Hermes - Salamat ke 7.12.2005

  • 2 316
  • 12

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Härkä viikko?

4 päivää ja 3 peliä,kaikki kotona,on siinä "purtavaa" niin joukkueelle kuin myös yleisölle.

On taas se hetki kun Hermes saa näyttää "kyntensä" Salamat on pirun kova joukkue ja edellisestä Kokkolan reissusta heillä on hampaan kolot täynnä,kaikenlaista tavaraa.!
Hermeksellä taas on takana epäonnistunut Turun ja Forssan matka joten näytettävää on ihan riittämiin.

Odotettavissa on todella tasainen vääntö,jonka Hermes vääntää kotivoitoksi 4-2
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Hermeksen kolmen ottelun kotiputki alkaa keskiviikkona Salamoita vastaan. Sävel on vanha tuttu. Vain voitot kelpaavat, tai muuten pudotuspeleille voi alkaa heittää hyvästejä. Salamat ei varmasti ole mikään helppo nakki. Edellisen ottelun Kokkolassa Hermes voitti 3-2 ja tuolloin(kin) Kilpeläinen oli tuki ja turva. Nyt hän on Porissa ja Nissinen yrittää venyä samaan, vaikka kaksi ensimmäistä peliä ei ihan parhaalla mahdollisella tavalla mennytkään.

Saa nähdä ketkä Hermeksestä katsomoon joutuvat. Jos Forssan miehet ei sinne joudu, niin vähintään ketju Koistinen-Kulonen-Kantelus pitäisi hajoittaa. Sen verran heikosti se on viime aikoina pelannut.
Edelleen laittaisin samaan ketjuun Lindlöfin,Koistisen ja Vihtolan. Mielenkiintoista on nähdä myös Tuomas Takala kehissä. Onko kaverista minkäänlaiseksi vahvistukseksi vai jääkö vain rivimieheksi?

Salamoista vaarallisin osa on jälleen Koivunen-Ryhänen akseli. Heidän ketjunsa näytti myös viime kerralla vaarallisuutensa joten samaa on varmasti odotettavissa tänään. Myös Ville Uusitalo samassa ketjusssa oli kova luu.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
On kova luu, juu :-)

Suutarisen Immon puuttuminen Karon ja Samin rinnalta vaikutti pari peliä, mutta nyt Korhosen Timo on päässyt aika hyvin samalle aaltopituudelle. Pakkipari Lasse Korhonen-Ville Uusitalo tukee erinomaisesti hyökkäystä ja se näkyy joskus myös omassa päässä lievänä sekasortona. Tosin kyseinen viisikko on tekaissut viidessä viimeisessä pelissä yht.36 pistettä!!!

Salamoiden kakkonen (Katavisto-Lepola-Niinimäki) hajoitettiin FPS-pelissä, mutta en usko, että lopullisesti. Bluesin pojista mukana kai vaan tämä Tomas "Ilkanpoika" Sinisalo...

Vehviläisen Simo pitänee tasonsa, joten helppo pala ei Salamat Hermekselle ole => Salamat vie 2-5!
 

Japa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Salamat, Blues
Juuh ei missään nimessä Salamat mikään helppo nakki ole.
Salamoilla on takanaan nyt 2 kotipeliä joista Haukat peli meni voitosta huolimatta alle arvosteluasteikon, mutta FPS:sää vastaan peli rupesi ottelun loppupuolella jo kulkemaan totuttuun malliin.

Salamat jos jatkaa siitä mihin Forssaa vastaan jäi niin kyllä saa Hermeksen pojat tehdä valtavan määrän töitä mikäli aikovat pitää pisteet Kokkolassa.

Vieras pelien alut ovat muodostuneet jostain syystä Salamoille aikamoiseksi peikoksi tällä kaudella, mutta jos ensimmäiset 10min kestetään niin Salamat vie pisteet tänään maalein 2 - 5.
 

The Assassin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, sympatiat HIFK, NY Rangers, Chelsea
Pakkovoiton paikka!!

Tähän peliin on hyvä heittää kauden ensimmäiset kommentit meikeläisen osalta!

Hermes on noudattanut viime kauden tuttua kaavaa: kotona irtoaa pisteitä kohtalaisesti mutta vieraissa tökkii. Tällä saralla kaikki taitaa olla jo sanottu mutta oli pakko hiukan muistuttaa.

On ollut kyllä melko surullinen kausi meikeläisittäin tähän asti mutta pakko uskoa näin kokkolalaisena henkeen ja vereen että se peli tästä vielä aukeaa. Optimistinen pitää olla!

Sitten illan peliin joka jää välistä pikkujoulujen takia, heh! Tämä on nyt sitten se surullisen kuuluisa neljän pisteen peli Herpalle. Tai jos totta puhutaan niin kaikki pelit tästä lähtien alkavat olla niitä jos meinataan mennä play-off-viivan paremmalle puolelle.

Salamat on todella taitava joukkue. Se on muuttunut totaalisesti viime kaudesta, mikäli yhden nähdyn pelin perusteella voi mitään johtopäätöksiä vetää. Ei enää hirveätä sikailua eikä roikkumista/kahvaamista (*ei ollut provo*), vaan ihan viihdyttävää ja taitavaa lätkää. Tulee varmasti tiukka peli, jonka Herpa voittaa 4-3.

p.s: "Arvonen pois Kokkolasta" on meikeläisen toivotuin joululahja!!
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Miten käy?

Illan pelistä en odota muuta kuin se että Hermes sen voittaa. Salamat ei ole koskaan voittanut Kokkolassa joten putki senkun jatkuu, toivottavasti.

Kokkolalaisille kiekon ystäville on kiekkoliitto tarjonnut todella kivan ottelurupeaman. Kolme kotipeliä, neljän päivän sisällä. Tänään Salamat, huomenna Jokipojat ja lauantai-illan huumassa KooKoo. Toivotaan että kansa löytää halliin kaikkiin kolmeen peliin, vaikka sitä en itse usko.

Hermeksen roosterista ei ole mitään tietoa. Arvonen ainakin uhkasi Forssan poikia katsomon puolelle, saas nähdä ketä siellä istuu tänään. Imuri-Nissinen jatkaa maalissa. Raporttien mukaan maskittomat lörpyt menee helposti Nissisen taakse, toivottavasti ei tänään. Salamoiden ykkönen on joukkuen ylivoimaisesti paras ketju joten jos Hermes saa pidettyä kurissa tämä tehoketju niin kotivoitto on erittäin lähellä. Toivotaan että Hermes kerrankin voittaisi pelin ilman että maalivahti olisi taas se paras pelaaja.
 

kakes

Jäsen
Hermeksen illan kokoonpano:

Nissinen(Lahtonen)

Jäminki- Pajula- Vihtola

Siren- Aro

Kulonen- Koistinen- Kantelus

Niemi- Jortikka

Vanninen- Takala- Hietaharju

Söderholm- Nummi

Lindlöf- Kopiloff- Kylmämaa

Mielenkiintoinen kolmosketju, kaikki laitureita. "Vorssaketju" vielä entisessä kokoonpanossa? Miksi?

No, näillä mennään sanoi mummo lumessa. Voittoon uskotaan mutta saas nähdä.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
kakes kirjoitti:
Mielenkiintoinen kolmosketju, kaikki laitureita. "Vorssaketju" vielä entisessä kokoonpanossa? Miksi?
Tuomas Takala on keskushyökkääjä, ainakin Ässien kotisivujen mukaan.

Arvosen forssa-ketju on sitten vieläkin kasassa. Ei ollut miehellä munaa laittaa miehiä katsomoon, vaikka kommenteista sen kuvan saikin fps-pelin jälkeen. Uutena miehenä kokoonpanossa vain Nummi. Uusitalo ja Pesonen jatkaa katsomossa. Alkais olla nyt forssa-ketjulla aika näyttää todella se osaaminen.
 

kakes

Jäsen
2-1 ja.

Jess. Tärkeät pisteet. Hattua täytyy Hermes joukkueelle nostaa, ihan hyvä peli. Salamat oli kahdessa eka erässä vaisu ja hengetön. Vasta kolmannessa löytyi jonkinlaista yritystä joka sitten toi heillekkin pisteen. Salamat käytteli ahkerasti mailaa muuhunkin kuin pelaamiseen ja sai ansaitusti meiltä arvonimen"pääkaupunkiseudun Tappara". Onneksi tuomari oli ajan tasalla ja kitki kaikki koukut pois.

Hermeksellä oli paikkoja ensimmäisessä erässä ratkaista peli mutta Vehviläinen oli mies paikallaan. Mm Kopiloff, Vanninen ja Kylmämaa avopaikoissa mutta Vehviläinen otti.

Vesa Lahtoselta huippupeli, ei olisi uskonut. Otti kaikki Salamapaikat tuota Kataviston tasoitusta lukuunottamatta. Huomenna jatkuu kapina.

Missä yleisö?. Ei kiinnosta Kokkolassa jääkiekko. Mutta hei, Kokkolahan on perinteinen jalkapallokaupunki.
 

Salama44

Jäsen
Börje kirjoitti:
Salamat ei ole koskaan voittanut Kokkolassa joten putki senkun jatkuu,..
Hermes on todella vaikea vastustaja Salamoille vieraissa. Ensimmäinen voitto jäi vieläkin hamaan tulevaisuuteen. Tuli kuitenkin ensimmäinen piste, joten pientä edistymistä on tällä kaudella ollut havaittavissa. Ottelujen ensimmäinen erä on aina vaikea, johtuneeko sitten pitkästä matkasta vai mistä? Kolmas erä on yleensä jo parempaa peliä. Jatkoaika on oma lukunsa. Neljästä jatkoajasta Salamat on hävinnyt kolme ja kerran on päädytty tasapeliin. Yhtään jatkoaikavoittoa ei ole vielä tällä kaudella tullut.

Kokkolassa on ilmeisesti pelattu tarkkaa peliä ja hyvää maalivahtipeliä, koska maalit jäivät aika vähiin. Yllätävän paljon on Salamat joutunut ottamaan kakkosia, mutta maalien muodossa se ei ole kuitenkaan näkynyt. Hermes on ilmeisesti pystynyt pitämään Salamoiden ykkösketjun melko hyvin aisoissa.

nollanolla kirjoitti:
4 päivää ja 3 peliä,kaikki kotona,on siinä "purtavaa" niin joukkueelle kuin myös yleisölle.
Salamoilla on vielä hiukan kovempi ohjelma: 4 päivää ja 3 peliä, 2 vieraissa ja yksi kotona. Huomenna on vastassa Hokki Kajaanissa ja lauantaina Sport kotona. Salamoilla on nyt pisteitä seitsemästä peräkkäisestä ottelusta vaikka sarjassa on mukana kolme jatkoaikatappiota.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
kakes kirjoitti:
Missä yleisö?. Ei kiinnosta Kokkolassa jääkiekko. Mutta hei, Kokkolahan on perinteinen jalkapallokaupunki.

Niin onko edes jalkapallokaupunki kun samat naamat siellä potkupeleissäkin käy!? KPV:n yleisökeskiarvo oli noin 500 ja GBK:n noin 300 eli se tarkoittaa että Kokkola on täynnä j...... jotka eivät käy peleissä.

Pelistä sen verran että jo ennen pelin alkua tuli paha takaisku kun kuulin että Nissinen on kuumen takia sivussa ja selän kanssa jo pari vuotta tapellut Lahtonen luistelee maaliin. Mutta Lahtonenhan pelasi aivan loistavasti. Välillä kyllä huomasi että Veskun selkä ei ole vielä kunnossa kun venytteli sitä useasti.

Eka erä oli täysin Hermeksen hallinnassa eikä Salamoilla ollut juurikaan paikkoja kun taas Hermeksellä niitä oli mutta Vehviläinen oli mies paikallaan.

Toisessa erässä peli tasantui. Sekä Hermeksellä että Salamoilla oli paikkoja mutta veskarit pitivät maalit puhtaana. Paha takaisku Hermekselle tuli Aron loukkaantumisen takia, Hermeksen peli hieman sekosi tämän jälkeen kun viidellä pakilla jouduttiin pelamaan.

Kolmas erä oli sitten lähinnä Salamoiden ykkösketjun pyörittelyä. Koivunen-Ryhänen-Korhoset-Uusitalo jotka pitivät kiekkoa hyvin. Lahtonen torjui kuitenkin yritykset ja jatkoajalle mentiin jossa sitten Jäminki pääsi läpi ja iski voittomaalin 2-1. Hienoa!

Hermeksen parhaat olivat Lahtonen ja Jortikka. Mutta koko joukkue pelasi hyvän pelin. Salamoiden kaikki kaikessa näytti taas olevan vaarallinen ykkösketju sekä hyvin maalilla torjunnut Vehviläinen.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Hieno "nousu" Hermekseltä jatkoajalla voittoon. Suurin voittaja oli kuitenkin Vesa Lahtonen, joka näytti jälleen että hän on mestiksessä voittava maalivahti. Sinisalo sai todeta karulla tavalla sen. Kaveri veti ns. varmasta paikasta maalia päin, mutta niin vain Veskun hanska ilmestyi tielle. Toisessa erässä Salama-pelaaja sai kaikessa rauhassa maalin edessä veivailla. Lahtonen vain odotti ja lopulta teki tärkeän pelastuksen.

Hermeksestä parasta oli kolmos- ja nelosketjut. Varsinkin Takala näytti että hänestä on tälle tasolle. Sentterinä hän jopa voitti aloituksia mikä on aika harvinaista Hermekselle tällä kaudella. Muutenkin tuntui peli menevän Hietaharjun kanssa kohdalleen. Vannisen nolla pistesarakkeessa säilyi edelleen kun ei puoli maalia kelvannut.

Hermeksen ylivoima on todella surkeaa. Jos se toimisi edes jotenkin niin pelin olisi voinut ratkaista jo ensimmäisessä erässä. Kiire tulee aina kun kiekko tuodaan vastustajan alueelle. Se Uskin rauhallisuus kun olisi...

Salamoista näkyi erityisesti Koivusen ketju. Se tuntui pelaavan joka toisen vaihdon. Erityisesti Koivusella oli paikkoja. Mies odotteli kiekkoja koko ajan Hermeksen siniviivalla ja välillä kävi jopa punaviivalla. Sihti vain oli hukassa pahemman kerran. Simo Vehviläinen pelasi todella hyvän pelin. Simo sai myös aina välillä "erityiskohtelua" sieltä hfc:n päädystä :)

Ei muuta kuin seuraavaan peliin illalla Jokipoikia vastaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös