Hifk 2002-2003

  • 1 299 362
  • 10 974
Tila
Viestiketju on suljettu.

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Kempes: Kyllä Ton kelpaa minulle ainakin HIFKin ykkösketjuun. Muuten samoilla linjoilla. Jäitä kypärään ja nokka kohti kevättä. Kyllä sieltä vielä jokunen ässäkin tulee (ei tekemistä Porin Ässien kanssa:p )
 

Fist of God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charleston Chiefs
Viestin lähetti Apassi


Niin varmaan. Saahan Suhonen ehdotella ties ketä, mutta tosiasiahan on se, että Matikaisen kyvyillä ne isot kalat on tasoa Cipruss, Moger

Mä en ymmärrä miksi näitä pelaajia hommaillaan jostain DEL- tason sarjoista tai sitten hommataan toisten liigaseurojen jämäpelaajia

mutta kuten Moberg eilen sanoi mitään radikaalia muutosta ensi kauden joukkueeseen ei ole tulossa


Apassi kiteytti aika hyvin syyt miksi ensi kaudesta näyttäisi taas tulevan täysi pannukakku. Toivotaan parasta, pelätään pahinta meininki jatkuu! Yksi asia on ainakin varmaa: lippujen hinnat nousevat, brändin seuraamisesta täytyy maksaa kunnon hinta.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
ONKO VAIKUTUSTA?:D

Pentti on ottanut ukaasini todesta.

Viestin lähetti Rebel
Tilanne on nyt se, että on pakko saada pidettyä Vihko ja Hirschovits varsinkin kotona. Tuollaisten miesten menetäminen olisi jo liikaa. Jos miehet eivät meillä pelaa, pitää jättää kausikortin hankkiminen muiden kontolle.

Samoin Grünn, Häppölä, Pikkarainen kuuluvat tähän sarjaan. Vaikka Capon ja Pikun pelit eivät ihan ykköskentän tasoa olleetkaan, niin pitää ottaa huomioon kundien nuori ikä ja se, että pienellä massa kuurilla homma alkaa olla todella hallussa. Grünn on armoitettu maalintekijä, kun saa lisää massaa ja Pikkarainen on selkeä kovaa taklaava, tapellakin uskaltava ja myös pelata osaava pelaaja. Nyt Pentti hereillä, perkele!

Viestin lähetti Rebel
Zetan kanssa voin ruveta spekuloimaan. Jos mies lähtee Ilmalaan, palautan kausikorttini ja lopetan lätkän seuraamisen. Siinä vaiheessa mennään yli minun sietokykyni. Jos raha ottaa tuollaisen vallan tästä hommasta, niin antaa olla.

Eli kyllä oli vaikutusta. Hieno homma. Uusin siis kausikorttini. Ja niitä vahvistuksia siis pitää siltikin tulla, mutta minun jatkosopimukseni on jo näillä sopimuksilla pelastettu. Samoin Riksmanin pitäminen on hemmetin tärkeää.
 

Metukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: KUKA USKOO PENAAN?

Viestin lähetti bambamcam
Toisessa ketjussa missä käsitellään urheilulehden huhuja
kerrotaan Pardavyn olevan liian kallis Penalle. Itse en
edes pidä tätä Pardavya minään ihmeellisenä ja
jo tämä tuottaa ongelmia Penalle. Pena ei hommaa mitään
ykkösluokan pelureita vaan tyytyy jämiin.

Homma rupeaa jo nyt toistamaan itseään. Muille maille
painuvat palkkatietoiset pelurit. Näissä hommissa
nyt on vaan niin, ettei halvalla saa niitä ykkösketjun
pelureita joihin olisimme tyytyväisiä. Joukkueellinen
kolmosketjun pelureita tuntuu olevan Penan tavoitteena.

Hinta-laatusuhteessa kaikkein kalleimpia pelaajia ovat sellaiset päälle kolmekymppiset takana loistava tulevaisuus keskinkertaisuudet, joita esim. Saksan liiga on pullollaan. Pelaajia penan mieleen. Heistä ei tarvitse kilpailla muiden kanssa. Jos nyt ei avata lompakon nyörejä muutaman kovan nimen hankkimiseksi, niin syksyllä sitten hassataan ne samat rahat näihin edellämainittuihin.
Määrä ei korvaa edelleenkään laatua.
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Viestin lähetti Nuorempi Nelson


miksi salminen jatkaa...

Mun mielestä Salminen on pelannut hyvän kauden. Vaikka maaleja odottaisin lisää, niin silti mies taklaa ja yrittää joka vaihdossa kun pääsee kentälle.

Siksi voisinkin heittää ilmaan kysymyksen, että miksi Mäkiaho jatkaa? Ei ole tehnyt pitkään aikaan mitään hyvää, taklaaminenkin on unohtunut.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Mitä Salmiseen tulee niin ei hän paha pettymys ole ollut mutta tosiasia on se että Hifkistä löytyy kymmenkunta nuorta samalla paikalle jolla Salminen pelaa joten ei ole järkeä pitää kaveria jos ja kun ei ole tarjota kuin paikkaa nelos,korkeintaan kolmosketjuun.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Ihan hyvälältä näyttää osaltaan ryhmä, mutta mites tästä eteenpäin? Aina puhutaan tukevasta kivijalasta. Nyt on vaan sellainen tilanne, että kukaan noista sopparin omaavista ei täytä kuin parin miehen osalta kahta ekaa kenttää. Vielä on myös hämärän peitossa saako kyseiset Mäkiaho ja Cipruss vieläkin lisäaikaa. Ihmetyttää kyllä jos nuo Penan puhumiin 5-7 mieheen tulee vielä Eskelisen ja Vopatin diili. Sitten jää jäljelle enää max. 5 paikkaa. Keitä he olisivat? Ainakin uusia kolme hyökkääjää pakko saada ja kaksi pakkia. Sekin on minusta liian vähän, vai riittääkö teille kolme hyökkääjää. Tietäen Penan virhelyöntien määrän voisi kuvitella huippumiesten olevan vähíssä. Eikö Nemirovskykaan olisi liigasta Pentille kelvannut? Toisin sanoen voisi tilanteen olevan kohta samaa tasoa kuin tällä kaudella. Ainoana erona on nuorien saama vuoden lisäkokemus. Penahan kehuu ettei voisi sopimusten osalta tilanne paljon parempi olla. Ei voisikaan. Mutta loppujen lopuksi noista miehistä mitä tällä kaudella on ryhmässä ollut tuskin kovin montaa seuraa edes kiinnostaa? Ainoastaan nuoret, Zidi, Vopat ehkä Kantor jotka herättänevät kiinnostusta. Tuskin koskaan minkään kauden jälkeen HIFK:n ryhmässä on ollut yhtä vähän miehiä jotka herättävät kiinnostusta. Siksipä Pentti varmaan päätti, että kun muilla ei ole kiinnostusta meiltä kyllä löytyy. Pistetään tämä nyt alkuun ja jatketaan sitten...
 

Durable

Jäsen
Nyt Penan pitäis hankkii pari kunnon ulkomaalaista niin teillä naapureilla on ensi kaudella todella hyvä jengi...mutta saa nähä miten Pena onnistuu
 

hege

Jäsen
Kyllähän näistä nuorista saadaan vielä melkoinen ongelma kehitettyä, varsinkin jos mestaruudesta kamppailevaa joukkuetta pitää kasata. Tyly tosiasia on etteivät kaikki hyökkääjät (Loppi, Viitaluoma, Järvinen jne. yhteensä 8 kpl?) voi siinä tapauksessa mahtua pelaavaan kokoonpanoon ja kyllä ainakin minun mielestäni joukkueessa olisi tilaa Sepolle (ja sille ykkössentterille) vai onko ajatuksena, että 2-4 sentterit ovat Hirschovits, Häppölä, Loppi/Viitaluoma? Ei oikein tunnu mestaruusjoukkueelta. Vaikea kuvitella, että "junnuista" mahtuisi kerralla (hyökkääjistä) pelaamaan enempää kuin 4-5 päivän kunnon perusteellä parasta.

Salminen oli mielestäni ihan ok, kaveri kuitenkin ihan käypä 3/4 ketjun laituri jolla suoritustaso on suht vakio illasta toiseen ja ainakin vielä tällä hetkellä parempi kuin esim. capo. Vopat saisi mielellään jatkaa ja Aigarssista (ja mäkkäristä) voitaisiin yrittää päästä eroon jos parempaa on tarjolla tilalle. Miellellään olisin myös Nielikäisen ja ehkä Vauhkosenkin nähnyt joukkueessa, mutta kun vaihtopenkin paikallaan pitäjiä on muutoinkin jo riittävästi niin uusien pelaajien tulisi kuitenkin olla ns. jatkuvasti pelaavaan kokoonpanoon mahtuvia.
 

kamraterna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin. Siitä sitten ainakin vielä Cipruss (ja salminen) veks ja Bednar, Chlubna, Hyvönen, Vopat, Eskelinen, Porkka ja Kultanen (TAI VASTAAVAT) jengiin mukaan niin sittenhän se näyttää jo mitali jengiltä.

Helppo homma Pena ;)

Ihan ok pois heitettävien suhteen, kunhan vaan saadaan niitä PELIMIEHIÄ tilalle..
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Yllätyksetön lista tämä nyt lanseerattu. Pitäisköhän varmuuden vuoksi laittaa talteen, ei tällaista listaa missä näkyy sopimuksen pituus kuitenkaan ensi kaudella kotisivuilta löydy.

Äkkiseltään jäin ihmettelemään pakistossa vain Eskelisen poissaolo. Ehkä se on sitten työn alla? Tai sitten on tarkoituksella jätetty SH- tai JK- tilaa?

Seppo lienee pois kunnes selkävaivoihin saadaan parempaa tietämystä. Joukkueessa on kuitenkin niin paljon nuorta porukkaa, että olisi toivottavaa pitää JPS mukana. Kokenut kaveri tuo usein kokonaisuuden tarvitsemaa rauhallisuutta.

Kovasti Vopatin sopimuksen varmuutta jo huhuttiin, mutta toistaiseksi homma on kai sitten kiinni ykkösketjuhankinnoista. Nythän siellä on jo kolme ulkomaalaista, eli maksimissaan voidaan kaksi ottaa lisää, ellei Ekistä päästä eroon.

Kun ajatellaan, että tarvitaan vielä maalivahti ja pari kovaa nimeä hyökkäykseen, niin yksi niistä paikoista on ainakin täytettävä kotimaisella. Onpas hyvä, että Koben sopimus on sitten jotenkin suhmuroitu.

Ennen play-offien päättymistä tuskin lisänimiä kuullaan, ainakaan IFKoon taholta. Jonkinlaista liikkumista tapahtuu varmaan kun runkosarja päättyy ja rantapallot lentelee.
 

Tinde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bajen, NY Rangers, Arsenal
Viestin lähetti fiftyeight
Yllätyksetön lista tämä nyt lanseerattu. Pitäisköhän varmuuden vuoksi laittaa talteen, ei tällaista listaa missä näkyy sopimuksen pituus kuitenkaan ensi kaudella kotisivuilta löydy.

:D Otin talteen jo, just ton takia :D

Näitä kun sitten foorumeissa ja chateissä pähkäillään pitkin talvea... Voitte sitten kysyä multa...
 

Janos

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ÄTPPOMK
Kiitos Pentti että sait pidettyä junnut meillä. En nyt tiedä, ovatko esim. Loppi, Järvinen, Ilkka ja Lamberg niin tärkeitä, mutta hyvä että Hirsolla, Häbällä, Vihkolla ja Viitaluomalla sopparit on. Paappanen on myös hyvä homma.

Äh, Pentti, miksi sellaiset miehet kuin Mäkkäri, Kibe ja Aigars löytyvät tuosta listasta. Myy muualle. Pahannäköistä surffailua ollut koko kausi.

Taitaa Saken ja Köllin ura loppua tähän kauteen? Jollain tietoa? Ehdottomasti toivoisin, että miehet lopettavat juuri IFK:ssa ja paidat kattoon, Pena!

Voi voi Pentti, miksi Vopat tai Seppo eivät ole tuossa listassa?
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
JHag
Ton on mielestäni ihan kohtuullinen pelaaja, ykkösketjun mies Jypissä muttei missään nimessä IFK:ssa. Kakkosketjuun kyllä mahtuisi. Mielestäni IFK:n ykkösketjun pitäisi olla tasoa Bednar/Vujtek-Santala-Peltonen, mutta tällainen ketju on vain unta.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Vopatti...

Totta, että olisin mielelläni nähnyt Vopatin ens kauden joukkueessa, mutta jos hänen tilalle on tulossa esim. Tonia, Bendaa tai Bednaria, nii en silloin jää häntä kaipaamaan!! Loistomies, mutta ulkomaisia paikkoja on rajoitetusti... On melko varmaa että Citruunasta kun ei päästä eroon!!!

Toivon mukaan en ole ennustaja, mutta Pentin taidoilla meillä ei ole ketään ylläolevista nimistä, mutta ei kyllä Vopattiakaan!!!

Junnut saatiin pidettyä ja Pentlerin Lista on jees, jos ne 5-7 nimeä ovat näistä: Helenius, Kultanen, Porkka, Ton, Benda, Virta, Salmelainen... Tällöin meillä on mestaruudesta taisteleva joukkue! Muuten taitaa brändi ja trendi jatkua 90-luvun alun linjalla!!!

Onko huhuja kakkosvalmentajasta?!?!
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Oletetaan, että Pentti kuuntelee faneja ja ostaa isolla rahalla Jan Bendan joukkueeseensa.

Oletetaan, että Honza floppaa totaalisesti HIFK:ssa.

Onko syy Pentissä vai faneissa?

Tosiasiahan on, että Citrus pelasi huomattavasti paremman kauden Jokereissa kuin Benda.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Samaa mieltä pelintekijän kanssa. Bendassa ei ole mitään sellaista, mitä esim. Vopat ei voisi tarjota. Vahva jässikkä, mutta melko kädetön kuitenkin. Sikäli hyvä, että osaa pelata niin laidassa kuin keskellä.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Pelasiko Cipruss todellakin huomattavasti paremman kauden kuin Benda?
Onko Törmänen pelannut tällä kaudella huomattavasti paremman kauden kuin Rosa...?


MACK
 

Playmaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Helsinki
Viestin lähetti Mack
Pelasiko Cipruss todellakin huomattavasti paremman kauden kuin Benda?



MACK
Karkeasti sanottuna, kyllä.
Et edes sinä Mack, saksalaisen kiekkoilun ystävänä voi väittää, että Jan pelasi odotuksiin nähden hyvän kauden?
Tai palkkaan nähden?

Cipruss sen sijaan pelasi loistavaa puolustuspeliä Variksen ja Hentusen keskellä ja siinä sivussa vielä saavutti lähes Bendan pistemäärän.

Eli otetaan "huomattavasti" -sana pois, mutta muuten pitää kyllä paikkansa.
 

jukkas

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
CIPRUSS

On munkin mielestä,taidoiltaan ihan kelpo tähän jengiin.
Näillä "taiteilijoilla" kun tuppaa olemaan vähän niinkin,että esim.
henkilökemiat kun on kohdallaan ja roolitus,tässä tapauksessa
ketjukaverit,"mätsää",niin odotettavissa voi olla hyväkin kausi.
Tä(mänki)n vuoden sekoilujen jälkeen ei oo ihmekään,että joukkueessa esiintyi,muidenkin kohdalla, selvää alisuorittamista.
ps. tulipas oikein sivistys-sana tohon loppuun.
 

HÄI

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Positiivista on se että ennen kaikkea tärkeimmät junnut, Hirso ja Jone saatiin pidettyä. Häbä ja Capo eivät ole läheskään heidän tasoaan. Oli koko ajan pelko perseessä että esim. Narrit tekevät jälleen "Ruudut" ja ottavat Vihkon tai Hirson HIFK:n nenän edestä.

- Takatukan pitää hankkia ensi kaudeksi VARMA ykkösveskari. Ilmeisesti Niittymäki tai Norrena lähtee Töpselistä tämän kauden jälkeen, joten siinä olisi hyvät vaihtoehdot. Norrena sopisi agressiivisella pelitavallaan paremmin HIFK:n muottiin mutta kyllä mulle Niittymäkikin kelpaisi. Juuso olisi hyvä kakkonen.

- Ykkös-sentteri ehdottomasti hankittava. Paras vaihtoehto olisi Jarda. Kunnon snaipperi- laituri olisi myöskin tervetullut. Puollustukseen saatava Zidlickyn tueksi toinen HYVÄ kiekollinen pakki, enkä todellakaan tarkoita tällä Ahma- Akia. Varauksella tarvitaan myös yksi hyvä PUOLLUSTAVA puollustaja.

- Senttereiksi: 1. Jarda
2. Seppo
3. Hirso
4. Häbä

- Jos Zidlicky lähtee änäriin niin tilalle olisi tällä kertaa saatava KUNNON stuntti. Pena on jo tiettävästi innoissaan kysellyt Areenan- Zidlickyn, Ilkka Mikkolan, sopimustilannetta.
 

Julius

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Onko kellään tietoa / huhua Jukin tulevaisuudesta ens kaudelle?
Näin Vaasalaisena homeperseenä asia hiukan kiinostais. Ja ehkä joitain muitakin.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jarda eli Bednar olisi loistava jannu tuohon jengiin. Vaikkapa Cippruksen tilalle sopimusteknisesti. Eikös Bednar ole muuten laituri, eli pelipaikka voisi olla Hirc...:n ja vaikkapa Hyvösen tai Tuomaisen (jos vaikka jompikumpi palaisi) kanssa kakkosessa. Ulkomaalaisia olisi vasta kolme ja kakkonen kondiksessa. Ykköseen sitten helvetin hyvä sentteri, ei mikään Seppo, ja Vihkon kanssa vaikkapa Vopat tai täälläkin mainittu Ton. Olisi muuten bueno homma, kaksi kovaa ketjua ja Bednarinhan voisi laittaa tarvittaessa keskellekin. Jopa ylivoimapelikin saattaisi onnistua.
 

Mack

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä pitäisi varmaan käydä Jokeri-ketjussa mutta sivuaahan tämä punanuttujakin.

Kyllä, Bendan palkka oli liian korkea ja Cipruss pelasi myös mielestäni erittäin kivan kauden viime vuonna.
Silti en odottanutkaan että Benda olisi ollut yksin matseja ratkaiseva Jan Caloun vaan hänen vahvuudet ovat/olivat kova duuni, vahva vääntö, ammattiasenne ja kuitenkin kädettömäksi pelaajaksi kelpo piste/peli-tahti. Kovin pettymys oli tietenkin viime kevään play-offit mutta siellä floppasti koko jengi, joten en osoittele sormella. Sitäpaitsi -00 keväällä Jando oli play-offien kovimpia profiilejamme kun esim. Pete oli pahasti yössä.
Jos Benda olisi tällä kaudella pelannut Rosan, Banhamin, Machuldan tai Villen kanssa niin kyllähän sitä tulosta olisi tullut. Antti Aalto on ollut hyvä mutta ei Bendaa parempi. Mielestäni Benda on kuitenkin aika turvallinen hankinta, koska varsinaista floppiuhkaa on todella vaikea kuvitella. Ainoa iso miinus on kova hintalappu.

Ja edelleenkin yksi osoitus Jandon pelaajamoraalista on viime keväältä kun hän teki ilman kypärää maskia jatkoajalla ensimmäisessä matsissa mistä sitten saatiinkin se voittomaali. Tuo on yksi suosikkihetkiäni vaikka kyseinen pelisarja saikin karmean lopun.

Ja Hifkiläisille. Kun kerran se Pena on liitetty DEL-liigaan niin pistäkääpä aijälle viestiä että hakee Mannheimista San Josen ykkösvarauksen Marcel Gocin. Kun sälli tekee 17vuotiaana yli 40 pointsia jossain pääsarjassa(olkoonkin DEL-sarja) niin onhan siinä taitoa. Lätkän raamattu "The Hockey News" kehotti nuorta Gocia pelaamaan yhden kauden Suomessa että saisi lisää kehitystä. Mutta tuo kaappaus kuulostaisi enemmänkin HPK:lle sopivalta.


MACK
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös