Hifk 2002-2003

  • 1 299 365
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

Carlos

Jäsen
Jäitä hattuun everybody...

Tilanne on nyt huolestuttava, erittäin huolestuttava. Ollaan jo puolivälissä ennätystappioputkea, joka näköjään pannaan uusiksi joka kausi, valmentajan ohella.

Veli Brewer teki erittäin asiallisen huomautuksen, kenet tilalle? Jos Jortikkaa tai Westerlundia ei saada, mielestäni ei kannata vaihtaa. Kuten Apesta on todettu jo moneen otteeseen, hänellä on omat hyvät puolensa, jotka ovat joukkueen tulevaisuudelle enemmän kuin tärkeitä. Uskaltaisin väittää että ilman Apea moni pelaajamme uinuisi totaalista ruususen unta, ehkäpä jossain päin mestistä. Sanoisin siis että Apen teesejä tarvitaan joukkueen kehittämiseen, ja myöskin jatkuvuuden kannalta en antaisi herralle kenkää (ainakaan) tällä kaudella. Kuka meidän ensi kauden rungon sitten kehittää fysiikaltaan ja taidoiltaan kuntoon? T. Tuomi? Hah. Se kaveri ei ole ikinä onnistunu valmentamaan yhtäkään joukkuetta hyvin, hänellä on tatuoituna otsaan "Loser".

Tällä hetkellä Hifkin ainoa, ja vakavin ongelma on pelin johtaminen. Hifkin puolustajat ovat riittävän hyviä hommiinsa, jos he vain pelaisivat sillä tyylillä kuin pitää, ja ennenkaikkea pysyisivät tontillaan. Hyökkäys on liigan kärkitasoa. Materiaalin suhteen meillä ei ole siis ongelmaa, kun nyt ilmeisesti Stathoskin on osoittanut olevansa maalivahti. Pärssinen antaa jo merkkejä heräämisestä kovien treenien jälkeen, joten annetaan vielä aikaa ja odotellaan, kyllä se siitä. Radiosta tulee juuri U2:n "New year's day", joten annetaan paketille aikaa nyt sitten vaikka vuodenvaihteeseen asti, vähintään.

Ja tässä ihan yhtäkkiä aloin taas jollain perverssillä tasolla luottamaan Apeen. Miettikääpä, mies jolla on aivan järkyttävä määrä kokemusta takanaan, ei tiedä miten peliä johdetaan. Vai onko näin sittenkään..? Ei Ape voi olla niin tyhmä ettei ymmärrä ottaa esim. aikalisää. Kyllä hänen täytyy tietää miten "normaalisti" peliä johdetaan, miksi hän ei tee niin? Ehkä Apella on joku varsin kummallinen taktiikka luoda voittava joukkue, joka vain sitten ottaa aikaa ja nitroja. Paljon nitroja. Jos Ape tuntee pelaajansa, ehkä hän tietää mitä sieltä voi odottaa kauden mittaan, tiettyä taktiikkaa noudattaen. Eihän sitä tiedä vaikka keväämmällä kaikki ylistäisivät tätä taktikkoa maasta taivaaseen, hänen loistavaa ihmistuntemustaan ja valmennustaan. Yritykset jonottavat saadakseen tämän herran puhumaan työntekijöilleen.

Ja nämä aikalisät. J. Tamminen ottaa keskimäärin aikalisän aina ottelun ensimmäisessä erässä. Ehkä se herättää joukkueen kerran, mutta that's it. Inflaatio tulee. Nyt jos Ape ei harrasta aikalisiä, mutta sitten jossain vaiheessa jos pleijareihin päästään, hän tekee sen tiukassa paikassa? Miettikää mikä vaikutus sillä on joukkueeseen. Jos hän vielä sattuu vaikkapa antamaan muutaman ohjeen pelaajille viimeistä minuuttia varten, jokainen pelaaja taatusti noudattaa niitä ihan pilkulleen. Ehkä Ape ajaa takaa sitä että jokainen pelaaja pitää huolen siitä että itsellä riittää tsemppi, mielellään myös kaverilla. Se voi olla pitkän päälle tehokkaampaa myös pelaajan itsensä kannalta, kuin se että valmentaja kertoo milloin pitää tsempata. Kyllähän se tsemppi täytyy joka tapauksessa lähteä sieltä paidan alta.

Kyllä, teen nyt jotain todella odottamatonta ja sanon; in Ape I trust. Ei äijä ole edelleenkään tyhmä, luotan siihen että hän tietää mitä tekee. Hänen on pakko tietää mitä tekee. Ihmismieli on todella kiero, ja Ape ilmeisesti tuntee sen koko lailla hyvin. Uskallan sanoa että arvostan sitä jos mies pitää viineistä ja teatterista, vaikka sitten jopa runoudesta. Se kertoo että pää ei ole tyhjä, pelkästään jääkiekon ympärillä. Jos on kiinnostunut monista asioista, se saattaa tuoda jääkiekonkin aivan uuteen valoon, sieltä saattaa pystyä ammentamaan ideoita, joita kukaan muu ei ole koskaan tullut edes ajatelleeksi.

Otetaan taas esimerkki. Jortikan joukkue on tappiolla erätauolla, hän huutaa pää punaisena pelaajille. Kaikkia vituttaa, jäälle mennään ja voitetaan peli. Ok, toimii se näin, mutta vain tietyllä joukkueella ja tietyllä valmentajalla. Mitäs sitten Suhosen joukkue on häviöllä, ja hän päättää nykäistä siihen väliin sitten vaikka hyvin valitun runon. Pelaajat saattavat olla hiukan ällikällä lyötyjä, mutta edelleen jos runo on hyvin valittu ja tilanteeseen sopiva, sen vaikutus saattaa olla jopa paljon suurempi. Edelleen, ihmismieli on kiero, sen hallitsemiseksi voi kokeilla monia keinoja. Alternative -keinoilla saattaa saada hyvinkin jotain aikaiseksi mitä kukaan muu ei ole koskaan edes ymmärtänyt haluta. Mitä se sitten ikinä onkaan, en osaa sanoa. Ehkä Ape tietää sen.


Tilanne on nyt vakava ja vitutus ankara, myös täällä päässä. Mutta eikö ketään kiinnosta että Hifk olisi se joukkue joka antaisi Apen näyttää loppuun asti mihin hän pystyy? Ei ole kaveri tainnut koskaan saada tätä tilaisuutta? Jos pitkän, pimeän, mutkikkaan ja kapean tien jälkeen aukeaakin portti sinne yläkerran loistoon? Jos nyt annamme periksi, emme ikinä saa tietää mitä siellä tunnelin päässä tulee olemaan. Odotammeko? Näemmekö? Antamalla nyt Apelle kenkää, on mahdollista että koko hoito menee vielä enemmän reisille.

Sanoisin että odotetaan, minä haluan odottaan. Jos jotain täytyy tehdä niin vaihdetaan kakkosvalmentajaksi vaikka se "naurankin", mutta that's all. Eri mieltäkin saa olla, mutta edellinen on siis minun näkemykseni.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti tiki10
Arvoisa Pentti Matikainen!

Toivottavasti seuraat aikaasi ja lueskelet Jatkoaikaa sopivin välein. Haluaisin vain ilmoittaa, että ensi kautta ajatellen olisi hyvä tehdä näitä jatkosopimuksia tiettyjen pelaajien kanssa viimeistään nyt. Kuten on huomattu, niin Ilmalassa ja Esbossa ollaan jo kiinnostuneita kaappaamaan näitä lupaavimpia HIFK-junnuja. Mitään uusia Tuomo Ruutu -kuvioita ei ainakaan tämä HIFK fani enää kestä...

Kuten Pentti näet, paljon on puuttuvia kohtia vielä. Esim. ykkösketju kokonaan. Jotta homma hieman helpottuisi, niin älä päästä näitä junnuja Ilmalaan, Esboon tai muualle Suomeen. Kiitos!

T. Huolestunut fani

Tästä tämä kaikki alkoi 25.01.02 klo 13.15. Nyt kun lähes vuosi tästä on kulunut, lähes 10 000 viestiä mittarissa ja liigaa jo neljännes pelattu voidaan todeta, että meillä ei edelleenkään ole ykkösketjua, joka ratkaisisi näitä pelejä meille. Tuomo Ruutu on tosin tullut takaisin ja hän onkin ollut joukkueen hankinnoista paras.

Pärssinen on paikannut loistavasti Aigars Ciprussia ja Roman Simicekissä alkaa näkyä pikkuhiljaa Mika Niemismäisiä piirteitä. Valmentajalle aletaan pikkuhiljaa vaatimaan potkuja koska viivan alapuolella ollaan. Ympyrä on sulkeutumassa. Tätä se on IFK:n arki. Peleissä ei voi käydä selvinpäin, koska muuten saattaa loppua huumori kesken. Toivottavasti ei tarvitse vielä hetkeen avata HIFK 2003-04 ketjua, koska se alkaisi jo olemaan säälittävää.

Mitkä sitten ovat ne keinot, joilla IFK meinaa katkaista sukelluksen. Jos nyt olisi kyse ammattitaitoisesta joukkueenjohdosta, niin tunnustettaisiin tosiasiat ja hommattaisiin pari peruspuolustajaa sekä maalivahtiosasto laitettaisiin kuntoon. Valmentajanvaihtoa ehkä harkittaisiin, jos olisi halukas pätevä/ valmentaja tiedossa. IFK:n ja Matikaisen tuntien ratkaisumalli on kuitenkin, että Rindell puikkoihin, hyllytetään pari pelaajaa ja kaivetaan naftaliinista joku entinen IFK peluri vrt. Pekka Tuomisto/ Jukka Seppo/ Tony Arima. Kukas tällä kertaa?

Jännityksellä odotan.
 

bull

Jäsen
Re: Jos lopetettaisiin

Viestin lähetti starcat
se Apen haukkuminen vähäksi aikaa. Sillä eilenkin tehtiin kaikkea mahdollista. Näkyi kaikki variaatiot mitä voi keksiä ja vaatia pelaamaan.

Entä se aikalisä ku peliä jäljellä vajaa 2 minsaa ja aloitus hyökkäyspäässä... Ois saanut jätkät hiukan huilia ja miettiä jotain uutta!
 

Joda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
grönman

..... koska grönman ei heti tiennyt että kysessä oli vopat.

olis nimittäin grönman ottanut lukua ja pahasti !!!!
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti Simon


Fuck the luck.

Ei taida ihan onnesta olla kiinni punaisten taaperrus tällä hetkellä. Tekeminen puuttuu, samoin asenne. Oma osuutemme onnesta taidettiin käyttää kauden ekoissa hurlumhei-peleissä, jolloin paskoistakin paikoista pikkumusta pomppi pömpeliin.


Menee hermot tuosta onnesta jankuttamiseen: Suomi ottaa turpaan Jugoslavialta ja Muurinen selittää kuinka onnea ei ollut, muutenhan me oltais... Montakohan maalia TODELLISET maalintekijät olisivat hakanneet Suomen tilanteista.

Suomi häviä jonkun kiekon mm- matsin ja Arajuuri selittää kuinka loimme niin ja niin paljon tilanteita mutta kun onnea ei ollut niin hävisimme. EI se helvetti ole ollut onnesta kiinni vaan siitä ettei Suomella ole ollut todellisia maalintekijöitä joukkueissa mukana.

IFK ottaa täydellisen hallinnan jälkeen turpaan Tupsilta ja Rindell selittää radiossa, että loimme niin ja niin paljon tilanteita mutta ku onneakaan ei ollut. Ei se kuule Harri enää onnesta ole kiinni kun miljoonamiehet sutivat selvistä maalitilanteista mihin sattuu. Uskoisin, että aikoinaan "lomautettu" #11 olisi eilisen matsin ekassa erässä tehnyt esim. Pärssisen paikoista 3 maalia. Mitä helvettiä IFK maksaa miljoonia puukäsille jotka eivät selvistä paikoista saa kiekkoa maaliin. Luodaan tilanteita vähän halvemmilla kavereilla ja jankutetaan sitä huonoa onnea kun turpaan tulee. Ei se ton hintaluokan kavereilla pitäisi enää maalinteon olla onnesta kiinni! Toisaalta taas kahden maalin johto 7 min. ennen loppua pitäisi myös osata säilyttää...
 

ribis

Jäsen
Suosikkijoukkue
EspooBlues
Re: grönman

Viestin lähetti Joda
..... koska grönman ei heti tiennyt että kysessä oli vopat.

olis nimittäin grönman ottanut lukua ja pahasti !!!!

matsia en nähnyt, mutta täällä keskustellaan että Grönman haastoi ja Vopat ei lähtenyt?
Miksi haastaa pelaaja jolta epäilee ottavansa turpaan..?

Taisi olla Vopat joka paskoi housuunsa Empun haastaessa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Ei mitään hätää!

Onko joku muu lukenut tämän päivän Ilta-Lehteä? Ei mitään hätää, Alpon mielestä peli kulkee:

"HIFK:ssa Suhosella ei ole pelkoa työpaikkansa suhteen, eikä Suhonen ollutkaan huolissaan, vaikka tappio oli viides perättäinen.

- Pelaamisemme oli rentoa, vaikka alla oli neljä tappiota. Suunta on koko ajan parempaan päin. Pelimme kulkee toistaiseksi, joten syytä huoleen ei ole, Suhonen sanoi./IL 22.02.2002"


Olisi nyt eilen näyttänyt edes vähän valmentajalta, ottamalla aikalisän ottelun lopussa. Eipä kuitenkaan ottanut. Itse istun HIFK:n vaihtoaition takana, ja täytyy sanoa, että tällaista valmentajaa en kyllä muista ikinä nähneeninkään. Mahtoiko sanoa sanaakaan koko ottelun aikana?
 

werther

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Punalippu
Juu, jotkut vaativat iso ja karvaista setää puolustukseen. Mun mielestä me tarvitaan puolustukseen ensisijaisesti kiekollista pakkia joka osaa luistella ja myöskin puolustaa;).
Olet täysin oikeassa. Minäkin ottaisin puolustajan, joka on hyvä kiekollisena ja myöskin oman maalin edessä. Olen kuitenkin hieman pessimisti sen suhteen, että tällaisia yleishyviä pakkeja ei ole liiemmin tarjolla, (KARALAHTI! KUKA SANOI KARALAHTI! EI OLE MITÄÄN KARALAHTIA! TÄÄLLÄ SANOTAAN KARALAHTI VAIN MINUN LUVALLANI!) joten realistina minulle riittäisi Lalli Halkidis.

Oikealla peluutuksella ja taktisilla kuvioillakin voidaan puolustuspään ongelmat EHKÄ korjata, mutta se onkin sitten valmentajan homma. Jos Ape ei halua uusia miehiä puolustuspäähän, niin turha Penan on niitä sinne sitten ostaa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Rindell

...antoi eilen lausunnot matsin jälkeen. Apea ei saatu ainakaan Sport FM:n haastatteluun, vaikka oli luvattu erätauolla. Voisikohan siitä päätellä jotain?

Carlos: Jumaleissön, hyvä veli! Mun täytyy kohta siteerata Kuula Lehkosta: Ootsä alkanu käyttää jotain kamaa? Mä haluan samaa! ..:)

Brewer: Hurriganes-fanina sinun pitäisi tietää pari perustotuutta. Yksi: It ain´t what you do, it´s how you do. Kaksi: Siinä mä olin kori kädessä keskellä metsää, ja marjoja ei missään.
Eli ei muuta kuin täysi show päälle. Vaikka ei olekaan vaihtoehtoja, niin joku muutos on tehtävä. Muuten saadaan tottua johonkin muuhun bisseen kuin Koffiin. Sponsoritkin siis haluavat vastinetta fyrkalleen. Kaikkihan sen tietävät, että todellisia vaihtoehtoja ei ole, kun Jortsu ei suostu. Mutta vedetään sitten kunnolla överiksi: Welcome Timo Tuomi! Sehän on perkele basistikin. Tai sitten Surenkin, Timo "Räpsä" Haapaniemi, Ismo Läntinen! Rane Korpi! Kalevi Numminen! VP Ketola! Anybody! Lähtisköhän paavi?

HIFKin kannattaisi vakavissaan käydä, näin markkinointimiehenä voin neuvoa, sponsorineuvotteluja kahden uuden tahon kanssa:

-Kauppakeskus Jumbo. Saataisin Jumbo-logo pelipaitaan!
-Olvi. Saataisiin sloganiksi "Älä ota sitä vakavasti".
Kuvitelkaa; punainen paita, missä on HIFKin logon ohella iso keltainen Jumbo-logo ja lisäksi teksti: Älä ota sitä vakavasti.

God, I love this team! Mä haluan lisää viihdettä.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Tuon näkeminen, että Ape ei sano sanaakaan ottelun aikana näkyy päätykatsomoon asti. Viimeksi eilenkin, kun pakit päästivät palloseuran miehiä maalin eteen vapaasti reppua heiluttamaan ei herralta tullut mitään kommentia kentällä olleelle pakkiparille. Kiinnitin siihen eilen koko ajan huomiota maalien jälkeen. Ei se kyllä puhunut muulloinkaan. Käsittääkseni Ameriikan maalla jotkut valmentajat antavat sapiskaa vain pukukopissa, ei vaihtoaitiossa. Toisaalta on joukossa myös viimeksi mainittuja. Ape ei varmaan anna palautetta edes ensimmäisenä mainitussa. Samanlainen tyyli oli Leavesin Mikella. Harri heitti eilen pelin aikana jotain palautetta mutta taisi mennä seinille. Vittu millä noi pakit edes oppivat virheistään, jos niistä ei anna kommenttia kuin kotiyleisö.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka mitä häh?

Neljännes runkosarjasta (näin toimien myös koko kaudestamme) pelattu. Alla haja-ajatuksia (huom! koko alkukaudesta) 'missä mennään':

Johto

+ talous on vahvistunut. Tulomarkkoja on tullut lisää klubituoliuudistuksesta, penkkimuutosten kautta lisääntyneenä kapasiteettina ja kasvaneena yleisömääränä. Tiettävästi sponsoritulot ovat kasvaneet edellisistä kausista. Julkisuutta ja palstamillejä on tullut vastineeksi sponsorirahoille ailahtelevan alkukauden takia vähintään sopimuksen mukaisesti

- toimenkuva- ja tehtävämäärityksissä tökkii. Mielestäni tarvitsemme pikimmiten Urheilutoimenjohtajan, joka vastaa pelaajahankinnoista ja -sopimuksista. Per heti. Valmentajavalinnat epäsopivia. Valmentajat ovat päteviä, muttei sopivia, siitä miinus Penalle/hallitukselle (vain oma mielipide, kuten kaikki tässä kirjoituksessa)

- pelaajahankinnat eivät ole riittävät, varsinkin pakkipuolella kirkuva pula onnistujista

Valmennus

+ mitenhän tän nyt sanois? Väriä on ollut. Ajoittain, otteluiden sisällä, on ollut loistavaa, ennenkaikkea hyökkäävää peliä.

- Meillä ei juuri ole aktiivista peluutusta, ei taktista peluutusta, ei aikalisiä, ei roolituksia. Peli on hawaii-kiekkoa ja toivotaantoivotaan hurlumheitä. Emme hyödynnä kuumia pelaajia ja peluutamme otteluiden loput liian laajaa materiaalia, emme tiivistä.

- pelkään, että valmennusfilosofia ja -tapa on epäsopiva meille. Henkilökemiat vanhempien pelaajien ja hankintojen kanssa kysymysmerkki.

- en usko IFKlle sopivan valmennustyylinä oman vastuun ja tekemisen peräänkuuluttamisen kautta edellyttää omia henkilökohtaisia johtopäätöksiä pelaamisessa. Nämä pelaajat tarvitsevat suoraa ohjaamista ylhäältä.

- on lähdetty tekemään 'uutta IFKta', sen sijaan, että korostettaisiin ja käytettäisiin omia vahvuuksia. ''Yritetään runnoa crossipyörästä väkisin ratapyörää, koska monella muullakin on sellainen ja hekin pärjäävät.''

Peli

+ kuten sanottu, ajoittain hienoa, muttei kertaakaan kokonaista ottelua. Paljon tehtyjä maaleja, laajalla rintamalla.

- tasainen suorittaminen puuttuu. Onnistuneita eriä, muttei otteluita. Viisikot ei toimi. Hakemista hakemisen jälkeen. Yhtään ehjää viisikkoa ei ole

- puolustus. Kauden suurin pettymys, jonka takia olemme tässä jamassa. Tilastojen valossa ainoat about puhtaat paperit Z, Kantor ja Söderholm. Loput isoja tai vielä isompia epäonnistujia (HPikkarainen -5, NH väärässä sarjassa). Kokonaisarvosana pakisolle: heikko

- suoraviivaisuus puuttuu. Maalineduspelaaminen puuttuu. Silloin kun sitä on esiintynyt, on maalejakin tullut. Sinne vain on mentävä mustelmien ja jäähyjen uhalla. Raakaa duunia jä röyhkeyttä kehiin. Kroppaa peliin.

Pelaajat

+ yksittäisiä onnistumisia, ennenkaikkea nuoret. TRuutu, Viitaluoma, Vihko etunenässä (ei se Jalonen). Kuhta parantaa.

- Pettymykset lähinnä uushankinnassa, Pärä (-4) ja Simi (-4) vielä jäässä. Jotkut yksilöt toimii orastavasti, muttei yksikään kentällinen kuin ajoittain


Mitäs nyt? Vaihtoehtoisia toimenpide-ehdotuksia:

1. Toimitusjohtajan mitattava luottamus hallituksella.

2. Toivoisin yhtiöön palkattavan UTJ:n.

3. Valmentaja/valmentajat vaihdettava. Omasta organisaatiosta saattaa löytyä apuja. Rindelle takaisin junnupuolelle ja Kuitunen ylös, esimerkiksi. Ape pihalle ja x tilalle, esimerkiksi. Jotain on tehtävä.

4. Jos nykyisillä mennään, on peluutusta, roolitusta ja taktiikkaa saatava kehiin. Näin ei voi jatkua. On käytettävä rosterille ominaisia asioita hyväkseen, ei tehtävä uutta pelityyliä, joka muistuttaa muita. Koska rosteria ei voi vaihtaa ja jos valmennukseen ei tehdä muutoksia, tulee tapahtua muutoksia edellisissä ja heattava uusia kentällisiä. Kokeilkaa Vopat-Viitaluoma-Luttista lihaketjuna. Pärä-TRuutu-Vihko kehiin, kun TR paranee. Grunn-Viitaluoma-Piku takas. Tehkää jotain, jotta solmut aukeaa. Taitoa tässä ryhmässä on todistettavasti, mutta palaset on saatava kokoon ja miehet joukkueeksi.

5. 2 (kaksi) pakkia lisää. Lajin jos saa valita, niin puolustavia pakkeja. Maalineduspelaajia. Helpommin sanottu, kun tehty, kun ulkomaalaiskiintiökin on täynnä. Treidatkaa Simi johonkin ulkomaaneläväpakkiin. Tehkää, jotain.

Hullu saa olla muttei tyhmä. Se, joka tietää jotain olennaista olevan pielessä, eikä kuitenkaan tee mitään vikojen korjaamiseksi, on kukkulan tyhmin.

Mikäli henkilömuutoksia ei vielä tehdä, on kaikki mahdollinen valmennuksessa, pelissä ja pelaajissa tehtävä. enää ei ole pohdiskelulle aikaa. Viimeistään maaottelutauolla toivottavasti ylin johto käsittelee vallitsevaa tilaa ja tekee asioita. Toivottavasti jo aiemmin ja tekee edes jotain.

Edellä todella haja-ajatuksia, mutta seestyneessä tilassa. Ei keskitytä nyt nimiin, vaan toimenpiteisiin, olipa ne sitten mitä tahansa. Nyt on vielä helvetin hyvää aikaa niitä tehdä, kun muistelemme vastaavaa tilannetta viime talvena, jolloin hätä ja kiire oli vielä suurempia. Tällä hetkellä viisas ei ole vaan se, joka puhuu, vaan se, joka toimii. Frank (tai edes Tuohimaa), Sinua kaivataan nyt! saatte olla tuuriinne tyytyväisiä, että katsojia on riittänyt. Taputtakaa edes, kun kuulette huimat katsojaluvut peliin nähden!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Apen aikalisättömyys...

Viestin lähetti bull


Entä se aikalisä ku peliä jäljellä vajaa 2 minsaa ja aloitus hyökkäyspäässä... Ois saanut jätkät hiukan huilia ja miettiä jotain uutta!


Joo...mitäköhän se Alpo oikeen mietti...ei ottanut aikalisää, mutta otti (niinkuin pitikin) veskarin veke, kun aloitus oli hyökkäyspäässä...ainoo vika, että pakkeina oli H. Pikkarainen ja Pasi Saarinen !! Kaverit, jotka eivät ole tehneet tällä kaudella yhtään maalia. Ei tullut mieleen sitten koiranruualle ottaa aikalisää, ja antaa Zidlickyn ja Kantorin vähän aikaa puhaltaa ?..ois saanu pontentiaaliset maalintekijät viivalle...no, olihan ne siellä sitten lopussa..

Mutta ilmeisesti Ape on hommannut ne tarralenkkarit, eikä aikalisiin näin siis ole tarvetta.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Ei mitään hätää!

Viestin lähetti tiki10
Onko joku muu lukenut tämän päivän Ilta-Lehteä? Ei mitään hätää, Alpon mielestä peli kulkee:

"HIFK:ssa Suhosella ei ole pelkoa työpaikkansa suhteen, eikä Suhonen ollutkaan huolissaan, vaikka tappio oli viides perättäinen.

- Pelaamisemme oli rentoa, vaikka alla oli neljä tappiota. Suunta on koko ajan parempaan päin. Pelimme kulkee toistaiseksi, joten syytä huoleen ei ole, Suhonen sanoi./IL 22.02.2002"

Niin mutta eikös niin ole tapana sanoa. Ilves tapauksessakin muutama päivää ennen potkuja sanottiin, että luottoa seurajohdolta löytyy. Sitten turpaan Tapparalta ja pihalle. No enhän minäkään nyt varsinaisesti Suhoselle potkuja toivo, mutta toisaalta olisi kiva nähdä
joskus Jortikka IFK:n peräsimessä. Jos ei nyt, niin joskus.

Olihan toi siinä mielessä Suhoselta totta, että IFK pelasi reilun erän hyvää kiekkoa. Ehkä kauden parasta. Mahdotontahan sitä on peliä hallita täydet 60 minuuttia, mutta kyllä peli pitäisi paremmin pystyä jäädyttämään, kun hallinta on vastustajalla.

Eihän tässä auta, kun katsoa eteenpäin Blues huomenna. Yleensä tappioputket katkeaa, kun niitä vähiten odottaa, joten tällä logiikalla ei katkea huomenna.
 

Carlos

Jäsen
Re: Rindell

Viestin lähetti JHag
Carlos: Jumaleissön, hyvä veli! Mun täytyy kohta siteerata Kuula Lehkosta: Ootsä alkanu käyttää jotain kamaa? Mä haluan samaa! ..:)

No tuota... eilen illalla kävi sellainen tapaus että eräs työkaveri tuli käymään ja ehdotti että mennään leffaan. Ok, mennään leffaan. Päästyämme sinne teatterille, huomasimme olevamme tunnin verran myöhässä. Plan B, mennään kaljalle. Otettiin siinä sitten 5-6, ja päätettiin että nyt riittää huomenna on työpäivä. Olimme juuri nousemasta pöydästä, kun toinen työkaveri tuli paikalle ja tuuppasi täyden tarjottimen pöytään. Hyvästi selvä päivä. Siinä meni sitten jokunen lisää, sekä jokunen paikallinen erikoisuus "hot whisky", joka on muuten erittäin petollista tavaraa. Tänään aamulla ei sitten enää jaksanut vituttaa, eikä oikeastaan ollut edes pahaa krapulaa. Toisin sanoen taidan olla vielä humalassa. Eli voisi kai sanoa että "aine" on nimeltään tämä paukku "hot whisky". Suosittelen lämpimästi. :-)

Humalassa tai ei, siltikin kun asiaa oikein mietin, voin vain ajatella että ei Ape yksinkertaisesti voi olla niin tyhmä miltä näyttää. Kyllä hänellä täytyy olla joku taktiikka, niin oudolta kuin se kuulostaakin. Voi tosin olla parempi jos palataan asiaan huomenissa, ehkä nämä höyryt haihtuvat siihen mennessä. :-)
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Jortikka

Kun nyt moni meistä on heittänyt toivonsa jo Apen suhteen, niin olisi mukava kuulla ketä haluaisitte Apen paikalle? Oma suosikkini
on ehdottomasti Hannu Jortikka. Jortikan ärhäkkä tyyli sopisi varmasti HIFK:n organisaatioon. Ainoa miinuspuoli on se, että mies on turkulainen.

Katsotaan, missä vaiheessa Matikainen & kumpp. tajuavat, että ei tästä tule mitään. Moni muu on sen jo tajunnut.

Jortikka kehiin...kiitos.

Ps. Jortikan kiinnostus tulla valmentamaan HIFK:ta on sitten meikäläiselle täysi arvoitus. Olisikohan kiinnostusta?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Fist of God
Uskoisin, että aikoinaan "lomautettu" #11 olisi eilisen matsin ekassa erässä tehnyt esim. Pärssisen paikoista 3 maalia.
tämä on varmaan totta!! Mutta kun me ollaan niin värikäs joukkue, että meidän piti potkia se Caloun pois, koska se oli silloin IHAN PASKA ja meillä loppui usko kesken.

Carloksen kirjoitus oli loistava!! Jos minä olisin vitutukseltani/lahjoiltani kyennyt, niin olisin kirjoittanut samat asiat. Paras pointti oli se että kuka tilalle, jos Alpo potkitaan pois. Ja onko uudessa koutsissa riski, että menetetään nuoret? (eli tehdään Tuomo Ruudut, kuten Tiki siinä ihan ensimmäisessä viestissä kirjoitti). Vaikka asiat kuinka näyttäisi katsomaan siltä että valmentaja on huono, niin pelaajien enemmistön mielipide on ainoa, joka ratkaisee. Ja periaatteessa valmentajan pitäisi olla sellainen joka on heille sopiva - mutta onko sellaista saatavilla kausien välillä - minä en usko.

Mielestäni se että muutkin ottavat aikalisät ei ole hyvä perustelu ottaa aikalisää. Eihän me haluta mitään perässähiihtelijöitä olla - mehän ollaan omaperäinen HIFK.

Edit: Sm-liiga puolella on avattu uusi todella mielenkiintoinen ketju maalivahtien tiloistojen mukaisesta pelaamisesta pelaamisesta... ;) Mielelläni näkisin että synnyttäisi keskustelua tännekkin.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
niin..

Jortikka on kiistatta Suomen parhaita ellei paras seuravalmentaja.....ja se että hän TURKULAINEN...niin eihän se haittaa..Kapteeni Lehtosen ja Valmentajan kommunikointikieli paranisi kummasti!!!!!!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti ruoska
Vittu millä noi pakit edes oppivat virheistään, jos niistä ei anna kommenttia kuin kotiyleisö.
Eikö ne pakit tiedä, ettei vastustajalle pidä syöttää, tai ettei niitä saa päästää tekemään maalia? Minä veikkaan että ne tietää sen ja jopa yrittävät parhaansa, mutta itseluottamus ei ole kunnossa, kun koko ajan tulee paskaa niskaan ja 'potkut on niskassa'.
 

alpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Huomioita täältäkin

Mielestäni Simi pelasi eilen jo ihan kelpo sentteri peliä. Pärssinen ja Kuhta vaan ei saa sisään vaikka kiekko olisi jo viivalla. Pärssinen on ehdottomasti tämän vuoden liigassa pahin floppi hankinta. Hinta / laatu suhde on aivan perseestä.
Eikun myyntiin.
Minua on vaivannut alusta asti Pärssisessä se, että kaveri kororostaa kaikissa haastatteluissa, että "ei tää IFK mulle nyt niin selvä valinta ole". Tämä asenne näkyy jo kentälläkin oikein selvästi. Voisi koittaa vaihtaa sellaiseen joukkueeseen jossa viihtyy paremmin jos Helsingin valot on liian kirkkaat, eikä öisin saa sen takia nukuttua. Vaihtokaupassa olisi varmaan saatavilla ihan kelpo pelimanni.
Ja se uusi valmentaja ensi kaudeksi (Apen sopimus päättyy keväällä) on : Hannnu Aravirta
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Re: Huomioita täältäkin

Viestin lähetti alpo

Ja se uusi valmentaja ensi kaudeksi (Apen sopimus päättyy keväällä) on : Hannnu Aravirta

Jos näin on, niin aloitan heti kansanliikkeen: "Apelle jatkosoppari"
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Älä alpo nyt helvetissä !

Jos Hannele Arajuuri tulee IFKn koutsiksi mä teen Jack Nicholsonit eli katson kaikki pelit suruasu päällä ( musta puku , valkoinen kaulahuivi , valkoiset hanskat , aurinkolasit , lierihattu ) ! Näin Jaska seurasi silloin muinoin LA Lakersin matsit , kun heillä oli surkea koutsi ja Jaskan suosikkipelaaja ( en muista kuka ) oli myyty pois.
......... Hannu Arkajuuri .... Ei jumalauta kundit , pientä rajaa jo !
 

MokkaSiili

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
Ihan tulee tippa silmään muistellessa sitä isoa , pahaa ja rumaa HIGK:ta joiltakin kaukaisilta takavuosilta . Aina kun se porukka tuli Tampereelle pelaamaan oli ihan pakko mennä katsomaan mitä uutta ilkeää ( tai HIGK:lle normaalia ) siellä taas tapahtuisi.
Nykyään taitaa olla enemmänkin sellaista tussuttelua .
SM-liigassa on tarpeeksi tussuttelijoita , minä haluan rämäpäisen HIGK:n takaisin , se sai ainakin aikaan tunteita , puolesta ja vastaan , mutta tunteita kuitenkin .
Mitä on HIGK nykyään ? Korkeintaan herättää hupaisansekaisia naurunpyrskähdyksiä . Ei hyvä .
Ei kai tyylin väliä kunhan on jonkunlainen tyyli ?
Sitä ei ole . Ei hyvä .
Jo kesällä oli aistittavissa ( helppo tietenkin sanoa näin jälkikäteen ) että ongelmia henkilösuhteissa ja pelikemiassa tulee .
Ihan kuriositeettina muistelin kun kerran joskus männävuosina olin tilaisuudessa jossa kerättiin porukkaa pyramidibisnekseen ja sitä mainostettiin teidän rakkaalla Penallanne .
Oli vaikeaa pitää pokkaa kun kuuntelin esitelmää pyramidibisneksen autuudesta ja pitikin pikimmiten päästä pois tilaisuudesta heti ensimmäisen mahdollisuuden tultua , oli niin paksua juttua .
Siis mitenkä se pyramidibisnes menikään ? Piti ainakin olla ylimmillä tasoilla että jotakin sai itselleen tai jotenkin silleen .
Ihan vaan tuli mieleen , ei mitenkään tietenkään milläänmuodoin liity nykyHIGK:hon .
Ja ihan pikku vinkkinä , meillä olisi täällä Tampereella pari karvaista setää joilla on kokemusta tuollaisten solmujen aukaisemisesta .
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Huomioita täältäkin

Viestin lähetti alpo

Ja se uusi valmentaja ensi kaudeksi (Apen sopimus päättyy keväällä) on : Hannnu Aravirta

Apella, Harrilla ja Sakella on kaikilla soppari voimassa kauden 2004 loppuun. Korjaa ihmeessä, jos tilanne on muuttunut.
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Aravajuuri

Rauhoituppa alpo jo. Duuniin lähtö edessä ja tällaisia kirjoittelet selvinpäin?

Jyrkkä ei Hannulle!
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
kiitti gammonthis myötäelämisestä !

Mutta eikös Teillä siellä Tampereella ole karvaisia tätejä ( Hannele Lauri ja Satu Hassi mm. ) eikä karvaisia setiä ?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös