HIFK erotti Francisin ja Coolenin

  • 197 945
  • 667

Peeveli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jeihki kirjoitti:
Komppaus. Oli oikein hyvä ja asiapitoinen teksti Sihvoselta.

Niin ja aiheeseen. Eiköhän tätä osattu odottaa, mutta hyvä näin. Paska vaan jos tulee iso kasa likapyykkiä taas, mutta ei sekään varmaan ketään kyllä yllätä.

Saattaahan sitä osua kun haulikolla oikein räiskii. Sihvosen mielipiteet kun näyttävät pikemminkin olevan seurauksia kuin mitään päätelmiä, vai mitä sanotte tästä aiemmasta mielipiteestä Francisista: http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/uutiset/article133282-1.html
 

scholl

Jäsen
Kyynikko kirjoitti:
Niin, ihmeellistä oli se että myös Zurich oli Francisin perässä, mutta olivat luopuneet aikeistaan kun saivat tietoonsa Bobin selkävaivat.

Herää kysymys, että mihin vakuutusyhtiö olisi Francisia tarvinnut.
 
Aeroman kirjoitti:
Eikös nämä kaikki ameriikasta tulleet valmentajat kuulu paikalliseen valmentajienyhdistykseen, jolla on varmaan asiansa osaavaat lakimiehet takanaan. Kannattaa Penan ainakin tarkistaa oman seuransa lakimiehen taidot jo tässä vaiheessa, jos kuitenkin alkaa kuulumaan jotain vaatimuksia valtameren takaa.

Hesarin urheilublogissa spekuloidaan tällä asialla (mahdollisella oikeusprosessilla):

http://blogit.hs.fi/pressikatsomo/?p=338
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dunlop kirjoitti:
Täysin oikea ratkaisu IFK:lta. Kyllähän se niin vaan on, että tämä oli ainoa tehtävissä oleva temppu, joka HIFK:n pitikin tehdä tässä vaiheessa. Leveä hymy levisi ainakin minun huulilleni, kun näin Jatkoajan etusivun.

Nyt sitten vaan uutta matoa koukkuun, kyllä tämä tästä vielä!

Ota nyt sinustakaan selvää. Toissapäivänä kirjoitit seuraavaa:

Dunlop kirjoitti:
Itse katsoisin vielä 1-3 matsia tuossa joulun jälkeen, ennekuin lähtisin kaksikkoa Coolen-Francis erottamaan. Nythän Franciksen pitäisi hioa kuvioitaan ja koittaa saada pelisysteemiä pelaajien päähän

Lisäksi sanot että kyllä tämä tästä?

Dunlop kirjoitti:
Joopa joo. Niin onhan se jengi ihan oikeasti hyvä, kaksi liigatasoista kenttää.
Ja koutsi tunnetusti erittäin hyvä. Just joo!

Dunlop kirjoitti:
Oikeastaan kolmoskentän pelureista ainoastaan Turre Järvinen on liigatasoinen kaveri eli kyllä tällä hetkellä voitaisi hyvin sanoa, että meillä on vain kaksi liigatasoista ketjua kasassa.

Melko erikoista etten sanoisi, mutta pääasia lienee, että viestejä sataa kymmenkunta päivässä.

Niin ja sitten itse asiasta. Tämä oli jo aika kauan selvä, että Francis ja Coolen lähtee. Eikä siinä mitään, ainoa oikea ratkaisu tässä vaiheessa. Miten tähän päädyttiin? Sitä kysymystä voisi Pena pyöritellä nyt ihan rauhassa omassa päässään. Jännä nähdä kuka on uusi valmentaja, mielenkiintoisia nimiä pyörii ilmoilla.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Menemättä sen tarkemmin Francisin pelillisiin tekemisiin HIFK:ssa niin on pakko todeta että nyt on HIFK:n organisaatio tehnyt niin paljon mokia että täytyy vain ihmetellä miten esim. liikemaailmassa menestynyt Tuohimaa pystyy moiseen.

Ensinnäkin, lausuntoja joka suunnasta. Äänessä ovat olleet Moberg, Tuohimaa, Kife ja Pena. Siis mitä vittua?? Äärimmäisen epäammattimaista toimintaa, varsinkin kun lausunnot menee pahasti ristiin ja toisten lausuntoja kommentoidaan negatiivisesti. Yksi tyyppi antaa kaikki lausunnot ja muut ovat turpa tiukasti kiinni. Aivan uskomatonta spedeilyä HIFK:n hallitukselta.

Toisekseen, erotus alkoholismiin vedoten (nyt käytettävissä olevan tiedon perusteella). Jösses sentään, tätä on Suomessa helvetin vaikea todistaa oikeudessa. Pitää olla lääkärin lausunnot, todisteet siitä että Francis on kieltäytynyt hoidosta, todisteet yleensäkin että ko. ongelmaa on. Se että vetää brenkkua joka ilta ei todista yhtään mitään, pitää olla todisteita että duunissa ollaan kännissä/darrassa.

Sitten vielä tämä palkkaus. Kaverilla selkä klesana, kaikki muut tuntuvat sen tietävän mutta Pena ei edes pyydä lääkärintarkastukseen. WTF?? Uskomatonta.

Missä tahansa muussa lafkassa koko johtotroikka olisi lempattu hiuksista vittuun mutta kun miehet valitsevat itse itsensä hallitukseen niin tuskinpa he sieltä itseään pois hoitavat.

Täytyy sanoa että Virmasen ja Ruutun sekoilut alkavat näyttää aika kevyeltä kamalta tähän verrattuna.
 

aragulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kazakstanin naisten harkitseva maajoukkue
vaihtuuko kurssi?

Moro!

Hivenen ihmetyttää nää "mediapotkut", vähän samanlaista mediapeliä kuin liiton uuden päävalmentajankin pestauksessa.
Ifk:n tämänhetkiseen vireeseen ei Francis ole varmastikkaan suurin syyllinen, miehenhän meriitit valmentajana tiedetään. Ehkäpä joukkueeen kokoaminen ei oikein ole onnistunut ja lisäksi kähinä/epätietoisuus joukkueen johtamisesta.
Kaikki brändit elävät ja ifk:n brändi kyllä kestää ja ehkäpä elollisuutta tarvittaisiin muualle organisaatioon kuin valmennustasolle.
Hivenen ihmettelen ja veikkaan ettei tuleva valmentaja (Summanen??) saa sen suurempaa nostetta kuin Francis parhaimmillaan joukkueeseen.
 

JJ IFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sunderland
Todellakin, Francisin erottaminen oli urheilullisesti ajateltuna ainoa oikea vaihtoehto. Nyt on edes mahdollisuus, että pystyisimme tästä suosta vielä tämän kauden aikana nousemaan.

En yleisesti allekirjoita kovinkaan monta Sihvosen kirjoitusta, mutta tuossa tänään julkaistussa hän oli harvainaisen oikeassa. Ikävä kyllä. Meidän koko 2000-luku on paria valonpilkahdusta (onnenkantamoista) lukuunottamatta ollut niin surkeaa tarpomista, että nyt pitäisi viimeinkin alkaa riittää tämä toilailu. Vaan ei. Kohtuullisen käsittämättömältä tuntuu tämä monien Penan puolustelu. Tietenkään Pena&co. ei ole kaikkea tehnyt väärin, mukana on paljon onnistuneita hankintoja ja ratkaisuja, mutta KOKONAISUUTENA Penan aika on ollut aivan käsittämätöntä tarpomista IFK:n kokoiselta seuralta. Tällä tahdilla voi olla, että pian eivät resurssitkaan riitä menestykseen, sillä niin hyvin meidän tarpominen ja lippujen hinnoittelu ovat syöneet nuorta fanipohjaa, etenkin verrattuna narreihin.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
IFK viini

Tuli tässä mieleen, että mikäköhän oli Pentin keksimän viinin osa näihin potkuihin?

Mahtoiko Francis juoda liikaa kyseistä viiniä, ettei valmentamisesta tullut mitään?

Vai maksoiko Pentti erorahat viinissä Bobille? Ja antoi vielä kamman lisäksi jotta viikset pysyvät kunnossa.

Vastauksia odotellessa...
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nää on kyllä niin uskomattoman väsyneitä kirjoituksia missä syytellään taas faneja mutta vastataan nyt sitten kun Joululomatkin alkaa olemaan lähellä.

RoopeS kirjoitti:
1. Ensin Pena on kusipää kun palkkaa valmentajan yhdeksi vuodeksi (mallia Shedden), koska silloin ei ole jatkuvuutta. Sitten hän on kusipää kun hän palkkaa valmentajan kahdeksi vuodeksi, koska hän jää kaveriin kiinni taloudellisesti.

Pentti on kusipää koska on epäonnistunut valmentajavalinnoissaan yhtä ( Sheddeniä ) lukuunottamatta. Vai onko ne sun mielestä jotain onnistuneita valintoja jos 3 on saanut ihan puhtaat potkut, 1 on lähtenyt kesken sopimuskauden ( Suhonen ) ja kukaan ei ole ollut täällä kahta kautta peräkkäin. Karjalaisjanari on kusipää koska ei kanna vastuuta näistä ja eroa itse. Jos valitsee valmentajat päin persettä niin siitä pitäisi itekkin kantaa vastuu eikä mennä hallituksen selän taakse. Pentti on ämmä.

RoopeS kirjoitti:
2. Toisekseen Pena on kusipää joka palkkaa täysin kirjoittamattoman kortin mallia Shedden, eikä mitään meriittejä omaavaa valmentajaa. Sitten Pena on kusipää kun hän palkkaa NHL-meriittejä omaavan valmentajan.

Mielummin otan täysin nimettömän kunnianhimoisen hullun alasarjoista, kun alkoholisoituneen ja selkävaivaisen entisen NHL-valmentajan. Ainiin, taas fanien vika kun ne ei selvitelleet miehen taustoja.

RoopeS kirjoitti:
3. Kolmanneksi Pena on kusipää kun ei osaa palkata kuin kotimaisia pelaajia rosteriin jotenkin. Ulkomaanavujen suhteen on joka kausi mennyt päin persettä. Onneksi pidettiin sentään Schnabel lähes kaikkien fanien pyynnöstä täällä JA:ssa. Sitten Pena on kusipää kun on koonnut joukkueen onnistuneiden ulkomaanavujen avulla. Kusipäisyys näkyy parhaiten tapauksessa Laakkonen joka oli taas kotimainen floppisignaus ja jota olisi pitänyt heivata helvettiin jo alkusyksystä.

Nimillä mitä ostaa ei ole hevonvitun merkitystä, ainoastaan se miten joukkue on rakennettu. Ei se riitä että hommataan kahteen ekaan ketjuun laatupelaajia ja jätetään kolmos- ja nelosketju täysin retuperälle. Missä on Häppölän stuntti? Ainiin mut joo, fanien vika, mehän tienataan kanssa miljoona mummonmarkkaa vuodessa siitä että kasattaisiin jengejä.

RoopeS kirjoitti:
4. Neljänneksi Pena on kusipää kun menee sainaamaan Kiben, koska kaikki fanit niin haluaa. Kai nyt Penan pitäisi tietää, että Kibe tulee floppaamaan vain sen takia, että hän on fanien toivoma pelaaja.

Kibe oli pakko hankkia koska koko ykkösketju lähti viime kauden jälkeen helvettiin, ei siihen vaadita mitään ydinfyysikkoa huomaamaan tämä. Kibe on pelannut odotettua huonommin luultavasti paskan valmennuksen takia. Ai niin mut joo, fanit palkkas ne valmentajat, syytetään vaan itseämme.

RoopeS kirjoitti:
5. Viidenneksi Pena on kaikkien kusipäiden äiti, koska hän odottaa ainakin 2 viikkoa liian kauan, ennenkuin hän erottaa Bobin (jotka kaikki fanit ovat väittäneet päihittävän Sheddenin mennentullen). Kusipäisyyden huippu on siinä, että hän varmasti on erottanut Bobin väärällä tavalla....:o)

Mitä vitun väliä sillä on jos jotkut punalasipellet ( kannattaa lukee vaan niitä sunkin hehkutuksias ) on jotain tommosta sontaa väittäneet. Edelleenkään ne ei saa sitä miljoonaa markkaa joukkueen kokoamisesta.

RoopeS kirjoitti:
6. Kusipäisyyden huippu onkin siinä, että itse asiassa Pena ei ole tehnyt mitään, vaan kaiken tämän sählingin syyllinen on tietysti Kife ja Frankki. Todistusaineistoa siihen on enemmän kun tarvitaan CSI:ssa.

Siinä mielessä ovat syyllisiä että jaksavat katsella viiksijanarin toilailuja ja tempoilua vuodesta toiseen. Mut hei, pääasia että ollaan otsikoissa. Tästähän jotkut tykkää.

RoopeS kirjoitti:
7. Pahinta kusipäisyyttä on tietysti se, että Pena ei ole ollenkaan miettinyt kuka valmentaa joukkuetta tämän jälkeen. Hän onkin käyttänyt viime viikot HIFK.n viinien lanseeramiseen, ja pitänyt Bobin hommissa jotta voisivat maistella niitä yhdessä.

En yhtään ihmettelisi jos ei ole miettinyt. Toivottavasti ei mietikkään vaan jättää sen jonkun toisen huoleksi. Viimeksi sen mietinnän tuloksena saatiin Alpo Suhonen, miehen joka raiskasi IFK:n totaalisesti.

RoopeS kirjoitti:
8. Ainoa tapa millä Pena olisi voinut toimia, olisi kutsumalla kaikki JA:ssa kirjoittavat fanit "sotamiesneuvostoon" joka olisi kokoontunut kerran viikossa pohtimaan syntynyttä tilannetta, ja jakaamaan Penalle vähän fiksumpia vaihtoehtoja kun mitä hän itse pystyy keksimään.

Edelleen, mitä vittua sä faneja näistä syytät. Fanit eivät ole ammattilaisia, ne ei kaikki ajele firman mersuilla eikä niille makseta miljoonaa vuodessa joukkueen kokoamisesta. Jos homma toimii, myös fanit voidaan pitää tyytyväisiä, vai inisikö joku Kekäläisen suuntaan kulta- ja hopeakaudella?

RoopeS kirjoitti:
Vittu me ollaan taas hävitty tää kausi. Varsinaiset pelit on jo pelattu alkusyksyllä, ja keväällä ei enään ratkaista mitään.

Heh, kaikkien Wannabebrändipunalasikendojanareiden mielilause, sarkastinen "me ollaan hävitty tää kausi". Ei tässä ole kyse mistään loppukaudesta eikä pelkästään edes näistä potkuista. Kyse on ns. isosta kuvasta joka on Pentti " viiksijanari " Matikaisen ajalta oikeasti aivan saatanan ruma. Ei se ennen Kekäläistäkään hyvin mennyt mutta silloin IFK sentään tunnettiin jenginä joka pitää pelaajistaan ja valmentajistaan huolta. Nyt ei tartte olla mikään suuri Einstein jos epäilee että kotimaisten valmentajien imu IFK:hon on nolla luokkaa.
 

Lawless

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Peeveli kirjoitti:
Saattaahan sitä osua kun haulikolla oikein räiskii. Sihvosen mielipiteet kun näyttävät pikemminkin olevan seurauksia kuin mitään päätelmiä, vai mitä sanotte tästä aiemmasta mielipiteestä Francisista: http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/uutiset/article133282-1.html
Niinpä, Sihvonen ei ole jääkiekkoanalyytikkona sen kummempi kuin minäkään. Hirveää ylireagointia ja lyhytnäköisyyttä joka asian suhteen.

No, pitihän Penan nyt jotain tehdä ja tämä oli aika lailla pakkoratkaisu. Mutta ei voi väittää, että tämän kauden epäonnistumiset olisivat lähellekään kokonaan Francisin syytä.
 

Stigu

Jäsen
Lawless kirjoitti:
No, pitihän Penan nyt jotain tehdä ja tämä oli aika lailla pakkoratkaisu. Mutta ei voi väittää, että tämän kauden epäonnistumiset olisivat lähellekään kokonaan Francisin syytä.
Olen eri mieltä- mielestäni IFK:n taaperrus on suurelta osin Franciksen syytä. IFK:lla on kaksi viisikkoa pelimiehiä, kun aiempina vuosina niitä on ollut vain yksi. Kolmosen ja nelosenkin saisi uskoakseni pelaamaan oikealla roolituksella.

Tosin pelkään pahaa, että Francistakin huonompi valmentaja saattaa löytyä, ja jos joku sellaisen voi löytää, niin meidän Pentti. Kyllähän toi tämänhetkinen päävalmentajamme ainakin täyttää tämän kriteerin.
 

kiekko-ollie

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
On se Francisin syytä tai ei, mutta ihme tapa on tullut antaa fudut valmentajalle ennen kuin on uusi katsottu tilalle. Ei kai se Sakke nyt mitään ykkösen tasoa ole?
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
kiekko-ollie kirjoitti:
On se Francisin syytä tai ei, mutta ihme tapa on tullut antaa fudut valmentajalle ennen kuin on uusi katsottu tilalle. Ei kai se Sakke nyt mitään ykkösen tasoa ole?

Meinaat tosissas ettei uutta ole jo valmiina katsottu ja sovittu tilalle?
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
Yllättävän paljon löytyy myös Penan puolustelijoita. Jos yhtään nykymaailman/yritysten menoa ymmärtää, niin onhan se nyt päivän selvä, että Pena tämän sopan on keittänyt. Francis oli todella surkeasti scoutattu, pitäisi varmaan ymmärtää, että valmentajankin täytyy olla sekä fyysisesti että henkisesti hyvässä kunnossa. Noh, se tosiaan on muille seuroille parempi mitä pidempään Pena on puikoissa, yksi joukkue suoraan pois mestaruustaistosta. Aina näköjään menee jotain pieleen, joko valmentaja tai pelaajahankinnat...
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Dhearted kirjoitti:
Yllättävän paljon löytyy myös Penan puolustelijoita. Jos yhtään nykymaailman/yritysten menoa ymmärtää, niin onhan se nyt päivän selvä, että Pena tämän sopan on keittänyt.

Onkohan täällä jatkoajassakaan Penan puolustelijoita kovin montaa. Ehkä yksi kymmenestä. En jaksa nyt mitään tutkimusta tehdä, mutta noin yleisesti Penan tekemisiä on kritisoitu lähes joka viestissä raskaalla kädellä, ihan aiheesta tosin.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Wiltord kirjoitti:
Meinaat tosissas ettei uutta ole jo valmiina katsottu ja sovittu tilalle?

Kysymys ei tullut tänne suuntaan, mutta tuntuisi luontevalta tiedoittaa uusista nimistä samalla kertaa, kun vanhat potkii pois.

Tietysti uudet voivat olla katsottuna, mutta ainakin allekirjoitukset papereista luulisi puuttuvan, koska uusia nimiä ei ole tullut julkisuuteen.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Wiltord kirjoitti:
Meinaat tosissas ettei uutta ole jo valmiina katsottu ja sovittu tilalle?

Ainakin on aika hurja veto antaa Saken treenauttaa joukkue kevätkaudelle. Joulutauko on kuitenkin tärkeä treenikausi kevään kuvioita ajatellen. Sama kai se on, että onko siellä Francis kaukalon laidalla vai kääpiö jäällä.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kyynikko kirjoitti:
julle-jr.

Sinulla on täysi oikeus olla eri mieltä. Minun mielestäni Sihvonen osui naulan kantaan!


Kylla nain on. Kerrankin asiallista ja purevaa tekstia Sihvoselta.

HIFKn suunta muuttuu vasta kun johtoporras tuuletetaan kunnolla. Ja johtoporrasta ei tuuleta ennen kun fanit nostaa kunnon mekkalan. Mutta fanit ei puolestaan nosta mitaan niin kauan kun on toivoa.

Eli ei hyvalta nayta.
 

pelikielto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Täytyy kyllä sanoa jotta vittu mitä paskaa taas kerran. Tuo sopimuksen purkaminen oli kai oikea päätös, mutta miksi oi miksi Matikainen saa tehdä näitä valintojaan vuodesta toiseen? Joko ne potkut osuisivat vaikka hänen kohdalleen?
Parin kauden ajan tässä on kaivattu jatkuvuutta tuonne valmentajarintamalle mutta eipä ole kuulunut, paitsi viime kesänä kun julkaistiin Francisin sopimus. Kahdeksi kaudeksi NHL:n parhaaksi valittu valmentaja puikkoihin, josko tämä tästä? Ei tämä tästä! Selkävämma tuli ilmi hieman sopimuksen julkistamisen jälkeen eikä valmentamisesta tullut mitään ja nyt joukkue on paskassa jamassa.

Miksi nämä "hyvät" päätökset täytyy aina tehdä vasta silloin kun hommat on perseellään? Jälkiviisaus on tietysti yksi syy, mutta Matikaiselle näitä onnettomia sattumia on tullut muutama liikaa. Koska euroja ilmeisesti löytyy lippaasta vielä niin ostakoon vaikka Toivolan(tai kuka vain nuori ja kehityskelpoinen valmentaja) sopimuksen ulos Lukosta ja käteen neljän vuoden sopimus joka katsotaan loppuun kävi miten kävi.
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
pelikielto kirjoitti:
Koska euroja ilmeisesti löytyy lippaasta vielä niin ostakoon vaikka Toivolan(tai kuka vain nuori ja kehityskelpoinen valmentaja) sopimuksen ulos Lukosta ja käteen neljän vuoden sopimus joka katsotaan loppuun kävi miten kävi.

Ymmärrän kyllä, että hätä on suuri ja pikaista apua tarvitaan, mutta kyllä me ajateltiin mennä sopimuskausi loppuun asti nykyisen päävalmentajan kanssa.

Sekin on hienoa, että valmentajaamme arvostetaan, siitä kiitos.
 

Stigu

Jäsen
1Timer kirjoitti:
HIFKn suunta muuttuu vasta kun johtoporras tuuletetaan kunnolla. Ja johtoporrasta ei tuuleta ennen kun fanit nostaa kunnon mekkalan.
Täysin samaa mieltä tuosta ensimmäisestä lauseesta. Mutta mikä saisi johtoportaan eroamaan?

1. Fanien mekkala?
Tuskin yksinään riittää. Fanien huomioonotto lienee totta ainoastaan Frankin liirumlaarumissa.

2. Huono urheilullinen tulos?
Ei riitä. IFK:lla on mennyt viime kausina urheilullisesti johdon mielestä varmasti ihan kohtuullisesti, eikä urheilullinen menestys muutenkaan ole IFK:n johdon päätavoite, joten miksi erota jos joku vähäpätöisempi tavoite ei toteudu.

3. Huono taloudellinen tulos?
Vaikka taloudelinen tulos lienee IFK:n johdon päätavoite, ei yhden vuoden huono taloudellinen tulos ritä, sillä aivan varmasti johtoporras ajattelee, että taloutta pitää seurata pidemmällä aikavälillä.

4. Huono taloudelinen tulos ja huono urheilullinen tulos 3-4 vuotta putkeen?
Saattaisi riittää. Tosin minulle ei ole vieläkään selvinnyt, kuka nykyisen johtoryhmän (tai itse asiassa hallituksen) voisi erottaa. Veikkaan, että IFK:ssa herätään vasta silloin, kun on selkeästi nähtävissä, että esim. sponsoreita ei enää kinnosta IFK:hon satsaaminen, ja yleisö alkaa kaikota hallilta.

Eli toivoa siis on, pitää vain odottaa tarpeeksi kauan. 2010 ei ole hirveän kaukana!
 

Wuolle

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
1 down, board to go

Hyvähyvä.

Nyt kun on hoidettu seuraukset... taas, niin jokohan pian aletaan etsiä niitä syitä. Vai onkohan se niin että taas ens syksynä ihmetellään saamatonta coachia tai paskaa rosteria tai molempia. Oma vaatimaton ehdotukseni on että siellä sikariportaassa nyt herätään ottamaan päät pois perseistä ja ryhdytään kestäviin toimenpiteisiin IFK harhailun lopettamiseksi.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Daespoo kirjoitti:
Sitten vielä tämä palkkaus. Kaverilla selkä klesana, kaikki muut tuntuvat sen tietävän mutta Pena ei edes pyydä lääkärintarkastukseen. WTF?? Uskomatonta.

En rupea tässä Penaa puolustelemaan, varsinkin kun Francisin ongelmat ovat tainneet olla ihan yleistä tietoutta kiekkopiireissä, mutta selkävaivojen toteamiseen ei pakosti paljoa lääkärintarkastus auta. Vaivat kun eivät pakosti näy röntgenissä/magneettikuvissa. Siitä en tiedä onko Francis edes lääkärintarkastuksessa käynyt, mutta voihan olla mies on lääkärille todennut, että ei oo kipuja. Siinä on tohtorin paha sanoa mitään vastaan, kun mitään muita oireita ole kuin se kipu.
 

wezq

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Iltalehden kotisivuilla löytyy videoleike jossa Kimmo Kuhdan haastattelu tästä aiheesta. Ei näytä Kimmo kovinkaan negatiiviselta tuon päätöksen kuultuaan ja jotenkin jää sellainen kuva että valmentajilla ja pelaajilla on menny sukset melko pahastikin ristiin. Täähän saattaa jopa tietää ensimmäistä paikallispeliä tällä kaudella jossa on jo vähän tunnettakin mukana 28.12.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös