HIFK kaudella 2005-2006

  • 973 048
  • 4 189
Tila
Viestiketju on suljettu.

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti lucky 13
4 = 8 ,vai onko sittenkin 6?

Meillä on 4 ulkomaalaispaikkaa vapaana, me tarvitaan vähintään 4 kädellistä hyökkääjää, muutama "kovempi" jätkä hauskuuttamaan ja vaalimaan Sheddenin Hifk.n fyysisyyttä. On tietysti olemassa powerforwardit, mutta että löytäisimme 4 kädellistä kovaa jätkää, vaikeeksihan tämä on menossa.
Pelaajia tarvitaan (hankitaan) siis vielä tuo 5-8kpl. mutta että niiden 4.n huippuonnistuneen ulkomaalaisen lisäksi löydettäisiin vielä pari jätkää jotka osaavat luistella, taklata ja hanskata. Pn siinä Penalla taikoja tehtävänään.

Eli vaikka kuinka jotkut luovat uskoa, ja vakuuttelevat, niin ei tässä nyt kuitenkaan parhaassa mahdollisessa tilanteessa olla.


Niinkuin aiemmin jo kysyin; mitä tapahtuu jos NHL alkaa?? Salmelainen lähtee ja mitä jää jäljelle? Millaisia tulevat sitten olemaan ne 4 ulkomaalaista? Scissonsin tapaisia jotka eivät mahdu syystä tai toisesta saa pelipaikkaa NHL-joukkueista?!
Suomalaisia pelaajiahan ei ole saatavilla enää syyskuussa, ainakaan sellaisia mitä me tarvitaan. Täytyynee mennä polttamaan pilveä, josko asiat näyttäisivät paremmalta silloin?
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Viestin lähetti peikko#13
Nyt menee aiheen vierestä, mutta asettelemalla pelaajat paikoittain vertailuun niin syy Kärppien "ylivoimaisuuteen" voisi löytyä...Jadda jadda jaa, jadda jaa jaa jaa. Mussun, mussun muu...

Ettekö voi vittu käydä tätä "keskustelua" joko narrien tai lapin narrien palstalla? Ei kauheasti kiinnosta tällaista kiistelyä täällä lukea.

Mitä HIFK:n rosteriin tulee, niin itse en jaksa huolehtia. On vasta kesäkuu, ja jo nyt on varmaa, että joukkueesta ei voi saada yhtä paskaa kuin se on pahimmillaan ollut. Ihan tuohon Mällin ajan "Good old time hockey":iin ei varmaan tarvitse palata - Mobergin ja Heinon puheista huolimatta.

Ja Pena muista! Ei lainkaan ulkomaalaisia on parempi kuin paskat ulkomaalaiset! Ei Ciprusseja, Podkonickeja, Scissonseja, Treillejä eikä Hurtajeta, eikä ketään vastaaviakaan kiitos.

Itse luotan Sheddeniin ja etenkin Kuitusen Samuun siinä, että tulevalla kaudella tästä junnuprojektin sadosta eli Hirso & co.:sta saadaan irti se suoritustaso, mikä heistä todellisuudessa irti saatavissa on. Monelle tännekin provoavalle espoolaiselle ja oululaiselle voi tuo taso olla vielä yllättävänkin korkea.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti peikko#13
Nyt menee aiheen vierestä, mutta asettelemalla pelaajat paikoittain vertailuun niin syy Kärppien "ylivoimaisuuteen" voisi löytyä.

Bäckström-Thomas
Rinne- Häkkinen

Lehtonen-Lepistö
Kukkonen-Martikainen
Mikkola-Järventie
Vallin-Latvala
Loponen-Kankaanperä
Jaakola-Kantee
Korpikari-Kalteva

Viuhkola-Filppula(se parempi)
Tenkrat-Rita
Jokinen-Jantunen
Bros/Sahlstedt-Virta
Ujcik-Dahlman
Bros/Sahlstedt-Pakaslahti
Pesonen-Varis
Saarenheimo-Kuki
Pyörälä-Valtonen
Mustonen-Kuusisto
Haataja-Mäki
Aaltonen-Filppula(se huonompi)

Toivottavasti muistin kaikki. Tuosta nyt nähdään, että Kärpillä on PAPERILLA parempi joukkue. Lepistö on mielestäni ainoa joka on vertailussaan parempi, lisäksi pari tasavahvaa paria ja loput on sitten Kärpillä parempia.

Pakistosta mielestäni Kukkonen ja Vallin ovat ainoat paremmat Kärpillä, Lepistö parempi Narreilla. Muut menee tasan.

Hyökkääjistössä on sitten enemmän eroja, tässä mielestäni pareista paremmat (jos ei mainittu = pari tasan)

Pesonen
Saarenheimo
Haataja

Nämäkin kaikki kolmos-nelosketjun kamaa, muuten menee hyvin tasan.

EDIT: joo väärään ketjuunhan tämä kuuluu mutta nyt on niin hiljasta muutenkin että tuskin keneltään pääsee viestit täällä hukkumaan vai mitä?
 
Viimeksi muokattu:

Balderis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk + Edmonton Oilers
Viestin lähetti Buccaneer
Ettekö voi vittu käydä tätä "keskustelua" joko narrien tai lapin narrien palstalla? Ei kauheasti kiinnosta tällaista kiistelyä täällä lukea.


Mitä HIFK:n rosteriin tulee, niin itse en jaksa huolehtia. On vasta kesäkuu, ja jo nyt on varmaa, että joukkueesta ei voi saada yhtä paskaa kuin se on pahimmillaan ollut.


Eiköhän tänne sekaan kaikki mahdu!? `

Sanoisin mielummin että ON JO KESÄKUU. Sitäpaitsi TÄLLÄ hetkellä meidän rosterimme on paskempi kuin mitä se oli Mällin aikoihin. Cipruss ja Podkonicky eivät mielestäni aivan paskoja olleet. Aigarsilla oli tämän kevään MM-kisoissa mielestäni aika hyvät kädet edelleen. Podkonickyllä jäi paljon näytettävää. Taitava hänkin. No, jossitella voi aina ja makuasioitahan nämä ovat.
 
Viestin lähetti Balderis
Ou nou. Quote-painikkeen käyttö epäonnistui jälleen!! Zorry Daespoo. Kerran puupää, aina puupää!

Testiosion käyttö lainauksen opettelemiseksi on suotavaa kaikille käyttäjille. Henkilökohtaiseen viestintään suosittelemme yksityisviestien käyttöä.

Moderaattorit
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Viestin lähetti Balderis
Sanoisin mielummin että ON JO KESÄKUU.
Sitäpaitsi TÄLLÄ hetkellä meidän rosterimme on paskempi kuin mitä se oli Mällin aikoihin. Cipruss ja Podkonicky eivät mielestäni aivan paskoja olleet. Aigarsilla oli tämän kevään MM-kisoissa mielestäni aika hyvät kädet edelleen. Podkonickyllä jäi paljon näytettävää. Taitava hänkin. No, jossitella voi aina ja makuasioitahan nämä ovat.

Kausi alkaa syyskuussa. On siis vasta kesäkuu.

Et vissiin seurannut laisinkaan jääkiekkoa Mällin aikakaudella? "Maalitykki" ja "NHL-tähti" Podkonicky teki 3 maalia 23 ottelussa, ennen kuin sai tossua. Mies oli todellinen paskuuden ilmentymä.

Aigarsnaattorihan nyt sinänsä teki sellaiset tehot, joita häneltä saattoi odottaakin. Tilastoissa näkyneiden tehojen lisäksi, hän ei sitten yhtään mitään muuta pystynytkään tarjoamaan (aloitusvoittoja, taklauksia, kiekonriistoja, taistelua, yritystä etc.). Esim. Hauhtonen korvaa Aigarsin varmasti jokaisella pelin osa-alueella. Podkonickyn paikan täyttää täydellisesti jopa J. Vihko, jolle en ensi kaudella enää peliaikaa HIFK:ssa soisi, jos saisin asiasta päättää.

Kun otetaan huomioon, että näiden jätkien piti olla ykkösketjun tehomiehiä ja ulkomaalaisvahvistuksia, niin voitaneen todeta, että mielipiteesi paskuudesta on ilmeisesti varsin erilainen kuin minulla. Ja eihän siinä tietysti mitään. Hartaasti kuitenkin toivon, että Penan mielipide tästä asiasta olisi lähempänä omaani kuin sinun. Muuten ei hyvä heilu.

En jaksa ruveta mitään mies miestä vastaan vertailuja tämän ja -02 kauden HIFK-jengien välille tekemään, mutta kyllä mielestäni tällä hetkellä ollaan paljon, paljon, paljon vahvemmissa asemissa kuin kesäkuussa -01 tai syyskuussa -01.
 

Kalteva#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Penan tarvitse mitään hätäsoittoja tehdä agenteille, että ketä pelaajia olisi tarjolla. Onhan Ifk:lla sentään 21 sopparia, ja harjoitteluvahvuudessa Köhler,Hovinen,Jouhkimainen,Laine,Varakas, J.Wärn. Tosin herrat ovat omista junioreista. Että ei Ifk:lla ole kauheata kiirettä hommata uusia pelaajia, katsokaa vaikka Ässien tilanne,on paljon huonompi pelaajasopimuksien suhteen.
 

JanJ

Jäsen
Viestin lähetti Kalteva#7
Että ei Ifk:lla ole kauheata kiirettä hommata uusia pelaajia, katsokaa vaikka Ässien tilanne,on paljon huonompi pelaajasopimuksien suhteen.
Ei kannata verrata Ässiä ja HIFKiä, koska kyseessä on ihan erilaiset resurssit ja tavoitteet. Ellei HIFK aio taistella Ässien kanssa samoista sijoituksista ensi kaudella. Mihin ei kukaan kyllä usko.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tää ketju on kyllä huikea! flintstonelle vastaan, että Kärpät on hallitseva tuplamestari, oman alueensa iso valopilkku ja pirun hyvin taustoiltaankin hoidettu. Kärpät on kaikkea sitä, mitä te olitte 90-luvulla. Ei silloinkaan kukaan laskenut muita kultaehdokkaita kuin Hjokerit ja sen toisen jalat jalat -joukkueen. Nyt Kärpät on vieläkin enemmän ylhäisessä yksinäisyydessään kuin Jok/TPS -akseli, sillä joukkue on oikeaan aikaan oikeassa paikassa; keskellä kapenevia markkinoita alueensa ainoana suurseurana. Niinpä profetoin, että 2000-luvun eka decade mennään niin, että Kärpät on finaalissa jatkossakin, toinen joukkue vaihtelee. Olen hieman ennakoinutkin sitä, miltä Kärpät näyttää kauden alussa, mutta nytkin siellä on kokemusta mestaruuksien voittamisesta pirusti ja kaikkihan me tiedetään, että sillä on helvetin iso merkitys. Kun kultaa on pujotettu jo kaulaan, saa finaaleissa irti enemmän kuin mailaa puristeleva samantasoinen, jopa parempi kaveri. Mestaruudet ovat tulleet pääsääntöisesti hallintakausina; Tappara, Jok-TPS, lyhyt HIFKin lento eli finaalit 98, 99 ja pronssi 00. TPS pysyi koko ajan mukana Jokerien pudotessa kuvasta. Nyt on Kärppien aika. Enkä ole siis millään muotoa Kärppä-fani, kunhan totean ja tarjoan jo nyt vetoa siitä, että ensi kevään finaalissa pelaa ainakin Kärpät. Jokerien ja HIFKin ero huippukautenne 96/97 jälkeen on useamman kuin kerran täälläkin esitetty ja erityisen suurta kaulaa välillämme ei ole ollut - vaikka mytologinen usko teidän puolella niin kertookin :)

Eniveis; eräs NHL-pelaajamme viime kaudelta suhtautui tänään aika skeptisesti vaihteen vuoksi ensi kauteen ja NHL:n alkuun heti syksystä. Jotenkin tuntuu, että eivät ne Salmelainen ja Ritakaan minnekään lähde. Ja jos näin, ei kyllä Jakkekaan. Tai Lasse. Mutta turha mennä asioiden edelle. Mainittakoon selvyyden vuoksi, että pidin aigarsnaattoria paskana hankintana ykkössentteriksi aikanaan. Mutta väitän, että ensi kauden liigassa hänellä olisi jo tekoa. (paitsi jos änärimiehet jäävätkin). En silti kaipaa häntä pätkääkään takaisin. 15.7. päivämäärä on lipsahtanut The Penan toimistolta. Silloin pitäisi olla aika paljon tietoa meiningistä ja äijiä tutkaillaan sekä merkkaillaan koko ajan. Ei silleen huolta. Kukkaro on nyt tiukalla ja Honkanenkin sai yksinkertaisesti Ruotsista isomman liksan. Hyvänä merkkinä pidän (nyrkkeilyn kannalta), että häntäkin kuitenkiin haviteltiin. Kertoo siitä, että tuollekin osastolle haetaan täsmähankintoja.

WPK: Bisset ja Molin eivät kyllä olleet paskahankintoja. Heillä ei vaan natsannut Eavesin kanssa. Muutenkin mielestäni tilanne on kuitenkin parempi kuin joskus -01 ja -02 kesällä samaan aikaan, kuten joku huomasikin. Kuitunen on osaava sälli ja jokainen meidän "omista" on hänen kanssaan treenannut ja pelannut aiemminkin. Ei ihan säkkikamaa ole koko ryhmä kuitenkaan. Monihan muistaa minkälainen kohelo esimerkiksi Kibe oli ennenkuin lähti kulkemaan. Ja silloin hän olikin meidän "oma kasvatti". Voin jo kuvitella, kuinka 3v tästä eteenpäin Vihkoa pidetään "omana kasvattina". Ja onko Luttisen breikkaus viime kaudella päässyt jo unohtumaan, kun hänet taas pistetään ynnä muuta -osastoon? Mulle jos lyötäisiin valintatilanne laitahyökkääjistä Luttinen - Valtonen ensi kaudeksi, niin ottaisin Artun. No glasses. Tomek on hyvä sälli mutta alkaa olla jo hasbeen.
 
Suosikkijoukkue
Suomi
Viestin lähetti JHag
Eniveis; eräs NHL-pelaajamme viime kaudelta suhtautui tänään aika skeptisesti vaihteen vuoksi ensi kauteen ja NHL:n alkuun heti syksystä. Jotenkin tuntuu, että eivät ne Salmelainen ja Ritakaan minnekään lähde. Ja jos näin, ei kyllä Jakkekaan. Tai Lasse. Mutta turha mennä asioiden edelle.
Aivan. En pidä yksittäisiä pelaajia juurikaan luotettavimpina lähteinä juuri nyt. Eivät pelaajat ole tällä talvella tuntuneet tietävän yhtään enempää kuin muutkaan lehtiä lukevat yksilöt.

Jotenkin tuntuu, että NHL alkaa syksyllä.
Viestin lähetti JHag
Mainittakoon selvyyden vuoksi, että pidin aigarsnaattoria paskana hankintana ykkössentteriksi aikanaan. Mutta väitän, että ensi kauden liigassa hänellä olisi jo tekoa. (paitsi jos änärimiehet jäävätkin). En silti kaipaa häntä pätkääkään takaisin. 15.7. päivämäärä on lipsahtanut The Penan toimistolta. Silloin pitäisi olla aika paljon tietoa meiningistä ja äijiä tutkaillaan sekä merkkaillaan koko ajan. Ei silleen huolta. Kukkaro on nyt tiukalla ja Honkanenkin sai yksinkertaisesti Ruotsista isomman liksan. Hyvänä merkkinä pidän (nyrkkeilyn kannalta), että häntäkin kuitenkiin haviteltiin. Kertoo siitä, että tuollekin osastolle haetaan täsmähankintoja.
Ilmeisesti tarkoitat, että ei hätää, vaikka ei olekaan rahaa, ja pelaajat karkaavat muualle, koska liiga on ensi kaudella niin paska, että kyllä ne jostain löytyy ne *riittävän* kovat pelimiehet.

Olisi varmaan ihan kiva, jos 15.7. olisi tietoa tulevan kauden jengistä, joo.

Viestin lähetti JHag
Muutenkin mielestäni tilanne on kuitenkin parempi kuin joskus -01 ja -02 kesällä samaan aikaan, kuten joku huomasikin. Kuitunen on osaava sälli ja jokainen meidän "omista" on hänen kanssaan treenannut ja pelannut aiemminkin. Ei ihan säkkikamaa ole koko ryhmä kuitenkaan.
Nehän olikin ihan nappivuosia. 02 runkosarjan kymppi ja 03 seiska. Kyllä nykyiselläkin rosterilla varmaan runkosarjan kympiks pääsee.
 

RtSn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kumarrus!

Viestin lähetti JHag
Kärpät on hallitseva tuplamestari, oman alueensa iso valopilkku ja pirun hyvin taustoiltaankin hoidettu. Kärpät on kaikkea sitä, mitä te olitte 90-luvulla. Ei silloinkaan kukaan laskenut muita kultaehdokkaita kuin Hjokerit ja sen toisen jalat jalat -joukkueen. Nyt Kärpät on vieläkin enemmän ylhäisessä yksinäisyydessään kuin Jok/TPS -akseli, sillä joukkue on oikeaan aikaan oikeassa paikassa; keskellä kapenevia markkinoita alueensa ainoana suurseurana. Niinpä profetoin, että 2000-luvun eka decade mennään niin, että Kärpät on finaalissa jatkossakin, toinen joukkue vaihtelee. Olen hieman ennakoinutkin sitä, miltä Kärpät näyttää kauden alussa, mutta nytkin siellä on kokemusta mestaruuksien voittamisesta pirusti ja kaikkihan me tiedetään, että sillä on helvetin iso merkitys. Kun kultaa on pujotettu jo kaulaan, saa finaaleissa irti enemmän kuin mailaa puristeleva samantasoinen, jopa parempi kaveri. Mestaruudet ovat tulleet pääsääntöisesti hallintakausina; Tappara, Jok-TPS, lyhyt HIFKin lento eli finaalit 98, 99 ja pronssi 00. TPS pysyi koko ajan mukana Jokerien pudotessa kuvasta. Nyt on Kärppien aika. Enkä ole siis millään muotoa Kärppä-fani, kunhan totean ja tarjoan jo nyt vetoa siitä, että ensi kevään finaalissa pelaa ainakin Kärpät. Jokerien ja HIFKin ero huippukautenne 96/97 jälkeen on useamman kuin kerran täälläkin esitetty ja erityisen suurta kaulaa välillämme ei ole ollut - vaikka mytologinen usko teidän puolella niin kertookin :)
Thänks. Tämä antoi henkilökohtaisesti paljon, mutta tuo myös mukanaan roimasti niitä perinteisiä menestyspaineita, meille faneille (hymiö). No, mahdollisesta menestymyydestä vastataan sitten täällä - yleisesti Jatkoajassa ainakaan, jos tarvetta siihen on.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti JHag
Eniveis; eräs NHL-pelaajamme viime kaudelta suhtautui tänään aika skeptisesti vaihteen vuoksi ensi kauteen ja NHL:n alkuun heti syksystä. Jotenkin tuntuu, että eivät ne Salmelainen ja Ritakaan minnekään lähde. Ja jos näin, ei kyllä Jakkekaan. Tai Lasse.

Kyllähän Jakke noista on eka joka lähtee, aivan satavarmasti. Jos joku uskoo toisin maksan bisset(lähestyykää YV:llä).

Ei hätää, kyllä Tony jää(ainakin itsensä mukaan). Rita ja Salmelainen ei lähde, se on varma. Kumpi lähtee, vai lähteekö kumpikaan on aivan eri asia.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu
Rita ja Salmelainen ei lähde, se on varma.

Se mikään varma ole. Salmelainen lähtee riittävän hyvällä yksisuuntaisella sopparilla. Se on sitten eri asia, mikä on riittävä. Jos lähtee, pitääkin lähteä. Sen verran "riittävä" on. Arvaan, että puhutaan miljoonasta tai sen sukuisesta luvusta.

Eipä silti, minäkin uskon molempien pelaavan täällä.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti JHag
...Nyt Kärpät on vieläkin enemmän ylhäisessä yksinäisyydessään kuin Jok/TPS -akseli, sillä joukkue on oikeaan aikaan oikeassa paikassa; keskellä kapenevia markkinoita alueensa ainoana suurseurana. Niinpä profetoin, että 2000-luvun eka decade mennään niin, että Kärpät on finaalissa jatkossakin, toinen joukkue vaihtelee...
Tämähän on täysin selvä homma, mutta täytyy muistaa, että Jokereilla ja Töpselillä ei ollut NHL-lakkoa "apuna" vaan NHL-vei tasaseen tahtiin parhaat päältä. Kärppien tilanne on eräänlainen käänteinen mustapekka eli heillä jäi parhaat pelaajat käteen kun lakko alkoi ja pitävät niitä koko lakon ajan.
Toivottavasti lakko loppuu syksyyn mennessä, jolloin uskon Kärppien dominoinninkin loppuvan. Tietysti Kärpät jatkavat liigan kärjessä tämänkin jälkeen, mutta eivät ole enää ainut mestari suosikki.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti hull16
Tämähän on täysin selvä homma, mutta täytyy muistaa, että Jokereilla ja Töpselillä ei ollut NHL-lakkoa "apuna"...
- - -
Toivottavasti lakko loppuu syksyyn mennessä, jolloin uskon Kärppien dominoinninkin loppuvan.

Mikä NHL-lakko? Minkä lakon tulee loppua syksyyn mennessä?

Anteeksi, että puutun tähän, mutta puhuuko joku todellakin vielä koko kauden kestäneen työsulun jälkeen lakosta?
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Maple Leaf
Anteeksi, että puutun tähän, mutta puhuuko joku todellakin vielä koko kauden kestäneen työsulun jälkeen lakosta?
Se mikä tässä nyt kuitenkin ratkaisee on se, että lakko on lyhyempi kirjoittaa kuin työsulku ;-)

Toisaalta minun silmissä se on lakko, pelaajien kannalta varmastikkin työsulku sopii paremmin.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Maple Leaf
Anteeksi, että puutun tähän, mutta puhuuko joku todellakin vielä koko kauden kestäneen työsulun jälkeen lakosta?

Sattuu sitä paremmissakin piireissä. Esim. eilen YLE:n uutisissa meni paperikiistan yhteydessä lakot ja työsulut iloisesti sekaisin toimittajilta.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti hull16
Toisaalta minun silmissä se on lakko, pelaajien kannalta varmastikkin työsulku sopii paremmin.

Ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn, mikä saa Sinut ajattelemaan, että a) työnantajan julistama työsulku on lakko ja b) miten ihmeessä pelaajille sopii työsulku lakkoa paremmin?

EDIT-PS: Vastaatko vaikka NHL-osion työsulkua käsittelevään ketjuun, ettei tämä HIFK-ketju karkaa sivupoluille? Kiitos!
 

Kalteva#7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En lähinnä verrannutkaan Hifk:ta Ässiin, joukkueethat ovat kuin eri planeetalta, if you know what i mean";) -Morjens mitä lippavino? Hokasi yksi jätkä mulle mestoilla";)
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Senior
Se mikään varma ole. Salmelainen lähtee riittävän hyvällä yksisuuntaisella sopparilla. Se on sitten eri asia, mikä on riittävä. Jos lähtee, pitääkin lähteä. Sen verran "riittävä" on. Arvaan, että puhutaan miljoonasta tai sen sukuisesta luvusta.

Eipä silti, minäkin uskon molempien pelaavan täällä.

Salmelainen ei todellakaan tule näkemään miljoonan tarjousta NHL:stä eli jos Salmelainen tuollaista venaa niin varmasti jää Eurooppaan.

Jos Oilers tarjoaa yksinsuuntaista sopparia (epäilen todella vahvasti) niin summa on luokkaa $500-600K per kausi, maksimissaan.

Rita on todennäköisempi lähtijä, paljon kovemmat näytöt ja ykköskierroksen varaus joka sekin painaa kupissa.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Viestin lähetti Maple Leaf
Ihan mielenkiinnon vuoksi kysyn, mikä saa Sinut ajattelemaan, että a) työnantajan julistama työsulku on lakko ja b) miten ihmeessä pelaajille sopii työsulku lakkoa paremmin?

EDIT-PS: Vastaatko vaikka NHL-osion työsulkua käsittelevään ketjuun, ettei tämä HIFK-ketju karkaa sivupoluille? Kiitos!

Voi vitulla päähän, sillä ei ole mitään käytännön seksuaalista merkitystä onko se työsulku vai lakko, tollanen pilkunnussinta on täysin naurettavaa.

Jos pointtisi oli se että NHL:n välivuosi oli omistajien syy niin siitä voidaan jauhaa enemmältikin mutta muualla.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti Daespoo
Voi vitulla päähän, sillä ei ole mitään käytännön seksuaalista merkitystä onko se työsulku vai lakko, tollanen pilkunnussinta on täysin naurettavaa.

En tiedä asian seksuaalisesta merkityksestä Sinulle, mutta jos työsulun ja lakon välinen ero on mielestäsi pilkunnussintaa, tulet tällaisella ns. ajatuksenjuoksun tiellä ennen pitkää loogiseen johtopäätökseen, jonka mukaan esimerkiksi puukkomurhaaja tulee vapauttaa syytteistä, koska uhri ei väistänyt lyöntiä. Eikö olisi pilkunnussimista puuttua siihen, että puukon kanssa heilunut on syyllinen, koska sillä ei ole mitään käytännön seksuaalista merkitystä sille, että uhri on peruuttamattomasti kuollut?
 
Taas kerran on aihetta pyytää arvon kirjoittajia pysymään ketjun aiheessa ja siirtyä keskinäisissä, ketjun aiheeseen kuulumattomissa väittelyissä yv-käytäntöön.

NHL- työsulku/lakko -terminologian käsittelyä voi myös paremmin jatkaa NHL- puolella.

t. Moderaattorit
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Viestin lähetti Balderis

Suomalaisia pelaajiahan ei ole saatavilla enää syyskuussa, ainakaan sellaisia mitä me tarvitaan.

Kuka on vielä nyt saatavilla? Rajamäki, Tarvainen ja Levokari tulevat itselleni mieleen mahdollisina IFK:n hankintoina. Vai joko ovat menneet?

Hyvösen kanssa kun olisi tehty viime kaudella 2 vuoden sopimus ja napattu Eskelinen tänä vuonna, niin joukkue näyttäisi huomattavasti paremmalta. Siinä on kaksi pelaajaa, jotka olisin mielelläni nähnyt tämän vuoden joukkueessa. Ehkä Penttiä ei sitten kiinnostanut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös