Harjoitusottelut kaudella 2015–2016

  • 48 320
  • 197

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
@McMulligan
Mun mielestä Väänänen on maailman luokkaa siinä roolissa, mikä hänellä on maajoukkueessa eli siellä mainitsemassasi 3. pakkiparissa. Vaan taitaa olla liikaa liksaa, jotta vois vetää niin pientä roolia. (Kun mä katselen tuota pakkiluetteloa, niin edes Väänäsen peliaika ei pitäisi olla itsestään selvyys.)
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minusta on jotenkin mautonta, että pääosin (?) venäläisyleisö pitää Severstalin puolia, vaikka vastassa on SKA:n pikkuveli. Täällä ei kyllä koskaan hurrattais SKA:ta vastaan. :/
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Jokereiden av-pelaaminen on surkeaa räpellystä. Tulee varmaan prosentit olemaan taas huimaa luokkaa, kun kausi starttaa viikon päästä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä on Väänänen ollut ensimmäisessä pelissä huono. Kiekollisesti täysin kahvilla plus jatkuvasti myöhässä ja antaa hulluna siihen päälle mailaa, jonka seurauksen istuu boksissa. Ei näin. Samaa sarjaa Ossin kanssa ollut kyllä muutkin ikijokerit Mäki ja Rita. Jäähyjä tulee, kiekollisesti täysin turisteja eivätkä auta joukkuetta edes alivoimalla. Esimerkiksi Jensen, joka oletettavasti tappelee Ossin kanssa samoista minuuteista tai samasta roolista, on ollut paljon Väänästä vakuuttavampi kaikissa peleissä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
5-3 ja Jokerit oli myös pelillisesti parempi. Murheenkryyninä maalineduspelaaminen, lepsulta näytti.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Väänäselle pitää antaa aikaa, vielä ei ole harjaamisen aika. Odotetaan oikeiden pelien alkamiseen.
Mitä suotta, samanlaiselta se meno jo viime kaudella näytti. Milloin on oma äijä hukassa, milloin hukkuu kiekko lavassa ja milloin ottaa tyhmän jäähyn jostain poikittaisesta mailasta. Ossi täyttää kuitenkin huomenna jo 35 vuotta, aika epärealistista odottaa enää mitään huimaa harppausta peliesityksissä. Ossi on ollut aina yksi lempipelaajistani, mutta KHL ei yksinkertaisesti ole enää tälle sopiva sarja.

Muista äijistä täytyy sanoa sen verran, että Kozun nosti osakkeitaan huomattavasti omissa papereissa. Pääsi näyttämään nopeuttaan moneen kertaan ja muodosti Reginin kanssa varteenotettavan parivaljakon. Sallinen ei tuohon toiselle laidalle sopinut sitten oikeastaan ollenkaan.

Joensuulla oli vielä melkoista hakemista pelaaminen, joten siitä ei suurempaa analyysiä. Olimb jäi tänään Aaltosen varjoon ja se ei ole lainkaan huono asia.
 

Biisoni

Jäsen
Väänäselle pitää antaa aikaa, vielä ei ole harjaamisen aika. Odotetaan oikeiden pelien alkamiseen.
No kun ei pidä. Ossille annettiin aikaa jo viime vuonna ja mitään pelillistä apua miehestä ei ole. Miksi Sneckille ei pidä antaa aikaa? Toisessa on potentiaalia, toisessa ei. Sori vaan kaikki Ossi-fanit, mutta mies ei ole enää KHL-tasoa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
No niin, Ossi tänään kolmosparissa KariKarin kanssa. Mistäs sitten valitetaan?

61 Tommi Huhtala – 41 Mathis Olimb – 50 Juhamatti Aaltonen
9 Niklas Hagman – 93 Peter Regin – 51 Brandon Kozun
53 Frank Gymer – 13 Petteri Wirtanen – 25 Pekka Jormakka
79 Eetu Pöysti – 68 Saku Salminen – 28 Jani Rita

55 Atte Ohtamaa – 47 Ville Lajunen
6 Topi Jaakola – 3 Daine Todd
2 Oskari Korpikari – 4 Ossi Väänänen
44 Jesper B. Jensen

31 Riku Helenius (1 Henrik Karlsson)
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
No vittu seiniin laukoja Lajunen on vieny YKKÖSPAKKI Larsenin paikan ykkösestä ja Larsen poppareil.

Joku junnu Gymer kolmosessa ihan nelosketjun äijä rotaatio mielessä!

MIssä Iki Jokeri Mäki? Mahtuis kokoonpanoon eilen maali?

Kyllä näitä @teude löytyy!

Ohtamaa on muuten saletisti taas YV:llä.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Eikö Saku Salminen lähtenytkään lainalle? Olin ymmärtävinään niin. Siellä hän pelaa vielä ainakin tämän pelin.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Kuten kirjoiitin, minä ymmärsin väärin. Ei sitä olekaan uutisoitu. Minulla oli vaan sellainen mielikuva uutisesta.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä harmittaa, ettei Jalasvaara pelaa Jokereissa. On se vaan melkoinen isäntä.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Turpaan 2-1. Pakit eivät tänään vakuuttaneet, nimiä mainitsematta.
 

Lätkäkala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KHL:n ja NHL:n suomalaiset sekä Leijonat.
Aika näpräämiseksi jäi tämä peli ja olympiakylä voittoon. Larsenin poissaolon jotenkin huomasi...
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Pakit oikeastaan Lajusta lukuun ottamatta todella hitaalla kiekon kanssa ja silloinkin kun avaus lähtee, niin se on liian usein epätarkka. Ohtamaan ja Korpikarin ja vähän vähemmissä määrin Jaakolan kohdalla sama on pistänyt silmään kaikissa treenimatseissa tähän mennessä ja Väänänen liittyi vähemmän yllättäen samaan kerhoon. Missä on Toddin itseluottamus? Vuosi sitten väänsi kärkimiinaa hyökkäyssinisellä tähän aikaan, mutta nyt tuntuu ettei oikein uskalla hyökätä ja ottaa riskiä, eikä sitten tee paljoa muutakaan. Jos Erkka haluaa nopeuttaa lähtöjä ja reagoimista ylipäänsä, niin pakkien päiden pitää toimia ihan eri tahtiin kiekon tullessa lapaan kun tällä hetkellä tapahtuu.

Hyökkääjistä ykkösessä Aaltonen edelleen hyvä. Olimb ei tänään niinkään, ja Huhtala ei sovi siihen ketjuun edelleenkään mielestäni yhtään. Pää ei vain pelaa niin nopeasti kuin ketjukavereillaan, ja tuntuu ettei yhtään osaa lukea näiden tekemisiä. Hagman täydensi Reginin ja Kozunin ketjua hyvin. Toivottavasti sama vitja on torstainakin kasassa. Gymer pelasi hyvän ellei erinomaisen matsin. Ei yhtään junnumeininkiä mukana, vaan uskalsi haluta kiekkoa, pitää sitä, ja malttoi vielä hyökkäyspäässä hakea sille mahd.järkevää kohdettakin. Jormakka ihan ok. Wirtanen ihan pihalla kiekollisena. Nelonen oli tänään heikko.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Peliä en nähnyt, mutta on vain hyvä että tulee harkkakaudella turpaan välillä. Vaikka ammattilaisia kaikki ovatkin niin pienet vastoinkäymiset opettavat välillä enemmän ja saavat treenaamaan kovempaa.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kuten yllä joku jo totesikin, Hagman sopi tuohon Reginin ja Kozunin kenttään tosi hyvin. Ehdottomasti jatkoon tuo kolmikko. Ykkönen pelasi myös kelpo pelin, vaikka ei ihan tähtiloistoon asti tänään yltänytkään.

Pakeista nimiä mainitsematta Ossi & KariKari taisi olla molempien vastustajan maalien aikana kentällä ja muutenkin olivat aika hukassa. Larsenin poissaolo näkyi ja kuului kauas.

Jormakalle olisi suonut siitä lopun puolittaisesta läpiajosta maalin, sen verran hyvin vei pakin kahville. Tällä kertaa kuitenkin tolppa oli tiellä.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
SKA - Jokerit

Suora lähetys taas Youtuben välityksellä katsottavissa. Tänään meitä hellitään kyrillisten kirjaimien lisäksi venäläisellä selostuksella. Ei perkele.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Miten tuota matsia on Pietarissa mainostettu? Harjoitusmatsihan tuo on ja silti väkeä on kuin pipoa.

Onhan tämä nyt yhtä juhlaa. Pelipaidat taitaa olla kaivettu A-junnujen harjoituksista, selostaja molottaa venäjää, AV ei toimi ja kohta varmaan tulee vielä pari loukkaantumista. Taidan korkata kaljan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös