Hannu Kapanen Bluesiin?

  • 6 330
  • 62

Vesso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KTP, Ketterä
No nyt se on sitten varmaa

Viestin lähetti Prjakhin
Tässä on tullut nyt niin paljon näköhavaintoja Kapasen
suhteen että näyttää todennäköiseltä että siinä on Bluesin
uusi valmentaja (esim. Pelicans pelissä kynä savuten on Hannu
seurannut peliä aitiosta,)samoin HIFK pelissä.

Joten jos moderaattorit suo laitan tämän topicin tähän.
:D

Eli Suomen yliarvostetuin valmentaja ja suunpieksäjä Espoon Bluesiin.

Uhoaminen alkakoot,
vesso
 

Ande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kapasen Hannusta tulee lähinnä mieleen Ilves-Jokerit välieräsarja 1998.
Ilveshän vei sarjan 3-0. Kapanen selitteli tappioita Tampereella maalien väärällä sijainnilla.
Seuraava copy paste ilves.comista:
"Uhkasihan 98-99 kaudella Jokerien valmentaja Kapanen nostaa syytteen tappiostaan erotuomaritarkkailijalle kuuluttajaparistamme, kun Sami ja Jartse pistelivät aika show:n kahteen pekkaan. Sami katsomosta käsimikillä ja Jartse alhaalta asialliset ja viralliset kuulutukset... tutulla vuodatuksella ja hehkutuksella."

:D

Noh, eiköhän Kapanen pistä vähän Blues-peliin ryhtiä ja maalejankin olisi hyvä ruveta tekemään.
Väritön hajuton ja mauton omaa kuitenkin aika nipun pelimiehiä, joidenka pitäisi päästä tehoille kenenkä tahansa valmennuksessa.
 
Viimeksi muokattu:

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti Kempes
Hahhahhahhaaaaaaa...!!!!
Taas Salonoja haukkaa pa..aaa! Kapasen meriitit on liigassa tosi heikot. Muistuu mieleen Hanneksen valmentama IFK ja pleijarimatsit Ässiä vastaan...

Lukeeko tuossa yllä pleijarimatsit lukeeko? Sehän on sitten parannusta eikö niin;) Parannusta on myös se, ettei suoraan tehty esim. 5 vuoden sopimusta ihan vaan siitä syystä, että kun on toi entinen 3 vuoden mestaruusprojektikin vielä kesken. Olen tyytyväinen Kapasen valintaan, mitään hävittäväähän tässä tilanteessa ei ole.
 

Carlos

Jäsen
Kyllä Hannes osaa

Mitä tulee Hanneksen Hifkin vuosiin, niin mies teki just niin hyvää työtä kuin se sillä materiaalilla oli mahdollista. Että ei kannata mollata niistä, ammattimies.

Ainoa mikä huolettaa on se että ehkä Bluesin taaperrus nyt lopultakin loppuu... ei pääse enään kuittailemaan miljoonamiehistä :D
 

Hartza

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Viestin lähetti msg


Siis näytöt kuin edeltäjällään?
Timppahan otti mitalit ikäluokkaa nuorempien kanssa?

Ja aikuisten puolella näyttöjä ei Timpan tapaan ole?
Lupsakkahan tuo haastatteluissa vaikuttaa mutta sehän ei ole meriitti kuten ei myöskään se että kuuntelee Led Zeppeliniä?


Tuomi ei koskaan ole päässyt pudotuspeleihin. Onko Hannes koskaan joutunut pudotuspelien ulkopuolelle?

Aika suuri on ero sanoisin.
 

Taklaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan tosin Bluesissa Kapaselle hyvinkin tuttuja pelaajia jo entuudestaankin...tuolla tarkoitan erään vuoden playareiden
maalitykkiä Markku Hurmetta,mies joka ainoana piti Hifkin taistelussa Ässiä vastaan pelissä mukana...tekemällä kolmen pelin
KAIKKI Hifkin maalit!!!
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Re: Toivottavasti ei saada puolen vuoden päästä lukea tälläistä.

Viestin lähetti Prjakhin
Jääkiekkoilua Kapanen tuskin jättää, vaikka uutta työpaikkaa ei vielä ole näköpiirissä. Kokemukset Jokereissa eivät jättäneet ainakaan lähtemättömiä kuhmuja.
"Mutta sen sanon, että kahvaajat ja roikkujat saavat suoralta kädeltä lähtöpassit siitä joukkueesta, jota minä ehkä joskus vielä valmennan. En syytä ketään, mutta jos erotuomarit eivät pysty kahvaamista kitkemään, jonkun muun on se tehtävä."
(HS)

Kyllä käy Bluesissa kuhina jos Hannes on edelleen sitä mieltä että kahvaajat ja roikkujat saavat suoralta kädeltä lähtöpassit hänen valmentamastaan jengistä. Taitaa Bluesin budjetti nousta lähemmäksi 40 miljoonaa, kun valmentajan lisäksi vaihdetaan puoli jengiä.

Toisekseen HPK:n aikana Hanneksen duuni oli antaa ainoastaan julkiselle sanalle kommentteja, oli välillä oikein kauheata katsoa kun Teisa johti vaihtoaitiossa peliä ja Hannes oli sen näköinen kun pikkupoika olisi eksynyt väärään paikkaan.:cool:
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Eipä ole minullakaan Kapasesta ollenkaan pahaa sanottavaa. Kapasen periodin ajan (97-98 & 98-99 kausilla) Jokerit sentään yrittivät pelata kiekkoa, kun samoja ryhmiä valmentaneet Pietilä, Lundmark ja Lahtinen eivät saaneet hommaan minkäänlaista otetta koko aikana.
Totuus on, että 97-98 Kapanen pelasti Jokereissa sen mitä lyhyessä ajassa oli enää pelastettavissa ja 98-99 joukkuetta ei olisi sen korkeammalle valmentanut Houdinikaan, puhumattakaan seuraajastaan Timo Lahtisesta.

Hannes on hyvä valmentaja ja hyvä jätkä. En usko, että Blues ainakaan huonompaan suuntaan tuon vaihdoksen jälkeen menee.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Onneksi olkoon Blues!

Saitte hyvän miehen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
hyvä valinta

Uskon että tällä kertaa Blues teki ihan onnistuneen valinnan, Hannes on sentään ihan oikeasti valmentaja toisin kuin Tuomi.

Katsotaan mitä Kapanen saa Bluesissa aikaiseksi, mut veikkaisin että nousu on nyt alkamassa.
 

Myrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Kapasen näytöt

Viestin lähetti Hartza
Niin mitkä mahtaa olla H.Kapasen näytöt valmentajana SM-Liigassa. Joku tilastomies voisi heittää tänne vähän infoa. Muistaakseni Kapasella oli ongelmia Jokereiden tähtisikermän kanssa. Saattaa olla kuitenkin paras saatavilla oleva vaihtoehto tähän saumaan, kun tän valmentaja-asian kanssa ollaan kerran tyritty.


Taitaa Kapasen paras saavutus valmentajana olla pronssi HPK:ssa kaudella 1996-97. HPK hävisi välierissä TPS:lle otteluvoitoin 3-2, johdettuaan jo 2-0... (Samalla kaudella muuan V. Vujtek oli pistepörssin 2.)

Lisää Hanneksen kaudesta HPK:ssa löytyypi tuolta:
http://www.hpk.fi/historia.php?sivu=kaudet&kausi=1996-97
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokerit saivat myös pronssia Hanneksen ekalla (vajaalla) kaudella, Blues kaatui pronssiottelussa muistaakseni 8-0.
Kyllä Hannes mielestäni aivan kelpo liigavalmentaja on, sanoisinpa että Bluesille paras mahdollinen vapaista koutseista. Eikä ainakaan väritön, hajuton, mauton ja mitäniitäadjektiivejanytolikaan.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tapio
Hyviä valmentajia on vapaana tai muissa tehtävissä. Salonojalla on rahaa, mitä on tähän asti sumeilematta käyttänyt. Miksei ostanut esim. Jortikkaa ulos tepsistä tai Erkkaa narrien organisaatiosta? Blyys tarvitsisi Jortikan karisman omaavan valmentajan, joka ei kuvia kumarra eikä myöskään omistajataholla olisi sanaa sanottavaa pelisysteemeihin.
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
No eipä voisi Hanna Kapasellekaan parempaa joukkuetta voinut osua:D
Täytyy vielä muistuttaa paikan päällä olleena tuosta Ilves-nikerit pelistä jossa
hantta riehui mittanauhansa kanssa ja kehtasi kehua siitä vielä lehdistöllekin!!! Eikös maalivahdin paikka ole tolppien välissä oli ne tolpat sitten vaikka pukukopissa!!! Kaike lisäksi hane marssitti narrilauman ottelun jälkeen kättelemättä pihalle :mad: Loppukausi saadaankin nauttia Hanna Kapasen je Jaana Saluunin saumattomasta yhteistyöstä, herrat kun eivät ole mitään narisijoita vaan armottomia viimeiseen asti yrittäjiä:D :D :D
Lisätään tähän vielä plyysin muut tsekit joita varmaan toistakymmentä
tulee taas epsoossa käymään niin voivat ne tietyt pluusin "fanit"
alkaa Jamon haukkumisen kun sillekin menee kaikki...
Noh, pääkaupungin kiekkolehdet iltasanomat/lehti saavat tästä joukkiosta
ainakin palstoilleen täytettä...
 

Prjakhin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Paras mahdollinen

Mitä tässä nyt on kuullut HPK ja JOKERI leireistä Kapasesta
on hän saanut sen hetkisestä ryhmästä kaiken hyödyn.

Joten odotellaan,odotellaan.
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Re: Paras mahdollinen

Viestin lähetti Prjakhin
Ja tätä paskajuttua ei nyt voi muualta odottaa kuin Turusta ja Tampereelta,mutta eikös jompi kumpi olekin Suomen p%#&e!:D

Ei, Turku on Suomen per**e ja Tampere on Suomen Turku.
 

Brewer

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,ARSENAL
Vähän asian vierestä

Sain tutultani käsiini Espoon paikallisen aviisin, Länsiväylä - lehden. Siinä KiekkoEspoon maineen luoja ruotii kovin sanoin Bluesin touhuja. En ole aiemmin liiemmälti tätä oikeustieteiden kaupunginvaltuutettua arvostanut , mutta kyllä nyt käsitykseni muuttui. Rohkeaa ja asiallista(kin) tekstiä mm. Bluesin liigamiehistön junnupolitiikasta Lukekaa ihmeessä ! Ai niin , minä henk.koht. pidän Hannu Kapasta " liian mukavana miehenä " valmentajaksi. Vähän on Hanneksella nykyään sellainen projektivalmentajan maine. Mutta toivottavasti onnistuu Bluesissa.
 

Paananen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Helinkopteri: "Kaike lisäksi hane marssitti narrilauman ottelun jälkeen kättelemättä pihalle"

Pleikkareissa kätellään vasta kun sarja katkeaa.
 

Peach

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Vantaa ja hallista toiseen: Blues, Jokerit, Hifk
Viidennen polven stadilaisena mielipiteeni on aivan päinvastainen. Turku ei todellakaan ole se aiemmin mainittu vaan aivan loistava mesta ja täynnä mahtavia tyyppejä. Jokin "tuntematon" tosin voi olla pelottavaa ;) Suosittelen avaraa katsetta kaikkeen elämässä. Ei kannattaisi olla niin sisäänpäin lämpiävä. Olisi se aika tylsää jos koko suomi olisi yhtä pääkaupunkiseutua.

jaa... Hanneksestako täällä puhuttiin alunperin. Mielestäni paras valinta tässä tilanteessa ja hyvähän se vaan on jos Blues mediassa pysyy pinnalla. Niinhän se Hjalliskin toimi aikoinaan. Ehkäpä porukkaa rupeaa sitten kiinostamaan matsitkin enemmän kun lehdissä on koko ajan Blues sitä ja Blues tätä.
 

Digwiid

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
HK + JC = Sanomista

Jaahas mitenköhän Kapasen ja Calounin välinen kemia tulee toimimaan :rolleyes:. Pelkäänpä pahoin että ei toimi.

Syy mix ei toimi on : Kapanen puhuu savoa ja Caloun ei ;)
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Viestin lähetti Paananen
Helinkopteri: "Kaike lisäksi hane marssitti narrilauman ottelun jälkeen kättelemättä pihalle"

Pleikkareissa kätellään vasta kun sarja katkeaa.

Onko näin? mahtoivatko kätellä silloinkaan
Noh, jos oon väärässä niin anteeksi vaan ja kiitokset tiedosta.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Merra vastaan Salonoja osa 2

Ja sunnuntain Länsiväylän numerossa ollut Merran kommentin jatko-osa keskiviikon numerossa.

Keskiviikon numerossa H. Saintula vastaa entisen ykkösvalmentajansa kritiikkiin.
Tuntuu että meillä Espoossa ovat tukkanuottasilla pelaajien ja valmentajien lisäksi myös entiset valmentajat ja juniorikordinaattorit.

No kerrankin Espoossa keskustellaan jääkiekosta eikä etnomuseosta.....
 

punainenpeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NYR
Re: Vähän asian vierestä

Viestin lähetti Brewer
Ai niin , minä henk.koht. pidän Hannu Kapasta " liian mukavana miehenä " valmentajaksi.

Olen täsmälleen samaa mieltä. Muistikuvana Kapasen ensimmäisestä kaudesta IFK:n valmentajana on se, että runkosarja pärjättiin erinomaisesti (3.), kun oli kivaa pelailla, mutta pleijareissa ei Kapasessa ollut enää miestä saada jengiä pelaamaan aggressiivisesti ja menestyksellisesti. Kapasella ei ollut ainakaan tuohon aikaan mitään keinoja/kykyjä muuttaa pelisysteemiä kesken pelin, kun tuli ongelmia.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Kapanen on hyvä jätkä. Parhaan mahdollisen tällä aikataululla saitte. Nyt kun vielä jaksatte "aloittaa kauden alusta" puhtaalta pöydältä, niin saadaan peleihin vähän eloa.
Tervetuloa Blues pleijareihin!
 

jakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Mielestäni H K oli paras vaihtoehto vaapaana olevista käskyttäjistä. Ainakaan Bluesin jehujen ei tarvitse mennä suutariin bootseja tilamaan, kuten silloin kun Timppa T tuli ruoriin!
Ps. Saiko muuten Tuomi pitää itsellään työsuhde bootsit, vai kulkeeko hän nykyään sukkasillaan? :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös