HC Montreal 2004–2005

  • 5 951
  • 11

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Osaako joku kertoa vähän tarkemmin mikä tämä joukkue on "miehiään". European hockey netin mukaan joukkueeseen on tullut viikon aikana n. 2 kentällistä uusia pelaajia, pari jopa liigajoukkueessa viime kaudella pelannutta pelaajaa.
Olen ymmärtänyt, että T. Numminen liittyy jotenkin tähän firmaan, tai ilmeisesti tarkemminkin hänen omistama mailaputiikki.
Ensi kauden mestis joukkue?
 

Kerminen

Jäsen
Viestin lähetti koukou
tämä joukkue on "miehiään".

Ensi kauden mestis joukkue?
Tässä copypaste suoraan www.hcm.fi sivuilta:

Maalivahdit
Halme Jarno
Huhti Jaakko
Harjula Antti-Jussi
Peltosara Samuli

Puolustajat
Arvela Juha-Petteri
Kangasalusta Pekka
Koskinen Janne
Kemppi Miikka
Lisko Kimmo
Nieminen Ville
Pekkanen Hannu
Perämäki Harri
Ranta Anssi
Remes Harri
Ulvila Juha
Siren Ismo (Try Out)

Hyökkääjät
Ahmavuo Sami
Järvenpää Sami
Kinnunen Kai
Kolomainen Markus
Koskinen Juuso
Laitinen Kari
Lajunen Eero
Lehtinen Jani
Mattsson Niklas
Numminen Teemu
Nurmi Mika
Oksanen Sami
Paananen Ari
Paananen Mika
Reunanen Pasi
Salmijärvi Jani
Simola Ville
Tomunen Juha-Matti
Turunen Teemu
Uusitalo Rami

Valmentajat
Nummela Harri
Laksola Pekka
Tammisto Antti mv-valm.

Joukkueenjohtajat
Knuutila Marko
Nikkilä Markku

Huoltajat
Raukola Matti
Ollonen Erkki
Paatsjoki Sami

Manager
Niittymäki Jouko

Näyttää olevan edelleen pitkä lista nimiä. Luulisi, että tuosta vielä joitain päitä putoaa. Tuskin kukaan noin laajaa materiaalia kykenee tehokkaasti käyttämään koko kautta. Paperilla lista näyttää sen verran kovalta, että noilla pelaajilla pitäisi pelata vielä pitkään keväällä. Nyt listalta on pudonnut mm kyseinen T Numminen, joka oli aiemmalla listalla try out- nimikkeellä. Numminenhan on julkisuudessa ilmoittanut palaavansa WC:n jälkeen Dallasiin perheensä luo. Myöhemmin kaudella on kuitenkin ilmeisesti todennäköistä, että hän tullee pelaamaan joitakin HCM:n pelejä.

Tässä vielä yksi lainaus suoraan seuran sivuilta (vastaus kysymykseen "ensikauden mestisjoukkue"):
"Mestiksessä ei ole aikoihin pelannut tamperelaista joukkuetta. Hc Montreal ry:n tavoitteena on täyttää tämä aukko. Joukkuetta ja taustavoimia kehitetään niin, että viimeistään kaudella 2007-2008 Hc Montrealin on mahdollista pelata Mestiksessä. Mestiksessä pelatessaan Hc Montreal pystyy tarjoamaan riittävän haasteellisia pelipaikkoja tamperelaisille kiekkokasvateille."

Edelleen sivuilta luettuani totesin, että ensi lauantaina joukkue kohtaa jo neljännen kerran tänä syksynä kooveen. Pitänee lenkkeillä paikanpäälle katsomaan missä Tamperelaisjoukkueet tällä hetkellä porskuttavat. Aiemmat pelithän ovat päättyneet lukemiin (koovee-hcm) 3-2, (koovee-hcm) 5-10, (koovee-hcm) 1-2 (turnaus, 2-eräinen peli).
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin eiköhän syy ole siinäkin että Tampereella(Tampereen seudulla) on valtava määrä pelaajia jotka pystyvät Suomi-Sarjatasolla(tai ainakin lähes) pelaamaan. Samoin uskoisin että Mestis-tasolle löytyisi pelaajia tarpeeksi joukkueeseen. Tappara&Ilves pystyisi varmasti paremmin nuoria kavereita käyttämään Mestiksessä ja kehittäisi samalla nuoria paremmin.
 

Veikko 73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ei tadakkaan olla helppoa?

Peleissä en ole päässyt käymään, mutta seurattuani SJL sivuilta ei se Suomi-sarjassa pelaaminen taida olla niin helppoa kuin on annettu ymmärtää.

Voisiko joku valaista tarkemmin mistä tässä Montreaalin touhussa on oikein kyse? Keitä tässä on nummisen perheen lisäksi takana ja onko yhteistyö Ilveksen ja Tapparan kanssa selvää?
Kuinka Koovee suhtautuu kun heille ei tulekaan pelaajia samaan malliin?
 

ktmike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koovee
Koovee on saanut hyvin uusia pelaajia jo alkaneelle kaudelle. Koovee ja Montreal koostuukin pääosin viime kauden joukkueista.
 

Kerminen

Jäsen
Re: Ei tadakkaan olla helppoa?

Viestin lähetti Veikko 73
Peleissä en ole päässyt käymään, mutta seurattuani SJL sivuilta ei se Suomi-sarjassa pelaaminen taida olla niin helppoa kuin on annettu ymmärtää.
No käy hyvä mies sitten peleissä kanssa.

Niin - tokkopa kukaan missään on tosissaan väittänytkään, että Suomi-sarjassa olisi jollakin joukkueella helppoa pelata. Monestikkin on kyllä mielenkiintoista kautta ja mielenkiitoisia pelejä hehkutettu. Tosin eilinen "jääkiekko-ottelu" oli yhtä mielenkiitoinen kuin kourallinen kiviä. Ihmettelin itsekin miten saatoin katsella koko pelin loppuun saakka. No ehkä pihinä kaverina en voinut lähteä kesken maksetun viihteen menemään. Mutta rehellisesti sanottuna pelistä katosi mielenkiinto ajassa 12.13, kun Montreal meni 3-0 johtoon. Ensimmäinen erä oli HCM:lta hienoa peliä, sen jälkeen kaikki mitä kentällä tapahui oli aivan täysin turhaa ajan haaskausta josta en jaksa sen enempää edes kertoa.

Tuohon alle kopioin otteluraportin Montrealin ( www.hcm.fi )kotisivuilta. Teksti taitaa olla sama, kuin Aamulehdessä, jota en ole vielä ehtinyt lukemaan...
*****************
HC MONTREAL AHMAISI
PISTEET TEHOERÄLLÄÄN

Viikonlopun tappiosta sisuuntunut HC Montreal tuli rytinällä Tesoman kotipeliinsä jääkiekon Suomi-sarjassa. Hyinkään Ahmat sai avauserässä kyytiä peräti 5-0. Sitten tahti hiljeni ja lopulta Montrealin voitto kirjattiin 8-4, toinen erä 1-1 ja viimeinen 2-3.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkueen luistin liikkui ja kiekko kulki. Ahmoja tuli ajoittain sääli. Vain kerran joutui Montrealin maalissa pelannut Jarno Halme koville torjuessaan läpiajon. Teemu Nummisen jäähyn aikana kiekkoiltiin melko tasaisesti. Muuten valkoisissa pelannut kotijoukkue rälläsi tehomiehinään kaksi osumaa pamauttanut uusi pakki Harri Perämäki sekä tehoketju Eero Lajunen- Jani Salmijärvi-Rami Uusitalo.

Inhimillisten syiden vuoksi Montrealin motivaatio laski 6-0 -maalin jälkeen. Ahmat pääsi peliin mukaan ja kuten kotivalmentaja Harri Nummela totesi:
- Kun tällä tasolla antaa kaverille köyttä, kyllä ne siihen tarttuvat.

Loppua kohden Montrealista piristyi myös trio Mika Paananen- Teemu Numminen- Sami Järvenpää. Puolustukseen oli tullut mainion Perämäen lisäksi Pekka Kangasalusta, joka on vankka vahvistus niin puolustamisessa kuin järkevillä ja tarkoilla avaussyötöillä.

Hallissa kiiri huhu, että Teppo Numminen pelaisi Montrealissa. Nummela antoi vastauksen:
- Neuvotteluja on kyllä käyty, mutta tässä vaiheessa en ole saanut kieltävää enkä myöntävää vastausta asiaan joten odotamme jännityksellä mitä tapahtuu.
**********
Eli eilisen mielenkiitoisimmat asiat tapahtuivat lehtereillä huhujen muodossa. Pelistä ei jäänyt lapsille mitään kerrottavaa. Rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että Ahmat olivat todella huonoja. Ja realistina joudun kyllä toteamaan, että jos sen tasoinen joukkue paukuttaa neljä maalia vastustajan verkkoon, niin ei sillä puolellakaan ihan kaikki ole ollut kohdallaan...
 

hilpara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
hyvä Tampere

Eilen pelissä Tesomalla Hekiä vastaan näkyi jo tahto pelata kiakkoo kolme erää. Varsinkin Hekin ainokaisen osuman jälkeen raivoisa yritys takasi nautittavaa kiekkoviihdettä. Lisää tätä taistelua ja loppuun asti yrittämistä, niin täytyy Tesoman katsomotkin. Valmentajajienkin huudot kuuluivat välillä katsomoon, joten ei me katsojat kovasti kannustettu.
 

hilpara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mitähän vielä

Tampereella tapahtuu!!! Vahva huhu velloo Hämeenkadulla edestaksin. Onko Valmentaja Nummela erotettu ja vain joukkueenjohtajan tahdosta? Käsittääkseni pelaajat eivät moisesta olleet tietoisia etukäteen... Eikä pelit edes ole menneet niin huonosti, että... Siis valottaisko joku joka on asiasta hiukan paremmin perillä?
 

Kerminen

Jäsen
Re: Mitähän vielä

Viestin lähetti hilpara
Tampereella tapahtuu!!! Vahva huhu velloo Hämeenkadulla edestaksin. Onko Valmentaja Nummela erotettu ja vain joukkueenjohtajan tahdosta? Käsittääkseni pelaajat eivät moisesta olleet tietoisia etukäteen... Eikä pelit edes ole menneet niin huonosti, että... Siis valottaisko joku joka on asiasta hiukan paremmin perillä?
Saman huhun olen kuullut myös. Hämeenkadun Tietotoimisto toimii näköjään nopeasti!

Enpä ole "manageri" Nikkilän muuta näkyvää vielä nähnyt saaneen aikaiseksi. Mahtaakohan tässä nyt olla jotain muutakin takana? Vai mistä moinen? Eihän nuo pelit nyt tosiaankaan vielä ole niin järisyttävän huonosti ole näyttäneet menneen. 2 pistettä pleijari viivaan ei ole mielestäni vielä mikään maailmanloppu. Pelejähän on vielä ihan riittävästi. Mielenkiintoista nähdä, kenetkä Nikkilä siihen tilalle on "palkannut".

Tsemppiä Hapelle jatkossakin!!
 

Kerminen

Jäsen
Re: Re: Mitähän vielä

-No tällaista vielä...
*****************
(lainaus Eteläsuomi ketjusta)
Käsittämättömimmän uutisen kuulin katsomossa istuessani. Viime viikon lopussa Montreal oli antanut kenkää maalivahti Jarno Halmeelle. "Haastattelin" miestä hetken katsomossa ja syy potkuihin oli mielestäni kyllä aivan käsittämätön. - ei, häntä ei syytetä ruotsalaisten tapaan kenenkään raiskauksesta, eikä hän tunnustanut bylsineensä kenenkään joukkueen jäsenen tai johtoryhmän vaimoakaan. Vaan hän ei työesteensä takia päässyt perjantaina Vermuntilan pelireissulle! Mies kertoi turhautuneensa koko viikon kestäneeseen tiedottomuuteen siitä on hän perjantain kokoonpanossa, vaikka oli poikkeuksellisen työtilanteensa vuoksi sitä joka päivä koittanut valmennusjohdolta udella (tähän saakka HCM:han on peluuttanut kolmea maalivahtia melko tasaisesti, jolloin joku kolmesta on aina jäänyt kotiin). Torstai-illan harjoitusten jälkeen kaveri oli sanonut, ettei enää saa järjestettyä töitään seuraavaksi päiväksi niin, että pääsisi mukaan. Ja mitä siitä seurasi? Potkut joukkueesta! Sen verran tarina kuulosti uskomattomalta, että Halme sai kyllä täysin sympatiani puolelleen. Ja toisaalta samalla Montrealin johto menetti ison kasan ymmärrystäni, arvostustani ja kunnioitustani. Ymmärrettävästi myös Tampereelta on lähdettävä arkena reissuun kesken työpäivän ja työssäkäyvien kavereiden on tietysti järjestettävä työnsä etukäteen niin, että työpäivää voi sitten toisinaan lyhentää. Vaikka olen kuullut kaikenlaisista natsiratkaisuista jääkiekkojoukkueissa, enpä ole moista kuullut koskaan aikaisemmin missään tapahtuneen. Vähiten sellaisissa paikoissa, joissa pelaajat eivät saa palkkaa. Ymmärrän kaveria aivan täysin kun hän sanoi, että "vituttaa kuin pientä oravaa." Paskamainen tilannehan tuo on kaiken kaikkiaan, kun siirtorajakin on jo ummessa, eikä mies voi näinollen pelata tänä vuonna enää missään. Mielenkiintoinen tilanne syntyisikin siitä, jos nyt parivaljakosta A-J Harjula - Jaakko Huhti jompikumpi loukkaantuisi tai sairastuisi, niin ettei pääsisi harjoituksiin tai jopa peliin. Tunnetusti tuolla joukkueellahan ei ole junioritoimintaa, johon pelaaja/maalivahti pulan sattuessa voi monet joukkueet tukeutua. Toki Montreal on aikaisemminkin tällä kaudella käyttänyt luukulla välillä manageri Markku Nikkilää, joten ehkä hän olisi silloin ratkaisu moiseen ongelmaan (tosin parin alkuveryttelyn nähneenä voin sanoa, että miehestä ei ole kentällä apua kuin kiekkojen kerääjäksi, ja sekin mielummin ilman luistimia). Juttutuokion aikana selvisi sekin, että tämä edellämainittu manageri oli kuullut Halmeen ja Nummelan keskustelun tuona torstai-iltana ja hän oli todennut kylmästi, että "kitisijät vittuun!" Ja lopputuloshan oli aika pitkälti managerin sanojen mukainen. Tapahtuneessa on kummallista se, että ainakaan minä en kuulemani perusteella voi tuota käytöstä rekisteröidä "kitinäksi". Uskomatonta - ei voi muuta sanoa.
**************
Niin ja samainen juttutuokio muuten paljasti, että viikonlopun aikana kenkää joukkueesta oli saanut myös Sami Nurmi!! Nurmen potkujen syy jäi hieman epäselväksi, kun jäin niin hölmistyneenä kuuntelemaan tarinaa Halmeesta. Nummelan, Halmeen ja Nurmen potkuilla ei kuulemma ole kuitenkaan mitään tekemistä toistensa kanssa, mutta erikoisia uutisia silti!

Hilparaa lainaten: "Mitähän vielä?"
 
Viimeksi muokattu:

#81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Paka
Kimmo Lisko

Kiinnostaa miten Kimmo Lisko on pelaillut tällä kaudella? Mies pelasi kaksi vuotta sitten Kuusamossa ja täällä ainakin esitteli kovaa lämäriään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös