Heinolan Kiekko 2010–2011

  • 147 370
  • 448

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
On se kummaa, että harkkapeleissä tapahtuu joka syksy tälläisiä Paakkiksen tyyppisiä loukkaantumisia. Muistaakseni Bluesilla oli viime kauden alussa erittäin paha tilanne, toivottavasti se ei ole tarttunut tänne Lahti/Heinola akselille. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että yksittäisiin peleihin saadut "vahvistukset", eivät välttämättä ole vahvistuksia, kun puuttuu yhteinen opittu sävel ketjukavereiden kanssa. Jos ketjut elävät koko ajan, tulos jää usein aika laihaksi.
Tämän illan matsista voi tulla aika mielenkiintoinen...sitä odotellassa !
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Käsittääkseni Paakkolanvaaralla on ollut muitakin ongelmia kroppansa kanssa muutenkin. Paskempi juttu mutta ei nyt täysin odottamatonta.
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Jesse Rohtla tuuraa Tommi Paakkolanvaaraa SM-Liigassa. Paakkolanvaara on viisi viikkoa sivussa tositoimista, joten Rohtla liittynee HeKin vahvuuteen lokakuussa. Asiasta uutisoi ESS.

http://www.ess.fi/?article=294946
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Tietääkös kukaan Timo Väisäsen tilanteesta mitään? Onko kyseessä pahakin loukkaantuminen?
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
Kantautuiko kenenkään muun korviin viime perjantain matsissa Lahtelaisten arvosteluja Heinolan hallista ? Onhan se hienoa, että Lahdessa pian ( ? ) on entistä ehompi halli, ehkä jokusen kerran itsekin tulevan kauden aikana sinne suuntaan, mutta olisikohan Heinolan hallille jotakin tehtävissä ilman suurempia kustannuksia ? Joku talkooporukka ehkä ? Katsomon lämpötilaan ei varmaankaan saada muutosta, joten muistakaa pukeutua paremmin kuin minä perjantaina, sain tosi ärhäkän flunssan.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mun mielestä Heinolan hallissa on hieno "oldschool-fiilis" ja kyllähän tuo on ihan hyvä on siihen mihin on tarkoitettukin. Äänentoisto tosin oli aivan surkea, eikä kuulutuksista saanut juuri mitään selvää. Kylmähän siellä oli, mutta talvitamineissa pärjäisi oikein hyvin. Ja tietenkin se rummun läiskytys kaikuvassa hallissa oli kovin vittumaista.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Talkoilla varmaan saisi aikaan kaikenmoista, mutta materiaalit olisi jees saada jostain niihin talkoisiin. Samoten tietty joku visio olisi olisi hyvä homma.

Tietty jos saisi jotain "puute" listaa mitä sinne voisi parantaa niin niistä voisi raakata juttuja joita voisi saada toteutettua "talkoila" tai pikkurahalla. Kaupungin puolelta ei varmaan hirmuisesti lateja hommaan löydy.

Akustointi olisi tiukka juttu jos semmosen sinne saisi - voisi ne rummutkin kuulostaa järkevämmiltä kun sitä metakkaa ei kaikuisi takasin niin hirmuisesti mutta lienee kallis toteuttaa materiaalien puolesta.

Onkohan HeKin puolella mietitty juttuja mitä tuonne halliin pitäisi saada/korjata?
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Oldschool-meininkiä hallissa todellakin on, mutta siihenpä ne hyvät puolet näin ulkopuolisen näkökulmasta melkein loppuvatkin. Kylmyys on ainakin ensimmäinen juttu mikä pitäisi saada paremmalle tolalle. Parantaa varmaan jään laatua, mutta eivät nykypäivän kermaperseet viihdy jääkaapissa peliä katsomassa, enkä kyllä itsekään kovin hyvin. Seinien ja/tai katon eristämistähän se varmaan vaatisi, ehkä myös jonkinlaista betonirakenteiden verhoilemista vähemmän kylmää hohkaavilla materiaaleilla.

Lähtökohtaisesti on aika huono tilanne, että kaikki katsomot ovat yhdellä sivulla, mutta sille asialle ei oikein mitään voi.

Päätybaarin laajentaminen/palvelujen kehittäminen on varmasti yksi asia, mahdollisesti myös hallin puolella penkkien ja äänentoiston uusiminen. Jonkinlaista VIP-puoltahan pitäisi myös pyrkiä kehittämään, jotta yrityksiltä saataisiin nyhdettyä lisää rahaa. HeKin punaista väriähän siellä soisi lisäksi enemmän näkevän seinissä ja muualla.

Vaikeaa kuitenkaan nähdä, että resursseja löytyisi hallin parantamiseen, kun kaupunki ja seura kituuttavat jo muutenkin. Ellei sitten heinolalaisista jääkiekon ystävistä ja sponsoreista sitä talkoohenkeä?

Mielenkiintoista olisi myös tietää Pelicansin johdon aatokset HeKin suhteen tulevaisuudessa, olisiko mahdollista antaa myös muuta kuin pelillistä tukea? Mestis-kiekko noin lähellä Lahtea on pirun tärkeä asia. Tietysti ensin Pelicansin on hoidettava viimeisetkin velkansa ja investointinsa pois, ja kerättävä jonkinlainen puskurirahasto, ennen kuin on realistista alkaa sen isommin tukea HeKiä.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Mjoo kyllä Pelicansin tarviaa talous hoitaa kuntoon ennen muuta.

Noh, aika tekee Heinolassakin tehtävänsä, onneksi sentään jääkoneet saatiin aikanaan uusittua ja käsittääkseni muut palvelut lienevät kohtuu tolalla (punttisalia yms löytyy tilasta, tatamia, yms peilisalia. Joskus muinoin löytyi myös sisäammuntarata, mutta en tiedä sen tilanteesta)

HeKilta tuskin ropoja liikenee halliin hirmuisesti. Mutta äänentoiston kanssa voisi jotain ehkä tehdäkin. En tiedä miten se muita käyttäjäryhmiä palvelee mutta aika heikosti siellä puhe kuuluu. Musiikki jotensakkin niin että selvää saa. Liekkö semmoinen juttu mikä saattaisi vaikka säätämisellä seljetä joten semmoinen operaatio ei välttämättä olisi edes kallis.

Samoten sille verhoilulle oli suotavaa tehdä jotain. Aikanaan oli sentään artesaanilinjaa ja sun muuta Heinolassa niin olisiko oppilastöinä voinut jotain tehdä.

Toisaalta HeKin peli-esitykset ratkaisevat yleisönmäärän - ei ulkoiset puitteet hallissa :) Toivon mukaan nuin.
 
Viimeksi muokattu:

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
olisikohan Heinolan hallille jotakin tehtävissä ilman suurempia kustannuksia?

Itse asiassa halliahan on rempattu, mutta sitä ei vain tavallinen katsoja huomaa. Esimerkiksi suihkutilat on uusittu pukukopeissa, samoin lattiamatot vai mitkä lie on uusittu. Kaukalosta taasen on päätypleksit vaihdettu uusiin.

Talkootöillä saisi paljon aikaiseksi, jos materiaalit saisi jotain kautta hommattua halvalla. VIP-aitio tai jokin vastaava HeKin päätyyn, niin saataisiin yrityksiltä lisäkillinkejä kirstuun. Olutpubi voitaisiin palauttaa entisiin mittoihinsa.

Mikäs tän Korkeavuoren tilanne on? Ainakin yksi seura olisi mestiksessä kiinnostunut Hekin lisäksi tästä pakista?

Korkeavuori treenaa edelleen HeKin mukana ottelukohtaisella sopimuksella, mutta mistään muusta ei ole sovittu. Pelasihan mies Pelicansia vastaan vakuuttavasti puolustuksessa. Tarkoitatko, että KooKoo olisi kiinnostunut Korkeavuoresta?
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Ei sitten jäänyt Korkeavuori Hekiin vaan eikä mennyt Kouvolaan vaan valitsi Mikkelin Jukurit.
 

Kylähullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, KalPa, TPS, Minnesota Wild, Anaheim Ducks
Korkeavuori treenaa edelleen HeKin mukana ottelukohtaisella sopimuksella, mutta mistään muusta ei ole sovittu. Pelasihan mies Pelicansia vastaan vakuuttavasti puolustuksessa.

Eipä tainnut olla Korkeavuori HeKin kokoonpanossa Pelicans-pelissä, ainakaan hänen ei valmennuksen mukaan missään tapauksessa pitänyt olla mukana koska sopimuskuvio oli vielä aivan auki. Käsiohjelmaan Korkeavuorelle laitettu pelinumero 6 kuului Martin Ekströmille niin kuin pitikin. Muutenkin käsiohjelmassa olivat pelaajien nimet ja numerot aikasen lailla sekaisin, joillekin oli laitettu kaksi eri pelinumeroa ja joillekin aivan väärä numero. Ja numeroa 3 ei löytynyt koko käsiohjelmasta vaikka se on tainnut aikaisemmissa harjoituspeleissä olla Micke Niemelällä jolle oli listaan laitettu aivan joku toinen numero. No, eiköhän tuo pelinumerohässäkkäkin selviä kauden alkuun mennessä.

Tämä tapaus Rohtla alkaa ottamaan aika paljon päähän. Miehellä pitäisi olla suora sopimus HeKin kanssa mutta Pelicans voi ottaa hänet käyttöönsä milloin vain tarvitsee. Eli tämä "sopimus" on aivan yhtä hanurista kuin mitä Tuhkasen "sopimus" oli viime kaudella. Mikä ihmeen sopimus kun mies kuitenkin seilaa HeKin ja Pelicansin väliä aivan samalla lailla kuin Pelicansin lainapelaajatkin??? Tämä Etlarista löydetty juttu, että Rohtla palailisi HeKin kokoonpanoon joskus lokakuussa tietää kuitenkin sitä, että HeKi on ilman yhtä sentteriä kauden alusta ainakin 4 peliä, luultavimmin lähempänä 10, ja mikä on sitten miehen motivaatio siirtyä siinä vaiheessa takaisin Liigasta Mestikseen. Mietinpähän vaan...

En tiedä onko tästä asiasta täällä keskustelupalstalla jo mainittu, mutta huhu tietää kertoa että André Lysenstoen olisi joutunut lopettamaan peliuransa kokonaan sen rikki olleen polven takia. Ilmeisesti sitä ei sitten enää saa kuntoon edes leikkauksella, on sen verran tohjona. Harmin paikka, tykkäsin hänen pelityylistään.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Eipä tainnut olla Korkeavuori HeKin kokoonpanossa Pelicans-pelissä, ainakaan hänen ei valmennuksen mukaan missään tapauksessa pitänyt olla mukana koska sopimuskuvio oli vielä aivan auki. Käsiohjelmaan Korkeavuorelle laitettu pelinumero 6 kuului Martin Ekströmille niin kuin pitikin.
Tunnistan kyllä Olli Korkeavuoren sekä kaukalossa että baaritiskillä koska vain, ja kyllä Opa Pelicansia vastaan HeKin puolustuksessa luuti.

Siitä olen samaa mieltä että kyllä se tuntemattomien pelaajien seuraaminen aika vittumaiseksi meni siitä käsiohjelmasta lukiessa. Loppujen lopuksi Straupet ja Ozollapat kuitenkin sieltä jäältä sitten löytyivät, mutta voisihan sitä vähän yrittää sen pelaajalistan kanssa, tai edes kuuluttaa ne muutokset kunnolla.

Tämä tapaus Rohtla alkaa ottamaan aika paljon päähän. Miehellä pitäisi olla suora sopimus HeKin kanssa mutta Pelicans voi ottaa hänet käyttöönsä milloin vain tarvitsee. Eli tämä "sopimus" on aivan yhtä hanurista kuin mitä Tuhkasen "sopimus" oli viime kaudella. Mikä ihmeen sopimus kun mies kuitenkin seilaa HeKin ja Pelicansin väliä aivan samalla lailla kuin Pelicansin lainapelaajatkin??? Tämä Etlarista löydetty juttu, että Rohtla palailisi HeKin kokoonpanoon joskus lokakuussa tietää kuitenkin sitä, että HeKi on ilman yhtä sentteriä kauden alusta ainakin 4 peliä, luultavimmin lähempänä 10, ja mikä on sitten miehen motivaatio siirtyä siinä vaiheessa takaisin Liigasta Mestikseen. Mietinpähän vaan...
Täältä liigan puolelta on tietysti helppo huudella, mutta vaihtoehto voisi olla sekin että Rohtla roikkuisi Pelicansin vapaaehtoisilla jäillä kokoonpanon ulkopuolella ja kävisi vain satunnaisesti lainalla HeKissä. Ja sitähän ei tiedä kuka palkasta maksaa ja kuinka ison osan, kun kerran HeKillä pulaa on kaikesta. Nyt kai Rohtla lähtökohtaisesti pelaa HeKissä niin paljon kuin voi ja käy tekemässä keikkaa Lahessa. Toki nyt Paakkolanvaaran ikävä loukkaantuminen voi tuoda lisää peliaikaa liigassa.

Motivaatio on tietysti kokonaan toinen juttu. Muutamista Pelsun "edarijätkistä" on jäänyt melkoinen kermapersevaikutelma, mikä lie tilanne sitten Rohtlan kohdalla. Luulisi että kiimaa on näyttää valmennukselle osaamistaan, oli pelipaikka sitten Pelicansin kolmonen tai HeKin ykkönen. Toisessa pääsee pelaamaan liigaa ja toisessa ykkössentterinä.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kylähullu kirjoitti:
Eipä tainnut olla Korkeavuori HeKin kokoonpanossa Pelicans-pelissä, ainakaan hänen ei valmennuksen mukaan missään tapauksessa pitänyt olla mukana koska sopimuskuvio oli vielä aivan auki.

Kyllä Opa siellä pelasi. Aika peruspeliä vieläpä, muutamille perushasardeillaan.

Kylähullu kirjoitti:
Tämä tapaus Rohtla alkaa ottamaan aika paljon päähän. Miehellä pitäisi olla suora sopimus HeKin kanssa mutta Pelicans voi ottaa hänet käyttöönsä milloin vain tarvitsee. Eli tämä "sopimus" on aivan yhtä hanurista kuin mitä Tuhkasen "sopimus" oli viime kaudella. Mikä ihmeen sopimus kun mies kuitenkin seilaa HeKin ja Pelicansin väliä aivan samalla lailla kuin Pelicansin lainapelaajatkin???

Rohtlan sopimus on ns. kahdensuunnan sopimus. Eli sopimusta tehtäessä Nurminen ilmoitti että mies kuuluu HeKin sopimuspelaajiin, mutta Pelicans voi tarvittaessa nostaa Rohtlan liigajoukkueeseen. Nyt on ollut tilaisuus tätä hommaa käyttää kun loukkaantumisia on ollut.
Lisäksi Rohtla on ollut Pelicansin parhaimmistoa reenimatseissa pelatessaan, niin en ihmettelisi yhtään jos Jessen pelit HeKin paidassa alkavalla kaudella jää alle kahteenkymmeneen (20).

Sen sijaan Heinolassa voitaisiin odottaa joko Janne Tavia tai Iiro Sopasta mukaan rinkiin.

***************

Hidas, näemmä.... RV vei voiton !
 

Kylähullu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HeKi, KalPa, TPS, Minnesota Wild, Anaheim Ducks
Uskon Korkeavuoren asiassa teitä ketkä paremmin miehen tunnette ja osaatte hänet kentältä erottaa. Mutta numero 6 hän ei kyllä voinut olla tai sitten hän pelasi hyökkääjänä ja Ekströmin nimi selässä. Mutta ei kai sekään ole voinut olla täysi mahdottomuus...

Kaikkein eniten tässä Rohtla-hommassa (samoin kuin viime kaudella tapaus Tuhkasen kanssa) harmittaa se, kuinka täällä Heinolan päässä painotetaan, että sopimus on HeKin kanssa ja sitten sillä ei kuitenkaan tunnu olevan isosti minkäänlaista merkitystä. Sanoisivat sitten heti suoraan että sopimus on tyyliä "Pelicansin käytettävissä tarvittaessa" eivätkä hehkuttaisi suoralla sopimuksella. Viime kaudellakin kuultiin katsomossa Tuhkasen paremmin tuntevilta joskus kauden loppupuolella, että raha miehelle olisi tullut sittenkin Lahdesta eikä HeKi-sopimuksesta. Totta on se, että ilman tällaisia sopimus-pyörittelyjä moni sellainen pelaaja, kenellä on jo toinen jalka liigassa mutta ei ihan vielä siellä asti kuitenkaan jäisi pois HeKin rosterista koska pelaajabudjetti täällä on enemmän kuin rajallinen. Tässä vaan tulee jokaisen sopimuksen kanssa ensimmäisenä mieleen, että jos tuokin pelaa hyvin niin näinköhän saadaan nauttia hänen hyvistä suorituksistaan koko kautta vai onko Pelicansilla taas lupa viedä koska tarviavat. Ja isoimmin tympii se, että tietää sitten näiden pelaajien häipyvän siirtorajan umpeutuessa kokoonpanosta kokonaan Pelicansin reserviin ja silloin jää HeKin kokoonpanoon hiton iso aukko. Että näin vain täysin tänne Heinolaan päin asiaa ajatellessa...
 

ahal

Jäsen
Sen sijaan Heinolassa voitaisiin odottaa joko Janne Tavia tai Iiro Sopasta mukaan rinkiin.

Sen verran sohaisen, että tänään (vs. KiVa) Iiro erottui pelsuvehkeissään HeKin muista pelureista, mutta esitykset eivät häikäisseet. Tämän illan perusteella Heinola on oikeampi paikka pelata.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
Noh sinällään tässä kuviossa ei ole mitään ihmeellistä. Ei mopolla mahdottomia ja sopimussäädöt Pelicansin kanssa tällä hetkellä mahdollistavat sen että Heinolassa Mestistä pelataan. Se on sitten eriasia kuinka kauan, mutta sepä on toinen juttu se.

Heinolassa hirmusesti ei sponsoreita liiku ja muutenkin tuntuu että ainut mikä Heinolassa oikeasti vetää ihmisiä puoleensa on hautuumaan mullat :)
 

jyly

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat
Käsiohjelmaan Korkeavuorelle laitettu pelinumero 6 kuului Martin Ekströmille niin kuin pitikin.

Korkeavuori pelasikin numerolla #7, käsiohjelma kusi totaalisesti tuossa pelissä.

Vaikka täällä pääasiassa mollataan Lahti-yhteistyötä, on se oikeasti elinehto Mestiskiekolle Heinolassa. Ilman Lahtea ei HeKiä ehkä olisi enää ollenkaan. Vaikka Pelicans ponpotteleekin pelaajiston kanssa ja on pomona tässä asiassa, on sillä siihen oikeus. Pelicans maksoi viime kaudella Lysenstöenille palkan, oltaisiin pelattu jollain Koitmaalla. Kyllä sieltä Lahdesta meille tippuu kauden mittaan Tavi, Tuhkanen, Rohtla ja Sopanen, ainakin joksikin aikaa.

Sen verran sohaisen, että tänään (vs. KiVa) Iiro erottui pelsuvehkeissään HeKin muista pelureista, mutta esitykset eivät häikäisseet. Tämän illan perusteella Heinola on oikeampi paikka pelata.

Päättyikö tuo peli tosiaan tasan 2-2, vai vedeltiinkö Vantaalla vielä rankkarit?

Sanottakoon vielä, että Ozollapa on palannut kotimaahansa, eikä miestä nähdä enää Heinolassa saati Lahdessa. Itse olisin miehen pitänyt, jossei palkkaa olisi hirveitä summia maksaa.

Korkeavuoren kohdalla hinta-laatusuhde ei täsmännyt. Korkeavuorella oli tiistai-iltana klo 22.00 asti aikaa neuvotella mikkeliläisten kanssa sopimuksesta, ja näemmä yhteisymmärrykseen on päästy. Ilman muuta olisi ollut Heinolassa ykköspakkiparissa, mutta Mikkelissä on takuulla paremmat menestysmahdollisuudet. Onnittelut Mikkeliin
 

ahal

Jäsen
Päättyikö tuo peli tosiaan tasan 2-2, vai vedeltiinkö Vantaalla vielä rankkarit?
Kyllä päättyi, eikä jatkoaikaa eikä rankkuja vedelty, vaikka hienokseltaan odottelin. Olisi ollut osa valmistautumista sekin, mutta ei.

Kahden tasapäisen porukan pikkutuhma (koukkuja, poikittaista, sitomista... yksi pahempi laitataklaus 2+10/Ekström) mittelö. Lohi hieman liukkaampi luistimilla, HeKi vähän vahvempi. Samoista sijoista pelannevat, liiga-avut tarpeen kummallekin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikka täällä pääasiassa mollataan Lahti-yhteistyötä, on se oikeasti elinehto Mestiskiekolle Heinolassa. Ilman Lahtea ei HeKiä ehkä olisi enää ollenkaan.

Juuri näinhän se on. Straupenkin kohdalla latvialaisessa uutisessä hänen sanottiin tehneen kahdensuunnan sopimuksen HeKiin, ja olettaa sopii, että tuossa ei se toinen suunta ole Tinatuopit. Ilman Pelicansia HeKi ei itse pystyisi hankkimaan, kuin näitä "parkkulaisia". HeKi Mestiksessä on kuitenkin tärkeä asia Pelicansille, joten apuja annetaan, mutta varmasti Pelicanskin toivoisi, että HeKillä olisi omasta takaa nykyistä paremmat toiminta edellytykset.

HeKi myöskin henkilöityy paljon jokapaikanhöylä Janne Sinkkoseen. Sinkkonen ei ehkä ole Mestistasolle kaikkein optimaalisin valmentaja, mutta mitä muitakaan vaihtoehtoja HeKillä on? Noin pienestä budjetista ei vaan voi oikein kenellekkään maksaa mitään.
 

jsavolai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
HeKi myöskin henkilöityy paljon jokapaikanhöylä Janne Sinkkoseen. Sinkkonen ei ehkä ole Mestistasolle kaikkein optimaalisin valmentaja, mutta mitä muitakaan vaihtoehtoja HeKillä on? Noin pienestä budjetista ei vaan voi oikein kenellekkään maksaa mitään.

Noh Piri kävi Heinolassa näyttämässä miten asiat hoidetaan ja sanoisin että aikalailla haasteelliseksi menee nykybudjetilla operoiminen jos halutaan valmentajaan vielä panostaa. Siksi yhteistyö Vierumäen kanssa voisi olla hedelmällistä valmennuksen suhteen? Mene ja tiedä, mutta pitkässä juoksussa jotain todennäköisesti tapahtuu suuntaan tai toiseen.

Sinällään, Sinkkosella töitä riittää ja pitää nostaa hattua että sälliä kiinnostaa seuran kanssa työn tekeminen. Haastetta ainakin riittää. Moni mies olisi saattanut jo heittää hanskat tiskiin.
 
Tässä vaan tulee jokaisen sopimuksen kanssa ensimmäisenä mieleen, että jos tuokin pelaa hyvin niin näinköhän saadaan nauttia hänen hyvistä suorituksistaan koko kautta vai onko Pelicansilla taas lupa viedä koska tarviavat.

Näillä puheilla Väisänen seisoo Lokakuussa Isku-Arenalla tolppien välissä ja Heinolassa haroo tyhjää jompikumpi kaksikosta Hovinen&Kuusela. Näinhän siinä käy kun Lahen kaksikko pitää tasonsa ja Väisänen vetää unelmaa kiekkosateessa.
 

Tintti_vaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heki, Pelicans
Näillä puheilla Väisänen seisoo Lokakuussa Isku-Arenalla tolppien välissä ja Heinolassa haroo tyhjää jompikumpi kaksikosta Hovinen&Kuusela. Näinhän siinä käy kun Lahen kaksikko pitää tasonsa ja Väisänen vetää unelmaa kiekkosateessa.

Niinpä ! Heh,heh...olisikon Väiskillä ollut jo aikaisemmin ne näyttöpaikat Pelsun riveihin ? Toki pahan paikan tullen, loukkaantumiset yms. voisi hyvinkin pari peliä käydä tuuraamassa.
 

ahal

Jäsen
Niinpä ! Heh,heh...olisikon Väiskillä ollut jo aikaisemmin ne näyttöpaikat Pelsun riveihin ? Toki pahan paikan tullen, loukkaantumiset yms. voisi hyvinkin pari peliä käydä tuuraamassa.
Jos en ihan väärin muista, niin Väiskillä oli sauma (J-S-yya-sopimus) käydä haistelemassa liigakarkeloita viime kaudella myös Lappeenrannassa. No aition luukullahan ne matsi tai pari vierähti mutta kuitenkin. Joten astetta valmiimpi taas on :-)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös