HIFK - Jokerit 29.12

  • 8 590
  • 98

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Viestin lähetti repe_joke
Kyllä on takinkääntäjät taas astunu parrasvaloihin.
Olevinaan ollaan jokeri-faneja mutta kuitenkin povataan tappioita jokereille järestään.
Minä oon sitä mieltä että jokerit voittaa varamiehisen hifk:in
Tulos vetoon HIFK:lle 0, 1, 2
ja JOKEREILLE 3, 4, 5
Ja rahaa tulee.

Mitäs takinkääntämistä tuo sitten on? Ei noilla otteilla minusta voi mitenkään juhlien odottaa ottelua. Hemmetti, Lukkoa vastaan surffailtiin ainaskin kaksi erää ja IFK on ainakin allekirjoittaneen mielestä astetta pahempi vastustaja.

Avaimena kuitenkin ottelun voittoon olisi se, että puolustus toimisi paremmin ja ne riparit pitäisi siivota paremmin. Helanen sylki ainakin Lukkoa vastaan kiekkoja eteen ja ne pitäisi pystyä illalla siivoamaan paremmin pois.

Odotan myös Laineelta paljon illan pelistä, sillä mies pelasi pirteästi Lukkoa vastaan ja on niitä ainoita keneltä odotan jotain illan matsista ja tietysti Peltonen voi olla niitä pelaajia, jotka meille kääntäisivät tämän matsin.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Ajattelinkin, että eiköhän ne cobolin puheet olleet enimmäkseen psyykkausta ja niinhän ne olivatkin. No ei se mitään, taistellen sotaan. Pelko on persiissä, että pataan tulee, mutta kyllä silti luottamusta löytyy. Valtavalla intensiteetillä pitää jaksaa painaa loppuun asti.

Tulosveikkaus: 3-2.

EDIT: Huomattavaa on sitten Jokereiden kakkosveskari tänään. IFK-kasvatti sieltä löytyy, Tommi Niemelä. Kun tutkin asiaa tarkemmin, niin kundihan pelasi IFK:ssa vielä kauden alussa, mutta ei ilmeisesti ole mahtunut mukaan, koska siirto pikku-narreihin on tapahtunut vasta kauden alussa. Nyt Jokereiden A:ssa.
 
Viimeksi muokattu:

bull

Jäsen
Viestin lähetti Rebel
Huomattavaa on sitten Jokereiden kakkosveskari tänään. IFK-kasvatti sieltä löytyy, Tommi Niemelä. Että näin.

Olin katsomassa n. kuukausi sitten pelatun ifk-jokerit junnupelin ja tuo Niemelä EI vakuuttanut. Joten jokeri-leirissä olisi syytä toivoa ettei Helaselle tapahdu mitään luokkaantumista.
 

RedFox

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vajaat pari tuntia enää matsiin. Liekö pitkä kotimatsitauko, ylenmääräinen sinapinsyönti vai kirkkaat kalaliemet saanet aikaan puolitukkoisen olon, jonka mukaan kristallipalloni ei odota kovin suurta spektaakkelia tämänpäiväisestä ”vihollisten” tapaamisesta.
Jokereilla ollut loivaa alamäkeä jo pidempään ( miten se pitikään lukea, massatreenikausiko? ), kotijengillä ollut sairastupa täynnä, kuin Joulualessa ja väkeä molemmilta vielä Halifaxissakin.

Siinähän lähtökohtia. Ja kuten moni on jo aiemmin todennut, niin maaliensa lisäksi paljon vartijoina ovat Stathos ja mikä-sen-toisen-kaverin-nimi-nyt-onkaan…juu, Helanen.
Jos harrastaisin tulosvetoa, niin en usko, että Stathos päästää 2 maalia enempää, jos on kunnossa. Edellisissä kahdessa pelaamassaan Jokerimatsissa vain yhteensä yhden. Ja omat sitten sen mukaan, kumpi tekee avausmaalin. Tiukkaa odottelen. Eli heittäisin lapulle 1-1 tai 3 -1. Onnea voittajille…
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pelonsekaisin tuntein lähden. Luulen, että HIFKin puutteet kokoonpanossa ovat Jokerien vastaavia suuremmat, ja daijuun tulee. HIFK 1,2 Jok 3,4.

Toivon mukaan saadaan joka tapauksessa viihdettä!
 

thegame

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vihdoinkin!
Elikkä enää reilu tunti matsin alkuun ja voi lähteä pois töistä(inventaario on hieno asia). Toivottavasti tulee hyvä peli sillä se helpottaisi oloa joka on työkiireiden takia lievästi v******tunut tai jos ei tule hyvää matsia niin toivottavasti HIFK edes voittaa.

ai niin, tulosveikkaus: 7-5
 

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
doves:ia lainaten "There goes the fear" vai pitäiskö sano "Here comes the fear"?

3.kenttä:

Niclas Hedberg-Pasi Saarinen

Jälleen kerran...
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Tänään tulee muuten turpiin. Näin päättelin äsken vessassa. Mikä on Z:n kondis? Miten vaikuttaa Rudin puutos? Miten pärjää Helanen? Pianhan se nähdään, mutta povaan Jokereiden dominoivan peliä, ja vievän tiukasti voiton 1-2.
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Puolet ekasta erästä pelattu. Kohokohtia ovat olleet Nemirovskyn maali ja se, kun Nicce otti Tomekin todella kovaa tilanteesta pois!

Nyt kysynkin, Nicen provosoimana, pääsenkö INWT:hen?
 

Kurgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K. -guardian of ätppomk-
Ugh! Ugh! Mitä väliä on maaleilla, kunhan rymistely jatkusi! Hienoa! Lisää taklauksia!!!
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Onko tämä vain omaa kuvitelmaani, vai vaikuttaako HIFK todella väsyneeltä?

Jotenkin väkinäistä osalla pelaajista. Eka maali hirveä merkintävirhe ja se MAALINEDUSPELAAMINEN!!
 

aika epeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin urheiluyhdistyksen toverit
Eka erä: 7 1/2

Aika saamatonta peliä punapaidoilta. Ylivoima tökkii ja kiekon vieminen ylös tuottaa jatkuvasti onkelmia. Hirmu-Hedbergiltä ihan mallikasta peliä so far!
 

blikzt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Viestin lähetti Pärde
Onko tämä vain omaa kuvitelmaani, vai vaikuttaako HIFK todella väsyneeltä?

Huomasin saman. Ei tässä nyt vielä saisi väsynyt olla, kun vasta yksi matsi pelattu tauon jälkeen.

Lisää vauhtia, niin voidaan voittaa.
 

fullkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tyylikkäästihän tuo Nikke muilutti Valtosen päin laitaa. Jäin odottamaan siinä jälkitilanteessa että kiskaiseeko se Nikke Tomekilta paidan veke, kun Tomek kyyristeli & kumarteli jäistä noustuaan. Way to go Nicholas... =)
 

narri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins ja Jokerit
Jokerit johtaa ansaitusti 1-0 ekan erän jälkeen. No peli ei oo vielä ohi. Jotenkin kuiteskin pelonsekaisin tuntein menen kohta sohvalle katsomaan toista erää. HIFK alko pääsee peliin mukaan ekan erän lopussa.

Pikkaraiselta ruma niitti. Olisi pitänyt luistimet jäässä, niin oltaisiin nähty komee taklaus. Sinänsä hyvä, että Pikkarainen piti kädet ja mailan alhaalla.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kuhta ja Zidi ovat varmaan vielä puolikuntoisia. Ovat varmaan 3. erässä aivan hapoilla, kun näyttävät jo nyt väsyvän nopeasti. Zidillä oli kuulemma vielä eilen kuume lähennellyt 40 astetta?! Jos tuo pitää paikkansa, niin pois vaan kaukalosta, turha siellä on buranan avulla terveyttään vaarantaa. Simicekiltä sitten polvi lopullisesti sökönä? Kyllä tää pahalta näyttää. Toivottavasti saadaan edes piste...
 

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Osa pelaajista luisteli todella vaimealla temmolla 1. erässä, mutta tahti tulee varmaan kiihtymään. Taklauksia tuli hyvin. Laukauksia puuttui. Uskon ifk:n voittoon.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Pitäkääpäs silmällä Jokereiden vaihtoaitiota.

Olikohan siellä ensimmäisessä erässä taustalla eräs turkulainen, ketä on myös ensi kauden valmentajaksi huhuttu? Siltä vähän näytti...
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti WickedClown
kuvittelinko vaan vai oliko Mrazek jo tiputtamassa hanskojaan? =)

Siltähän se vaikutti. Olisi halunnu matsin ottaa mutta Jokeripelaajilla on Summasen käskystä tappelukielto päällä.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Tuomas
Pitäkääpäs silmällä Jokereiden vaihtoaitiota.

Olikohan siellä ensimmäisessä erässä taustalla eräs turkulainen, ketä on myös ensi kauden valmentajaksi huhuttu? Siltä vähän näytti...

Jortikka on vakoilemassa vastustajien joukkuetta, tai näin varmaankin Jortikka on Ansakselle ja Narvanmaalle uskotellut ja tottahan toki se menee läpi, punaviini ja kaviaari jotka Hjöördis tarjosi, olivat vain pientä popsittavaa ihan hyvän kaverin etuna ja se että Jortikka seisoi jokereiden aitiossa (tai lähistöllä) oli vain erittäin tarkkaa vakoilua.

BTW, onko nykyään IFK:nkin peleissä näin hiljaista mitä höckey nightistä voi päätellä? Onko Alpo opettanut teatterikulttuuria myös katsomoon? Kesken näytöksen ei huudella?
 

Grome

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tiukaks menee. 1-1 ja kolmas erä alkaa. Tiesin että Helanen pelaa hyvin... Erätauoilla täytyy aina tulla pois tv:ltä, ei sitä Jutilaa hullukaan kuuntele. Joo, hallissa on loppuen lopuks aika hiljasta paikallispeliä ajatellen..Ainakaan tv:stä ei kuule hirveesti yleisöä, paitsi niitä jotka on ottanu vähän liikaa KOFFia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Eiköhän Kankaanperä olisi hanskat tipputtanut, jos mrazek olisi päälle tullut. Tuskinkpa siinä Summasen "kiellot" olisi silloin painanut. Nyt näytti jo ihan hyvältä ja yritystä löytyy. Sihvosen veto ei muuten ollut lähelläkään...
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista
Viestin lähetti punaiset_lasit
Eiköhän Kankaanperä olisi hanskat tipputtanut, jos mrazek olisi päälle tullut. Tuskinkpa siinä Summasen "kiellot" olisi silloin painanut.

On ne ainakin tuntunut vaikuttavan lukuunottamatta kauden ensimmäistä neljää peliä. Ei ole niiden jälkeen Jokerit juuri tapelleet. Toki jos Mrazek olisi hyökännyt kimppuun niin eiköhän Kankaanperä olisi vastannut mutta aloitetta ei tehdä. Ja yritetään välttää tappelut viimeiseen asti. Eikä se Mrazekaan päälle sitten kuitenkaan tullut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös