Hifk-hpk 14.10.2003

  • 17 638
  • 142

leivoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
St Pauli - Non established since 1910
Viestin lähetti Tinde
Paitsi että Hirso myyntiin, ei se tuu ikinä tekee maalii...;)

EI MUUTEN LAITETA!!Sen verran on pelityyli muuttunut viime kaudesta, että Nordiksella pysyy. Taklaavimpia pelaajia jengistä. Kokoakin on tullut kesän aikana lisää...

Paten pommit oli hakusessa alussa, mutta sitten alkoi osua...
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Noniin.... Tästä eteenpäin on muuten aivan turha puhua mistään "pelin hallinnasta" tai "kiekko ei pomppinut meille" -jutuista. Koko HPK:n joukkue oli aivan umpisurkea. 8-0 lukemat olisivat olleet ansaitummat. Ei muuta!
 
Viimeksi muokattu:
F

Flonaldo

- 4-0 mairittelee Kerhoa. Pelitapahtumien perusteella 8-0 olisi ollut oikeampi.

- Laakkoselta surkein peli, mitä on ikinä Kerhossa pelannut.

- HPK:n uusi ykkösketju, ihan umpisurkeaa peliä ja -4. :peukku:

- Pelataan 60 minuuttia hokia ja HPK:lla on yksi!!! maalipaikka, ei jumalauta. Kaikkia edellisiä pelejä ollaan hallittu ja tykitetty vastustajan veskaria liukuhihnalta, nyt ei pienintäkään ideaa.

- Mika Skyttä oli Kerhon paras (ja nyt menen oksentamaan...)

- HIFK oli helvetin hyvä.

- Monta vuotta ollaan vitsailtu, että Raipe syöttäisi vaikka läpiajossakin. Sellaista ei ole The Raimo kuitenkaan tehnyt. Sen sijaan Harkins teki, huippujätkä :-)

- Kyllä se Laine ihan itsekseen sinne tontille parkkeerasi Kimin "maalissa".

- Levonen puhalsi ihan hyvin. Alussa tuli putkeen kolme jäähyä Kerholle ja sen jälkeen ei yhtä tarkasti enää vihelletty. Hyvä suoritus joka tapauksessa.

- lintu: Vihko veti ensin kyynärpäällä Kerho-pakkia takaviistosta päähän, Burström kuittasi puolen sekunnin päästä nyrkillä.

- Karalahden "taklaus"! Miten ihmeessä se pleksi kesti tuon? Jere vetää puolen kentän vauhdilla, niin kovaa kuin hokkareista pääsee. Sillanpää toki näkee höyryjyrän tulon jo sieltä 10+ metrin päästä, joten ei ole mitään ongelmaa väistää. Ei ollut kaukana, että Jermu olisi kannettu paareilla kaukalosta aivotärähdyksen saaneena :-)

- Kerhon hyökkäyksessä yhtään pelaajaa ei ole roolitettu.

- Karalahden maalissa nähtiin kauden surkeinta puolustuspelaamista. Ensin Sicak ja Heino vartioivat toisiaan ja antavat kaverin mennä yksin läpi. Yhtäkään luistelupotkua omiin ei Heino ota, joten Jere pääsee lyömään tyhjiin paikasta, joka olisi pitänyt olla helppo purku.

- Hyvät naiset ja herrat, FPS tänään: 12 Aki Heiiiino, 26 Janne Laakkonen!

- Onnittelut sarjakärjelle.

- Ensimmäistä kertaa hyvää metakkaa Jääsuulissa (aiemmin HPK pääsääntöisesti niskan päällä => hissua). Kuitenkin...

- You only sing when you're winning (reilusti)
 

HOOPEEKOO

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hirveetä peliä jumalauta, siis meiltä! Hifkille ja faneille onnittelut ansaitusta voitosta, ritaripaidat saavatkin sitten katsoa joka jamppa peiliin. Pakko tunnustaa et ku katteli Pärän peliä niin ikävä oli miestä takaisin meidän riveihin.
 

JanJ

Jäsen
Re: Re: Kumpi vai kampi

Viestin lähetti Hande78
No kyllä SE piru vie OLIKIN! Vaikka Kimi onkin ylivertainen kiekkomies, ei nyt sentään tarvii noin paljon antaa muille eteen...

Hidastuksesta näkyy, että ei ollut.
Nollamies mikä nollamies. Viitaluoman kohtalo voisi tehdä hyvää.

Viestin lähetti leivoja
Kokoakin on tullut kesän aikana lisää...
Jep. Rasvaprosentti on noussut. Ihan oikeasti.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Re: Pahoitteluni kaikille

Viestin lähetti Carlos

Gredulle terveisiä, oli hauska tavata ja otetaan joskus uusiksi ajan kanssa. Mukavaa että (mitä ilmeisimmin) nautit pelistä. ;-)

Samat sävelet täältä. Oli kiva tavata "miestä" nimimerkin takaa ja helvetin hieno oli pukeutuminen, varsinkin väri.

Ja Bruder Carlos: Danke fuer der Tuoppi! (unohtui kiittää).
Otetaanko uusiks am Donnerstag?

Ai, että matsistako? No jätetään sanomatta koska kaikki oleellinen on jo tänne kirjoitettu,.... paitsi yksi asia.
On muuten kliffaa kun on näin tasainen sarja ja silti IFK johtaa :-)
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Viestin lähetti Flonaldo


- You only sing when you're winning (reilusti)

Tää lienee ihan loogista. Olen käsittänyt, että kyseessä on voitonlaulu - ts. laulu, jolla kiitetään joukkuetta pisteistä. Muutenkin B2:lta ihan hyvä idea säästää hoilottelu vikalle pariminuuttiselle, sitä uudempaa lauluahan veisattiin toki aikaisemminkin. Fanclubin edustaja korjatkoon, mikäli puhelen basaa.

Matsistakin jotain, vaikka kaikki alkaa olla jo sanottu... Puolustus alkaa loksahtaa kohdalleen. Ajoittain sorruttiin edelleen turhaan juoksenteluun omassa päässä, mutta kokonaisuutena varsin tasapainoinen peli. Helpottaa taatusti hyökkäyksen paineita, kun tiedossa on että takana luutii varma puolustus ja voittoon riittää muutama maali. Stathokselle helpohko nollapeli.

Holma parantaa edelleen. On kumma, jos ei äijä jo hiljalleen ala olla kakkossentterimme. Harkinsin ohella se toinen pelinrakenteluun pystyvä keskushyökkääjä jengissämme. Sortuu ajoittain vielä junnumaiseen näpertelyyn, mutta lisää vastuuta ja peliaikaa, niin avot. Edun maalin arvoa nostaa se, että ketjukavereina eilen pelasivat samettikädet Luttinen ja Fagerstedt.

Saarinen jatkaa hyviä otteitaan. Kunhan vaan mies malttaisi olla yrittämättä pitkiä läpisyöttöyrityksiä avauksissa, eilen taisi seurauksena olla kaksi epätoivoista roiskaisua, joista molemmista pitkä kiekko. Pakiston heikoin lenkki oli Söderholm, joka tuntui hermoilevan etenkin alun ylivoimalla. Toivottavasti lopettaa yliyrittämisen piakkoin. Kurviselle en nykypakistossamme oikein keksi käyttöä, mies tuntui olevan vaikeuksissa omassa päässä. No, nolla onneksi säilyi sarakkeessa.

Jere parantaa matsi matsilta. Ei ehkä kuitenkaan man of the match -tittelin arvoinen eilen, vaikka maalin + pari mojovaa pommia tarjoilikin. Ajoituksen kanssa vielä hieman ongelmia, mutta kyllä se siitä. Kiekko pysyy lavassa ihailtavan hyvin, eikä sitä helpolla pois karvata. Vikan erän hirmupommissa saattoi olla, että mies ymmärsi lopulta vetää tarkoituksella ohi, sen verran rumaa jälkeä oli tiedossa mikäli pommi olisi osunut. No, en tiedä, tulipahan vaan mieleeni.
 

HotShot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmaankin kaikki oleellinen on jo sanottu, mutta pistetään nyt sitten vielä oma lusikka soppaan.

Tasaista suoritusta alusta loppuun eikä pahoja repsahduksia pelin aikana, joten suunta on oikea. Lisäksi voin kyllä yhtyä muidenkin näkemykseen siitä, että noin löysää HPK:ta ei ole ihan hetkeen jäähallissa käynyt. Se ei tietenkään vähennä IFK:n voiton arvoa. Rupeaa ehkä se "kotiapinakin" lähtemään joukkueen niskasta, kun peli kulkee ja kansa kannustaa...

Ja todetaan täältäkin; Harkins on kyllä aivan uskomaton, 3-0 oli upeaa katseltavaa. Todellinen syöttökone!

Tästä sitten jatketaan torstaina narrin kaatoon...
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyyyyllähän se oli balsamia haavoihin all over again. Koska mitä ilmeisimmin nautin pelistä (copyright Carlos) minun nähtiin itkevän onnestä neljännen maalin kohdalla. Eipä moista kuviota ole aikoihin näkynyt. Hienoa, että Pasi on saanut itseluottamuksensa takaisin ja Turre voitti aloituksen. Veli Cairnsin tuskaa on myös vaikea kohta seurata kuivin silmin:)

Kiitän herroja Carlos ja Svante saamastani ylenpalttisesta huomiosta ja häviän koneen ääreltä. Tekstiviestit toimii.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Nyyhkis, edelleen loistavaa tunnelmaa.

Jälkikommentti 2-0 maalista sille Kerho-miehelle, joka ihmetteli, miksi ihmettelin (voi luoja...), missä Kerhon pakit, edes toinen niistä, olivat. Flonaldon viestissä siitä tilanteesta tulikin olennainen. Molemmat ukot pelasivat Pärssistä, joka pääsi silti ampumaan. Tallas torjui Kerhon takaisin peliin, mutta toisen pakin paikalle liukui tuulennopea Jermu ja pisti kiekon maaliin. Tällaisia maaleja tehtiin HIFKille solkenaan viime kaudella. Pakkeina yleensä Saarinen - Hedberg ja jos maalissa oli Stathos, saattoi hän torjua jopa yhden ribarinkin originaalilaukauksen lisäksi. Siltihän se uppoaa, kun saa rauhassa tällätä. Surkea esitys Kerhon pakkiparilta, Tallasilla ei mitään osuutta maaliin. Päinvastoin, torjui Pärän läpiajon.

Ja Mikko Laine - loistavaa!!! Aina siellä, missä tapahtuu ja aina tarkoituksena toimittaa kiekko maaliin. Ihan selkeä veskarin blokkaaminen, mutta silti respektiä asenteesta ja tyylistä.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Viestin lähetti JHag
No, tämä oli kenties huono ilta Kerholta ja kauden ensimmäinen HPK-matsi, jonka näin. Mutta yllätys tämä valjuus oli minulle. Siltikin hatunnosto jääkiekon pelaamisesta vierailijalle. Ihailen suuresti tällaista meininkiä.
Viimeiseen seitsemään Kerhon peliin mahtuu viisi sellaista, joissa on tehty korkeintaan yksi maali. Noita ennenkin jäätiin kerran nollille. Kerhon maalisuhde on plussalla vain kahden ensimmäisen pelin ansiosta, joiden jälkeen se oli 12-2. Sen jälkeen on tehty kymmenessä pelissä 15 maalia ja päästetty omiin 21. Ei, se ei ollut huono ilta, vaan normaali, joskaan peliä ei hallittu enää edes näennäisesti.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
- lintu: Vihko veti ensin kyynärpäällä Kerho-pakkia takaviistosta päähän, Burström kuittasi puolen sekunnin päästä nyrkillä.

Okay, näin sen on täytynyt mennä. Itse en Vihkon "lyöntiä" huomannut, mutta jos näin oli niin kosto oli oikeutettu eikä kumpaakaan pitäisi pistää boksiin. Katsoin muutenkin tapahtumia "hieman" värillisten lasien läpi joten kommentteihini tulee suhtautua varauksella.


Vieressäni istui yksi kyrpiintynyt kerhofani jonka mielestä kumpikaan joukkueista ei kuuluisi playoffseihin. Ihmettelen vain kuka se kolmas joukkue joka ei pääse playoffseihin on?
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Sorry vaan IFK:n ja kerhon miehet, mutta en jaksanut lukea koko ketjua läpi jostain kumman syystä, joten saattaa tulla toistoa. Kerhon esitystä voi todellakin kuvata sanalla munaton. IFK tuli peliin aivan eri asenteella ja tämä näkyi kaikessa tekemisessä. Vaikka IFK saikin aikaan pahoja myllytyksiä kerhon päähän, niin loppujen lopuksi maalit tulivat pahoista henkilökohtaisista virheistä, jotka osaltaan kuvastivat kerhon asennetta.

Ensimmäisessä maalissa aivan luokaton purku(Mäkelä?), josta IFK pienen mylläkän jälkeen teki maalin. Toinen maali todisti jälleen sen, että Heinolla ei todellakaan ole mitään muuta kuin viihdearvoa. En ole jumalauta IKINÄ nähnyt tuollaista maalineduspelaamista, eikä ole varmaan Jalonenkaan, kun pisti Immosen kentälle tuon jälkeen. Omasta puolestani Heino saa vaikka levätä useammankin pelin. Kolmas maali menee helposti yhden miehen piikkiin. Laakkonen tarjoili sellaisen namun omalla sinisellä, että siitä maali pitääkin tehdä. Neljännessä maalissa hävittiin oman pään aloitus 100-0, ei siitä sen enempää.

Kehun kuitenkin yhtä miestä kerhosta. Tony Virta esitti jälleen äijämäisiä otteita, vaikka parempaakin voi mieheltä odottaa. Mitä tulee Heinon lepuuttamiseen jatkossa, meillä on yksi ongelma. Tuukka Mäkelä. Tuukka ei muuten ajanut itseään ulos tässä pelissä samalla tavalla kuin yleensä, mutta kiekollinen peli... Aivan käsittämättömiä avauksia, huonoja purkuja ja sitten se oman maalin yritys lopussa. Sille ei voinut kuin nauraa. Heino vai Mäkelä - mahaan vai päähän. Ikuisena narsistina valitsen mahan.

Järviselle pointsit hienosta takarautakynästä. Kuvasti joukkueiden tasoeroa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Viestin lähetti Flonaldo
- Karalahden maalissa nähtiin kauden surkeinta puolustuspelaamista. Ensin Sicak ja Heino vartioivat toisiaan ja antavat kaverin mennä yksin läpi. Yhtäkään luistelupotkua omiin ei Heino ota, joten Jere pääsee lyömään tyhjiin paikasta, joka olisi pitänyt olla helppo purku.

- Hyvät naiset ja herrat, FPS tänään: 12 Aki Heiiiino, 26 Janne Laakkonen!

Palaan vielä tähän Joren(hoh hoh) maaliin. Pärssinen hienolla syötöllä yksin läpi, mutta Tallas pelastaa tilanteen vastaan syöksymällä. Pärssinen ajautuu Tallasin ohi, jolloin Sicak seuraa miestä. Perästä liukuu Heino, joka ei edes vilkaise taakseen, vaan liukuu myöskin runsaasti maalistaan ulkona olevan Tallasin ohi. Ihme ja kumma, kiekko ajautuu torjunnasta taaksepäin ja Karalahdella on helppo työ ylhäisessä yksinäisyydessään toimittaa se maaliin. Kiekko olisi ollut helposti siivottavissa tuossa tilanteessa, jos pelaajan ajatukset olisivat olleet edes tällä pallolla. Vähintä mitä tuossa tilanteessa pitää tehdä on heittää ympäri, ja pelata takaa tulevan pelaajan maila ulos. Käsittämätöstä.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Harkins

Katsoin himassa videolta Kiben maalin, jonka Harkins syötti. Jumalauta, en ole piiiiiitkään aikaan nähnyt noin upeaa maalia. Äijä on face to face molarin kanssa, harhauttaa tämän, ja syöttää Kibelle. Harkins on aivan uskomaton peluri. Olen todella iloinen että hän pelaa meidän jengissä.
Eilisessä pelissä oli myös kiva todeta, että niitä maaleja tekee muutkin kuin ykkönen.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Tilatiili

Ymmärsinkö Tallasin jäähyn oikein? Kiekon sulkeminen maalin takana? Tuomarihenkiset apuun!


No tuosta tilanteesta olisi voinut antaa muutaman jäähyn.

Ensin Kuhta pääsee puolittain läpi ja häneltä vedetään jalat alta. Samassa rytäkässä maalin taakse ajautuu Tallas, Kuhta, ja joku HPK:n pakki kiekko tässä vaiheessa Tallasin alla maalin takana. Sitten Tallas potkaisee maassa maaten Kuhtaa pohkeille ja käsittääkseni jos potkaisee toista pelaajaa pitäisi joku käyttäri tulla oli potku kuinka kova/vaarallinen tahansa?? Tässä tapauksessa ei ollut kyllä mikään *FINISH HIM* potku mutta kuitenkin... :)
 

Mario 66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, PITTSBURGH PENGUINS
HPK:sta

Pitkästä aikaa tuli käytyä katsomassa Kerhon vieraspeliä ja ei muuta voi kuin päätä pyörittää...Kerhosta on tullu entisaikojen Jyppi, hajuton, mauton ja väritön..

Valmennuksesta:
On se kumma, ettei edes aikalisää valmennustroikka saanut otetuksi, vaikka peli oli karmeeta katsottavaa koko ajan.Jalonen perää vastuunottoa ja yritystä pelaajilta, mutta samaa voi sanoa valmentajillekin...Vanhat kulta-ajat ja meriitit ovat jo mennyttä elämää..rukkaset käteen ja hommiin!!

Pakeista:
Tuulola ei voi olla koko aikaa kentällä, joten kyllä muidenkin on pelattava..Ylivoimalla pisti silmään, että eihän pakit edes uskaltaneet ampua, vaan hakivat jotain bobbyorr-syöttöjä...

Hyökkääjistä:
Minkään joukkueen ykköskenttä EI SAA hävitä omaa peliään 4-0, oli peli mikä hyvänsä..Toke sntään yritti jotain, mutta laihaksi sekin jäi...

Kuha on aivan yössä ja sama pätee häneenkin, viime vuoden saldot ei enää merkitse mitään..asenteen on muututtava.

Burström on edelleen täysin turha mies ainakin kakkoskentässä, eikä ulkomaalaista ole muualle syytä siirtääkään, eli mies vaihtoon vaan..Louhen Jykä ei enää edes taklaa...eikä tee mitään muutakaan...Mikä vialla? Vilttikomennus voisi tehdä terää...

Huolestuttavinta koko pelissä oli se, että Mika Skyttä oli joukkueen parhaimmistoa, hän edes yritti pelata...

Tässä oli taas paatosta tarpeeksi, tuli vaan niin epätoivoinen olo pelin jälkeen...Haalarit jalkaan koko joukkueelle, josko se peli siitä aukeasi...;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös