HIFK- Jokerit Lauantai 17.1.2004

  • 23 001
  • 220

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti cobol

Ja kun Helenius piti Harkinsille koulutusta (sanoin tällä kertaa), Vopat seurasi nöyränä Samin takaa tapahtumien kulkua.

Aivan, aivan. Ei ne teot vaan ne suuret puheet vai kuinka? Vopat tosiaan oli nöyrää koko pelin ajan, kun Helgen levyiksi ajon lisäksi heitti byyrin. Mutta ottelun paras oli Helge, sillä hän puhui. Ketään ei kyllä kiinnostanut kuunnella Helgen piipitystä, mutta hän enivei puhui ja on jälleen jumala Jokerit-fanien silimissä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Viestin lähetti mixu
Ei nyt ollut kysymys kummankaan urasta vaan siitä kumpi on tällä kaudella parempi.

Pisteiden valossa Pärssinen on Jantusta edellä mutta siitä huolimatta pidän Jantusen kautta tähän mennessä lähes yhtä onnistuneena kuin Pärällä. Ja mä uskon että kun ne kevään tosipelit alkaa niin Jantunen on jälleen kerran iskussa ja jättää Pärssisen kauas taakseen. Pärä ei tule pelaamaan tänäkään vuonna uransa ensimmäistä SM-finaalia. Ja kuten sanoin niin taidossa (maila ja luistelu) sekä näyttävyydessä Jantunen on mielestäni selkeästi edellä Pärssistä.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Re: flintstone

Viestin lähetti flintstone
Mitä huikeaa se Pärssinen on tehnyt urallaan? Pärä on keskivertoa parempi rivisotilas ei suuri ratkaisija tai huikea taitoniekka.

Jantunen sen sijaan on huikea taiteilija, liigan parhainpia ellei paras luistelija ja taitoa sekä pelisilmää kaverilla on vaikka kuinka ja paljon.

Jantusen on voittanut urallaan SM-liigan maalikuninkuuden, SM-kultaa ja pitää hallussaan Elitserienin playoffien piste-ennätystä (samoin pistein Peter Forsbergin kanssa).

Pärssisellä ei ole mainittavia saavutuksia. Ei SM-kultaa eikä Pärssinen ole urallaan pelannut edes SM-finaaleissa.

Että siltä pohjalta.

Painaako nykyhetkessä menneisyys? Ei tod. Ei se merkitse mitään mitä teit eilen vaan se mitä teet tänään. Kymmenen vuotta sitten Jantunen saattoi olla kovempi kuin Pärssinen, mutta ei enää.

Tällä kaudella pidän Suomen Mestaruutta hyvin mahdollisena, sekä myöskin maalipörssin voittoa. Saavutuksia tulee varmasti lisää. Kyllähän Pärssiselläkin saavutuksia riittää, mutta ei se ratkaisee paremmuutta tämän päivän liigassa. MM-hopeaa Saksasta, vuoden tulokkaan palkinto.. En tiedä sinänsä mitä nuo saavutukset merkkaavat verratessa yksilöitä, mestaruudethan voitetaan aina joukkueena, taisi olla Jantusella voittaessaan maalikuninkuudenkin aikamoiset ketjukaverit.

Jantunen saa näyttää vaikka kuinka tyyliteltyjä jalkakikkoja ja potkulautoja, vain maalit lasketaan.

Pärssinen tulee tekemään vielä uraa NHLssä.
 
Viimeksi muokattu:

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Arvostellaan niitä ketjuja nyt vaikka pelipaikoittain.

VLH:
Pärssinen-Valtonen. Täysin eri pelaajatyyppejä, mutta kokonaisuutena paremmuus ylivoimaisesti Pärän puolella.

KH:
Harkins-Metropolit. Kahdesta kiekkonerosta Metropolit on kokonaisuutena selkeästi parempi. Harkins on fiksumpi sen viimeisen syötön suhteen, mutta muuten vaaka kallistuu Metron suuntaan. Heikkoutena turhautuminen mikkoturusmaisten rottien tökkimiseen. Pinna palaa turhan helposti.

OLH:
Kuhta-Jantunen. Kahdesta maalintekijän roolissa pelaavasta Jantunen on huomattavasti monipuolisempi. Jarna saa kaveritkin pelaamaan hyvin kun taas Kuhta tarvitsee huippukaverit onnistuakseen. Kumpikaan ei parhaimmillaan intensiivisissä otteluissa.

2-1 Jokereille. Jos Kuhta ja Pärssinen vaihtaisivat paikkoja menisi vastaavasti IFK:lle. Mitäpä näitä rankkaamaan. Tämäkin pohdiskelu johtuu vaan siitä, ettei jäällä taaskaan tapahtunut mitään muistelemisen arvoista. Outoa, ettei huomattavalla materiaaliylivoimalla pelannut IFK saanut Jokereita ahtaammalle.

Edit. Vihre.
 
Viimeksi muokattu:

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: flintstone

Viestin lähetti flintstone
Mitä huikeaa se Pärssinen on tehnyt urallaan? Pärä on keskivertoa parempi rivisotilas ei suuri ratkaisija tai huikea taitoniekka.
Ahaa, et ole siis sattunut näkemään Pärssisen komeaakin komeampaa maalia tässä pari vuotta sitten MM-kisoissa. Jätkä pisti hienosti flipperinä maalin takana maalikehikon kautta maalin eteen ja sai näin kahville 2 vastustajaa. Siitä sitten nokikkkain moken kanssa ja kylmän viileästi yläpesään. (olikohan Tshekki ottelu?)

Vain rivisotilas?
No onpa sitten pärjännyt "vain rivisotilaaksi aika hyvin, vai mitä? Jos totta puhutaan, niin eikö jo sinunkin olisi aika ottaa ne narrilasit pois silmiltä ja myöntää, että Pärä on tällä hetkellä SM-liigan paras pelaaja Viuhkolan kanssa. Eikä tähän junaan mitkään Jantuset mahdu.

Viestin lähetti flintstone
Pärssisellä ei ole mainittavia saavutuksia. Ei SM-kultaa eikä Pärssinen ole urallaan pelannut edes SM-finaaleissa.
Tämä taas on ihan joukkuekysymyksiä. Pärä ei ole ollut oikeassa joukkueessa oikeaan aikaan. Huomattavasti parempi onni on ollut Jantusella. Kaverin vierellä on painellut joka vuosi laatujätkiä, joita Pärän vierestä on uupunut. (ei lasketa teletappiketjua)

Flintstone: Jos aletaan saavutuksia katsella, niin millonkas se Jantunen on viimeksi pelannut MM-kisoissa?
Aivan, taitaapi Pärä olla se näistä kavereista, joka on viimeksi kelpuutettu mukaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti flintstone
Ja mä uskon että kun ne kevään tosipelit alkaa niin Jantunen on jälleen kerran iskussa ja jättää Pärssisen kauas taakseen. Pärä ei tule pelaamaan tänäkään vuonna uransa ensimmäistä SM-finaalia. Ja kuten sanoin niin taidossa (maila ja luistelu) sekä näyttävyydessä Jantunen on mielestäni selkeästi edellä Pärssistä.

On se usko sitten kummallinen asia. George W. uskoo yhä löytävänsä Irakista joukkotuhoaseita ja toisaalta Irakin "virallinen tiedottaja" uskoo yhä, ettei Irakia ole vallattu jenkkien toimesta.

Sitten on flintstone, joka uskoo vakaasti Marko Jantuseen. Tämä uskomus voidaan laskea huoletta samaan kastiin noiden kahden ensin mainitun uskomuksen kanssa. Vaikka onhan se toki näyttävää, kun Jantunen luistelee vauhdikkaasti ja vispaa mailaa ja kiekkoa, muttei saa läheskään samanlaista tulosta aikaiseksi, kuin muuan Timo Pärssinen. Tsemiä vaan uskollesi, flintstone.

Ilmeisesti tasapeli on ollut varsin oikeutettu tulos, koska IFK-kannattajien mielestä IFK on hallinnut pelitapahtumia, ollut painostavampi osapuoli, taklannut enemmän ja näyttävämmin ja ollut lähempänä voittoa. Lisäksi IFK-kannattajat ovat pitäneet hyvää meteliä hallissa. Narripellet ovat luonnollisesti sitä mieltä, että ratapihan apinat hallitsivat tapahtumia ja pitivät parempaa meteliä hallissa. Tasapelin paikka siis mitä ilmeisimmin.
 

rossoblu

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti breakin
Täytyy kyllä sanoa, että aika tylsä matsi, niin kuin suurin osa otteluista on tälläkaudella ollut. Eikä hallissa kyllä tunnelmaa paljon ollut. IfK:n fanikatsomon huuto oli olematonta, eikä kuulunut minnekään. Mutta ei kyllä kuulunut myöskään narrifaneista, jotka oli E1 :sessä, mitään. Joten aika hiljaista hallissa oli lähes koko ajan.

Mielipiteitä on monia ja tuokin varmasti ihan pätevä. Minusta tuo nyt oli paras - Aravirtakin oli samaa mieltä - näkemistäni (5 kpl) Jokerit-peleistä. Eurooppalaisittain tunnelma oli tietysti lattea, mutta suomalaisittain ihan kohtuullinen. Tällä kertaa jopa narrifanien ääni kantautui korviini E7:ään, vieläpä tappioasemassa. Jos tämäniltaista tunnelmaa pitää kuolleena, millainen on sitten tunnelma JYP-peleissä ja Ilmalassa jokaikisessä pelissä? Raadonsyömä?

Muutenkaan matsissa ei ollut mitään tunnetta niin kuin paikallispelissä tulisi olla. Ei hirveästi KUNNON taklauksia, ei tappeluja, ei kuumenemisia, pelkkää väritöntä kiekkoa, jolla varmistellaan pisteitä. En ole tälläkaudella nähnyt yhtään hyvää ottelua: Ei hyviä otteluita tunnelmaltaan, ei hyviä otteluita pelien viihdyttävyyden kannalta. Mutta ehkä fanijoukoissa tunnelmaa on enää vieraspeleissä?

Kun tuo on referenssi, ymmärrän paremmin yo. luonnehdintasikin. Olisin hyvin tyytyväinen, jos pelit olisivat illasta iltaan nähtyä tasoa. Jos odottaa merkittävästi parempaa, ei kannata vaivautua SM-liigapeleihin kuin korkeintaan loppuotteluissa. Kauneus on (myös) katsojan silmissä.
 

Fiesto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Playmaker

Jarna saa kaveritkin pelaamaan hyvin kun taas Kuhta tarvitsee huippukaverit onnistuakseen.

Ei osunut, eikä uponnut.
Tällä kaudella, kun Harks oli poissa pelistä pari viikkoa ja PHK-ketju hajotettiin, Pärssinen vaipui pieneen horrokseen Hirson(asia selvä) vierellä.
Mutta yllätys, yllätys. Kuhta jatkoi kuitenkin menoaan (ehkäpä jopa paransi tahtia) mm. näiden herrojen vierellä: Häppölä, Vopat.
Kun vielä otetaan huomioon, että näiden kaverien syyskausi ei ollut kovinkaan kummoinen ja yhtäkkiä, kun viereen tulee Kibe nousi näidenkin jätkien käyrä ylöspäin ei voi olla kuin yksi vaihtoehto:
Kibe ei tarvitse huippumiehiä vierelleen pärjätäkseen. Kibe on se joka saa ketjun lentämään.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Playmaker
Kuhta-Jantunen. Kahdesta maalintekijän roolissa pelaavasta Jantunen on huomattavasti monipuolisempi. Jarna saa kaveritkin pelaamaan hyvin kun taas Kuhta tarvitsee huippukaverit onnistuakseen.

Kuhtahan on tällä kaudella ollut tappavan tasainen pisteidentekijä. Yhdessä vaiheessa Harkins oli loukkaantuneena, jolloin Kuhta ja Pärä laitettiin eri ketjuihin. Pärssisellä tuli Hirson vierellä muutaman matsin mittainen "kuiva kausi", kun taas Kuhdan tahti jatkui samanlaisena, vaikka ketjukaverit olivatkin vaihtuneet. Että eipä puhuta enempää paskaa, sillä Kuhta on osoittanut tällä kaudella, että tulosta syntyy vähän "huonommillakin" ketjukavereilla.

Edit: Fiesto ehtikin jo ensin valistamaan samasta asiasta...
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Okei, en ole niin tarkasti seurannut, että moinen olisi kantautunut korviini. Perustin näkemykseni lähinnä menneisiin kausiin, joten otetaan vähän takaisin. Se ei kuitenkaan muuta mielipidettäni Jantusen paremmuudesta.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Verrataanpas kumpaakin ketjua:

Timo Pärssinen, HIFK 23+25=48
Brett Harkins, HIFK 6+34=40
Kimmo Kuhta, HIFK 24+19=43

Yhteensä: 53+78=131.

Tomek Valtonen, Jokerit 10+14=28
Glen Metropolit, Jokerit 12+23=35
Marko Jantunen, Jokerit 14+20=34

Yhteensä: 36+57=97.

Tyvärr, Jokerien ykönen on tyylikkäämpi. Ja sehän ratkaisee. Sori nyt Jokerifanit.
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Re: Hyvä taistelu, hyvä jätkät!!

Viestin lähetti flintstone

- Levonen oli jälleen kerran aivan paska ja pahempaa kotituomaria en ole vähään aikaan nähnyt. Vain meidän koukut ja kampit poimittiin mutta jullit sai kampata meidän pelaajia miten tahtoi. Ja se Pärän 3-2 yv-maali oli korkealla mailalla tehty, mutta eihän Levonen sitäkään tietenkään huomannut. Surkeaa Levonen, Surkeaa. Pysy poissa pilaamasta Jokeri-pelejä.


Ainaista narinaa ja nurinaa sittä kun vittu mikään ei ole koskaan hyvin....

Ja mitäs cobol tarkoittaa ex-junnulla, myöskin Hakki on ex-junnu?
Ei aukee ei.

terveiset selän takana istuneilla Sipoon farmareille, aikuiset miehet hävetkää. Mitähän vaimokin sanoisi jos saisi tietää mitenkä siellä hallissa käyttäydytään...
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Re: Re: flintstone

Viestin lähetti flintstone

Jantusen on voittanut urallaan SM-liigan maalikuninkuuden, SM-kultaa ja pitää hallussaan Elitserienin playoffien piste-ennätystä (samoin pistein Peter Forsbergin kanssa).


Vaihda toi SM-kulta muotoon SM-guld niin menee oikein. Jarna ei Tepsistä saanut kuin hopean vuonna -94. Turussa oli ilmeisesti niin v*ttumaista olla että lähti pois sieltä yhden kauden jälkeen.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Gepardi
Niijoo, ihan helvetin hienoa että tuli lisää loukkaantumisia.
Nythän meiltä on poissa niinkin huonoja pelaajia kuin:
Jantunen, Vertala, Bergenheim, Warriner, Pesonen.
Millonkohan on Metron vuoro?

HIFK:n sivulta:
Ottaen huomioon joukkueen lähtötilanteen tähän matsiin, pelasimme hyvin. Meillä oli takana kaksi pohjanoteerausta ja henkinen tilamme oli mitä oli. Tietysti Marko Jantusen ja Glenn Metropolitin loukkaantumiset sekoittivat hieman peliämme lopussa, mutta ihan hyvä tulos, Jortikka summasi pelin. (AP)

Onko Metro loukkantunut?
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Tepa
HIFK:n sivulta:
Ottaen huomioon joukkueen lähtötilanteen tähän matsiin, pelasimme hyvin. Meillä oli takana kaksi pohjanoteerausta ja henkinen tilamme oli mitä oli. Tietysti Marko Jantusen ja Glenn Metropolitin loukkaantumiset sekoittivat hieman peliämme lopussa, mutta ihan hyvä tulos, Jortikka summasi pelin. (AP)

Onko Metro loukkantunut?

Ei. Ilmeisesti siellä yritetään pelotella.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Joopasejoo sano renkipoika päissään. Hieno ”torjuntavoitto” tuli, eipä voi valittaa. Ennen ottelua suorastaan pelotti vastustaja, mutta kun näki reikkalaisen karvakäsijumalan päivän vireen, niin johan pelko kaikkosi puserosta!

Ai siitä pelistä. No ensinnäkin: Kiitokset Arajuuren kiva-kiva-kiekolle siitä, ettei Jortikan tarvinnut vaivata päätänsä (toisin sanoen mansikkaa) noilla paljon puhutuilla ketjujen peluutuszydeemeillä, kun Arajuuri pisti Harkinsin ketjun ihan vapaaehtoisesti Pakaslahden ketjua vastaan. Eläköön ”kaikki pelaa”- järjestelmä!

Vikassa erässä Tim Pärssonin jäähyn aikana näytti ettei Hjookkerit saa minkäänlaista kirivaihdetta päälle, mutta sitten kuin salama kirkkaasta viinasta Tommi ”IFKåån miäs” Turunen tulee ja pistää kiekon kaksi kertaa maalin yläisoäitiin noin kolmen sekunnin sisään, joista tosin vain toinen lasketaan, kummallista kyllä. Ja sitä paitsi T. Pärssonin maali oli lähes suoraan Otto Janeckyn korkeiden mailojen oppikirjasta. Ai miten niin lähes? No itse maestron maali EI ollut korkea maila, kun taas Tim Pärssonin maali oli.

Ja vaikka en paljon ole tällä kaudella pelejä nähnytkään, niin ei voi muuta kuin ihmetellä puheita ”Turusen parhaasta pelistä” ja ”IFKn parhaasta kakkoserästä” tällä kaudella. Jos tilanne on todellakin tämä, niin minkä helvetin takia niinkin moni ihminen viitsi raahata perseensä tänään paikalliseen Mausoleumiin? Juuri katsomaan noita edellä mainitsemiani asioita? Jos näin on, niin ei muuta kuin tsemppiä jatkoon. Ja jos joku todellakin voi väittää kuulleensa kotijoukkueen fanien huutaneen äänensä käheiksi, niin ei voi muuta kuin ihmetellä. Meno oli katsomossa edelleen sitä tyypillistä HMV:tä, mun mielestä.

Ja pakko kyöntää, että IFK:lla on tämän hetken paras ketju liigassa, tosin kolme muuta, helvetin huonoa ketjua tasoittaa voimasuhteita sarjataulukosta näkemällämme tavalla. Ja on se Hirso… kyllä aivan saatanan huono, milloinkohan tulee aika kun hän päättää lähteä änäriin? Sinnehän ei tosiaan ole kuin lähteä? Juu ymmärsin, ei tarvi tulla selittämään, että hänen heitto oli pelkkä läppä, eihän se sinne todellisuudessa tule koskaan pääsemään edes popcorn-osastolle.

Mistä johtui ettei Sakkea saatu maaliin, vaikka kuinka pyydettiin? Onko lasit niin huurussa siellä vaihtoaitiossa ettei kuule mitään???

Tämmöstä tällä kertaa, ensi kerralla toivottavasti jotain järkevämpää.

Aemmonen lisäys että mikäs se "case-Hadanka" oikein oli? Mistä alkoi, miten päättyi? Tahtoo tietää. Oli palstalaisia paikalla?
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HAHHAHHAH!!!

Viestin lähetti PeteX
voi herranlettas miten nynnyä oli muuten katsomossa. Heikkoa kannustusta, ei vaan surkeata. Siinä vaiheessa (3-2) kun Jokerifanit nousivat seisomaan loppupelin ajaksi, niin neidit vain piipittävät.
Jep. Joko sä pelleilet/olet kuuro/seurasit ottelua jostain muualta kuin hallista, tai olet tyhmä.

Vittu te ette voi siellä landella kuin unelmoida tollasesta kannustuksesta, jossa koko halli huutaa kurkku suorana oman joukkueensa nimeä. Puhumattakaan tollasesta fanikatsomosta (B2), joka lateli omia laulujaan koko ottelun ajan, pitäen muutaman kerran parinkymmenen sekunnin hengähdystauon.

Hienoa toki, että jokeri kannattajat ovat nousseet 3-2 tilanteessa oikein seisomaan. Tosin itse osaisin antaa suoritukselle edes jotain arvostusta, jos siihen olisi vielä saatu ääni mukaan. Sinänsä ikävää, että IFK:n kannattajat saavat joka kerta pitää huolen paikallispelien tunnelmanluonnista.

Noin koville se näköjään ottaa kun oman joukkueen kannattajat eivät ole lähelläkään naapurin tasoa? ;)
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Re: Re: flintstone

Viestin lähetti rico / Saipaviltsu / sniper2001 / Lapa
Pärssinen tulee tekemään vielä uraa NHLssä.

Tahdotko lyödä vetoa tästä asiasta?
Eikös Pärssinen ole jossain haastatteluissa sanonut ettei farmissa suostu pelaamaan? Ja että suostuu vain yksisuuntaiseen sopimukseen?

Aika kiven alla taitaa olla.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Romppanen
Joopasejoo sano renkipoika päissään. Hieno ”torjuntavoitto” tuli,
Aemmonen lisäys että mikäs se "case-Hadanka" oikein oli? Mistä alkoi, miten päättyi? Tahtoo tietää. Oli palstalaisia paikalla?

En ollut itse paikalla mutta sain live-selostuksen tapahtumapaikalla olleelta kaverilta. Pari narrifania oli tullut
ovelle huutamaan jotain Hyvä Suomi-juttuja tms ja kun heille
vittuiltiin takaisin nämä "sankarit" kaatoivat kokonaisen pöydän
ja siitä syntyi sitten käsirysy josta tuloksena ilmeisesti ainakin
yksi murtunut nenä. Paikalla oli myös käynyt virkavalta mutta
nämä pellet ehtivät kuitenkin kadota paikalta
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei saa yleistää

Viestin lähetti Zeppo
En ollut itse paikalla mutta sain live-selostuksen tapahtumapaikalla olleelta kaverilta. Pari narrifania oli tullut
ovelle huutamaan jotain Hyvä Suomi-juttuja tms ja kun heille
vittuiltiin takaisin nämä "sankarit" kaatoivat kokonaisen pöydän
ja siitä syntyi sitten käsirysy josta tuloksena ilmeisesti ainakin
yksi murtunut nenä. Paikalla oli myös käynyt virkavalta mutta
nämä pellet ehtivät kuitenkin kadota paikalta

Se ensimmäinen pöytä joka kaatui oli meidän pöytä. Siinä meni itseltä karhutuoppi kumoon, sitten kaatui lisää. No onneksi olutta oli pohjalla enää vähän. Vaikka kyseiset ihmiset olivat Jokerikannattajia EI SAA missään nimessä yleistää. Näiden (ydinjoukossa oli kolme) herrojen ainoa tarkoitus oli saada aikaan tappelu. Laulujen laulaminen ei ole kiellettyä, mutta näiden kolmen herran ainoa tarkoitus oli nyrkkitappelu. Järjettömiä idiootteja. Jestas mitä kusipäitä suoraan sanottuna. Ketään ei ole kielletty tulemasta mihinkään ja sulassa sovussa juttelimme keskenämme edustettuina oli Jokeri, Hifk, Ketterä ja Ässät. Eli nämä herrat jotka tulivat sisään hakivat vain tappelua. Naurettavammaksi asian tekee se että joukon pienin oli eturivissä ja huuteli, mutta tämä pikkunilkki siirtyi heti taakse kun alkoi tapahtumaan. Pipopäinen mies haki sivullisia toteamalla muunmuassa kommunikaattoria lukeneelle Johannekselle: Mitä vittu Nokia pelle. Tämä samainen pipopäinen mies jäi vielä useaksi minuutiksi Hadankan eteen pyörimään ja pyrki jopa sisään.


Illan aikana tuli tavattua pari fiksua ja mukavaa Jokerikannattajaa. Terveiset bozikille ja Tuomakselle. Tarvii morjestaa hallilla jos nähdään.
 

Zeppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei saa yleistää

Viestin lähetti kapa76
Se ensimmäinen pöytä joka kaatui oli meidän pöytä. Siinä meni itseltä karhutuoppi kumoon, sitten kaatui lisää. No onneksi olutta oli pohjalla enää vähän. Vaikka kyseiset ihmiset olivat Jokerikannattajia EI SAA missään nimessä yleistää. Näiden (ydinjoukossa oli kolme) herrojen ainoa tarkoitus oli saada aikaan tappelu. Laulujen laulaminen ei ole kiellettyä, mutta näiden kolmen herran ainoa tarkoitus oli nyrkkitappelu. Järjettömiä idiootteja. Jestas mitä kusipäitä suoraan sanottuna. Ketään ei ole kielletty tulemasta mihinkään ja sulassa sovussa juttelimme keskenämme edustettuina oli Jokeri, Hifk, Ketterä ja Ässät. Eli nämä herrat jotka tulivat sisään hakivat vain tappelua. Naurettavammaksi asian tekee se että joukon pienin oli eturivissä ja huuteli, mutta tämä pikkunilkki siirtyi heti taakse kun alkoi tapahtumaan. Pipopäinen mies haki sivullisia toteamalla muunmuassa kommunikaattoria lukeneelle Johannekselle: Mitä vittu Nokia pelle. Tämä samainen pipopäinen mies jäi vielä useaksi minuutiksi Hadankan eteen pyörimään ja pyrki jopa sisään.


.

Sen verran tästä vielä, että nämä pellet olivat ilmeisesti nauttineet muutakin kun pelkkää alkoholia, siltä oli kuulemma vaikuttanut. On vaan helvetin ikävää että tällaisia tyyppejä
löytyy......
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hockeynight in Hadanka

Istuimme Tant Gredulinin, Kapa76:n ja Kempesin kanssa baaritiskijonon viereisessä pöydässä. Sisään tuli muutama tyyppi, jotka olisivat tapelleet joka tapauksessa jossakin joidenkin ihmisten kanssa eilen illalla. He nyt vaan sattuivat kannattamaan jokereita. Se oli ihan kunnon matsi, jossa yksi nenä murtui. Kaikki pöydät ja tuolit siitä ravintolan osasta, jossa tapeltiin lensivät nurin. Minä sain pelastettua tuoppini ja tappelun rauhoituttua istuin ensimmäisenä pystyyn nostetussa pöydässämme taas siemailemassa olutta. :)

Tilanne ei kerro mitään jokeri- ja HIFK-fanien väleistä. Istuimme sovussa loppuillan esim. Bozikin, Tuomaksen ja Icemanin kanssa. Meidän pöytään mahtuu aina kaikki jääkiekkokannattajat. Tervetuloa jatkossakin.

Me olemme kaikki kannattajat lopulta jääkiekkofaneja. Pidetään hauskaa porukalla pelejä ennen, pelia aikana ja pelin jälkeen. Yleensä se aina onnistuukin.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti Zeppo
tuloksena ilmeisesti ainakin
yksi murtunut nenä.
Toivottavasti ei käynyt pahemmin. Jullilla oli naama kyllä aika metsämansikassa.

Lätkämatsista oikeutettu tasuri ja pisteet puoliksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös