HC Salamat 2003-2004

  • 7 890
  • 48

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
HC Salamat satsaavat kuuden joukkoon

Kunnianhimoa HC Salamien johdossa ainakin riittää. Eri asia on mihin se riittää?

Tavoite on kuulema runkosarjassa kuuden joukkoon menestyminen ja sitten siitä eteenpäin. Ykkösmolariksi on tiettävästi hankittu Jan Lundell, jolla on runsaasti kokemusta SM-liigasta ja Ruåtsin Elitserienistä.

On mielenkiintoista nähdä, mitä muita pelaajia Salamat on hankkinut? Menestykseen tarvitaan todella monta kovan luokan pelaajaa, jos meinaa Mestiksessä pärjätä. Lundell pystyy kyllä hyviin yksittäisiin peleihin, mutta "voittavaksi maalivahdiksi" pitkässä sarjassa hänestä ei ole ollut. Ainakaan ykkössarjoissa. Tosin kokemusta divaritasolla miehestä ei ole pitkään aikaan ollut...
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Re: HC Salamat satsaavat kuuden joukkoon

Viestin lähetti Kippari
Lundell pystyy kyllä hyviin yksittäisiin peleihin, mutta "voittavaksi maalivahdiksi" pitkässä sarjassa hänestä ei ole ollut. Ainakaan ykkössarjoissa. Tosin kokemusta divaritasolla miehestä ei ole pitkään aikaan ollut...
Pystyy tämän päivän mestiksessä takuuvarmasti ykkösvahdiksi.


Jos muu Salamalauma pystyy Tikkasine edes lähellekään Lundellin tasoon, on Sport, Kalpa ja Jukurit helisemässä... ;)
 

Pitt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings.
Tulee ongelmia Mennanderille kun joutuu sekä Lundellin että Karlssonin kohdaal kuuluttamaan kornisti "from masala", eikö Lundelli oo oman kylän poikia?

Toi Tiki-hype olis sen verran nerokas media-veto että perun aikasemmat puheet. Joukkueen kiinnostavuus vaan lisääntyy yleisön, median ja pelaajien silmissä. Mitähän pillereitä Mennander vetää?
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Janne från Masaby

Kyllähän Janne Lundell on - kuten edellä mainittiin - Kirkkonummen omia poikia, nimenomaan Masalasta. Mies ehti pelaamaan jossain välissä jopa Kyrkslätts IF:n maalilla, oisko ollut III tai IV div. 90-luvun alussa. Ihme oli todella suuri kun IFK nosti pelaajan Karhu-Kissoista varamaalivahdiksi HPK-vieraspeliin kaudella 1995-96. Vielä suurempi ihmetys oli se, että Lundell sai niinkin paljon peliaikaa kausilla 1996-97, 1997-98 ja varsinkin 1998-99. Kyseinen kassari ei nimittäin - edes punaisten lasien läpi katsottuna - ikinä noussut sille tasolle IFK:ssa, jolla hän pelasi loppukauden 1997-98 TPS:ssä.

Lundell ei tuskin enää ole liiga/elitserientasoinen vahti, ainakin kaksi edellistä yritystä ovat olleet lähinnä surkuhupaisia, mutta Mestikseen taidot kyllä riittävät. HC Salamat saa Lundellista varmasti kelvollisen ykkösvahdin, mikäli häneen päätyy. Kirkkonummelaisten puolustus näyttää tosin edelleen varsin heikolta, joten paljon on tehtävä (joko Mennanderin tai Lundellin!), jottei omiin humahda 5-6 byyria per matsi.

Lundell on melko luonteva valinta Mennanderilta. Muistan kyllä, että herrat kaverasivat jo silloin kun Lundell pelasi Karhu-Kissoissa. Silloin Mennander julisti Jannen olevan tuleva tähti. Saaspa nähdä, lunastaako Lundell Mennun lupauksen Mestiksessä kymmenen vuotta jälkikäteen...!
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Tiki

Mielenkiintoinen idea tuo Tikkasen huhuttu paluu Salamien paidassa. Itse epäilen suuresti miehen halua pelata. Ettei vaan olisi taas Mennanderin kikka saada huomiota. Mies on nimittäin erikoistunut kaikennäköiseen julkisuuskikkailuun, suhteita Maikkariin, Neloseen ja Jääkiekkolehteen kun piisaa.

Sitä en epäile hetkeäkään, ettei Tikillä olisi tarpeeksi taitoa ja kuntoa pelata Mestiksessä. Mutta rehellisesti, mitä järkeä hänen olisi tulla? "Pelailemaanko"?

Mennander kyllä tuntee Tikkasen henk. koht. vuosien takaa ja Selännekin varmasti näkisi mielellään NHL-legendan omassa harrastejengissään, mutta silti... hoh-hoh jos Esan saavat kaukaloon. Ihme täytyy todella tapahtua. Kehotan suhtautumaan erittäin harkiten moiseen hypeen.
 

Krille

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Salamat, Senators, Jokerit
Viimeksi kun ajoin Lundellin kotitalon ohi niin se sijaitsi Jorvaksessa, toki voi olla että hän syntyi Masalassa
mutta kasvoi isoksi Jorvaksessa.
Krille
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Kuulin aamun SportFM:stä että Salamoitten eka harjoituspeli 12.8 on Jokereita vastaan !! ei se vielä mitään mutta kun 1-ketjussa pelaa Tikkanen-Wickenheiser-Selänne niin jopas jotain.

Kuulin että matsi on jo loppuunmyyty, täytyy yrittää järkätä jostain lippu matsiin, pakko päästä kattoon kun "kaljamaha"-Tiki vetää kaksi spurttia ja sitten vaihtoon :-)

Näköjään hyvä markkinointi palvelee seuran taloutta mutta auttaako se urheilullisesti ?
 

Kiekkojuristi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Viestin lähetti oka
Kuulin aamun SportFM:stä että Salamoitten eka harjoituspeli 12.8 on Jokereita vastaan !! ei se vielä mitään mutta kun 1-ketjussa pelaa Tikkanen-Wickenheiser-Selänne niin jopas jotain.

Mennander sanoi selvästi, että Tikkasta yritetään saada joukkueeseen, kuten myös viime kaudeksi. Neuvottelut ovat kuitenkin pahasti kesken ja ongelmana on Tikkasen huonossa kunnossa oleva polvi. Tällä perusteella Tikkasen peluu ei ole mitenkään varmaa.

Selänteen pelaaminen ratkeaa Mennanderin mukaan vasta myöhemmin, elokuun alussa. Mennander oli kuitenkin toiveikas Selänteen suhteen.

Sen sijaan Wickenheiser pelaa...
 

Pitt

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings.
Taitaa V-Areenan yleisökapasiteetti olla siinä ja siinä-rajoilla kun kausi pyörähtää käyntiin. Jo mestikseen nousu olis pitänyt jouluun saakka hallin pullollaan mutta jos tikkanen-skene toteutuu niin voipi olla tuskasta jonottaa Luckanilla. Halli on muutenkin pikkasen kömpelö kun katsojia on paljon. Tolpat haittaavat liikaa ja ruuhkat valtavia erätauoilla.

Aika hintsusti pelaajia vielä julkistettu kun parin viikon päästä musta tippuu jäälle...
 

oskum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
HW yrittää vielä

Teksti-tv uutisoi, että Haley Wickenheiser (tai miten halvatussa se kirjoitetaankaan) palaa takaisin suomeen ja yrittää saada pelipaikkaa Salamoista.

Saas nähdä miten käy...
 

Analysoija

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Eskolan Eskot, KPV, Öja-73
Tikkasesta

Juttelin tässä erään mestis-valmentajan kanssa, ja hän oli saanut tietoa jonkin sortin mestis-organisaation kautta, joka kertoo, että on erittäin todennäköistä nähdä kauden aikana ainakin kotipeleissä Tikkanen jäällä.

Saattaa tosin kuulemma olla miehen polvi niin heikossa kunnossa, että pelaa ylivoimassa kuten Rinne siinä kuuluisassa matsissa KalPassa ja neuvottelee ts soittaa suuta tuomarien kanssa. Myös viimeisinä minuutteina tarkoitus olla kentällä. Mutta lähinnä tietysti show-pelaaja.

Jonkun "neron" visio oli sekin, että Tikkanen pelaisi niissä vieraspeleissä, missä kotijoukkue olisi valmis maksamaan. Eli kun Salamat pelaa vieraissa Hokkia vastaan, Hokki hyvittäisi yleisömagneetista osan lipputuloista. Ken tietää tuotakaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK, respektit suomalainen Jokerit
Tiki, Janne + Farmidiili?

Viestin lähetti Analysoija

Jonkun "neron" visio oli sekin, että Tikkanen pelaisi niissä vieraspeleissä, missä kotijoukkue olisi valmis maksamaan. Eli kun Salamat pelaa vieraissa Hokkia vastaan, Hokki hyvittäisi yleisömagneetista osan lipputuloista. Ken tietää tuotakaan.

Näinhän Salamat menetteli Heilin kanssa... osa pääsylipputuloista kilahti seuran kassaan myös vierasotteluissa vastineeksi siitä, että nähtävyys kävi vetämässä matsin aikana 8-9 melko nopeata vaihtoa. Saas nähdä yrittääkö Mennander nyhtää tällä kertaa extraa sekä Wickenheiseristä että Tikistä. Kalliiksi tulee, mikäli pienemmät Mestisseurat haluavat lisää maksavia katsojia.

Krille mainitsi Jan Lundellin olevan kotoisin Jorvaksesta eikä Masalasta. Näinhän se taisikin olla, en tunne niin hyvin paikkakuntaa. Eikös Jorvas ole kuitenkin aika lähellä Masalaa...? ;) Muut infot luultavasti pitivät kutinsa.

Tietääkö muuten joku, onko Salamat solminut virallista yhteistyösopimusta jonkin liigaseuran kanssa? Jokerit tai Blues ovat varmasti todennäköisimpiä, varsinkin jälkimmäisen miehiä löytyy mukavasti rosterista jo nyt ja EPShän oli Kiekko-Espoon farmi joskus silloin (kauan sitten...) 90-luvulla. Jokeritkin olisi varmasti mahdollinen, Hjalliksella on varmasti hyvät suhteet jo nyt Kirkkonummelle, olihan se hallihankkeen takapirunakin. IFK on varmasti epätodennäköisin pk-seudun joukkueista. Tuskin minkäänlaista kontaktia Salamoihin (okei, Hakkia ja Lähteenmäkeä ei lasketa).

Oma Top 3-listani farmiyhteistyölle pääkaupunkiseudulla

1. Jokerit-K-Vantaa (Hyvin on toiminut tähänkin asti)
2. Blues-HC Salamat (Etäisyys mitätön, paljon siteitä entuudestaan)
3. IFK-? (Tekisi mieli pistää tähän Haukat (KJT), mutta Ahmatkin on todennäköisempi)

Pistäkää omia versioitanne.
 

Vale

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mistään en varma voi olla, mutta Laine vuokrattiin Hifkiin viime kaudeksi ja ensi kauden osalta neuvoteltiin yhden Hifkin entisen A-junnun siirtymisestä Salamoihin, neuvottelu-asteelle ilmeisesti jäi. Jotain kontaktia Hifk:hon siis on ja toisaalta sopimuksista neuvottelee/päättää Tj. eikä suinkaan Mennander, joskin jotain kontakteja ym. saattaa hyväkseen käyttääkin. Korjatkaa ihmeessä jos olen väärässä.
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Re: HC Salamat satsaavat kuuden joukkoon

Viestin lähetti Kippari
Ykkösmolariksi on tiettävästi hankittu Jan Lundell, jolla on runsaasti kokemusta SM-liigasta ja Ruåtsin Elitserienistä.

Runsaasti... hyppäsi kerran kaukaloon kesken ottelua pelatessaan Frölundassa, päästi kaiken sisään joka tuli kohti ja katosi sitten hämärissä olosuhteissa Suomen kautta Tanskaan.
Jan ei saanut edes käyttää Frölundan pukukoppia lopussa, vaan kiltin vahtimestarin varastoa ja harjoitteli Frölundan juniorereiden kanssa.
Jan ei voinut hyvin Ruotsissa.
 

mattihp

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liigassa seurat ovat TPS ja Kärpät...
Viestin lähetti DAF


Olisihan tuo divarille piristysruiske omalla tavallaan; mikäli Tiki vain on riittävässä kunnossa.

Jopa tiki paskakunnossa olisi aika hyvä piristysruiske... Tiki-talkkia mestiksessä, Oh yeah!
 

theref

Jäsen
Olisiko jossakin näkyvissä tuota Salamien pelaajarinkiä kokonaisuudessan?

Huomasin vaan, että edellisessä pelissä olivat tehopisteille päässeet Jarno Suhonen ja Ville Virta. Ovatkohan kyseessä entiset SaiPan junnarit? Suhonen pelasi viime kaudella Suomi-Sarjan AaKoossa ja V.Virta SaiPan A-junnuissa.
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Salamoiden pelaajarinki

Hagmanin mukaan Salamat-turnauksen jälkeen tippuu osa pois.

Maalivahdit:
Jan Lundell
Juha Korhonen
Simo Vehviläinen

Puolustajat:
Ville Uusitalo
Thomas Heinrichs
Pasi Tyvi
Jore Makkonen
Mikko Sairanen
Oskari Hämäläinen
Matti Tevanen
Sami Terimo
Tomi Laatikainen
Markku Laine
Juhani Holm
Ville Vuorisaari
Perttu Kopola
Kai Öhberg
Niclas Hedberg

Hyökkääjät:
Iippo Suutarinen
Immo Suutarinen
Teemu Väisänen
Ari Anttilainen
Ville Virta
Tomi Karlsson
Antti Tevanen
Anssi Michael
Mika Kivekäs
Karo Koivunen
Hayley Wickenheiser
Ari Katavisto
Simo Romo
Jesse Welling
Kalle Kontio
Mikko Lepola
Heikki Aalto
Jarno Suhonen
Aki Lehtinen
Tommi Elomo (Teemun ja Mikan pikkuveli)

yht 39
 

Mr Pilli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit
Re: Salamoiden pelaajarinki

Viestin lähetti oka
Tommi Elomo (Teemun ja Mikan pikkuveli)

Tai sitten serkku joka pelasi aikoinaan Ahmoissa ja kai kävi yrittämässä jossain välissä KJT:ssä???

Ja kuka on Mika Elomo???? :)
Vielä löytämätön uusi veli Teemun ja Miikan rinnalle???
 

oka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen kiekko
Sori kirotusvirhe. Miika tietenkin.
Salamat-Haukat matsin kuuluttaja kertoi että Tommi olisi pikkuveli näille Bluesin Elomoille.
 

Kumipatja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Re: Re: Salamoiden pelaajarinki

Viestin lähetti Mr Pilli
Tai sitten serkku joka pelasi aikoinaan Ahmoissa ja kai kävi yrittämässä jossain välissä KJT:ssä???

Tai sitten Teemun ja Miikan PIKKUVELI Tommi, joka noissa mainitsemissasi seuroissa pelaili.
Sori chat.
 

ToWe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
www.hcsalamat.com sivuilta:

"Hyökkääjä Pasi Reunanen Ahmoista siirtyi myös Salamoihin loppukaudeksi"

eivät ole miehen tehot ainakaan kovin kummoiset, saas nähdä onko tämä taas näitä.... penaltiboksissa mies ainakin näyttää viihtyvän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös