Harrastatko vedonlyöntiä?

  • 2 955
  • 38

Harrastatko vedonlyöntiä?

  • En, korkeintaan hyvin satunnaisesti.

    Ääniä: 31 29,2%
  • Kyllä, pelaan Veikkaukselle.

    Ääniä: 36 34,0%
  • Kyllä, pelaan (Veikkauksen lisäksi) 1-2 ulkomaiselle vedonlyöntiyhtiölle.

    Ääniä: 26 24,5%
  • Kyllä, pelaan (Veikkauksen lisäksi) 3-5 ulkomaiselle vedonlyöntiyhtiölle.

    Ääniä: 7 6,6%
  • Kyllä, pelaan (Veikkauksen lisäksi) 6-10 ulkomaiselle vedonlyöntiyhtiölle.

    Ääniä: 3 2,8%
  • Kyllä, pelaan (Veikkauksen lisäksi) yli kymmenelle ulkomaiselle vedonlyöntiyhtiölle.

    Ääniä: 3 2,8%

  • Äänestäjiä
    106

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Sinun mielestä ilmeisesti Vuoksenmaa kuitenkin valehteli televisiossa pelanneensa ylikertoimena pitämäänsä USA:n voittoa eilen Veikkaukselle (Vuoksenmaa ei maininnut firmaa nimeltä, mutta kerroin oli sama). Miksi?"

Missä helvetissä minä sanoin mitään JV:n sanomisista?
Mistä ihmeestä sait päähäsi, että mielestäni hän valehtelee?
Jotain rajaa nyt tuohon sekoiluun.

"Tuollainen ajattelutapa sopii lähinnä niille, jotka keskittävät pelinsä yhteen ja ainoaan firmaan. Silloin kannattaa valita lafka, jonka palautusprosentti on suurin."

Tai suurimmat. Merkityksellistä on yhä se, että Veikkaus on dekadin muita jäljessä ja vain kyttäämällä yksittäiskohteita sieltä voi löytyä pelattavaa.
Toki jos tahtoo nähdä niin paljon vaivaa niin siitä vain, mutta en näe em. "odotusarvon" takia mitään syytä kytätä noita yksittäistapauksia.
Tästä lähtien kutsun tuota odotusarvoa yritys-oa:ksi. Jos selitin sen epäselvästi niin kysy pois niin selvitän tarkemmin.

"Lähinnä kertoimeen ja käytettävissä olevan todennäköisyysarvion laatuun"

Ja kun nämä yhdistää toimistojen palautusprosentteihin saat laskettua helposti odotusarvon vedoille johonkin toimistoon.
On vain resursseista kiinni miten paljon vaivaa vedonlyöjä tahtoo nähdä. JV:llä on staffia, jotka voivat pelata vaikka jokaiseen firmaan maksimoidakseen voittonsa.
Koska normaalipelaajalla resurssit ovat rajalliset on järkevämpää rajata pelikohteet niihin yhtiöihin, joitten "yritys-oa" on suurin.
Kaikki turha työ yksittäisten kerrointen etsimiseksi muista yhtiöistä on poissa
a) muusta käytettävissä olevasta vapaa-ajasta
b) vedonlyöntitoimista.

"Jos Veikkaus tarjoaa kertoimen 3.75 ja kilpailevat firmat parhaimmillaan kertoimen 3.35 ja vedonvälittäjien (tai sinun tai käyttämäsi asiantuntijan, mitä sitten käytätkin) arvio voitolle on keskimäärin 30% niin tuijotatko sinä tuota palautusprosenttitilastoa vai pelaatko pelin sisään Veikkaukselle? Tästä on kyse"

Etkö ymmärrä ettei yksittäistapauksilla ole MITÄÄN MERKITYSTÄ TÄSSÄ ASIASSA.
Tilastollisesti tuollaisia "bonuskertoimia" tulee Veikkaukselle huomattavasti harvemmin kuin muille toimistoille.
Jos sinulla on resursseja sählätä usean toimiston kanssa (nyt edellyttäen, että ko. kohdetta voi edes pelata sinkkuna) niin ihan vapaasti, mutta itse pyrin optimoimaan ajankäyttöäni.

edit:
kaunistelua :)
 
Viimeksi muokattu:

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
"Missä helvetissä minä sanoin mitään JV:n sanomisista?
Mistä ihmeestä sait päähäsi, että mielestäni hän valehtelee?
Jotain rajaa nyt tuohon sekoiluun."

Totesin viitaten Vuoksenmaahan näin: "tuo aiemmin pariin otteeseen mainittu USA oli Veikkauksen kertoimellaan kelvannut mm. pelisijoittaja Jorma Vuoksenmaalle."

Tämän jälkeen totesit itse Vuoksenmaasta:"Jore on käsittääkseni tehnyt voitollista tulosta Pitkävedolla, mutta en tiedä pelaako hän ihan oikeastikin Pitkävetoa (ihmettelisin jos pelaa)."

Tuo "ihan oikeastikin", ihmettelyllä höystettynä viittaa minun silmissäni siihen, ettei Vuoksenmaa sinun mukaasi tuota vetoa ole välttämättä oikeasti sisään jättänyt.

"Toki jos tahtoo nähdä niin paljon vaivaa niin siitä vain..."
"On vain resursseista kiinni miten paljon vaivaa vedonlyöjä tahtoo nähdä..."
"Kaikki turha työ yksittäisten kerrointen etsimiseksi muista yhtiöistä on poissa
a) muusta käytettävissä olevasta vapaa-ajasta
b) vedonlyöntitoimista."

Mitä tulee ajankäyttöön, niin vertailukertoimet kaikille suurimmille ja monille pienimmillekin toimistoille voi halutessaan tsekata netissä kätevästi yhdeltä ainoalta sivustolta. www.tip-ex.com ja sieltä odds comparison, sieltä näkee usean kymmenen firman kertoimet kuhunkin kohteeseen. Samalla saat kertoimista muutetut vedonvälittäjien todennäköisyysarviot kohteeseen, sekä niiden keskiarvon. Ei siis paljoa aikaa vaadi tuo firmojen vertailu. Vähemmän aikaa tuolla sivulla käyntiin ja kymmenen tilin pyörittämiseen menee kuin siihen, että pitää muutamassa firmassa tiliä ja käy niiden sivuilla yksitellen kertoimia vertaamassa.

"Etkö ymmärrä ettei yksittäistapauksilla ole MITÄÄN MERKITYSTÄ TÄSSÄ ASIASSA.
Tilastollisesti tuollaisia "bonuskertoimia" tulee Veikkaukselle huomattavasti harvemmin kuin muille toimistoille.
Jos sinulla on resursseja sählätä usean toimiston kanssa (nyt edellyttäen, että ko. kohdetta voi edes pelata sinkkuna) niin ihan vapaasti, mutta itse pyrin optimoimaan ajankäyttöäni."

Ymmärrä itse, että lähestyn asiaa siltä kannalta, mikä on pelaajan kannalta taloudellisesti järkevintä - en sinun ajankäyttöäsi miettien. Veikkauksen ylikertoimien yleisyydestä olemme varauksin jopa samaa mieltä.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
"Ei siis paljoa aikaa vaadi tuo firmojen vertailu. Vähemmän aikaa tuolla sivulla käyntiin ja kymmenen tilin pyörittämiseen menee kuin siihen, että pitää muutamassa firmassa tiliä ja käy niiden sivuilla yksitellen kertoimia vertaamassa."

Öh, voi kerroinvertailuja seurata muittenkin kuin Veikkauksen takia.
Siis jos pelaa vaikkapa viiteen ulkomaalaiseen niin ihan samalla lailla niitä kertoimia voi tsekkailla tuolta (ennenwanhaan käytin itse crastinumia).
Missään vaiheessa en esittänyt, että "vertailisin kertoimia yksitellen".

"Ymmärrä itse, että lähestyn asiaa siltä kannalta, mikä on pelaajan kannalta taloudellisesti järkevintä - en sinun ajankäyttöäsi miettien. Veikkauksen ylikertoimien yleisyydestä olemme varauksin jopa samaa mieltä."

Aika on rahaa, jos elää vedonlyönnillä niin silloin tilanne on eri, mutta silloinkin resurssit ovat useimmilla rajalliset.
Taloudellisesti ei edes ole järkevää pitää rahaa veikkauksen pelitillä odottamassa bonusosumia, koska siellä ne eivät kasva korkoa (jos ne vaikka sijoittaisi) tai ne ovat poissa parempien toimistojen pelitileiltä.
 

Lint

Jäsen
Itse yhdyn täysin Erkan edellisiin kommentteihin. Itse pelailen pääasiassa ulkoimaisiin toimistoihin, mutta tottakai Veikkauksellekin tulee laitettua vetoja sisään mikäli pelattavaa suinkin löytyy. Tili löytyy kolmesta ulkomaisesta toimistosta, kaikista vedoista about 80% keskittyy tennisvetoihin. Veikkaukselle yleensä tulosvetoa, ja varsinkin monivedon alkuaikoina monivetoa, joka tarjosi hyvinkin paljon pelattavaa.
 

Rygge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Jaro
Monivetoa tulee Veikkaukselle nykyään hakattua vähintään pari kertaa viikossa vaihtelevalla menestyksellä. Lisäksi tulee PAF:n sivuilla pelattua pääasiassa Casino-pelejä. Hauskaa ajanvietettä, pirun kallista vaan.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuosta Veikkauksen pitkävedon pelaamisesta sen verran, että sitä ei tosiaankaan kannata jättää ulkopuolelle. Mitään ylimääräistä vaivaa sen pitämisestä ei ole, ja tosiaan tip-exin kautta kertoimetkin näkyvät helposti. Myös vedonlyöntifoorumeita ja vetosivuja seuraamalla Veikkauksen hyvät pitkävetokertoimet varmasti tulevat esiin. Rahaakaan ei tarvitse tilillä turhaan makuuttaa, kun online-pankkimaksulla siirto onnistuu reaaliajassa.

Vedonlyöntiyhtiön kokonaispalautusprosentilla ei ole mitään merkitystä yksittäistä vetoa tehtäessä, vaan sillä minkä odotusarvon kyseiseen vetoon saa. Tänään esimerkiksi Saksa saa huomattavan suuren kertoimen Veikkaukselta (2,35, arvio 47%), ja tätä toki kannattaa pelata mikäli pystyy apukohteiden avulla rakentamaan voitollisen kokonaisvedon, koska mistään muualta koko maailmassa ei saa parempaa kerrointa tuolle Saksalle.

Myöskään tulosvedon pientä palautusprosenttia ei kannata vähätellä, sillä hiemankin asiaan perehtynyt tietää, että esim. Jääkiekon MM-kisoissa pelijakauma on lähes säännölliseti vääristynyt, jolloin pelattavaa löytyy todella paljon. Näitä tulosvetoja kannattaa toki täydentää ulkomaisten yhtiöiden kiinteillä kertoimilla, sillä yleensä ulkomailta saa paremmat kertoimet "kansan"-tuloksille ja Veikkaukselta taas kansan vihaamille suosikkien niukoille voitoille tai tasapeleille.

Lisäksi on toki moniveto ja voittajavetokin, joista löytyy myös hyvää pelattavaa.

Omasta pelivaihdostani Veikkaukselle menee n. 5-10%, riippuen hieman ajankohdasta. Loput reilut 90% menevät ulkomaille seuraaviin yhtiöihin:
- Pinnacle Sports, Betsson, Centrebet, Olympic, 5Dimes, Multibet, Betfair, Nordicbet, BET365, Expekt ja PAF.

Näihin pelaan myös, mutta lähinnä NHL:ää, ja tällä hetkellä nämä tilit ovat "kesälaitumilla":
- Canbet, BetPCI, BetWWTS ja VipSports.

Karkeasti voisi sanoa, että viidelle parhaimmalle bookkerille menee n. 80% vaihdosta ja lopuilta poimitaan aina yksittäisiä toppeja. Pinnaclelle menee vetoja kaikkein eniten, ja sitä voi hyvin suositella kaikille jo hieman kokeneimmille vedonlyöjille, joilla on tili esim. vain Centrellä. Ensimmäistä kertaa ulkomaille pelaaville tuo Centrebet on ehkäpä kaikkein paras vaihtoehto.
 

Timi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - Schalke 04
Moni tuntuu ottavan täällä vedonlyönnin aika tosissaan. Kovin analyyttistä suhtautumista. Minulle vedonlyönti on harrastus, enkä edes väitä olevani about omillani niinkuin suuri osa pelaajista.

Aikaisemmin pelasin centrebetin kautta, mutta sekin tili meni nollille, enkä ole enää jaksanut siirtää rahaa. Jonkun verran olen nyt pelannut itävaltalaisen Admiran vedonlyöntitoimiston kautta. Täällä ei ole valtion monopolia, joten kyseessä on ihan perinteinen vedonlyöntiketju. Toimistoja on täällä Wienissä ympärinsä ja niissä äijät istuvat, rustailevat lappujaan kiskoessaan kessua ja katsovat livenä urheilutapahtumia. Siinä sitä on tunnelmaa..
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vastasin, että "En, korkeintaan hyvin satunnaisesti". Olen jo kauan pysytellyt vedonlyönneistä erilläni, viimeksi olen syksyllä SM-liigan alkukierroksilla pelannut Tulosvetoa. Mutta nyt olen parin viikon ajan pistänyt pikkupanoksella jalkapallon Monivedon sisään, kun satuin vahingossa saamaan hetken mielijohteesta tekemälläni ja sisään pistämälläni rivillä hiukan rahaa.

Eli jäin taas vaihteeksi kerrasta koukkuun, mutta hyvin satunnaisesti siis vieläkin koen pelaavani.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Rygge
Lisäksi tulee PAF:n sivuilla pelattua pääasiassa Casino-pelejä. Hauskaa ajanvietettä, pirun kallista vaan.

Olen tässä jonkin aikaa pelaillut pokeria Expektillä. Siellä voi pelata ilmaiseksi ja voittaa rahaa. Rahan voittaminen ei ole kuitenkaan pääasia vaan hauska ajanviete. Ilmaiseksi rahaa voi voittaa osallistumalla freeroll-turnauksiin, joissa parhaat sitten saa rahaa. Parhaimmillaan hyvällä taidolla ja tuurilla voi voittaa sievoisenkin summan. Itse olen parhaimmillani saanut 9$ olemalla 41. 1800 pelaajan joukosta. Suosituin peli on Texas hold em minkä suomenkielinen nimi kai on sokkopokka.
Tähän jää sitten todella pahasti koukkuun. Pelaamaan pääset rekisteröitymällä Expektille ja lataamalla Poker room-ohjelman.
 

ICE

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti bluefox
Pelaamaan pääset rekisteröitymällä Expektille ja lataamalla Poker room-ohjelman.
Tämä onnistuu myös Nordicbetin kautta, jos sinne sattuisi jo olemaan tili.

Jo pienellä harjoittelulla pystyy noissa pienissä rahapöydissä pelaamaan voitollisesti. Puhutaan n. parin euron tuntitienesteistä parhaimmillaan, eli ei sillä rikastumaan pääse, mutta hauskaa ajanvietettä se kyllä on.

Isommissa pöydissä tarvitaankin sitten jo enemmän taitoa, mutta tienestitkin ovat sitten moninkertaiset. Aloittelijan kannattaa tosiaan osallistua noihin ilmaisturnauksiin, tai sitten vaan pelata leikkirahalla, mikä sekin onnistuu tuolla.
 

Olarii

Jäsen
Pari vuotta sitten tuli tehtyä aika paljon formuloihin superkaksaria ja supertriplaa. Ihan hauskaa puuhaa se oli, mutta jostain kumman syystä kun Häkkinen lopetti niin väheni mun veikkaaminen aika totaalisesti. Joskus on myös tullu pari pitkävetoo tehtyä.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Jonkin verran pelailen.Lähinnä pitkä - ja tulosvetoa.Monivetoa on joskus tullu kokeiltua ,mutta lopetin sen homman ,koska se jäi aina yhdestä maalista kiinni etten voittanut.
 
Harrastin siihen asti että olin hävinnyt jokaisen euron. Lopussa koitettiin pelastaa tilanne vielä viimeisillä senteillä, mutta vituiksihan se meni. Aion harrastaa joskus tulevaisuudessa lisää ja hyvä tavoite on saada tonni käteen.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Lottoa ja kenoja yms. Pelasin tänään parilla kympillä. Hölmöä tehdä näin, mutta nähdäkseni ainoa laillinen keino äkki rikastumiseen. Pienet on mahdollisuudet, mutta vällillä pitää koettaa onnea.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös