HIFK-Jokerit 16.10.2003

  • 40 040
  • 403

red nec

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jokereiden eittämättä paras oli helanen,tuo niin oivassa luukku kunnossa oleva
räpylä mestari jaksoi hymyillä muille hyvin sujuneen ottelun jälkeen.Näytelmä puolella ehdoton kuningas oli
parolan panssarimuseosta karannut pasi panssarivaunu,
liikeradat yhtä sujuvat ja ampuu hehtaaripyssyllä tikkatauluun.
Jatkakaa ihmeessä samaan tahtiin ei tule olemaan
mitään ongelmia napsia pisteitä jatkossakin.

On tainnut pesiytyä tuo turuntauti myös ilmalan ratsupojille,
kohtalaisen paljon jaksettiin lainailla kaverin mailoja,
sekä virvelöidä suurempia kaloja viivojen tuolta puolen.

Onneksi pienen kosmeettisen virheen jälkeen, saatiin odotettu
lopputulos, eikä luulutautia poteva pylleröporukka
aiheuttanut enempää stressiä.
 

Alfred

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
IIIÄFKOOO!!!

Niin siinä sitten kävi että cobolin laatimien tilastojen mukaan mahdottomasta tuli mahdollista.

IFK vei jokereita avauserässä miten tahtoi, toinen ja kolmas erä meni selvästi vastustajille.
Jonen maali oli tosi tärkeä, eikä siitä voi oikeen muuta sanoa kuin; AIAIAIAIJAJAIJAIAIAIAIAJAIJAJAIAI!!! Kääntää se onni selän joskus narrillekin :D

Heluna oli pelle muiden joukossa, Kultanen, Saarinen, Harkins ja Holma koittivat onneaan muutamalla iskulla, vastauksena tuli samanlaista pientä naamahierontaa. Olisi edes lyönyt kunnolla! Jeren ja Metron nahinaan väliintulo naurettavaa.

Vihko lensi pari kertaa kuin märkä rätti, mutta kokonaisuudessaan taklaukset -jälleen, IFK:lle.

Kyllä, tuomari oli paska, mutta Rönnin puhalluksista kärsi vain ja ainoastaan IFK.

Ja ei sieltä ylänurkasta taaskaan kuulunut mitään...ÄÄNTÄ APINAT!!!
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Re: Illan shakkimatsi:

Viestin lähetti Johannes
Jokereiden Pakaslahden ketju aloitti Harkinsin ketjua vastaan. Jortikan tarkoituksena oli varmaan "vahingossa" saada Metropolitin ketju jotain HIFK:n heikompaa ketjua vastaan.

Eikun se Pakaslahden ketju on ykkösketju, on ollut koko kauden. Ei siinä mitään sen kummempaa.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cimo

Nauttikaa nyt hienosta ja ansaitusta voitosta täysin kulauksin, mutta pre-match uhoihin tarttuminen on jo halpamaista. -;)

Tästä Cimon kanssa samaa mieltä. Pre-ähinä erikseen.

Unohdin aiemmasta. Hieno tunnelma hallissa, propsit B-kakkoselle. Lppuunmyyty halli, ensi kertaa tällä kaudella. Peli taisi olla hyvää mainosta tuleviin otteluihin.

Metron jäähy kolmannen erän loppupuolella oli tyhmä. Tilanne oli jo ohi ja peliaikaa jäljella n kolme ja puoli minuuttia. Ei tainnut Jortsu päätä silitellä. Jokerien sijaan IFK otti aikalisän ja sai pelin rauhoitettua. Loppu onkin historiaa. Aikalisä; mikä hieno sana viime kauden jälkeen...
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Peli meni täysin IFK:n käsikirjoituksen mukaan ja missään vaiheessa ei ollut epäselvyyttä voittajasta. Mahtavaa. Toinen peli putkeen, jossa jo ensimmäisen erän jälkeen on tunne, että homma on hoidossa. Narrien näennäinen hallinta toisessa erässä oli ainoastaan taktinen veto Arajuurelta. Vähän passausta ja varman päälle oman maalin edusta. Luistelussa ja taklauksissa IFK oli ylivoimainen vastustaja narrien epätoivoisille yrityksille. Nojoo, tämä Kankaanperä oli kylläkin ihan ok. Järvenpään rattijuoppo osoitti oman tasonsa: mestis. Isossa kaukalossa aivan hukassa. Levokari on aivan kunkku näitä isoja vertaillessa.

Narrit tulevat täydentämään kokoonpanoaan. Se on varmaa.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Re: Re: Illan shakkimatsi:

Viestin lähetti eh
Eikun se Pakaslahden ketju on ykkösketju, on ollut koko kauden. Ei siinä mitään sen kummempaa.

Juu, olen nähnyt ainakin 5 jokeripeliä tällä kaudella. Minulle Pakaslahden ketju on ottelun aloittava ketju, ei varsinainen ykkösketju. Jortikan taktikointia, esim. ykkösylivoimassa on melkein aina Metropolitin ketju.

Nämä ovat aina näkemyskysymyksiä. Saa olla eri mieltä.

Tarkoitin lähinnä sitä, että peluutusjärjestys sopi paremmin jokereille kuin HIFK:lle. Aravirralla oli tänään viimeinen vaihto ja hän piti huolta, että Harkinsit vastaan Metropolitit asetelma syntyi melkein koko ottelun ajaksi.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Huono peli Jokereilta siinä mielessä, että kukaan ei tehnyt yhtäkään asiaa 100 prosenttisella sydämellä loppuun asti. Pahiten joukkue oli pihalla ekassa erässä, jossa ainoastaan Häkkisen torjunnat pitivät numerot siedettävänä. Tosin Häkkisen ongelma on siinä, että hän menee pienenä maalivahtina liian helposti polvilleen. HIFK näköjään tiesi tämän, vedot suuntautuivat Häkkisen ulottumattomiin.

Jokerit luisteli, taklasi ja pelasi yleensäkin virkamieskiekkoa. Jortikka sai joukkueen hereille toiseen erään, mutta kun tilanne oli 0-2, turha siinä mitään kenttämestarin erikoisia syytellä HIFK.n kolmannesta maalista. Viddu, ois pelattu paremmin niin ei olisi oltu alusta saakka yhtä taklausta ja kahta luistimenpotkua jäljessä. HIFK oli selvästi parempi kaikilla pelin osa-alueilla, joten siinä mielessä oikea joukkue voitti.

Uusinta saadaan onneksi pikaisesti. 24.10 on Areenassa kokonaan toinen ote. Se on selvää, että kahta tappiota IFK:lle ei peräkkäin oteta.
 
Peli oli kyllä aika hyvä, mutta vielä jotain jäi puuttumaan. HIFK:n pelissä tapahtui yksi pieni lapsus josta Jokerit teki maalin. Jokereiden peli näytti olevan kyllä aika sekaisin, ainoa ketju joka sai jotain aikaiseksi oli Metropolitin ketju. Ai niin, Helenius on todella onneton! Miettikääpä sitä.
 

Jindebyne

Jäsen
No eipä ollut elämää suurempi ottelu tämä mielestäni. Loppuunmyyty halli oli tietysti jees!

Ottelun 1.erä oli täysin HIFK:n hallintaa ja tauolle lähdettiinkin täysin ansaituissa 2-0 lukemissa.

2.erässä annettiin narut täysin narrilaumalle, joka ei kuitenkaan saanut kuin maalin aikaiseksi ja sen jälkeen rouva fortuna päätti päätti antaa muodun vuoksi HIFK:lle vielä yhden börsän.

3.erän neppailusta en sano mitään, varmaan yli 20 pitkää vihellettiin and that's it.

Pari kertaa oli pientä tönimistä, jossa suuret mediatähdet Jere ja Sami olivat osittain mukana.

Helenuksessa en näe mitään muuta hyvää kuin, että jätkällä on narripaita päällä. Todella kankeaa katsottavaa.

HIFK oli parempi ja se siitä. Perjantaina seuraava titaanien taisto, kiitos SM-Liigan.
 

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Asiallinen asenne cobolilla.
Vaikka totuuden nimessä kyllä ainankin meikäläistä hieman hirvitti toisessa erässä tähän onnenkantamoiseen asti. Jokerit pyöritti mielestäni aikalailla pahasti, oli irtokiekoissa ensimmäisenä ja otti äijääkin aika hyvin. Toki tämä pyöritys oli ehkä vähän kulmissa pyörimistä, laukauksia hyvältä sektorilta oli, toisessa erässä, tai oikeastaan koko pelissä todella vähän.
On se vaan erikoista, kun on moneen vuoteen ensimmäistä kertaa sellainen fiilis, että joukkueella on jonkinlainen puolustussysteemi, johon jokainen kentällä oleva pelaaja osallistuu.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Viestin lähetti hull16
Nyt voin sanoa ihan julkisesti, että suurin osa täällä kirjoittaneet naapuri-fanit ovat osoittaneet pienuutensa.

Samoin kuin Helenius tänään kaukalossa. Miehelle täytyy ehdottomasti toivoa tulevaisuudessa vieläkin enemmän peliminuutteja HIFK:ta vastaan.
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä Jokerifaneista ajoittain ääntä lähti. Tietenkin huuto vasten tuulimyylyä on heikkoa (eli 1/11 hallia). Mutta joka tapauksessa kuollut meri ei tarjonnut mitään unohtumatonta. Jokerit oli tänään heikompi "onneksi" on vielä 3/8 jäljellä. Vaisua oli mielestäni siihen hypeen verrattuna kun täällä oli. Joskus oliskin sellaista kun fanien keskuudessa. Mutta niinkuin joku (olisko joku ulkomaan elävä totesi ennen peliä) että ihan sama otetaanko pisteet jokereilta/hifkiltä tai tapparalta, ihan sama. Mutta toivoisi että se ei olisi ihan sama. Tottakai (oma huomatus, miten niin tottakai, kai se on sen takia että oli vierashalli, en oo varma, keitto tekee tepposensa...) meilläpäin on nyt hiljaisempaa, mutta sen verran toisen numero 10:lle tunnusta että se taisi olla kentällä joka otti tosissaan sen (ei sillä että olisin kentällä sen huomannut vaan ennakko puheissa) että matseilla on muutakin väliä kuin kaksi pistettä. Viikon päästä uudestaan ja viimeistään keväällä Herra Jortikka on tottunut voittamaan ja H.Arajuuri on tottunut häviämään (aina sama laulu, ja sitä paitsi jos on pakko arvata Jokerit on harjoitellut helvetin lujaa viime aikoina...)
 

strato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja sen verran chat, että tottakai se on laitettava joka viestiin että kuinka huono Helenius oli, mutta kummasti vielä keväällä huudettiin yhdestä suusta kentälle. (Ei sillä huonohan se odotuksiin nähden on ollu)
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Viestin lähetti Alfred
Jeren ja Metron nahinaan väliintulo naurettavaa.
Kullakin huvinsa, itse en näe tässä mitään naurettavaa. Lukko-Jokerit -ottelun jälkeen Metro ihmetteli kun ei kukaan tullut auttamaan vastustajan tökkiessä vihellyksen jälkeen. Silloin hän otti oikeuden omiin käsiinsä, mutta on se nyt helvetti jos meidän yksi ainoista taitopelaajista tappelee itsensä ulos joka ottelussa ihan vaan sen takia, että vastustaja laittaa jonkun ei-niin-tärkeän pelaajan tökkimään.

Tämä kuuluu ehdottomasti Samin toimenkuvaan, jota hän on tähän asti laiminlyönyt. Ehdottomasti AINA väliin vaikka takaapäin kun tällaista tapahtuu.

(Toki Metron täytyy itse vastata tekosistaan, tässä tapauksessa laukauksesta vihellyksen jälkeen, mutta ulosajon arvoinen tappelu tuossa vaiheessa olisi ollut sinetti ottelulle.)
 

sofronieva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut voittajille..

Ei auta itku ei hammasten kiristys. Tänään oli IFK kovempi ja ansaitsi voittonsa. Eli ratapihalla jatketaan, toivotaan että tahti muuttuu!
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Yksi paikallisvääntö vähemmän ja tärkeät kaksi pistettä saatiin taulukkoon lisää. IFK pelasi ehjän pelin ilman pahempia virheitä. Ensimmäinen erä oli selvästi IFK:n, mutta Narrit hallitsivat näennäisesti kahta seuraavaa erää. Mitään hätää IFK:lla ei ollut eikä Statsin tarvinnut esittää huippupelastuksia. Pärssinen oli taas kentän kingi. Metropolit ja Harkins pelasivat molemmat hyvän matsin ja kumpikin hoiti puolustustehtävät hyvin. Se ero nikkareissa on tsekkeihin verrattuna, ettei selkä suoristu heti kiekonmenetyksen jälkeen.

Senior
En katsellut tyttöjä vaan hallin hienoa videotaulua...
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti strato
Ja sen verran chat, että tottakai se on laitettava joka viestiin että kuinka huono Helenius oli, mutta kummasti vielä keväällä huudettiin yhdestä suusta kentälle. (Ei sillä huonohan se odotuksiin nähden on ollu)

(Pssst, olisit voinut editillä laittaa jälkihuomiosi varsinaiseen viestiisi, mutta ehkä ensi kerralla.)

Heleniuksesta. Olen nyt odotellut 1/4- kautta sitä Heleniuksen tulemista. Ei ole tullut, eikä näköjään ole tulossakaan. Hypetystä on ollut, juttua siellä ja juttua täällä, mutta mieshän on aika surkea esitys pelikentällä. Muuten varmaan mukava mies.

Ihan oikeasti olen nyt tyytyväinen, että hän iki-Jokerina valitsi Jokerit. Auta armias, jos tuollaista haahuilua olisi seurattava pelistä toiseen IFK- paita päällä. Jos kiekko tulee Samille, ainoa keino hänelle selviytyä siitä on heittää kiekko yli laidan tai pitkäksi kiekoksi vastustajan päätyyn. Ja sitten tuollaista muka-uhoilua, huh huh.

Jos Heleniuksen paidan selässä ei lukisi "Helenius", jos paidan rintamuksessa ei lukisi "C" ja jos sopimuksessa ei lukisi niitä numeroita mitä siellä lukee, niin veikkaanpa että herra S. Helenius virittelisi seuraavan kerran Kiekko-Vantaan paitaa päällensä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Cimo
..mutta on se nyt helvetti jos meidän yksi ainoista taitopelaajista tappelee itsensä ulos joka ottelussa ihan vaan sen takia, että vastustaja laittaa jonkun ei-niin-tärkeän pelaajan tökkimään.

Jerekö on IFK:lle "ei-niin-tärkeä pelaaja"? Haistapa nyt vähän juttujas, rajansa se on kakanjauhannallakin. Eipä ole järin montaa tappiota tullut #10:n palattua kaukaloon, vaikkei Jere vielä pelillisesti ole ihmeitä tuonut joukkueeseen.

(..ulosajon arvoinen tappelu tuossa vaiheessa olisi ollut sinetti ottelulle.)

Joo, on se hyvä että Metro hillitsi itsensä, eikä ratkaissut peliä joutumalla suihkuun ennenaikaisesti. Kyynärpäätaklaus sen sijaan oli fiksu, taktinen temppu kokeneelta pelimieheltä.

Joku paskanaama pellefani täällä yritti väittää, ettei illan tappio IFK:ta vastaan muka harmita, mutta se jos joku on jätte-iso valhe, sanon ma. Vaikka narrikannattajien jutuissa ei yleensäkään ole totuusarvoa nimeksikään, on säälittävää yrittää väittää, ettei tappio paikallispelissä vituta. Lisäksi täällä pohditaan jo ensi viikon uutta keskinäistä vääntöä Ilmalan hevoshallissa ja uhotaan, että siellä se IFK ainaski kaatuu. Eipäs mennä asioiden edelle, turpaan otitte tänään kivasti, eikä sitä vielä sovi silotella tulevilla peleillä. Joissa saatte myöskin muuten dunkkuun. Kuten tänään.

Hienoa IFK, on hienoa kuulla oman pään vihdoinkin pitävän vahvan puolustuksen ja varman veskarin ansiosta. Vielä kun Harkinskin sai kiekon verkkoon, ei voi olla kuin saatanan tyytyväinen, kiitos HIFK!
 

Tarantula

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti cobol
Se on selvää, että kahta tappiota IFK:lle ei peräkkäin oteta.

Mitens on, laitetaanko tuopin veto? Vaikka jaffalassa saakin vain lapin kultaa, saattaisin silti luopua periaatteistani (=koff) siksi hetkeksi.
 

mox

Jäsen
Suosikkijoukkue
jokerit
Heleniuksesta

Täysin ylivoimainen fyysinen pakki.
Olen erittäin tyytyväinen, että pelaa Jokereissa.

Kiitän
 

Cimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Colorado Gold Kings
Viestin lähetti Simon
Jerekö on IFK:lle "ei-niin-tärkeä pelaaja"? Haistapa nyt vähän juttujas, rajansa se on kakanjauhannallakin.
Pidän Metroa Jokereille pelillisesti tärkeämpänä pelaajana kuin Jereä IFK:lle. Lisäksi IFK:n joukkue olisi luultavasti saanut tappelusta (eihän todellisuudessa mitään tappelua ollut tulossakaan) extra-boostia Jokerien kenties menettäessä uskoaan.

En kyllä tiedä miksi edes vastaan henkilölle, joka tosissaan kutsuu toista ihmistä "paskanaamaksi" ja ottaa selvästi sarkastiset uhot tosissaan. Oot sä aika vesseli.
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Viestin lähetti fiftyeight

Jos Heleniuksen paidan selässä ei lukisi "Helenius", jos paidan rintamuksessa ei lukisi "C" ja jos sopimuksessa ei lukisi niitä numeroita mitä siellä lukee, niin veikkaanpa että herra S. Helenius virittelisi seuraavan kerran Kiekko-Vantaan paitaa päällensä.

Joku taso se on Mestiksessäkin pidettävä. Näyttäis nyt perkele sitä ainoota mitä ehkä osaa..
 

J-Ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Heleniuksesta

Viestin lähetti mox
Täysin ylivoimainen fyysinen pakki.
Olen erittäin tyytyväinen, että pelaa Jokereissa.

Kiitän
Et ole varmaan tosissasi?
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Kyynisen miehen kyyninen näkemys ottelusta sekä tapahtumasta yleensä

Kovin monenkirjavaa näkemystä näyttää kansalaisilla olevan illan kamppailusta. Mahtaako peli näyttää eri katsomonosiin radikaalisti erilaiselta vai onko oman joukkueen yliarviointi ja vastaavasti vastustajan aliarviointi maalipaikkojen/taklausten määrässä/laadussa tärkeämpää kuin suht puolueeton näkemys? Tietysti pelissä tulee tarkemmin seurattua omia kuin vieraita, mutta jotenkin tuntuu ihmeelliseltä että esim. hyviä maalipaikkoja laskettaessa erot ovat hyvin suuria riippuen arvioijan suosikkijoukkueesta. Tämä seikka saikin minut keksittymään "raportissani" kaukalon ulkopuolisiin asioihin.

Yksi asia sai minut pettymään erittäin pahasti itse tapahtumaan: Erittäin luotettavien lähteiden mukaan (omat korvat) hallissa soitettiin kolmannessa erässä noin viiden sekunnin Another One Bites the Dustia. Siis mitä helvettiä?? Eihän tämmönen käy päinsä ollenkaan, ihan järjenvastaista. Päästäkää minut tuskistani ja sanokaa nyt joku nopeesti että sillä yritettiin kaupitella perämoottoreita tjsp.

Kyllä minä se tiedän, että rahalla saa ja hevosella pääsee rahoistaan, mutta oisko mitään saumaa joskus taluttaa niitä cheerleadereita sinne yläparvelle ns. rahvaan osastolle? Ovathan he toki kauniita kaukaakin katsottuna, mutta mielellään heitä kyllä katselisi vähän tarkemmalla silmällä...

Ja hei, yks juttu vielä. Tunnelmaa oli hallissa mukavasti, josta iso kiitos kotijoukkueen faniryhmälle. Kuitenkin se iiiiiiefffffkååååååå-huuto kuulosti aivan lähiökuppilan nurkkapöydässä pilkun jälkeen sammumispisteessä nuokkuvan miehen mölinältä, joka teki ainakin minuun ja mielestäni myös edustamaani katsomonosaan erittäin väsyneen vaikutuksen. Paljon parempi ja mukaansatempaavampi oli se iiefkåå-klapklapklap-iiefkåå-klapklapklap-ääntely. Tämä oli tarkoitettu rakentavaksi kritiikiksi, jona se tuskin tulee menemään perille suurimmalle osalle kansaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös