HIFK 2013–2014 – joukkueen rakennus

  • 3 480 761
  • 7 163

Snaibeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Monenlaista juttua Ramista on kuultu, ja varmasti ainakin osa niistä pitää paikkansa. Toisaalta monet seikat puhuvat Ramin puolesta.

Näinhän tämä menee. Yleensä vielä nämä negatiiviset äänet ovat paljon kovempia kuin positiiviset, vaikka niitä olisi vähemmänkin. Ja jos et henkilöstä pidä, tulee aina liioiteltua. Siinä mielessä pelaajat suoraan ovat itse asiassa todella huono lähde ko. casessa.

Se mikä todella ihmetyttää on se, että onko SM-liiga siis todellakin moinen Country Clubi verrattuna ammattilaissarjoihin? Jos kerran korkea vaatimustaso nähdään vittuiluna eikä ymmärretä miksi tai ketä varten äänensävyä rullataan ylös.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Radio Helsingin Mikko Knutas twiittailee, että jo varmana pidetty Henri Heinon siirto HIFK:hon on kariutunut ja mies on suuntaamassa todennäköisesti sittenkin Poriin.
Olisihan Heinokin eilen julkistettu, jos hän olisi IFK:hon tulossa, joten tuo Devin kirjoittama pitänee varmasti paikkansa. No Tomppa odottelee rauhassa, tammikuun loppuun asti saa hankkia pelaajia...
 

Carlos

Jäsen
Olisihan Heinokin eilen julkistettu, jos hän olisi IFK:hon tulossa, joten tuo Devin kirjoittama pitänee varmasti paikkansa.

Jos pitää paikkansa niin ei niin kovasti haittaa. En itse ainakaan nähnyt Heinossa oikein mitään miksi olisi pitänyt palkata, eli menee whatever-osastoon. Tolppa sisään / tolppa ulos, se on laiffia.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool

Näitä aina riittää, jotka jaksavat jauhaa tätä samaa mantraa, että kyllä pitää kestää huutoa, henkilökohtaisuuksia, pitää tehdä kuten valmentaja käskee, jne. Veikkaanpa että täälläkin kirjoittelevista kavereista vain murto-osa jaksaisi katsoa Ramia kuukautta pitempään. Onkohan kukaan koskaan edes kokenut mitään vastaavaa näistä itse?

Ja mitä tulee Villeen, niin on ihan paskapuhetta, että Ville kannattaisi Ramin metodeja. Ei todellakaan kannata. Ei niitä kukaan maailmassa kannata. Jagr kannatti hetken, kunnes tajusi, että liian hullu kaveri.

Ja nyt pitää muistaa, että nyky nuoret ovat käyneet lätkässä läpi aivan eri putken, kun me 80-90-luvulla junnuissa pelanneet. Silloin oli vallassa ideologia, että valkku on mulkku ja sillä siisti. Nykyään kaikki yhteiskunnassa menee toisin. Itse todella pitkään valmentaneena olen nähnyt tämän muutoksen läheltä. Ja voin taata, että parhaat tulokset saadaan irti nykymenetelmillä, jossa osataan henkinenkin puoli hoitaa pitkäjänteisesti ja jollain muulla tavalla kuin vittuilemalla. Nykyiset A-junnut pesisi 95-maailmanmestarit. Sen verran eri tasolla nykyään vedetään. Ja iso osa tästä tulee siitä, että joukkueissa on oikea kemia, joka kannustaa ja innostaa, eikä vain hajoita.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Se mikä todella ihmetyttää on se, että onko SM-liiga siis todellakin moinen Country Clubi verrattuna ammattilaissarjoihin? Jos kerran korkea vaatimustaso nähdään vittuiluna eikä ymmärretä miksi tai ketä varten äänensävyä rullataan ylös.

Esimerkiksi Jukka Rautakorpi taitaa olla juuri tuollainen korkean vaatimustason valmentaja, mutta silti Tapparalla ei ole ollut hänen paluunsa jälkeen mitään ongelmia saada kilpailukykyistä joukkuetta kasaan vähän pienemmälläkin rahalla. Pikemminkin päinvastoin, Tapparaan on suorastaan ollut Rautakorvesta johtuen imua. Suunnilleen sama juttu päti myös Jalosen HIFK:hon.

On eri asia edelleen olla vaativa ja tiukka kuin täysi mulkku.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se mikä todella ihmetyttää on se, että onko SM-liiga siis todellakin moinen Country Clubi verrattuna ammattilaissarjoihin? Jos kerran korkea vaatimustaso nähdään vittuiluna eikä ymmärretä miksi tai ketä varten äänensävyä rullataan ylös.
Ei kai kukaan enää kuvittele sitä, että Raimon psyko-maine johtuisi pelkästään siitä, että tällä on korkea vaatimustaso? Kuten toisessa viestissä jo totesin, niin mm. Jalosella, Suikkasella ja Rautakorvella on kova vaatimustaso ja osaavat olla tarvittaessa todella veemäisiä esimiehiä pelaajille. Heillä on kuitenkin sen vertaa käytöstapoja ja ihmisymmärrystä, että säännöllinen pelaajan/pelaajien nöyryyttäminen, alistaminen, "haistavitunhomovittuilu" ja "äitisionhuorattelu" ei ole tapa johtaa ammattilaisjääkiekkojoukkuetta tai ylipäätään mitään joukkuetta.
 

Carey Wilson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Traktorilla ajelu lienee vaikuttaneen heikentävästi Jonne Virtasen muistiin kun kirjoitti jatkosopimuksen böndelle vaikka nimi oli jo toisessa paperissa. Ainakin jos HIFK:n uutiseen on uskomista: Uutiset › Tiedote - Jonne Virtanen - HIFK

No tuskin tollasta mätäpaisetta enää ees Nordikselle halutaan. Otetaan hillot sopimusrikkomuksesta ja nauretaan luuserille räkäsesti ens kaudella.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä vahvasti siltä vaikuttaa, että HIFK:lla on ollut suullisia sopimuksia tai parhaimmassa tapauksessa jopa nimiä paperissa, mutta sitten Summasen, Nybondaksen, HIFK:n yleisen tilanteen, muun syyn tai näiden kaikkien seurauksena pelaajat, joiden kanssa asioiden piti olla sovittuna, ovat tulleet siiheen lopputulokseen, että HIFK kannattaa nyt kiertää kaukaa. Voi olla, että kovienkin nimien kanssa on jotain sovittu, mutta nyt on mieli muuttunut, koska he katsovat ettei HIFK saa kilpailukykyistä joukkuetta jalkeille tai ovat vähintäänkin vetäytyneet odottamaan tilanteen kehittymistä.

Tässä on muutamia nimiä ollut ilmoilla, joiden piti olla varmoja ja sopimuksen julkistamiselle ei pitäisi olla estettä, mutta ei tullut tiedotetta. Sitten on case Jonne Virtanen, jolla ihan oikeasti on saattanutkin olla diili HIFK:hon, mutta ei enää halua tänne tulla. Hieno tilanne kertakaikkiaan.

Nyt HIFK tiedottaa, että on sopimus Jonne Virtasen kanssa, mutta onko sillä paljon väliä, jos ei halua tänne tulla.

Raanta julkistettiin, koska jotain oli pakko julkistaa.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
Jos pitää paikkansa niin ei niin kovasti haittaa. En itse ainakaan nähnyt Heinossa oikein mitään miksi olisi pitänyt palkata, eli menee whatever-osastoon. Tolppa sisään / tolppa ulos, se on laiffia.
No ei yhdellä Heinolla Heinona sinänsä mitään suurempaa arvoa ole, mutta fakta kuitenkin on se, että IFK:lla on tällä hetkellä tasan 5 (!) hyökkääjää. Näistä viidestä 3 (Luttinen, Pakarinen, Talaja) on tasoa "vakaa liigapelaaja" ja 2 tasoa "toivotaan, toivotaan" (Leinonen, Partanen). Ketään muita ei ole.

Eli Tompan pitäisi hankkia ainakin 7 hyökkääjää (joukossa mielellään vähintään 4 keskushyökkääjää, mielummin 5), joista 3-4 olisi oltava tasoa "todellinen tähtipelaaja" ja loputkin sitä tasoa " vakaa liigapelaaja". Ja tämä olisi tehtävä vielä melko nopeasti. Heino olisi sentterinä osunut erinomaisesti tuohon vakaa-kategoriaan.

Noilla hankinnoilla olisi siis kasassa ehdoton minimi, millä saataisiin edes rosteri täyteen. Sitten loukkaantumisia ja pelikieltoja paikkaamaanhan pitäisi vielä hankkia 3-5 jätkää, joista toki osa voi jo olla "toivotaan, toivotaan".

Ja sitten pitäisi vielä hankkia puolustajat ja ykkösmaalivahti, mutta mitäpä niistä nyt...
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos kerran korkea vaatimustaso nähdään vittuiluna eikä ymmärretä miksi tai ketä varten äänensävyä rullataan ylös.

Ei nyt ole tarkotus toistella samoja asioita, mutta Summasen kohdalla kyse ei ole mistään korkeasta vaatimustasosta, vaan Raimon ihan älyttömistä tempauksista pelaajiaan kohtaan. Raimo Summanen käyttäytyy kuin koulukiusaaja ja on tiettyjä pelaajiaan kohtaan aivan uskomattoman julma. Näitä epäonnisia pelaajia nöyrytetään muun joukkueen edessä, ja jos he tekevät peleissä virheitä rangaistuksena heidät pakotetaan tekemään mitä erikoisempia asioita (tämä siivouskomeroon tunkeminen lienee se tunnetuin). En yhtään ihmettele, että Ville Peltosella on Raimosta vaan hyvää sanottavaa, sillä he ovat ennen kaikkea ystäviä ja vasta sitten työkavereita. Ei Summanen ole kaikille pelaajille se Psyko, joka mielestäni tekee asiasta vaan pahemman kun jokainen ei saa tasapuolista kohtelua, vaan tietyt henkilöt eritellään joukosta. Sitä voi itse kukin miettiä tahtoisiko olla tuommoisessa porukassa vuoden ajan se jota koko ajan kyykytetään, eikä sinulla ole edes mahdollisuutta pokkuroida vastaan tai saatat menettää peliaikaa. Minä ymmärrän täysin niitä pelaajia, jotka eivät tahdo ottaa riskiä siitä, että joutuvat kokemaan jotain tuommoista.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Henri Heino on vakaa liigatason pelaaja ja omassa roolissaan liigan parhaimmistoa. Ei mikään tähti, mutta kyllähän tuokin jonkun verran kirpaisee, jos on ollut jo käytännössä "IFK:n mies" ja nyt menikin sitten ohitse. Kaikista huolestuttavinta tässä on se, että IFK:lla ei tosiaan ole tällä hetkellä edes näitä vakaita liigatason pelaajia ja viime aikaisten huhujen ja uutisten perusteella tuntuu siltä, että kaikki kiertävät Nordiksen kaukaa.

Niin ja huomioikaa muiden joukkueiden tilanteet. Kärkijengit ja jopa SaiPat ja Ilvekset etsivät enää niitä viimeisiä silauksia joukkoihinsa. IFK:lta puuttuu terävin kärki, sekä ne hyvät 2-3 ketjun pelaajat ja muutama pakki + ykkösveskari. Kohta ollaan varmaan siinä tilanteessa, että Raimokin ottaa jalat alleen. Niinhän se teki jo Venäjällä, kun ei saanut sellaista nippua käsiinsä minkä olisi halunut, tai päässyt tietyistä pelaajista eroon.

Ja kuten jo sanottu, niin jos siellä on reservissä muutama pelaajasopimus lisää, ei se juurikaan lohduta. Niitä kun pitäisi olla kourallinen.
 

Carlos

Jäsen
Näitä aina riittää, jotka jaksavat jauhaa tätä samaa mantraa, että kyllä pitää kestää huutoa, henkilökohtaisuuksia, pitää tehdä kuten valmentaja käskee, jne. Veikkaanpa että täälläkin kirjoittelevista kavereista vain murto-osa jaksaisi katsoa Ramia kuukautta pitempään.

Osa jaksaisi, osa ei. Minä en jaksa enää yhtään kautta mitään radioon soittelevia lesoja velliperseitä, että mitä jos nyt välillä kokeiltaisiin vaikka näitä vähän "erikoisempia" metodeja? Huonompaan suuntaan ei ainakaan voi mennä verrattuna kahteen kuluneeseen kauteen, tai oikeastaan viimeiseen neljännesvuosisataan, poislukien ne pari suonenvetoa. Ja niistäkin toisessa oli muuten -heh- nykyinen päävalmentaja mukana aika isossa roolissa.

Jos joku organisaatio on ikinä kaivannut vittuilevaa hullua peräsimeen, niin se on juurikin HIFK ja tasan tässä ja nyt. Ja mitäs sitten sanot jos Hifk pelaa vuoden päästä vaikka välierissä tai jopa finaaleissa? Olisiko väärin valmennettu?

Se on tullut selväksi että sinulla on kovasti Summasen metodeja vastaan hampaankolossa, mutta olisiko ehkä parempi vaikka yhteisen edun nimissä ettet tiputtele niin hanakasti niitä eri pelaajien nimiä jotka ovat joskus jossain sanoneet että eivät pidä Ramin metodeista? On myös ihmisiä jotka puhuvat yhtä ja ovat oikeasti toista mieltä, joka paikassa ei vaan voi sanoa ääneen mitä oikeasti ajattelee.

Ensi kauden jengistä ainakin varmasti 90% kentälle tulijoista ovat päättäneet hyväksyä Ramin metodit, hammasta purren tai muuten vaan. Minulle riittää se. Nämä kaverit tietävät mitä Ramilta voi odottaa, ja jos sen lisäksi Rami haluaa heidät jengiinsä niin ehkä vittuilun tarvekin vähenee eksponentiaalisesti?

Itse olen tullut vittuilevien psykopaattien kanssa aina toimeen oikein hyvin, kunhan vaan olen varma että he ovat asian puolesta päteviä. Jos aikuinen mies pahoittaa mielensä siitä että joku sanoo "vitun homo" tai "mutsis on huora", tai "you worthless piece of shit" tai käskee hankkimaan luistimet jotka on tarpeeksi tiukat että luistelu sujuisi, niin voivoi. Tuskin Summanen tuntee sitä mutsia, tai sen pelaajan suuntausta, tai oikeasti kuvittele että pelaaja on arvotonta paskaa. Kunhan soittaa suutaan. Jos joku on niin nuija että ottaa siitä oikeasti itseensä niin siitä vaan.
 

zaluun

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tanska
Sitä voi itse kukin miettiä tahtoisiko olla tuommoisessa porukassa vuoden ajan se jota koko ajan kyykytetään, eikä sinulla ole edes mahdollisuutta pokkuroida vastaan tai saatat menettää peliaikaa. Minä ymmärrän täysin niitä pelaajia, jotka eivät tahdo ottaa riskiä siitä, että joutuvat kokemaan jotain tuommoista.

Itse en ainakaan tulisi lähellekään Summasen valmentamaa joukkuetta. Hyvin harva pelaaja pelkää kovaa vaatimustasoa, päinvastoin sen perässä tullaan mielellään. Summasen tapauksessa ei kuitenkaan ole kyse tästä. Ei kukaan halua työskennellä työyhteisössä jossa pomo on hullu, henki huono ja jokainen sekunti joutuu olemaan varpaillaan, että mitä sekopäistä seuraavaksi tapahtuu. Jos on vaihtoehtoja, niin tottakai valitaan toisin. Nyt täytyy vaan toivoa, että riittävän moni hyvä pelaaja silti valitsisi Nordiksen. Pelkään vaan, että ylihintaa joudutaan pelaajista nyt(kin) maksamaan. Harva tulee Summasen takia, mutta toivottavasti saadaan pelaajia Summasesta huolimatta.
 

Jim Beam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei nyt ole tarkotus toistella samoja asioita, mutta Summasen kohdalla kyse ei ole mistään korkeasta vaatimustasosta, vaan Raimon ihan älyttömistä tempauksista pelaajiaan kohtaan. Raimo Summanen käyttäytyy kuin koulukiusaaja ja on tiettyjä pelaajiaan kohtaan aivan uskomattoman julma. Näitä epäonnisia pelaajia nöyrytetään muun joukkueen edessä, ja jos he tekevät peleissä virheitä rangaistuksena heidät pakotetaan tekemään mitä erikoisempia asioita (tämä siivouskomeroon tunkeminen lienee se tunnetuin). En yhtään ihmettele, että Ville Peltosella on Raimosta vaan hyvää sanottavaa, sillä he ovat ennen kaikkea ystäviä ja vasta sitten työkavereita. Ei Summanen ole kaikille pelaajille se Psyko, joka mielestäni tekee asiasta vaan pahemman kun jokainen ei saa tasapuolista kohtelua, vaan tietyt henkilöt eritellään joukosta. Sitä voi itse kukin miettiä tahtoisiko olla tuommoisessa porukassa vuoden ajan se jota koko ajan kyykytetään, eikä sinulla ole edes mahdollisuutta pokkuroida vastaan tai saatat menettää peliaikaa. Minä ymmärrän täysin niitä pelaajia, jotka eivät tahdo ottaa riskiä siitä, että joutuvat kokemaan jotain tuommoista.
Onko näistä älyttömistä tempauksista kuulunut nyt IFK-aikakaudelta vai onko Summanen maineensa vanki vaikka jostain kuulin, että olisi paljonkin rauhoittunut.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja kuten jo sanottu, niin jos siellä on reservissä muutama pelaajasopimus lisää, ei se juurikaan lohduta. Niitä kun pitäisi olla kourallinen.
Tässä on nyt jotakuinkin kaksi vaihtoehtoa. Joko HIFK vain tuttuun tyyliinsä (typeryyttään? ylimielisyyttään?) panttaa tulevan tiedotustilaisuuden ajankohtaa, jossa on lopulta tarkoitus julkaista 5-6 laatuvahvistusta plus lisää jatkoja ja junnuja tai sitten koko pakka on toden teolla levällään ja mainitsemasi uhkakuvat pitävät paikkaansa. Case-Virtanen ja varmana pidetyn Heinon puuttuminen rosterista viittaisi jälkimmäiseen vaihtoehtoon, mutta pakko tässä on rauhassa odotella toukokuun loppuun ja katsoa, missä lopulta mennään.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tässä on nyt jotakuinkin kaksi vaihtoehtoa. Joko HIFK vain tuttuun tyyliinsä (typeryyttään? ylimielisyyttään?) panttaa tulevan tiedotustilaisuuden ajankohtaa, jossa on lopulta tarkoitus julkaista 5-6 laatuvahvistusta plus lisää jatkoja ja junnuja tai sitten koko pakka on toden teolla levällään ja mainitsemasi uhkakuvat pitävät paikkaansa. Case-Virtanen ja varmana pidetyn Heinon puuttuminen rosterista viittaisi jälkimmäiseen vaihtoehtoon, mutta pakko tässä on rauhassa odotella toukokuun loppuun ja katsoa, missä lopulta mennään.

Kyllä mä veikkaan että puuhun mentiin. IFK luopui Liivikistä ja Töykkälästä, koska "luuli" saavansa Virtasen ja Heinon. Myös Elkins olisi pitänyt pystyä pitämään.

Luulin että tänään meillä on MaG, Elkins, Virtanen ja Heino... mutta eipä ole kuin MaG, joka saattaa sekin vaihtaa maisemaa.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
mutta eipä ole kuin MaG, joka saattaa sekin vaihtaa maisemaa.
Jatkoajan pelaajalistan mukaan MaGin sopimus loppui tähän kevääseen, kuten valtaosalla muistakin hyökkääjistä. Olenko missannut jatkosopparin vai onko sellaista ylipäätään tehty?
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jatkoajan pelaajalistan mukaan MaGin sopimus loppui tähän kevääseen, kuten valtaosalla muistakin hyökkääjistä. Olenko missannut jatkosopparin vai onko sellaista ylipäätään tehty?

Markuksen sopparia pidennettiin viime kesänä. Sopimus kattaa vielä tulevan kauden. Ei kannata noita jatkoajan listoja katella. Sivujen uudistumisen jälkeen ne ovat olleet aivan päin persettä ja tuntuu että sieltä löytyy jokaisen jengin kohdalta isoja virheitä.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Markuksen sopparia pidennettiin viime kesänä. Sopimus kattaa vielä tulevan kauden. Ei kannata noita jatkoajan listoja katella. Sivujen uudistumisen jälkeen ne ovat olleet aivan päin persettä ja tuntuu että sieltä löytyy jokaisen jengin kohdalta isoja virheitä.
Mieluitenhan tällaiset asiat tarkistaisi HIFKn nettisivuilta, mutta sehän nyt olisi liikaa vaadittu, että sieltä löytyisi pelaajalista, jossa näkyisi lisäksi sopimuksen kesto. Voi toki olla, etten vaan osaa etsiä oikeasta paikasta.
 

Carlos

Jäsen
Myös Elkins olisi pitänyt pystyä pitämään.

Eikä Hirvosta ole vielä mihinkään menetetty? En ainakaan ole kuullut että olisi sainannut vielä mihinkään. En pitäisi ihmeenä vaikka haluaisi nyt keskittyä jokusen viikon ihan vaan vastasyntyneeseen lapseensa ja vaimoonsa, ja ehkä sitten vasta päättää ylipäätänsä mihin menee? Ja ehkä hakee paikkaa vaikka AHL:stä / NHL:stä ensin?

Asiaa tarkemmin miettiessä, niin HIFK:lla taitaa olla muuten aika huono track-record näiden P-Amerikkalaisten pelaajien pysyvyyden kanssa. Yleensä vain yksi kausi ja morientes. Tosin taitaa olla sama kaikilla liigajengeillä.

Sveitsissä vissiin on vaan "houkuttelevampi" ympäristö, hemmetti maajoukkueessakin pelaa kiertopalkintokanukki Ryan Gardner.
 

Stigu

Jäsen
Kun Summasta arvostelee, kannattaa muistaa, että IFK:lle ideaalista ja pomminvarmaa mestarivalmentajaa ei ole olemassakaan. Edellisen ja sitä edellisen mestaruuden välissä IFK:ssa taisi käydä kääntymässä yli 10 valmentajaa, joukossa erittäin koviakin valmentajia.

IFK:n valmentajan täyttyy olla

1. Ammattitaitoinen
2. Kokenut, meriittejä onmaava
3. Kovapäinen persoona, joka pystyy käsittelemään sekä joukkuetta että muuta organisaatiota

Noilla kriteereillä varustettuja valmentajia ei ole hirveästi: Nokka Jalonen, Rautakorpi ja Raato. Raadolla on tietysti noista kolmesta suurin räjähdysvaara, mutta mielestäni hän on ylivoimaisesti paras saatavilla oleva vaihtoehto.

Näistä uuden sukupolven valmentajista esim. joku Aho, Lämsä, Tuokkola, Tirkkonen tai Kivi eivät valitettavasti omaa tarpeeksi suurta persoonaa (pelaajien ja karavaanareiden käsittelyyn), jotta heitä voisi edes ajatella IFK:n peräsimeen.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

Carlos

Jäsen
Noilla kriteereillä varustettuja valmentajia ei ole hirveästi: Nokka Jalonen, Rautakorpi ja Raato. Raadolla on tietysti noista kolmesta suurin räjähdysvaara, mutta mielestäni hän on ylivoimaisesti paras saatavilla oleva vaihtoehto.

Ja noista Rautakorvella ei ole puolestaan mitään näyttöä että pärjäisi Stadin valoissa. Veikkaan että kävisi kuten Mälkiälle tai Aralle, tai jotain siltä väliltä. Kun joutuu yksin tappelemaan vieraassa ympäristössä kaikkia vastaantulijoita vastaan, luhistuu siinä aika nopeasti ryhti, kunnes selkäranka katkeaa.

Vielä yksi joka muuten on osoittanut pärjäävänsä on Shedden. Hänet tunnetaan myöskin hyvänä pelaajien kehittäjänä, esim. Detroitin kuluvan kauden tulokasmenestyjä Damien Brunner antoi kaiken kreditin kehityksestään ja nykyisestä pelipaikastaan Sheddenille.
 

Vapahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Wallinheimo avasi sanaisen arkkunsa Ylelle:

"Pelaajayhdistyksenä tunnetun Suomen Jääkiekkoilijat ry:n puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo sanoo, että Virtanen uskoi purkaneensa HIFK-sopimuksen henkilökohtaisista syistä, ja että hän on tehnyt sen jälkeen sopimuksen JYP:in kanssa.

- Kaikkia yksityiskohtia en tunne, mutta erittäin harvinainen tapaus, Wallinheimo sanoo.

- Jos sopimusta jälkikäteen puretaan, se onnistuu yleensä rahalla. Kuka maksaisi mitä ja kenelle, se edellyttäisi minulta sopimusten tarkempaa tuntemista, mutta ilmeisesti HIFK-sopimus oli ensin, hän jatkaa."

http://yle.fi/uutiset/epaselvyys_jonne_virtasen_seurasta_jatkuu/6617988
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
IFK:lta puuttuu terävin kärki, sekä ne hyvät 2-3 ketjun pelaajat ja muutama pakki + ykkösveskari.

Tää on kumma juttu kun täällä ei tunnuta tajuavan että meillä eilen julkistettiin ykkösveskari. Ei semmonen puutu! Jos puuttuu kesän lopulla, se on sitten eriasia, mutta tällä hetkellä Raannalla on sopimus ainoastaan IFK:n kanssa. Niin voi monella muullakin joukkueella puuttua eri pelaajia vaikka ovat vielä sopimuksen alla. Olisihan se hienoa että kaikille pelaajille olisi valmis varasuunnitelma, mutta kyllä se on lähdettävä siitä että on hankittu ykkösveska ja että sen kanssa lähdetään kauteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös