HIFK - HPK, 7.4.2004, Pronssiottelu

  • 38 812
  • 262

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Onnittelut HIFK:lle ja sen mainiolle fanilaumalle mitalista. Kyllä, pronssikin on sellainen. Me Kerho-fanit, jos ketkä, sen tiedämme :)
Onnittelut myös sille Lukko-fanille, jolle IFK:n pronssi oli kauden suurin hetki. Ei liene tarpeen selittää, kertooko tämä eniten IFK.sta, Lukosta, pronssista vai kyseisestä Lukko-fanista.

Kiitos myös Kerhon joukkueelle päättyneestä kaudesta, vaikka se perinteinen jäikin tällä kertaa kolmen maalin päähän. Koko kauden ajan vaivannut ja välillä pahaksikin äitynyt maalinteko-ongelma iski myös ratkaisupeleissä likaiset kyntensä pelaajien käsivarsiin. Tulos on sitten tämä. Jostain syystä en jaksa olla edes pettynyt. Selkeästi plussalle tämä kausi kuitenkin jäi, kohokohtana kettulauman totaalinen nöyryytys puolivälierissä.

Jaahas, missäs mun rantapallo on? Ja aurinkovoide? Noniin, tehkääs tilaa siellä biitsillä, tai alan laulaa!
 

Bayern

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Huuhkajat
Viestin lähetti Mevatron
Kun täällä on puhuttu ensimmäisen erän vaisuudesta, niin eiköhän se johtunut Meiju Suvaksen karmivasta Maamme-laulusta. Saa olla todella kylmähermoinen pelaaja/katsoja, jonka suoritukseen kyseinen lauluesitys ei vaikuttanut. Toiseen erään oli jo ehditty toipua...
Minä olen jo vuosia ihmetellyt, että miksi Maamme-laulu pitää esittää aina pleijareissa. Tulee jotenkin vaivautunut olo kun joku Tommi Läntinen on roudattu halliin laulamaan tuhansien ihmisien iloksi. Aika pateettista touhua sanon minä.

Onnittelut IFK:lle. Toivottavasti omakin joukkue päättää kautensa voitonjuhliin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Designer
Noniin, tehkääs tilaa siellä biitsillä, tai alan laulaa!

Ei helv... oletsä Meiju Suvas?

Kiitos kaikille halliystäville myös Gredun talouden puolesta, joka nyt ei sitten taidakaan sisältää siivousapua... niin paljon loilotusta sai Mr Roman Vopat osakseen hakiessaan mitalia.
Oli kivaa.
Palstoilla roikun kunnes ihka oikea loma osuu kohdalle.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pronssiottelussa tapahtui seuraavaa

Koska asia ei kiinnosta, olivat Playoff-kausikortit kotona. Ne ovat jo HIFKin playoffkausarien kokoelmassani ja nyt joudun ne jälkikäteen rei´ittämään itse, kun niihin leikisti tulikin holet. Jälkikasvu mankui päivän mittaan viimeistä ottelua katsomaan ja aitoon penailuhenkeen menimme matsiin irtolipuilla. Lipputoimistosta annettiin toinen lippu kaupan päälle, kiitos tack.

Ottelun paras hetki oli joukkueen pelin jälkeinen jäällä haahuilu fanilauman iloksi. Oikeasti aika koskettavaa ja tyylikästä. Ja iso J ei pettänyt, oli ainoana koko organisaatiosta poissa paikalta. Pieni pikantti HIFK-särmä.

Ja kun itse Iso P sai mitalin kaulaansa, olin näkevinäni pientä liikutusta hänessäkin. Tarkasti föönatussa takatukassa oli aavistuksen epäsymmetrisyyttä kolmen hiuksen osalta, joten Pentin asteikolla hänellä oli jo aivan tukka sekaisin. Sen verran lujaa oli ollut eläytyminen jännittävässä kiekkoillassa.

Matsissa hurrattiin eniten pleksin vaihdolle, kakkoseksi pääsi reiän poraaminen jäähän. HPK:n numero 10 Toivola on SM-liigan rujoin pakki, huononnettu versio Pauli Levokarista huonoimmillaan (kyllä, se on mahdollista) noin niinkuin pelillisesti ja samaan aikaan otteiltaan yhtä kovaluinen kuin Robert Kantor. Tässä olisi pelaaja minun makuuni ensi kaudeksi! Ei taitoa, ainoastaan kovuutta. Oikein tulee tippa linssiin kun katsoo tällaisia reliikkejä. Hän oli omalla asteikollani kolmanneksi suurin ilonaihe eilen kentällä.

Ja Vopat, on se kettu! Eka erässä taklasi upeasti ja kovaa yhden kerran ja heti napsahti 3 vuotta lisää diiliä. Tokassa otti väkivaltaisuusjäähyn tönimällä itse Mäkkäriä. Ja kolme vuotta lisää. Sillä on se niin HIFKin näköinen jätkä :). Ja ajoituksen mestari.

Bröder Carlos; Palopostille 0+0 eli jätkä hyytyy näissä tärkeissä ja elämää suuremmissa otteluissa. Woddidaisei??? Heeeeeh.

HN: Sulla on aivan sama all stars -viisikko kuin mulla. Pidin HIFKin ykkösen kasassa ilman punalasejakin, sillä se on oikeasti pelannut yhdessä, jolloin tiedämme, mitä jälki parhaimmillaan on. Muutenhan all stars olisi sama systeemi kuin Hjalliksen joukkueen kasaaminen takavuosina; vain nippu kovia nimiä heitettynä yhteen. Ei, niiden pitäisi olla teoriassa pelikykyisiäkin.

Ai niin , pronssiottelu on turha traditio. Mutta ottelun voittaminen treeniturnauksessakin on aina kivaa.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti tant gredulin
Ei helv... oletsä Meiju Suvas?
En ole, joskin ulkonäöltäni muistutan häntä. Lauluääneltäni muistutan lähinnä astmaattista kuikkaa, joka tuhannen päissään yrittää matkia variksen reviirinpuolustushuutoa. Ja sitä en kerro, miten olen tuon vertailukohdan saanut selville.

Kai yleisö palkitsi myös niukan tappion kärsineen joukkueen aplodein, ja kai Kerho muisti morjenstaa yleisöä ja etenkin siellä olleita Kerhon kannattajia?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kiitos IFK:lle kuluneesta kaudesta. Vieläkin vituttaa viime perjantain matsi, kotiottelupäivä pitäisi olla tänään... Pronssi on tietysti ihan ok saavutus, mutta pronssipeli on edelleenkin täysin turha ottelu. Eilisen pelin taso oli todella karmiva, kun tottui taas kunnon kiekko-otteluihin. Tuli ihan kauden avausmatsit mieleen.

Hyvää kesälomaa koko IFK:n jengille sekä tietysti kaikille A6:n edessä oleville "erätaukokavereille".
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Jomppa

Hämiksestä on kuulemma lähdössä 3-4 bussillista klourihanttereita + Turengista yksi.

Hajosko ne bussit matkalla?

Kiitos IFK, hienoa että pronssi sen verran kiinnosti, että HPK saatiin löytyä sille ominaisessa pronssipelissä. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen, pitkästä aikaa voi olla ylpeä IFK:sta myös kentällä. Katsomossa ylpeyttä on riittänyt jo pidemmän aikaa. Suomen kolmanneksi paras jääkiekkojoukkue, Suomen parhaat fanit. Se on mun IFK. Ensi kaudella sitten vielä Suomen paras joukkue, niin son siinä. Pronssiristeilyllä tavataan, jos ei siellä, niin Ahvenanmaan reissulla syksyllä.

EDIT: Ainiin, kukaan ei ole vielä aloittanut sotaa tilanteesta, jossa Vopat löi Mäkkäriä nyrkillä, siis selvä haaste ja Mäkkäri luisteli pois. Onko HPK nyt neitijoukkue? Hyvää kesää kaikille tasapuolisesti. 8-)
 
Viimeksi muokattu:

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Onnittelut naapureille pronssista, teillä oli loistava kausi.
Tavataan ensi kaudella levänneinä ja uusin voimin.
 

mummi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Samarkand AF, Ghizjablah Amur-dvaktay Sport
We salute...

isoa punaista kissaa paremmasta valmistautumisesta ja korkeammasta motivoitumisesta pronssia ja siihen oikeuttavaa ottelua kohtaan - etenkin nuoret kissat olivat hyvällä potkulla varustettuina liikkeellä!
Olihan siinä meilläkin paikkamme, mutta kun ei niitä hyödynnetty niin tässä ollaan "ilman mitään", jos sellaisiksi aineettomiksi hyödykkeiksi ei lueta esim. sijoittumista paremmin kuin kymmenkuntaa kanssakilpailijaa.
Kaksi kertaa pronssipelissä hävitty, molemmat vieraissa, mitä tästä opimme? Pidetään runkosarjassa huoli siitä, että voidaan tulevaisuudessa pronssata kausi päätökseensä Rinkelinmäellä.
Fani-risteily on tänä keväänä tiettävästi supistunut käsittämättömillä järjestelyillään täysin limboksi, joten eiköhän tässä aleta irrottelemaan oransseja piuhoja ja palata ääneen ja ajatukseen vasta loppukesän harkkapelien tiimoilla.
Rinkelinmäki hiljenee, Ry-muotoisen urheilun lämmin ja rehellinen liekki on tältä erää sammutettu Ahvenistonharjun kupeessa...
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Kiitos ja Onnittelut

Onnittelut IFKlle värikkäästä kaudesta ja pronssimitalista.
Kiitos Ipalaisille ja Kärppäläisille ottelusarjojen aikana heitetyistä läpistä. Hyvää kesää Teille !
Hyvää Kesää Urheilutoimenjohtaja Kempes , Tant Gredulin ( wonderbrat revitään sitten ensi kaudella ! ) , Mr. Cool , Johannes, Mr. Style , Senoir , Mr.Helpful and fun , JHag , Iso Ystävä Owen ja Pärde , Korak , Tinde , Carlos , A7 vaksi , B päädyn tauon pikkusikarin polttajat , ziirliiderit , Brewer's Cornerin myyjät .
Kaikille hyvää Kesää !

......... vielä viimeisen kerran katson seuratovereitani ja kanssakannattajiani syrjä silmällä. Naamani vääntyy virneeseen , vedän keuhkot täyteen ilmaa ja huuuuuudan vielä kerran , vain yhden kerran vielä : " KAIKILLE KENKÄÄÄÄÄ !!!! "

Kiitos , tack och adjö !
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Olis kelvannut meillekkin..

Viestin lähetti Artsi
Niille jotka vastustavat pronssipelejä, täytyy sanoa, että kyllä tuo peli kannatti jo siksikin järjestää, että saatiin yli 6000 henkeä samaan paikkaan viettämään kauden päätöstä. Tuo katsojamäärä takaa sen, että tulevinakin kausina "monien kiusaksi" järjestetään pronssiottelu. Hyvä niin.
Vaikka pronssin voittaminen olekkaan mitään suurta juhlaa niin, joka tapauksessa vilpittömmät onnittelut IFK:lle täältä gloryhuntterien luvatusta kaupungista! Ihan kaikkia seuroja ei tulisi mieleen onnitella pronssista.

Ennenkaikkea respectit IFK:n faneille, jotka täyttivät Nordiksen ihan kiitettävästi. Luultavasti tunnelma hallissa oli kauden viimeiselle pelille asianmukainen?
 

lentäjä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
KIITOS IFK, KIITOS IFK-FANIT!!!!

Tästä kaudesta jäi uskomattomasti hienoja muistoja. Tehdään ensi kaudesta vielä parempi ja hilataan katsojakeskiarvo vielä ylemmäs. Koskas ne uudet kausikortit tulikaan taas myyntiin... ;-)

Toivottavasti ensi kauden jengistä tehdään nyt vihdoin se vanha kunnon IFK, mitä lupailtiin jo viime syksynä. Taklauksista ja vauhdista saatiin jo esimakua tällä kaudella - ensi kaudella halutaan LISÄÄ!!!

IFK:n jengille tsemppiä kesätreeneihin! Antakaa asenteen puhua puolestaan!

Kiitoksia vielä kerran eilisestä! Vaikea uskoa että kesä alkoi ja kausi on nyt todellakin ohi...
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Re: Kiitos ja Onnittelut

Viestin lähetti Brewer

Hyvää Kesää Urheilutoimenjohtaja Kempes , Tant Gredulin ( wonderbrat revitään sitten ensi kaudella ! ) , Mr. Cool , Johannes, Mr. Style , Senoir , Mr.Helpful and fun , JHag , Iso Ystävä Owen ja Pärde , Korak , Tinde , Carlos , A7 vaksi , B päädyn tauon pikkusikarin polttajat , ziirliiderit , Brewer's Cornerin myyjät .
Kaikille hyvää Kesää !

Suuret kiitokset myös sinulle ystäväiseni! Kiitokset myös Lintuvaaran IFK osastolle :)

Ja kiitokset myös kaikille muille IFK faneille. IFK on varmasti kadehdityuin seura jääkiekkopiireissä:

- ylivoimaisesti suurin ja fanaattisin kannatajajoukko. Missä muualla olisi saatu yli 6000 katsojaa pronssipeliin? Missä muualla olisi ollut sellainen meininki kyseisessä pelissä? Kenen jatkoaika ketjuissa on eniten viestejä? Uskomaton fanilauma!

- mikä joukkue on joka ikinen kuukausi eniten mediatilaa saava joukkue? Oikein: HIFK ja aivan ylivoimaisesti. Ja jos joku ei tätä usko, kannattaa jostain repiä nämä tilastot.

- kenellä kiistatta Suomen kovin ykkösketju?

- ja kaiken kruunaa Jere. Hitto että se on äijä! "Vittu mua mikään pronssi kiinnosta". Ja silti mies kiistatta playoffseiden paras pakki.

IFK:ssa on nyt imua. Nyt vaan kuoritaan 3-4 parasta kaveria ryhmään ja ensi kaudella ei enää tarvitse jännittää jatkoaikoja. Ensi kauden finaalin on muuten IFK-Jokerit. Ja tämä on tieto! Molemmilla on tapahtumassa aika kivoja juttuja siirtomarkkinoilla, sorry vaan muut.
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Owen

Kun nyt menit kysymään...

"Missä muualla olisi ollut sellainen meininki kyseisessä pelissä?"

http://www.ilves.com/arkisto/2001/ottelut/ott06042001.html


Kuten nimimerkki Mane taisi jo jossain todeta, pronssipelin kiinnostavuus on käytännössä suoraan verrannollinen siihen, mistä asetelmista ko. matsiin on jouduttu tai siis edellisessä tapauksessa päästy. Harvemmin nähdään pronssiottelussa kahta yhtä tyytyväistä joukkuetta kuin keväällä 2001. Yleisöäkin saapui paikalle 5746 henkeä, mikä on väkilukuun suhteutettuna erittäin suuri lukema.


Joka tapauksessa, onneksi olkoon IFK! Loistava kausi ja loistavat pudotuspelit höystettynä yhdellä liigahistorian parhaista ketjuista.



Ranger
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
hoopeekoo oli just yhtä munaton kuin tämän kauden edellisilläkin vierailuilla petoluolaan. Mun mielestä heikoin vierasjoukkue tällä kaudella, ja silti pronssiottelussa(kotipelien ansiosta vai?).
Mutta itse ottelusta niin Hirson kenttä osoitti että kaikille sopparit ensi kaudelle plus tietty Lundellille.
Tarvitaan hyvä kolmoskenttä jos koko ykkönen jatkaa(ei lähde ulkomaille) ja kakkonen ostetaan. Aran systeemillä peliaikaa kyllä tulee.
ai niin Harkins ei pelannut ottelua loppuun koska......... ostin sen aidon PO-pelipaidan erätauolla.Satuin aukaisemaan turpani kerrankin oikeaan aikaan fanipisteessä ja mimmi sanoi että hänellä onkin yksi Kuninkaan pelipaita liikkeen puolella ja tuo sen erän aikana joten ostin sen heti ja perjantain treeneissä kurvaillaan #33 paita päällä. Tarviikohan mun tehdä mitään? Kai se paita hoitaa käskyt käsilleni ja näen koko kentän ja vaihtopenkin ja katsomonkin samaan aikaan, huh huh!!!!!
ai niin yksi juttu vielä...Stathos ei todellakaan jatka vaan hankintalistalla on The Maalivahti
KIITOS IFK.........ja tämä koskee koko joukkuetta ja huoltoa
PS.tarkoitin heikoin vierasjoukkue petoluolassa (tietty)
 
Viimeksi muokattu:

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas väsynyt peli, mutta kyllä vanhakin innostui loppua kohden jännäämään lopputulosta. Ei kyllä niinkään sen peltilätyskän kohtaloa vaan lähinnä joukkueen kanttia hoitaa homma kotiin. Mutta hienosti nelos- ja vitosketjut pelasivatkin ja höpötkit saivat maistaa mm. kolmosketjumme murhaavaa ylivoimaa - tilastojen mukaan liigan paras Yv-kokoonpano, muuten. Osumistarkkuus on minun käsitykseni mukaan 50%.

Killeltä hieno veto ottaa juniori mukaan mediapeliin matsin jälkeen. Siitä seuraavan sukupolven HIFK-kapteeni vuonna 2029?

Owen taitaa nyt unohtaa, että kiinnostavin ja kahdehtituin jengi on kuitenkin Jokerit. Kysy vaikka cobolilta:
Limuareenalla olisi pronssipelissä ollut vähintään 17000 fanaattista kannattajaa ja meininki ihan toinen kuin DDR:ssä, JA-ketjuissa ei voida suosiota mitata, koska Blues saattaa pelata samoina päivinä ja mediatilaa pentti kuulemma ostaa olemattomilta tv-kanavilta ylihintaan ja kohta punaiset ovat vararikon partaalla. Heluna on kyllä Jereä ainakin kahdeksan kertaa kovempi, parempi sekä komeampikin ja Virmasen loistoscouttaus, Metro (joka T. Ruutun lailla ei pelaa Suomessa koskaan missään muussa jengissä kuin Jokereissa), peittoaa HIFK:n ykkösen mennentullen vasurilla silmät ummessa. Muistetaan nyt nämä.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Rebel
Hajosko ne bussit matkalla?

Voipi olla tai sitten niillä loppui petrooli.

Tulihan sitten eilen käytyä Hadankassakin ja tuollainen ravinteli pitää saada myös Rinkulan lähelle. Mielellään piruntorjuntabunkkerin paikalle Poltinahon liikenneympyrään. Mukavaa sakkia siellä ravintelissa vaikka naureskelivatkin meidän pronssipaidoille.

Toisessa erässä sattuneen leksin hajoamisen johdosta vietimme ystäväni Master Godin kanssa kyseisen erän pubin puolella. Oli ehdottomasti ottelun paras erä. Muuten ottelussa oli hyvää:

-
-
-

siinäpä ne pääpiirteissään ranskalaisinviiruin.

Ja tulihan se pronssi sieltä. Ainakin taskussani on pronssimitali, jossa lukee Häme. Tosin se oli mukana jo peliin lähdettäessä.

Positiivistä tässä häviössä on se, että ei tarvitse tehdä uusia painatuksia pronssipaitoihin ja Kerho teki kauden ensimmäisen maalin Nords...gatanilla.

Onnittelut HIIÄFKOOLLE ja hörps. On aika keskittyä lauantaiseen Kauno Saariot mestaruussaunaan. Sommertiden hej hej, sommertiden!
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maamme laulu

Kyllä tuo maamme laulu sopii noihin playareihin, mutta kuka valitsee nuo esiintyjät? Siis huhhuh!

Tämän vuoden näyttelijä, ex-suomi-pop laulajat ovat aivan väärää kaartia tuohon hommaan. Maamme laulua pitää laulaa ns. klassisella laulutavalla, eikä millään pop-laulu meiningillä.

Se on vhän kun laittaisi Luciano Pavarottia laulamaan White Snake biisejä.

Jokainen tänä vuonna Maamme laulua esittänyt laulaja esitti niin järkyttäviä ja mauottomia ns. tulkintoja glissandoineen jne. että välillä hävetti tuolla katsomossa kyseisen laulajan puolesta.

sm-liiga tai onko se HIFK.n tomisto voisi nyt oppia ensi vuodelle, että kyseiset esiintyjät pitää hakea esim. Sibeliusakatemiasta.

En tarkoita, että maamme laulua pitää laulaa kuin jotain ooppera-ariaa, vaan nimenomaan klassisella laulukoulun omaavalla tyylillä.

Ensi vuonna sitten Nordiksen kultaottelussa, voisi tyyliä näyttää joku laulun oikea ammattilainen.
 

Alabama Song

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Maamme laulu

Viestin lähetti RoopeS
Kyllä tuo maamme laulu sopii noihin playareihin, mutta kuka valitsee nuo esiintyjät? Siis huhhuh!
Menee off-topikiksi, mutta minusta koko maamme laulun voisi jättää väliin. Ihan turhaa NHL-matkimista ja mukatunnelman luomista. Jääkiekkoa sinne mennään katsomaan eikä mitään "sirkushuveja".
btw. Turussa on tapana aloittaa maamme-laulu-pelleily vasta finaaleissa, muissa Playoffs-matseissa ei tarvitse kenenkään kitistä huonoista maamme laulun tulkinnoista ;).
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jäähdyhän nyt vähän, Roberto :)
Ei sillä niin väliä ole, kuka siellä laulaa - Beekakkonen hoitaa homman kuitenkin kotiin. Nimimerkki 'Designer' on ainoa kenellä ei ehdottomasti saa olla mitään asiaa mikin ääreen - niin karmaisevalta kuulosti kaverin kuvaus omasta äänestään.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Re: Kiitos ja Onnittelut

Viestin lähetti Owen
Suuret kiitokset myös sinulle ystäväiseni! Kiitokset myös Lintuvaaran IFK osastolle :)

Fågelberga tackar och bockar! Hämeenkyläntien lähistön paras futaaja löytyy edelleen meiltä, kakkoseksi on noussut joku perkeleen Sevtchenko siitä 500 metrin päästä. Eiköhän haasteta se kesällä ja anneta viikatteen heilua, ugh!

ja Brewer; kiitos kaudesta ja tieto Ilmatieteen laitokselta; heidän säähavaintopallonsa perusteella pihallasi sataa lunta koko kesän ainoana paikkana Suomessa ja lämpötila kipuaa pari kertaa yli 0:n. Ilmiötä kutsutaan wengerweatheriksi!
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Onnittelut IFK:lle, olitte parempia tällä kertaa tässä harjoituspelissä. Häviäminen oikealle jääkiekkojoukkueelle, joka pelaa rehtiä peliä ja ansaitsee voittonsa ei harmita yhtään! Joten ei muuta kuin hyvää kesälomaa sinne Helsinkiinkin päin.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
sillälaillatällälailla

Niin, itse pelistä en sano mitään, koska Meiju Suvas pilasi iltani.

Muista asioista voidaan kertoa se, että kävin Hadankassa ja meitä luultiin IFK:n kannattajiksi paikallisessa K-Pikkolossa.

Syy miksi meitä luultiin hifkiläisiksi oli se, että puhuimme jääkiekosta ja ostimme pussikaljaa. Tästä voidaan vetää se johtopäätös, että liigan pussikaljavaltikka on siirtymässä sinne Tzzadiin.

Missäs minun aurinkovoiteeni on?

Täältä tähän
 

pXi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, EPS
Pala pleksiä käteen jäi

Viestin lähetti Wiltord
Miksi muuten Harkins ei pelannut vikassa erässä?
Taisi maestro jättää muullekin bändille tilaa valokeilassa...

Elämäni ensimmäinen paikan päällä nähty pronssipeli takana ja nöyränä on hieman lievennettävä aikaisempia "ei kiinnosta"-viestiä. Peli itsessään oli yhtä tyhjän kanssa muutamaa spektaakkelia lukuunottamatta, jotka olivat jo mainitut pleksin hajoaminen ja jään poraus. Samalla irtolipun hinnalla (16,50e) olisi saanut korin kaljaa ja ensimmäisen erän jälkeen ajattelinkin tehneeni hutilyönnin. Mutta lopun seremoniat kiittämisineen, pokkailuneen ym. saivat mielen kääntymään: tämän takia sinne hallille jaksaa mennä aina vaan uudestaan. Ei se mitali, vaan yhteishenki, joka HIFK:ssa on katsomossa ja kentällä. Yhtä perhettä. Kaiken kaikkiaan mukava muistotilaisuus kaudelle 2003 - 2004. Vähän kuin pikkujoulut paitsi että suurin juhla jäi tänä vuonna väliin.

Jos tätä häppeningiä koko kautta vasten suhteuttaa, niin pettymys tietysti etukäteen, jälkikäteen ajateltuna kolmantena kauden päättäminen on hyvä saavutus. Eihän se viime sunnuntai unohdu mutta sen kanssa oppii elämään. Ei neljäs sija olisi enää raastanut enempää, parempi kuitenkin näin päin.

Pentin toinen kolmivuotiskausi HIFK:ssa on tuottanut jälleen yhden pronssin. Edellinen periodi (1987-90) aloitettiin kolmosina 1988 ja silloinkin viidennen välierän jatkoaikatappion jälkeen Tapparalle. Tuon ajanjakson vihkojärvisiä olivat mm. Kortelainen ja Krykov. Ja olisiko tosiaan viidentoista vuoden päästä nuorena HIFK:laisena jäällä pyörimässä Kuhta jr.? Ilman isän apua tosin.

Herkistellään tähän loppuun kiitoksiakin:
- Koko HIFK:n joukkue taustajoukkoineen vm. 2003 - 2004.
- Koko HIFK:n faniretkue punaisineen ja kingeineen.
- Helsingin Jäähalli.
- Mexital.
- Lippupiste.
- Rahaa ja juotavaa lahjoittaneet sekä puoliväkisin tuputtaneet.

ps. Fuck off Stoke.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös