Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella.

Nimimerkin stoneofage kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Myös nimimerkki Captain K on asetettu pysyvään pelikieltoon, koska hän rikkoi aiempien pelikieltojen jälkeenkin toistuvasti sääntöjen 9§:ä.

Hartwall Arena

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Tökö, 15.03.2003 klo 23.14.

 1. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Toiveesi otettu vastaan, mutta ei lähdetä täällä tämän enempää tälle tielle. Sen verran voin toki avata,että nauroin mielessäni siinä kun mua ratsattiin,niin lähinnä omille asenteilleni, joihin toki myös vaikuttaa viime vuosien tapahtumat. Mutta joo väärä ketju näille asioille, kunhan mainitsin ohimennen kun kerran Arenan edessä tapahtui. Peace, love and happy vai onko se happiness.
   
 2. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Muuten sun jutut on välillä ihan hauskaakin luettavaa, mut tää oli ehkä toistaiseksi tämän vuoden juntein kirjoitus tälle palstalle.
   
 3. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Fast Food | Hartwall Arena

  Tuota Street Food konseptia kokeiltiin muistaakseni viime kaudella, ja tällä kaudella sitten avattu lisää kiskoja. En ole itse tällä kaudella ollut kaupungissa vielä yhdenkään kotiottelun aikana, joten en osaa sanoa sanaakaan noiden laadusta. Yritystä nyt on ilmeisesti ainakin.

  Edit: Näiden lisäksi sitten toki Jokerit myy VIP paketteja, joilla pääsee perinteisille katkarapuleiville Arenan uumeniin.
   
 4. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Eihän tätä vuottakaan ole mennyt vasta kuin 27 päivää, joten ei toi sinällään ole paha. Jos se on edelleen sitä vielä puolenkin vuoden kuluttua, niin palataan sitten asiaan.
   
 5. Malmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lexaa
  Lainaus:
  Mistä sä tiesit, että hän on muslimi? Sanoiko hän niin?
   
 6. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Tämmöinen tietämättömyys ja pikkusieluisuus enemmän nykyään naurattaa.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017 klo 14.01
 7. # Seiskakasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, #65, #86 #51, #8, #93 #18
  Lainaus:
  No ei edes ollut. Vaikka ymmärrän toki huolesi palstan rasismista ja muustakin ala-arvoisesta roinasta ja koitan kaikilla mahdollisilla keinoilla pitää itseni suvakkina pienessä punavihreässä kuplassani ja vastustan syvästi kaikkea, mikä liittyy perussuomalaisuuteen, niin en silti voinut olla hymyilemättä tuolle @attendo jutulle. Mä ainakin pidin sitä hauskana.
   
 8. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina
  Lainaus:
  Joo, tavallaanhan tuo oli hauska. Tosin mut tarkasti persun oloinen tyyppi, pari muuta seurueeseen kuulunutta tarkastettiin eri jonossa. Faijaa 'persu' ei tarkastanut, tosin hän on meistä ainoa jolla on ase - toki luvallinen. Jäinkö minä homona persun haaviin?

  Hallille ei olisi kannattanut tulla, mutta se on sitten eri ketjun asiaa.
   
 9. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Se, että tuommoisen kommentin, ajattelumaailman ja ihmisen lokeroiminen, eli rasisimin, verhoaa "vitsiksi", ei se tee siitä hauskaa tai hyväksyttävää, vaikka miten punavihreässä kuplassa elelisi.
   
 10. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Unohdit vihapuheen.

  Ja oikeasti, ei vittu anna mun kaikki kestää. Mä olen kuule nauranut myös kristityille kun eivät halunneet vihkiä homopareja kirkossa ja olen nauranut myös varmaan kaikille ihmisryhmille ja sukupuolille ja ennenkaikkea nauran joka päivä itselleni. Enkä verhonnut mitään vitsiksi, vaan kerroin miten asia meni. Ja yksi olennainen kohta on vissiin mennyt monelta ohi kun rasistikortti jo heiluu ja se on seuraavassa tummennettuna

  Lainaus:
  Nyt tämä asia saa omalta osaltani olla, mutta toivon toki hieman maalaisjärkeä näihin juttuihin.

  Edit. ja koska kaiken joutuu näköjään kirjoittamaan auki, niin tässä tapauksessa asenteilleni nauraminen tarkoitti itsereflektointia. Ja jos olisin rasisti, niin olisin varmaan valinnut eri "ratsaajan" sillä vaihtoehtoja olisi ollut kun ei ollut jonoja. On myös hyvä muistaa, että teot määrittävät ihmisen, ei puheet tai ajatukset. Moni tässä maailmassa puhuu yhtä ja tekee toista. No nyt lähtee liian syvälle. Moikka.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017 klo 18.00
 11. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Itselläni on nollatole tämmöisiin juttuihin. Olkoonkin miten vitseihin naamioitu, tämä on valitettavasti normalisoitunut tänne palstalle monien käyttäjien näppäimistöön ja Moderaattorit katsovat näitä myös kovalla prosentilla läpi sormien. Ryssittely yms, hyvin rumaa.
   
 12. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Juu, ei..

  En ole koskaan milloinkaan kuullut kenestäkään henkilöstä, joka olisi naurahtanut mustalaisvitsille.
  Ei Suom..Euroopassa.
   
 13. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Yhteistyösoppari Hartwallin kanssa on katkolla. Saapa nähdä mitä Timtsenkolla on mielessään.
   
 14. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Tai Hartwalilla.

  Onko edes kiinnostusta jatkaa yhteistyötä nykyisessä tilanteessa jossa Arenan nimi yhdistetään kyseenalaisiin omistajiin?
   
 15. Artyukhin Jäsen

  Gazprombank-Arena, Vitawin-Arena..
   
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Huawei Arena.
   
 17. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Onko näistä spekuloista mitään virallista tietoa, vai pelkästään osastoa HTT?
   
 18. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tupolev Arena? Kalashnikov Arena? Niissä olisi hohtoa.
   
 19. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Etkös sä juuri torstaina, toisessa ketjussa rauhoitellut ihmisten mieliä, toteamalla ettei sinebrychoff ja sen myötä HIFK mahdu samalle areenalle Hartwallin kanssa. Sitten heti jo seuraavana päivänä olet tällaista huhuilemassa. Aika julmaa "annetaan tikkari -> otetaan se pois" leikkiä =)
   
 20. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Jep, mutta tuolloin en ollut tarkastanut milloin Hartwallin sopimus päättyy. Sinebrychoff ja Hartwall tuskin edelleenkään mahtuvat samalle tontille. Nyt jos Jaffalasta tuleekin Mahtavan Vladimirin -areena, Lada -talli tai parhaassa tapauksessa 榨菜肉片 -Arena, niin tilannehan on täysin toinen.
   
 21. Jeffrey Jäsen