Helminen ei pelaa seuraavissa kisoissa

  • 4 789
  • 31

fermee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
NHL.com

Helmisen haastattelu alkaa: "I'm not thinking about playing a seventh," Helminen said. "I can't keep going forever."

No on siellä muutakin.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Ei Helminen malta lopettaa, varmasti viilettää vielä Torinossa 2006 Suomen ykkössentterinä.
 

arska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Raipesta

Raipehan voisi siiryä pelailemaan toista jääurheilulajia kurlinkia. Olis neljä vuotta aikaa opetalla lajin salat ja seitsemännet olympialaiset kutsuvat!
 

Allu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jos Aravirta on valmentajana vielä Torinossa, on Helminen 120 % varmuudella myös kisoissa. Jos ei muuta niin kolmosmaalivahtina. :)
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eikös jossain paikallisessa nyyspeiperissä hehkutettu Raipen saldoa, ja todettu että eiköhän se vielä Torinossakin viilettele...
 

Jude

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Roosters U13
Noemmäänytiärä

Toi "sana" on kuultu jo niin monta kertaa Raipen suusta, ettei kannata vielä lyödä vetoja miehen lopettamisesta olympiatasolla. Raipe tietää, että vaatimattomuus kaunistaa :D .
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei mies vielä nelikakkosena vanha ole. Raipe on elävä legenda ja paljon poistuu suomalaisesta kiekosta kun Maestro lopettaa.
 

Lynx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Heh heh.....

Aivan liikuttuu tepsiläisen kommentista :D
Kyllä meirär Raimo ikävä kyllä taitaa ny tosiaan tiätää.
Noh onneksi saamme vielä nauttia legendan esityksistä ainakin ensivuoden.

Seuraava tamperelainen kiakkolegenda Ojanen saanee aikanaan samanlaista vinoilua niskaansa, joten mikään ei muutu.
Tai no ei saane pakolla, sillä arahan ei häntä joukkueeseensa ota, joten ei voi nousta kohuakaan eläkeläisten suosimisesta.

-Lynx-
 

Kiekkomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja HPK.
Kiekko-Vantaa.
Raipe vaan mukaan...

...Torinoon, vaikka maskotiksi kolmanneksitoista hyökkääjäksi penkille istumaan kävelykeppi sylissään! :D
Kyllä kuitenki täytyy Raipelle hattua nostaa, että vielä jaksaa puurtaa, vaikka parhaimmat ajat ovat jääneet taakse... Kyllä raipe näissä ölympialaisissa pari pistettä saa kasaan, ainakin enemmän kuin Hurme ;)
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Rehellisesti sanoen hieman epäilin Raipen kykyjä ennen näitä kisoja..
Mutta Pappahan on pelannut hyvin!
Eikös Helminen itse todennut, että tarkoituksena on pitää heidän kentän aikana oma pää puhtaana ja laskujeni mukaan Raipen kenttää vastaan ei ole tehty vielä yhtään maalia!!

Eihän Helminen mihinkään maalintekijän rooliin kisoihin lähtenytkään, mutta eikö se vastustajan jarraaminen ole onnistunut ihan mallikkaasti..?!;)
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Sopii mulle

Jos Helminen pelaa seuraavissa olympialaisissa samalla tasolla kuin meneillään olevassa turnauksessa, niin mikä ettei saisi jatkaa.

Etenkin jos Torinossa ei nähdä NHL-ammattilaisia, voisi sentteriosastolla olla vielä hyvinkin Raipen mentävä aukko. Suomen sentteriosasto on onnistunut kisoissa kaikin puolin hyvin. Helminen taitaa pelata yhtä uransa parhaista kv turnauksista.


Käsi pystyyn kaikki jotka pitivät Raipen valinnan suurimpana motiivina kuudensia olympialaisia, mutta ovat joutuneet pyörtämään kantansa turnauksen mittaan.

Ensimmäinen lapanen nousee täältä.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
ASIAVIRHE!!!

Haaa!!! oli menny vissii historian kirjat sekasin kirjottajalta ku oli pistäny Suomelle Calgaryn kisoista "vaan" pronssin:D

Hittolaine sentää, kyllä tarttise Raipenki tommossees tilantees napat kaverii kraiveleist kines ja vähä retuuttaa toimittajakloppi!!!

"**malaut äijä!!! Me otetti hoppeet!!!"
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Missä on Tunkki?

Turha ketju. Jos aihe olisi ollut "Raipe jatkaa Torinoon", se ehkä olisi ollut puolusteltavissa.
 

Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roihu
Ville Nieminen Rob Blakesta Iltalehdessä

Ja tässä lainaus Iltalehdestä, tuosta kiekkofanin ykkösmediasta. Siinähän meitin, Mansen ja Denverin oma poika Ville nieminen kommentoi Rob Blakea seuraavsti:



<<<<<<<<<<<<<<<<<
- Se on ehkä loistavin äijä, mitä oon koskaan tavannut jääkiakkopiireissä. Raipen (Raimo Helminen) jälkeen, Nieminen sanoo.
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Näin siis Suomen maajoukkueen ja Colorado Avalancen laitahyökkääjä Ville Nieminen päivän Iltalehdessä.
 

sojuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit, TPS
Maestro Helminen eläkkeellekö?!

Olen minäkin heittänyt huulta Raipen osallistumisesta olympiakisoihin, koska se on niin helppo aihe. Paras huuli oli Peter Nymanin herja uutisvuodossa: "... ja kisojen jännittävin kaksiminuuttinen koettiin, kun Helminen pääsi läpiajoon." :D :D :D

Todellisuudessa kunnioitan suuresti hra Helmistä ja jos pelit sujuvat samaan tahtiin kuin tähän mennessä SLC:ssa, pelatkoon maestro vaikka Torinossakin 2006.
 

Robnal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä Raipe pelaa. Raipe pitää välivuoden ja reenaaTampereen Koivistonkylän kentällä. Syksy taas Ipassa ja kisakoneeseen!
 

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Siis olishan se tosi kova juttu, jos Raipe viä siä pelais. Toisaalta jos tää on menossa siihen, että NHL ei sulje olympialaisten ajaks sarjaa ni sitte Raipe voi hyvinkin olla viä siellä. Jotkut sanovat, että Raipen parhaat vuodet ovat takanapäin, mutta kun hän nyt syksystä 1996 on pelannut Ipassa ei hän ole yhtään huonontunut. Tietysti vauhti on saattanu vähä hidastua, mutta ei Raipe viäkään hidas oo. Monesti ku vastustaja pääsee karkuun on Raipe se joka ensimmäisenä ottaa kiinni kaverin.
Torino kutsuu!?
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Raimo
Tietysti vauhti on saattanu vähä hidastua, mutta ei Raipe viäkään hidas oo. Monesti ku vastustaja pääsee karkuun on Raipe se joka ensimmäisenä ottaa kiinni kaverin.
Torino kutsuu!?


Vauhti SAATTANUT hidastua.. Njoo, kyllähän se Helmisen poika varsinainen pikakiituri luistimilla nykyisin on. Ei siinä mitään, hienot kisat Helminen pelasi, mutta eiköhän ura lopu jo ennen Torinon kisoja. Luulisi olevan pikkuhiljaa aika ajaa jo nuorempia senttereitä sinne maajoukkueeseen keräämään kokemusta. Mutta kaipa se Raimokin siellä niin kauan on, kuin Aravirta peräsimestä löytyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös