Ilmoitukset

Nimimerkki Lätkä huilaa seuraavan kuukauden sääntöjen 5§:n ja 9§:n perusteella. Nimimerkin aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Haukat 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana Morten Halsted, 10.04.2017 klo 21.21.

 1. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Sen verran on Järvenpään hallilta kuulunut HTT:n kätyrien uutisia, että joukkue uudistuu aikalailla ns. luonnollisella poistumalla. Mutta hätiä mitiä Jäkessä ole, kun kuulemma tunkua riittää kun on himpun verran parempi organissatio kuin TuusKiKJTEdustus...
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Tämä oli odotettua ja näinköhän III-divisioonassa pelaava Hawks saa ensi kaudeksi jalkeille suhteellisen hurjan pelaajanipun, vai siirtyvätkö kaikki konkarit sittenkin KJT Miehiin?

  Tunkua joukkueeseen on aivan varmasti, sillä Helsingin alueella on pelimiehiä pilvin pimein tarjolla ja Järvenpää hakkaa sijainnillaan jopa Porvoon, vaikkei ajomatka kovin paljon lyhyempi olekaan.
   
 3. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Onhan siellä ottajia Hawksin ja Miesten lisäksi, Kellokosken Alku mielii takaisin II divariin ja Sipoon Wolf haluaisi varmasti myös kokemusta riveihinsä...
   
 4. Luulisi että kun jääkiekkoliitto julkaisee ensi kauden suomisarjajoukkueet, niin Järvenpäässä alkaa tapahtua. Jossain asiaan liittyvässä keski-uusimaan artikkelissa oli maininta että suomi-sarjalisenssin saaneet joukkueet julkaistan viimeistään 15.5..? Imua toivottavasti olisi, kun luetun perusteella iso osa joukkueesta menee vaihtoon. Odotellaan ja ihmetellään.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Viime keväänä SJL ilmoitti Suomi-sarjalisenssin saajat 12.5.2016, joten eiköhän tälläkin kaudella mennä aika samoissa aikamääreissä.

  Muistaakseni seurojen tulee toimittaa liiton suuntaan todisteet Suomi-sarjakelpoisuudestaan aina huhtikuun loppuun mennessä, jonka jälkeen päättävät tahot syynäävät ne läpi ja pyytävät sen jälkeen tarpeen mukaan mahdollisia lisäselvityksiä, ennen lopullisten päätösten tekoa.
   
 6. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,KJT Miehet/Viides Ketju,Sherwood Playboys,HCK
  Toukokuun 2. pvä tiistaina, kokoontuu vanhat sekä uudet Haukkaparven pelaajat ja prospectit myös. Ehkä jo keskiviikkona saamme kuulla uutisia ja infoa jatkajista.
   
 7. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukkojen kausikortit ovat tulleet myyntiin tänään. Lisäksi kalenteriin on ilmestynyt harjoitusotteluita lähimpiä Suomi-sarja-vastustajia Porvoon Huntersia ja Forssan Palloseuraa vastaan. Suomen cupissa vastaan tulee keväällä tutuksi tullut Tuusulan KJT. Itse Haukkojen joukkueesta sen sijaan ei ole vielä merkittävissä määrin tietoa, ei ainakaan virallista. Kuulopuheiden mukaan harjoituksissa on käynyt ihan hyvä määrä viime kauden pelaajarunkoa. Varsinaisia sopimusuutisia kuitenkin odotellaan vielä.

  Jos Haukat tulevalla kaudella jatkaa viime kauden rungolla ja höystää sitä parilla täsmähankinnalla, joukkueella lienee edellytyksiä peräti pudotuspelipaikkaan yltämiseen. Vaikka mistä näistä tietää. Elämme kiinnostavia aikoja.
   
 8. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Haukat on kertonut julkistavansa pelaajasopimuksia elokuun alun harjoitusleirin jälkeen (lähde: Haukkojen kotisivut). Joka tapauksessa jo tässä vaiheessa on mainittu, että viime kauden joukkueesta on jatkamassa "noin 85 prosenttia" ja että loput täydennetään uusilla pelaajilla. Tämä lupaa hyvää. Nähdäkseni viime kauden jengi olisi ollut aika kilpailukykyinen myös Suomi-sarjassa. Odotamme jännityksellä ulos putkahtavia nimiä.
   
 9. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ainakin virolainen maalivahti Daniil Seppenen siirtyi toukokuussa Narvasta Järvenpäähän. Sitä en tiedä onko kyseessä tryout vai suora sopimus. Pelasi Heleniuksen alaisuudessa myös Viron junnumaajoukkueissa.