Harjoitusottelut 2005

  • 28 049
  • 128

TML

Jäsen
FPS pyöritti eilen Ilveksen a-junioreita suhteellisen pahasti. Liigasopimuksen tehnyt Heleniuskin oli helisemässä jatkuvasti ja päästi aika helppoja maaleja. Loput maalit olivatkin sitten hienoja sommitelmia Forssalaisilta. Silmiin pisti Fopsilta Ronkainen. Pienikokoinen mutta hyvinkin ennakkoluuloton ja näppärä peluri. Myös puolustaja Antti Uitto pelasi hyvin ja teki tehot 0+2.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Hermes-Sport 8.9-05

Kauden alku lähenee ja peli paranee.
Siivosen maali oli kyllä upea läpiajo,mutta niin oli kyllä Lindlöfinkin.
Helveti upea suoritus Hermeksen nuorelta joukkueelta.

Tami "itseääntäynnä" Tamminen kunnostautui TAAS käytävällä 2-3 erän välissä..

Tämä maailmanluokan tollo yritti mennä tuomareiden kimppuun järkkäri meni väliin niinkuin kuuluukin,TAMI sanoi järkkärille: Saatanan räkänokka lähe meneen,en minäkään sekaannu sun hommiin, minä tuon tänne sentään yleisöä.


Ai niin,peli päättyi 3-1

Tuomari:? sama kuin ennenkin ja kehitystä ei ole tapahtunut. Vai olisko 100% yleisöstä jälleen väärässä?
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit-KooKoo 5-1 (3-0, 1-0, 1-1)

Jukureilta todella vahva avauserä ja KooKoo oli täysin jäässä. KooKoolla ei erässä ainuttakaan maalipaikkaa. Jukurien maalit viimeistelivät Lehtonen (Kanerva, Laakso), Piiroinen (Niemi) ja Kanerva (Mäenpää).

Toinen erä alkoi samansuuntaisesti. KooKoo ei saanut tässäkään erässä yhtään kunnon paikkaa, mutta erä oli muutoin hieman avauserää tasaisempi. Maalin teki Kantelinen.

Päätöserässä tempo repsahti, kun numerot olivat selvät. Myös jään kunto heikkeni huolestuttavasti. Jukurien maalin viimeisteli Jesse Kiukas takanurkkaan. KooKoon maalin teki Jami Miettinen.

Kokonaisuutena Jukurit oli selvästi parempi kaksi erää. Loppu oli tasaisempaa. KooKoo jäähyili melko paljon ja Jukuritkin kulutti penkkiä päätöserässä.

Jaska oli Jukurien maalissa vakuuttava, vaikka töitä ei paljoa ollut. Lopussa KooKoo rankaisi ylivoimalla. Kalle oli epävarma avauserässä ja kiekot putoilivat. Loppua kohden parempi suoritus.
 

Harakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk, Keijot(Kjt)
K-Vantaa-Tuto

K-Vantaa-Tuto 6-2. Vantaan maalit Linnonmaa 2, makkonen,koivisto,poulsen ja huikean veivin esittänyt Tikkanen. Tuton maalit Vilppu ja Jokinen(ehkä). K-Vantaa oli ainakin tässä pelissä selvästi Tutoa parempi.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Jape kirjoitti:
Kokonaisuutena Jukurit oli selvästi parempi kaksi erää. Loppu oli tasaisempaa. KooKoo jäähyili melko paljon ja Jukuritkin kulutti penkkiä päätöserässä.

Näyttikö siltä, että KooKoosta on tulossa taas pisteautomaatti Jukureille?
Huono homma, kun KooKoo joutuu vielä samaan välisarjaan Jukureiden kanssa. No toki onhan joukkueilla kylläkin hiukan eri tavoitteetkin, Jukurit tavoittelee mestaruutta ja KooKoo sarjapaikan uusimista.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Putte kirjoitti:
Näyttikö siltä, että KooKoosta on tulossa taas pisteautomaatti Jukureille?
Ainakin tämän ottelun perusteella voi näin sanoa. Tosin KooKoon SaiPa-peli saattoi hieman painaa jaloissa. Oikeastaan eniten piilossa olivat juuri nämä Somppi-Tinke-Luigi. Olikohan heillä lopulta yhtään paikkaa..

KooKoon nuoret pakit olivat ajoittain lirissä, kun voima ei kulmauksissa riitä. Keskialueella kiekko kulki ajoittain mallikkaasti, mutta ratkaisupaikoille oli vaikea päästä. Jukurit oli tänään niin vahva, ettei KooKoon iskukyvystä saanut oikein todellista kuvaa.
Päätöserä latistui osin numeroiden vuoksi, mutta osin huonon jään vuoksi. Onkohan kesän remontti sittenkään ihan onnistunut vai miten tämä on mahdollista..? Siellä putkistoissa saattaa jotakin ilmakuplia kuulemma olla..
 

Shearer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
nollanolla kirjoitti:
Tami "itseääntäynnä" Tamminen kunnostautui TAAS käytävällä 2-3 erän välissä..

Tämä maailmanluokan tollo yritti mennä tuomareiden kimppuun järkkäri meni väliin niinkuin kuuluukin,TAMI sanoi järkkärille: Saatanan räkänokka lähe meneen,en minäkään sekaannu sun hommiin, minä tuon tänne sentään yleisöä.
Kuinka sä jaksat hermostua vieläkin noista Tamin tempuista? Nuohan nyt on noita samoja juttuja eikä yllätä enää ketään. Ei todellakaan kovin fiksua käytöstä mutta sitä samaa Tamia mihin on totuttu.

No mutta turpaan tuli pelissä. Huomenna sitten Hokkia vastaan. Sportin kokoonpano olisi kiva tietää. Ainakaan Westerback, Myllyaho ja Suonpää ei käsittääkseni ole reissussa mukana. Eli kakkosketju puuttuu kokonaan.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Hermeksen peli alkaa paranemaan sarjan alkua kohti. Voitto Sportista 3-1 ja peli näytti jo paljon paremmalta. Pelillisesti ottelu meni aika tasan. Vaikka Hermes kolme maalia tekikin niin monta jäi tekemättä. Maalin kulmilta ei saatu millään laitettua kiekkoja tyhjiin vaan turhan useasti kädet jääty.

Kaikki pelin neljä maalia tehtiin läpiajoista. Ensin Lindlöf vei Hermeksen hienolla rystyharhautuksella johtoon kun peliä oli pelattu vain noin 40 sekuntia.
Sportin Siivonen tasoitti illan komeimmalla. Valelämärillä pakista ohi jonka jälkeen
kiekko rystyltä ohi Kilpeläisen. 2-1 Teki J-P Koistinen tarkka laukaus suoraan yläkulmaan. 3-1 maalissa oli draaman ainekset. Sport pääsi 2-1 hyökkäykseen jossa Kim Nabb käsittämättömästi sössi kiekon kulmaukseen josta Hermes puolestaan käänsi nopean vastahyökkäyksen. Kiekko Jani Kylmämaalle jolla oli aikaa ja mies laittoi kiekon jälleen rystyn puolelta verkkooon.

Ottelu oli aika lämmin niin kuin nämä paikallispelit yleensä. Erityisesti Sportin Sainomaa ja Hermeksen Siren kävivät lämpiminä läpi ottelun.
Kolmannessa erässä sattunut Mikael Hallbäcin pieni loukkaantiminen nosti tunteita Sportin aitiossa. Tamin tussit lensi kaaressa jäälle jotka linjuri sitten nöyrästi poimi ja toi takaisin Tamille.

Mikä mies pelasi Hermeksellä numerolla 16? Joku uusi pienikokoinen rightin hyökkääjä.
 

kakes

Jäsen
Petski kirjoitti:
Hermeksen peli alkaa paranemaan sarjan alkua kohti. Voitto Sportista 3-1 ja peli näytti jo paljon paremmalta.

Mikä mies pelasi Hermeksellä numerolla 16? Joku uusi pienikokoinen rightin hyökkääjä.

Mukava kuulla että peli on paranemaan päin ja Sporaa vähän päästiin kiusaamaan. Kuulostaa olleen aika kuuma peli ja Tamishowkin pyöri taas entiseen malliin. Ja Sainomaalla ei näytä olevan mitään muuta roolia kuin leikkiä poliisia joukkueessa. Pääsikö edes koskemaan kiekkoon kertaakaan?

Mies taitaa olla try-outilla oleva Jouni Kulonen. Miten mies pelasi? Aika pienikokoinen hyökkääjä, toivottavasti vauhtia löytyy senkin edestä.
 

poliisimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Washington Capitals
Jouni Kulonen oli se uus kaveri. Erittäin tervtullut kaveri. Pelasi ihan hyvin, hän oli vissiin ollut vain kerran joukkueen mukana jäällä aiemmin.
 

Timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport....vain ja ainoastaan.
Mukavaa että Hermeskin pääsi vaihteeksi voiton makuun...edes harkkapelissä :) kokoonpanot ja raportti tulee ilm. myöhemmin. Toivottavasti Mikki ei loukkaantunut pahasti. Matka jatkuu....
 

Rocco

Jäsen
No niin, Kokkolasta kotona ollaan.

Heti täytyy olla kokkolalaisten kanssa samaa mieltä, kerrankin kun ollaan. Tuomari oli todella sysihuono! Mailaa sai käyttää melkein mihin vaan eikä jäähyjä tule. Sitten kun harvoin otetaan kropalla niin kakkonen heilahtaa. Vaikka Sport hävisi pelin ja yleensä hävinnyt joukkue valittaa tuomarista, niin tuomari ei ratkaissut peliä puoleen eikä toiseen. Sport itse mokasi kaikki kolme maalia päästämällä kolmesti Hermeksen pelaajan läpi. Mutta oikein v**uttaa katsella noin kamalaa mailasotaa ja hiihtohissi-imitaatiota.

Sport oli tänään varsin aneeminen. Surkein Sport mitä olen tällä kaudella nähnyt. Ei montaakaan pelaajaa löytynyt jotka jaksoivat painaa täysillä. Parhaiten onnistui, yllätys yllätys, Pasi Kuusisto joka oli aivan liekeissä tänään. Kosonen pelasi niinikään hyvän pelin. Markus Laine teki paljon hyviä katkoja yms. Ykkösketju oli unessa ja varsinkin Dhadphale oli kateissa ensimmäisen 10 minuutin jälkeen. Nelosketju jaksoi painaa kovalla sykkeellä ja aina kun Sainomaa-Pajuluoma-Suoraniemi oli jäällä, aina tapahtui sentään jotakin. Ketju järjesti yhden nujakankin. Kiekko jäi sivuverkkoon ja Limnell löi kädet kiekon päälle, sitten Hermeksen Kantelus (?) löi Limnelliä käsille ja tästä lähti pieni torikokous käyntiin. Pajuluoma ja Siren sekä Sainomaa ja Kantelus. Hanskat pysyivät käsissä, mutta kyllä siellä ukkoa lyötiin. Kolmosketju oli vaisu. Nabb jaksoi pörrätä, mutta Hjerpe ja varsinkin Laitinen olivat heikkoja. Blinovs väläytti pari kertaa, mutta ketjukaverit olivat kokonaan uusia eikä heiltä paljoakaan apuja irronnut. Weber pelasi ekan erän ja sitten kutsui viltti. Ässistä tullut JP Ketola oli taas sellainen häslääjä ettei rajaa ollut. Taklasi sentään mielellään ja usein.

Hermes oli hyvällä liikkeellä matkassa ja varsinkin asenne oli kohdallaan. Selkeästi näki että ottelu merkkasi heille enemmän kuin Sportille. Hermeksen pelaajat jopa heittäytyivät kiekon eteen monta kertaa.

Luvassa on runkosarjaan hyviä vääntöjä Hermestä vastaan. Toivotaan että Sport tarjoaa parempaa vastusta ensi kerralla kun otellaan jo sarjapisteistä.

Sportilta puuttui koko kakkosketju Suonpää-Westerback-Myllyaho sekä Mikko Haapanen, eli pehmeitä käsiä puuttui tosi paljon. Baryshev ja Basic eivät käyneet kentällä.

kakes kirjoitti:
Sainomaalla ei näytä olevan mitään muuta roolia kuin leikkiä poliisia joukkueessa. Pääsikö edes koskemaan kiekkoon kertaakaan?

Kiekottoman roolin pelaaja Sainomaa on. Eipä Teemua maalintekijäksi tänne olla hankittukaan. Ja koski se kiekkoon monta kertaa. Kulmissa.
 

Petski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes, Avalanche
Ketju järjesti yhden nujakankin. Kiekko jäi sivuverkkoon ja Limnell löi kädet kiekon päälle, sitten Hermeksen Kantelus (?) löi Limnelliä käsille ja tästä lähti pieni torikokous käyntiin. Pajuluoma ja Siren sekä Sainomaa ja Kantelus. Hanskat pysyivät käsissä, mutta kyllä siellä ukkoa lyötiin.
Sen verran täytyy korjata että Limnelliä koputellut pelaaja oli Hermeksen nro.12 Matti Pesonen. Sen jälkeen alkoikin lyöntikisa johon ryntäsi myös Siren.

Hermeksen pelaajat jopa heittäytyivät kiekon eteen monta kertaa.
Hermeksellä oli selkeästi kovempi halu saada pisteet. Henki oli kova ja pelaajat myös uhrautuivat. Hyvänä esimerkkinä kolmannessa erässä Sportin painaessa päälle ylivoimalla vanha herra Jani Uski heittäytyi laukauksen eteen ja sai tilanteen purettua.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Limnell maalissa ja tappio. Jotenkin tuntuu nyt, että Aku ei ole voittava vahti. Missään nimessä maalit eivät menneet Akun piikkiin, mutta silti tuli kuonoon.

Hermes pelasi hyvällä asenteella, Sport ei. Siinä mielestäni ratkaisu. Vähän harmitti ajaa se 250km, jotta saa nähdä asennevammaisen joukkueen.

Paikallishenkeä oli ottelussa ja se jos jokin lupaa hyvää.
 

Rocco

Jäsen
Petski kirjoitti:
Sen verran täytyy korjata että Limnelliä koputellut pelaaja oli Hermeksen nro.12 Matti Pesonen. Sen jälkeen alkoikin lyöntikisa johon ryntäsi myös Siren.

Jep, en muistanut enää kotiinpäästyäni että kuka nujakan sen mailanlyönnillä aloitti. Siksipä (?) olikin nimen perässä.
 

Salama44

Jäsen
FPS-Salamat 2-3 (1-2),(0-0),(1-1)

Ei elämää suurempi ottelu. Parasta peliä ilmeisesti ensimmäisessä erässä, joka jäi näkemättä. Toisessa erässä Salamoilla pelaajien suut kävivät enemmän kuin jalat, ainakin Niki Anderssonin mielestä. Sen verran kovaa palautetta tuli valmentajalta. FPS oli pirteämpi ja lähempänä maalia. Ylärima pelasti Salamat.

Kolmannessa erässä Jokila teki FPS:lle hienon maalin rankkarista kun Vehviläinen lähti ehkä liikaa vastaan ja Jokila kieputti ohi. Salamoiden "isot miehet" Kataviston johdolla runnoivat kuitenkin väkisin voittomaalin kun FPS ei saanut siivottua kiekkoa pois maalinsa edestä. Karo Koivunen sai kerran kiekon pahannäköisesti suoraan naamaansa, mutta ei tainnut kuitenkaan käydä pahemmin, koska verta ei tullut.
 

kakes

Jäsen
Salama44 kirjoitti:
Jaettiinko siellä jo pisteitä?

Tottahan nyt toki jaettiin, ainakin sympatiapisteitä. Vaikea on ulkopuolisen tajuta näitä Hermes- Sport vääntöjä. Aina sattuu ja tapahtuu kun nämä kaksi joukkuetta ottavat yhteen. Niin kentällä kuin joskus myös katsomossakin.

Joo, tunnetusti eihän näillä harkkapeleillä mitään merkitystä ole. Hermeksen osalta harkkapelit on menneet kuitenkin sen verran penkin alle että ainakin minua ilahduttaa suuresti tämä voitto. Vain kovalla yrityksellä ja joukkuepelillä niitä pisteitä irtoaa ja yritystä kuulosti tässä pelissä olleen ihan mukavasti.

Kuusi kertaa nämä joukkueet tahkoavat kauden aikana ja minusta hyvä niin. Ei tarvitse kaus lähteä vieraspeleihinkään ja nämä bussireissutkin on helppo järjestää.
 

Börje

Jäsen
Suosikkijoukkue
R.I.P Hermes, sympatiat JHT:lle
Timer kirjoitti:
Toivottavasti Mikki ei loukkaantunut pahasti. Matka jatkuu....


Meni vain ilmat pihalle, oli jo seuraavassa vaihdossa kentällä taas.

Hyvä peli Hermekseltä. Jätkät pelasi sataa lasissa eikä joukkuessa ollut yhtään heikkoa lenkkiä. Pisti silmään herrat Vihtola ja Lindlöf, isoja ja vahvoja kavereita jolla löytyy myös taitoa ja vauhtia.
 

Rocco

Jäsen

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Huomasit varmaan otteluohjelmasta että ainakin kolmesta Sportin pelistä puuttuu tilastot (ilmeisesti ei ole pöytäkirjaa ollut saatavilla).
 

Rocco

Jäsen
InSideHockey kirjoitti:
Huomasit varmaan otteluohjelmasta että ainakin kolmesta Sportin pelistä puuttuu tilastot (ilmeisesti ei ole pöytäkirjaa ollut saatavilla).

No itseasiassa en jaksanut katsella niin pitkälle... Siitä se sitten johtuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös