HIFK - Jokerit 18.10

  • 17 882
  • 217

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Eipä paljoa mussutettavaa

jos parempi voittaa.No niin: Kuhdasta, enpä ole aikaisemmin asiasta kirjoitellut, ettei herkkähipiäsimmät vauhkoontuisi, mutta; jätkä on ollut täys paska. Salminenkin on ollut tässä Kuhdan roolissa kaks kertaa parempi. Suoraan sanoen en ennen kauttakaan uskonut että Kuhdasta mikään sateentekijä tulee IFK:lle. Mies on täysi nolla fyysisessä pelissä, ei omaa juurikaan pelisilmää, eli ei hyöty ketjukavereille, ainoa missä hyvä on maalinteko, muttei kun jätkä pääse maalintekopaikoihin, kun halu pistää itsensä likoon, sekä fysiikka puuttuu. Ok Cipruss on paska sentteri, no olisko aika laittaa Kuhta Podon rinnalle, tai sitten vaikka KJT:hen. No jos joku ottaa tämän sellaisena että voi voi kun häviön jälkeen käännetään takkia tms.paskaa, niin siitä vaan. Mutta Kuhdasta vois vaihdossa vaikka saada jotain, mene ja tiedä.Junnut on mun mielestä hoitaneet homman hyvin ja mielellän heitä käyn katsomassa, vaikka turpiin tulisi, mutta jonkinlaista tasoa odottais kokeneelta kaartilta. Mutta kun se on tasoa: Kuhta, Kölli, Mäkkäri, Cipruss, niin ei hyvää yötä vaan.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Älkääs nyt Peltoselle mitään sanoko. Kyseessähän oli "urheilullinen valinta" eikä raha vaikuttanut yhtään. Toivottavasti sanoi taas, jotta ei unohdu.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Viestin lähetti Paananen
Harvoin on hävinneen joukkueen fanien kommentit olleet näin asiallisia; ei mussutuksia tuomareista jne. Monet voisivat ottaa oppia.

Pisteet IFK-faneille!

Täytyy tähän kyllä lisätä, että mielestäni varsinkin tämä Männistö oli todella surkea tuomari. HIFK ei hävinnyt tuomareitten takia - olivat yhtä huonoja molemmille. HIFK hävisi sen takia, että olivat surkeita.

Ps. Männistö ei tainnut viheltää Jokereille yhtään jäähyä, vaikka usein seisoi aivan vieressä siinä missä rike tapahtui. Onneksi Lupaus kuitenkin kaukokatseellaan näki nämä muutamat rikkeet kauempaakin. Männistö oli huono.

Että silleen...
 

mox

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
selvä ero

Hyvältä tuntuu, selkeä tasoero.
Jokerit vei ja kissat vikisi.
Ja kiitos minunkin puolestani asiallisesta kommentoinnista.
Mitä nyt toi tiki10 vähän yrittää:D
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Jo ennen kauden alkua oli selvää oli selvää, ettei ole jakoa narreille tällä materiaalilla, mutta yritetään tehdä jäynää kuten Tapparallekin.
Lipiansky oli sanonut hyvin Ässä-faneille: "Stay with us in critical moment". Tämän haluan myös sanoa kaikille IFK-faneille. On ollut ennenkin aikoja kun ei ole mennyt kaikki putkeen, mutta paistaa.. jne. Kyllä se harmitti 70-luvun alussa kun fudiksessa IFK:n mestarijoukkue putosi maajoukkuepelaajineen divariin, eikä ole sieltä noussut.
Btw. siitä sinisestä paidasta, muistaakseni 60-luvun lopulla vieraspaitana oli sininen, mutta tämä täytyy tarkistaa ja siinä voi hetki vierähtää. Stay on tune. Kuitenkin jo 70-luvun alussa alettiin käyttää valkoista vieraspaitaa, niinkuin moni muukin joukkue. Oliko siinä peräti jokin pyrkimys yhtenäiseen vieraskäytäntöön?
Tai jotain.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Nostan myös hattua tällä kertaa IFK-faneiile. Ei totta tosiaankaan mitään saivarteluja.
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Tunnelmasta vielä...

Viestin lähetti tiki10
Kyllä se vaikuttaa todella paljon, että HIFK:lla on niin huono joukkue tänä vuonna. Itse en ainakaan jaksa innostua, kun jokaiseen otteluun lähdetään altavastaajana. Fanitkin ovat kait kyllästyneet tähän Matikaisen mestarijoukkueeseen.

Tänä vuonna tunnelmaa ei kyllä halliin saa millään...

Ja sitten kehtaatte haukkua meidän tunnelmaa.;)
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
HIFK-fanit.

Tulkaa lauantaina katsomaan kun Narreja nöyryytetään,se helpottaa.
Itsekin vaivauduin DDR halliin,liian vähän pelejä kun on.:(
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti fiftyeight

Btw. siitä sinisestä paidasta, muistaakseni 60-luvun lopulla vieraspaitana oli sininen, mutta tämä täytyy tarkistaa ja siinä voi hetki vierähtää. Stay on tune. Kuitenkin jo 70-luvun alussa alettiin käyttää valkoista vieraspaitaa, niinkuin moni muukin joukkue. Oliko siinä peräti jokin pyrkimys yhtenäiseen vieraskäytäntöön?
Tai jotain.

Eli, ilmeisesti mun paita on jostain 60-luvun lopulta? Mainoksina tässä paidassa on takana ylhäällä Scania, numeron jälkeen Saab. Ja numero on sitten 22.
 

Kurppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hartford Whalers
Viestin lähetti fiftyeight
Lipiansky oli sanonut hyvin Ässä-faneille: "Stay with us in critical moment". Tämän haluan myös sanoa kaikille IFK-faneille. On ollut ennenkin aikoja kun ei ole mennyt kaikki putkeen, mutta paistaa.. jne.

IFK tapauksessa vastaava kommentti olisi valitettavasti vain pahimman tasoista tekopyhyyttä. Itse en ainakaan koe minkäänlaista velvollisuutta tukea suosikkiseurani organisaatiota, jos se omaa tyhmyyttään ja kädettömyyttään, kenties myös ahneuttaan, on ajanut homman siihen pisteeseen jossa se on.

Jos ja kun halliin menen, huudan ja kannustan kuten aina olen tehnyt. Mutta teen sen vain ja ainoastaan niiden takia, jotka ylpeänä suosikkijoukkueeni paitaa kantavat. Jokaisesta markasta, jonka IFK:n lipustani maksan, tunnen inhoa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti Moto
Ville "Juudas Hjalliksen Huora" Peltonen - :mad: :mad: :mad: :mad: Teki saman kuin T. Ruutu viime vuonna. Miksi aina näin.
Moderaattorit, onko tosiaankin niin, että "lainausten" sisään voi periaatteessa kirjoittaa mitä vaan...?
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Kurppa


Itse en ainakaan koe minkäänlaista velvollisuutta tukea suosikkiseurani organisaatiota, jos se omaa tyhmyyttään ja kädettömyyttään, kenties myös ahneuttaan, on ajanut homman siihen pisteeseen jossa se on.

Jos ja kun halliin menen, huudan ja kannustan kuten aina olen tehnyt. Mutta teen sen vain ja ainoastaan niiden takia, jotka ylpeänä suosikkijoukkueeni paitaa kantavat. Jokaisesta markasta, jonka IFK:n lipustani maksan, tunnen inhoa.

No tervetuloa takaisin sitten, kun menee taas todella hyvin ja ollaan kärjessä.

IFK:lla ei edes mene mitenkään erityisen huonosti, asiat eivät tapahdu päivässä. On pakko olla edes hieman kärsivällisyyttä.

No, harvahan sitä Jokeri-faneistakaan on mukana ollut silloin, kun jengi rämpi divarissa(toki kaikki sanovat olleensa mukana, mutta siihen 500-1000 ihmisen joukkoon ei montaa mahdu nykyhallista). Osa on ollut, osa venaa vain sitä vuotta, kun finnataan mestaruus, jolloin on aika kaivaa paita kaapista.

Sama toimii myös naapurihallissa. Muutama hyvä vuosi ja kaikki taistelut on unohdettu. Pari menestyksen vuotta eivät juuri muuta mitään, paitsi fanien asenteen. Jos ei peli kulje, siirrytään aika nopeasti tekstitv-faniksi, " koska eihän ne ees yritä / Pena ei tee mitään / nyyh, nyyh, nyyh ". Annas olla, kun tulee monta voittoa putkeen, niin muuttuu ääni kellossa. Faniuden vaihtelu on niin pienestä kiinni.

Itse olin kohtalaisen tyytyväinen paikalliskamppailuun, ihme ärrinmurrin asenne on osaan iskenyt, mun mielestä nähtiin ihan mukavaa lätkää, valitettavasti IFK:n peli on välillä tommoista vuoristorataa, tokan ja kolmannen erän peleillä on valtava ero. Kun vertaa peliä viime kauteen, niin ainoa mikä on samaa, että paikkoja on välillä jotenkin helvetin vaikea rakentaa. Kuitenkin pitää ottaa huomioon, että joukkue on täysin eri, kuin viime kauden tähtisikermä. Silloin otimme Maneesissa 10-3 turpaan ja suuri osa lupasi, ettei koskaan taas tule Jäähalliin, mutta kuitenkin fiilis muuttui hetkeksi kun otettiin pisteet tepsiltä. Sitten kun hävittiin, niin itku jatkui. Jotenkin tästä on tullut ihmisille tapa.
Tänään otettiin 2-4 turpaan tuplasti paremmalta jengiltä, voittoja tulee, pitää vain odottaa.

Kuitenkaan ei pidä ajautua unholaan siinä, että varsinkaan Junkka ei ole noussut sille tasolle, jollaista mieheltä odotetaan. Cipruss on pelannut ihan ok lähiaikojen pelit, ei kuitenkaan siihen tyyliin kuin ykkössentteriltä odotetaan. Muutoksia on tulossa, sillä senioreilta vaaditaan nyt lisää vauhtia. Kuitenkin hirveä kiire tuntuu olevan vaihtaa osa jengistä, kun ei vaan muisteta, miten kävi viime kaudella, kun se yks kaveri tuli takaisin. Pakko saada jotain järkeä tähän kiirehtimiseen.

Tappara, Pelica ja Narrit olivat vastassa kolmessa viime matsissa, liigan kärkijengit siis. Me emme kuitenkaan ole edelleenkään missään hirveässä lamassa (vrt. viime kevät 13 matsia 1-0-12), kuten joiden kirjoituksista voisi ilman ottelutuloksien tuntemista tulkita. Liigan 7 sija, pelejä pelattu kokonaiset 13. Ei kovin huono suoritus, joistain otteluista olisi voitu ottaa pisteet, mutta ei otettu.

Nyt on kovasti puhuttu nuorten sisäänajosta, mutta kukas sitä enää muistaa. Nyt kun narreille hävittiin himassa, niin on hirveä hosu ruveta osto-ja myyntiliikkeeksi.

Lauantain vastassa tPS. Siellä ehkä jotain uusia juttuja.
 

Kurppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Hartford Whalers
Viestin lähetti Rebel

No tervetuloa takaisin sitten, kun menee taas todella hyvin ja ollaan kärjessä.

Lue viestini uudestaan, jos et ymmärtänyt. Olen lojaali IFK:lle, en niille jotka hoitavat organisaatiota päin persettä. En viittaa tällä pelkästään menestykseen, vaan kaikkeen mitä viimeaikoina on nähty alkaen 'kotisivu-uudistuksesta' ja päättyen lippujen hintoihin.

En mielelläni kommentoi joukkueen rakentamista, mutta siitäkin, kuten kaikista nykyjohdon toimista paistaa läpi jonkinlainen 'mennään siitä mistä aita on matalin'-mentaliteetti.
Nuorennusleikkauksen varjolla ei voida perustella veteraanikaartin huonoutta! Tuekseen nuoret liigapelaajat kaipaisivat 1. luokan veteraaneja, jotka tarvittaessa kantavat vastuun ja näyttävät esimerkkiä.

Lupaavien junnujen määrän ollessa niin suuri kuin IFK:lla, korostuu niiden muutamien veteraanien laatu. Junnuilla pitäisi saadaa täytettyä kolmos- ja neloskentät, miksei pari-kolme paikkaa 1. ja 2. kentästäkin. Miksi sitten IFK:n veteraaneissa on kaksi kentällistä 3. ja 4. ketjun tasoisia pelaajia? Rahan puutetta? Vapaiden pelaajien puutetta? I don't think so.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
HURRAA

Peltonen kuittasi Matikaiselle, joka ei lähtenyt hintakilpailemaan.

Matikainen voi ruveta miettimään tekosiaan pää punaisena
ja ottaa vastuun IFK:n surkeista hankinnoista. Turhat
( Cipruss, Junkka, Vauhkonen, Podkonicky, Tuominen)
kierrätykseen ja tämän jälkeen uudelleenarviointi.

Tukea tulee joukkueelle, mutta ei todellakaan tälle
hintakilpailijalle. Halvalla harvoin hyvää saa. Nyt on
Penalla löysät housuissa ja kaikki nauravat hänelle päin
naamaa.

Samoilla pelureilla luultavasti jatketaan, sillä Penasta
ei taida muuhun olla.

Onnittelut narreille hyvästä pelistä ja kiitos Villelle
Matikaisen nöyryyttämisestä.

Peleissä meinaan käydä tietenkin kannustamassa tätä
junnupitoista joukkuetta. Sen he ovat ansainneet jo näillä
näytöillä.

Vielä lopuksi vinkki Mr. Mälkiälle: Viitaluomalle lisää vastuuta.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Barbara Peltonen "rengonkeinussa"!

Niin, urheiluraadion mukaanhan tzzadin vanhassa hallissa oli hifkiläisten toimesta pumpattavan barbaran päälle puettu peltosen paita ja tämän jälkeen koko komeus pistetty kiikkumaan ns. "rengonkeinuun", eli siis narunjatkoksi.

Tapaushan on sinänsä loistava mielenilmaus, josta samalla saadaan signaali siitä että ifk-fanien kovien otteiden ihannointi niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolellakin ei ole kuollut vaan elää ja voi hyvin.

Täältä tähän
 

wabbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KiVa
Ville bin Peltonen

Ei ollut ainoastaan pumpattava mikä siellä oli laitettu narun jatkoksi. Näin myös yhden pehmoeläimen, joka roikkua hirressä jääkiekko mailassa, mutta paras juttu kuitenkin oli Ville bin Peltonen Unwanted - Rikoksista lojaaliutta kohtaan. Tämä taisi olla jo aikaisemminkin täällä, mutta onhan se pakko mainita uudestaan.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Comments

Jokerien kiekollinen peli on murhaavan hyvää , eivät paljoa meille kiekkoa lainanneet. IFK:lla on yritystä , mutta kun taitoa ei ole ( tarpeeksi ) sitä ei sitten ole. Tuon joukkueen aika ei ole vielä . Uskoa tulevaisuuteen , kyllä se kuuluisa aurinko vielä meillekin paistaa. Toivottavasti tämä Puuha - Pentin aika ei johda suurempaan katastrofiin eli vaikka vedessä ollaankin pystytään sentään toivottavasti pitämään nenä pinnalla. Niin ja vielä Pentille tiedoksi : Luulisi sinun alan miehenä tietävän , että mansikat on hyvä poimia kesällä. Syksyllä ja talvella niitä ei ole kuin k - kaupan pakastealtaassa ja ne ovat kalliita ja huonoja. Jos tälläinen ontuva vertaus suodaan.
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Brewer:

"Niin ja vielä Pentille tiedoksi : Luulisi sinun alan miehenä tietävän , että mansikat on hyvä poimia kesällä. Syksyllä ja talvella niitä ei ole kuin k - kaupan pakastealtaassa ja ne ovat kalliita ja huonoja. Jos tälläinen ontuva vertaus suodaan."

Turhaa vaatimattomutta! Vertaushan on aivan loistava.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Bambamcamin nimilistasta voidaan olla suurinpiirtein samaa mieltä, ainoastaan Podon nimi särähtää. Toki hiukan enemmän olen minäkin odottanut, eli aloitusvoittoja ja maaleja, mutta vahva jässikkä se on kulmista kiekkoja kaivamaan. Olihan jo ekasta pelistä Hämeenlinnassa nähtävissä ettei Podo mikään JC ole, mutta toisaalta eipä Podo juuri sukeltele eikä vingu tuomareille.
Reilu meininki.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
PODKONICKY

Podo on sinänsä ihan jees. Maalinteko ja aloitukset
tuottavat liikaa tuskaa. Sihvosella sentään sujuivat
aloitukset. Muuten pelurit ovat aikalailla samantyyliset.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Viestin lähetti fiftyeight
Bambamcamin nimilistasta voidaan olla suurinpiirtein samaa mieltä, ainoastaan Podon nimi särähtää. Toki hiukan enemmän olen minäkin odottanut, eli aloitusvoittoja ja maaleja, mutta vahva jässikkä se on kulmista kiekkoja kaivamaan. Olihan jo ekasta pelistä Hämeenlinnassa nähtävissä ettei Podo mikään JC ole, mutta toisaalta eipä Podo juuri sukeltele eikä vingu tuomareille.
Reilu meininki.

-Aivan, Podosta tykkään minäkin. Mies on Tuomainen/Soosi -tyylinen työhevonen, ei häntä alunperin peliä tekeväksi sentteriksi ajateltukaan. Nyt kun Cipruss on yössä, on Podo joutunut ykkössentteriksi. Podo on iso, vahva ja sisukas sissi ja osaa tarvittaessa roughinginkin (Määttä Bluesista tietää tämän), mies ei ole taituri mutta asiallinen HIFK-paidan kantaja kuitenkin.

Ongelmat ovat sektorilla Cipruss-Junkka-Kuhta-Kölli (ja Mäkkäri + Levokari). Junnuja ja alunperinkin kolmos/neloskentän Vauhkosta on sinänsä turha syytellä. Sen sijaan Vauhkosen "scouttaajaa" voidaan kyllä katsoa ihmeissään....Toivotaan toivotaan -projekteista onnistuu ehkä 1%.

Onko Kauppila ihan naulattuna Luulajassa? Mieshän häippäsi Kuulan takia, nyt olisi tilaa ja vastuuta....
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Re: PODKONICKY

Viestin lähetti bambamcam
Podo on sinänsä ihan jees. Maalinteko ja aloitukset
tuottavat liikaa tuskaa. Sihvosella sentään sujuivat
aloitukset. Muuten pelurit ovat aikalailla samantyyliset.

Podkonicky on jees , paitsi että on huono aloittaja , huono maalintekijä , huono kiekon ylöstuoja , eikä saa kuin noin 50% syötöistä omille ja lisäksi hänellä on vaikea sukunimi. Muuten aivan ok ? ...............................
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Podosta

No ei helevatti Podoa mihinkään, jätkä on mielestäni hyvä sentteri, ei ykkössentteriksi ehkä, mutta helvatin hyvä kakkossentteri ja mielelläni näkisin hänet ensi kaudellakin IFK:ssa.
Junkasta sen verran, että Pelicans matsissa Junkan taas hölmöillessä, kuuluin ääni katsomosta "S* dukaani", en tiedä tarkoittiko kaveri Pelicansia vai Junkkaa, mutta mielestäni nimi sopii Junkalle hyvin. Jaa että Ciprus pelannut hyvin viime aikoina? No jos se on hyvin ettei jätkän huomaa kentällä olleenkaan, on hyvin, niin sitten. Täyttä kirkkaasti ulkomaalaisvahvistukselle asetetut kriteetit. Ja olen edelleenkin sitä mieltä että kun kokenut kaarti on tasoa: Kuhta,Ciprus, Kölli, Mäkkäri, niin hyvää yötä vaan ja tämä ei sitten tarkoita mitään takkienvaihtelua, sillä kyllähän tuollaiselle organisaatiolle joka hoitaa asiansa päin vittua voi vähän kritiikkiä antaakkin. Vai eikö, Pentti hoitanut asiat niinkuin pitää, kumarretaan Penttiä P-Korean malliin ja taputetaan päälle. Vittu minä maksan vähän saatanan paljon noista lipuista ja kyllä mulla on varaa, sekä oikeus kritisoida tollasta kusipäätä, sekä "kokenutta kaartia".
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Pentti...

... oli viikko sitten Sport FM:n haastattelussa radiossa. Kuulin ohimennen, kun Pena sanoi " vaikeinta tj:n hommassa on yhdistää taloudellinen menestys urheilulliseen menestykseen". You said it. Varsinkin, jos ei ymmärrä panos/tuotos-ajattelua eli millin sijoitus ei välttämättä ole vain tuhlattu (pelle) miljoona. Yllätys yllätys se voikin poikia tuottamaan kaksi miljoonaa.

Pelaajat tekivät eilen sen mihin kykenevät tällä hetkellä. Kiitos pojille yrittämisestä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös