Hattrick

  • 1 257 116
  • 10 199

Rapala

Jäsen
Ostin 38v. pelaajan, kokemus on häikäisevä ja johtajuus on kelvollinen, tarkoitus olisi hänestä tehdä erinomainen valmentaja.
Onkohan tuota kokemusta 1-2 kaudessa mitään mahdollisuutta nostaa seuraavalle tasolle, vai tuleeko kaveri loukkaantumaan ikiajoiksi ennen sitä?
Erinomaisen valmentajan tekeminen kelvollisesta johtajasta on vähän hukkaan heittämistä. Saat samalla rahalla kuitenkin hyvän johtajan, ja siirtolistoja scouttaamalla löytyy varmaan halpojakin suuren kokemuksen ja nimenomaan hyvän johtajuuden pelaajia. Kokemuksen nosto riippuu tietysti jo saaduista kokemuspisteistä, mutta luulisi että kahden kauden harjoituspeleilläkin voisi kokemusta nousta sen yhden tasoa, paha sanoa enempää tietämättä.

Kova cup-mittelö muuten meillä käynnissä. 4x kokonais-TSI joukkue meillä vastassa, joka vissii juuri pudonnut 4 divasta, mutta 35min pelailtu ja 1-1.. Oman jengin mielestä meillä oli varaa vissii kusta rankkarikin, vaikka erikoistilannemies on maaginen, manageri tosin hiukkasen eri mieltä. Mutta minkä näille mahtaa, sinnitellään ja katellaan kun on täysaika potkittu että miten kävi. :)
 

korvahiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP (Flyers, D)
Mitähän tuon "kouluttaminen" erinomaiseksi valmentajaksi mahtaa maksaa? Kyseistä pelaajasta maksoin sen 300k€.

Itsellä on keskikentän vaihtomiespapparaisella loistava kokemus ja kelvollinen johtajuus. Hänestä teen jonain päivänä erinomaisen valmentajan ja äsken katsastin hinnan. Tällä hetkellä maksaisi 3 720 900 €, koko ajanhan tuo hinta putoaa kun kokemus karttuu. Häikäisevällä kokemuksella hieman halvempaa.

Jos pelaajasta on apua pelillisesti, kannattaa tietenkin peluuttaa sarjapeleissä ja cup-peleissä jos kokemusta haluaa kerätä. Harkkapeleissä ei juuri kokemusta kerry. Alltidista näet kätevästi viimeisimmän kokemuksen nousun josta voit päätellä onko seuraava taso lähellä. Joka pelissähän kokemus nousee ja samalla valmentajaksi kouluttamisen hinta laskee eli suurta eroa ei ole kokemuksen ollessa joko korkea häikäisevä tai nippanappa armoitettu.

Näin olen asian ymmärtänyt.
 

Janda

Jäsen
Ostin 38v. pelaajan, kokemus on häikäisevä ja johtajuus on kelvollinen, tarkoitus olisi hänestä tehdä erinomainen valmentaja.
Onkohan tuota kokemusta 1-2 kaudessa mitään mahdollisuutta nostaa seuraavalle tasolle, vai tuleeko kaveri loukkaantumaan ikiajoiksi ennen sitä?

Mitähän tuon "kouluttaminen" erinomaiseksi valmentajaksi mahtaa maksaa? Kyseistä pelaajasta maksoin sen 300k€.
Tuota nyt on mahdotonta sanoa osuuko pelaajalle loukkaantuminen vai ei. Mutta peluuttaahan tuota kannattaa ainakin sarja- ja mahdollisissa cup-peleissä jos kerran menestyksellä ei ole väliä. Tuolla kokemuksella erinomaiseksi valmentajaksi tekeminen maksaa 3,1-3,3 M€ riippuen kokemuksen alatasosta. Jos kokemus nousee seuraavalle tasolle maksaa erinomaiseksi valmentajaksi kouluttaminen 2,8-3,1 M€.
 

Fallossymboli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jatkoajan flaghunttereille tiedoksi että tuttu Surinamilaismanageri yrittää saada 100 jäsentä federaatioonsa. Osallistujien kesken arvotaan ystävyysottelut 1 x Suriname ja 1 x Kenya.

Jos joku tahtoo käyttää yhden uusista fed-sloteistaan arpajaisiin niin federaation nimi on K-FAC Suriname Flag Lottery.
 

Pub_Winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Erinomaisen valmentajan tekeminen kelvollisesta johtajasta on vähän hukkaan heittämistä. Saat samalla rahalla kuitenkin hyvän johtajan, ja siirtolistoja scouttaamalla löytyy varmaan halpojakin suuren kokemuksen ja nimenomaan hyvän johtajuuden pelaajia.

Tällähetkellä siirtolistalla, vähintään häikäisevällä kokemuksella ja vähintään hyvällä johtajuudella olevia pelaajia on 19kpl. Pääsääntöisesti hinnat 1-5miljoonaa, yhden hinta tällähetkellä vajaa 600k, mutta tulee varmaan nousemaan vielä.

Eli ei ne nyt ihan saman hintaisia ole kun omani sain 300k:lla.

Kun kerran en satsaa menestykseen sarjassa niin miksi tarvitsisin sitä hyvää johtajaa?
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Ihan positiivinen uudistus tuli hattuun, kun maksimi loukkaantuminen on enää +4 viikkoa ja niitä kivoja +8 viikon loukkaantumisia ei enää tule, ei ole enää ihan niin kusessa, jos joukkueen ykköstykki räjähtää pakkolepoon.
 

Zaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Illan kotipeliin kokoonpanoa laitellessa huomasin, että taas on luvattu sadetta. Se olisikin sitten jo kolmas kerta tällä kaudella kun kotipelissä sataa. Ja kaikenkaikkiaan viides kotipeli putkeen sateessa! Onko tämä enää normaalia? En itse ainakaan muista tällaista putkea aikaisemmin.

Vaikka VIP ja katettuja istumapaikkoja onkin aika runsaasti, niin kyllä tämä vaan alkaa taluodessa näkymään.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hattu on taas kaatunut ja meikäläisen kokoonpano on ihan päin vattua. Tunnin päästä pitää olla töissä.... Grrreit.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Huutakaa pois!

Itsellä laituritreeni menossa, mutta liikaa treenattavia ja tuosta kaverista ei omaan vakiokokoonpanoon ehdi kalua tulla, joten pistin myyntiin huokealla sadan tonnin lähtöhinnalla...

Miika Joela (279758899)
19 vuotta ja 17 päivää, seuraava syntymäpäivä: 15.12.2010

kelvollinen kunto, välttävä kestävyys
Hän on kiistelty henkilö, joka on tasapainoinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on surkea, ja hän on kelvollinen johtaja.

Omistaja: Muu maailma (alkaen 20.3.2010)
Total Skill Index (TSI): 1 970
Palkka: 430 €/viikko
Varoitukset: 0
Loukkaantumiset: Terve
MYYNNISSÄ
Määräaika: 14.9.2010 15.21
Hintapyyntö: 100 000 €
Tarjoa pelaajasta €

Nykyiset taidot

Pelinrakennus: välttävä
Laituri: erinomainen
Syöttäminen: kelvollinen
 

Gleb

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitkäs ovat nykyään parhaita apuohjelmia Hattrickiin? Eli sellainen missä voisi helposti seurata pelaajien kehittymistä, suunnitella parhaita kokoonpanoja ja joka antaisi ennustuksia otteluiden lopputuloksista erilaisilla kokoonpanoilla. Mieluiten sellainen mistä olisi Mac-versio mutta Windows softakin menee paremman puutteessa.

Tuli tässä eilen selvittyä ensimmäistä kertaa cupissa seitsemännelle kierrokselle, asiaa varmasti auttoi se että olen liigassa voinut pelata aika paljon rennolla pelillä ja kakkosmiehillä.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Nopeasti kaikki käynyt. :)

44:44
Alon Artzi tulee aristelemaan polveaan päivien ajan. U-25 oli kuitenkin onnekas, sillä hän pystyi jatkamaan ottelua urheasti.
44:43
Katsomossa monet pitivät tuomaria hellämielisenä, kun Liverpool-pelaaja Eliah Strömer sai ainoastaan varoituksen. Hän ajoitti taklauksensa aivan päin honkia ja kaatoi vastapuolen pelaajan törkeästi takaapäin, kun ottelua oli pelattu 44 minuuttia.
44:42
U-25 siirtyi 1 - 2 -johtoon, kun taisto oli edennyt 44. minuutille. Erik Siira sijoitti pallon kotijoukkueen maalivahdin ulottumattomiin vasemmalta tulleen hyökkäyksen päätteeksi.
44:41
44. minuutilla vieraat melkein pääsivät maalin johtoon, mutta vapaapotku, antajanaan Tim Senderos, osuikin ylärimaan.
44:40
Roni Mykkänen kaadettiin. U-25:n vaihtopenkki näytti hetken huolestuneelta, mutta pelaaja pystyi lopulta nousemaan ylös ja oli pienen verryttelyn jälkeen taas pelikunnossa.
44:33
Tuomari näytti Liverpool-joukkueen pelaajalle keltaista korttia. Romeo Anton sai varoituksen erittäin ruman taklauksen jälkeen.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mitkäs ovat nykyään parhaita apuohjelmia Hattrickiin?

Itse käytän Hattrick Organizeria ja siinä on ainakin noi ominaisuudet mitä toivoit.
 

Jj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Habs, FCB
Kuulemma Tomatrick on ihan pätevä myös, HTO on kai edelleen sidottu pc:hen.
 

Pub_Winston

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lotosta putkahti omaan pakkitreeniin erinomaisesti sopiva junnu:


17 vuotta ja 42 päivää, seuraava syntymäpäivä: 27.11.2010
kelvollinen kunto, välttävä kestävyys
Hän on kiistelty henkilö, joka on tasapainoinen ja rehellinen.
Hänen kokemuksensa on surkea, ja hän on välttävä johtaja.

Total Skill Index (TSI): 1 670
Palkka: 470 €/viikko

Erikoisuus: Voimakas

Puolustus: kelvollinen

Laituri: kelvollinen

Syöttäminen: kehno

Maalinteko: hyvä

Erikoistilanteet: kelvollinen
 

Jone29

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo, sympatiat KalPalle
Neste Hernemäellä olisi tänään vieraissa vastustaja, josta pitäisi rutiinilla voitto irrota. Kuitenkin taktiikka kannattaa tietenkin maksimoida ja siksi kysynkin seuraavaa: vastustaja pelaa kolmella keskuspakilla ja laitapuolustus vuotaa kuin Titanicin keulavisiiri, laitanko omaksi taktiikakseni "hyökkäys laidoilta" vai laiturit hyökkääviksi vai hyökkääjät tukemaan laitaa vai kenties yhdistelmä näistä? Jos nuo kaikki laittaisin, niin silloin maalaisjärjellä ainakin laitahyökkäyksien teho olisi maksimaalinen...?
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jos nuo kaikki laittaisin, niin silloin maalaisjärjellä ainakin laitahyökkäyksien teho olisi maksimaalinen...?
Maalaisjärki toimii tässä tapauksessa. Hyökkäys laidoilta nyt on tuossa tapauksessa aivan ehdoton ja laitureillakin pitäisi jo muutenkin oletuskäskytyksenä olla hyökkäävä. Jos keskeltä ei ole odotettavissa maaleja kuin ihmeen kautta, voi ne hyökkääjätkin huoletta laittaa maksimoimaan teho laidoilta.
 

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Millainenkohan maalivahti kannataisi ostaa treeniin jos vetäisi sen puoli kautta MVtä ja siitä pari kautta pakitusta? Rahaa n. 1milj käytettävissä. Seuraava viikko menee vielä passia ja sitten nostan ykkösellä MVn ylös ja seuraavat pari kautta superlupauksen mukana pakitusta, ja mietin että millähän saisi parhaat tuotot.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Kausi V-divarissa nousijana sujunut kivasti, 3-3-0 kun yksi matsi ekaa kierrosta pelaamatta. Sarja on kyllä hiton tasainen!

Eilisessä matsissa tapahtui jotai äärimmäisen hämärää, nimittäin 7 tähden keskuspakki loukkaantui ekalla minuutilla ja tilalle tuli keskikentän vaihtomies?
..penkillä istui kyllä vaihtopuolustajana 13/20 pakki, joten en ihan tajua mikä tämä taas oli. Onko supporter maksamatta vai mistä syystä peli arpoo näitä punaisia kortteja, pilkkuja vihulle ja nyt nähty täysi matsi keskikenttäpelaaja pakkina koko matsin..

Onneksi peli päättyi riemukkaasti 2-1 voittoon, ei tarvi harmitella sekoilua.
 

Talentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Spurs, SaPKo, Ässät
0-0 tasuri tuli nysvättyä kotona. Kausi on alkanut yli odotusten, sarjaa on pelattu 6 peliä ja tällä hetkellä ollaan kolmantena. Eroa kärkeen on 5 pistettä, mutta nousua vitoseen en halua vielä edes ajatella, sillä täksi kaudeksi nousin kutoseen. Kolme kautta on tullut pelattua ja 8 divarista tuli aloitettua, eli joka kausi ollaan noustu. Tällä kaudella pelaajien vaihtuvuus on ollut pientä, edellisillä joukkue vaihtui joka peliin vähäsen. Ensi kaudeksi tarkoitus myydä treenikkeet ja vahvistaa niillä rahoilla puolustusta.
 

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tohon maalivahti asiaan en osaa sanoa, mutta ton superlupauksen voisit myydä mulle... :)


En nyt kyllä lähde myymään.. :) En tiedä skouttasitko mut hatusta vai mistä tiedät mutta nousemassa siis kelvollisella pakituksella, kelvollisella laiturilla, välttävällä pelinrakennuksella ja kehnolla syötöllä. Jos ETtä löytyy edes välttävään asti niin vetelen senkin täyteen.
 

Bird

Jäsen
Suosikkijoukkue
Urheilullisesti avoimet sarjat
Kirjoitetaas pitkästä aikaa tänne, kun on sattunut perättäisinä viikkoina melkoisen omituiset tappiot. Molemmissa otteluissa (id:t 291928506 ja 291928509) olin Hatstatsien (263-217 ja 266-220) perusteella todella selvästi vastustajaa parempi, mutta silti kummassakaan pelissä en lopulta taistellut kunnolla edes tasurista. Varsinkin tuo jälkimmäinen peli tuntuu ihan käsittämättömältä: voitin kaikki kentän osa-alueet pelissä, mutta silti raportissa mainitut maalipaikatkin vastustajalle 6-1!

Noh, meneväthän nämä matsit lohkossa ihan heittämällä kärkeen yllätyksellisimpien otteluiden listalla, mutta kaksi tällaista tappiota pistää silti ihmetyttämään ja jo vähän vihastuttamaankin. Faneja lähtee nyt kävelemään pois 12 per viikko, kun vielä ennen näitä häviöitä kannattajamäärä kasvoi. Ja tavoitteena ollut lohkovoittokin näyttää nyt jo aika paljon epätodennäköisemmältä.

Jos joku haluaa katsoa nuo matsit läpi, niin otan mielelläni kommentteja vastaan. Olenko tehnyt nyt kuitenkin jotain väärin vai onko kyseessä vain äärettömän surkea tuuri kahdessa perättäisessä ottelussa?
 
Perkeles ehti supporter näköjään vanhentua lauantain jälkeen ja meni tuo treenipeliin haastaminen vähän hankalaksi. Jos jollain ei vielä ole treenipeliä, käykää haastamassa TotalGym2000, id 558514 !
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Mitä oon nähnyt, kun supportiton kaveri on haastanut tuon haastekorin kautta niin mun mielestä supportillinen haastaminen on hankalampaa kuin supportiton, eihän siinä tarvi valita kuin kolme asiaa ja klikkailla niin kauan, että saa sen matsin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös