Hifk 2002-2003

  • 1 301 179
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: metukka

Viestin lähetti mixu
Keklu oli savolainen,Fööni taas karjalainen.

Siinä tapauksessa pyydän anteeksi kaikilta savolaisilta.
 

sam_gebir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä in general
Mitä minä sanoin...

Joskus kauan sitten ihmettelin ifk -fanien uhoamista siitä kuinka 'nyt kasataan
mahtava mestarijoukkue Föönin ja Apen johdolla...'
Kommentoin silloin että miksi mikään muuttuisi...kun kerta samat kaverit, jotka eivät onnistuneet
koko 90-luvulla saamaan yhtään mitään aikaiseksi, istuvat edelleen hallituksessa...
Mua haukuttiin heti Ralliksi ja ties miksi, mutta...missäs mennään tällä hetkellä? Näyttääkö
tämä jälleen mestarijoukkueelta? Kyllähän hyökkäyskalusto kestää vertailun esim. Jokereihin...
joo, joo, dream on sanon minä...ja good luck!


Sorry, väärään paikkaan...kuuluu hifk-ketjun alle. :(
 
Viimeksi muokattu:

asiantuntija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Kossu
Puolustuspään puuttuvien nimien julkaisun jälkeen olettekin mestarisuosikki numero 1. Kun se Ape vielä osaisi käsitellä mestarinippua!

Pärssisen voi huoletta nostaa maalipörssin voittajaehdokkaaksi, edellyttäen että pelaa Simicekin rinnalla.

Tämmöiset oli tunnelmat noin 150 sivua sitten.

Viime kauden kaltaista floppia ei ensi kaudella tule. Tällä hetkellä veikkaisin hifkiä sijoille 5-7.

Vaikea kommentoida Hedbergiä kun en älynnyt kiinnittää huomiota viime kaudella.
Voisko joku kuitenkin kertoa Hedbergin oikeat mitat. Jatkoajan tilastoissa oli 180 cm, mutta joku taisi sanoa että 173 olisi oikea.
 

TheAnimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Metukka
pena on toimitusjohtaja, jonka (pitäisi) kantaa vastuu yrityksen operatiivisesta toiminnasta.

Tästä asiastahan ei ole vielä keskusteltukaan. Eikä ainakaan noin muutama päivä sitten. :rolleyes:

Sen jälkeen, kun tuo ylimielinen savolainen astui remmiin on urheilullinen menestys ollut tuntematon käsite HIFK:ssa.

Matikainen savolainen? Rrriight. Tulee ihan elävästi mieleen Keklun eka kausi jälleen kerran tuollaisia kommentteja lukiessa. Deja vu.

En käsitä miksi pitää puolustella sellaista joka ei todellakaan sitä ansaitse.

Jokainen mies kantakoon vastuun omista teoistaan ja haluistaan, mutta ei muiden teoista tai haluista.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti TheAnimal


Tästä asiastahan ei ole vielä keskusteltukaan. Eikä ainakaan noin muutama päivä sitten. :rolleyes:





Muuttaako se sitä tosiasiaa, että matikainen on epäpätevä nykyiseen hommaan. Jos sitä on kuitenkin pakko roikuttaa mukana, niin rinnalle tarvitaan UTJ joka vastaa urheilullisesta menestyksestä hallitukselle, ei matikaiselle.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Pentin Parempi Juhannusvalssi (sävel "Konstan parempi valssi")

Pentin konsti oli oiva
keräsi Pärrellä hän fyrkat heti alkuun
Pentti kun musisoiva
makoili hän golfklubillaan
Jengi hyvä oli oiva
3 goalsilla kotona aivan tehty
eihän toki laina
siinä takatukka oiva ajatukset osoitti.

Kun nuorena miehenä Pentti IFK:in pelin tuhosi
homman siinä helpon näki
kunhan Frankki vihdoin lähtisi
sitten kansallekin vasta viimein
Pentin stuntit paljastuisivat
Hedbergillä herkutellen Pentti juhannuksena ilakoi.

Aamuyöstä aikanaan joku huusi että tultihin
panenko mä mummon multihin
ja kaikki oli aivan kauhuissaan
markkinointijupitkin Penttiä ne toppuutti
onhan ensi vuonna peli
hyvä veli ota miljoonat pois!

Pentti yhä valssaten lisäsikin resonanssia
Juuson antoi hän nyt hurreille
ja Raaperilla aikoi jatkaa vaan
ehkä vielä Fadu Uronen eläkkeeltä saatais takaisin,
Ilmo Uotilallekin lähetin mä sitä vaxia.

JA NIIN EDELLEEN
 

Bigreds.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ei lajil' väliä
Pakko tässä on itsekki alkaa vähän "vuodattamaan". Nyt jos koskaan IFK tarvitsee 2-4 huippupelaajaa/"rouhijaa" lisää joukkueeseensa. 2 pakkia ja 1 kunnon sentteri esim. Davidsson-tyylinen ja 1 kunnon lihaostastoa edustava pelaaja.
Puolustus kertakaikkiaan "kusee" ensikaudella jos tosiaan kauhu-scenaario Marek ja Levokari jättävät IFK:n ennen tulevan kauden alkua. Eli oikeastaan sinne tarvitsee vielä yksi "tähti" puolustaja ja 1 "kovaa" pelaava pakki jokaa tarpeen tullen siivoaa Draperin maalinedustan sillä tavalla, että sinne ei mielellään palaa uudestaan huitomaan yms.

ps. Eikä olisi pahitteksi hankkia 2. veskari ensikaudelle myöskään, ettei tarvitse Draperin voimin koko kautta pelata ;)
Terv. Hermostunut FANI
 

Lalli68

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En ole kertaakaan puolustellut Penaa sillä ei mies eikä tyyli ole ollut makuuni. Eikä suoraan sanoen IFK:n tapojen tai perinteidenkään mukainen. Nyt kuitenkin joudun ehkä jopa sanomaan pienen puolustuksen sanan.

Mielestäni ainoa tapa tänä päivänä rakentaa joukkuetta etukäteen ja systemaattisesti on pyrkiä tekemään sitä hyvissä ajoin etukäteen ja nimenomaan panostamalla omiin (tai ehkä naapureidenkin) lupaaviin junnuihin. Valitettavasti agenttivedätys ja NHL ovat nykyään koko ajan uhka.

Joka tapauksessa, erittäin fiksua on omista, lupaavista junnuista signata mahdollisimman moni kuten nyt onkin tehty ja peukut pystyssä toivoa että änäri ei kaikkia vie. Monessa mielessä IFK teki aivan oikein kun se toisaalta passitti pois turhanpuoleisia miehiä (Cipru, Mäkkäri, Moger, Rajala, Tuominen, jne) ja piti kaikki pitämisen arvoiset (Vihko, Häppölä, Pikkarainen, Hirso, jne., jne.) sekä hankkia kalustoonsa sitä mitä viime kaudella puuttui ("ykkösnyrkkiä" tyyliin Pärä ja Simi). Mitä enemmän on pelaajia valmiina rosterissa sitä enemmän niitä on suhteessa myös jäljellä NHL-peikon vietyä osansa, joten kyllähän NHL-veroon on siinä mielessä jo etukäteen varauduttu. Ei voi laittaa Penan syyksi sitä että osa junnuista on nyt ehkä lähdössä änäriä kokeilemaan. Etukäteen ei voi mitenkään sanoa ketkä lähtevät ja ketkä eivät, vaikka hyviä arvauksia voikin tehdä.

Jos NHL:ää ei huomioida, niin ainoa poislahtevä pelaaja joka meidän olisi pitänyt pitää on Juuso. Pasi on tietty oma lukunsa mutta itse en kuulu mäkkärin perään haikailijoihin (nykymäkkärin, that is). Sivu suun on mennyt Haakana ("meillä ei ole käyttö tuonkaltaiselle miehelle" mutta toisaalta hänhän lähtikin myös lopulta takaisin änäriin), Tuomainen (kallis, luultavasti hyvä), Hyvönen ja joitakin muitakin ehkä.

Ainoa asia mikä tilannetta voisi jatkossa pelastaa on omata todella hyvä scouttaaja sekä samalla hyvät tieto-/taito- ja henk. koht. suhteet NHL:ään ja muuallekin jotta mahdollisimman moni arvokas paluumuuttaja osuisi haaviimme sekä hyviä lupauksia löytyisi myös jatkossakin IFK:n riveihin. Vastaus tähän on mielestäni tietysti Keklu. Pena ei ole scouttaaja eikä PR-mies, Pena on henkilösuhdemielessä IFK:lle rasite. Apen valmennukseen uskon ja luotan enkä allekirjoita näitä pasifismijuttuja. Ape ei kuitenkaan ole scouttaaja vaan nimenomaan myös "valmiiden" pelaajien etsijä, hänen nimenomaisia toiveita ovat kai Simi, Draper, Pärä, Saarinen jne. olleet (?). Mutta mahtuisiko Keklu enää IFK:n toimistoon, siellä kun on jo toimitusjohtajaa, myyntijohtajaa, markkinointijohtajaa, jne.?

NHL:ään kelpaa yrittämään yhä useampi ja useampi pelaaja. Osin se johtuu varmaankin sikäläisen palkkapolitiikan paisumisesta (muistanko oikein, änärissä on vain muutama "voittoa" tekevä joukkue?) ja sen myötä tarpeesta löytää ehkä valmiimpia pelaajia halvemmalla Euroopasta. Luulen että yhä useamman suomalaisen lähtiessä vuosittain alkaa paluumuuttajienkin määrä jatkossa tasaisesti kasvamaan, kaikille ei voi peliaikaa siellä tulla. Näinollen tärkeäksi elementiksi jatkossa voikin muodostua kuinka "hyvillä fiiliksillä" kasvattajaseuroistaan nuoret änäriin lähtevät.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
REBEL JA RPJK (?)

Rebel: Yes. Näkyi komea kamppi jäähallin yleisölle. PTV ja tuomari olivat ainoat hallissa, joilta se jäi näkemättä. Kohu kuuluu hyvin PTV:n ohjelmasta tallennetulla videollakin. Heti seuraavasta hyökkäyksestä Darren ajoi sisään vasemmalta ja antoi mahtavan syötön oikealle maalinkulmalle, josta Nuha työnsi sisään.

Ketju olikin tosi mahtava: Nurminen - Boyko - Ahlroos. Kimi veteli aika vauhtia silloin.

SHAM69: mikä on RpJK? Rahkapiirakkajakaljaa?
 

Punamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kekäläinen

Täällä on useampi nimimerkki haikaillut ja suorastaan vaatinut Jarmo Kekäläistä IFK:n milloin miksikin johtajaksi. Onko täällä ketään, joka tosiaan uskoo Kekäläisen palaavan lähivuosina Suomeen tekemään samaa työtä, jota parasta aikaa tekee NHL:ssä? Minusta Kekäläisen paluusta unelmointi on sama asia kuin toivoisi Selännettä Jokereihin ensi kauden jälkeen.
 

mikaw

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Riksman

Snickers tietää Riksmanin siirtymisen olevan varmaa. Elikkä ainakin jonkin tason varmistus tuli vaikka ei tämä kai "uutinen" edes ole. Virallisilla sivulla ei tietenkään ole mitään mainintaa...

Kukas nyt sitten kakkoseksi?
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lalli68

Tuskin on kekäläisellä asiat niin huonosti, että tarvitsisi alentua tekemään töitä matikaisen johtamassa HIFK:ssa ja uutta toimitusjohtajaahan me ei tarvita, koska meillä on joidenkin mielestä pätevä sellainen. Eiköhän Keklulle ole vastuuta tarjolla paremmissakin organisaatioissa ja mies voi valita itse työpaikkansa.
 

chico

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lalli68: Olet oikeassa että ei ole pentin syytä että junnut ovat jo nyt lähdössä nhl:ään. Osoittaa kuitenkin täydellistä pelisilmän puutetta IFK:lta että tähän ei ole osattu millään tavalla varautua. Ulkomaalaiskiintiö on täynnä joten stunttien saaminen on käytännössä mahdotonta (vertaa jokerit joilla on paikkoja vapaana). Siksi ei ole syytä puolustella johtoa.

Tätä vasten ihmetyttää vieläkin suuresti miksi Draper, Kantor ja Vopat ovat joukkueessa. Nämä olisivat aivan hyvin voineet korvata esim. nimillä Bäckström, Alanko ja Hyvönen. Kaikki käsittääkseni olisivat olleet saatavilla ja tuskin ainakaan kalliimmaksi olisi tullut. Nyt olisi kolme paikkaa kiintiössä vapaana eikä mitään hätää. Juusokin olisi ehkä jäänyt.

Olisi uskonut että yhdestä floppikaudesta olisi opittu, mutta ei. Taas on kiintiö täynnä eikä mitään tehtävissä. Ykkösketjun sentteri, kakkosen sniper, kakkosen pakki sekä 2-mv puuttuvat ainakin. Keitä nämä ovat IFK?

Katsoisivat edes kerran jokereiden tai HPK:n joukkueita niin ymmärtäisivät ainakin lopettaa mestaruudesta puhumisen.
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Älkää pojat vielä alkako piruja maalailemaan seinille, nehän on jo valmiiksi punaiset.

Riksman on täysin korvattavissa oleva maalivahti, jos esimerkiksi Kantor lähtee muille maille. Eikä kotimainen vaihtoehtokaan välttämättä ole ihan huono idea. Mutta kiirettä täytyy alkaa pitämään. "Pumppu" Rantanen ei ehkä kuitenkaan ole se, mitä brändiin tarvitaan.

Salmelaisen ja Vihkon stunttaus on sen sijaan vielä kinkkisempää. Miten löytää tällaisella varoitusajalla 1-2 pätevää tähtilaituria?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Jos eo NHL niin sitten Ruåtsi

Tätä nykyä NHL vie yhä nuorempia ja useampia pelaajia sm-liigasta ja kun sama oire näyttää olevan Ruotsissa niin Ruottalaiset ovatkin keksineet "paikata" lähtijät Suomalaisilla huippupelaajilla. Meille ei kohta jää kuin luu käteen ja ihmetellään ääneen miksi yleisö ei tule halleille. (Myydään kaikki 10.000 lippua jollekin yritykselle ja silti paikalle tulee vain 2.000).

Onko Jokerit ainoa joukkue sm-liigassa, joka on tajunnut tilanteen? Joka vuosi hirvee määrä uusia pelaajia vrt. muihin sm-liiga jengeihin. Mitään pitkän tähtäimen suunnitelmia ei ole pelaajien suhteen. Pitkän tähtäimen suunnitelma taitaa olla joka vuosi paljon rahaa likoon tavoitteena mestaruus.

Tuntuu siltä kuin pohjois-amerikassa rakennetaan kova AHL-liiga NHL:n kylkeen ja sinnekin uppoaa suomi-poikia vastaisuudessa.

Nyt Hjallis-Hjördis hommia ja sassiin. Tässä menee meikäläisen yö-unetkin.
 

chandler

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,NY RANGERS
HYVÄ FÖÖNI

Joo tosi hyvä veto fööniltä laittaa Riksman pihalle,voi prkl siis juuri tätä olen ihmetellyt että ensin otetaan junnuja jengiin joku 10kpl ja sanotaan,että tehdään nuorennus leikkaus joukkueeseen.ok siitä vaan,mutta mitä järkeä on sitten ennen seuraavaa kautta kaupata näitä parhaita junnuja pois,en käsitä,ok nhl jos vie niin sille ei ilmeisesti mitään mahda,mutta mielestäni viime kauden vähäisiin onnistujiin lukeutuva Riksman päästetään ruotsiin ja ja nyt meillä on ikäloppu Drapperi ja huhut kertoo,että Marko Rantanen olisi uusi kakkos maalivahti niin kyllä panee miettimään,että likkuuko pentin päässä yhtään mitään,ottaa rankasti päähän tämä touhu,joku tossa kirjoitteli noita mahdollisia kokoonpanoja jos vielä vihko ja salmelainen lähtee:

pärssinen-simicek-vopat

grunn-hirso-kuhta

salminen-häppölä-luttinen

järvinen-viitaluoma-holma

miettikää nyt jos ensi kausi mennään tollasella hyökkäyksellä,niin tekee tiukkaa ettei jäädä jumboksi,ykköskenttää lukuunottamatta ollaan tosi pahasti menty metsään,varsinkin 3 ja 4 kentät vaikuttaa enemmän hyviltä vitseiltä kuin hifk:n todellisilta kentiltä
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Niimpä

Viestin lähetti Svante
Jos eo NHL niin sitten Ruåtsi
Onko Jokerit ainoa joukkue sm-liigassa, joka on tajunnut tilanteen? Joka vuosi hirvee määrä uusia pelaajia vrt. muihin sm-liiga jengeihin. Mitään pitkän tähtäimen suunnitelmia ei ole pelaajien suhteen. Pitkän tähtäimen suunnitelma taitaa olla joka vuosi paljon rahaa likoon tavoitteena mestaruus.

Tuntuu siltä kuin pohjois-amerikassa rakennetaan kova AHL-liiga NHL:n kylkeen ja sinnekin uppoaa suomi-poikia vastaisuudessa.

Nyt Hjallis-Hjördis hommia ja sassiin. Tässä menee meikäläisen yö-unetkin.

Jos onnistut kasaamaan hyvän joukkueen ja pelaajat kehittyvät, niin hups, johan poijaat alkavat kiinnostaa niitä joilla on pistää isommat rahat, paremmat uranäkymät ja muut houkuttimet tiskiin. Hyvä joukkueesi hupenee silmissä.

SaiPat ja JYP:t saavat olla varpaillaan että milloin joku autokauppias tai hillokeisari tulee ja kuppaa. Jos joukkueessasi on riittävän korkean profiilin pelaajia, alkavat ne kummasti kiinnostaa muita.

Jokereilla ja muilla äveriäämmillä seuroilla on sitten suurimpina uhkaajina Svedut ja P-Amerikka. Ensin kasaat saatan- kymmenen miljoonan markan jengin, voitat mestaruuden, niin annappa olla, kuppaava käsi isomman tai pienemmän rapakon takaa tulee ja nappaa.

Pitkäjänteinen työ ei ole mahdollista. Ainakaan se ei ole kovin helppoa. On ihan roskaa puhua että nuorista rakennetaan joukkueen runko, joka muutaman vuoden päästä on mestaruusainesta. Alle muutamassa vuodessa parhaimmat ovat jossain missä ei suomea paljon puhuta, ja muutkin useimmiten liuenneet paremman liksan tai peliajan perässä muualle.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Viestin lähetti Svante
Nyt Hjallis-Hjördis hommia ja sassiin. Tässä menee meikäläisen yö-unetkin.


Eipä ole Hjördis-metodi kovin hyvin toiminut. Niin monena vuonna Jokerien piti olla mestari mutta pudotus tuli nopeasti. Kyllä joukkueen pitää olla Joukkue, jotta se voittaa. Näkisin asian pikemminkin niin, että Hjördis on tajunnut pistää rahaa likoon sen verran, ettei Ruotsi ainakaan ekaksi vie pelaajia.

Paras mestaruuden tae on tietenkin hankkia Jortikka penkin taakse. Pystyyköhän sen joukkue edes häviämään?
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Viestin lähetti mission16W


Eipä ole Hjördis-metodi kovin hyvin toiminut. Niin monena vuonna Jokerien piti olla mestari mutta pudotus tuli nopeasti. Kyllä joukkueen pitää olla Joukkue, jotta se voittaa.

Tavoite on eri kuin lopputulos.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
On makuasia mihin ketjuun Ilkka Pikkaraista ollaan ajateltu, mutta vapaasti voi sovittaa, ainakin niin kauan kunnes intti on ohi. Vaikka ykkösen rouhijaksi.

Draftin jälkeen Iisalmen Sanomat kirjoitti etusivullaan Pikkaraisen suulla, että hän haluaa käydä intin alta pois ennen mahdollista NHLään lähtöään.

Täytyy vain toivoa, että kausi sujuu hänen kohdaltaan kunnialla läpi, ettei jää NHL kokeilematta. Armeija-aika kun ei aina ole parasta mahdollista pelien kannalta katsoen.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Agentit ja "vahvistukset"

Taisin tuossa aikaisemmin mainita agentteja ja ihmetellä heidän touhuja. No niin, kävinpä yhden agentin sivuilla mielessäni jotakin yllättävän hyvää kotimaista vahvistusta IFK:lle.

Tätä mä mm. löysin:

1) Marco Poulsen
Tulevaisuuden tavoitteet: Pelata hyvässä seurassa ja tehdä pisteitä sekä auttaa joukkuetta menestymään.

2) Antti Miettinen
Tulevaisuuden näkymät: Pelata hyvä kausi Ilveksen A-junioreissa ja mahdollisesti myös SM-liigassa.

3) Pasi Kangas
Pelityyli: Erittäin hyvä maalintekijä, jolla on hyvä pelikäsitys. Taitava käsittelemään kiekkoa. Nopea ja vahva.

Tämän ja 3Goals:in nettisivujen jälkeen ei paljon tarvitse meikäläinen miettiä näitä agentti-asioita. Jos ne kaikki ovat tällä tasolla niin eipä ole Penalla helppoa kun kaiken karvaiset agentit tarjoavat "vahvistuksia".

Kyllä tuli tippa silmään kun luin nuo Marco Poulsenin tulevaisuuden näkymiä. Missäköhän tuo vahva, nopea ja erittäin hyvä maalintekijä Pasi Kangas pelailee?? Antti Miettinen, Ilves ja A-junnu..? No, onhan noita Miettisiä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Lalli68: Samoja ajatuksia itselläkin. Toki Pentin mokailu on ollut kovaa, mutta ei Pentti sentään kaikkea maailman pahaa ole aikaiseksi saanut. Kuten Vihkoa ja Salmelaista himoitsevaa NHL:ää ja Riksmanin halunnutta MoDo:ta. Pelaajilla on omatkin aivot ja agentit (ei aina sama asia!) ja oma ura on kuitenkin päällimmäisenä mielessä.

Pentin hyviä, kiistatta hyviä hankintoja ovat olleet: Pärä, Simicek, Saarinen riskilläkin, samoin Vopatin + junnujen jatko. Se, joka Vopatin halusi pois, voisi miettiä tätä HIFK-brandia vähän uudestaan. Penan mokat: Hyvösen ja Tuomaisen ohimeno nyt ainakin. Sama se on, vaikka meillä olisi kuka hankkimassa pelaajia, NHL:ää saisi pelätä siitäkin huolimatta.

Mutta se, että NHL-iskun jälkeen ei ole varasuunnitelmaa, on huonompi homma. Järventie on tuskin enää mahdollinen. Sen huomaa jo Niclaksen hankinnasta - hänhän on olevinaan se kiekollinen pakki.

Pelaajia, hyviä sellaisia, ei ole vapaana ennenkuin loppukesästä seuraavan kerran. Karu totuus. Silloin jaetaan lopulliset todistukset joukkueiden signaajille.

Kempes: En tokikaan laskenut Pasin korvaavan pelillisesti lähtijöitä. Mutta tulisi ainakin pientä hupia ja hyvää mieltä kesään. Ja sellainen olo, että fanienkin mielipide merkitsee jotain.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Maitojuna

Ehkäpä brandissa onkin laskettu sen varaan, että maitojunalla tulee parin kuukauden farmissa olon jälkeen valtava määrä huippuluokan pelimiehiä, jotka kaikki haluavat vimmatusti pelata juuri IFK:ssa. Senpä varaa onkin hyvä laskea; pelaillaan alkukausi jotenkin ja juuri kun meinaa ehtiä sanoa kissan, onkin jengi yhtäkkiä muuttunut rautaiseksi yhdistelmäksi ja N H voidaan lähettää vaikkapa KJT:n c-junnuihin.
 

Punalippu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Pentin pojat (kukkuu-osasto)
Niin se ettei "varasuunitelmaa" ole osoittaa Spentin totaali amatööriksi, ei kuvernööriksi. Muissa joukkueissa joukueisiin otetaan paluumuuttajia, Spentti-mallissa lähtijöistä, tärkeintä tässä Spentti-mallissa tuntuu olevan se että joukkue näyttää hyvältä siinä vaiheessa kun sponssi ja kausarimarkat kerätään, kun hillot on poimittu, sen jälkeen ei olekaan väliä...Tältä se vähän näyttää, toivottavasti ei sentään..Se tosin on varma että Spentiltä tuo joukkueen kasaaminen ei todellakaan tunnu onnistuvan...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös