Hermes-Sport to 10.3.2005

  • 4 240
  • 25

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Tämän pelin merkityksen huomaa jo siitä että ketjuakaan ei ole vielä avattu. No, laitetaan nyt kokoonpanot kuitenkin tänne (finhockey.fi)

Hermes - Sport
Ottelukokoonpanot


Hermes

20 Kimmo Vesa Maalivahti

32 Vesa Lahtonen Maalivahti

Kenttä 1

7 Aapo Aro Puolustaja

10 Ismo Siren Puolustaja

17 Jukka-Pekka Koistinen Hyökkääjä

24 Aku Joki-Erkkilä Hyökkääjä

26 Henri Hietaharju Hyökkääjä

Kenttä 2

22 Sami Nummi Puolustaja

50 Kimmo Salmela Puolustaja

13 Miikka Jäske Hyökkääjä

18 Jarno Kantelus Hyökkääjä

28 Jari-Pekka Pajula Hyökkääjä

Kenttä 3

3 Jan Blanar Puolustaja

38 Matti Kesseli Puolustaja

12 Matti Pesonen Hyökkääjä

23 Jani Uski Hyökkääjä

33 Jussi Passi Hyökkääjä

Kenttä 4

11 Olli-Pekka Kopiloff Hyökkääjä

19 Peter Jasik Hyökkääjä

27 Tero Tourunen Hyökkääjä



Sport

1 Marko Härkönen Maalivahti

35 Håkan Danielsson Maalivahti

Kenttä 1

5 Miika Jämsä Puolustaja

20 Markus Laine Puolustaja

9 Markus Jämsä Hyökkääjä

11 Vjatsheslav Fandul Hyökkääjä

18 Aniket Dhadphale Hyökkääjä

Kenttä 2

4 Markus Tuomaala Puolustaja

7 David Cloutier Puolustaja

17 Tatu Backman Hyökkääjä

19 Vesa Myllyaho Hyökkääjä

24 Marko Santanen Hyökkääjä

Kenttä 3

6 Mikael Hallbäck Puolustaja

36 Jussi Heikkinen Puolustaja

10 Kalle Mattila Hyökkääjä

29 Kristian Hjerpe Hyökkääjä

31 Niklas Fogström Hyökkääjä

Kenttä 4

21 Alexandr Baryshev Puolustaja

15 Teemu Sainomaa Hyökkääjä

26 Oskar Osala Hyökkääjä

34 Mika Suoraniemi Hyökkääjä

41 Ari-Pekka Pajuluoma Hyökkääjä

Sportilta ilmeisesti vielä toipilaana tukku runkopelaajia. Ainakin Allen, Westerback, Suonpää poissa ja junnupuolelta Baryshev hyppää mukaan.

edit vuosiluku
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
No, tuolla Pohjanmaan herruus- ketjussa tätä peliä on ruodittu jo aikalailla. Hyvä esilämmityspelihän tämä on eittämättä lauantaita varten ja vielä TV- pelikin. Harmi vaan että spora ei saa jalkeille ihan parasta kokoonpanoaan jotta voisi paremmin tehdä vertailuja joukkueiden nykykunnosta.

Hermes jatkaa tutuilla koostumuksilla ja hyvä näin sillä noilla ketjuilla peli on kulkenut kohtuu hyvin ainakin kotikentällä. Tiukka vääntö tulee jokatapauksessa, oli sitten kentällä keitä tahansa.

Ja tunnelman takaavat molemmissa päissä fanit. Tuleekohan Vaasasta oiken bussikin?
 

Winger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Viestin lähetti kakes
Tuleekohan Vaasasta oiken bussikin?
Tulee, ellei suunnitelmien peruuttaneita ole liikaa. Itseni mukaanlukien peruuttaneita (minun tuttuja) on ainakin kolme. Sportin sivuilla lukee, että fanibussiin tarvittava määrä on 20. Määrä ennen peruuttamisia oli ilmeisesti 30.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Yes! Vihdoin näkee spåran pelin... töllöstä.. Kun kaukana asuu, niin pitää iloita pienistä asioista.
No joo.. itse peliin, hieman kyllä harmittaa ton pelin merkitsemättömyys. Ja myös se, että mm. Patte, Allen ja Pete on poissa kokoonpanosta. Mielenkiinto kohdistuu nyt sitten Cloutieriin ja Barysheviin.. Saas nähdä miten "kloppi" hoitaa hommansa.

Pakollinen tulosveikkaus menee valitettavasti Hermeksen eduksi, eli 4 - 3(4) voisi olla aktuelli tulos..

ps. JA TÄNÄÄN EI SITTEN KUKAAN LOUKKAANNU!!!
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Varmasti todella unettava kamppailu, joka on kuitenkin töllöstä pakko katsoa.

Uskoisin, että Sportilla ketjut 3 ja 4 pelaa paljon ja ehkäpä pyrkii hanakkaan taklauspeliin. Tähdet väistelee ja kikkailee.

Pakollinen veikkaus: 5-1.
 

Milou45

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Nyt se sitten alkaa, ottelurypäs rakasta ja parasta mahdollista vastustajaa Kokkolan Hermestä vastaan.

Tämän illan matsista saattaa tulla tasainen vääntö mikäli molemmat pelaavat edes niillä puolilla valoilla. Hermes kyllä ottelun vie sillä Sportin parhaimmasta vitjasta Suonpää-Westerback-Myllyaho puuttuu kaksi lenkkiä, mutta lauantaina kaikki on kyllä kunnossa, olkaa huoleti sport-fanit.

Maalivahtiasia on Sportilla tähän otteluun mielenkiintoinen, Härköstä voisi nyt mielestäni kokeilla, vaikkakin playoffseissa Danielsson taitaa hoitaa hommat.

Talosen ja Ritarin mieliksi veikkaus 4-4 varsinaisella peliajalla, Hermes kuitenkin vie jatkoajalla Aapo Aron maalilla.

Yleisöä on toivottavasti yli 2000.
 

ToniKopi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Onkos sieltä Vaasasta lähdössä tähän "merkityksettömään" otteluun faneja!?
 

JMK81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Aston Villa
Viestin lähetti ToniKopi
Onkos sieltä Vaasasta lähdössä tähän "merkityksettömään" otteluun faneja!?

Jos luet ketjua hieman ylempää, kysymykseesi ehkä löytyy vastaus.

Vaikka Sport ei parhaimmalla kokoonpanolla matsiin lähde, niin luotan silti että voitto otetaan. Arvailen tulosta 2-4.
 

Rocco

Jäsen
Noh, vaikka ottelu on sarjataulukon kannalta merkityksetön, henkisesti voitto on todella tärkeä. Seuraava peli on samaa joukkuetta vastaan ja kyseessä on jo playoffs-ottelu. Joten takuulla nähdään tiivistunnelmainen ja fyysinen vääntö. Tulosveikkaus menee tasapelin puolelle 3-3.
 

Koheltaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK, FC Woking
Onnittelut voitosta Sport! kova on poikien selkäranka täytyy sanoa: vieraskentällä 2-0 tappio asemasta 2-4 voittoon ja vielä viimmeisessä erässä! Raportteja odotellessa...
 

W.S.L

Jäsen
Hieno homma! Hauskahan se on Hermestä kyykyttää niiden kotikentällä.

Eipä silti, tosipelit alkaa vasta lauantaina ja siinä vaihees menneitä ei paljo muistella. Mutta positiivista, että vaikka parhaalla jengillä ei oltu matkassa, niin hyvä nousu rinnalle ja ohi.
 

The Assassin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, sympatiat HIFK, NY Rangers, Chelsea
Aluksi onnittelut Sportile voitosta, joka oli täysin ansaittu. Neljä maalia vikaan erään ja nousu tappioasemasta voittoon on hieno suoritus, joka kertoo kovasta itseluottamuksesta!

Täytyypä sanoa, että tämänillan Sport oli kuin toiselta planeetalta, kun vertaa sitä lokakuussa pelaavaan Sportiin. Ei voi muuta kuin ihmetellä tuota Tammisen kykyä saada pelaajista kaikki irti. Olen aina epäillyt hiukan Tamin kykyjä mutta tosiasia on, että hän on yksi suomen parhaista koutseista. Jos lauantaina peli on samanlaista kuin tänään, niin Sport tulee viemään puhtaasti koko sarjan. Tämä on kylmä fakta. Sport pelasi todella kylmäpäisesti läpi ottelun. Syötöt napsahtivat koko ajan oikeisiin paikkoihin ja luistin liikkui. Erityisesti herra Cloutier pelasi loistavasti. Hermeksestä voi nostaa esiin kovasti töitä paiskineen Jäskeen ja kovia taklauksia viljelleen Kanteluksen.

Ei Hermeksellä yritystä puuttunut kahdessa ekassa erässä. Ihan ok peli lukuunottamatta kolmatta erää. Taisi iskeä luulotauti poikiin. Tuomari oli muuten ihan pe*****tä mutta ei Sorakankaan piikkin voi tappiota laittaa. Joka tapauksessa Hermes sai korkeasta mailasta jäähyn, kun Sportin oma pelaaja huitasi joukkuekaveriaan kasvoihin. Noh, virheitä sattuu mutta toivottavasti pleijareissa ei enää satu samanlaista kömmähdystä.

Ei tämä peli mitään ratkaissut mutta Sportilla on nyt henkinen yliote, kun lauantaina aloitetaan pleijarit täydessä Vaasa-Areenassa. Pidän Sporttia todellisena liigakandinaattina tämän iltaisen esityksen perusteella, sillä niin kypsästi he pelasivat. Kun kaverilta vielä puuttui Westerback, Allen, Mattila, Nabb ym. kovia pelimiehiä, niin voi herranjestas!

Toivon, että lauantaina Hermes saa pelinsä kuntoon, että saataisiin kunnon vääntö paikasta välieriin. Silloin alkavat tosipelit ja tämän iltainen peli ei enää vaikuta(onneksi). Kaikki on vielä auki. Paras voittakoon...

ps. Kuka on Oskari Osala? Eikös se ole Oskar, vaikka kuuluttaja muuta väittikin...=)
 

kakes

Jäsen
Ei ollut elämää suurempi ottelu. Ensimmäisessä erässä Hermes taklasi, liikkui ja Sportin peli oli vähän sekaisin. Toisessa pelattiin molemmilla maaleilla ehkä hiukan enemmän Hermeksen päädyssä.
Pajulan 2-0 maali sitten jotenkin ihmeesti käänsi ottelun. Ei suinkaan Hermekselle vaan Sportille. Erätauolla näytti Hermes jo alkaneen miettimään lauantain peliä koska kolmannessa erässä Hermestä vietiin kuin kuoriämpäriä.

Totuuden nimissä täytyy sanoa että kiekko pomppi sopivasti Sportille. Osalan ohjaus korkealla roikulla Vesan kautta. 2-2 kiekko kimposi suoraan Laineen lapaan jostain ties mistä. 2-3 maali oli ripari joka tuli suoraan maskimiehen ulottuville. Viimeinen sitten omasta päästä tyhjiin. Eli rouva fortunakin oli tänään Sportin puolella.

Illan tyylikkäimmän taklauksen esitti meidän Kimmo Salmela joka vei häkkipään(Osala) lonkkataklauksella tyylikkäästi ilmalennolle.

Maalivahdit pokkasivat ansaitusti palkinnot, molemmat pelasivat hyvän pelin, Vesa oli pikkuisen työllistetympi.

Hfc osallistui Sportin talousahdinkoon lahjoittamalla henkilökohtaisesti Tamille 5€ lahjakortin josta Tami oli vipittömän iloinen ja palkitsi eleen kädenpuristuksella.

Lauantaina alkaa sitten tosipelit. Sinne siis kaikki.
 

Bowman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia, Sport
Ottelun ennustearvo?

Paikallisradion selostuksen perusteella on vaikea sanoa ottelusta paljoakaan. Jätettäköön kommentointi sen vuoksi silminnäkijöille.

Ottelu herättää kuitenkin kysymyksiä. Kysymykset ovat sellaisia, että saamme niihin aika pian vastauksen. Onko Sport todella niin paljon Hermestä parempi kuin sen oikeastaan materiaaliin katsoen pitäisikin olla? Viimeisimmässä Vaasan pelissä Sport oli todella selkeästi edellä. Nyt herättää ajatuksia se, että Sport voitti ottelun soirastumisen vuoksi hyvin erikoisella kokoonpanolla.

Miten Hermes pärjäisi, jos joukkueesta otettaisiin pois yhtä tärkeitä pelaajia? Sportin joukkueessa Westerbackin ja Suonpään merkitys on samantapainen kuin Pajulalla ja Uskilla Hermekselle. He ovat joukkueen taitavimmat ja ovelimmat hyökkäjät, Mestiksessä aivan huippukavereita kaikilla tavoin. Allenin merkitys puolustuspäässä on Sportille ehkäpä suurempi kuin Sirenin Hermekselle.

Oliko tässä ottelussa jo nähtävissä, miten Sportin ja Hermeksen ottelusarjassa tulee käymään?
 

Vousku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Soprt
Teeveestä nähtynä ei oikeen sytyttänyt, mutta kieltämättä hyvääkin tuossa pelissä oli. Voitto Kokkolassa on aina kova juttu, sieltä kun ei pisteitä tavata ilmaiseksi jaella.

Nuori Alexandr Baryshev, joka pelasi ensimmäisen Mestis ottelunsa koskaan, ja vielä TV- ottelussa, oli mielestäni positiivinen yllättäjä. Pelasihan jamppa eilen KooKoo:ta vastaan A-junioreiden pelin.

Hjerpen maali tosiaan pomppasi Kesselin? polvesta maaliin. Joskus pomppii, joskus ei.

Ma Jämsä ja varsinkin Dhadphale olivat aika pimennossa, kuten myös Myllyaho, jolla ns. uudet ketjukaverit. Hallbäck pelasi pitkästäaikaa pirteämmin juuri hyökkäyspäässä, ja paikkasikin hieman edellisen Kokkolanvierailun tyrimisiään.

Mitä siihen korkeaan mailaan tulee, niin Pajuluoman maila pärähti Surku..Surke..Suoraniemeä kasvoihin, tosin Pajulan maila nosti Pajuluoman mailaa.. mutta pirullinen tuomarin nähdä. Eipä se Sorakangas meikäläisen suosikki viheltäjiä kyllä ole, tänäänkin jäi puhaltamatta tilanteita, mutta ihan ok:sti meni.

Mitään väliähän tällä pelillä ei todellakaan ole, joten jos joku paukuttelee henkseleitä Sportin kopissa, niin saa kyllä kokea viimeistään lauantaina sen kannattavuuden.

Mites Red Army vs KFC? Oli vissiin aika vaisusti jengiä Vaasasta?
Hakattiinko sielä muksuja? Naisia? Entä lensikö pulloja, kolikkoja tai seteleitä jäälle? Löysivätkö kaikki vessan?
 

stairox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Ei tällaisesta pelistä voi suuria johtopäätöksiä tehdä, mutta yksi asia on varma:

Ei 2-0 tilanteen kääntäminen 2-4:ään ainakaan HEIKENNÄ itseluottamusta, oli sitten pisteiden kannalta merkityksetön peli tai ei....
 

sähköjänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Viestin lähetti kakes
Hfc osallistui Sportin talousahdinkoon lahjoittamalla henkilökohtaisesti Tamille 5? lahjakortin josta Tami oli vipittömän iloinen ja palkitsi eleen kädenpuristuksella.

En tiedä irvailetko vai etkö tiedä faktoja. Kyse EI ole talousahdingosta, talous on kunnossa. Kyse on MAHDOLLISEN liiganousun mukanaan tuomista "sisäänpääsymaksuista", jotka liigan neropatit keksivät tänä keväänä helppona rahasampona.
 
Viimeksi muokattu:

kakes

Jäsen
Viestin lähetti sähköjänis
En tiedä irvailetko vai etkö tiedä faktoja. Kyse EI ole talousahdingosta, talous on loistavassa kunnossa. Kyse on MAHDOLLISEN liiganousun mukanaan tuomista "sisäänpääsymaksuista", jotka liigan neropatit keksivät tänä keväänä helppona rahasampona.
No,sen verran vain tiedän mitä olen tuosta rahankeruu ketjusta lueskellut. No ehkä olisi parempiakin sanontoja: Kolehtiin osallistuminen, tulevan liigajoukkueen sisäänpääsymaksun tukeminen.
Jos Sportin talous olisi loistavassa kunnossa,niinkuin mainitsit, niin voisi käsittää asian niin että noita varoja olisi myös siihen mahdolliseen liigan "pääsymaksuihin". Miksi silloin pitäisi kerätä kolehtia hallissa? Ajoit hieman omaan miinaasi...:)

edit: Mycket off topic.
 

sähköjänis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Viestin lähetti kakes

...Jos Sportin talous olisi loistavassa kunnossa,niinkuin mainitsit, niin voisi käsittää asian niin että noita varoja olisi myös siihen mahdolliseen liigan "pääsymaksuihin". Miksi silloin pitäisi kerätä kolehtia hallissa...

Eihän tällaisiin yllättäen tuleviin vaateisiin osaa etukäteen varautua. Vaade vaihtelee tietolähteistä riippuen muutamasta sadasta tuhannesta ylöspäin.

Kukaan ei moisista tiennyt, kun tämän kauden budjettia suunniteltiin.

Tekisi mieli pläjäyttää jotain primitiivistä kommenttia susta, mutta jääköön
 
Viimeksi muokattu:

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Hermes pelasi kaks ensimmäistä erää ihan hyvin ja olisi varmasti ratkaisut pelin jos Hååkani ei olisi Sportin maalissa pelannut unelmapelin tosin myös Vesa piti Hermestä pystyssä toisessa erässä välillä. Nimim. The Assasin mielestä Cloutier pelasi loistavasti. Olitko edes samassa pelissä? Mielestäni pelasi aika heikosti, hidas ja kankee kanukki syötti välillä mihin sattui. Eikä näyttänyt miltään vahvistukselta. Hermeksestä erottui Koistinen joka tarjoili maukkaita paikkoja varsinkin Joki-Erkkilälle joka sitten ei mistään saanut sisään. Myös Uskin, Pajulan ja Tourusen nelonen pyöritti välillä nätisti. Puolustus taas oli välillä aivan hukassa. Näyttää siltä että Hermeksen puolustus on tällä hetkellä heikoin osa-alue. Tunnelmaa oli ihan hyvin vaikka sekä HFC että RA olivat vajaalla kokoonpanolla liikenteessä. Hauskaa oli toi Tammiselle lahjoittama lahjakortti. Vähän hjuumoria peliin.

Toivottavasti jätkät ei tästä lannistu vaan lähdetään myrskyn lailla Vaasan ja otetaan kotietu Kokkolaan.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Re: Ottelun ennustearvo?

Viestin lähetti Bowman

Miten Hermes pärjäisi, jos joukkueesta otettaisiin pois yhtä tärkeitä pelaajia? Sportin joukkueessa Westerbackin ja Suonpään merkitys on samantapainen kuin Pajulalla ja Uskilla Hermekselle. He ovat joukkueen taitavimmat ja ovelimmat hyökkäjät, Mestiksessä aivan huippukavereita kaikilla tavoin. Allenin merkitys puolustuspäässä on Sportille ehkäpä suurempi kuin Sirenin Hermekselle.

Oliko tässä ottelussa jo nähtävissä, miten Sportin ja Hermeksen ottelusarjassa tulee käymään?

Jos ja jos. Ei sitä peliä taidolla voiteta ainoastaan vaan siihen liityy paljon muutakin. Senhän me nähtiin alkukaudella ku Sport rimpuili vaikka materiaali olisi pitänyt riittää parempaan sijoitukseen. Ja jos oikein muistan niin Tammista oltiin jo heittämässä pihalle nyt sitten ollaan niin kavereita. Kaikkea ihmellistä voi tapahtua. Uskon että Hermes vielä pistää tiukille Sportin ja tiputtaa Sportin liigahaveet heti kättelyssä. Oi oi ku olisi ihana.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Viestin lähetti The Assassin
Kun kaverilta vielä puuttui Westerback, Allen, Mattila, Nabb ym. kovia pelimiehiä, niin voi herranjestas!

Mitä ihmettä Mattila tuossa listassa tekee? =)

Mutta tosiaan. Nousu tappioasemasta voittoon, kun vielä noin paljon äijää oli sivussa, on loistava suoritus. Ehdin kuumehoureisena peliä sohvalta seuranneena jo sättiä Sportin ajoittain surkeaa tilanteiden loppuunviemistä, mutta eipä voi kritisoida kolmannen erän suoritusten jälkeen.

Cloutier edelleen aika vaisu, tosin hoiti hommansa puolustuspäässä suht hyvin, pari hyvää oikein ajoitettua Hermeksen hyökkäysten katkoa. Baryshev pelasi miehen elkein. Jos kehitys jatkuu tuohon malliin niin siinä on meillä kohta ykköspakki.
Sainomaa on kuin eri mies. Uhrautuvaa peliä Jokipoikia vastaan ja eilen myös. Sportilla ei noita maalille rohkeasti ajavia paljon ole Dhadpalen lisäksi. Toinen ääripään esimerkki on Suoraniemi, jonka pelaamisesta on jotenkin ideat vähissä eikä hän ole vieläkään lähelläkään tasoaan.

Jäskellä on Sportille paljon kalavelkoja makseltavana ja sen huomasi eilenkin. Jännä nähdä meneekö häneltä lataus yli puolivälieräsarjassa. Vesa pelasi Sportin kannalta vaarallisen hyvän pelin.
 

kakes

Jäsen
Viestin lähetti magnum37


Cloutier edelleen aika vaisu, tosin hoiti hommansa puolustuspäässä suht hyvin,

Jäskellä on Sportille paljon kalavelkoja makseltavana ja sen huomasi eilenkin. Jännä nähdä meneekö häneltä lataus yli puolivälieräsarjassa. Vesa pelasi Sportin kannalta vaarallisen hyvän pelin.

Cloutieria tuli seurattua eilen hiukan tarkemmin. Puolustuksessa hoiti kyllä hommansa kohtuullisesti mutta avaussyötöt meni sitten vähän minne sattui. Kiekollinen peli kaipaa vielä parannusta. Tai sitten kaveri ei vielä ole päässyt muitten kanssa samalle aaltopituudelle.

Jäskellä oli kyllä eilen virtaa vaikka muille jakaa. Oli minusta yksi Hermeksen parhaista pelaajista eilen. Jos vain jatkaa yhtä yritteliästä peliä niin tehojakin alkaa jälleen pienen hiljaisemman kauden jälkeen tippumaan. Vesa pelasi hyvin mutta pakit jättivät vaarallisen usein Vesan lähes yksin. Ripareihin pitää pakkien mennä kovaa, eilen kaksi maalia tuli nimenomaan niistä.
 

-Mars-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes HT, JYP.
Jaaha.


Tuttua.


Eli ei mielenkiintoista.


Peli oli ihan kiva katsella ensimmäiset 2 erää, mutta mitä tapahtui kolmannessa?!
No jåå... Eihän tolla oo mitään väliä mutta olisi ollut kiva voittaa.
Pudotuspeleissä nähdään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös