Ilmoitukset

Nimimerkki Elkku kuittasi itselleen kahden viikon pelikiellon jatkuvista turhista ja provosoivista viesteistään Olli Juolevia käsittelevässä ketjussa.

Nimimerkki Luxray kirjoitti lukuisia provosoivia viestejä TPS-osioon ja hänet on laitettu viikoksi rauhoittumaan sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkki Lico kirjoitti pelkän hymiön sisältäneen viestin ja huilaa seuraavan viikon sääntöjen 4§:n perusteella.

Nimimerkki sumuinen suo osoittautui Moderaattorien vanhaksi tutuksi ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 16§:n perusteella.

Nimimerkki kummitus kirjoitti sen verran monta turhaa ja provosoivaa offtopic-viestiä JYP-osioon, että olemme päättäneet antaa kyseiselle kirjoittajalle viikon pelikiellon sääntöjen 2§:n, 4§:n ja 9§:n perusteella.

Nimimerkki Leon kirjoitti pelkkiä isoja kirjaimia sisältäneen onelinerin, josta kurinpito päätti antaa viikon pelikiellon sääntöjen 4§:n ja 5§:n perusteella.


Haukat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Morten Halsted, 10.04.2017 klo 21.21.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Sen verran on Järvenpään hallilta kuulunut HTT:n kätyrien uutisia, että joukkue uudistuu aikalailla ns. luonnollisella poistumalla. Mutta hätiä mitiä Jäkessä ole, kun kuulemma tunkua riittää kun on himpun verran parempi organissatio kuin TuusKiKJTEdustus...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä oli odotettua ja näinköhän III-divisioonassa pelaava Hawks saa ensi kaudeksi jalkeille suhteellisen hurjan pelaajanipun, vai siirtyvätkö kaikki konkarit sittenkin KJT Miehiin?

  Tunkua joukkueeseen on aivan varmasti, sillä Helsingin alueella on pelimiehiä pilvin pimein tarjolla ja Järvenpää hakkaa sijainnillaan jopa Porvoon, vaikkei ajomatka kovin paljon lyhyempi olekaan.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Onhan siellä ottajia Hawksin ja Miesten lisäksi, Kellokosken Alku mielii takaisin II divariin ja Sipoon Wolf haluaisi varmasti myös kokemusta riveihinsä...
   
 4. Luulisi että kun jääkiekkoliitto julkaisee ensi kauden suomisarjajoukkueet, niin Järvenpäässä alkaa tapahtua. Jossain asiaan liittyvässä keski-uusimaan artikkelissa oli maininta että suomi-sarjalisenssin saaneet joukkueet julkaistan viimeistään 15.5..? Imua toivottavasti olisi, kun luetun perusteella iso osa joukkueesta menee vaihtoon. Odotellaan ja ihmetellään.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Viime keväänä SJL ilmoitti Suomi-sarjalisenssin saajat 12.5.2016, joten eiköhän tälläkin kaudella mennä aika samoissa aikamääreissä.

  Muistaakseni seurojen tulee toimittaa liiton suuntaan todisteet Suomi-sarjakelpoisuudestaan aina huhtikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen päättävät tahot syynäävät ne läpi ja pyytävät sen jälkeen tarpeen mukaan mahdollisia lisäselvityksiä, ennen lopullisten päätösten tekoa.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Toukokuun 2. pvä tiistaina, kokoontuu vanhat sekä uudet Haukkaparven pelaajat ja prospectit myös. Ehkä jo keskiviikkona saamme kuulla uutisia ja infoa jatkajista.
   
 7. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukkojen kausikortit ovat tulleet myyntiin tänään. Lisäksi kalenteriin on ilmestynyt harjoitusotteluita lähimpiä Suomi-sarja-vastustajia Porvoon Huntersia ja Forssan Palloseuraa vastaan. Suomen cupissa vastaan tulee keväällä tutuksi tullut Tuusulan KJT. Itse Haukkojen joukkueesta sen sijaan ei ole vielä merkittävissä määrin tietoa, ei ainakaan virallista. Kuulopuheiden mukaan harjoituksissa on käynyt ihan hyvä määrä viime kauden pelaajarunkoa. Varsinaisia sopimusuutisia kuitenkin odotellaan vielä.

  Jos Haukat tulevalla kaudella jatkaa viime kauden rungolla ja höystää sitä parilla täsmähankinnalla, joukkueella lienee edellytyksiä peräti pudotuspelipaikkaan yltämiseen. Vaikka mistä näistä tietää. Elämme kiinnostavia aikoja.
   
 8. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukat on kertonut julkistavansa pelaajasopimuksia elokuun alun harjoitusleirin jälkeen (lähde: Haukkojen kotisivut). Joka tapauksessa jo tässä vaiheessa on mainittu, että viime kauden joukkueesta on jatkamassa "noin 85 prosenttia" ja että loput täydennetään uusilla pelaajilla. Tämä lupaa hyvää. Nähdäkseni viime kauden jengi olisi ollut aika kilpailukykyinen myös Suomi-sarjassa. Odotamme jännityksellä ulos putkahtavia nimiä.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ainakin virolainen maalivahti Daniil Seppenen siirtyi toukokuussa Narvasta Järvenpäähän. Sitä en tiedä onko kyseessä tryout vai suora sopimus. Pelasi Heleniuksen alaisuudessa myös Viron junnumaajoukkueissa.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukkojen alkavan Suomi-sarjakauden pelaajarosterista on tänään annettu seuran taholta ensimmäiset viralliset vihjeet, kun lintuparvi julkisti facebook-sivuillaan FPS-harjoitusotteluun matkaavan kokoonpanon.

  Nopealla katsannalla Forssassa on mukana viime kauden jägeläisistä maalivahti Juuso Laukkanen ja hyökkääjä Olavi Tihveräinen, Juha Puurula sekä Leevi Leipijärvi.

  KJT:n Suomi-sarjamiehistön raunioilta Haukkoihin ovat siirtymässä/siirtyneet puolustajat Alexander Kuzmin ja Tony Ojala sekä hyökkääjät Vikke Terho, Joonas Kirjonen, Nikolai Baranov ja Nikolas Ulessi.

  Viime kaudella pääosin A-nuorissa pelanneista on mukana puolustaja Teo Schukov (Kiekko-Vantaa), puolustaja Niko Stjerbakoff (KJT-Haukat), hyökkääjä Joonas Rinnetmäki (KJT-Haukat), hyökkääjä Lauri Kankaanpää (KJT-Haukat) sekä hyökkääjä Niko Mättö (Jokerit).

  Varavahtina vaihtoaition luukkua aukoo Viron maajoukkueessakin viime vuosina nähty Daniil Seppenen, jonka lisäksi peräpäätä turvaavat HC Vantaan II-divarijengissä kevään viettänyt puolustaja Lari Arima sekä viime kauden kokonaan pelaamatta ollut puolustaja Riku Arima.

  Hyökkäyspäähän on napattu edelliskaudella Kiekko-Vantaan Mestis-miehistössä hyökännyt Joel Lehtinen sekä Klaukkala HT:n paidassa III-divisioonassa tahkonnut Niki Kaila.

  Aika kokeilumiehistöltähän tuo Haukkojen kokoonpano vaikuttaa aivan kuten tässä vaiheessa harjoituskautta pitääkin. Sen voi tosin jo suorilta sanoa, että L. Arima, Lehtinen sekä Terho ovat varmasti vahvistuksia, mikäli päättävät Järvenpäässä Suomi-sarjaa pelata.

  Mielenkiintoista, sanoi koira kun pallejansa nuoli...
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Olen kyllä hieman hämmentynyt Haukkojen hankinnoista. Uudet pelaajat ovat järestään kaikki lähinnä Tuusulan KJT:stä siirtyviä... Ei siinä mitään, Suomi-sarjassa pelanneita kyllä, mutta kun joukkue miehitti lähinnä peräpäätä Suomi-sarjassa ja putosi, niin kertoo hankintojen tasosta jotain...? Olisi nyt luullut jotain ansioituneempiakin pelimiehiä saavan...? Mutta katsotaan miten kausi lähtee liikkeelle, saako entiset "Hyrylän hävittäjät" haukansiivet selkäänsä ja nousevat lentoon?

  No oli miten oli. Ohessa maalikooste Suomen Cupin matsista Haukat - TUTO
  Maalikooste Suomen Cup Haukat TUTO Hockey 25 8 2017 - YouTube
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  En voi sanoa etteikö sama olisi välillä käynyt mielessä, mutta toisaalta sitten en usko että KJT:n menestys on mikään luotettava mittari noiden pelaajien tasosta. Tuskin tuolla joukkueella on asiat olleet ihan kunnossa viime kaudellakaan, ja kyllä se on varmasti näkynyt jäälläkin.
  Mitä yksittäisiin pelaajiin tulee, niin esim. Vikke Terho teki kuitenkin yli piste per peli viime kaudella, ja muutenkin näyttää noiden Haukkojen pelaajaringissä olevien entisten KJT-pelaajien tehot pääosin ihan lupaavilta.
  Tuon ikäisiltä pelaajilta (n. 22 v.) tuskin on muutenkaan vielä niitä uran parhaita kausia nähty, joten uskon Haukkojen menestyvän tuolla joukkueella ihan kohtalaisesti, ainakin jos peliesitykset ovat lähellekään sitä mitä TuToa vastaan nähtiin Suomen Cupissa.
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  No niin, kausi avattu ja hyvin taistellut Haukkaparvi sai kuitenkin tuta osuman "Metsäsästäjien" pyssystä. Luin matsin rapsaa joukkueen kotisivuilta ja hieman heti osui silmään avauskappaleen lause (boldaus by myself):

  >>Haukat oli jo ottelun voitossa kiinni, mutta isolla budjetilla operoiva Hunters väänsi lopulta väkisin voiton itselleen Haukkojen "mustan" minuutin aikana ottelun lopulla.<<

  Ehkä huumorilla heitetty, mutta jollei persaus kestä hommata parempaa resurssia, niin kannattaisi sitten pysyä Rautaliigassa eikä joukkueen toimittajan alkaa osoittelemaan syytä tappioon "kun me ollaan niin köyhiä"... Turhat selittelyt pois, leuka pystyyn ja parvi uuteen liitoon. Tsemppiä naapurikylään. Ihan hyvä alku.
   
 14. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Eihän tuo nyt mitään tappion selittelyä ollut. Fakta nyt vaan on se, että ainakin Sami Heleniuksen mukaan Haukat on niitä joukkueita joissa pelaajat maksavat pelaamisestaan. Hunters tuskin on tällainen joukkue, ja on muutenkin koko sarjan kärkijoukkueita. Haukoilla ei tuon esityksen jälkeen ole mitään seliteltävää, sillä tuollaisilla esityksillä ja peli-ilmeellä voittoja tulee varmasti.
  Ehkä tuo sinun "kannattaisi sitten pysyä Rautaliigassa" oli myös huumorilla heitetty, mutta kyllä Haukkojen resurssit riittävät varsin hyvin Suomisarjaan, joskin erityisesti kärkijoukkueille varmasti hävitään resursseissa.