Hifk 2002-2003

  • 1 301 012
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Minulla ainakin on vielä pieni epävarmuuden tunne Pärssisen tulemisen suhteen. Yksi asia mikä toisaalta luo uskoa hänen tulemiselle on Tuohimaan Harrin kommetit. Hänhän puhui, että joukkueeseen on tulossa vielä ainakin kaksi kovaa nimeä. Nämä eivät kuitenkaan voi olla ulkolaisia kiintiön takia. Tuskinpa nämä myöskään noudattaisivat viime kauden linjaa. Nämä kaksi herraahan voisivat olla juuri nuo esille otetut Pärssinen ja Hentunen. Pakkipuolen miehestä, en tiedä sitten olisiko hän sitten se toinen niistä. Jännitystä viikonloppuun.
 

KEspoo76

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
taitaa ifk-2003 olla aikamoinen muukalislegioona ensi kaudella. Jos listoilla on tällä hetkellä jo 5 tai 6 ulkomaalaista ja tulossa olisi vielä tshekki nimeltä JAN PARDAVY niin hohhoijaa. On tainnu penalla mennä hieman plasmat sekaisin näiden ulkomaalaisten kanssa mutta eipä tuo mitään uutta taida olla. ja eiku faksit laulamaan...;)

tässä ote aftonbladet.se sivuilta ja tarkemmin mitkä pelaajat Djurgården jo on menettänyt ja minne. uskoo ken tahtoo

Djurgården

Förluster
Klara:
Thomas Östlund mv slutar
Edvin Frylén b
Leif Rohlin b Södertälje
Kyösti Karjalainen f Skutskär, Brynäs
Andrei Ignatovich f
Jan Pardavy f IFK Helsingfors
David Longstaff f
Kent Johansson tränare
Per Nygårds ass. tränare
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti JHag


-Ei koskaan? Et katsellut Kuula Lehkosen lauman pelejä? Viime kaudella lihaksia oli tarpeeksi, taitoa ei. Eihän tässä kukaan pelkkää sonnilaumaa halua. Taitoa + voimaa sopivassa suhteessa. Kuhtako noista nykyisistä tyypeistä hoitaa lihaosaston hommat, kun Vopat on pelikiellossa? Vai Salminen? Levokari? Lehtonen? Kumpikaan näistä ei käy, koska ovat elintärkeitä pakkeja. Roolitus, roolitus....

Lehkosen ajan pahin lama alkoi kun kun niitä lihaksia käytettiin (tapaus Kautonen.ei mulla mitään vastaan vaikka Pesosta opetettiin).joten mitään tyhmää lihasten käyttöä en kaipaa.99 mestaruus meni kun Ruutu ajeli Kiprusofia (järkevää lihasten käyttöä?) joten aika paljon on hölmöilty "lihaksilla".Pelkkä Vopatin läsnäolo tekee sen että paljon muuta "poliisi" osastoa ei tarvita koska pelkoa häntä kohtaan on suuri.
Ja vaikkapa Levokari pystyy ihan hyvin tuuraamaan tarvittaessa Vopatia jos hänet siihen hommaan halutaan.Salmista ei tarvita ollenkaan ja Saarinen on Mäkkärin stuntti niinkuin itsekin totesit.

Pikkaraisen rooli myös kasvaa eikä Kantor ja Marek niitä heikompia ole(mikäli jäävät joukkueeseen)
Ja jos tulee tosihätä heitetään Ciprus kentälle.:D
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Viestin lähetti matti&teppo


Mutta se maalivahti, Draper joko hevon perseeseen tai siihen toiseen reikään. Hän ei ole voittava maalivahti ja vie ulkomaalaispaikan. Muistutan yhä: Draper ei pelannut Tapparalle hopeaa, Tappara hävisi Draperin takia kullan. Jopa Wetzell olisi hoitanut Tapparalle tällä kaudella hopean, vieläpä ilman banaaneitakin. Nurminen tai A. Ahonen olisi hoitanut Tapparalle kullan, näin se vaan on.


Ei se Draper ainakaan sydänvaivaiselle valmentaja&toimitusjohtaja -kaksikolle paras mahdollinen valinta ole. Itelläkin oli pumppu aika tiukilla aina kun Tomppa lähti maalin taakse seikkailemaan...
 

#76

Jäsen
Viestin lähetti KEspoo76
taitaa ifk-2003 olla aikamoinen muukalislegioona ensi kaudella. Jos listoilla on tällä hetkellä jo 5 tai 6 ulkomaalaista ja tulossa olisi vielä tshekki nimeltä JAN PARDAVY niin hohhoijaa. On tainnu penalla mennä hieman plasmat sekaisin näiden ulkomaalaisten kanssa mutta eipä tuo mitään uutta taida olla. ja eiku faksit laulamaan...;)

Varmoja ensi kauden joukkueessa:
Draper
Kantor
Simicek
Vopat

Cipruss->lähtee muualle tai saa potkut tyylin Kobezda
Zidlicky->NHL

Pardavyn tulo varmaan jää huhuksi, jos Pärssinen tulee.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Sledge Hammer!


Niinpä. Kevättalvella Jatkoajan haastattelussa Mr Moberg nimenomaan totesi IFK:n tekevän hyvän tuloksen. Hillomies epäonnistui joukkueen rakentamisessa, mutta näyttää onnistuneen talouspuolella. Asia, jonka hedelmiä saamme nyt sitten kai maistella kieli märkänä.

Kuten jo aikaisemmin mainitsin, niin talouspuolen onnistumisesta IFK voi kiittää myös uskollisia kannattajiaan, jotka jaksoivat kantaa rahaa myös rämpivälle jengille. Eli jokainen kausikorttilainen tai hallissa irtolipuilla viime kaudella käynyt voi kätellä ja kiittää itseään jokaisesta uudesta sopimuksesta.

Viestin lähetti Svante


Mäkkärin jäämistä tässä tilanteessa olisi ihan OK ja sitäpaitsi silloin monilta faneilta säästyisi fyrkat kun uutta fanipaitaa ei tarvitse hankkia.

Itsekin tein järkevästi about 15 vuotta sitten, kun tiesin jo silloin Saarisen tulevan IFK:hon. Nyt mun pelipaita on taas oikeassa ajassa, vielä kun P. Saariselle saataisiin selkään numero 7.
 
Viimeksi muokattu:

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei nuolaista vielä näillä vahvistuksilla. Kesällähän voi vielä moni pelaaja lähteä. Pärssinen ja Hentunen voivat saada vielä hyvät tarjoukset NHL:stä. Sitten draftissä varataan Vihko, Hirso ja Pikkarainen, kaikki kolme voivat lähteä farmin kautta hakemaan pelipaikkaa. Näin onnistui viime kaudella Riku Hahl, ja hän voi vielä jopa voittaa Stanley-cupin.

Iloitsen kyllä näistä ns. varmoista sopimuksesta, mutta en hurraa enkä skoolaa ennenkuin näen kaikki vahvistukset punapaidoissa syyskuussa.

terveisin ikuinen ilonpilaaja Kempes

JHag
Etkös ole saanut vielä Vauhkoselle diiliä vaikka kuinka yrität? Seuraavaksi voisit ehdottaa Föönille, että Jonni maksaa itse 50 000 euroa, jos saa olla IFK:n pukukopissa.;)
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Rebel

Nyt mun pelipaita on taas oikeassa ajassa, vielä kun P. Saariselle saataisiin selkään numero 7.

Juu, sitten vielä kun R-P:lle saataisiin #23, niin kaikki olisi hyvin. Eipä taida kuitenkaan onnistua, ja syyn tiedämme kyllä kaikki. Olisiko muuten kellään tietoa ketään Kivelä-nimistä hehkeää nuorta naista kenen kanssa Kuhta voisi mennä naimisiin ja ottaa nimen? Saisin minäkin paitani taas ajan tasalle numeroa myöten.. :)
 

Jaari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues, Toronto Maple Leafs
Viestin lähetti Rebel
hallissa irtolipuilla viime kaudella käynyt voi kätellä ja kiittää itseään jokaisesta uudesta sopimuksesta.

Prkl.. minkä menin tekemään! :)
 

Hasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Hertha BSC, HIFK
HAHAH, Tiki10 lähetti tämän viestin 6.6.2001 :D

Viestin lähetti tiki10
Jos haluat pelastaa nahkasi, niin seuraavat pelaajat on hankittava:

- Olli Jokinen
- Marko Tuomainen
- Johan Davidsson
- Muutama tsekki/slovakki/kanukki -pakki

Näitä kannattaa myös harkita:

- Miika Elomo
- Pasi Sormunen
- Pavel Trnka
- Josef Boumedienne

Mites näille kävi?:

- David Moravec
- Jiri Dopita
- Robert Reichel
- Marek Uram
- Jan Kobezda

Jos ei mikään muu auta, niin jatkosopimusta voisi tarjota
Kari Rajalalle tai V-P Kautoselle.

Pentti pois puutarhasta ja hommiin!!!




Minne jäi Kobezda? No Kobezda jäi slovakiaan :)
Rajalalle diili? Sitä saa mitä tilaa
Muutama tsekki/slovakki/Kanukki , tuli sitten Scissons,Podkonicky&co, tiki10 oleppa tällä kaudella hiljaa :)
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Viestin lähetti Carlos


Juu, sitten vielä kun R-P:lle saataisiin #23, niin kaikki olisi hyvin. Eipä taida kuitenkaan onnistua, ja syyn tiedämme kyllä kaikki. Olisiko muuten kellään tietoa ketään Kivelä-nimistä hehkeää nuorta naista kenen kanssa Kuhta voisi mennä naimisiin ja ottaa nimen? Saisin minäkin paitani taas ajan tasalle numeroa myöten.. :)
Milläköhän mun paidat saisi ajan tasalle, kun yhdessä lukee #27 Laaksonen ja toisessa #25 Nielikäinen..? Ja onhan mulla P. Aholan paitakin, mutta se on sitten kokonaan toinen juttu. :p
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti Tinde
Olihan rankka risteily. HUH!

Pena oli ihan hyvässä vedossa, tuttuun tyyliin. Kun esim. kysyttiin noista viime kauden flopeista, niin johan oli Pena haastamassa "mee tonne baaritiskille, niin sieltä voit ottaa matsii kenen tahansa pelaajan kanssa, niin varmaan häviit..." Ja vieressä en-tiedä-kuka yritti hillitä, mutta kun Pena pääsee vauhtiin, niin... voi sydän parkaa.

...syyhän ei itse asiassa ole pelaajissa vaan miehessä joka pelaajat on kasannut. Penaa siellä olisi pitänyt "matsiin "haastaa jos vahvistamattomat tietoni Cipruksen viime kauden palkasta pitävät paikkansa: 1,2mmk!! (Sillä rahalla olisi melkein jo löytynytkin se kuuluisa "liigan paras sentteri").

Uudet hankinnat tuntuvat ihan lupaavilta, lukuunottamatta Draperia. Mies vaikutti finaaleissa aika hasardilta...
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ihmettelen myös hieman tuota Draperin hankintaa. Mies ei kyllä meikäläistä vakuuttanut mitenkään. Toisaalta hänhän on vähän sellainen Saken tyylinen "seikkailija" (kulmissa ja keskialueella enemmän, kuin maalitolppien välissä) , joten eiköhän Sakke hio miehestä oikein kunnon timantin. Jännittää.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Toistuuko paras hetkeni ?

Eli kun IFK vei mestaruuden 97/98 niin viimeisen finaaalimatsin loputtua herrat Kummola, Saarikangas ja Urpo "IFKin ystävä" Helkovaara oli pitämässä puhetta ja antamassa kanadan maljaa Crisu Ruutulle. Mahtava oli tunnelma kun KAIKKI fanit vihelsi ja buuasi tälle pelle-troikalle. Voi kun saisi kokea sen uudestaan.
Hyvältä näyttää.

Viesti jääkiekkoliitolle ja sm-liigalle: Tehkää useita kopioita Kanadan maljasta. IFK ON TAAS TULOSSA!!!!
 

JanJ

Jäsen
Järventien kanssa tökkii nyt.

Mutta hei, eikös tehnyt neuvottelujen edistymisestä päätellen IFK:n ens kauden viivamies komean maalin ylivoimalla maalin kulmalta?
 

parkhurst

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Diilit

Tänne pitäis aina näin keväisin saada joku sellainen sopimus-barometri mistä vois tarkkailla pelaajien sopimusneuvotteluja ihan noinniinkun livenä. Tai miks vain keväisin, neuvotellaanhan niitä sopimuksia kauden mittaankin..

Mutta siis tarkoitan että esim. HIFK:n kohdalla näkisi aina pelaajat joihin ollaan neuvotteluyhteydessä, ja prosenttimäärä millä todennäköisyydellä pelaaja nähdään HIFK:n riveissä ensi kaudella.

Jokseenkin näin

HIFK

Timo Pärssinen - 100%
Jukka Hentunen - 85%
Martti Järventie - 32%
Aigarsnaattor - 0%

Tai jotain... :p
 

JanJ

Jäsen
Katsokaapa IFK:n pakistoa.
Ykkösylivoimassa viivalla pyörittää Z, laukojia kyllä riittää.
Kuka pelaa kakkosylivoimassa?
Siihen tarvitaan pelaaja tyyliin Järventie, Kakko jne.

Neuvotteluissa on Järventie ja Kakko.
Aamun signaali oli se että Kakko on nyt vahvimmin kiinni erittäin halutussa IFK-pestissä. IFK:hon kun on kuulemma nyt kaikkien aikojen imu.
 

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kakkos ylivoimaan ehdottaisin Patrick Huckoa. Miehen pelit eivät varmaan änärissä ole oikein kulkeneet odotulla tavalla ja näyttöhaluja luulisi riittävän Suomessa roppakaupalla. Laukaus,liike ja tahto. Tarvitseeko enempää sanoa? Eria asia sitten onko mies vielä valmis heittämään hanskat tiskiin rapakon tuolla puolen.
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Mickey
Kakkos ylivoimaan ehdottaisin Patrick Huckoa. Miehen pelit eivät varmaan änärissä ole oikein kulkeneet odotulla tavalla ja näyttöhaluja luulisi riittävän Suomessa roppakaupalla. Laukaus,liike ja tahto. Tarvitseeko enempää sanoa? Eria asia sitten onko mies vielä valmis heittämään hanskat tiskiin rapakon tuolla puolen.

Ei **ttu Mickey, LOPETA JO!! :D Mä nauran täällä ihan vedet silmissä! Emme enään mene vanhanaikaiseen, joten voit jatkaa juttujasi siellä tepsin puolella... ;)
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Mickey

Helpommallakin saa itselleen varoituksia, kieltoja etc. etc.

Sinulla ei tuo Junkka oikein mennyt muottiin joten älä tule tänne hörisemään bullshittiä.
 

bull

Jäsen
Barometrista

Viestin lähetti peruna
löytyykö sitä pelaajabarometriä keneltäkään. Ei kestä jännitystä...

Näin olen tilanteen nähyt:
Pärssinen 100%
Hentunen 80-90%
Kakko 75%
Järventie 50%

Jos on korjattavaa niin arvon tietäjät olkaa hyvä! :D
 

rafalski77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Ac Milan ,
Muka tulevista pelaajista!

Toissapäivänä seurasin mielenkiinnolla hifk 20002-2003 ketjua sehän oli , kun poliisien huutokaupasta :D paitsi meininki oli hurjempaa täällä . Mun mielestä kannattaa eka tutkia sitten vasta hutkia esim: pärssinen ei ole satavarma ja hentusen kanssa tuskin ollaan edes käyty kahvilla :o Kivahan täällä on keskustella tulevista , mutta ei lietsota mitään katotaan nyt vaan
rauhassa mitä tapahtuu (saattaa tulla kuraa niskaan , mutta jonkun tämäkin on tehtävä ,palauttaa muutamat tyypit maan pinnalle) .

ps Jhag oliko meininki kuuma laivalla ainakin kannettava lauloi hyvin tännepäin :cool:
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös