HIFK kaudella 2016–2017 – Törmäsen viimeinen ristiretki?

  • 417 800
  • 1 541

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ehkä ensimmäiseksi laittaisi Aaltosta ja Hintziä samaan kenttään. Aaltonen kuljettaa ja kieputtaa paljon ja myös Hintzillä on taipumukset samaan varsinkin, jos ottaa kehitysaskelia viime kaudesta. Laittaisin Aaltosen Elkinsin ja Ikosen kanssa.

Aaltonen-Elkins-Ikonen
Puustinen-Hintz-Rask
Partanen-Leino- Petrell
Luttinen- Nykopp- Tuomisto....
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hintzissä epäilyttää kyllä kovin se taitotason ja luovuuden riittävyys 1-senan saappaisiin. Noh, toki täytyy muistaa Stögön demari-peluutus, eli niin selkeää ykköstä ei edes ole, kun monen muun valmentajan jengissä. Mutta toki tarvitaan niitä laatusenttereitä riittävästi maalipaikkoja luomaan.
 
Viimeksi muokattu:

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo ei ole huonoja hankintoja IFK tehnyt. Aaltosesta voi olla montaa mieltä (itse en kauheasti miehestä diggaa), mutta onhan se kova pelimies. Eronen on loistava kiekollinen pakki Taimen taakse, erinomainen haku vaikka tässäkin hankinnassa narritausta hiertää, ainakin allekirjoittanutta. Lennu ja Nikke tuovat sitä stadilaisuutta jengiin jota tuo joukkue todellakin tarvitsee! Lennu on Liigan parhaita voimahyökkääjiä varmasti, toivottavasti pääsee myös pisteiden valossa lentoon, mutta vähintään alempiin ketjuihin erinomainen av-pelaaja ja pommikone. Nikke tuskin pettää, uskon, että tulee olemaan Liigan parhaita maalivahteja.

Järvisen jatko kun sieltä vielä tulisi niin näyttäisi kyllä todella hyvältä. Ykkössentteri olisi mielestäni tärkeä, ei saisi pihistää keskikaistasta tippaakaan jos mielii voittaa mestaruuden. Tällä jengillä tullaan varmasti taistelemaan ihan kärkisijoista taas, mutta voi olla ettei aivan riitä ellei Hintz ja Leino ota kovia steppejä ylöspäin, menisi mielestäni hieman laiskuuden puolelle jos nyt jättäisi sen kärkisenan hankkimatta ja luottaisi vain omiin nuoriin kavereihin. Myös CHL:ssä olisi kiva menestyä...

E: Tällä hetkellä ketjut menisi näin:

Aaltonen - Hintz - Rask
Partanen - Elkins - Puustinen
Luttinen - Leino - Ikonen
Åsten - Nykopp - Petrell

Järvinen/xxx - Taimi
Eronen - Grillfors
Teppo - Salmela
Karjalainen

Bäckström
Lankinen

E2:

Kyllähän tuonne pakistoon yksi lihanuija tyyliin Generous menisi heittämällä ja jos se Janne Keränen on lähdössä sieltä KalPasta niin tänne vaan! MPS voi myös yllättää...
 
Viimeksi muokattu:

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Vara-Ramun (Leino) viereen sijoittaisin original-Ramun laidalla kukoistaneen Raskin ja kolmanneksi siihen Luttisen.

Ykkosketju olisi tuo kypärän esittämä Aaltonen- Elkins - Ikonen. Aaltonen toisi tuohon vakaaseen tutkapariin juuri sen kaivatun nopeus- ja taitolisän.

Hintzin laidoille sitten Puustinen ja Partanen/Petrell. Ei pitäisi näidenkään laitahyökkääjien olevan este Roopen tasonnostolle.

Ja kaikkiin kolmeen kärkikentälliseen tasokas vastuupakki kuhunkin eli Taimi, Eronen ja Grillfors eri pareihin ratkaisuleveyttä tuomaan. Vielä kun olisi käytettävissä päättyneen kauden muskeliosasto (Järvinen, Generous, Aulie), niin noiden parit olisi jo sinetöity.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sitä budjettia on siis kuitenkin leikattu, nuo aiemmat kirjoitukset bonuksista ja muista ovat kyllä aivan loogisia. Tuskin budjetista mitään isoa lovea on otettu pos tulevaksikaan kaudeksi. Nybarin ja Stögön puheet IS:n haastatteluissa viittaavat lähes täysin siihen että sentteristö on kauden alkuun tuossa, eli Leinon ja etenkin Hintzin kasvuun luotetaan, eikä se toisaalta ole huono strategia. Jossain vaiheessahan niille pelaajille pitää antaa enemmän vastuuta, jotta saataisiin maksimaalinen kasvu irti. Huono puoli on se että Hintz ei ole pelaajatyypiltään mikään luontainen pelintekijä, vaan enemmänkin suoraviivainen yleispelaaja joka pystyy tekemään vähän kaikkea. JMA pystyy rakentamaan myös peliä joten hänen rinnalle ei varsinaisesti tarvita mitään peliätekevää sentteriä, itse asiassa JMA:n rinnallahan joku Ramumainen pelintekijä olisi huono kemioiltaan, molemmat kun rakastavat kiekkoa.

Mutta Ramuhan meni Amuriin, joka ei ole viime vuosina playoffeihin päässyt, jos ei pääse ensi kaudellakaan niin sieltähän tulee Ramu vielä talveksi kotiin ja Tappara saa varmaan samasta seurasta Kuuselan playoffeihin. Ramu ja JMA johtaisivat tietenkin eri kenttiä. Jos ei Ramua saada niin joka tapauksessa me tarvitaan 1-2 sentteriä vielä kevääksi, kuka perkele jaksaa uskoa siihen että Nykopp tulee olemaan ehjänä edes pääosan kaudesta. Runkosarjassa Nypsin tilalle voi vielä laittaa vaikka Åstenia ilman että me sen vuoksi hävitään pelejä, mutta ratkaisupeleissä Åsten ei voi olla 4.sentterinä, mielellään ei edes pelaavassa kokoonpanossa.

''Järvinen'' ja yksi ''Generous'' -tyylinen AV-pakki tarvitaan vielä. Sen jälkeen voidaan lähteä jo kauteen ilman suurta hätää, kauden aikana sitten leveyttä sentteristöön ja yksi ''Aulie'' ellei jopa hän itse. Pitää ottaa myös huomioon että ei muutkaan joukkueet ole vahvistuneet vaan päinvastoin, Tappara ei pysty millään korvaamaan Lainetta, eikä varmasti Kuuselaakaan. Lisäksi Kärpillä on hyökkäystilanne vielä täysin auki. Sen verran monta hyökkääjää Oulusta lähti, etten jaksa uskoa että heidän hyökkäys tulee olemaan viime kauden tasolla. Kun hankitaan paljon pelaajia niin tuppaa tulemaan arpoja mukana. Suikkasen Kärpät voi tulla olemaan mitä vain säälipleijareiden ja mestaruuden väliltä. Tappara tulee luultavasti olemaan meidän pahin vastustaja, he ovat mun papereissa lähes varma TOP2 joukkue. Runkosarjassa Tappara tuskin tulee taaskaan olemaan kärjessä, mutta playoffeissa jälleen kova vastus.
 

henkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins
Tulee lähes joka vuosi ragetettua sitä, miten kärpät ja tappara saavat "ilmaiseksi" dominoivia pelaajia liigaan. Tapparasta nousee aina joku möttönen tai pöppönen alemmista kentistä dominoimaan. Kärpillä taas on ehkä koko maailman epäreiluin junioripool. Nyt kun HIFK:lla olisi omasta takaa Leino ja Hintz ns. ilmaiseksi käytössään niin toki huudan Ison Rahan Sentterin perään.

Joukkuehan harvoin on täydellinen. Nytkin joudumme lähtemään senttereiden osalta kauteen isot epävarmuustekijät ilmassa. Mutta ymmärrän kyllä nybarin näkemyksen. Leinosta on kasvanut parissa kaudessa kelpo kakkoskentän sentteri ja Hintz on ainoa u-20 mestarijoukkueen top-6 hyökkääjä joka jatkaa uraansa Euroopassa. Toki haluan myös uskoa siihen että jos Hintz ei lähde lentoon kauden alussa niin on olemassa plan B. Senaosasto on kuitenkin seitinohut eikä tule kestämään yhtään pidempiaikaista loukkaantumista. Kokonaisuutena, aivan kuten viime kesänäkin, jokainen näkee missä ne puuttuvat palat ovat tällä hetkellä. Hemmetin hyvä fiilis kuitenkin jo tässä vaiheessa kesää koska vain parilla täsmähankinnalla tuo joukkue taistelee sekä CHL että 1ügamestaruudesta.
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Noiden senttereiden suhteenhan voi olla se tilanne että tiedetään määrällisesti että yksi tarvitaan, mutta mitä laatua. Jos Leino ja Hintz onnistuvat odotusten mukaisesti, riittää alempien ketjujen jyrä, jos taas kaksikko floppaa tarvitaankin ykkösketjun kiekollinenmoottori. Voi olla ihan hyväkin ensin hieman katsoa mikä on tarve.
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Niille, jotka epäröivät nykyisen rosterin (johon siis varmuudella on tulossa isoa äijää alakertaan), menestyskykyä: Minkä muun SM-liigajengin rosteri on parempi, valovoimaisempi tai ylipäätänsä tasapainoisempi?

Nyholm kysyi ISn haastiksessa Stögöltä ihan asiallisen kysymyksen: Löytyykö IFKlle pysäyttäjää ensi kaudella? Johon Stögö vastasi puolivitsillä, että: "yksittäisissä matseissa kyllä"

Rosteri on jo nyt aivan huikea. Pari mörköä on tulossa ja keskikaistaa täytetään talvella tarvittaessa.

Ja valmentaja osaa hommansa.

Aika hyvillä mielin kauteen.
 

Stigu

Jäsen
Joo, onhan toi jengi tässä vaiheessa kautta ihan hyvän näköinen. Itse en epäile etteikö menestystä runkkarissa tulisi jo tuolla kokoonpanolla, mutta pleijareita ja mestaruutta ajatellen esiin nousee pari isoa kysymystä:

1. Stögön kyky reagoida vastustajan peliin
IFK suoritti viime kauden ihan helvetin hyvin lukuunottamatta kolmea viimeistä peliä. Näissä Tapola veti pidemmän korren. Uskon ja toivon että Stögö on ottanut opikseen noista matseista.

2. Kokemus
Sisään on tullut Lennu , Nikke ja Aaltonen, jotka muiden ominaisuuksien ohessa edustavat kokemusta. Silti kaipaisin vielä kaikissa liemissä keitettyä konkaria ja johtajahahmoa jengiin.

3. Sentterit
IFK on ollut useilla kausilla tunnettu siitä, että joku osasto jengissä kusee. Milloin se on ollut veskari, milloin pakisto, milloin hyökkäys. Nyt se saattaa olla sentteriosasto. Hintz ja Leino kehittyivät viime kaudella, mutta sulivat pleijareissa. Nykoppin varaan ei voi laskea loukkaantumisherkkyyden takia mitään. Jäljelle jä. Elkins. Itse näkisin, että sentteriosastoa on vielä pakko vahvistaa.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Stigu onko pakisto mielestäsi valmis? Mun mielestä ei. Sieltä puuttuu ne pakastimet edelleen.

Senttereissä Hinz ja Leino ovat ens kaudella taas kokeneempia. Nykyajan realismi on sitä, että nuo kaverit olisi viety toisiin sarjoihin jos olisivat olleet jo liian hyviä. Hinz lähtee jokatapauksessa.

Stögö tietää mitä tekee ja minkälaisen keskikaistan haluaa. Pakko sinne on vielä yksi sena tulla mutta pakistos on absoluuttisen tärkeä vahvistaa. Kuka ne maalinedustakähinät hoitaa? Taimi& Eronen?
 

Stigu

Jäsen
@Stigu onko pakisto mielestäsi valmis? Mun mielestä ei. Sieltä puuttuu ne pakastimet edelleen.
Joo, samaa mieltä ettei pakisto ole vielä valmis. Jotenkin pidän itsestäänselvyytenä, että tuota osastoa täydennetään vielä. Toki kauteen voidaan lähteä jo nykyisellä pakistolla.

Itse haluaisin nähdä jengissä myös kehittyviä junnuja. Jos unohdetaan tuo "junnu" sana pois, on jengissä ihan mukavasti kehityspotentiaalia. Hintz, Leino, Ikonen ja Saku tulevat mitä luultavimmin kehittymään Stögön opeissa. Samoin antaisin myös Tuomistolle syksyllä paljon peliaikaa, jotta hänen potentiaalinsa realisoituisi.

Harmi vaan, ettei jengissä ole yhtään todellista junnua, jolla olisi mahdollisuuksia breikata.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybari kun on toistellut useaan kertaan tuota, että "sitten oli pelaajia joiden kanssa todettiin ettei haluta jatkaa sopimusta", niin ilmiselvästihän nuo viittaa nyt Matt Generoukseen, Lauri Taipalukseen ja Matti Lambergiin. Koska käytännössä kaikki mahdollisuuksien rajoissa olevat herrat on jo kiinnitetty meille ja sitten ne parhaat viety NHL/KHL akselille. Lähinnä tässä pohdiskelin vaan tuota Generousta, kun olisi ollut kiva nähdä miehen jatkavan täällä, mutta veikkaanpa että hintalappu on ollut liian suuri?
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nybari kun on toistellut useaan kertaan tuota, että "sitten oli pelaajia joiden kanssa todettiin ettei haluta jatkaa sopimusta", niin ilmiselvästihän nuo viittaa nyt Matt Generoukseen, Lauri Taipalukseen ja Matti Lambergiin. Koska käytännössä kaikki mahdollisuuksien rajoissa olevat herrat on jo kiinnitetty meille ja sitten ne parhaat viety NHL/KHL akselille. Lähinnä tässä pohdiskelin vaan tuota Generousta, kun olisi ollut kiva nähdä miehen jatkavan täällä, mutta veikkaanpa että hintalappu on ollut liian suuri?
Generous kuntouttaa itseään tällä hetkellä, eikä ole vielä lopullisesti poissa suunnitelmista.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nybari kun on toistellut useaan kertaan tuota, että "sitten oli pelaajia joiden kanssa todettiin ettei haluta jatkaa sopimusta", niin ilmiselvästihän nuo viittaa nyt Matt Generoukseen, Lauri Taipalukseen ja Matti Lambergiin. Koska käytännössä kaikki mahdollisuuksien rajoissa olevat herrat on jo kiinnitetty meille ja sitten ne parhaat viety NHL/KHL akselille. Lähinnä tässä pohdiskelin vaan tuota Generousta, kun olisi ollut kiva nähdä miehen jatkavan täällä, mutta veikkaanpa että hintalappu on ollut liian suuri?

Zaborsky voi kuulus tuohon myös. Kovia tehoja runkosarjassa tuhlailusta huolimatta, mutta ehkä joukkueen kovinta liksaa (todennäköisesti) nauttivalta pelaajalta odotettiin poffeissa myös kovia tehoja. Zabo vähän meinaa kadottaa tehonsa isoimmissa peleissä.
 
Viimeksi muokattu:

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toki kauteen voidaan lähteä jo nykyisellä pakistolla.
Outo näkemys. Minun mielestäni yksi pakki ennen kauden alkua on ehdoton minimi, kaksi olisi optimi. Kolmas sitten tarvittaessa kauden aikana.

Oma näkemys pelaajatarpeesta ennen kauden alkua:
- sentteri (ykkös-/kakkossentteri, joku PWirtasen tyyppinen olisi loistoyksilö tähän ruutuun)
- kaksi pakkia (Järvinen ja Generous tai vastaavat)

Kauden aikana sitten tarvittaessa:
- sentteri (SLiivikin vastaava, originaali päärynäpallo ei nyt oikein nappaa)
- pakki (Aulie tai vastaava)
Näiden tarve selviää kauden aikana. Jos omista löytyy niin hyvä, jos ei niin sitten muualta.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minustakin tarvitaan vielä yksi puolustaja ennen kauden alkua, sillä:

Grillfors - Taimi
Eronen - Salmela
Teppo - Karjalainen
Heikkinen

Tuossa viritelmässä on kaksi pelaaja, joiden tulisi lähtökohtaisesti kamppailla 7. puolustajan paikasta. Lisäksi puolustuksen roolitus on tällä hetkellä kaukana tasapainoisesta muskelien puuttuessa lähes täysin. Eli kauteen saadaan lähteä Seesamin puolesta näillä jätkillä:

X (''Järvinen'') - Taimi
Grillfors - Eronen
Salmela - Teppo
Karjalainen - Heikkinen
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niille, jotka epäröivät nykyisen rosterin (johon siis varmuudella on tulossa isoa äijää alakertaan), menestyskykyä: Minkä muun SM-liigajengin rosteri on parempi, valovoimaisempi tai ylipäätänsä tasapainoisempi?

Nyholm kysyi ISn haastiksessa Stögöltä ihan asiallisen kysymyksen: Löytyykö IFKlle pysäyttäjää ensi kaudella? Johon Stögö vastasi puolivitsillä, että: "yksittäisissä matseissa kyllä"

Rosteri on jo nyt aivan huikea. Pari mörköä on tulossa ja keskikaistaa täytetään talvella tarvittaessa.

Ja valmentaja osaa hommansa.

Aika hyvillä mielin kauteen.

Hyvillä mielin voi Liiga-kauteen lähteä, eiköhän tuolla jengillä tulla olemaan siellä kärkikahinoissa taas mukana, mutta entä sitten CHL:n suhteen? Nyt tällä hetkellä joukkueesta puuttuu vielä laajuus sentterien ja pakiston suhteen sen lisäksi, että onhan tuo sentterinelikko Elkinsiä lukuun ottamatta suuri kysymysmerkki.

Toivottavasti saadaan Järvinen ja Gene täällä jatkamaan.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niille, jotka epäröivät nykyisen rosterin (johon siis varmuudella on tulossa isoa äijää alakertaan), menestyskykyä: Minkä muun SM-liigajengin rosteri on parempi, valovoimaisempi tai ylipäätänsä tasapainoisempi?

Nyholm kysyi ISn haastiksessa Stögöltä ihan asiallisen kysymyksen: Löytyykö IFKlle pysäyttäjää ensi kaudella? Johon Stögö vastasi puolivitsillä, että: "yksittäisissä matseissa kyllä"

Rosteri on jo nyt aivan huikea. Pari mörköä on tulossa ja keskikaistaa täytetään talvella tarvittaessa.

Ja valmentaja osaa hommansa.

Aika hyvillä mielin kauteen.

Joo, aikalailla tämä postaus.

Miksi jengi ei luota Hinziin? Potentiaali tiedetään. Pleijareiden takia? Muistutan eräästä MG:stä, joka oli fyysisesti raakileempi ekalla kaudella. Ihan kivan harppauksen teki ja seuraavalla sesongilla tuli Kannu. Hintz voi hyvin olla meidän 'donskoi' seuraavalla kaudella.

Pakistoon pari pakastinta kuten @matti&teppo maalaili. Keskikaistalle vahvistusta joka voi olla PW tyylinen ratkaisu esim.

Sitten kauden aikana vahvistukset. Jos tarvetta.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun nyt jokainen miettii mahdollisia seuraavia vahvistuksia, on hyvä pitää mielessä budjetti/taloudelliset resurssit.

Maalivahdit: Maalivahdeista lähteneet Husso ja Heljanko ja tilalle Bäckström ja nuorempi pelaaja Ilmalasta. Hintalappu Bäckströmille ja Lankiselle > Hussolle ja Lankiselle.

Puolustus: Puolustuksen profiilipelaajista on lähtenyt Auvitu, Taipalus lähti Saipaan ja sopimusta ei ole toistaiseksi Järvisen, Generouksen ja Aulien kanssa. Tilalle ovat tulleet Eronen ja Salmela. Jos Järvinen jatkaa, ei laatikkoleikissä voi arvioni mukaan olla taloudellista resurssia kuin yhden kolmeen ensimmmäiseen pariin mahtuvan puolustajan hankinnalle.

Hyökkäys: Tärkeän roolin pelaajista lähtivät Zaborsky ja Ramstedt, tilalle ovat tulleet Aaltonen ja Petrell. Ykkössentteri puuttuu -> onko fyrkat tämän hankinnan jälkeen jo käytetty?
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Miksi jengi ei luota Hinziin? Potentiaali tiedetään. Pleijareiden takia? Muistutan eräästä MG:stä, joka oli fyysisesti raakileempi ekalla kaudella. Ihan kivan harppauksen teki ja seuraavalla sesongilla tuli Kannu. Hintz voi hyvin olla meidän 'donskoi' seuraavalla kaudella.

Mikke teki draftia edeltävällä kaudella 0.93 PPG (ja playoffeissa 1.00 PPG) ja sitten seuraavalla kaudella eli sillä kuuluisalla mestaruuskaudella niin 0.92 PPG (ja playoffeissa 1.06 PPG). Hintzin vastaavat ovat 0.40 PPG Ilveksessä ja viime kaudella meillä 0.60 PPG (ja playoffeissa 0.33 PPG). Onhan tuossa eroa aika selvästi Miken hyväksi ja nimen omaan vielä noissa kevään peleissä. Granlund on myös pelaajatyyppinä semmoinen joka tekee ketjukavereistaan parempia, Hintziä en tällaisena näe. Tottakai Hintzillä on kaikki mahkut ensi kaudella olla oikea ykkössentteri ja johdattaa IFK mestaruuteen en nyt suoraan dumaa sitä, mutta en siihen lähtisi sokeasti luottamaankaan.

Sitten on vielä Leino joka enemmän muistuttaa pelityyliltään Mikkeä, toivottavasti onnistuu vielä nostamaan tasoaan pykälän pari, tällä hetkellä näen Hintzin kanssa joukkueen kakkos-/kolmossetterinä. Elkins on selvä ykkönen tällä hetkellä, vaikka pisteet eivät ykkössentterin vaadittavalla tasolla olekaan. Kyllä IFK:n sentteritilanne on enemmän kuin suuri riski kun vielä huomioidaan Nykoppin vamma- ja sairaskierre. Onneksi IFK:lla näyttäisi olevan ensi kaudelle Liigan paras laituriosasto, tämä auttaa jokaista sentteriä varmasti kun on laidoilla laatuäijiä.
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tuossa eroa aika selvästi Miken hyväksi ja nimen omaan vielä noissa kevään peleissä.

Hintz kuntoutti itteään pitkän saikun jälkeen. Katotaan nyt eka jos saa ehjän treenikauden alleen.

Granlund on myös pelaajatyyppinä semmoinen joka tekee ketjukavereistaan parempia, Hintziä en tällaisena näe. Tottakai Hintzillä on kaikki mahkut ensi kaudella olla oikea ykkössentteri ja johdattaa IFK mestaruuteen en nyt suoraan dumaa sitä, mutta en siihen lähtisi sokeasti luottamaankaan.

Mun silmään Hintz nosti mm. U20- skaboissa tasoaan juuri ratkaisupeleissä. Mitä tulee tuohon ketkäjukaverien parantamiseen, niin Hintzillä on mahdollisuus pelata JMA:n kanssa. Ei tarvi enää parannella siitä ;)

Ei mitään sokeaa luottoa mutta vakaata realistista uskoa. Veikkaan muuten että Leinonin tulee olemaan kova sana.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Jos huhut Generouksen jatkosta pitävät kutinsa niin puolustus näyttäisi mielestäni tältä:

X-Taimi
Eronen- Grillfors
Teppo- Generous
Salmela

X:n paikalle mieluiten Joonas Järvinen, ja sitten mahdollisesti kauden aikana "Aulie", jos Karjalaisesta ja Heiskasesta ei ole Liigaan. Heikkistä en jaksa edes laskea mukaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös