Harri Aholle kenkää!

  • 162 530
  • 827

Yarmolenko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onko kenelläkään muuten tiedossa, minkä pituinen sopimus Aholla on? Sitä ei ilmeisesti haluta julkisuuteen kertoa, ettei vaan tule mitään kritiikkiä? Ainakin Lukko on ihan selkeästi ilmoittanut, että Sahlstedtilla on viisivuotinen sopimus.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Onko kenelläkään muuten tiedossa, minkä pituinen sopimus Aholla on? Sitä ei ilmeisesti haluta julkisuuteen kertoa, ettei vaan tule mitään kritiikkiä? Ainakin Lukko on ihan selkeästi ilmoittanut, että Sahlstedtilla on viisivuotinen sopimus.
Ikuisuus+10 vuotta.

Luulen että mallia toistaiseksi voimassa oleva.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Onko kenelläkään muuten tiedossa, minkä pituinen sopimus Aholla on? Sitä ei ilmeisesti haluta julkisuuteen kertoa, ettei vaan tule mitään kritiikkiä? Ainakin Lukko on ihan selkeästi ilmoittanut, että Sahlstedtilla on viisivuotinen sopimus.
Sehän on sanottu, että Ahon työtä tarkastellaan viiden vuoden välein. Eiköhän tuo ole mallia toistaiseksi voimassa oleva.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Leevi Meriläinen - Taisi olla siirto sovittuna jo kun lähti OHL:ään?
Peter Tiivola - Ilman sotaa olisi todennäköisesti ollut 1-2 ketjun sentteri ja jää arvailujen varaan olisiko ollut riittävä siihen rooliin. Mielestäni menee kuitenkin enemmän posin puolelle hankintana.
Joonas Kemppainen - Heikompi kausi, mutta ei mene kuitenkaan Ahon piikkiin tämä.
Teemu Turunen - Oliko enemmän Marjamäen haku?
Tommi Kivistö - Oliko enemmän Marjamäen haku?
Marko Anttila - Ohtamaa taisi hoitaa suosittelut ja ilman sitäkin niin Markosta kyllä tiedettiin mitä saadaan.
David Rundblad - Varmasti iso palkkapussi ja sitä myöden painuu negan puolelle. Hyvin napsuu syötöt, mutta paljon pitäisi parantaa.
Kasper Björkqvist - Mielestäni hyvä hankinta, mutta kärsinyt loukkaantumisista ja oli myös pidempi pelikielto. Ensi kaudeksi jää paljon parannettavaa.
Cody Kunyk - Soitti itse, että olisiko tilaa.
Joel Olkkonen - Pelkkää plussaa tästä hankinnasta
Carl Jakobbson - Tuli Eman tuuraajaksi ja vaikka on pitkään seurattu niin ulkkarihankinnaksi heikot tehot ja negan puolelle menee. Kaiken huipuksi lyötiin saman tien ensi kaudenkin lappu eikä esimerkiksi 1+1.
Otto Karvinen - Tuli tuomaan fyysisyyttä, mutta istunut aika useasti katsomossa. Aika plusmiinus nolla.
Karolus Kaarlehto - Kävi nopeasti imuroimassa
Niclas Westerholm - Tämä hankinta mitataan toden teolla vasta ensi kaudella.
Tuukka Tieksola - Lainalle loppukaudeksi laittamaan ylivoima kuntoon.. No ei ole onnistunut ja lisäksi todella kevyt tosipeleihin kun peli kovenee.
 

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onko Harri muuten ylioppilas? Tai käyny aikoinaan amiksen? Sitä vois pyrkiä vaikka ammattikorkeakouluun ja aloittaa ens syksynä uuden vaiheen elämässä. :) Ilkka Mikkola myös.
 

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
Onhan se niin väärin ettei menestytä samalla reseptillä / palaajilla / valmentajalla kuin vajaa 10v sitten.
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Laitetaanko Haba ensi kaudella vaikka kuusi miljoonaa joukkueeseen? Pääsisikö sillä CHL:ään kokeileen?
Eipä sillä pääse. Vaikka joukkueeseen käyttäisi kymmenen tai viisikymmentä miljoonaa, ei sillä menesty, jos itse kokoajalla ei ole ammattitaitoa, intohimoa eikä tietämystä, miten voittava sapluuna rakennetaan. Aholla sitä ei ole ollut koskaan. Kun on riittävän iso kauha, millä ammentaa, sattumiakin tulee välillä, mutta tasalaatuisuus puuttuu.

Kun osaamista tai tarvetta oppia ei ole, soppa-annoksen laatu heittelee yhtä rajusti kuten Haban aikakautena. Täysin väärä mies puuhastelee puolen Suomen ylpeyden utj:n pallilla, ja sen tietää jokainen, joka on meininkiä vähänkään pidempään seurannut.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Harri Aho lähtee Kärpistä vasta kun eläkeikä kutsuu, ikävä kyllä. Kuka muka potkisi kivan Harrin pois. Varmaan lämmittää saunankin tosi hyvin ja on taitava tekemään vastoja sekä pesemään selkiä.

Vakavasti ottaen, on erikoista miten kauan tuossa roolissa saa puuhastella. Hankinnat ovat järjestään olleet suuria pettymyksiä ja varsinkin silloin jos on etukäteen tuntematon tapaus liigassa. Montako onnistunutta hankintaa ollaan viimeiseen viiteen vuoteen tehty liigan ulkopuolelta?

22-23
Jakobsson (huti)
Rundblad (ihan ok, varmasti olisi parempi jos valmennus olisi eri)

21-22
Galimov (ok)
Kasik (miksi edes hankittiin?)
Musin (huti)
Slepets (huti vaikka tuskin tältä kukaan odotti mitään)
Sklenicka (ok)
Wellman ( :D )
Bourke (ihan ok)
Emanuelsson (oli ihan ok)
Cerveny (loukkaantui heti)

20-21
Kunyk (onnistunut hankinta)
Sulak (huti)

19-20
Krejcik (ikävä on, hyvä hankinta)

18-19

17-18
Lasu (hyvä hankinta)

16-17
Albert (oli hetkensä, mutta aika harvassa)
Olausson (olisi kannattanut tutkia ne lääkärin paperit tarkemmin)
Tlusty (lue edellinen)
Hruska (mikään ei viitannut, että voisi onnistua)
Bryhnisveen (lue taaaaas se edellinen)

15-16

14-15
Glenn
Davis
Spang (joo-o x3)
Deschamps (eiku x4)

Jotain varmasti unohtui, mutta ihan sama ja otin esim. nuo SaiPan ihmeet mukaan vaikka ei olisi pitänyt kun tulivat liigan sisältä. Onhan tuo nyt surullista luettavaa vaikka miten päin katsoisi. Karkeasti sanottuna 8 ihan hyvää tai erinomaista hankintaa ja 16 surkeaa. 33,3% onnistumisprosentti on aika huono, mutta surkeammaksi tuon lukeman tekee se, minkälaisia sankareita siellä epäonnistuneiden joukossa on ollut.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Harri Ahon vuosiin on mahtunut onnistumisia ja hutihankintoja. Useasti haukuttu ja kehuttu tilanteen tullen.
Jossakin vaiheessa UTJ:n virkaan leipääntyy, juuttuu tekemään niinkuin on aina tehty, alkaa luottamaan sokeasti muutamaan pelaaja-agenttiin eikä välttämättä näe mitä oikeasti ympärillä tapahtuu. Silloin olisi syytä itsellä miettiä, että paraneeko tekeminen enää vai onko alkanut taantuma ? Toivottavasti itse Aho ja seurajohto yhteisymmärryksessä toteavat, että nyt on aika vaihtaa UTJ. Ja korostan, toivottavasi seuraava ei ole entinen kärppäpelaaja ! Tämän nykyisen vihtaosaston toiminta tulee lakkauttaa. Seuraavaksi tarvitaan uutta, freeshiä näkemystä ja kokemusta UTJ.stä jolla ei ole kärppäkytkyjä liikaa. UTJ, joka tuo oman kontaktiensa kautta täysin uuden pelaaja-agenttipaletin ja löydämme jotakin uutta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulinpa tuossa muuten kysäisseeksi ChatGPT:ltä pari kysymystä tämän ketjun aiheeseen liittyen:

aurora borealis kirjoitti:
Miksi Harri Aho on edelleen Kärppien urheilutoimenjohtaja?

ChatGPT kirjoitti:
En voi kommentoida tarkasti henkilökohtaisia syitä, miksi Harri Aho on edelleen Kärppien urheilutoimenjohtaja, koska en ole seurannut hänen toimintaansa tai sisäpiirin tapahtumia organisaatiossa. Kuitenkin yleisesti puhuttaessa, organisaatiot voivat arvioida henkilön asemaa ja jatkoa organisaatiossa useista syistä, kuten henkilön suorituskyvyn ja tulosten, organisaation strategian ja tavoitteiden sekä taloudellisten ja muiden käytännön syiden perusteella.

On mahdollista, että Kärpät-johdolla on ollut luottamusta Harri Ahon kykyihin johtaa urheilutoimintaa organisaatiossa ja että hän on onnistunut saavuttamaan organisaation tavoitteita. Tai sitten organisaatiossa on ollut muita syitä, miksi Harri Aho on edelleen urheilutoimenjohtaja. Tarkempi vastaus vaatisi kuitenkin tarkempaa tutkimusta ja lähdemateriaalia.

aurora borealis kirjoitti:
Miksi Kärppien organisaatiossa työskentelee niin paljon entisiä pelaajia?

ChatGPT kirjoitti:
Kärpät on yksi menestyneimmistä jääkiekkojoukkueista Suomessa, ja organisaation menestykseen on varmasti vaikuttanut useat tekijät, mukaan lukien valmennus, pelaajien suorituskyky ja joukkueen strategia. Yksi tekijä menestyksen taustalla voi olla myös se, että organisaatiossa työskentelee useita entisiä pelaajia.

Entiset pelaajat voivat tarjota organisaatiolle arvokasta tietoa ja kokemusta siitä, millaista on olla pelaaja joukkueessa, millaisia haasteita pelaajat kohtaavat ja mitä asioita organisaation tulee huomioida pelaajien hyvinvoinnin ja menestyksen tukemiseksi. Lisäksi entiset pelaajat voivat auttaa rakentamaan hyvää henkeä ja joukkuehenkeä organisaatiossa, koska he ovat yleensä johtavassa asemassa sen suhteen, millainen ilmapiiri vallitsee joukkueessa.

Toinen tekijä voi olla se, että entiset pelaajat ovat usein intohimoisia jääkiekkoa kohtaan ja haluavat jatkaa uraansa jääkiekon parissa valmistumisen tai pelaajauran jälkeen. Organisaation tarjoama mahdollisuus työskennellä jääkiekon parissa voi olla houkutteleva, ja organisaatio voi hyötyä entisten pelaajien kokemuksesta ja tietämyksestä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että organisaatiossa työskentelevien entisten pelaajien määrä voi olla yksi menestyksen taustalla oleva tekijä, mutta menestyksen saavuttamiseen vaikuttaa monia muitakin tekijöitä, kuten joukkueen strategia, valmennus ja pelaajien suorituskyky.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todellakin ulos! Nyt vaaditaan Virkkuselta johtajuutta. Vastuunkantoa on löydyttävä läpi organisaation.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Marjamäki tuli vuosi sitten talkoisiin. Talkoot on ohi. Kiitos ja hyvästi, ainakin valmennuksesta.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Junno vois tulla eläkkeeltä pariksi kaudeksi UTJ tehtäviin kunnes löydetään Ahon tilalle osaava henkilö.
 

Jotasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt ei voi olla mitenkään muuta vaihtoehtoa kuin AHO ULOS! Olisi joutanut jo ajat sitten, mutta nyt ei ole enää tekosyitä.

Toki koko valmennustiimi paitsi Hilli myös ulos samalla kertaa. Tosin jos Marjamäen sopimus on -26 asti, niin jääkööt mutta osaavat apuvalmentajat kaveriksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös