HIFK kaudella 2014–2015

  • 1 488 046
  • 3 548

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rask on hyvä hankinta ensi kauden joukkueeseen, jos hän on se 2-3 ketjun puuttuva palanen, eikä mikään Keräsen korvaaja. Potentiaalia olla sellanen jokapaikan höylä.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Eihän Raskista mitään Keräsen korvaajaa saa tekemälläkään, mutta ihan hyvä hankinta juuri siihen 2-3 ketjuun. Hyvä pelaaja vaikka ei kuulu siihen pelaajatyyppiin mitä ns. "tarvittiin". Eiköhän pärjää IFK:ssa ihan hyvin.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
En valita. Keräsen korvaajasta on tosin ihan turha puhua. Täysin eri profiilin ja roolin pelaaja, mutta sellaisia ei tässä vaiheessa kesää pääsääntöisesti enää ole edes saatavilla. Keränen meni ohi ja sen kanssa on elettävä.

Juurikin näin. Pari päivää ketutti niin paljon ettei pystynyt sanomaan mitään järkevää, joten oli parasta olla sanomatta mitään :)

Olen nyt oppinut tästä tämän hetken HIFKin toimiston tyylistä sen ettei kannata uskoa mitään tiedotetta, ennen kuin pelaaja on oikeasti näkyy kentällä HIFKin paidassa :)

Ei tämä nyt kuitenkaan ihan toivottomalta näytä. Tuskin moni enää tuosta nipusta NHL:ään lähtee ...
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Jos ja kun Rask ei ollut Keräsen korvaaja (miten 10 pistettä edellisellä Liiga-visiitillään tehnyt pelaaja voisikaan olla), niin ihan hyvässä kuosissa hyökkäyskalusto alkaa olla, olettaen että löydetään vielä se Top-3 -luokan pelaaja.

X - Elkins - Puustinen
Pakarinen - Ramstedt - Rask
Luttinen - Kuparinen - Partanen
Lamberg - Nykopp/Ikonen - Leinonen
Leino yms.

Nyt niitä pakkeja kuitenkin sisään, perkele! AHL:n puolella esimerkiksi ilman sopimusta olevat Järvinen tai Rissanen kelpaisivat mainiosti stay-at-home -osastolle. Fernholm kelpaisi, samoin Kousa. Laakso on edelleen vapaana, samoin Salmela. Sitten on näitä Liigassa vielä katsomattomia kortteja, mutta muissa Euroopan sarjoissa tasonsa osoittaneita pelaajia pilvin pimein. Ei voi ainakaan markkinoiden kuivuuteen vedota tässä vaiheessa, nyt täytyy alkaa kiinnitellä niitä ukkoja sinne puolustukseen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mielestäni Honkaheimo olisi hyvä hankinta tuohon puolustukseen varsinkin kun otetaan huomioon kuinka surkealla tolalla se on! Myös tästä mahdollisesta Joonas Raskin hankinnasta plussaa, eteenpäin pyrkivä kaveri ja voi todellakin saada myös tulosta aikaan, mutta Keräsen korvaaja hän ei saa olla! Siihen pitää hakea jotain oikeasti hyvää pelaajaa liigan mittapuulla kuten Ryan Lasch.

Sen Kousan myös hankkisin heikosta viime kaudesta huolimatta, jospa se pelaaminen IFK:ssa Törmäsen alaisuudessa lähtisi taas kulkemaan ja saataisiin siitä joukkueen kiekollinen ykköspuolustaja.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokereissa Rask tunnettiin tehottomana pörrääjänä, joka kuitenkin keräsi peräänantamattomalla yrityksellään sympatioita suuren yleisön keskuudessa. Mies tahkosi Jokereissa 28 peliä kiikaritehoilla, vaikka joukkue voitti suurimman osan peleistään ja mätti paljon osumia NHL-työsulkukeikkalaisten voimin. Toki on muistettava, että Raskin paikka löytyi useimmiten rikkovista kolmos-nelosketjusta, mutta onhan 28 peliä ilman tehopisteitä kuitenkin suht taitavalta pelaajalta aika jäätävä suoritus...

Katselin IFK:n pelaajistoa eikä sieltä juuri pehmeäkätisiä pelaajia löydy. Sikäli Raskille voisi aueta ihan hyvä ruutu kakkosketjun laidassa, jolloin ei varmasti nähtäisi samanlaista floppia kuin Jokereissa.
 

joceri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sellaista pukkaa. Onko hän Keräsen korvaaja?

Rask entisenä NHL-pelaajana korvannee helposti Keräsen. Eikä hätä ole tämän näköinen, entinen NHL-veteraani Jarkko Ruutu olisi vielä vapaana.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Feikkiheikit
Nyt niitä pakkeja kuitenkin sisään, perkele!

Siinäpä ei kauan kestänyt viestini kirjoittamisesta kun Honkaheimon sopimus julkaistiin. Hyvä!

Söderholm - Fernholm
Honkaheimo - Auvitu
Taipalus - Teppo/Salmi yms

Ainakin se "Fernholm" tarvitaan vielä, se on ehdoton minimi. Mutta tähän vielä "Kousa" päälle ei haittaisi lainkaan.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Tervetuloa molemmat hankinnat. Honkaheimo hyvä puolustava pakki ja väläyttää välillä hyökkäyspäässäkin. Kokemusta löytyy, hyvä lisä tuohon puolustukseen. Rask on täytemies, joka voi nousta kukkaan Törmäsen valmennuksessa.
 

Melko Huono

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Rask entisenä NHL-pelaajana korvannee helposti Keräsen. Eikä hätä ole tämän näköinen, entinen NHL-veteraani Jarkko Ruutu olisi vielä vapaana.

Asiaa, toisellahan on NHL-status ja toisella ei. Voihan kuitenkin olla että Kerästä ei edes tarvitse korvata. Rask saattaa olla noista jopa ainut joka enään koskaan tulee NHL:ssä pelaamaan, mistä näitä voi tietää etukäteen.

Eikö tuolla veteraanilla muka ole jo joltain toimistolta varattu hommia kun ura päättyi, vai vieläkö se muka meinaa jatkaa pelleilyä jossain?
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
e. Honkaheimo Lukosta puolustukseen, olisiko huono viritys?

Sori AN, nyt kävi niin että sekotin Honkaheimon siihen Lukon Harri Tikkaseen, jonka ehdin tyrmätäkin tossa ylempänä jo :D

Eiköhän tuo monivuotinen Lukko-kapu ole hyvä hankinta. Toivotaan näin ainakin.

...entinen NHL-veteraani Jarkko Ruutu olisi vielä vapaana.

Eikä päivääkään ilman näitä super-älykkäitä viestejä naapurista tänne. Teidän (näköinen) mieshän se Jakke on, joten ei muuta kun jatkopahvia kätöseen vaan.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit

Raskille erittäin paljon tervetuloa. Se oli vähän junnu pelleissä edellisellä kerralla. Honkaheimolle toki myös, jos paikat kestävät.

Honkaheimosta voi olla iloa, mutta onhan tässä vähän sellainen Lukon jämä leima. Tosin Honkaheimolle voi tehdä todella hyvää päästä toiseen kaupunkiin. Potentiaalia olisi enempään, kun vähään aikaan on nähty ...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Vaikka Rask olisi hankittu joka tapauksessa, niin kokonaisuuden kannalta Rask+Honkahemo saattaa olla kauden 14-15 HIFK:lle enemmän kuin yksin Keränen. Pakkiosastoahan on pidetty kehnoimpana lenkkinä tähän saakka ja nyt sinne on sentään Söderholm, Honkaheimo, Auvitu, Taipalus + syvyyspakit.
 
Viimeksi muokattu:

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Honkaheimosta voi olla iloa, mutta onhan tässä vähän sellainen Lukon jämä leima. Tosin Honkaheimolle voi tehdä todella hyvää päästä toiseen kaupunkiin. Potentiaalia olisi enempään, kun vähään aikaan on nähty ...

Ei ilmeisesti oikein sopinut tuohon RD:n jengiin, eivätkä välitkään ilmeisesti olleet kovin hyvät, sen takia siirto. Kuitenkin nykypakistoon ehdottomasti vahvistus, vakaa liigatason pakki, jolla on varaa parempaan. Tuo jengiin myös johtajuutta.

Raskista ei oikein tiedä mitä ajattelisi. Lähinnä kaverista tulee mieleen tuo narrisopimuksen julkaisufarssi Narinkkatorilla, eikä pelillisesti oikein onnistunut, vaikka muu joukkue hyvin silloin pleijareita lukuunottamatta silloin pelasi. Saa nähdä onko kausi Pohjois-Amerikassa kehittänyt Raskia. Toivottavasti ei hankittu Keräsen korvaajaksi.
 

Lhutuur

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jari Levonen haista vittu!!
"Lasch"/Keränen - Elkins - Puustinen
Rask - Ramstedt - Pakarinen
Luttinen - Kuparinen - "Hari"/Partanen
Lamberg - Ikonen/Nykopp - Partanen/Leinonen

Pakko myöntää että meidän hyökkäyshän näyttää ihan hyvältä. Näyttäisi erinomaiselta ilman Keräsen NHL-sopimusta. Keräsen korvaajaa tuo huutaa, sekä mahdollisesti kolmosketjun laituria. Partasen pitää ottaa iso loikka eteenpäin mikäli meinaa tuon paikan täyttää, ja ainakin tällä hetkellä kulkee keppien kanssa eli kysymysmerkkejä pyörii miehen päällä.

Söderholm - "Laakso"/"Fernholm"
Taipalus - "Kousa"
Auvitu/Teppo - Honkaheimo

Puolustus huutaa kahta kärkinimeä, nämä nyt on vaan hankittava koska Honkaheimo on parhaimmillaankin kolmosparin kamaa.

Maalivahdeista en osaa sanoa oikein mitään, tietysti se "Wiikman" kelpaisi itselleni tuonne kahden nuoren molarin mentoriksi.
 

wloff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, alkaahan tämä pikkuhiljaa näyttää jo ihan joukkueelta. Yksi peruspakki tarvitaan vielä, sitten kehtaisi jo ehkä lähteä kauteen.

Mistään kanisterista on tietty turha haaveilla, ellei sen yhden peruspakin lisäksi jostain keksitä vielä vähintäänkin Keräselle korvaaja, ykkösparin pakki ja kunnollinen Husson haastaja kakkosmokeksi/tandemiksi.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Mies tahkosi Jokereissa 28 peliä kiikaritehoilla, vaikka joukkue voitti suurimman osan peleistään ja mätti paljon osumia NHL-työsulkukeikkalaisten voimin. Toki on muistettava, että Raskin paikka löytyi useimmiten rikkovista kolmos-nelosketjusta, mutta onhan 28 peliä ilman tehopisteitä kuitenkin suht taitavalta pelaajalta aika jäätävä suoritus...

Voin toki muistaa väärinkin, mutta mielestäni pelasi jos nyt ei suurimman osan, niin ainakin suuren osan kaudesta, etenkin loppupuolella kakkosketjussa yhdessä Pulkkisen kanssa. Aika koomistahan tuo oli, kun siihen aikaan(loppukaudesta) Jokereiden tehokkaimman hyökkääjän ketjukaveri ei saa edes vahingossa yhtä kakkossyöttöä... Mutta tosiaan asenteessa ei ollut valittamista ja parhaimmillaan myös monipuolinen, erilaisiin rooleihin taipuva "pörrääjä". Miehen luistelutyyli on muuten melko mielenkiintoisen näköinen, mutta maisema kyllä vaihtuu vauhdilla.
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Heti ekana tuli mieleen näistä uusista hankinnoista, että siinä on korvaajat Harille ja Mäkelälle. Itselleni sopisi oikein hyvin, että myös nuo 2 mainittua herraa pelaavat Nordiksella ensi kaudella.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viisi pakkia tällä hetkellä niin sanotusti ylitse muiden jotka vielä kelpuuttaisin tuohon, tai siis osan niistä. Joonas Järvinen, Mikko Kousa, Daniel Fernholm, Tuukka Mäkelä ja Teemu Laakso. Toivottavasti näistä saadaan edes yksi kaveri tuohon.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Viisi pakkia tällä hetkellä niin sanotusti ylitse muiden jotka vielä kelpuuttaisin tuohon, tai siis osan niistä. Joonas Järvinen, Mikko Kousa, Daniel Fernholm, Tuukka Mäkelä ja Teemu Laakso. Toivottavasti näistä saadaan edes yksi kaveri tuohon.

Ja noiden luettelemiesi viiden pakin tasoeroissa on järkyttäviä heittoja. Siinä, missä Joonas Järvinen ja Teemu laakso olisivat tähän liigaan aivan ykköspakkiparin kamaa joukkueessa kuin joukkueessa on Mäkelä puolestaan sitten semmoinen kutospakki. Kousa on parhaimmillaan huikea kiekollinen puolustaja taas. Pari pakkia tuosta voisi vielä napata, Mäkelä ja Kousa vaikka. Järvinen ei taida Suomeen olla tulossa ja Teemu Laaksokaan ei taida olla mahdollista hankkia, eiköhän KHL:ssä jatka.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Honkaheimo on hieno hankinta tuomaan syvyyttä puolustukseen ja uskoisin maisemanvaihdoksen tuovan uuden nosteen Oton uralle. Raskin hankinta on myös ihan ymmärrettävä ja oikein roolitettuna uskoisin, että hänestä saadaan enemmän irti kuin mitä naapurissa saatiin aikoinaan. Hankintalistalla on vieläkin:

- kaksi (2) kpl 1-2 korin puolustajia; sekä
- yksi (1) 1. ketjun laitahyökkääjä.

Vieläkin vähän hirvittää, että miten tänne onnistutaan narraamaan noin kovan profiilin pelaajia vielä kolme kappaletta, mutta nämä kaksi tämän päiväistä hankintaa helpottavat ensi kauden taakkaa kuitenkin merkittävästi. Kiitokset niistä Tompalle, mutta työtä on vielä jäljellä.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Raskin hankinta on myös ihan ymmärrettävä ja oikein roolitettuna uskoisin, että hänestä saadaan enemmän irti kuin mitä naapurissa saatiin aikoinaan.

Ihan mielenkiinnosta olisi kiva tietää mikä on sinusta se oikea rooli Raskille? Meillä mies pääsi koittamaa ykkösessä tulikuuman Filppulan kanssa, kakkosessa Pulkkisen ja Teräväisen kanssa ja oikeastaan kaikissa mahdollisissa erilaisissa koostumuksissa, mutta missään niistä ei tulosta tullut. Siis Rask ei ole huono pelaaja ja tekee kentällä jatkuvasti asioita, jotka näyttävät oikeilta, mutta jostain syystä niistä ei vaan lähes koskaan tule mitään konkreettista. Näen kaverissa ainekset joutua jälleen joukkueen sylkykupiksi, vaikka ei olisi sitä edes ansainnut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös