Hattrick

  • 1 256 133
  • 10 198

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Haastakaapas joku kenellä ei ole karsintaottelua viikonlopun ystävyysotteluun meikäläinen! Ei jaksa selata läpi ketään randomeja ja odottaa, josko joku hyväksyisi haasteen.

E: Footlessin haaste hyväksytty.
 
Viimeksi muokattu:

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Haastakaapas joku kenellä ei ole karsintaottelua viikonlopun ystävyysotteluun meikäläinen! Ei jaksa selata läpi ketään randomeja ja odottaa, josko joku hyväksyisi haasteen.

Laitoin haastetta, jotain se sekoili jostain jo olemassa olevasta ottelusta, mutta lähti kai liikkeelle.

Vitutti kyllä huolella tuo Jatkoaika Cupin finaalin häviäminen. Haistelin ihan oikein, että isolla hyökkäyksellä sieltä tullaan ja laitoin sen takia 4-5-1:llä keskustan tukkoon (tai tukkoon ja tukkoon, mutta vähän paremmin kiinni kuitenkin). Hallintahan nyt oli mulla selkeästi ja hyökkäyksessäkin ihan kohtuullisesti vielä paukkuja, joten 2-0 tappioasema oli melko huonoa noppaa. Noh, vaihdot oli aseteltu ehkä vähän hätäisesti, turhan nopeasti siirryin kanssa 2-5-3:seen, peli olisi varmaan voitu vielä kääntääkin 3-5-2:lla. Noh, finaalipaikka kuitenkin oli parannusta aiempiin kausiin, ensi kaudella sitten se voitto.

Neloseen käy FC Arabian tie, vitosessa helpohko kausi, ainoastaan kaksi tasuria tahraavat tilastoa. Jotain pitäisi kai keksiä ensi kaudeksi joukkuetta vahvistamaan, mutta en oikein ole vielä keksinyt järkevää strategiaa. Treenin vaihdoskin olisi pian edessä, mutta ei tosiaan siitäkään ole tietoa. Ehkä pakitusta, mutta sitten pitäisi käytännössä treenata vain kahdeksaa paikkaa, kun ei sarjapeleihin oikein viitsi viiden alakerralla lähteä. Varsinkin jos kaikki viisi ovat paskoja.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Varmistetaan nyt täältä, eli mikä on optimaalisin tapa treenata tuota laituria? Vaihdoin treenin keskityksiin (laituri) ja ostin kaikkiaan neljä uutta jamppaa, joilla on kaikilla hyvä laituri ja kelvollinen pelinrakennus. Toisin sanoen onko niin, että neljä pelaajaa per matsi saa sitä treeniä eli laiturit ja laitapakit? Eli kahdeksan treenattavaa riittää siis? Kuinka paljon vähemmän laitapakit saavat tuota treeniä kuin varsinaiset laiturit?

Ajattelin peluuttaa pelaajiani siten, että ystävyyspeleissä kahta uutta pelaajaa ja sitten kahta 20v jo ennestään omistamaani pakkia, joilla on hyvä laituritaito. Näitä pakkeja tietysti laitapakkeina ja sitten noita nuoria ukkoja laitureina. Liigamatseissa sitten loput kaksi uutta jannua laidoille ja puolustukseen laitapakeiksi kaksi tämänhetken parasta pakkiani, joilla ei juurikaan ole tuota laituritaitoa. Onko tämä kannattava idea?
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
Nyt on pakko tuulettaa kun talous paikkaantuu mukavasti. Myynnissä on Santeri Varis 17 vee 4 päivää:

S. Varis » Kopin keisarikunta » Hattrick


Tupla-erinomainen puolustus+syöttö, lisäksi maalinteko kelvollinen (josta ei kuitenkaan juuri hyötyä), laituri välttävä, pr heikko ja erikoistilanteet myös heikko.

Tätä sankaria treenasin puolitoista kautta akatemiassa ja sain kaikki taidot täyteen erikoistilanteita ja maalintekoa lukuunottamatta (maalinteon potentiaali hyvä, ET:stä ei tietoa).

Kaveri on juuri sopivan ikäinen U20 maajoukkueeseen ja se on houkutellut ostajia. Myynti on huomenna klo 17.39, mutta jo tähän mennessä on tarjottu 2 703 000. Toivottavasti tuleva ostaja treenaisi maajoukkuekuntoon ja jälleenmyynneillä tulisi vielä lisää tuohta.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Onnittelut Espenille, aivan pirun kova junnu ja myynti, vaikka hinta ei sitten enää paljon kohonnutkaan.

Tosi kivaan neloseen päädyin, aktiivista manageria löytyy ja foorumilla riittää juttua. Huonona puolena tietysti se, että sarjan ranking on HT:n mukaan 9/64 ja htev:n mukaan kaikista Suomen divareista sijalla 17. Eli kovaa tulee olemaan, jos tuolla meinaa säilyä. Ekan pelin kotona voitin pickillä, joten ihan mukavasti alkoi, mutta vieraspelit varsinkin tulevat olemaan vaikeita.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Pieniä iloja, mutta kyllähän kelpaa mennä nukkumaan, kun selvitin ensimmäistä kertaa tieni Suomen Cupissa kolmannelle kierrokselle. Vastassa oli toinen kutosen jengi. Tiesin, että vihu tulee saamaan hallinnan itselleen, joten löin taktiikaksi vastahyökkäykset ja taktiikkataito olikin yliluonnollinen, kun pelin jälkeen katsoin. Itse pelissä vihu vei hallinnan about 25-75, mutta onnistuin jatkoajalla tekemään 1-0 voittomaalin, kun laituri karkasi paitsioansalta ja iski pallon reppuun. Huikea fiilis, kun tietää, että oma puolustus on sen verran kunnossa, että helpolla tuonne ei tulla maaleja tekemään ellei kyseessä ole aivan ylivertainen vastustaja. Jännityksellä odotan, että minkälainen vastustaja sieltä seuraavaksi asettuu vastaan. Sarjakin jatkuu lauantaina, avausottelusta tuli nihkeä 0-1 voitto, mutta kolme pistettä on tietysti tärkeintä.

E: Kappas, muistelin, että vastustaja olisi ollut kutosesta, mutta kyseessä olikin nelosdivarinippu. Ai että, maistuu entistä makeammalta!
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Uusi Cup-systeemi

Onko kellään faktatietoa miten tuo uusi cup-systeemi toimii? Meinaan, että nythän itse kansallisesta tai divisioona -cupista tipahtavat pääsevät jatkamaan cupia ns. haastajien cupissa. Mutta kuinka pitkälle voi pelata kansallista tai divisioona -cupia, että saa vielä jatkopelejä haastajien cupissa? Omassa sarjassa 6/8 joukkuetta ovat jo tippuneet cupista ja pelit näyttää jatkuvan jossain toissijaisessa cupissa. Kiinnostaa vain, että kannattaisiko seuraava cup matsi hävitä cup-pelien jatkumisen varmistamiseksi vai yrittää sinnitellä ns. kovassa kyydissä?
 

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
kannattaisiko seuraava cup matsi hävitä cup-pelien jatkumisen varmistamiseksi vai yrittää sinnitellä ns. kovassa kyydissä?

Haastajacupeilla ei ole vaikutuksia joukkuehenkeen, yleisötulot ovat huomattavasti pienemmät ja pelaajat saavat kokemusta vähemmän. Lisätietoa mm. palkintorahoista voi käydä lukemassa käsikirjan luvusta "cup", mutta lyhyesti sanottuna tahallaan tippuminen ei kyllä kuulosta missään tapauksessa järkevältä.
 

Hybbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, MUFC, FCUM
Huh, mikä matsi cupissa. 89 minuutilla tasoitus ja rankkarikisassa voitto kahdeksansilla vetäjillä. Neloskierros täältä tullaan! Toki vain vii-divaricup, mutta maistuu.
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Huhhuh, täälläkin oli melkoinen ilta! HT-uran maistuvin voitto on tosiasia. Meitsin kutosdivaripoppoo tiputti äsken Suomen 30. rankatun joukkueen ulos Suomen cupista. Ja vihu tosiaan pelaa kakkosta. Viime viikon tapaan voitto irtosi jatkoajalla. Tällä kertaa 2-1 lukemin. Ensimmäinen maalini syntyi rankkarista pelin alussa. Vihu tasoitti puolestaan vartti ennen loppua, mutta jatkoajan alussa onnistuin sitten tekemään ratkaisevan maalin. Puolustussumppu ja vastaiskut toimivat taas kerran hemmetin hyvin! Tästä saa vain lisää itseluottamusta kohti seuraavaa taistoa. Jo nyt Cup on mennyt yli odotusten enkä ole koskaan edennyt näin pitkälle.

E: Ens viikolla pääseekin mittelemään Mestaruussarjajengiä vastaan. Suomen rankingissa sijalla 8.
 
Viimeksi muokattu:

mico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, (sympatiat Pelicans ja Jyp)
Laitoin nuoren pelinrakentajan alun myyntiin:

Markus Koski, 17 (14)

pelinrakennus siis kelvollinen ja potentiaalia on vajaat 1900 HTMS-pisteiden mukaan eli jos jollain on tilaa pr-, puolustus-, laituri- tai syöttötreenissä niin voisi kannattaa ostaa pois. Hinta tuskin nousee paljon yli 5000€, joten pitkässä juoksussa voisi olla hyvinkin kannattava sijoitus.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Mulla olis pr-treeni alkamassa, kunhan Nikulan laituri on titaaninen, mutta omia riittävän hyviä treenikkeitä löytyy jo.

Arho Nikula, 23 vuotta ja 36 päivää
Erikoisuus: Tekninen
Pelinrakennus: kurja
Laituri: yliluonnollinen
Syöttäminen: loistava
Maalinteko: unohtumaton

Bastian Wullf 21 vuotta ja 30 päivää
Erikoisuus: Pääpeli
Pelinrakennus: loistava
Laituri: yliluonnollinen

Hanno Hakula 17 vuotta ja 83 päivää
Erikoisuus: Pääpeli
Puolustus: hyvä
Pelinrakennus: heikko
Laituri: hyvä

Eemeli Sohlberg 17 vuotta ja 7 päivää
Erikoisuus: Voimakas
Puolustus: hyvä
Pelinrakennus: kelvollinen
Laituri: heikko
Syöttäminen: hyvä

Hiukan menee ongelmalliseksi nuo peluutusasiat. Wullf taitaa jäädä 50% treeniin, loput 100% paikoille ystävyysotteluihin. Sen jälkeen yks laituri ja kilpaotteluiden keskikenttämiehet täytyis hankkia, samalla kun säätää täällä vitosdivarissa ja haaveena olis päästä ylöspäin.

Lisäksi vielä löytyy tällainen:
Hemmi Salmén 23 vuotta ja 90 päivää
Erikoisuus: Pääpeli
Laituri: unohtumaton
Syöttäminen: mahtava
Maalinteko: titaaninen

Toisaalta olis mukava pitää oma kasvatti, mutta voipi olla, että joutuu myydä Hemmin jotta saa rahat hyvien pr-treenikkeiden ostamiseen.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup, kausi 5

Hiljalleen voisi sitten taas viritellä tätä jo jonkinmoiseksi perinteeksi muodostunutta turnausta käyntiin. Sopiva aloitusaika voisi mielestäni olla jälleen kauden puolivälissä eli 7. sarjakierroksen jälkeinen maanantai 22. syyskuuta.

Kaikille viime kaudella mukana olleille saan lähetettyä kutsut kätevästi automaattisesti, mutta toki uusillekin (tai uusvanhoille) osallistujille täytyy antaa mahdollisuus tulla mukaan. Ja jos jostain syystä näyttää siltä, että kiinnostuneita olisi paljon enemmän kuin tilaa turnauksessa, niin sitten voidaan vaikka karsia viime kaudella heikoimmin menestyneitä tiimejä pois.

Eli nyt tähän ketjuun toivottaisiin viestiä niiltä managereilta, jotka eivät olleet viime kaudella mukana, mutta olisivat nyt asiasta kiinnostuneita. Laitan sitten kutsut matkaan myös niille ja ilmoitan tässä ketjussa hyvissä ajoin ajankohdan, jolloin perustan turnauksen. Mukaan mahtuu siis 16 ensimmäistä kutsun hyväksynyttä tiimiä.

Säännöt ihan vanhaan malliin eli pelataan neljässä neljän joukkueen lohkossa yksinkertaiset alkusarjat. Sen jälkeen joka lohkon kaksi parasta etenevät pudotuspeleihin, jolloin ottelumäärä yhtä joukkuetta kohden on menestyksestä riippuen 3-6. Jokainen vastaa tietysti itse mahdollisista osallistumismaksuistaan. Ja koska tämä tuntuu edelleenkin välillä olevan joillekin epäselvää, niin turnausotteluilla ei siis ole mitään vaikutusta ns. normaaliin Hattrickiin (harjoittelu, loukkaantumiset yms.) eli näissä otteluissa voi ja kannattaakin pelata aina parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jahas, viikko mennyt edellisestä viestistä, mutta yhtään uuden osallistujan ilmoittautumista ei ole näkynyt.

Perustin siis turnauksen nyt heti, aloitusajankohta on maanantaina 22.9.2014 kello 20.00 (HT-aikaa klo 19.00). Kutsut lähtivät automaattisesti kaikille viime kaudella mukana olleille.

Ja jos joku muu kuitenkin haluaa mukaan, niin viestiä tähän ketjuun ja mukaan tiedot joukkueen nimestä sekä käyttäjätunnuksesta Hattrickissa. Laitan sitten kutsua tulemaan, kun huomaan sen. Toivottavasti saadaan 16 joukkuetta suht nopeasti kasaan ja turnaus käyntiin puolentoista viikon kuluttua.
 

Fernando

Jäsen
Suosikkijoukkue
los serranos
Jahas, viikko mennyt edellisestä viestistä, mutta yhtään uuden osallistujan ilmoittautumista ei ole näkynyt.

Perustin siis turnauksen nyt heti, aloitusajankohta on maanantaina 22.9.2014 kello 20.00 (HT-aikaa klo 19.00). Kutsut lähtivät automaattisesti kaikille viime kaudella mukana olleille.

Ja jos joku muu kuitenkin haluaa mukaan, niin viestiä tähän ketjuun ja mukaan tiedot joukkueen nimestä sekä käyttäjätunnuksesta Hattrickissa. Laitan sitten kutsua tulemaan, kun huomaan sen. Toivottavasti saadaan 16 joukkuetta suht nopeasti kasaan ja turnaus käyntiin puolentoista viikon kuluttua.
Täältä vois löytyä joukkue mukaan Cupiin. Toki täällä pelaillaan vielä Rubiini Cupia, mutta eiköhän sieltäkin piakkoin pudota. Joukkueen nimi Patamustat ja käyttäjätunnus Henekh.

Yllätyksellisesti olen HT veteraani, sillä olen ollut pelissä epävirallisesti suurinpiirtein yksitoista vuotta. Nykyinen joukkueeni on kuitenkin ollut kasassa sen kahdeksan vuotta. Tällä hetkellä joukkueeni pelaa VI.331 sarjaa, jossa olenkin pyörinyt kohta kuusi kautta loppua kohden sitä "dominoiden." Kerran olen sarjani tässä voittanutkin, nousu kuitenkin jäi haaveeksi hävityn karsintapelin johdosta. Nyt on jälleen futiskirppu purrut ja olen jälleen Back in Black eli palannut täydellä innolla joukkueeni peräsimeen.

Vähän ovat jääneet unholaan pelin kaikki monimutkaisuudet, mutta eiköhän ne tässä loppukauden aikana vähitellen palaudu mieleen. Mielenkiintoista on nähdä kykenenkö tavoitteeseen jo tällä kaudella. Täsmähankinta laitaan, tuo joukkueeseen kaivattua kokemusta sekä taitoa. Sekä epäaktiivisuuden aikana tekemäni muutokset joukkueeseen viime aikojen parannusten lisäksi, ovat tehneet joukkueesta sen historian kovimman. Innolla odotetaan ja katsellaan, mitä tuleman pitää!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Täältä vois löytyä joukkue mukaan Cupiin. Toki täällä pelaillaan vielä Rubiini Cupia, mutta eiköhän sieltäkin piakkoin pudota. Joukkueen nimi Patamustat ja käyttäjätunnus Henekh.

Kutsu lähetetty!

Ja vielä kerran: Tämä Jatkoaika Cup on täysin "normaalin Hattrickin" ulkopuolinen turnaus. Eli sillä ei ole mitään merkitystä yhtään mihinkään, onko vielä mukana Hattrickin cupeissa vai ei. Ainoastaan silloin ei ole mahdollista osallistua, jos pelaa vielä 22.10. jossakin muussa vastaavassa Hattirickin maanantaiturnauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Jyrla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves.
Mielenkiinnosta kysyn muiden kokemuksia pallonhallinnasta ja paikkojen jakautumisesta/niiden raportoinnista.

Eilisessä ottelussa ensimmäisen puoliajan pallonhallinta meni vihulle 51% ja raportoidut maalipaikat minulle 3-1.
Toisen puoliajan pallonhallinta meni 50-50 ja raportoitujen maalipaikkojen määrä oli 0kpl.
Ymmärrän että aina ei mene ja että todennäköisyydet eivät olleet minkäänmaalijuhla puolella, mutta ehkä sitä yhtä toivoin.

Ottelun id: 489406907
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Mielenkiinnosta kysyn muiden kokemuksia pallonhallinnasta ja paikkojen jakautumisesta/niiden raportoinnista.

Eilisessä ottelussa ensimmäisen puoliajan pallonhallinta meni vihulle 51% ja raportoidut maalipaikat minulle 3-1.
Toisen puoliajan pallonhallinta meni 50-50 ja raportoitujen maalipaikkojen määrä oli 0kpl.
Ymmärrän että aina ei mene ja että todennäköisyydet eivät olleet minkäänmaalijuhla puolella, mutta ehkä sitä yhtä toivoin.

Ottelun id: 489406907
Paikathan jaetaan muistaakseni seuraavan kaavan mukaisesti: (A^2.7)/(A^2.7+B^2.7), missä A on kotijoukkueen keskikenttäarvosana (tai hallintaprosentti) ja B vierasjoukkueen vastaavat. Eri hallintaprosentti ei suoraan kerro kuinka todennäköisesti vastustaja saa maalipaikan, vaikka se vähän osviittaa siitä antaa. Kannattaa muistaa, että jokainen maalipaikan jakaminen on arvonta, jossa sulla on vain tietty todennäköisyys voittaa se arvonta.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Paikathan jaetaan muistaakseni seuraavan kaavan mukaisesti: (A^2.7)/(A^2.7+B^2.7), missä A on kotijoukkueen keskikenttäarvosana (tai hallintaprosentti) ja B vierasjoukkueen vastaavat. Eri hallintaprosentti ei suoraan kerro kuinka todennäköisesti vastustaja saa maalipaikan, vaikka se vähän osviittaa siitä antaa. Kannattaa muistaa, että jokainen maalipaikan jakaminen on arvonta, jossa sulla on vain tietty todennäköisyys voittaa se arvonta.
Nykyään lasketaan vähän erilailla. Näin kertoo goomikko HT:n foorumilla:

"Ottelussa on 5+5+5 paikkaa. 5 paikkaa, jonka saa keskikenttäarvonnan* voittaja. 5 paikkaa kummallekin joukkueelle siten, että voittaessaan arvonnan* saa paikan ja hävitessään paikka vaan häviää kuin tuhka tuuleen. Tämä tarkoittaa minimissään 5, keskimäärin 10 ja maksimissaan 15 paikkaa otteluun. Yhdelle joukkueelle maksimissaan 10 paikkaa.

*Keskikenttäarvonnassa vertaillaan keskikenttäarvosanoja suunnilleen seuraavan kaavan mukaisesti

tn = A^x/(A^x+B^x),

jossa tn kertoo todennäköisyyden saada paikka ja A ja B ovat joukkueiden keskikenttäarvosanat (tai hallinnat, jos haluaa niillä laskea) ja x noin 2,7-2,8. Esimerkiksi 54% hallinnalla paikkajakauma on keskimäärin noin 6-4. Tai 62% hallinnalla noin 8-2."


Eli samahan tuo kaava on, mutta noi paikat ei ihan suoraan jakaannu sen perusteella.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cup kaipaa vielä kolmea osallistujaa. 13/16 tiimiä on nyt siis kasassa, ja turnaus pitäisi saada kokoon perjantai-iltaan mennessä. Lähettelin jo äsken sitten kutsuja muutamalle kausilla 1-3 (mutta ei viime kaudella) mukana olleille ja silloin menestyneille managereille. Edelleenkin voi ilmoittautua mukaan myös kokonaan uutena joukkueena!
 

Salming

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Vegas Golden Knights
Liityn mukaan, kunhan creditit kolahtaisivat tilille. Tilasin niitä 10 kpl pankkisiirrolla sunnuntai-iltana. Mahtaakohan tuossa mennä vielä kauankin?

E: Ja tätä kirjoitettaessa ne olivatkin tulleet vihdoin tilille. Mukana ollaan ja yhtä uupuu enää.
 

sammyc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Jatkoaika Cup kaipaa vielä kolmea osallistujaa. 13/16 tiimiä on nyt siis kasassa, ja turnaus pitäisi saada kokoon perjantai-iltaan mennessä. Lähettelin jo äsken sitten kutsuja muutamalle kausilla 1-3 (mutta ei viime kaudella) mukana olleille ja silloin menestyneille managereille. Edelleenkin voi ilmoittautua mukaan myös kokonaan uutena joukkueena!
Laitoin yv
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Eipähän sitten saatu turnausta määräajassa kasaan eli uusi aloituspäivämäärä on maanantai 29. syyskuuta. Käykääs nyt joku klikkaamassa itsenne mukaan, niin sitten on vaadittavat 16 jengiä koossa!
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Jatkoaika Cupin kausi 5. aloitetaan seuraavissa lohkoissa maanantaina 29. syyskuuta kello 20 (HT-aikaa klo 19):

Lohko A
FC Lintuwaara (5. div, sammyc)
FC Pihlis (5. div, Center#30)
Rosy Reloads (5. div, Karpat46)
Bengali Phantoms (6. div, Aatelinen)

Lohko B
AC Niinivaara (4. div, Bird)
Kiksautus FC (5. div, Brutus)
Enforcer's (6. div, Hordi24)
JäSy (6. div, Salming)

Lohko C
FC Arabia (4. div, Footless)
BööleBoys (5. div, Mad E)
FC Jykke (6. div, Jykke1978)
Patamustat (6. div, Fernando)

Lohko D
Citystars (3. div, mico)
FC Villahousut (5. div, McTorso)
Rautapihan Velhot (5. div, Ölppä)
Betola (6. div, Huuhkaja)


Tällä kertaa arvonta näyttää onnistuneen harvinaisen hyvin. A-lohko lienee jonkin verran muita heikompi, mutta muuten vaikuttaa huomattavan tasaiselta. Mielenkiintoisin lohko lienee ennakolta D, missä pelaavat hallitseva mestari FC Villahousut sekä turnauksen kestosuosikki Citystars.

Kokosin Hattrickin foorumille pikaiset rankingit jengeistä TSI- ja palkkatietojen perusteella. Vielä ensimmäistä Jatkoaika Cupin voittoaan metsästävä Citystars on joka tapauksessa näissäkin kärjessä ja samalla toki myös ainoa 3. divisioonan joukkue turnauksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös