Haukat 2004-2005

  • 32 825
  • 219
Suosikkijoukkue
Haukat
Jees, hyvä homma. Ja jos ei ihan aukottomasti hyvä, niin jännittävä ja mielenkiintoinen ainakin. Hyvä maalivahti on toki Järvenpäähän tervetullut, ja uskon, että Haukat tarjoaa hyvän kehittymisalustan sille toistaiseksi nimeämättömälle kerholaiskassarille, joka rosteriimme ilmestyy. Täten maalivahtiosasto lienee viime kautta paremmassa kuosissa.

Mielenkiintoista sitten nähdä, miten tuo yhteistyösopimus vaikuttaa kenttäpelaajien peluuttamiseen. Toivottavasti hyvin. On hyvä muistaa, että tällaisesta sopimuksesta ei välttämättä ole pelkkää hyötyä Haukoille - kuten masu mainitsi, hämeenlinnalaisten loukkaantumissuma saattaa johtaa parhaan/parhaiden pelaajan/pelaajien tarvitsemiseen liigajäillä. Vilen kuuluu tässä suhteessa riskiryhmään.
 

Kasipekka

Jäsen
Haukat ja Keski-Uusimaa All Stars

Eilen Haukat kohtasi kolmannessa harjoitusottelussa Keski-Uusimaa All Starsin, joka oli koottu lähinnä HC Keravan ja Tuuskin pelaajista. "Väsynyt" ottelu vahvisti kuitenkin muutamaa asiaa.

Haukoilla tulee olemaan ongelmia maalivahtien kanssa(huom. myös Kokkosen ontuminen Vantaalla). Valkama imi liian helppoja. Käyttökelpoisia puolustajia on vain 4 (Ahonen, Suuronen, Vara ja Civil). Try-out pakeista Tukonen ja Grönberg eivät mahtune ryhmään.
Try-out hyökkääjistä käyttöä tulee olemaan Honkasella(pelaa vielä myös A-junnuissa) ja Vuorisella. Sievers aloittanee A:ssa, mutta saattaa saada peliaikaa kauden aikana. Kivistö ja Rautasuo ovat hyvin liikkuvia, mutta pehmeitä Mestikseen. Kanukki Drewmanista ei ole vahvistukseksi, siis miksi ohittaa omia junnuja.
Ai niin ottelu taisi päätyä Haukkojen voittoon 11(tai 12)-7. Haukkojen maaleista vastasivat Sakko 3, Honkanen ja Vuorinen 2 ja maalin miehiä olivat ainakin Rautasuo ja Ahonen. Pitää kyllä myös mainita Asikaisen pari nappisyttöä ja että Mustoset ja Sami Taanonen olivat siviilissä muutaman muun lisäksi.
K-U All Starsista ainakin Niko Harju teki pari kaappia.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Re: Haukat ja Keski-Uusimaa All Stars

Viestin lähetti Kasipekka


Haukoilla tulee olemaan ongelmia maalivahtien kanssa(huom. myös Kokkosen ontuminen Vantaalla). Valkama imi liian helppoja. Käyttökelpoisia puolustajia on vain 4 (Ahonen, Suuronen, Vara ja Civil). Try-out pakeista Tukonen ja Grönberg eivät mahtune ryhmään.

Raatikainen ei ilmeisesti sopimuserimielisyyksien takia pelaa tällä hetkellä Haukoissa. Nyt näyttää pahalta. Minkkisen poisjääminen ei vielä ollut ongelma, mutta Haukat tarvitsee enemmän Raatikaista, kuin Raatikainen Haukkoja. Jos sopimusta ei Haukkojen kanssa saada, niin kaverille löytynee paikka varmaan Salamista/FPS:stä, ehkä jopa Vantaalta.

Ei meillä mitään ongelmia maalivahtien kanssa tule olemaan. Superhessu hoitaa kaiken.

Drewman (vai Truman?) on tullut tyttöystävän perässä Suomeen. Ymmärtääkseni kaveria ei ole mitenkään erityisesti haettu tai scoutattu tänne. Haukoille ei miehestä taida tulla kuluja tässä vaiheessa lainkaan.

No eilinen peli nyt oli sellaista pelailua. Itse en paikalla ollut, mutta tuon ottelun perusteella ei paljoakaan kannata Haukoista sanoa, sillä mm. päävalmentaja Lehtikään ei ollut paikalla.

Huomenna pelattava Haukat-KiVa ottelu sitten jo kertookin huomattavasti enemmän siitä, minnepäin joukkue on menossa.

Harju pelasi pari kautta sitten vielä ex-KJT:ssa Mestistä. Olisiko miehellä vielä intoa/kykyä nousta Haukkojen edustukseen vai riittääkö paikka Klagessa/Tuuskissa Harjulle.

masu
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Haukat
Raatikaisen sopimuserimielisyydet eivät tosiaan kuulosta hyvältä. Haukkojen puolustus on muutenkin joukkueen heikko kohta. Jos Raatikainen menetetään kilpailijoille, täytyy vain toivoa, että Kerhon kanssa tehty yhteistyösopimus kantaisi tässä suhteessa hedelmää.

Tämän illan ottelu on selkeästi suuntaa-antava. Tikkurilassa Haukat ei vielä ollut liikkeellä aivan parhaalla kokoonpanollaan, mutta tänään kaikkien pitäisi olla ringissä mukana. Mielenkiintoista, mielenkiintoista...
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Re: Haukkojen harjoitusottelut 2004

Viestin lähetti Kolmas Johannes
ti 17.8. Haukat - Sundsvall Järvenpää
Perskeles, jää tämä(kin) mielenkiintoinen vääntö näkemättä. Leiriä puskee päälle nimittäin samaan aikaan. Höh. Pitää yrittää sitten avata kiekkokausi Keravan- ja/tai Kirkkonummen-turnauksissa.

Joukkueesta ei liene uutta sanottavaa: puolustus näyttää edelleen turhan kapealta, maalivahtitilanne epävarmalta ja hyökkäys potentiaaliselta. Toivottavasti nyt jostakin saadaan repäistyä ne muutamat tarvittavat pelaajat, jotta pystytään jälleen täysillä kiusaamaan isompia.

Ei sitä liian huolestunut kannata tässä vaiheessa kesää kuitenkaan vielä olla. En olisi lainkaan yllättynyt, vaikka joku uusi lähialueen junnu nousisi jälleen pinnalle saatuaan mahdollisuuden Lehdelta...
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Lineekö Sundsvallilla yhteistyötä Elitserienin Timrån kanssa.?Timrå on käsittääkseni Sundsvallin kaupunginosa.Ainakin sijaitsee Sundsvallin lentokentän ja itse kaupungin keskustan välissä.
No,tiistaiotteluna jää taas näkemäti.

Sen sijaan kävin bongaamassa Heinolan jäähallin viime perjantaina.Ikävä kyllä Haukat ei ollut pelituulella ollenkaan ja esitys oli ponneton,jopa diivailun elkeitä oli ilmassa.Heki ansaitsi 1-1 tasurin ja esitti jopa hienoja hyökkäyskuvioita.Haukoilta niitä ei nähty yhtäkään.Oikeastaan ainoa johtopäätös pelistä on,että Andrew Truman/Drewman on turha kaveri kokoonpanossa.Jussi Salmi on paljon parempi samaan hommaan pörräämään päättömästi.Jussia en ole tosin tällä kaudella vielä kentällä nähnyt.

Pelissä Haukat keskittyi lähinnä älyttömiin jäähyihin,suunsoittoon ja tuloksettomaan kikkailuun(Vili M.) sekä maalipaikkojen tuhlailuun(Marko S.) Jopa Jaskalla suu kävi jatkuvasti.Kyllä sitä kovaa ja väärin usein otettiinkin,mutta minä olen tottunut näkemään miehen puskevan ja taistelevan enkä itkevän.

Hekistä pisti silmään erityisesti nopea,taitava ja ärsyttävä numero 7.

Heinolan halli on isohko ja kolkko viimeistelemätön betonikolossi.
Henkilökunta taas oli aivan erityisen ystävällistä.Muutama ystävällinen sana tuli kaikkialla missä asioin pl.WC.
Kokemus oli tyystin toisenlainen verrattuna tilanteeseen Heinolan torilla eräänä perjantai-iltana parikymmentä vuotta sitten...
 

iBa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Haukat - Sundsvall

Hehkutettu ja kohuttu kohtaaminen ruotsalaisen Sundsvallin kanssa on nyt takana. Sadat uteliaat jo varmasti odottavat kiihkolla tulosta ottelusta, joten se heille paljastettakoon. Haukat nitisti länsinaapurimme murskaluvuin 6-0 (3-0, 2-0, 1-0)!

Sundsvall oli pettymys. Vaarallisia hyökkäyksiä oli vähän, ja nekin torjui varmasti maalivahtimme Jaakko Valkama. Useimmat vedot tosin suuntautuivat keskelle maalia ja päin Valkamaa. Eli vielä taitaa olla ennenaikaista alkaa hehkuttamaan tason nousua, mutta katsotaan, katsotaan..

Haukkojen hyökkäyspeli sen sijaan toimi ja vanhaan ongelmaan, maalipaikkojen tuhlailuun, ei tällä kertaa pahasti sorruttu. Oikeastaan kolme ensimmäistä ketjua sai tasaisesti painetta vastujien päätyyn ja myös tehoja onnistuttiin repimään irti usean voimin.

Kotijoukkueen tehomies oli kanukkivahvistus Andrew Truman, 2+1, suu kävi ja myös jäähypenkki kutsui. Truman saikin itsestään nyt enemmän irti päästyään pelaamaan laidassa. Ketjun sentterinä häärikin tällä kertaa Tommi Sievers, joka myös pelasi mainion ottelun ja samalla nosti pointsejaan ajatellen lopullisia pelaajavalintoja. Puolustuksesta maininnan saa Timo Ahonen, joka nousi hyvin tukemaan hyökkäyksiä eikä omassa päässäkään sattunut pahempia mokailuja.

Tästä onkin hyvä jatkaa kohti viikonlopun Keravan turnausta!
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Kerkesin kumminkin ja onneksi-harvinaisen hyvä treenipeli.
Haukat oli ihan eri mielellä liikkeellä kuin perjantaina Heinolassa.

Hajahuomioni:

- Haukat ei ole taklannut yhtä paljon varmaan missä näkemässäni ottelussa.Oli siinä ruotsalaisilla ihmettelemistä.Ja katsojilla.Hyvin pojat jaksoivat loppuun asti.
-Trumania uusi paikka tosiaankin piristi.Tehoista huolimatta ei silti vakuuta edelleenkään.Ajautuu usein jotenkin ulos pelistä.On lisäksi vittumainen jälkitilanteissa koputtelija.Voisi olla kuitenkin ihan hyvä ,ilkeä hässäköitä järjestävä ja yleisöä herättävä pelaaja,jos semmoista roolia Haukkoihin kaivataan.
-Reetu Vara pelaa kovaa ja korkealla itseluottamuksella.Jotenkin tässä jo odottaa,että koska joku haluaa sen kovuuden tosissaan testata.Häipyikö johonkin 3.erässä?
- 0-pelistä huolimatta Valkama ei vakuuttanut.Pari harhailua ja pomputtelua taas saldona.Kokkosella ja Valkamalla on sama ongelma.Periaatteessa hyvä veskareita ja paljon hyviä torjuntoja,mutta aina myös outoja mustia hetkiä.Kummasta tahansa voisi periaatteessa tulla hyvä ykkösveskari.Rutiinitaso vaan ylemmäksi.
-Sundsvall oli yllättävän vaisu.Kapteeni Olsson vähän väläytteli,mutta turhautui pahan kerran hänkin päätöserässä.
-Jengiä oli paljon,olisi makkarakin maistunut.
 

Harakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk, Keijot(Kjt)
Haukat-hc kerava

Haukat voitti Hc Keravan 5-0 keravan turnauksen avausottelussa.
Haukkojen maalit teki pietiläinen 3,sakko ja vuorinen. Maalissa oli Väre.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Eipä se Haukkojen peli ainakaan kahdessa näkemässäni mittelössä (TuusKi- ja KiVa-pelit) liian valmiilta näyttänyt. Aikamoista sähläystä suunnasta toiseen. Vaan eipä sitä kai liikoja voi odottaakaan, kun kokoonpanoja vaihdellaan huomattavasti pelistä toiseen ja annetaan nuorille kavereille näytönpaikkoja.

Olisi ollut kiva nähdä Vilenin Jaska ja Mustosen Toni kentällä, mitä ei nyt valitettavasti tapahtunut. Vanhempi Mustonen sentään pyöri katsomossa.

Aikasta innolla sitä jo odotellaan kauden alkua täällä suunnalla. Harmi vaan, että viikon päästä pelattava Kirkkonummen-turnaus jäänee väliin. Hyrylän alokkailla kun on muistaakseni samaan aikaan sotilasvala...
 

ELÄKELÄINEN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keski- Uudenmaan muoviseurat
Jaska ja Toni pelasivat perjantai-iltana HC Keravaa vastaan.
Tuntuikin hölmöltä lauantai-aamuna,kun Haukat otti ihan kakkosjengillä komeasti pataan Tuuskilta.Innokkaimmat kannattajat olivat paikalla,olisi silloin pitänyt kaikkien kokeilujen keskellä koota semmoinen joukkue,että edes Tuuski olisi kaatunut.
Pronssiottelussahan niin kävi,mutta siihen en enää vaivautunut.
Katsojalle turnaus ei paljoa antanut.
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sieversille ja Öhbergille sopparit.

Njaah, no kai nämä nyt sitten kelvannevat. Öhberg kolmospakkipariin ja Sievers neloskenttään.

Trumanille olisi pakko saada sopimus aikaiseksi. Ei pelitaitojen vaan värikkyyden takia. Veikkaan, että muutama sata ihmistä tulisi kaveria katsomaan ihan ulkomaalaisuutensakin takia.

masu
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Kirkkonummen turnauksen avausottelu on pelattu. Kirkkonummen turnauksen avausottelusta on kirjoitettu raportti.

Niin joo, mainitaanpa tämä jo tässä: Truman ei jatka joukkueessa. Täten kanadalainen lisäväri jää puuttumaan. Mutta kaipa jostakin tasokkaampiakin senttereitä löytyy, Trumanhan oli hyvä vain maalinteossa, mutta puolustaminen ei pahemmin miestä tuntunut kiinnostavan.
 

iBa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ääh..

Ainakin itseäni jäi vaivaamaan, miksi Kanadan lahjaa järvenpääläiselle jääkiekolle ei pidetty joukkueessa. Eihän mies tosiaan ollut mikään puolustustyöskentelyn spesialisti, mutta ratkaisut maalintekotilanteissä olisivat varmasti auttaneet Haukkoja talven mittaan. Trumanissa vain oli sitä särmää, mikä monelta suomalaiselta puuttuu...

Mites sitten tämä raportissa mainittu Nuutinen? Lehti oli tyytyväinen, mutta mitä mieltä oli ottelua seurannut järvenpääläisen kiekkoilun herrasmiesraati..?? Vai oliko Nuutinen ainostaan täksi yhdeksi peliksi hankittu sentteri...

Ensi tiistaina on kaikesta huolimatta mahdollisuus revanssiin, kun Salamat saapuu Järvenpäähän. Kyseessä taitaa olla Haukkojen viimeinen kotipeli ennen sarjan alkua, joten yleisörynnistys hallille lienee ennätyksellisen vilkasta... No joo..
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Minusta tuntuu, että Nuutinen hankittiin lähinnä tätä peliä varten, kun Jusslin oli poissa ja Sieversiäkin joudutiin peluuttamaan pakkina. Aika keskinkertainen kaveri oli kyseessä, ei juuri kentällä erottunut. Nelosketjukamaa ainakin tämän pelin perusteella.

Yleisöryntäys tiistaina on taattu!
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Kolmas Johannes

Niin joo, mainitaanpa tämä jo tässä: Truman ei jatka joukkueessa. Täten kanadalainen lisäväri jää puuttumaan. Mutta kaipa jostakin tasokkaampiakin senttereitä löytyy, Trumanhan oli hyvä vain maalinteossa, mutta puolustaminen ei pahemmin miestä tuntunut kiinnostavan.

Vittu, mikä vääryys! On se vaan uskomatonta, että ei Haukkojen johtoporras sitten osaa katsoa hieman laajemmin asiaa. Yleisöä peleissä käy muutenkin vähän, joten kanukki olisi ollut juuri sopiva pelaaja tuomaan porukkaa hallille. Mainoksiin pientä hypetystä Trumanista, Vilenistä ja Asikaisesta. Junnut jakamaan kaupungille Haukkojen mainoksia ja tietoa peleistä. Varmaan tulisi 100-200 ihmistä enemmän peleihin, kun ne sinne houkuteltaisiin MIELENKIINTOISELLA tuotteella. Oikeasti Pentti Perusjätkä ei valitettavasti ole kiinnostunut siitä jos Jaakko Juniori kurvailee Haukkojen paidassa. Kanukki puolestaan antaisi signaalin panostuksesta menestykseen ja lisäisi eksoottisuutta.

Kaverilla oli kuitenkin harkkamatseissa asenne kohdallaan ja aivan varmasti hän kauden mittaan olisi tehnyt pisteitä jonkin verran. Nelosketjuksi Vuorinen-Truman-Salmi olisi ollut juuri sopivaa rouhijaosastoa. Varsinkin Truman olisi voinut haastaa vastustajien parhaimmistoa nokkapokkaan.

Pelityylissä kanukilla oli juuri sopivasti särmää, että miehestä olisi tullut mainiota kulttiainesta. No Haukat ei mitään yleisöä tarvi. Ne vaan häiritsevät hyviä pelejä. Perkeleen HMV-tiimi. Joulukuussa katsomossa istuu enää minun lisäksi ehkä kaksi muuta kylähullua kannattamassa Haukkoja, kun taas otetaan joltakin Sportilta tai KooKoolta 0-8 takkiin.

Takavuosina ex-tyttöystävä pelasi korista SM-sarjatasolla. Kun joukkueeseen valittiin uutta jenkkiä, niin kiinnitettiin huomiota tytön ihonväriin, koska tumma peluri toi eksoottisuuden takia lisää katsojia paikalle.

Tekisi mieli avautua vielä Raatikaisesta, mutta en nyt viitsi.

Oikeasti hieman vituttaa.

masu
 

Mikke73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat, Ässät
Viestin lähetti masu
Kaverilla oli kuitenkin harkkamatseissa asenne kohdallaan ja aivan varmasti hän kauden mittaan olisi tehnyt pisteitä jonkin verran. Nelosketjuksi Vuorinen-Truman-Salmi olisi ollut juuri sopivaa rouhijaosastoa. Varsinkin Truman olisi voinut haastaa vastustajien parhaimmistoa nokkapokkaan.

Pelityylissä kanukilla oli juuri sopivasti särmää, että miehestä olisi tullut mainiota kulttiainesta.
Joo harmittaa kyllä minuakin. Vaikka Trumania ei paljon puolustamassa nähnyt, niin kyllä jätkällä yritystä riitti. Siinä mielessä juuri sopiva kaveri Haukkoihin. Ja ainakin niissä harjoituspeleissä mitkä minä näin, Truman käytti aika hyvin maalipaikat hyväkseen. Haukoilla kun tuo viimeistely tuntuu taas ontuvan, olisi miehestä voinut oikeasti olla hyötyäkin.
No, kaikki pelit käyn silti katsomassa, enkä tiedä olisiko Truman niin paljon lisää yleisöä tuonut, ellei sitten pisteitä olisi tosiaan alkanut tulla ja paljon.
 
Suosikkijoukkue
Haukat
Hieno homma tämä Raatikaisen paluu! Nyt pakisto vaikuttaa jo paremmalta. Suuronen, Civil, Vara, Raatikainen, Ahonen ja uutena nimenä Joni Öhberg. Ei huono - esim. Öhberg on mielestäni vähintään Minkkisen tasoinen, luultavasti parempikin.

Toivottavasti harjoitusotteluiden tulokset eivät kopioituisi runkosarjaan, sillä muuten meillä olisi iso kasa paskaa housuissa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Seurat ovat ilmoitelleet kokoonpanojaan liitolle, ja täältä löytyy jo joidenkin joukkueiden pelaajalistoja.

En tiedä ovatko nämä jo vanhaa tietoa tai voiko näistä johtopäätöksiä vetää, mutta tälläisiä Jatkoajan sopimuslistasta poikkeavia herroja tuolta löytyypi:

mv:
Heikki Valkama

p:
Joonas Ruippo
Olli Tukonen
Tony Grönberg

h:
Olli Rautasuo
Antti Kivistö
Sami Laine
Antti Honkanen
 

masu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Viestin lähetti Everton

mv:
Heikki Valkama

p:
Joonas Ruippo
Olli Tukonen
Tony Grönberg

h:
Olli Rautasuo
Antti Kivistö
Sami Laine
Antti Honkanen [/B]

Nuo kaikki kaverit ovat pelanneet harkkamatseja Haukkojen paidassa. Grönbergistä kuulin juttua, ettei kaveri taida mahtua kokoonpanoon.

Luullakseni Rautasuo, Kivistö, Honkanen ja Ruippo pelannevat vielä A-junnujen pelejä. Eli mahtuvat jatkossa kokoonpanoon, jos loukkaantumisia tulee.

Tukonen saanee sopimuksen Haukka-pakistoon.

Laine puolestaan on Lehden vanha saunakaveri, joten mies mahtuu kokoonpanoon, jos vaan jalka vähänkin pysyy kasassa. :)

Valkama pelannee kakkosvahtina Mestistä, koska Väre oli liian huono jopa Haukoille.

masu
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös