HIFK CHL:ssä ja siihen liittyvät spekuloinnit

  • 480 280
  • 2 084

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ihan järkyttävä esitys, hävettävän huono. Ei mitään hyvää, tai no Bäcks, mutta muuten ei siis yhtään mitään positiivista ollut ilmassa. Hintz näyttää samalta kuin ennenkin, väläyttelee, mutta tietää ettei se saa tulosta aikaan. Laukoo terävästi, mutta ohi, pääsee pakista läpi, mutta vain melkein kun kiekko karkaa kuitenkin lopussa jne. Miksi nostan Hintzin nyt esiin on se, että tässä on kaveri jonka varaan on laskettu suhteellisen paljon.

Kyllä syö miestä tuo esitys niin huono se oli...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ymmärrän kyllä sen, että jengi on aivan maansa myynyt mutta vähän rajaa nyt kuitenkin. Hintz pelasi loukkaantumisen jälkeen ja ylipäänsä ensimmäisen ns. tosipelin tällä kaudella. Annetaan sitä aikaa nyt edes syyskuun verran, eikä tuomita koko jengiä heti kahden pelin jälkeen kun sen näkee selvästi, että siellä on vielä ajoitukset, syötöt ja kaikki vähän sinne päin.
Se on toki fakta, että ei Hintzistä ole tullut eikä ikinä tule mitään Ramstedt vol.2, joka ottaisi pelin haltuunsa ja pysäyttäisi pelin kulmaan miettien supertietokoneella mitä siirtoja seuraavaksi tehdään vaan Hintz on enemmän semmoinen run and gun-tyylin pelaaja eli vauhdilla mennään, mutta ei sekään huono asia välttämättä ole. Eivät välttämättä kyllä sovi Aaltosen kanssa samaan kenttään se on sanottava.

Ihan oikeasti antakaa nyt jengille vähän sitä aikaa näyttää ja saada homma kuntoon. Ei nyt voi olla niin että kahden pelin jälkeen, jossa vastassa oli helvetin hyvin pelannut Zug + muutaman kovan kopin ottanut heidän molarinsa, niin että sen jälkeen pitäisi puolet jengistä vaihtaa ja kaikki on jo varmoja floppeja.

Ottelun alusta kun olisi heitetty 5-3 ylivoimalla vaikka pari maalia ja Eemeli Heikkinen ei olisi syntynytkään, mutta muuten peli olisi ollut samaa tasoa niin täällä oltaisiin varmaan pääosin sillä fiiliksellä, että "Heikko peli mutta hyvä tulos ja kyllä se siitä lähtee".
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Tulin vasta äsken humaltuneena kotiin ja luin näitä vuodatuksia. Onpa jengi taas avannut ranteet ja sadattelee epätoivoisena! Kun aiemmin ns. negailin sain kuulla kunniani. Ja viimeksi poimin Lugano-matsista positiiviset.
Tässä tämän matsin positiiviset: Bäcks oli todella hyvä!

Jos jotain vielä vähän positiivista pitäisi poimia (ei missään järjestyksessä): Eronen teki hienon maalin ja oli ehkä paras pakki. Grillfors verrattuna edelliseen peliin paljon parempi ja kakkonen. Loput pakit oli sitten täysiä kymppejä sijoitukseltaan, paitsi Heikkinen, joka ei kuulu joukkoon (TÖRMÄNEN HERÄÄ ENNENKUIN JOUDUT HERÄÄMÄÄN ULKOISTETTUNA).
Tuomisto, Elkins, Ikonen, Petrell, Tamminen, Nykopp, Saarelainen, Luttinen tänään ihan kohtuullisia (ei pointseja, kun ei pisteitä). Loput saavat katsoa peiliin. Rask sentään taisteli.
Pahimmat ovat surffaajat: Taimi taiteilee ja luulee olevansa kingi pakkien joukossa. Siihen ei ole varaa! Aaltonen on täysi floppi ja asenne on täysin väärä joukkuelajeihin. Näyttää siltä, että luulee olevansa isokin stara. Saatan olla väärässä, mutta tuo surffailu ei johda mihinkään hyvään! Voihan olla että miehellä on yksityispuolella paineita, mutta oli syy mikä tahansa ehdottaisin menttaali-trainerilla käyntiä. Joukkue kaipaa kipeästi:
Taitavaa sentteriä.
1-2 jämerää pakkia, jotta "mikkihiiret" saavat leikkiä rauhassa.
Valmentajaa, jolla on näkemys pelistä ja joka osaa reagoida eri tilanteissa. Nyt ei näytä olevan minkäänlaista järjestelmällisyyttä pelissä. Mutta kausihan on vasta alkamassa - chl on harkka-/höntsäturnaus - vielä ehtii ja kyllä hyvä tulee! Suhtaudun toistaiseksi vielä optimistisesti ja positiivisesti, toin tässä vain epäkohtia esille. Kaikkiaan viihdyttävä peli tänään!
 

waakneri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Kingit IFK ja Penguins, ManU
Onse kumma että ei saada peliä IKINÄ kuntoon ennen kuin kevät koittaa, tänään oli vastassa hyvä joukkue mutta kyllä pitäisi huomattavasti parempaan pystyä. IFK on lähes aina paska näissä harjoitus/CHL peleissä ja tuntuu lopulta näkyvän myös siinä ketä keväällä pyttyä nostaa. Pelaajista esim. Heikkinen ei ole ikinä kuulunut, tai ei ainakaan ammatti valmentajan silmissä (en ole itse) pitäisi kuulua kokoonpanoon on kentällä. Nyt vähän rotia ja se 1.sena sekä pari laadukasta pakkia sisään. Muuten mun puolesta tää kausi on menny jo ohi ja NARRI törmänen saa painua vittuun vähän äkkiä (vois mennä hetikin) kun ei mitään muutosta pelin/kauden aikana saa. Kiitos ja anteeksi!
 

KLAGE

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onse kumma että ei saada peliä IKINÄ kuntoon ennen kuin kevät koittaa, tänään oli vastassa hyvä joukkue mutta kyllä pitäisi huomattavasti parempaan pystyä. IFK on lähes aina paska näissä harjoitus/CHL peleissä ja tuntuu lopulta näkyvän myös siinä ketä keväällä pyttyä nostaa. Pelaajista esim. Heikkinen ei ole ikinä kuulunut, tai ei ainakaan ammatti valmentajan silmissä (en ole itse) pitäisi kuulua kokoonpanoon on kentällä. Nyt vähän rotia ja se 1.sena sekä pari laadukasta pakkia sisään. Muuten mun puolesta tää kausi on menny jo ohi ja NARRI törmänen saa painua vittuun vähän äkkiä (vois mennä hetikin) kun ei mitään muutosta pelin/kauden aikana saa. Kiitos ja anteeksi!
Korkki kii!
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipa monenlaista vuodatusta näillä viimeisillä sivuilla, mun silmään oli silti pääosin hyvää tekstiä. Pohdin pelin aikana ihan samaa kuin moni oli tuolla aiemmalla sivulla pukenut ajatuksia sanoiksi, Zug pelasi todella valmista peliä, ja IFK:lla ei onnistunut perus syöttöpeli oikein missään vaiheessa. Katsoin Tapparan toisen CHL-matsin ja jopa Liigan hallitsevan mestarin viisikko oli selkeästi heikompaa kuin Sveitsin liigan Zug:in peli, siihen päälle Zug liikkui paremmin kuin yksikään Liiga joukkue syyskaudella. Törmäsen viimeisen erän(?) power breakin aikainen keskustelu Tanskan kanssa kertoi paljon, Törmänen ilmoitti Tanskalle sen tyylisesti että laidan kautta avaukset ei toimi, ja kysyi pitäiskö pakkien kokeilla tuoda jalalla kiekkoa, Stögön äänestä paistoi neuvottomuus eikä hän itsekkään tuntunut olevan varma miten Zug:in peli murretaan. Huolestuttavaa? On tavallaan, toisaalta haluaisin nähdä jonkun Liiga joukkueen joka pelaa tässä vaiheessa kautta samaan aikaan yhtä nopeata sekä painestavaa peliä, ja samalla yhtä tiivistä viisikkopeliä ympäri kenttää. Harjoituspeleissä / CHL:ssä olen kuitenkin nähnyt jo Tapparan, Kärppien, TPS:n sekä JYP:n pelin tai pelejä.

Pelkästään Zug:in hyvyyttä tämä ei tietenkään ollut eli aiheestakin voi kritisoida IFK:ta, IFK:n hyökkäyksiinlähdöt eivät toimineet Zugia vastaan vieraissa kun Zug paineisti IFK:ta korkealta, eikä ne toimineet IFK:lla eilen kotonakaan kun Zug vetäytyi korkeaan ohjauspeliin tai ajoittain keskialueen träppiin. IFK purki painetta ajoittain hyvin pakki-pakki syötöillä, mutta seuraava syöttö tuli hyökkääjälle joka odotti laidassa lähes aina seisovilla jaloilla. Esim. Marjamäen Kärpät lähti pakki-pakilla maalintakaa sillä ajatuksella että lähin hyökkääjä oli vauhdissa menossa laitaa pitkin. Ja jos IFK pääsikin hyökkäysalueelle niin Zug piti viisikon tiiviinä omalla alueella ja IFK tyytyi pyörimään kulmissa, kun olisi pitänyt enemmän haastaa keskustaan ja pakottaa vastustajan viisikkoa levälleen, kulmissa pyörivää vastustajaa on helppo puolustaa.

Tässä vaiheessa on aika turha marmattaa pakkien tai sentterien perään, tärkeämpää olisi saada se oma peli toimimaan paremmin, koska noin taktisesti hyvää vastustajaa vastaan ei parin yksilön vaihdolla suuntaan tai toiseen ole oikeasti isoa merkitystä. Zug teki 2 ensimmäistä maalia IFK:n puolustuksen isoista virheistä, ja ne oli niitä tilanteita joita ei saisi tehdä edes divari tasolla. Vaikka kokonaisvaltaisesti hävittiin niin yksilöistä muutama sana:

- JMA tuntui olevan vielä kesälomalla. JMA:sta en odota että hän vetäisi koko pelillistä taakkaa perässä, mutta odottaisin yksilösuorituksia jotka johtaisivat erinomaisiin suorituksiin ja sitä kautta pisteisiin. Eilen JMA vaipui liikaa harmaaseen massaan.

- Bäckström edelleen omalla loistavalla tasollaan, ei voinut maaleille mitään ja torjui useampia huippupaikkoja.

- Heikkisestä en jaksa kirjoittaa muuta kuin nimen ja nämä turhat sanat, jokainen arvaa loput. Tästä myös Törmäselle sekä Kangasalustalle pitkä miinus, pakistossa ei loukkaantumisia ja 6 hyvää pakkia jotka jaksaisi pelata yhdessä sen 60min, silti Heikkistä peluutetaan, ja reservissäkin olisi Karjalaista, Ulanderia ja Heiskasta jotka ovat paljon parempia pakkeja kuin Eemeli vitun Heikkinen.
 
Viimeksi muokattu:

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
.....Pelkästään Zug:in hyvyyttä tämä ei tietenkään ollut eli aiheestakin voi kritisoida IFK:ta.......Tässä vaiheessa on aika turha marmattaa pakkien tai sentterien perään, tärkeämpää olisi saada se oma peli toimimaan paremmin, koska noin taktisesti hyvää vastustajaa vastaan ei parin yksilön vaihdolla suuntaan tai toiseen ole oikeasti isoa merkitystä. Zug teki 2 ensimmäistä maalia IFK:n puolustuksen isoista virheistä, ja ne oli niitä tilanteita joita ei saisi tehdä edes divari tasolla......

@Warrington; pääasiassa oikean suuntaista analyysiä, mutta pakiston tilanne on lohduton. Voimattomat ja/tai jalattomat pakit juoksivat Zug-pelaajien perässä puolustusalueella kykenemättä joko voiman tai jalkojen puutteen vuoksi taklauksiin. Ainoa, jonka näistä pikkumiehistä jättäisin pakistoon on #33, joka kykenee henkilökohtaisiin ratkaisuihinkin, minkä viime kausi opetti. Jollain lailla jatkossa kelpaavia ovat myös #3, #8 ja #43. Muilla eilen pelanneilla ei tee yhtään mitään puolustuspäässä.

Hyökkäyspuolen ongelmana ei ole miesten puute, vaan heidän peluuttamisensa. Jokaisessa kolmessa ensimmäisessä ketjussa pitäisi olla yksi kunnon sentteri, yksi rouhija ja yksi ratkaisuihin kykenevä, mieluiten rightin laituri. Petrell-Hintz-Rask, Partanen-Elkins-Aaltonen, Puustinen-Nykopp-Tamminen voisivat siten olla kolme ensimmäistä ketjua. Kolmen tai seitsemän kääpiön kokoaminen samaan ketjuun ei ole onnistunut kuin Jokereilta nallipyssyketjun myötä yli 40 vuotta sitten. Ihanteena pitäisi siten olla J.Ruutu-Davidsson-Caloun tai Peltonen-Hagman-Salmelainen tai Jokinen-Tuohimaa-Carey Wilson -muodostelma. Robert Leino ei toimi sentterinä lainkaan, joten (ainakin) parin pakin lisäksi joukkue huutaa ja kiljuu kädellistä ykkössentteriä.

Maalivahtiin ei kausi kaadu, jos Bäckström saa jatkaa ykkösmaalivahtina.
 

MJ64

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ylpeänä kannan jatkossakin Bäckströmin paitaa, maalivahtipeli meillä on kunnossa.
Eilinen esitys oli kyllä masentavaa katsottavaa. Kyllä, vastustaja oli hyvä, pelasi ihan samannäköistä lätkää kuin IFK yhdessä vaiheesa viime kaudella. Niillä oli valtava tempo läpi koko ottelun ja puolustivat tiiviisti. Välillä ei päästy edes omista pois kun karvasivat niin hyvin ja jos saatiin kiekko hetkellisesti vastustajan päätyyn luisteltiin vaihtoon ja taas vastustaja vyöryi alueelle.
Sopii toivoa ettei Esbjerg vedä jotain kania hatusta ja peittoaa meidät, olisi aika noloa mikäli tämäkin CHL kausi päättyisi ihan alkumetreillä. Vaikka monen mielestä höntsäturnaus ja harjoitusotteluita niin uskon että tässä sarjassa olisi hyvä pysyä mukana jatkossakin.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Bafforosso: Ei ikonen, tamminen eikä luttinen ollut tänään (eilen) pelaamassa.
Mielellään kuulisin lisää varsinkin Luttisen, Ikosen ja Tammisen otteista?
Tiedän! Eivät pelanneet, eivätkä siksi tehneet virheitä, tosin eivät pisteitäkään. Matsissa olin selvin päin, kirjoittaessani humaltuneena, en kännissä. Siinä oli olevinaan pieni pilkahdus huumoria ja samalla vähän sarkasmia, jos vaikka valkut lukisivat. Ei tärpännyt. Ensi matsiin voisi vaikka haluttomien sijaan heittää koko a-juniorien joukkue. Zugilla oli valtava halu taistella ja sen he tekivät. Meidän peli oli valitettavasti ummehtunutta. Ei voi olla liian kovasta treenistä johtuvaa. Vaikea ymmärtää, miksi syyttäisimme kesäkuntoa tai muuta. Miksi joka vuosi vastustajat ovat paremmassa kunnossa ja miksi muut suomalaiset jengit keräävät pinnoja? IFK:lla taitaa olla useimmissa alkukauden peleissä (en jaksa laskea) 0 tai 1 maalia tehtynä. Missä vika?
No, kyllä se siitä! Ja Heikkiselle lisää peliaikaa!
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopii toivoa ettei Esbjerg vedä jotain kania hatusta ja peittoaa meidät, olisi aika noloa mikäli tämäkin CHL kausi päättyisi ihan alkumetreillä. Vaikka monen mielestä höntsäturnaus ja harjoitusotteluita niin uskon että tässä sarjassa olisi hyvä pysyä mukana jatkossakin.

EI se mikään mahdottomuus, että Tanskassa kyykätään. Pari vuotta sittenhän HIFK sen melkein Tanskassa teki. Kotijoukkue johti parhaimmillaan 2-3 maalilla ja ottelun lopussa vasta rinnalle ja oliko jatkoilla ohi? Nordiksella sitten todellinen tasoero tuli esille. Toki nyt HIFK on monellakin tapaa useamman pykälän uskottavampi jääkiekkojoukkue ja todennäköisyys tähän monta astetta pienempi.

Muutenkin CHL:stä sen verran, että tämä on kilpasarja ja harjoituspelit on jo pelattu. Silloin voidaan odottaa ja vaatia sieltä myös tuloksia. Tässä mennään nyt kolmatta kautta samalla valmentajalla ja rosteri pysynyt näin pitkään hyvin kasassa, niin miten peli voi olla tuon näköistä? Eikä viime kauden lopusta jäänyt pelillisesti mitään lapaseen? Nämä eivät ole treenipelejä. Ne menivät jo ja nyt on tehty oma jatko-ohjelma vaikeaksi. Oma ajatusmalli on kyllä se, että nyt pitäisi peli olla jossain uomissa. Nyt ollaan treenipelivaiheessa pelillisesti. Avauspudotupelikierroksella voi tulla ihan hyvin taas joku Skellefteå vastaan, jota ei ole mitään palaa ainakaan siinä vaiheessa kautta, kun pudotuspelit CHL:ssä alkavat. Aikataulun mukaan HIFK:n peli alkaa loksahtelemaan siinä joulun (mikä on näillä lähdöillä käsittämätöntä) tienoilla, eli tässä saadaan tuskailla tuon pelaamisen kanssa vielä pitkään. HIFK:lla on vain se tapa, että vasta näihin CHL-peleihin laitetaan se ykkösrosteri kentälle ja harjoituspelit pelataan ties millä kokoonpanoilla ja peli on juuri sen näköistä. Zugin peli oli jo nyt sen näköistä, että siellä on varmaan treenipeleistä lähtien vedetty samoilla viisikoilla.

Kärpät muuten, kun teki 900k:n positiivisen tuloksen viime kaudelta, niin tuosta jonkun artikkelin mukaan iso osa tuli CHL-menestyksestä. Kotipelien määrä nousi 20% ja pudotuspelivaihe alkoi vetää yleisöä. HIFK on vakuuttanyt ottavansa CHL:n tosissaan. Valitettavasti se ei vain ihan näy siinä, että miten HIFK valmistautuu näihin peleihin. Jotenkin tästä kaikesta paistaa se, että jatkoon meno on laskettu Tanskalaisseuran varaan.

Se on pistänyt CHL:ää seuratessa silmään, että suomalaisseuroilla ja suomalaispelaajilla on suuria vaikeuksia pelata silloin, kun peli ei ole ns. kontrollissa. Kiekko polttelee ja perussyötöissä, syötön vastaanottamisessa sekä pelin jatkamisessa on suuria vaikeuksia. Liian helposti menee pelaaminen ihan flipperiksi ja näistä Zug iski eilen monta kertaa. Esim. sveitsiläisten joukkueiden palaajat osaavat pelata tuollaista luomulätkää, kuin äidinmaidosta ja sitä on helvetin nastaa seurata. Ei tarvitse tulla toistoa, toista ja harjoiteltuja kuvioita. Pelaajat osaavat reagoida tilanteiden mukaan ja sellaisista tilanteista, joista esim. HIFK ei saisi mitään muuta, kuin pitkän kiekon Zug kääntää rintamahyökkäykseksi. Sekin ihmetyttää miten monta kertaa HIFK oli täysin kusessa ihan perus oman pään kiekkokontrollipelamisessa. Pitäisi antaa helppo pakki-pakki, karvaus ulos ja pystyyn, niin ei saada pelattua edes perussyöttöjä laadukkaasti. Viime kaudella oli suurimman osan kaudesta ihan samat ongelmat.

Silti liigakauden suhteen mennään positiivisin lähtökohdin. HIFK:lla on tavallaan Liigan kovin rosteri. Tavallaan tulee sen takia, että terve rosteri on todella kova. Loukkaantumisia se ei kestä, koska paikkaajat eivät ole liigatasoa tai ovat sitä hädin tuskin, mutta eiköhän sieltä pari vahvistusta (sentteri, pakki) tule aikanaan. Jaksan odottaa. Lisäksi Liigan taso taso on sanalla sanoen niin surkea, että jopa tuolla pelaamisella tulee pisteitä. Pudotuspeleihin pääsee ja vielä hyviltä sijoilta, vaikka menisi puolet kaudesta ihan käteen.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei tietysti oteta Zugin voitosta mitään pois, kun luistin liikkui ja peli kulki. Mutta voi elämän kevät miten kesäterässä IFK oli. Aika läpipeli kyllä kaikinpuolin, ja varsinkin puolustus oli hyvinkin pihalla välillä. Tietysti jos 1.erän paikoista olisi tehty maaleja, niin olisi ollut vähän erilainen käsikirjoitus... mutta muuten lopputulema ei tuolla räpiköinnillä yllättänyt yhtään. Rupesinkin seuraamaan enemmän yksittäisten pelaajien otteita 2.erästä lähtien (pakkeja lähinnä).

Finley: Hyvinhän tuo liikkuu ja syöttelee isoks körilääks. Vähän näky sellanen epätietoisuus joissain tilanteissa, mutta eiköhän se siitä. Hyvä asenne myös.

Eronen: Ei kyllä vakuuttanut tässä pelissä mitenkään. Huonoja ratkaisuja kiekolla ja tappioita väännöissä. Kova ikävä Järvistä ja Auvitua jo nyt. Tässäkö korvaaja toiselle noista... huhheijjaa.

Taimi: Onneksi täydessä terässä. Oli Grillin ohella meidän paras pakki ja IFK:n huononakin peli-iltana vähintään *** pelaaja. Se on hyvä homma kyllä.

Mutta kokonaisuudessaan siis surkea peli IFK:lta. Harmi koska odotin CHL:stä enemmän kyllä tänäkin vuonna.
 
Viimeksi muokattu:

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikkihan tässäkin sarjassa pitää voittaa, mutta jos IFK nyt pääsee lohkokakkoseksi, niin kyllä se toiseksi jääminen hankaloittaa aivan saatanasti. Ei voi ennustaa kyllä IFK:lle kovin ruusuista CHL-taivalta tälläkään kaudella.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ymmärrän kyllä sen, että jengi on aivan maansa myynyt mutta vähän rajaa nyt kuitenkin. Hintz pelasi loukkaantumisen jälkeen ja ylipäänsä ensimmäisen ns. tosipelin tällä kaudella. Annetaan sitä aikaa nyt edes syyskuun verran, eikä tuomita koko jengiä heti kahden pelin jälkeen kun sen näkee selvästi, että siellä on vielä ajoitukset, syötöt ja kaikki vähän sinne päin.

Miksi itse nostin esiin Hintzin niin on se, että kun hän on meidän "ykkössentteri". Liikaa loukkaantumisia ollut viime kaudet, sitten se tehokkuus löytyykö sitä? Eilen olisi pitänyt pystyä tekemään paljon enemmän, kyseessä oli tärkeä peli kuitenkin (peli lohkovoitosta). Tottakai aikaa tullaan antamaan enkä itsekään miestä vielä tuomitse, mutta olen huolissani. Ja ei Hintz ainut huolenaihe ole niitä on monia, varsinkin eilisen pelin jälkeen, mutta kun ollaan niin alkutaipaleella niin ei viitsi vielä negailla tämän enempää vaan nostin esille huolenaiheen nro 1.
 

Einohhh27

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid
Olihan se peli nyt suoraan sanottuna paskaa. Zugilta hyvä peli ja that's it. Mutta mitä vittua se vitun Eemeli Heikkinen tekee rosterissa?! Karjalainen,Ulander ja Heiskanen parempia. Luulisi että Törmänen huomaisi sen itsekin.
Yksittäisiä pelaajahuomioita:

Finley: Finley pelannut paremmin kuin oletin,toki totutteluahan tämä vielä on.

Eronen: Paras pakki eilen. Tulee olemaan kova kauden edetessä.

JMA: En viitsi sanoa muuta kuin että Juhikselta ei kannata odottaa joka pelissä tehoja. Kyllähän se 30 peliä menee surfailessa...

Kyllä se pakki tonne tarvitaan,muuten pitkä kausi tulossa.....
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Toivottavasti on hyvä kauden edetessä, mutta eilen Eronen ei todellakaan ollut paras pakki. Löydän IFK:sta heti 5 parempaa eiliseltä...

Jännä miten asian voi nähdä eri tavalla, mutta omasta mielestäni Eronen oli heittämällä IFK:n paras pakki eilen. Taimi taas tuntuu jääneen siihen mihin viime kauden playoffseissa jäi (olivat ne syyt mitä tahansa). Melkeinpä olisin valmis lyömään vetoa, että Eronen tulee tekemään Taimea kovemmat pisteet alkavalla kaudella ja lunastamaan sen kiekollisen liiderin aseman joukkueessa. Ollut myös kahdella edellisellä KHL-kaudella joukkueensa eniten pisteitä tehnyt puolustaja ja 3 kautta sitten Jokereissakin pakkien pistepörssin 2. Näitä kahta pelaajaa ei kuulu kuitenkaan missään nimessä laittaa samaan pariin niin kuin Törmänen on nyt pari kertaa kokeillut vaan esimerkiksi Eronen - Grillfors voisi olla aika ihanteellinen puolustajapari ja toinen sitten Taimi - "Järvinen" / "Järvisen stuntti".
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jännä miten asian voi nähdä eri tavalla, mutta omasta mielestäni Eronen oli heittämällä IFK:n paras pakki eilen. Taimi taas tuntuu jääneen siihen mihin viime kauden playoffseissa jäi (olivat ne syyt mitä tahansa). Melkeinpä olisin valmis lyömään vetoa, että Eronen tulee tekemään Taimea kovemmat pisteet alkavalla kaudella ja lunastamaan sen kiekollisen liiderin aseman joukkueessa. Ollut myös kahdella edellisellä KHL-kaudella joukkueensa eniten pisteitä tehnyt puolustaja ja 3 kautta sitten Jokereissakin pakkien pistepörssin 2. Näitä kahta pelaajaa ei kuulu kuitenkaan missään nimessä laittaa samaan pariin niin kuin Törmänen on nyt pari kertaa kokeillut vaan esimerkiksi Eronen - Grillfors voisi olla aika ihanteellinen puolustajapari ja toinen sitten Taimi - "Järvinen" / "Järvisen stuntti".

Jos häviää vääntöjä tolla prosentilla alhaalla ja pistelee hazardisyöttöjä noin paljon, niin ei kyllä #42 kauheasti päänsilittelyjä tule valmennukselta saamaan. Maalista luonnollisesti plussaa, mutta omissa oli aika lapanen mun mielestä.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Jos häviää vääntöjä tolla prosentilla alhaalla ja pistelee hazardisyöttöjä noin paljon, niin ei kyllä #42 kauheasti päänsilittelyjä tule valmennukselta saamaan. Maalista luonnollisesti plussaa, mutta omissa oli aika lapanen mun mielestä.

Tuohan kuulostaa ihan Taimelta. Kyse on lopulta roolituksesta siten, että nämä kaksi kiekollista pelaajaa pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Ymmärrän toki, että tappion hetkellä Eronen on helpompi ottaa silmätikuksi, koska uusi hankinta + narritausta.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Jos häviää vääntöjä tolla prosentilla alhaalla ja pistelee hazardisyöttöjä noin paljon, niin ei kyllä #42 kauheasti päänsilittelyjä tule valmennukselta saamaan. Maalista luonnollisesti plussaa, mutta omissa oli aika lapanen mun mielestä.

@douppi; olemme katsoneet eilen samaa ottelua. Varmistuin asiasta omalta osaltani katsomalla MTV Sport-dvdtallenteen ottelusta. #42 ei vastaa käsitystäni kahden ensimmäisen pakkiparin kiekollisesta hyökkäävästä puolustajasta, jollaisen perusteella hänet jo eilen arvioin. Mikäli pieni mies hankitaan puolustukseen eikä hän pärjää puolustajan ensisijaisilla vahvuuksilla, hänellä täytyy olla jotain muuta annettavaa joukkueelle. Tällaista #42 ei tarjonnut eilen.

Sinänsä kaikkeen kiekkoiluun pätee lausunto "kerran Jokeri, aina paska." En hankkisi itse IFK:n ykkösjoukkueeseen yhtään suippoleuoissa pelannutta, en koskaan tai missään muodossa. Joitain menetyksiä tästä toki aiheutuisi, mutta ei mitään korvaamatonta.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tuohan kuulostaa ihan Taimelta. Kyse on lopulta roolituksesta siten, että nämä kaksi kiekollista pelaajaa pääsevät pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Ymmärrän toki, että tappion hetkellä Eronen on helpompi ottaa silmätikuksi, koska uusi hankinta + narritausta.

Ei kannata mitään silmätikkuja kerätä. Täytyy osata katsoa tasapuolisesti pelaajia.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
FARSSI
Sinänsä kaikkeen kiekkoiluun pätee lausunto "kerran Jokeri, aina paska." En hankkisi itse IFK:n ykkösjoukkueeseen yhtään suippoleuoissa pelannutta, en koskaan tai missään muodossa. Joitain menetyksiä tästä toki aiheutuisi, mutta ei mitään korvaamatonta.

Onneksi joukkueeseen pelaajia rekrytoivat tahot eivät ajattele asiaa näin tunteella tai fiilispohjalta, koska eihän tuossa järjen kanssa mitään tekemistä. Vähän kuin astrologia-pohjalta joukkuetta kasaisi.

Ei kannata mitään silmätikkuja kerätä. Täytyy osata katsoa tasapuolisesti pelaajia.

Nimenomaan ja näin ei tunnuta nyt tekevän jos eräs nimimerkki on viskaamassa Erosta asap hiuksista vittuun parin kesähöntsämatsin perusteella, julistaen samalla, että "kerran Jokeri, aina paska".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös