HIFK - Jokerit Ti 1.2.2005

  • 25 870
  • 122

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
No niin, ja taas pelataan...

Nyt on edessä sitten asennetesti, sillä kyseessä on täysin merkityksetön ottelu Stadin Julleja vastaan. Helsingin herruus, joissain piireissä myös stadin herruudeksi kutsuttu, ratkesi jo viikko sitten Jokereiden eduksi.

Itse ottelussa on ainakin yksi asia selvillä: IFK voittaa fyysisyydessä. Sehän on universumin fyysisin. Tämä laajasti tunnettu fakta tuli taas tänään esille, kun Romanos Vopatos hyökkäsi viekkaudella ja vääryydellä suojautumiskyvyttömän TPS-kanukin kimppuun lyöden tämän ruoanmuhentamisessa käytettyä purukalustoa toimintakyvyttömäksi.
Toivokaamme, että Vopat on oppinut pahoista teoistaan, ja tiistaina nyrkkeillään reilusti. Meiltähän tuohon hommaan löytyy kalustoa: Mm. Petri Varis ja Marko Jantunen ovat laajasti tunnettuja nyrkkeilyn alalla.
Vai, toteutuuko jälleen se todennäköisin vaihtoehto, eli Vokoun on taas kerran kentän fyysisin? Tänään Vokoun yritti tappaa varmasti muutamia DDR-hallin heikkosydämisiä päästämällä rotta-Tuokon kaukaa tulleen kääntölaukauksen selkänsä taakse, tolppaan. On se äijä. Väriä liigaan!

Itse ottelusta tullee vähämaalinen. Maalivahteihin ratkennee taas. Ruudun JAkke on sitten mukana tiistaina, ja keskittynee Metron pimittämiseen. Siispä Filppulan ketjulta sopii odottaa tekoja hyökkäyspäässä.

Lopputuloksella ei periaatteessa merkitystä ole. Tokihan voitto olisi aina mukavaa naapurista ja kyllähän 2 peräkkäinen tappio meinaisi jo melkoista kriisiä.

Siispä, 1-2, Latvala ratkaisee ajassa 59.59.59
 
Viimeksi muokattu:

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Jos muuten Jokerit häviää tän matsin niin Ikijokeri saa pitää taukoa otteluketjujen avauksista.
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Viestin lähetti Ikijokeri
Vai, toteutuuko jälleen se todennäköisin vaihtoehto, eli Vokoun on taas kerran kentän fyysisin?
Aurauspalvelu Vokoun on jälleen käytettävissä. Tiettävästi Tiehallinto on jo kysellyt tsekkimurtajan palveluksia ensi talveksi siivoamaan pois kaiken maailman kuusistonneulasia.


Lopputuloksella ei periaatteessa merkitystä ole.
Kaappijulli.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Olipahan ehkä surkein ketjun avaus mitä olen nähnyt :)

Ensinnäkin tällä matsilla on todella iso merkitys. Ok, stadin herruus on hävitty ja Jokerit vie runkosarjan, mutta so what? Näillä ei ole mitään merkitystä kun ruvetaan keväällä ratkomaan mestaruksia. Ja jokainen Jokeri leiristä tietää, että IFK on sen ainut todellinen uhka mestaruudelle (jos NHL työsulku jatkuu). Ja se uhka on todella suuri!

IFK saa tähän peliin myös OJ takas ja se on todella iso juttu koko SM-liigalle. Suomen tämän hetken paras pelaaja saapuu Suomeen ja IFK:n! Nyt katsotaan mikä on joukkueiden todellinen tasoero, kun lopulliset kokoonpanot (NHL työsulun jatkuessa) on kasassa. Aiemmilla peleillä ei ole enää mitään merkitystä.

Ai niin, Teemu toki saattaa tulla vielä Jokereihin, kuten IFK myös saattaa vielä yllättää jollain muullakin nimellä kuin OJ. Tosin Teemun tulolle on isot tummat pilvet taivaalla, sillä Teemun leikattu polvi turposti taas viime viikolla golfissa ja pelaaminen tällä kaudella on aika epätodennäköistä.
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Itse olen tulossa katsomaan peliä erään kumppaniyrityksen kausikortilla. Muuten en DDR -halliin astuisi. n. 20 euroo joutuisi maksamaan lipusta otteluun, jolla ei ole kovinkaan suurta merkitystä, koska Helsingin herruus on tälläkaudella jo jaettu.

Uskon, että matsin paras anti on se, että olutta (jos Koffia siksi voi kutsua) tulee riittämään jokaiselle erätauolle.

Sanokaapa joku Valtoselle, että ajaa Vacuumin levyksi, jos se taas rupee hyppii kenttäpelaajien tielle jossain vaiheessa ottelua. Tuskinpa tälläisestä tilanteesta edes jäähyä saisi (ehkä 2min), koska maalivahti omalla teollaan aiheuttaisi törmäyksen.
 

Hextall

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland, NHL
Viestin lähetti narri
Itse olen tulossa katsomaan peliä erään kumppaniyrityksen kausikortilla. Muuten en DDR -halliin astuisi. n. 20 euroo joutuisi maksamaan lipusta otteluun, jolla ei ole kovinkaan suurta merkitystä, koska Helsingin herruus on tälläkaudella jo jaettu.

Uskon, että matsin paras anti on se, että olutta (jos Koffia siksi voi kutsua) tulee riittämään jokaiselle erätauolle.

Sanokaapa joku Valtoselle, että ajaa Vacuumin levyksi, jos se taas rupee hyppii kenttäpelaajien tielle jossain vaiheessa ottelua. Tuskinpa tälläisestä tilanteesta edes jäähyä saisi (ehkä 2min), koska maalivahti omalla teollaan aiheuttaisi törmäyksen.

Se onkin hyvä asia ettei Narrien kannattaminen kiinnosta. Jos oikein hyvin käy, niin teitä voi olla E1:ssä N.10 henkiöä. Miksi et mene itse sanomaan sitä Valtoselle? Suomen herruus on vielä jaossa..
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Minulle tämä peli on OJ:n paluupeli (jos ei yllätyksiä) SM-liigaan. Se on iso juttu koko liigalle, että saadaan yksi valovoimainen tähti lisää ihan mihin hyvänsä joukkueeseen. Onneksi HIFK:lle Jokinen tulee meille pelaamaan.

Ketjukokoonpanot on ison mielenkiinnon kohteena. Minä veikkaan, että Aravirta ei tee vielä paljon muutoksia ketjuihin ensi viikon kolmeen peliin. Näillä mennään (arvaus):

1: Pärssinen-Harkins-Kuhta
2: Ruutu-Pirjetä-Jokinen
3: Järvinen-Hirschovits-Luttinen
4: Fagerstedt-Häppölä-Vopat

Näiden lisäksi meillä on esim. MLaine, Holma, Vihko, Petrell ja Porthen, joille pitäisi saada kevääksi jääaikaa jostain. HLaine lainattiin jo Salamiin.

Puolustukseen toivoisi, että vähitellen saataisiin joku kolmikosta Turunen, Kurvinen ja Saarinen mukaan peleihin. Todennäköisesti kai ensi viikko jatketaan näillä 7 puolustajalla:

Karalahti-Pikkarainen
Zidlicky-Söderholm
Laakso-Kultanen ja Varakas

Vokoun näyttää nyt Jokereille voittavia torjuntoja ja HIFK vie pisteet maalein 3-1.

31.1. klo 24 menee siirtoraja umpeen ja yllättävät pelaajasiirrot voivat tietysti muuttaa vielä HIFK:n rosteria, mutta palataan niihin juttuihin sitten myöhemmin, jos tarvetta.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Viestin lähetti Owen
Ja jokainen Jokeri leiristä tietää, että IFK on sen ainut todellinen uhka mestaruudelle (jos NHL työsulku jatkuu). Ja se uhka on todella suuri!

Oliksää kännissä tätä luodessasi? Anteeksi nyt, jos murran pilvilinnasi, mutta itse pidän esim. Kärppiä tällä hetkellä suurempana uhkana Jokereille kuin naapuria. Tosin, kyllähän asetelmat tulevat vielä muuttumaan. OJ toki nostaa IFK:n osakkeita, mutta ainoa uhka se ei todellakaan ole.

Ja kiitos, että arvostit ketjunavaustani. ;)
 
Tämä ketju alkaa mennä heti alusta lähtien pois raiteiltaan. Tyhjänpäiväiset viestit pois tästä ketjusta jatkoa ajatellen. Muutoin tulee seuraamuksia.

Moderaattorit
 

Karde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, LA Kings
"kiintoisa" ottelu tulossa...

Hmh omalla tavallaan kohtalaisen kiintoisa matsi edessä. Vaikka stadin herruus on jo ratkennut, niin onhan tämä sentään The Great Pumpkinheadin paluuottelu. OJ:n otteita varmaankin moni ifk-fani ja ei fani seuraa suurella kiinnostuksella. Toivottavasti jokereilta löytyy tarvittavaa asennetta otteluun, koska uskon että ifk tulee ainakin alusta lähtien kovaa.
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Itse tulen seuraamaan ennen kaikkea peluutusta. Jarkko roikkui eilisessä TPS-pelissä ensimmäisen puolikkaan ottelusta jatkuvasti Sakun paidassa ja tullee yrittämään samaa Metron kanssa, joka tosin on huomattavasti vaikeammin pidettävissä. Omasta mielestäni on yksinkertaisesti väärin laittaa OJ ja Ruutu samaan ketjuun, mutta kai Ara tietää mitä on tekemässä.

Ara on useasti hävinnyt kotikaukalossaan valmentajapelin Jortikalle. Uskon kuitenkin, että tiistaina ollaan hereillä ja peluutus menee ainakin alussa mallia Pirjetät vs. Metrot ja Harkinsit vs. Filppulat. Jos kuitenkin näemme jatkuvasti Pakaslahden ketjun samaan aikaan Harkinsien kanssa jäällä, niin Ara on jälleen kerran tehnyt sen itse. Vai onko tämä ketju edes se jota kannattaa vartioida? Viime matsissa se oli enempiä pitelemättäkin helposti aisoissa ja turkulaisiakin vastaan ketju oli, Kuhdan johdolla, surkea. Voi olla, että Jokinen-Pirjetä onkin se kaksikko, joka pahimmat paikat saa aikaan.

Maalivahdeissa Jokereilla on selkeähkö etu. Vokoun oli eilenkin epävarma, kun taas Thomasin viimeisintä huonoa ottelua saa hakea todella kaukaa. Vokounille vaan kilpikädelle ylös paljon laukauksia niin hyvä tulee. Kaukaakin saa kokeilla, minkälainen vaan voi mennä.

Fyysistä peliä odottelen ja uskon IFK:n vievän tällä kertaa sen puolen. Jokerien täytyy kuitenkin antaa parhaansa mukaan takaisin, eikä pelätä kulmiin menoa. Oma maalinedusta tullaan pitämään tiistainakin puhtaana ja toisessa päässä rohkeasti vaan Vokounin iholle.

Toivotaan, ettei dumarina nähdä näitä favorineja ja levosia, jotka pistävät valtoset ja vopatit suihkuun ihan vaan turvatoimena, ettei vaan mitään tapahtuisi jatkossakaan.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Päälikön kotiinpaluuta ollaan seuraamaan tulossa. Hetkinen, kotiin...jätkähän on jostain kalakukkomaasta. No, anyway. Siellä on varmaan taas vähintään saman verran Narreja kuin toissa lauantaina oli punanuttuja ratapihalla.

Sen verran oli suurta suunsoitto IFK-fanien kannustuksesta, että nyt olis sitten parasta näyttää osaamista Narrileirissäkin. I doubt it. Ai niin, mutta kun Stadin herruus on jo ratkaistu, niin miksi lähteä kannustamaan omia, häh?

Muutama UGHin päästää ryhmä Intiaanipäälikkö Istuva Rasisti.

Banaania poskeen vaan...IFK:lle 3-1

Tappeluita ei nähdä ja...

Marek 0+1 4 min
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse olisin taipuvainen sanomaan, että tämän ottelun tärkein johtopäätös tulee olemaan, että kumpi joukkue on stadin kaikkien aikojen kingi. Pelithän on siis nyt kautta aikain tasan ja tämän ottelun jälkeen voi jullit vetää sen historiakortin, mitä silloin tällöin on vilauteltu, vessasta alas.
 

Angie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sapko
Mitä väliä sillä kumpi nyt tällä kaudella voitti/voittaa herruuden Stadissa ja kumpi ei...runkosarjassa huom...
Todellakin lopullinen "herruus" ja mestaruus ratkeaa kevään aikana ja vain se merkkaa, ei pelkästään näin IFK ja Jokerikannattajien välisissä mielipiteissä vaan yleisesti ottaen.

Itse pelistä odotan mielenkiintoista. OJ voi hyvinkin saada omiin poikiin taas eloa. Menoa kaivataankin viime pelien jälkeen. Lauantain matsissa viimeiset 8min antoi katsomisen aihetta mutta muuten meinasi tylsyys iskeä ja epätoivokin hiipui mieleen, vauhtia ja vaaratilanteita ;) paikkoja oli (harvassa) mutta niistä ei saatu aikaiseksi.
Playmakerin kanssa kuljen samoilla linjoilla ja todellakin peluutusta ja ketjujen toimivuutta lähden seuraamaan pelin ohessa tiistaina. Ruutu - Pirjetä - Jokinen ainakin saa huomioni. Ja tietty nyt myöskin muut ketjurakenteet, täytyy toivoa että Ara ei toista virheitään... Vauhdikasta kiekkoa ja tilanteita, siitä lähdetään liikenteeseen.
Tällä kaudella on nähty jo että IFK.kin kykenee melkein mihin vain ;)

Ja vakiona loppuun arvaus lopputuloksesta...3-2

"Ei se ole niin vakavaa, mutta pääasia että se on Jääkiekkoa" - syviä totuuksia tuopin äärestä -
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Viestin lähetti leivoja
Päälikön kotiinpaluuta ollaan seuraamaan tulossa. Hetkinen, kotiin...jätkähän on jostain kalakukkomaasta. No, anyway. Siellä on varmaan taas vähintään saman verran Narreja kuin toissa lauantaina oli punanuttuja ratapihalla.

Yep, ainahan tiistai matsissa on yhtä paljon jengiä kuin lauantaisin. Savolaisen piällikön paluu on tietysti illan mielenkiintoisin tapahtuma ja täällä myöskin ihmetellään hänen peluuttamistaan samassa ketjussa Rudin kanssa.

Kyllähän naapurilla on kasassa sellainen pakka, että sillä pitäisi päästä finaaleihin Jokereita vastaan ja siinä mielessä tälläkin ottelulla on merkitystä kevättä ajatellen. Henkien taistelu alkaa tänään ja toivottavasti jatkuu paikallisfinaaleissa.
Vokuon ei ole vielä vakuuttanut, mutta parantaa varmasti kevättä kohti. Meillä ei moisia ongelmia ole maalinsuulla ja eiköhän Timppa ota paljon koppeja ja päästä max kaksi. Toisaalta Jokereitten maalinteko on hieman yllättäen tökkinyt viime aikoina, joten voisi veikata vähämaalista jatkoaikamatsia.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Valehteleeko SM-liigan tilasto?

Viestin lähetti jussi_j
Itse olisin taipuvainen sanomaan, että tämän ottelun tärkein johtopäätös tulee olemaan, että kumpi joukkue on stadin kaikkien aikojen kingi. Pelithän on siis nyt kautta aikain tasan ja tämän ottelun jälkeen voi jullit vetää sen historiakortin, mitä silloin tällöin on vilauteltu, vessasta alas.

SM-liigan tilasto on aika huvittava ja olen laskeskellut uudelleen nämä paikallispelit ja tullut seuraavaan tuloskseen:
Jokereilla on 77 voittoa ja 19 tasapeliä ja 74 häviötä ja 177 pistettä.
HIFK:lla vastaavat lukemat ovat 74 22 74 ja 171 pistettä.

Erot johtuvat näistä kahdesta Jokereiden jatkoaikavoitoista.
1.2.2002 3-2j, (Jokereille 2 pistettä ja HIFK:lle yksi)
28.2.2003 4-3j, (Jokereille 2 pistettä ja HIFK:lle yksi)
Joista SM-liiga on kirjannut kummallekkin tasurin ja samoin tämän kauden 28.10.2004 3-2rl jokeri rankkarivoitosta.

Onhan aikanaan jo sarjataulukkoonkin Jokereille tullut merkinnät noista kahdesta ensimmäisestä voittosarakkeeseen ja ifk:lle ja-tappio sarakkeeseen joten oikea merkintä on toiselle voitto ja toiselle tasapeli. Tämän takia tilastot eivät enää ole toistensa pelikuvia.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Viestin lähetti PeteX
Kyllähän naapurilla on kasassa sellainen pakka, että sillä pitäisi päästä finaaleihin Jokereita vastaan ja siinä mielessä tälläkin ottelulla on merkitystä kevättä ajatellen. Henkien taistelu alkaa tänään ja toivottavasti jatkuu paikallisfinaaleissa.

Paikallisfinaali olisi mahtava juttu mutta näillä sarjasijoituksilla joukkueet kohtaavat, sinne asti päästessään, melko todennäköisesti jo välierissä.
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Huomenna hyvä meininki vaikka tiistai -peli: halli täynnä ja edellisessä pelissään ifk -paidassa hallia huudattanut pelaaja tekee paluun. Vaarana on kuitenkin, että alkuseremonioiden euforia ei tartu pelaajiin jotka pelaavat ties kuinka monennen kerran vastakkain tällä kaudella ja jokereilla alkaa tuo runkosarjan voittokin vähitellen varmistua.

IFK: n kotipelit ovat tällä kaudella olleet ajoittain aivan hirvittävää kusetusta (kalliit pääsyliput + tahdotonta neppailua)! Huomisen pelin pelastaa se, että voi keskittyä seuraamaan Jokista ja ihailla naapurin parhaan pelaajan Metropolitin dominoivaa peliä (ketäs ne jokereiden muut sentterit...), joka ei ainakaan viime pääkaupunkiseudun pelissä jättänyt ketään kylmäksi. Ruutun on pakko "piirittää" koko ilta Glenniä, jolloin on toiveita kaverin hermokontrollin pettämisestä ja sitä kautta jokereiden hyökkäyspelin taso putoaa dramaattisesti.

Tulosveikkaus 3-2, ifk: n maalit Vihko, Kultanen, Karalahti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Joo, eiköhän tämä mene naapurille tällä kertaa. Itse ainakin lähden ykkösestä liikkeelle huomenna pitkävedossa. IFK sai varmasti lisäsykettä peliinsä sekä OJ:n paluusta, että lauantain ottelun 3.erän tapahtumista. Ottelu pelataan DDR:ssä, joka on Jokereille (kaikesta huolimatta) paha paikka pelata. Kaiken lisäksi ottelulla on enemmän merkitystä IFK:lle kuin Jokereille. Jokereilla on mahkuja, jos saavat tehtyä avausmaalin, muussa tapauksessa takkiin tulee. Toki, myös peluutus näyttelee isoa roolia huomenna.

Muutetaan edellistä veikkausta: 3-1, kurpitsapää 0+1.
 

Johnny99

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tämän päivän matsissa saataneen esimakua siitä millainen IFK tällä kaudella onkaan koossa. Jokisella ei luulisi suurempia sopeutumisongelmia olevan, joten siitä vaan. Eikun narria seinälle heti alusta ja suuntaa tulevalle.

4-1, OJ 1+1. Toivottavasti on lämpöä kaukalossa, kuin myös lehtereillä.
 
Viimeksi muokattu:

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Viestin lähetti Fist of God
Ruutun on pakko "piirittää" koko ilta Glenniä, jolloin on toiveita kaverin hermokontrollin pettämisestä ja sitä.

Eli koukkia, kamppia, ronkkia, pitää mailasta ja Glenistä kiinni. Suomeksi sanottuna kahvata! Muuten Ruutu ei Metropolitin perässä pysy, on vaan niin paljon hitaampi. Toivottavasti tuomari olisi joku joka uskaltaisi viheltää jäähyjä näistä. Ei sillä, Jokereista täytyy löytyä ratkaisijoita muistakin kentistä! Ihan vaikka play-offseja silmälläpitäen.

Jokereiden pitää lähtee puolustuksen kautta pelaamaan. Samanlainen tiivispaketti vaan kasaan, millä viimeottelussakin HIFK -pelaajat saatiin ajettua pieniin kulmiin. Timppa-tomppa hoitaa kulmista tulleet laukaukset varmasti.

Vycounille tulee ampua joka paljon. Mielellään poikittaissyötöistä, koska hänhän pelaa hyvin ulkona maalistaa(?) Ainaskin näin olen nähnyt ja ymmärtänyt kavereiden jutuista.

Niinkuin monessa muussakin ottelussa ylivoima- ja alivoimapeli tulee olemaan avainasemassa tänään. Uskoisin, että rangaistuksia tullaan näkemään tänään.

Voitto tänään olisi tärkeää, mutta kyllä minulla ainaskin (toivottavasti ei pelaajilla) on mielessä jo sunnuntain kärkikamppailu, josta on lähes pakko ottaa voitto.

Tulosveikkaus 1-3. Tälläkertaa Jantunen laittaa viimeisen tyhjään maaliin.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikin tavoin mielenkiintoinen ilta

tulossa. Veikkaan, että HIFK:lla on todella latausta tähän peliin. Nyt on viimeistän näytön paikka kevätkoitoksia varten.

Toivottavasti Brert alkaa heräillä, jotta meillä olisi kaksi ykkösketjua.

Tim Thomasille on ehdottomasti saatava painetta ja reilusti. Liikennettä a´la Champs Elysee iltapäivällä.

Vokounilta pitää tulla nappi-ilta, (toivottavasti jättää väliin suuremman osan näistä Saken maalivahtikoulun harharetkistään).

Illan jännittävin aihe on tietty OJ, ja miten hänen pelinsä lähtee luistamaan Lassen ja Jaken kanssa. Saas nähdä jos ottelun aikanakin tulee ketjumuutoksia.

Uskon, että HIFK vie tämän, kunhan ei vaan alussa ole ylilatautumista. Tuomarilinjalla on tietty myös merkityksensä. Toivottavasti saa pelata rehdisti kovaa, ja koukut ja roikkumiset otetaan pois.

Maaleja syntynee aika vähän. Lopputulos on ehkä 2(3)-1.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manitoba moose,NJD
Viestin lähetti Owen
Ja jokainen Jokeri leiristä tietää, että IFK on sen ainut todellinen uhka mestaruudelle (jos NHL työsulku jatkuu). Ja se uhka on todella suuri!

Ainut ja todellinen??? no hoh hoijaa ;)
Kyllä mä sanoisin, että Kärpät,Tps ja Hpk on niitä uhkia...Ifk on myös uhka mikäli parantaa otteitaan...mutta ei noilla esityksillä.

Mielenkiintoista on nähdä miten OJ palautuu liigaan, vahvistuksenhan ukko on kova! Kenttä sekotukset saattaa tosin sekotta koko peliä myöhemmin, mikäli huomataan, etteivät nämä kentät rullaakkaan niinkuin pitäisi.

PS:Teme ei pelaa aikoihin (jos ollenkaan tälläkaudella), joten "näillä mennään".

tulosveikkaus: 1-3
 
Viimeksi muokattu:

Co.

Jäsen
Ehkä tämä johtuu vielä aamuväsymyksestä, mutta kyllä pisti ketjun avauskirjoitus nauramaan. Hyvä piristys päivälle. Ja toisekseen, Suomen mestaruus on vielä jaossa vaikka Helsingin semmoinen menikin jo naapurille, joten kyllä ihmettelen jos ottelut eivät enää narreja kiinnosta.
Itse otteluhan päättyy meille julleille 4-1 ja Thomas paiskoo mailansa rikki jo avauserässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös