Hattrick

  • 1 256 144
  • 10 198

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Alanko saada nyt jatkossa vapareista ja kulmistakin huomattavasti aiempaa useammin maaleja vai onko merkitys kuitenkin lopulta aika marginaalinen?

Itellä myös utopinen erikoistilanne mies (maalinteko tuhoisa) ja seiskadivaria pelailen. Viime kaudella kyseinen kaveri teki sarjassani kuusi maalia vaikka joukkueeni ei kovin kummoisesti pärjännyt. Tällä kaudella tehnyt neljässä ottelussa (lepuutin bottia vastaan Alltid cupin vuoksi) yhden vapaapotkumaalin ja kaksi maalia rangaistupotkuista. Mikä on pirun hyvin varsinkin kun ajattelee että joukkueelleni on tuomittu tällä kaudella vain kaksi rankkaria ja kaksi vapaapotkua.

EDIT: Ja paraikaa Alltid cupissa: "Peto siirtyi 0 - 1 -johtoon, kun Gaizka Unda laukoi kierteisen vapaapotkun näyttävästi maaliin."

EDIT2: Latasin muuten tänään sellasen ohjelman kuin .netchviewer. Ohjelmalla siis voi seurata meneillään olevaa matsia ja mukana on asiaankuuluvat ääniefektit maaleille, loukkaantumisille, korteille yms.
 
Viimeksi muokattu:

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Alanko saada nyt jatkossa vapareista ja kulmistakin huomattavasti aiempaa useammin maaleja vai onko merkitys kuitenkin lopulta aika marginaalinen?

Itse ostin tämän kauden alussa kaverin, jolla on jumalainen erikoistilannetaito. Tähän mennessä mies on tehnyt maaleja joukkueelleni 9, joista erikoistilanne maaleja on ollut 6. Ennen kuin ostin miehen joukkueeseeni, kerkesi hän tehdä edelliselle omistajalle 2 maalia cupissa, molemmat olivat erikoistilanne maaleja.
Maalintekotaidoltaan tämä kaveri on vain loistava, joten kyllä tuosta erikoistilannetaidosta on ollut hurjasti hyötyä tähän asti.
 

Calder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, K-Vantaa, Buffalo, HämPy
Ai ai, GM-Seti oli paperia Cupissa! Melko tapahtumarikas minuutti 45. Seuran ennätys on jo paukkunut kahteen kertaan, vieläkö pystyisi yllättämään yhden ennakkosuosikin. Edellisen matsin id, 187505494. 5 maalia, keltainen ja loukkaantuminen samalle minuutille.
 

koukou

Jäsen
Suosikkijoukkue
KK
Omat ennätykset tännekkin, kun ekaa kertaa 7. kierroksella cupissa. Vastaan tulee seuraavaksi joku heittopussi kolmosdivarista ja jatkoon on vielä jonkunlaiset mahdollisuudet. Kaveri elää lähinnä keskikentällä, joten siinä mielessä ei ole paha kun muut alueet ei niin ihmeellisiä ei ole.
Puolustuslinjakin on nyt kokonaan suomalainen ja keskikenttä 66% on kotimaista, joten palkkakustannukset tällä hetkellä alimmillaan kolmeen kauteen ~210k€.
 

Janda

Jäsen
Omat ennätykset tuli cupissa tännekin vaikka viimeisin keskikenttävähvistus ei vielä edellisen seuransa pelikiellon takia mukaan päässytkään. Keskikenttä on siis tästä lähin täysin suomalainen, kun ruotsalainen unohtumaton aputaidoton inneri saa väistyä suomalaisen yliluonnollisen innerin mahtavalla syötöllä tieltä. Cupissa tiputettiin siis nelosen jengi lukemin 5-1. PINillä jouduttiin menemään mutta lauantaina on taas PICin vuoro sarjapelissä. Seuraavalla kierroksella pelataan taas nelosen jengiä vastaan. Vastustajan taso näyttää kyllä nousevan edelliseltä kierrokselta mutta näyttää kuitenkin olevan ihan voitettavissa.
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuli tuossa muutama viikko sitten liityttyä Hattrickin ihmeelliseen maailmaan, kaheksanteen divariin mätkäisivät. Takana kaksi sarjaottelua ja molemmissa pataan. Kolmessa harjoituspelissä 1 voitto, 1 tasuri ja 1 tappio. Eli eipä ole mairittelevasti lähtenyt liikkeelle tämä taival. Noh, jospa tässä jaksaisi joskus oikein perusteellisesti tutustua peliin, niin voisi saada joskus jotain tuloksiakin.

Vaatii kyllä "hieman" totuttelua jo pelkkä valikoissa liikkuminen Championship/Football Managerien jälkeen...
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Ei voi olla totta

Siis ei helvetti, olihan tuo keskikenttä kuraa huonojen kuntojen vuoksi, mutta merkitseekö 56/44, 53/47-hallinta oikeasti voiton verran? Katsokaapas ja arvioikaa, hävisinkö muka paremmalleni: MatchID: 179974087

Siinä meni mahdollisuus suoraan nousuun...
Jos tämä oli hivenen outo tulos, ei se ole mitään tämän edellisen rinnalla:
MatchID= 179974098

Kyllä, PICcasin, mutta silti. Täysin käsittämätön tappio. En ymmärrä.

Edit. Ja tämän myötä kausi pilalla. Tämän piti olla varma kausi nousun suhteen, mutta näin se randomi potkii päähän. Ei voi mitään.
 

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Jos tämä oli hivenen outo tulos, ei se ole mitään tämän edellisen rinnalla:
MatchID= 179974098

Kyllä, PICcasin, mutta silti. Täysin käsittämätön tappio. En ymmärrä.

Samma pä här.
Halinta minulle puol vs hyök minulle suurimmaksi osaksi hyök vs puol minulle, mutta niin vain tuli turpaan.

Mutta ei se enää edes kirpase, on tullut totuttua randomiin jo vuosien saatossa. Mutta ei kai siitä haittaa ois, jos sillä ois väliä ketä sinne kentälle laittaa. Mutta kuten joku tulee sanomaan ja on sanonut, eihän pelissä olisi niin järkeä jos aina, mentäisiin pelkkien numerojen varjolla.
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Vitutusta ja hienoa peliä. Siinäpä tärkeimmät eilisestä ottelusta. 7-0 voitto kotona ja voittoputki sai jatkoa. Jokainen sarjapeli on voitetty ja maalierokin ihan kiva 22-2. Se siitä hienosta pelistä.

Vitutusta. Ostin 2 uutta treenattavaa joista toinen joutui kentälle tähtihyökkääjäni loukkaannuttua +2. No tietenkin tämä kentälle kirmannut "uusi vahvistus" loukkaantui myös +2. Onneksi ei tullut pitempia aikoja, mutta reenattavien loukkaantuminen vituttaa aina. Varsinkin kun niitä meni kerralla kaksi.

Nousu kutoseen alkaa olemaan varma, vaikkei puolivälissäkään olle vielä menossa. Eroa siaan kolme on kuusi pistettä ja toisenakin ähkivään joukkueeseen viisi. Ensiviikon ottelussa on sarjajumbo vastassa, joten kaikki vastustajat tulee toivottavasti voitettua ainakin kerran.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Eilen tipahti pitkästä aikaa taas voitto sarjapelissä lukemin 4-3. Lukemat ei hirveästi mairittele, koska selvempää voittoa lähdin hakemaan, mutta voitto kuitenkin itsessään tottakai tyydyttää. Nyt fanit lopettivat salamurhan suunnittelut, ja ovat enää pelkästään vittuuntuneita meikäläiseen. Ensi viikolla tuuliviiri varmaan taas heilahtaa murhanhimoiseen.
Voiton takuumiehenä toimi jumalainen erikoistilannemies, josta on ollut vähän aiemmin puhetta. Tällä kertaa mies teki 3 maalia, joista tuli 2 rangaistuspotkuista.
 

Reinomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Manchester United, Montreal Canadiens
Kausi alkanut yhtä hyvin kuin edellinen, 6 voittoa. Toiveissa on ettei tule samanlaista sukellusta taas kuin viime kaudella, jolloin lopussa kaikki meni pieleen ja tiimi valahti kolmanneksi. Mutta nyt kun kaikki ottelut tähän mennessä on päättyneet murskavoittoihin, alkaa olla niin ettei poikien pää enää kestä. Mulla on psykologi tiimissä just sen takia ett ajattelin sen laittavan kuupat kuntoon, mut nyt tuossa katselin sääntöjä ja niiden mukaan 'Voit aina palkata urheilupsykologeja nostaaksesi joukkuehenkeä ja ennen kaikkea itseluottamusta.'
Eli piiskaako se kallonkutistaja nyt niitä entisestään vaan kohti pilviä vaikka itseluottamus on ihan tapissa? Pitääkö se kaveri erottaa?
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Muu maailma (1055092) myynnissä...

Joukkueen Muu maailma (1055092) manageri sitten kyllästyi totaalisesti nykymenoon ja lohkoonsa, joka on 6.divarin top kympin huulilla koko ajan jollei jopa kymmenen sakissa ja totesi, että täältä ei vitoseen nousta kirveelläkään.

Näin ollen on koko tiimi muuten myynnissä viittä maalintekijää lukuun ottamatta.

Löytyy niin pakkia kuin keskikenttämiestä ja yksi melkoinen laituri. Ikää toki on jo jonkin verran, mutta moneen tiimiin todellinen vahvistus. Turpaan tulee hieman sen vuoksi, että monet kaverit oli hankittu tiimiin vasta kauden vaihteessa, mutta se on se ja sama. Nyt menee joko halvalla tai kalliilla.

Tiputaan takaisin seiskaan ja siellä pysytään vähintään pari kautta, ennen kuin edes ryhdytään harkitsemaan takaisin kutoseen menemistä. Nyt rakennetaan tiimiä ajan kanssa ja huolella.

Huutakaa pois!
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jaahas, itsellä tuli nousu VII.802 divariin, josta ennakoin sijaa 2-3 omalle joukkueelle. Nyt on kovimmat vastustajat kaadettu, toinen vieras- ja toinen kotipelissä. Selkeä johto 6 kierroksen jälkeen ja näillä näkymin laskeskelin, että nousu on edessä, jos ei ihan kaikki mene käteen loppukaudesta. Visiitti seiskassa tulee todennäkösesti olemaan lyhyt ja joukkue on niin nuori, ettei seuraavan 5 kauden aikana tarvi hommata kun muutama kovempi pelaaja, lähinnä mahdollisen nousun/nousujen takia.
 

Theone

Jäsen
Visiitti seiskassa tulee todennäkösesti olemaan lyhyt ja joukkue on niin nuori, ettei seuraavan 5 kauden aikana tarvi hommata kun muutama kovempi pelaaja, lähinnä mahdollisen nousun/nousujen takia.

Hyvin on kautesi seiskassa alkanut ja onnittelut siitä mutta pahoin pelkään, että visiitistä kutosessa tulee myös lyhyin mahdollinen ilman useampaa lisä hankintaa.

Huomio, että lohkosi seiskassa on yksi heikoimmista (965 / 1024) ja sinulla on sarjasi paras keskikenttä joka merkitsee seiskassa todella paljon. Maalivahtisi, puolustajasi ja laiturisi eivät riitä kutosessa alkuunkaan. Toki aina kannattaa nousta jos/kun on mahdollista mutta ei pidä pettyä jos putoaa.

Itse säilyin mäihällä kutosessa ensimmäisen kauden jälkeen ja ensi vuonna tavoitellaan nousua vitoseen (viides kausi kutosessa menossa).

Eli suosittelen vahvistamaan puolustusta aluksi.
 

RajatOn

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomio, että lohkosi seiskassa on yksi heikoimmista (965 / 1024) ja sinulla on sarjasi paras keskikenttä joka merkitsee seiskassa todella paljon. Maalivahtisi, puolustajasi ja laiturisi eivät riitä kutosessa alkuunkaan. Toki aina kannattaa nousta jos/kun on mahdollista mutta ei pidä pettyä jos putoaa.

Juuh, tiedossa on ja tän kauden tavote ei oo nousu vaan lähinnä paikan vakiinnuttaminen seiskassa. Joukkue on nuori ja tavote kovaan joukkueeseen on vasta sillon kun joukkueen keski-ikä kiipee 25-26 ikävuoden korville. Paras tilannehan tässä olisi kolmas sija, jolloin olis rahallisesti halpompaa seuraavat kaudet. Enpä kuitenkaan ala jarruttelemaan, vaan nousua koitetaan ja sitten vaikka rämmitään ens kausi kutosessa =)
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huomio, että lohkosi seiskassa on yksi heikoimmista (965 / 1024) ja sinulla on sarjasi paras keskikenttä joka merkitsee seiskassa todella paljon. Maalivahtisi, puolustajasi ja laiturisi eivät riitä kutosessa alkuunkaan.

Kutosessa on aika sama millainen puolustus ja maalivahtipeli on, jos muu joukkue on kunnossa. Eli tuossa vaiheessa ei tarvitse olla huolissaan vielä liian monesta asiasta. Jos sarjassa säilymistä ajattelee, niin nelosessakin voi pärjätä pitkälle hyvin yksipuolisella joukkueella. Käytännössä vaikka ilman puolustusta.
 

mukava valkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuukka Mäntylä
Hmmph. Myöhästyin, joten mörkölauma ( ID: 553716 ) on siis vastustajaa vailla tälle illalle.
 

Calder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, K-Vantaa, Buffalo, HämPy
Ai ai, kasikierrokselle Cupissa. Nyt 256:n parhaan joukossa, ihan hyvin 5-divarin jengiltä, nyt vastaan asettuu II-divarin jengi.
 

Ltk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, LA Kings, Liverpool
Lopetin junnuloton ja perustin akatemian. Olisiko missään jatkoaikalaisten liigassa tilaa yhdelle junnutiimille?
 

Simba

Jäsen
Taas olen unohtanut sopia ystävyysottelusta. Fc Mainio (560646) etsii siis vastusta tiistaiksi.

Edit. Matsi sovittu, mutta ensi viikolla saa tietenkin taas haastaa ;)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös