Harjoitusottelut 2022

  • 81 044
  • 692

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Edellen suuresti ihmetyttää miten täällä juuri Viitalalle on yritetty leipoa isoa ruutua kokoonpanoon, sillä ei juuri kaveria kentällä näy. Kokonaisvaltainen pelaaminen huonolla tasolla.

Ei nyt elokuussa ja ekassa kokonaisessa harkkapelissä jaeta pelipaikkoja. Kuukauden päästä moni asia voi olla toisin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei mutta kyllä kaverin pelaamista on varmasti moni ennen tätä peliä nähnyt, joten sen perusteella outoa tyrkyttää väkisin esim kärkikenttiin.

Uusia ukkoja on tullut ja Viitalan tontti on kauden alussa joko kolmosen tai nelosen laidassa. Hyviä laukojia ja maalintekijöitä ei Ässissä ole liikaa, joten mahdollisuus pitää antaa. Luulenpa, että Viitalalla on Liigapelejä enemmän edessäpäin kuin vaikka Talajalla tai Ruuttullakin.

Hämeenahon kanssa Ässillä on pitkä soppari, ei tarvitse heti tämän kauden alusta poikaa heittää susille
 
Suosikkijoukkue
Ässät
En ole oikein vakuuttunut Korhosen mv-pelistä. Jotenkin hermostuneen oloinen esitys.
Samaa mieltä, mutta muistetaan, että ei molareillakaan tässä vaiheessa kautta ole hommat vielä ihan viimeisessä jiirissä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Edellen suuresti ihmetyttää miten täällä juuri Viitalalle on yritetty leipoa isoa ruutua kokoonpanoon, sillä ei juuri kaveria kentällä näy. Kokonaisvaltainen pelaaminen huonolla tasolla.
Kehityspolku. Urapolku. Pelaajapolku. Miten sen haluaakaan sanoa. Aina ei ole kyse siitä, että 12 päivän parasta hyökkääjää laitetaan jäälle. Viitalalla on toki puutteita kokonaisvaltaisessa pelissä, mutta hänellä on myös poikkeuksellisia ominaisuuksia, joiden esiin kaivamisesta Ässät voisi hyötyä pitkällä tähtäimellä isosti ja kenties jopa vuosien ajan. Lisäksi Viitalalle ei olisi nähdäkseni kauheasti hyötyä mennä vääntämään johonkin Mestikseen ja vielä vähemmän katsomoon. Viitalan ominaisuuksien ulosmittaamisen aika on nyt tällä ja tulevalla kaudella. Valmennuksen täytyy vain löytää Leeville sopiva ruutu, missä ne hyvät ominaisuudet pääsevät esiin, rohkaista poikaa ja jumpata, siis valmentaa, näitä juttuja niin kauan, että homma alkaa rokkaamaan. Eli valmennuksen täytyy nyt vain tehdä työnsä, niin hyvä siitä tulee.

Kivi tosin on tyyppi, joka ei todellakaan tykkää niistä virheistä, mutta nyt vain rohkeasti rohkaisemaan poikaa Kivi ja kumppanit! Älkää pelätkö niitä virheitä.

E: Hämeenahoa ei ole mikään kiire nostaa tällä kaudella parrasvaloihin. Ei ainakaan alkukaudesta. Jälkimmäisellä puoliskolla voi olla vähän eri tilanne.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Sport sähläsi vähemmän oman maalin edessä ja oli kiekkovarmempi muutenkin.

Graber on pelimies, hänestä paljon iloa jatkossa. Samaten Phillips kunhan saa pelejä alle. Nuorista Mäntymaa ja Hämeenaho olivat parhaiten esillä.

Torstaina ehkä jo kovempi kalusto jäällä?
 

Tuamas

Jäsen
Peli näyttää juuri siltä mitä voi elokuussa junnuveskarilla ja -rosterilla voi odottaa.

Veskaripeli vähän kesäterässä, junnut omassa päässä vähän kesäpehmeitä ja muutenkin sellaista neppailua.

Jos nyt jotain tästä voisi kaivaa, niin
- Phillips on hyvä luistelija ja ihan näppärä kiekon kanssa
- Hämeenahossa on iso potentiaali, sen verran rohkeasti ja ennakkoluulottomasti pelaa
- Rohdin tulee olemaan perusvarma suorittaja
- Graberilla on potentiaalia ja on erityisesti kiekonriistäjänä hyvä, vähän vielä luonnollisesti kesäterää.
- puolustuksen V:t Virtanen ja Viirret, ei riitä kummallakaan vielä liigaan tällä kaudella
- sentteripelissä huomasi että 2/4 kärkisenttereistä puuttui

Hyvin pitkälle täysin sellainen peli kuin ensimmäiseltä täysimittaiselta peliltä huilaajien kanssa saattoi odottaa.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sellainen avaus. Lopputulokseen ei nyt kannata hirveästi tuijottaa, Sportille pari maalia onnekkaastikin ja Ässillä oli melko lailla B-rosteri matkassa kun liiga-avauksen todennäköisestä kokoonpanosta taisi puuttuu 7 kärkiketjujen ukkoa. Sportilla on lisäksi alla jo pari peliä Björklöveniä vastaan. Kolmas erä oli kyllä sekava. Av:lla ei saatu mitään aikaiseksi, eikä oikein hyökkäyspäässä muutenkaan. Hämeenaho nousi näkyvimpänä esiin. Korhoselle pari hyvää torjuntaa kolmannessa.
 

Kafrom

Jäsen
Viimeinen erä oli melkoista sähläystä, pitää kuitenkin muistaa että sieltä puuttui optimikokoonpanosta nyt 5 hyökkääjää, eli melkein kaksi ketjullista. Hämeenaho jäi junnuista kyllä positiivisimpana mieleen, tulee olemaan kova kaveri tulevaisuudessa. Myllymaalta myös hyvää suorittamista ja eiköhän ota vakiokokoonpanosta paikan sieltä nelosen keskeltä.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Toivottavasti tuo Karnaranta ei seuraavassa pelissä pelaa Graberin ketjussa :D Graber tekee kauhean työn että kiekko saadaan omille, syöttö Karnalle ja hän sössii kiekon. Pilataan Graberin peli-ilo jo ennen runkosarjaa.

Myllymaa ja Hämeenaho ovat ainoat ketä junnuista sai edes jotain aikaan. Juhola & Viitala menee joukon jatkeena. Torstailta kokoonpanosta saisi ainakin J.Virtasen, Karnarannan ja ehkä jopa Knihtinkin pudottaa pois.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Toivottavasti nyt kukaan ei keksi, että tämä tappio oli Korhosen syytä.. toki kiistatta haparoi pari kertaa muissa tilanteissa joista ei kuitenkaan tullut maaleja, mutta ne maalit olivat tekemättömiä paikkoja: Lööken ovela yksilötaidon näyte, ohjuri ja sitten se kolmas jossa Vanhatalo oli maalin edessä niin yksin että olisi ehtinyt tilaamaan pitsan, syömään sen, ja sittenkin vielä tekemään maalin..

Hämeenaho on kuulkaa nyt jo kenties ottamassa paikkaa jonossa Viitalan edessä (nämä kaksi kun kilpailevat samasta pelipaikasta). Viitala on todella yksipuolinen, on hyvin potentiaalinen siihen, että hänelle käy samoin kuin Varttiselle kun on liikaa yhden tempun hevonen..
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Oli kyllä parhaimmat 10e, mitä tähän käytin. Lopun läpsyttelyn ehdein näkemään.
 

Seeepra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Jami Virtanen ainakin nopeasti lainalle Mestikseen. Ei edelleenkään mitään käyttöä.
Knihti & Karnaranta sama homma, heillä tosin voi olla jotain käyttöä vielä tulevaisuudessa, Jami Virtaseen ja Liigauraan en usko. Knihti tarvii paljon lihasta, Karnaranta sama homma. Ihan liian köykäsiä.

Tuntuu, että kaikki nuo Ässien pelaajat on helvetin köykäsiä. Lentelivät kun leppäkeihäät ja eipä Ässien pelaajat tainneet edes kertaakaan taklata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös