HIFK Fotboll

  • 363 064
  • 1 713

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kaikki muut tulivat lainaamassani viestissä mainittua paitsi se oleellisin, kannattamansa joukkueen voitto. Ihan sama vaikka tulee Esa Tikkasen perseen kautta kolmen katsojan läsnäollessa. Mutta bulia rödaa vaan sinnekin, ensi kaudella toivottavasti lisää näitä. Sehän on nyt HIFK:sta kiinni, Klubi säilynee sarjassa. Saattaa jopa vaihteeksi voittaakin sen.

Tuo pitää kyllä paikkansa jääkiekon pleijareissa, silloin ei seurata mitään viihdettä vaan haetaan sitä voittoa. Sitä kun lukuisia maajoukkueen vieraskarsintoja käy katsomassa, niin tietää jo mennessään, että ei kuitenkaan voida voittaa, niin se on sitten erilaista.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
http://hifkfotboll.fi/copa90-stadinderby/ Maailman isoin jalkapallomedia vieraili Stadin Derbyssä. Hieno video ja rutkasti kansainvälistäkin näkyvyyttä, Pelkästään Copa90:n YouTube-kanavalla on yli miljoona tilaajaa.

Tänään sitten vastassa sarjajumbo VPS kotona. Näistä peleistä tarvitaan kyllä se 3 pistettä, ettei mene loppukausi vaikeaksi. KTP ja Jaro ovat jo todella lähellä, toki IFK:lla on 2-3 peliä noita kahta vähemmän pelattuna. VPS on viime aikoina ollut suhteellisen hyvässä vireessä, viimeiset 5 matsia 2-2-1.Täydet pisteet kuitenkin tänään tilauksessa, jotta tulee vähän hajurakoa takaa tuleviin. Lassas ja kapteeni Halme palaavat kokoonpanoon pelikielloistaan. Otteluennakko: http://hifkfotboll.fi/mamma-rosan-otteluennakko-hifk-vps-halme-ja-lassas-palaavat-kokoonpanoon/

Vähän on ukkosta ja sateen uhkaa ilmassa, mutta ei anneta sen häiritä. Jengi lehtereille ja äänijänteet auki.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pitkästä aikaa kotivoitto ja numeroista päätellen helppo sellainen, mutta 3-0 antaa ehkä turhan ruusuisen kuvan pelistä. Aika nihkeätä se oli ensimmäisen tunnin ajan ja etenkin toisen jakson alussa VPS painoi vahvasti päälle, mutta johtomaali taisi katkaista selkärangan - tai vapautti HIFK:n pelin. Tyytyväinen voi kuitenkin olla, kun VPS on viime aikoina ollut varsin hyvässä vireessä. Eikä HIFK:nkaan kohdalla voi nyt varsinaisesti mistään lamasta puhua, kun äskettäin kaksi TOP3-joukkuetta on joutunut tyytymään tasapeliin ja nyt takana on kolme tappiotonta peliä. Lisäksi HIFK:lla on vähiten pelejä pelattuna - yhdellä voitolla lisää joukkue olisi kuudentena.

Maajoukkuetauon jälkeen vastassa on Ahvenanmaan serkut vieraskentällä. Vierasvoiton hakemisen ei pitäisi olla mitenkään mahdotonta - siellä on mennyt viime aikoina erittäinkin mollivoittoisesti. Toivottavasti kurssi ei ehdi kääntyä tauon aikana.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Puolustukseen tulee kaivattua vahvistusta, kun Sauli Väisänen siirtyy loppukaudeksi lainalle AIK:sta. HIFK:ssa rupeaa olemaan aika mukava määrä näitä U21-maajokkuepelaajia. Uutisen kommentin perusteella voi siis päätellä, että sen testissä olleen skottipelaajan kanssa ei päädytty sopimukseen, vaikka kyseinen pelaaja ilmeisesti oli sunnuntaina alkulämmittelyssä mukana.

HIFK:n uutinen aiheesta.
 

Jindebyne

Jäsen
Sauli Väisänen on erinomainen vahvistus loppukaudeksi, jopa paljon parempi kuin osasin odottaa. Onkohan Aho pidempään pois?

Hyvin Honsun "tyylinen" hankinta ja uskon, että tulee omalta osaltaan tilkitsemään puolustuksen loppukaudesta siltä osin, että jengi päätyy top8 joukkoon.

Samalla HIFK ilmoitti, että siirrot olivat tässä, eli mystinen skotti jäi tulematta.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sauli Väisänen on erinomainen vahvistus loppukaudeksi, jopa paljon parempi kuin osasin odottaa. Onkohan Aho pidempään pois?

Hyvin Honsun "tyylinen" hankinta ja uskon, että tulee omalta osaltaan tilkitsemään puolustuksen loppukaudesta siltä osin, että jengi päätyy top8 joukkoon.

Samalla HIFK ilmoitti, että siirrot olivat tässä, eli mystinen skotti jäi tulematta.

Tuo mystinen skotti oli ainakin VPS-matsin lämmittelyissä mukana, joten ainakin on joukkueen kanssa treenannut, ilmeisesti ei sitten vakuuttanut HIFK:ta kun ei saanut sopparia. Kyllähän tuonne pakistoon tarvitsi täydennystä, vaikka Aho olisikin kunnossa, sen verran ohuella materiaalilla HIFK meni kesän aikana. Lisäksi siellä on tulossa otteluruuhkaa, joten rotaatiota tullaan tekemään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kauden viimeinen IFK-kohtaaminen päättyi Maarianhaminan 1-0 voittoon, ainoan maalin teki Forsell pilkulta. Itse asiassa ensimmäinen tappio, jonka jälkeen tuntui siltä että HIFK olisi ansainnut pisteitä. Ei ollenkaan huono esitys, vielä ihan viime sekunneillakin Kastrati oli lähellä tasoitusta vaparin jälkitilanteesta. Väisänen pelasi ok-pelin, vaikka rikkoi tuossa rankkariin johtaneessa tilanteessa. Veikkausliigan sivulla lukee edelleen, että rikkoja olisi ollut Kuusijärvi, mutta väitän toisin. Tilanne tosin lähti alunperin liikkeelle Kuusijärven möhläyksestä. Selotusta oli mielenkiintoista seurata, kun selostaja kutsui ison osan ajasta sujuvasti molempia joukkueita IFK:ksi.

Alapuoliskon joukkueista vain VPS sai täyden pistepotin, joten putoamiskamppailu tiivistyy. Samalla tuli ehkä pientä pesäeroa kuuden kärjen ja kuuden hännän välille, mutta joukkueilla on niin eri määrät pelejä, ettei kovin luotettavia ennustuksia voi tehdä. Kärjessä HJK hävisi "taas", mutta RoPS ja SJK eivät ottaneet kuin tasapelipisteen verran kiinni eroa.

Ensi viikolla onkin sitten lyhyen ajan sisään kaksi kotipeliä - maanantaina KuPS ja torstaina jälleen VPS. Sekä vielä viikon päätteeksi sunnuntaina vieraspeli Lahdessa.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Nyt taitaa kyllä kotitaika särkyä, kun KuPS johtaa ekan puoliajala jälkeen 0-3. Ilmeisesti paukut säästetty torstain VPS-matsiin kun kokoonpanossakin on lähes puolet sellaisia jotka eivät normaalisti avauksessa ole. Keskikentällä ei tunnuta juuri pärjäävän vastustajalle ja laidat vuotavat niin aika helpohkosti KuPS saanut tehdä sen 3 maalia.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Hyvä jumala sentään. Eka puoliaika oli niin hirveää paskaa, etten ole aiemmin nähnyt. Puolustus oli totaalisen kassalla ja maaleja sai iskeä helposti.
Toisella puoliajalla skarpattiin ja tulihan sieltä se laihaksi lohduksi jäänyt kavennus.
Torstaina voidaan sitten mielellään olla hereillä heti alusta asti.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäisen puoliajan kaltaista sontaa ei ole nähty sitten Moilasen kauden. Etenkin KuPS:in toinen ja kolmas maali saivat suorastaan leuan loksahtamaan lattialle - mitä helvettiä te oikein teette? Toinen puolikas oli jonkinmoinen kasvojenpesu, mutta tuskin KuPS yritti enää täysillä tässä otteluruuhkassa. Voitolla olisi noussut mukavasti kerralla kaksi sijaa ylöspäin, mutta nyt taulukon yläpuolisko taisi karata melkein lopullisesti. Seuraavat kaksi kotipeliä (VPS, KTP) ovatkin sitten erittäin tärkeitä tai rupeaa kuumottamaan oikein kunnolla. Onneksi viikonlopun aikana muutkaan häntäpään joukkueet eivät keränneet tasapelipisteitä enempää, joten mitään radikaalia muutosta putoamisuhan suhteen ei tapahtunut. Noh, torstaina taas ykkösmiehistö kentälle ja ehkä se siitä.

Se piti vielä mainita, että "onneksi" se "kotitaika" vihdoin murtui. Kyllästytti jo kuunnella juttuja siitä, kun tasapeli on kuitenkin kaksi pistettä vähemmän kuin voitto, mutta vain pisteen enemmän kuin tappio - jos pieni bubismi sallitaan.
 
Viimeksi muokattu:

Jindebyne

Jäsen
Ottelu ratkesi HIFK:n sysipaskaan ensimmäiseen puoliskoon. Toisella puoliajalla kotijoukkue sai maalin ja muutama paitsiokin liputettiin.

Jos funtsii tätä hieman käänteisesti niin tämä oli näistä kauden vikoista matseista juuri se mikä "pitikin" hävitä. Torstaiksi jengillekin jäi varmasti vitutus tämän illan esityksestä ja VPS:ää vastaan luulisi kentälle jäävän kaiken sen mitä varastosta löytyy ja sillä pitäisi pistetili karttua. Lisäksi tämä kotitaika on nyt finito, joten tämäkään ei enää voi olla ajatuksissa. Raivo päälle ja voitto torstaina.

Kierros ei mikään katastrofi tappiosta huolimatta ollut kun KTP kairattiin myös kotikentällään ja VPS sai tyytyä tasuriin.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Sellainen peli sitten. 0-3 vaasalaisia vastaan, tällä kertaa oltiin ottavana osapuolena. Ei saatu VPS:n bussia murrettua millään. Sitten vielä 0-1 tilanteessa Kuusijärvi saa suoran punaisen kortin jonka jälkeen joudutaan hakemaan riskillä tasoitusta vajaalla ja VPS sai iskettyä helpohkosti pari maalia. Jännäksi rupeaa menemään tyvipäässä kun suora putoamispaikka ja karsijan paikka ovat enää kolmen pisteen päässä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aika syvällä joukkue nyt ui. Sikäli edellisen VPS-kohtaamisen vastakohta, että peli ei ollut niin selvä kuin numerot näyttivät. Väisäsen karmea hassi ja Kuusijärven ulosajo näkyivät taululla. OK eka jakso, karmea toinen - eli myös maanantain vastakohta. VPS on nyt sen verran hyvässä vedossa, että taitaa putoamiskamppailu mennä HIFK:n, Jaron ja KTP:n väliseksi. KTP:tä vastaan on siis vielä kaksi peliä, joten niistä voitot ottamalla on jo aika vahvalla. Jaroon ei enää pysty itse vaikuttamaan. Sunnuntaina Lahdesta olisi kaikki 0 pisteen yli menevä positiivinen yllätys, mutta tärkeintä olisi että joukkue saa alle hyvän pelin ennen elintärkeää KTP-peliä keskiviikkona.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Aika syvällä joukkue nyt ui.

Mitenköhän kauden ensimmäinen kotitappio vaikutti tähän esitykseen. Uskon sillä olleen jonkinlaista vaikutusta ja putken poikkimeno ei ollutkaan helpotus vaan loi tästä ottelusta melkoisen pakkovoiton nähdyin tuloksi.

Jo heinäkuussa "toivoin" sitä kotitappiota homman normalisoimiseksi. Taivas tietää olisiko tältä katastrofilta voitu välttyä, jos sellainen olisi tullut aikaisemmin.

SJK, 2x Lahti, kovakuntoinen Ilves ja sellaisia pelejä tässä jäljellä ennen kauden (tai runkosarjan) päättävää Inter-peliä. Onhan tietenkin muillakin hankalia pelejä eikä viitsisi vielä kaivaa taskulaskinta, mutta jollain ilveellä Lahdesta pitäisi joku 0-0 raapia tai tosiaan edes vahvalla esityksellä joku pieni tappio.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Väisäsen karmea hassi.
Tämä muuten oli oikein esimerkki miten sen pallon olisi voinut helpolla pelata laitaan ja purkaa tilanne, mutta hienosti lähdettiin hakemaan jotain ristikkäin pelaamista, johon kaveri ei ollut alkuunkaan samalla aaltopituudella ja sitten vielä oltiin aivan ovet auki omista puolustusasetelmista tämän takia. Not nice. Kolmas maali tosiaan tulikin sitten HIFK:n hakiessa riskillä maalia, "oikeat numerot" olisivat olleet about 0-1.
Samperi jos tämä nyt menee joksikin putoamistaisteluksi kuitenkin, vaikka keskikastin kiinnitys näytti jo suht varmalta kesällä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Lähinnä naurattaa. Niin tuttua IFK:ta. Otetaan dunkkuun himassa ja käydään sitten vieraissa raiskaamassa.
Mutta vittu, että on siistä. Törkeän upea olo.
Ei haittaa tietenkään, koska pisteitä tarvittiin ja tarvitaan vieläkin. Matsia en nähnyt,mutta 0-5 taululla ei kerro ihan paskasta pelistä.
Loistavaa Röda.
 
Viimeksi muokattu:

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Mitä siellä Lahessa on tapahtunut? :D Harvoin näkee tollasia lukemia Veikkausliigassa, ja varsinkin kun HIFKin kertoimet huito ennen peliä jossain 5.50 tuntumassa. Ja eipä tuo Lahti ole montaa peliä tällä kaudella hävinnyt himassa.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Mitä siellä Lahessa on tapahtunut? :D Harvoin näkee tollasia lukemia Veikkausliigassa, ja varsinkin kun HIFKin kertoimet huito ennen peliä jossain 5.50 tuntumassa. Ja eipä tuo Lahti ole montaa peliä tällä kaudella hävinnyt himassa.

Aivan luokatonta puolustamista Lahdelta noissa maaleissa, varsinkin kahdessa vikassa ei hirveästi näyttänyt enää nappaavan. En sitten tiedä onko tuolla tultu rotsi auki peliin kun ollaan katsottu että vastustaja on hävinnyt rumin lukemin viikon kaksi aikaisempaa peliä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toivotaan, että tämän pelin myötä HIFK ei lähde rotsi auki keskiviikon KTP-peliin... Oli kyllä mukava yllätys, että tästä matsista tuli täysi pistepotti ja kun tällä hetkellä pahimmiksi kilpailijoiksi mieltämäni Jaro ja KTP hävisivät, ei kuumota enää niin pahasti kuin torstain tappion jälkeen. Toki VPS:kin pysyi takana 3 pisteen päässä ja kun HIFK:lla on vielä 1-2 peliä vähemmän pelattuna kuin takaa-ajajilla, olisi jo keskiviikon pelin voittamalla aika varmasti poissa ainakin suoran putoajan paikalta.

Maalivahtivalinta voikin olla vaikea seuraaviin peleihin. Erikssonia ei juurikaan voi syyttää kolmen tappion putkesta, mutta tiiviillä ottelutahdilla ja kun kahdessa viimeisessä pelissä oli mennyt 6 maalia omiin, oli mielestäni ihan oikea ratkaisu laittaa tänään pitkästä aikaa maaliin Johansson. Tänään olisi tullut varmaankin voitto vaikka kenttäpelaaja maalissa, mutta silti Veikko otti pari gamesaveria Lahden harvoista paikoista.

Tulipa mieleen, että tämän voiton myötä SJK on ainoa jengi, jolta HIFK ei ole vienyt pistettäkään - sama tilanne kuin vuonna 2012 Ykkösessä. Jospa tilastopiste/pisteet tulisi vihdoin reilun viikon päästä maanantaina.
 

Bromse

Jäsen
Kyllähän IFK:lla ihan hyvät asemat on loppukaudeksi, jos ja kun sarjapaikan säilyttäminen on se ykkösprioriteetti. Joukkueella on 32 pistettä kasassa, ja uskoisin kahdesta KTP -pelistä tulevan ainakin kolme pinnaa lisää. Vaikkakin kotipelit Lahtea ja Interiä vastaan, sekä vieraspeli Tammelassa on tiukkoja matseja, en pitäisi sitä suurena yllätyksenä jos noista jotain matkaan tarttuisi. Vaikka nyt ennätystasainen sarja on menossa, ei 35 pisteellä ole Veikkausliigasta koskaan pudottu.

Ei mikään helpoin tilanne ollut Lahteen lähteä, se odotettu suvantovaihe päällä ja peli umpisolmussa kahden kotitappion myötä. Honsu oli ilmeisen hyvin joukkueen sytyttänyt, ja varmasti iso näytönhalu oli kundeilla pelata. Siinä mielessä toki Lahti-away tuli "hyvään" saumaan, kun joukkueelta ei oikein kukaan mitään odottanut. Lahti on vaikea paikka vierasjoukkueille, ja kotijoukkueella tähtäimessä vahvasti europaikat. Rennolla ja määrätietoisella pelaamisella kuitenkin tehtiin murhaavaa jälkeä, ja toivottavasti samalla pelisysteemillä lähdetään KTP:n kimppuun. Voittavaa kokoonpanoa on aina ikävä lähteä sörkkimään, mutta on siellä silti vaihtoehtoja pelipaikoille. Rahimin tilanne on vähintään omituinen, kun ei mies ilmeisesti loukkaantunut ole, mutta ei silti ollut joukkueen kokoonpanossa parissa viime ottelussa.

Honsu voisi melkein ottaa lopuille vierasreissuille Muden tsygän lainaan, kun kundit näköjään haluaa pistää valmentajankin välillä tiukoille.

Toivottavasti lätkä-IFK:n puolelta tulisi jengiä messiin Soneralle keskiviikkona, kotiyleisön tuki on taas iso juttu kun pelataan näitä syksyn pelejä.

Tulipa mieleen, että tämän voiton myötä SJK on ainoa jengi, jolta HIFK ei ole vienyt pistettäkään - sama tilanne kuin vuonna 2012 Ykkösessä. Jospa tilastopiste/pisteet tulisi vihdoin reilun viikon päästä maanantaina.

Jos en ihan väärässä ole, ei IFK ole voittanut SJK:ta koskaan. Ei ois huono paikka tehä tähänkin asiaan muutos vielä tämän kauden puolella.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valju 0-0. Aika mitäänsanomaton olo siitä jäi - voitolla olisi jo aika varmasti säästynyt jumbosijalta, mutta tärkeintä että ei ainakaan tullut tappiota. Toinen "taistelupari" Jaro-KuPS pelasivat myös tasan, joten taulukon alakerran suhteen ei tapahtunut muutoksia ja pelejä on jäljellä 4-5. HIFK:lla ja VPS:llä yksi enemmän kuin KTP:llä, Jarolla ja KuPS:illa. Pitäisihän tuon piste-eron riittää säilymiseen mutta... ei vaan pääse eroon ikävistä kutinoista ennen kuin se on varmaa.

Parasta illassa oli Johanssonin toinen nollapeli putkeen. Kenties loppukauden pelaava veskari on siinä? Jokunen hyvä paikka IFK:lla oli - parhaana ehkä Sihvolan pusku. Muuten oli kyllä ihan liikaa pallonsiirtelyä, kun olisi pitänyt vain vetää ja aika käsittämättömiä kämmäilyjä useita. Väisänen oli taas lähellä tarjoilla ilmaisen maalin vastustajalle - ei oikein voi enää laittaa alkukankeuden piikkiin. Skarppiutta kaivattaisiin sinne.

Seuraavasta pelistä SJK:ta vastaan ei ole kamalasti odotuksia, mutta rupeaa nämä HIFK:n tulokset olemaan sen verran absurdeja odotuksiin nähden, että katsotaan nyt. Josko siltä huonommalta JK:lta irtoaisi edes tasapelin verran apuja ensi sunnuntain KTP-pelissä.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Seuraavasta pelistä SJK:ta vastaan ei ole kamalasti odotuksia, mutta rupeaa nämä HIFK:n tulokset olemaan sen verran absurdeja odotuksiin nähden, että katsotaan nyt. Josko siltä huonommalta JK:lta irtoaisi edes tasapelin verran apuja ensi sunnuntain KTP-pelissä.
Itselläkään ei ollut kamalasti odotuksia SJK-pelistä, mutta voittohan sieltä lopulta tuli. Samalla mentiin myös sarjataulukossa KuPSin ohi. Suoran putoajan ja karsijan paikalle on nyt 8 pojoa ja jos edes tasuri saadaan sunnuntaina Kotkasta niin suora putoaminen ollaan vältetty matemaattisestikin. Johansson piti nyt kolmannen nollan putkeen ja todella tärkeään paikkaan, joten jonkinlainen onnenkalu hän tuntuu olevan HIFK:lle. Puolustus toki on petrannut huomattavasti KuPS ja VPS-peleistä.
Honkavaara pääsee juoksemaan nyt Soneralta kotiinsa Tuusulaan, mitenköhän mahtaa olla sunnuntaina, uimalla takaisin Stadiin Kotkasta?
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Honkavaara pääsee juoksemaan nyt Soneralta kotiinsa Tuusulaan, mitenköhän mahtaa olla sunnuntaina, uimalla takaisin Stadiin Kotkasta?
Sami Okkonen näkyy tuota ehdottaneen jo Twitterissä... Jospa kuitenkin soutaminen riittäisi? Viimeisestä vieraspelistä Tampereelta voi sitten vaikka hyppiä yhdellä jalalla kotiin.

Kyllä suora putoaminen on jo niin monen liikkuvan osan takana, että voi sanoa että se on käytännössä vältetty. Jos KTP saa täyden pistepotin lopuista peleistään se päätyisi 37 pisteeseen. Tuohon sisältyy voitto VPS:stä, joten VPS voisi saada korkeintaan 38 pistettä. Sen lisäksi vielä Jaronkin pitäisi mennä ohi. Tuskin IFK:kaan sentään nollilla vetää loppukautta, joten... aika epätodennäköiseltä karsintakin tuntuu.

Elättelin toivoa, että HIFK saa tästä edun, että RoPS pelasi oman pelinsä jo eilen. Nyt SJK:n oli tavallaan "pakko" voittaa ja ehkä se näkyi. Jo ensiminuuteilla HIFK:lla oli kaksi hyvää maalipaikkaa, joista toinen päättyi heppoiseen vetoon liki ihanteelliselta paikalta ja toinen ylärimaan. Tulihan se palkkio sitten lopulta Korhosen maalin muodossa. Kun tuossa näki sen Urheiluruudusta, niin eipä ollenkaan ruma kuvio... SJK painoi toisen jakson, mutta jälkeenpäin ajatellen mitään kovin vaarallista paikkaa ei lopulta ollut ja Johansson hoiti loput.

Niin ne tilanteet muuttuu. Siinä missä vielä reilu viikko sitten kuumotti tosissaan, on nyt 6. sija ja sen myötä ylimääräinen kotipeli ensi kaudeksi realistisella etäisyydellä. Olen kuitenkin tyytyväinen edelleen siihen, että sarjapaikka säilyisi ja tuli sitä Klubiakin kiusattua, vaikka nykyisen kuntokäyrän aikaan vähän harmitaa, ettei derbyvoittoa tullut.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Vaikka täällä on pitkään pohdiskeltu että pudotaanko vaiko ei niin meillä on muuten saman verran tappioita kuin sarjakakkosella, mestaruudesta taistelevalla SJK:lla eli yhdeksän. Tasurit jos olis kääntyneet voitoiksi niin oltaisiin taistelemassa paikasta Mestareiden Liigassa :|
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös