HIFK kaudella 2014–2015

  • 1 488 046
  • 3 548

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Todennäköisesti, koska ns. varmat Liigapakit ovat nyt Söderholm, Auvitu, Taipalus, Honkaheimo ja Grillfors. Kuudetta huutaa ja saisi tosiaan olla kiekollinen osaaja.


Jos esisopimus oli Teemu Erosen kanssa niin ei Grillfors ole hänen korvaajansa vaan täydennys joukkueeseen. Kyllä sieltä yksi paremman luokan täydennys tulee mutta ei varmaan ihan heti. Malttia vaan...
 

Kyynikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
Kannattaa vähän höllätä päihteiden kanssa, jos kevät 2011 on jo unohtunut.
Ja yritetään vielä muistaa sekin, että Summasen ja Jalosen välissä ei ollut ainuttakaan oikeaa valmentajaa joukkueessa ja Summasenkin näytöt ovat vähän pidemmän ajan takaa. Ihan vain sitä ajan takaa, että valmentajalle hyvin koottu joukkue (ei todellakaan tarkoita, että pitää olla Liigan nimekkäin) pärjää yleensä paremmin kuin yksilöistä voisi päätellä.

No eipä ole tullut päihteiden kanssa nyt vähään aikaan ollut tekemisissä. Olen vaan seurannut HIFK;ta viimeiset 30v ja voin vakuuttaa että yhtä sekavat tunnelmat on lähes jokaisena kautena kuin minkä tahansa tavaran pössyttelystä. Toisaalta HIFK myös kusettaa enempi kuin korillinen kaljaa!
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Call me crazy, mutta jos jotain puolustukseen jotain vielä pitäisi tuoda, niin se tulisi olla laatuluokan peruspakki ala Teemu Laakso, ei niinkään kiekollista liideriä. Taipalusta tuli täällä Saimaan rannalla tsekitettyä viime kaudella enemmänkin ja taso riittää kyllä. Kiekollisesti hyvin lähellä hyvän päivän Kousaa paremmalla fysiikalla ja terveemmällä elämänasenteella. Täyttää varmasti kakkosparin kiekollisen pakin roolin. Södessä meillä on se liigan top5 pakki kiekon kanssa (toki myös allroundina).

Söderholm - "Laakso"
Taipalus - Dani Grill
Auvitu - Honkaheimo
Teppo - Salmi yms.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Call me crazy, mutta jos jotain puolustukseen jotain vielä pitäisi tuoda, niin se tulisi olla laatuluokan peruspakki ala Teemu Laakso, ei niinkään kiekollista liideriä.

Mä oon samoilla linjoilla sun kans. Uskon että kiekko liikkuu hyvin ja taitoakin on nykypakistolla, mutta kahdesta asiasta olen huolissani:

1) Onko kovuutta tarpeeksi pakistossa
2) Onko puhtaasti puolustavia pakkeja tarpeeksi

Haamu-Laakso ei ehkä räjäyttäisi kohtaa 1, mutta parantaisi sitä, ja kohta 2 olisi siinä vaiheessa aikalailla hoidossa jo. IFK:n täytyy hankkia yksi pakki vielä, joka on alakerrassa hyvä, ja laittaa äijää seinälle myös.

Right-pakkejakaan ei ole, ja se on pienoinen probleema kans, mutta nuo kaksi kohtaa on tärkeämpiä hoitaa kuitenkin. YV:llä Pakarinen ja Puustinen pelaavat right-paikalla sentään.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Olen sitä mieltä, että pakisto huutaa sitä kiekollista rightin kaveria ja tämä voisi olla Kousa. Toinen pelaaja mitä pakisto vielä huutaa olisi semmoinen loistava oman pään luutija joka osaa laittaa kiekkoa nopeasti liikkeelle omista. Tämä kyseinen pelaaja tulisi omissa papereissani Söden rinnalle ja Teemu Laakso olisi kyllä aika täydellinen mies tähän hommaan.

Söderholm - Laakso
Kousa - Grillfors
Taipalus - Honkaheimo
Auvitu - Teppo

Tuommoisella pakistolla minä voisin lähteä kauteen levollisin mielin ja tuon ei kyllä omasta mielestäni pitäisi olla liian kallis pakisto IFK:n tapaiselle seuralle.

Hyökkäykseen vielä Peltosen/Keräsen korvaaja, joku Ryan Lasch tyylinen kaveri sisään. Jos Keränen talvella takaisin stadiin palaa niin se on sitten vain plussaa, mutta tämän mahdollisen paluun varaan ei voida eikä saa laskea yhtään mitään!

Nykopp taitaa muuten olla aika rautaisessa kunnossa, tältä kaverilta odotan ensi kaudella paljon! Joku 10+10 tehot ja viime kauteen lisättynä vittumaisuutta vielä niin meillä on hyvä nelossentteri tässä.
 

444

Jäsen
Nykopp taitaa muuten olla aika rautaisessa kunnossa, tältä kaverilta odotan ensi kaudella paljon! Joku 10+10 tehot ja viime kauteen lisättynä vittumaisuutta vielä niin meillä on hyvä nelossentteri tässä.
Tästä on ollut viitteitä ilmoilla jo pidempään, joten nyt vain tuloksia tauluun ja armottomalla sykkeellä vastustajan tulosyksikköön kiinni. Liivikmäiset tehot siihen sekaan, niin ehkä osa faneistakin alkaisi hiljalleen lämmetä kaverille.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Onnea Iirolle. Oli ilmeisesti tiedossa kun Rask palkattiin? Spekulaatiota, mutta nyt on taas taitavalle laitahyökkääjälle aika paljon tilaa ylemmissä kentissä.

Kyllä vaati ehdottomasti paikkauksen ja ei se Raskin hankinta kyllä tätä korvaa. Ajan kysymyshän tuo oli milloin Pakarinen sinne lähtee ja tulee lopulta ottamaan siellä kyllä paikkansa. Nyt tarvitaan oikeasti se voimahyökkääjä joka Rask ei ollut.
 
H

HHude93

kovat olivat näytöt Iirolla mm-kisoissa, joten eipä tullut yllärinä. Olen erittäin onnellinen Iiron puolesta! Mutta samalla huolissani IFK:n ensikaudesta. No mutta toivotaan että Nybari hommaa korvaajan!
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Just maksoin ensi kauden kausarit. Saas nähdä luisteleeko siellä kaukalossa jotain Mestis miehiä tyyliin Forsberg.

Ja Puustinen lähtee sitten seuraavaksi.

Ei auta Törmäset ym. vaan näin se vaan menee.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK:lla on aivan painajaismainen tilanne käsissään... Nyt hyökkäykseen tarvitaan kolme kappaletta 1-2 ketjun pelaajia, jonka lisäksi puolustus huutaa edelleen ainakin yhden 1-2 korin puolustajan hankkimista (minä en tämän lisäksi ole kovinkaan innoissani Auvitulle ja Taipaluksella annetusta rajattomasta luottamuksesta). Eli siis Tompalla on hankittavana yhteensä 4 kpl Liigan ehdottomia kärkipelaajia ennen kuin tässä uskaltaa menestyksestä haaveilla...

Positiivisena puolena on tosin mainittava, että sentterit ovat edelleen tallella, maalivahtiosasto on alustavasti kunnossa sekä Törmänen on lähtökohtaisesti huippuvalmentaja Liigaan. Tästä huolimatta karu fakta on, että muut joukkueet ovat pääsemässä pahasti karkumatkalle joukkueenrakennuksineen.

X - Elkins - Puustinen
X - Ramstedt - X
Partanen - Kuparinen - Luttinen
Leinonen - Nykopp - Lamberg

Söderholm - Grilleri
Taipalus - X
Auvitu - Honkaheimo
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sulta puuttuu Rask tuosta, mutta muuten samaa mieltä.

Aa joo Rask unohtui. Lopputulema on silti sama, mutta Rask taistelee lähtökohtaisesti tontista 3. ketjusta ja Partanen saattaa hyvällä tsägällä ottaa mestan ylemmistä ketjuista, mutta sen varaan ei pidä laskea mitään. Eli hankintalista on silti sama kuin edellisessä viestissäni.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Pajatso tyhjenee aika mallikkaasti, vielä Puustinen ulos, niin avot. Noh, katsotaan mitä sieltä tulee tilalle, mutta tällä hetkellä rosteri on aivan sukka ja aikamoisia pelimiehiä saa tulla tilalle, jotta joukkue olisi yhtä hyvä kuin toukokuussa.
 

YksinLäpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin. Nyt lähti sitten Pakarinenkin, voi v.... Kyll voi olla, että Nybondage voi unohtaa kesälomansa. ...

Säkillinen punaista iloisuutta ja taitoa katoaa ameriikan halleihin. Shit! Onnea ja menestystä Iirolle uudelle valloitusretkelle. Kuinka kauan menee, että myös Puustisen sopimus julkaistaan?

Sehän tässä huolestuttaa, että kun tämä kokoonpano alkaa tyhjenemään näinkin kärkipäästä, että mistä ne korvaajat, ihan oikeasti, saadaan? Skouttauksen taso, 2013-4 yksi kymmenestä osui, ei oikein anna edes toiveita. Iloisia yllätyksiä tosin otetaan avosylin vastaan! Tilalle kun ei vaan voisi pelkästään hankkia sellaisia pelaajia, jotka pysyvät hyvin mukana. Uusien pitää mennä reilusti ohi!
Nyt faneille tarjotaan hienoja klippejä salilta ja kentiltä. Kehutaan henkeä ja työntekoa. OK, mutta pelkästään se kunto ja fiilis ei riitä, kun se henkilökohtainen pelitaitotaso ei yletä kauhean korkealle. Aiemmin voitiin shättäillä, että hyökkäys alkaa olla hyvässä kunnossa, ja puolustus oli se arveluttavampi. Mites on nyt!? Alkaa keikkumaan sillä tavoin, että puolustus onkin nyt jo kunnossa ja hyökkäys on nyt saatu "heikoksi". Joukkueessa ei ole enää "yhtään" valmista (paitsi Hirvonen!) tähteä, mutta massaa löytyy. Kolmoseen löytyy miljoona pelaaja, mutta neloseen ei enää kovin moni sovi.

Yks ja kaks, epätoivoa on synnytetty juhannusviikolle.

Olisihan tämän voinut kirjoittaa positiivisemmin, esim. painottamalla nuorten esiinmarssia, suurta mahdollisuutta ja saappaisiin "astumista".
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hyökkäyksen osalta sentteritilanne on edelleen ok, mutta nyt kauden 14-15 porukka huutaa hyökkäävien ketjujen kahta laitahyökkääjää ja puolustukseen kiekollista osaavaa pakkia.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Söderholm - Grilleri
Taipalus - X
Auvitu - Honkaheimo

Onko jollain tänne kirjoittavalla näkemystä Tepon kyvyistä ja potentiaalista? Kyllä mä matseissa kävin mutta jotenkin en saa mieleen muuta kuin perusvarmaa pelaamista, mikä todennäköisesti onkin hyvän pelaajan merkki kun löytyy malttia nuorella iällä ja samalla kun kehitys on vielä kesken. Tuntuu kun tsiigaa noita HIFK.fi päivityksiä niin vuoroin Tanska kun Nybari kehuu Teppoa. Toinen taisi mainita että nousi jo viime vuonna vakio kokoonpanioon, eli olettaisin olevan vakuuttanut joukkueenjohdon niin kuin valmennuksenkin joten vähintään kolmosesta heruu vakipaikka. Ja se mitä kovasti jengin sisältä korostettiin oli että kehitys tulee edelleen jatkumaan isoin harppauksin, tiedä sitten.

_
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Pakarisen lähtö oli niin nähtävissä Skoda Cup... eikun siis MM-kisojen esitysten jälkeen.

Itsehän tästä jo avauduin täällä itkupotkuraivari hengessä muuttama viikko sitten, ettei Törmäsen kannata enää edes peluuttaa Iiroa muiden kanssa kun se lähtee kuitenkin.

Ei voi mitään. Eteenpäin vain.
Nyt kyllä tarvitaan tosiaan 2 laadukasta hyökkääjää. Joukkueesta on sulanut hyökkäyksen terävin kärki pois kokonaan.

Pakariselle kaikkea hyvää. Mies voi hyvin onnistua jopa NHL:ssä. Iiro omaa hyvin "Pohjois-Amerikkalaisen" pelityylin, joka soveltuu juuri NHL-kiekkoon.
Suoraviivaista pelaamista ja raivolla perään. Siinä välissä muutama taklaus = Iiro Pakarinen.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Puolustajan tulisi olla rightin puolelta laukova taitopakki, koska nykyisistä sopimuspelaajista vain Nyqvist on right, kaikki muut left. Hyökkäävistä hyökkääjistä Kuparisen, Puustisen ja Raskin maila on right, joten heistä joku kenties yv:lla siniselle. Pakarisen lähtö jätti aukon myös ylivoimaan ja right/left-tilanteeseen joukkeessa.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Pakarisen lähtö jätti aukon myös ylivoimaan ja right/left-tilanteeseen joukkeessa.


Pakarisen lähtö jätti aukon jokaiseen pelipaikkaan paitsi maalivahteihin. Pakarinen oli puolustaja, laitahyökkääjä sekä sentteri. Ylivoimalla mies kunnostui viivamiehenä laadukkaan laukauksensa kanssa.

Iiro Pakarinen on "all-around"-pelaajan määritelmä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Nämä alkavat olemaan tilanteita jolloin oikeasti punnitaan organisaation ammattitaito löytää korvaavat pelaajat. Meidän organisaatiossa se taso ei valitettavasti ole sillä tasolla, että voisi olla luottavainen. Rahaa on kyllä riittävästi, mutta ei henkilöitä jotka sen osaavat sirotella oikein. Loppujen lopuksi, jos ei onnistuta epäonnistumiset laitetaan sen piikkiin kun joukkue lopulta hajosi käsiin kesällä. Tiedoksi jo tässä vaiheessa, että kyllä näitä tilanteita tulee muillekin jengeille ja silti on korvaavat tasokkaat pelaajat löydetty. Saas nähdä kuinka meidän lopulta käy. Pelko on oikeasti suuri. Raskin hankinta oli varmasti osalta Pakarisen korvaamista. Nyt se viimeistään varmistui.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Nämä alkavat olemaan tilanteita jolloin oikeasti punnitaan organisaation ammattitaito löytää korvaavat pelaajat. Meidän organisaatiossa se taso ei valitettavasti ole sillä tasolla, että voisi olla luottavainen. Rahaa on kyllä riittävästi, mutta ei henkilöitä jotka sen osaavat sirotella oikein. Loppujen lopuksi, jos ei onnistuta epäonnistumiset laitetaan sen piikkiin kun joukkue lopulta hajosi käsiin kesällä. Tiedoksi jo tässä vaiheessa, että kyllä näitä tilanteita tulee muillekin jengeille ja silti on korvaavat tasokkaat pelaajat löydetty. Saas nähdä kuinka meidän lopulta käy. Pelko on oikeasti suuri. Raskin hankinta oli varmasti osalta Pakarisen korvaamista. Nyt se viimeistään varmistui.

Honkaheimo varmaan korvasi sitten Keräsen?

2 lähti pois. 2 uutta tuli tilalle. Eikö tilanne ole nyt siis +/- 0? :)
 

Viltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Pakarisen lähtö jätti aukon jokaiseen pelipaikkaan paitsi maalivahteihin. Pakarinen oli puolustaja, laitahyökkääjä sekä sentteri. Ylivoimalla mies kunnostui viivamiehenä laadukkaan laukauksensa kanssa.

Iiro Pakarinen on "all-around"-pelaajan määritelmä.

Aivan yhtä monipuolinen, kuin Hannes Hyvönen aikoinaan.

Jotkuthan sitten soitti Hannekselle pilapuhelunkin asian tiimoilta, että eräässä NHL-joukkueessa olisi Hannekselle paikka, mutta vain pakkina. Hannes siihen, että kyllä hän pakkinakin pelaa. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun ääni puhelimessa sanoi, että pitäisi vielä kätisyys vaihtaa leftiin. Niin kovasti kuulemma Hannes halusi änäriin, että lupasi harkita leftille vaihtamista.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
IFK:n pelaajalistan lukeminen on kuin lukisi HPK:n jokavuotista rosteria. "Mitvit, kukas toi on?"
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös