ilkikurisesti jopa parempi kuin kevään pakisto. Lindbohm on terveenä kova luu ensi kaudella, Knot on erinomainen haku ja Kiviharju on treenannut hyvin. Martin lienee ihan kärkipakkeja tehojen puolesta koko Liigassa. Melartin suhteen en odota mitään, joten yllättäköön positiivisesti. Manninen yhtä mielenkiintoinen kuin Merihaka marraskuussa. Luhanka ei varmaan pelaa peliäkään, mutta ainakin Sälekaihdinmies ehti antaa viimeisen palveluksen?

Hyökkäyksestä voisi esiin nostaa Lehterän ja Pakarisen, laatupelaajia. Kodytek olisi ihan hyvä kolmosen keskelle. Lieneekö siis rooli turhan iso, jos menestystä halutaan? Jasun kiinnittäminen suoraan 2 vuoden pahvilla aiheutti spontaanin repeämisen, kun jonkinlainen try out olisi mielestäni ollut ihan hyvä. Muut hankinnat ja pelaajat muistuttavat mielestäni vähän 2000-luvun alkuvuosia, kun ykkösketjun taakse piti vain joitain nimiä naarata. Nyt ongelmana on se, ettei ole edes sitä vaarallista ykkösketjua.

Jos Ville Sirén on vapaana, tuskin mies tähän ryhmään hyppää. Tai ei hänen ainakaan kannattaisi. Tuntuu vähän siltä, ettei menestysnäkymiä ole lähivuosina muuta kuin sattuman kautta. Tekikö Salmelainen enää ollenkaan töitä viime syksyn jälkeen?
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Noita junnuja kiinnitettiin Liigasopparin alle niin monta että kyllä se taisi siinä olla.
Ei palvele junioreidenkaan etua, että heitä pakkopeluutetaan sellaisella tasolla millä he eivät vielä ole. Onhan näitä vastaavia sopimuksia ennenkin tehty ja myöhemmin lainattu Mestikseen tai peluutettu Kolleissa. Varmaan jokainen saa preseasonilla kuitenkin näyttöpaikkansa.
 

Purkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin hauskana kuin tätä läppää pidänkin, olisi kiva tietää millä tavalla viime kauden joukkueen sitkeys ilmeni. Oliko jopa Liigan surkein joukkue vikalla vitosella, johtoasemat hukattiin järjestään ja kireissä ei onnistuttu juuri koskaan. Kyllä se jengi oli hyvin kaukana tillilihasta ja lähempänä pillillä imettävää velliä.
Hei hei äläs nyt, kyllä SaiPa oli vielä huonompi!
 

Bulilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kurra hockey
Mitähän yhteistyökumppaneiden mielessä liikkuu nyt, kun risteilylle on houkuteltu ja "massiivinen" oli tässä?
Voin vastata kysymykseen, että vituttaa niin ettei veri kierrä. En lähtenyt kelluntaan tietoisesti, koska osasin varautua tällaiseen paskaan, mutta vituttaa ihan näin etänäkin, varsinkin kun seuralta on tullut pahoittelut viime kaudesta ja lupauksia (turhia näköjään) ensi kaudesta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös