Hannu Aravirran Olympiavalinnat!!!

  • 22 388
  • 265

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Aika odotetut valinnat teki Ara. Lind ja Peltonen on aina haalittava joukkueeseen oli sitten turnaus mikä tahansa. Siinä on ne saunakaverti parhaasta päästä. Raipesta puhutaan vuosi toisensa jälkeen että liian kankee tai vanha. Näitä puheita esittävät vain sellaiset ihmiset jotka ovat vain kateellisia tai muuten heillä on jotain patoutumia Raimoa vastaan. Raipe on kuitenkin kaikkien aikojen leijona ja eniten pisteitä tehnyt maajoukkueessa, nyt kuudennet olympiakisat. Siinä riittävästi meriittejä. Jos nyt vielä lisätään että Raipe on tällä hetkellä noin piste/peli tahdissa Sm-liigassa niin miksi haukkua Raimoa. Onhan se totta että nopeutta ei ehkä löydy enää niin paljoa, mutta taitoa sitäkin enemmän.
 

J.Pursey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NyR, Chelsea
Ihme ja kummstus!

Olen kuvitellut että ikämiehille on omat sarjansa. Mitä Salt Lake Cityssä tekee aikamme Arto Ruotanen=Jyrki Lumme ja vaari-Helminen.
Muuten jengissä on kaikki Aran suosikit ja kun kaikki lätkämaat tulevat parhailla mahdollisilla jengeillä, niin tällä jengillä taistellaan sijoista 4-6.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Viestin lähetti ipanmies
Raipe on kuitenkin kaikkien aikojen leijona ja eniten pisteitä tehnyt maajoukkueessa, nyt kuudennet olympiakisat. Siinä riittävästi meriittejä.

Minulla ei ole mitään Raimo Helmisen valintaa vastaan, vaikka joku voisi tuosta vasemmalta niin lukeakin, mutta nuo perustelut ovat oikeasti niin huonot, että jotain rajaa. Vai olisiko Mika Nieminenkin kenties ansainnut paikan joukkueessa, onhan Veikkokin kaikkien aikojen maajoukkuepörssissä korkealla?
 

Panzerfaust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Die Endlösung...für alle Probleme
Eipä innosta ihmeempiin värssyihin

Ainoa suurempi petymys on luotto Lumpeeseen, nyt kun Lydman
jätettiin pois, mutta pakkien roolitus onkin ainoa suuri kysymys,
mistä olen Aran kanssa ollut hieman eri linjoilla. Onneksi Berg sai
anteeksi MM-finaalin löysäilyt - mies oli kuitenkin jo junnuikäisenä
Naganossa Suomen paras ja kovin pakki. Ai niin - samoissa
skaboissa Sonja taisi kyllä ihan oikeasti olla Leijonien se toiseksi
paras d-man, joten katsotaan.

Laiturit erittäin hyvin valittuja, mitä nyt Peltosesta voi vähän
jupista, kun ei ole miehen pelikuntokaan aivan selviö.
Ruutu-Nieminen, pelaavat sitten yhdessä tai eivät, voivat hyvinkin
olla aivan ratkaisevassa asemassa, kunhan turhien jäähyjen
karsimista ei liikaa paukuteta näiden sällien takaraivoon -
smash 'em, don't tickle 'em. Tosin kyllähän kyseisiä oscareita
voidaan käyttää myös jäähyjen pilkkimiseen, mutta tuomarilinja
ratkaisee tämän seikan.

Sentterit ovat sattuneesta syystä, näin syväanalyysia käyttäen,
pelkkää paskaa. Ja sitä itseään ne olisivat olleet ihan millä
valinnoilla tahansa nykytilanteessa, joten se siitä. Jos jotain
hyvää haluaa etsiä, niin nämä nyt valitut voivat kyllä pelata mitä
roolia tahansa.....niinpä niin...zzzzzz.

Veskareihin on vaan pakko luottaa, mutta kyllä Kipperin olisi
messiin pitänyt lähteä.

No, eipähän tule pojille liikaa paineita.
 

Kyyberi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Preds,Jordin Tootoo,M.O.P.A.K.
Elämä sentään!!! (taas...)

Missäköhän vaiheessa kaikki sohvavalmentajat ymmärtävät, että joukkue on joukkue. Ei sitä kasata ottamalla vain kasa taitavia pelaajia (esimerkkeinä muutama jokeripakka).

Suurinta älämölöpaskaa on herättäneet Lind ja Peltonen. "Miksi Lind eikä Hagman?" Luultavasti siinä on syitä hieman enemmän kuin se että Ara on parempaa pataa toisen kuin toisen kanssa. Turnauksessa on PALJON muutakin kuin ne muutama peli. Luulisi jos urpommankin nähneen -95 mitä tarkoittaa psyykkinen valmentautuminen. Eli pelkkä nippu fyysisesti taitavia pelaajia ei takaa mitään. Pääkoppa pitää olla kunnossa, ja joukkueen on oltava JOUKKUE. Joukkue on joukkue 24/7 turnauksen ajan, ja siitä ajasta pieni osa vietetään laatikossa pelaamassa. Ehkä osasyynä oli Lindin piristävä vaikutus, niin pelissä kuin ulkopuolellakin. Jos jotakuta stressaa tai hermostuttaa, niin kenties Lind ON Laaksosta tai Hagmania parempi tunnelman rentouttaja, kenties ei.
Ja Peltonen. Yksi asia, mikä itselleni tuli heti mieleen kun vertaan Hagmaniin, on kokemus. Ja nimenomaan sitä tarvitaan näissä kekkereissä. Tapahtuma on kohtalaisen iso ja spektaakkelinen, ja pienikin häiriö keskittymisessä vaikuttaa uskomattoman paljon suoritukseen.

Ja miten moni sohvavalmentaja todella tuntee kaikki maajoukkueen pelaajat siviilissä, heidän tavastaan elää tiiviissä ryhmässä hotellissa, käyttäytymisensä yms yms. Tälläistä turnausta varten pitää ajatella paljon muutakin kuin vain pelaajien taito. Ja uskoisin että Aravirta tuntee pelaajat ja heidän väliset kemiat paremmin kuin suhteellisen moni asiantuntija täällä.

Muutama viikko sitten Sport FM:llä Aravirta sanoi suomen vahvuudeksi nimenomaan joukkuehengen. Mitä paremmin pelaajat tuntevat toisensa, sitä parempi lopputulos. Marginaalit ovat pieniä. Ehkä tästä syystä Ara valitsi tälläisen joukkueen?

Itse en edes Aaltoa ajattellut ehdokkaaksi joukkueeseen, mutta silti en hauku valintaa. Toivottavasti oli oikea valinta, helmikuussa se selviää.
Jos Helminen, Lind ja Peltonen munaavat kisoissa, jälkiviisaus on helppoa monelle. "Mitäs mä sanoin..."
Entä jos osoittautuu, että valinnat olivatkin loistavia, ja pojat nappaavat mitalin?

Joten jos valittaminen ja vittuilu loppuisi tähän, ja keskitytään kannustamaan poikia. Harva joukkue voittaa mitään jos kaikki vaan sylkevät päälle.

Hävetkää. piste.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Pakistosta vielä sananen

Nythän Suomen puolustuksessa pelaavat:

Timonen
Niinimaa
Numminen
Lumme
Väänänen
Salo
Berg

Mutta kuinkas ne parit muodostetaan? Luonnolliselta tuntuisi, että NHL-seurassaan yhdessä pelaavat parit, eli Lumme - Berg ja Väänänen - Numminen pidetään kasassa. Tapahtuuko niin, että Lumme - Berg on nelospari ja Väänänen - Numminen kakkospari? Ykköspari hyökkäävä Timonen - Niinimaa. Kolmosparissa Salo ja jompikumpi ykkösparin kavereista. Vaikuttaisi mahdolliselta. Tosin ehkä pistäisin Timosen kolmoseen ja Salo ykköseen, koska Salo pystyisi tukemaan hyökkäyksiä paremmin kovilla kudeillaan. Ja puolustuspäässä pärjättäisiin paremmin. Joka tapauksessa seuratasolla yhdessä pelaavien uskon olympialaisissakin olevan pari.
 

Kolkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
ISOkaukalo

TÖRKEÄÄ!! Teletapit puuttuu.Kisat pelataan isossa
kaukalossa.Teletapit olisivat olleet Suomen paras ketju,
juuri ison kaukalon ansiosta.Jenkit ja Kanadalaiset tulevat
olemaan vaikeuksissa isolla jäällä.
Lumme on taas vaikeuksissa juuri tämän takia.
Mielestani Ara unohti tässä kaukaloasiassa erittäin paljon..
 

nro.44

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO, VG-62
no nii no..

olen vähän myöhässä, kaikki on jo ruikuttanu, mutta sanon ny silti, tai siis kysyn..

eix peltosel oo olkapää taas rikki, mix se kisoihin, oli ottanu jonkun terveen!!!

muuta enpä asioille mitään voi, muutakun pitää kovaa ääntä töllön edessä ja toivoa et jätkät kuulee!!!:D
 

Costanza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Arsenal
Aran huonot valinnat.

Pasi Nurminen: ---> Toskala
Aralta ihme veto ottaa Nurminen mukaan. Mies pelannut suunnilleen 5 peliä tällä kaudella. Ajaa kumminkin asiansa kolmos vahtina.

Jyrki Lumme:---> Lydman
Kuka kaipaa hyökkäävää pakkia joukkueesen kun siinä jo pelaavat Salo, Timonen ja Niinimaa ja Numminen. Sonjan kiekon menetykset vastustajan maalin takana ovat liiankin legendaarisia.
Lydman pelaa joukkueessaan(Flames) yli 20min per peli ja on loistava peruspakki. Lisäksi Lydman on äärettömän nopea luistelija( nopein luistelija Galgaryn joukkueessa. ja tämä on totta.)

Ossi Väänänen: Herra puukäsikin on näköjään joukkueessa. Ei omia suosikki pelaajiani, mutta kohtalainen peruspelaaja. Ei nyt kovin huono valinta Aralta, mutta korkeintaan seitsemäs pakki joukkueessa.

Ville Nieminen---> Antti Laaksonen
Ville "aivotärähdys" Nieminen on istunut tämän kauden lähinnä viltiketjussa kahden aivotärähdyksen jälkeen. Pelaa n. 5min per ottelu. Kova työmyyrä, mutta tämän kauden esitykset eivät oikeuta joukkueeseen. Laaksonen olisi ollut oiva korvaaja, koska on hyvin saman tapainen pelaaja kuin Nieminen. Laaksonen pelaa kumminkin n. 15min per ottelu .

Raimo Helminen: Kuten monet jo niin edellä ovat sanoneet, auttamattoman hidas. On luultavasti ekan pelin jälkeen vilttiketjussa. Raipelle ei löydy todellista korvaajaa(ehkä Ojanen), kuten ei muillekkaan senttereille.

Enpä tiedä valinnat Aralta.

Ville Peltonen: mies loukkaantuneena ties monettako kertaa. Mikä takaa, että pysyy kunnossa Olympialaisissa. Viimeisinkin luokkaantuminen tuli aika helposti. Ilman loukkaantumisia olisin ilman muuta ottanut joukkueeseen, vaikka ei Ruotsin turnauksessa vakuuttanut.

Tomi Kallio: Terveenä valinnasta ei mitään epäselvää, mutta sama juttu kuin Niemisellä tällä kaudella taitaa olla jo ainakin kaksi aivotärähdystä. Tälläkin hetkellä taitaa olla pois Atlantan kokoonpanosta. Tosin näin taitavia miehiä suomen joukkue tarvitsee kipeästi.

Hyvät valinnat Aralta:

Mikko Eloranta: Ei pelkkä työmyyrä vaan tuo myös paljon kaivattua taitoa suomen joukkueeseen. Laittaisin Elorannan jopa kakkos kentälliseen.

Antti Aalto: Hyvä lisä suomen sentteri puolelle. Monipuolinen pelaaja joka voi pelata sekä hyökkäävää, että puolustavaa roolia.

Juha Lind: Ehdottamasti joukkueeseen vaikka pieniä vaivoja ollutkin. Samantapainen pelaaja kuin Eloranta, taitava työmyyrä joka osaa tehtailla myös maaleja.

Olli Jokinen: Jokinen tulee näyttämään kisoissa, että on paikkansa arvoinen. Ainakin puolustavassa roolissa mies on ehdottoman tärkeä joukkueessa.

Loput valinnat sitten olivatkin niin selkeitä ettei niitä tarvitse pohtia.
 
Viimeksi muokattu:

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Tässä omat ketjuvaihtoehdot kisoihin:

J.Lehtinen-J.Ylönen-T.Selänne
T.Kallio-A.Aalto-S.Kapanen
V.Peltonen-O.Jokinen-M.Eloranta
J.Ruutu-R.Helminen-V.Nieminen
J.Lind

J.Niinimaa-K.Timonen
S.Salo-T.Numminen
J.Lumme-O.Väänänen
A.Berg

J.Hurme
P.Nurminen
J.Markkanen
 

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Joo-o.

kt0827:

"Mitä Raipe voi saada aikaan maailman parhaita kiekkoilijoita vastaan, kun ei saa liigajumbo Saipaakaan vastaan?"

Joopa joo. Eivätköhän kaikki suurimmatkin tähdet silloin tällöin jää pisteittä häntäpään joukkueitakin vastaan. Kokonaisuus ratkaisee.


TM:

"Raimo Helmisen valinta kisoihin oli helvetin paska juttu, katsoo sitä sitten miltä kantilta tahansa."

Niin kuin esimerkiksi SM-liiganäyttöjen kantilta?


"Ruotsin turnauksessa Raipe ei esittänyt yhtään mitään ainakaan minun mielestäni."

Yksittäisiä maaleja tai syöttöpisteitä lukuunottamatta, eipä esittänyt kukaan muukaan sentteri Ojasta lukuunottamatta.


"Sanomattakin on selvää että Aravirta valitsi Raipen sen ennätyshurmion takia. Sano mitä sanot mutta se se suurin syy valinnalle on vaikka Ara ei julkisuudessa sitä suostuisikaan myöntämään."

Että siis sanomattakin selvää? No niinpä kai sitten.


"En kerta kaikkiaan pysty katsomaan sitä kun Raipe on pihalla kuin lumiukko."

Onko vilpitön kokemuksesi siis se, että Helminen on yleensä "pihalla kuin lumiukko"? Pois lukien tietysti tämä kokonaiset neljä ottelua kattanut SHG, jossa KOKO JOUKKUE oli yhtä pihalla Ojasen ketjua lukuunottamatta?


"Toivotan omasta puolestani sinulle mitä nautinnollisimpia hetkiä SLC:n seuraamisessa kun se idolisi Raipe siellä muiden maiden supertähtiä vastaan yrittää pärjätä."

Näin henkilökohtaiseksi menevä ja hyökkäävä sävy on yllättävää jopa Sinulta, kun kuitenkin tuossa aiemmin koetin jakaa sympatiaa Ojaselle ja kaltaisillesi hänen kannattajilleen. On kai turha lähteä selittelemään, miksi Helminen on saavuttanut sellaisen aseman lähes jokaisen Ilveksen kannattajan silmissä. "Idoli" on kuitenkin ihmeellinen sana tässä yhteydessä, koska olen pyrkinyt pitämään kirjoitukseni aiheesta pelkästään asialinjalla.


Et kuitenkaan vastannut kysymyksiini, jotka EDELLEEN eniten minua ihmetyttävät:

Miksi silmätikkusi on nimenomaan Helminen? Oliko mielestäsi kysymyksessä Ojanen vs. Helminen -kaksinkamppailu? Miksi et rähjää muista sentterivalinnoista? Mitkä ovat Jokisen näytöt tältä kaudelta tai mistään arvokisoista? Onko mielestäsi Aalto onnistunut SHG:ssä tai SM-liigassa jotenkin erityisen paljon Helmistä tai Ojasta paremmin?

Yrittämättä mitenkään provosoida, esitän vain vilpittömän ajatuksen, että ehkä kenties pohjaton vihasi Helmistä kohtaan johtuukin enemmän henkilökohtaisista kuin pelillisistä syistä...

Voitko todella vilpittömästi väittää, ettei mielipiteesi olisi muuttunut siinäkään tapauksessa, että tilanne olisi päinvastoin? Että Helminen olisi Tapparan pelaaja ja Ojanen Ilveksen?



Ranger
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Vänrikki Naapero
Mikä olisi ollut peruste jättää Ville Peltonen valitsematta? Kysyn vaan? Taitaa olla pistetahti per ottelu paras SM-liigassa...?

Entäs sitten? Mitä Ville on esittänyt maajoukkueessa tai NHL:ssä? Okei, hattutemppu-95 ja voittomaali Naganossa Kanadaa vastaan, jossa Roy avusti suosiollisesti. NHL:n näytöt kaikki tietävät..kyllä ennemmin Antti Laaksonen ja Niklas Hagman kuin Aravirran parhaat frendit Peltonen & Lind. Vanhoilla näytöillä ovat molemmat kisakoneessa. Kenetköhän Ara valitsee Villen tilalle, jos mies taas vaihteeksi loukkaantuu?
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Viestin lähetti Köpi


Entäs sitten? Mitä Ville on esittänyt maajoukkueessa tai NHL:ssä? Okei, hattutemppu-95 ja voittomaali Naganossa Kanadaa vastaan, jossa Roy avusti suosiollisesti. NHL:n näytöt kaikki tietävät..kyllä ennemmin Antti Laaksonen ja Niklas Hagman kuin Aravirran parhaat frendit Peltonen & Lind. Vanhoilla näytöillä ovat molemmat kisakoneessa. Kenetköhän Ara valitsee Villen tilalle, jos mies taas vaihteeksi loukkaantuu?

Jos on ratkaissut Suomelle sen historian tähänasti ainoan maailmanmestaruuden,ja olympiapronssin,ja tehnyt maaotteluissa muitakin tärkeitä maaleja,niin eikö siinä ole tarpeeksi näyttöä?

Parhaimpia pelaajia jota euroopassa tällä hetkellä pelaa.
Parhaimmillaan isossa kaukalossa.

Aran valitsema joukkue on JOUKKUE.
Paljon erilaisia pelaajia,eikä kiukuttelevia tähtiä.

Kyllä jotkut jaksavat aina kritisoida valintoja,aivan sama ketä sinne otetaan,aina kitisemässä.
Hyvänä esimerkkinä Köpi.
 

Toronto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomessa TPS
NHL:ssä Toronto
Re: Re: Kaveria ei jätetä!!

Viestin lähetti Tarinankertoja


Asian vierestä sellasta jotta Helmisen pojot tulokaskaudella NHL:ssä 10 + 30. Sitten selkävamma joka oli päättää koko uran. Jotta niin huonosti se Raipe siä ännärissä pärjäs. kuinkas monella Suomalaisella tolanen tulokaskausi on ollu... No se on muinaishistoriaa se, mutta ei ny ihan kaikkee kannattas noin "tiatona" toittaa


Tähän on kyllä kommentoitava!! Koska se Raipen tulokaskausi
olikaan??? Jotain vuonna 0 vai!! eikä se selkä vamma ollut
syy ettei pelit kulkenut enään!!! siitä Raipe oppis vaan kovissa
otteluissa olemaan pois jaloista ja sitähän NHL:ssä ei hyvällä katsota,siitä on monta muutakin hyvää esim.,mutta Raipella kun enään vauhti ei riitä
siihenkään!! sellaisia Suomalaisia jotka ovat tehneet tulokaskaudella suurin piirtein saman pojoja,pelaavat edelleen
tai pelasivat komeasti uransa loppuun siellä.
Helmisen Raimo ja Mäkelä Mikko ovat vähän samanlaisia pelaajia
paitsi Ilves tausta niin kummatkin onnistusivat tekemään NHL:ssä
jonkun näköisen "Munkki pullan"mutta muuten näytöt jäivät tosi pieniksi.Euroopassa kumpikin on kyllä"pöllytellyt"verkkoja,mutta Raipe se vaan ei osaa lopettaa.Vaikea uskoa Raipen pysyvän millään muotoa vauhdissa ja varsinkaan kovuudessa mukana.Ehdottomasti olen sitä mieltä MM-kisoissa Helmiselle on käyttöä,mutta ei olympialaisissa missä on NHL tähdet mukana.!
 

yyz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
Mielipiteensä kullakin

Kaikilla on onneksi oikeus ilmaista mielipiteensä valinnoista ja on hienoa, että keskustelua syntyy, mutta välillä kyllä tuntuu ettei jengi näe metsää puilta.

Kuinka moni tänne kirjoittavista on todellakin tarkkailut saman määrän pelaajia kuin Ara ja kumppanit?
Kuinka moni tänne kirjoittavista tietää tarkalleen, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, kun kasataan ennen kaikkea toimivaa joukkuetta?
Kuinka moni tänne kirjoittavista on ollut edellisten maajoukkueiden mukana ja tietää millaisia henkilöitä kukin pelaaja on esim. pukukopissa tai muuten kentän ulkopuolella?
Kuinka moni tänne kirjoittavista oikeasti uskoo, ettei Aravirta valinnut mielestään parasta JOUKKUETTA?

En minä ainakaan.

Mielestäni Ara on valinnut hyvän JOUKKUEEN.
Joukkueen, jonka hän uskoo parhaiten täyttävän sille asetettavat tehtävät.
Joukkueen, joka tulee toimeen myös kentän ulkopuolella.
Joukkueen, jossa on sopivassa suhteessa tähtiä, kokemusta, taistelutahtoa, kovuutta, nuoruutta ja sisua.
Joukkueen, jonka ominaisuudet ja kyvyt hän itse tuntee.

Ei paras joukkue aina koostu parhaista pelaajista. Tästä hyvänä esimerkkinä tämän kauden Pelicans.

Mitä sitten jos joukkueessa on "Aran luottopelaajia" tai niin kuin jotkut ovat täällä irvailleet "selänpesijöitä" ja "saunakavereita"?
Entä jos joutuisit itse valitsemaan joukkueen urasi ehkä tärkeimpään turnaukseen? Ottaisitko mukaan mieluumin pelaajia joiden suoritustason, taidot ja henkiset sekä fyysiset vahvuudet ja sosiaaliset kyvyt tunnet hyvin, vai lähtisitkö kokeilemaan ja pelaamaan riskillä?
Ei SLC ole enää mikään kokeiluturnaus, it's the real thing.

Onko kukaan tullut ajatelleeksi, että nämä kisoja edeltävät ns. "näytönanto turnaukset" ovat todellakin olleet juuri niitä ja ne jotka eivät mukaan päässeet, eivät täyttäneet niitä kriteereitä joita Aravirta oli mielessään ko. pelaajille asettanut? Onko kukaan tullut ajatelleeksi, että Ara saattaisi katsoa turnausten aikana myös muitakin ominaisuuksia kuin pisteitä?

Kuten täällä on jo mainittu ei Aravirta (sen enempää, kuin kukaan muukaan valmentaja) tule koskaan valitsemaan sellaista joukkuetta, johon kaikki olisivat tyytyväisiä. Se vain on sula mahdottomuus. En minäkään kaikkia Aran valintoja allekirjoita, mutta hyväksyn ne silti, koska hän tietää kuitenkin enemmän joukkueen kasaamisesta kuin minä.

Siispä, kiitos Ara ja kumppanit!
Suoriuduitte vaikeasta tehtävästänne hyvin ja ainakin meikäläinen odottaa luottavaisin mielin tulevia Olympialaisia.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: Rangerille

Viestin lähetti TM
Raimo Helmisen valinta kisoihin oli helvetin paska juttu, katsoo sitä sitten miltä kantilta tahansa.

sniif...


Viestin lähetti TM
Minä näin Helmisen pelaavan Ruotsin turnauksessa sen verran kun Raipe ehti kentällä olla niiden nauhoitettujen TV-lähetysten aikana. Ruotsin turnauksessa Raipe ei esittänyt yhtään mitään ainakaan minun mielestäni. Sanomattakin on selvää että Aravirta valitsi Raipen sen ennätyshurmion takia. Sano mitä sanot mutta se se suurin syy valinnalle on vaikka Ara ei julkisuudessa sitä suostuisikaan myöntämään.

Hitsiläinen, kun Raipe ei saanut mitään aikaiseksi neljän maaottelun aikana, joissa Suomea vietiin kuin märkää rättiä. Olisko se vaikuttanut asiaan, ettei Helmisellä ollut vieressä esim. Viitakoskea, jonka kanssa on pelannut koko kauden? Entä miten esim. Ojanen olisi pelannut jonkun muun kanssa, kuin Hassisen, jonka kanssa on pelannut lähes koko kauden, esim. Rintasen kanssa?

Niin, onhan Ojasella SM-liigassakin piste enemmänkin kuin Helmisen papalla.




Viestin lähetti TM
Toivotan omasta puolestani sinulle mitä nautinnollisimpia hetkiä SLC:n seuraamisessa kun se idolisi Raipe siellä muiden maiden supertähtiä vastaan yrittää pärjätä. Minulla ainakin kaukosäädin joutuu kisojen aikana tosi testiin kun aina pitää vaihtaa teksti-tv:n puolelle silloin kun #14 on kentällä. En kerta kaikkiaan pysty katsomaan sitä kun Raipe on pihalla kuin lumiukko.

:D Olisi kyllä ihan mukava nähdä kuinka Ojanen luistelee esim. Bureja kiinni:D Ei taida ehtiä Ojanen edes lyömään mailaa kainaloon, että pääsisi perässä, niin kuin viimekauden finaaleissa.
 

outsider49

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Viestin lähetti Allu
Lumme => Lydman
Jokinen => Ojanen
Ruutu => Miettinen
=
7.sija => Kulta

muuten suht koht.oikein mutta lisäksi vielä
Peltonen=>Hassinen
Ruutu =>Miettinen harkitsisin vielä, kanukit osaa olla aika ilkeitä
ens'kertalaisille....
Chris Prongerin ensimmäinen niitti V.Peltoseen ja Good Bye.
 

ks1828

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
VALMENTAJA VALITSEE JOUKKUEEN
ME ASIASTA KIINNOSTUNEET KANNUSTAMME JA TOIVOMME PARASTA MAHDOLLISTA ONNISTUMISTA JA MENESTYSTÄ KISOIHIN.
NYT EI OLLA ENÄÄ HIFKILÄISIÄ, JOKEREITA TAI TAPPARAA TMS. VAAN SUOMEN LEIJONIA!!!!!!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti NiK#91


Jos on ratkaissut Suomelle sen historian tähänasti ainoan maailmanmestaruuden,ja olympiapronssin,ja tehnyt maaotteluissa muitakin tärkeitä maaleja,niin eikö siinä ole tarpeeksi näyttöä?Parhaimpia pelaajia jota euroopassa tällä hetkellä pelaa. Parhaimmillaan isossa kaukalossa.
Aran valitsema joukkue on JOUKKUE.
Paljon erilaisia pelaajia,eikä kiukuttelevia tähtiä.
Kyllä jotkut jaksavat aina kritisoida valintoja,aivan sama ketä sinne otetaan,aina kitisemässä.
Hyvänä esimerkkinä Köpi.

Kerropa mitä muita tärkeitä maaleja herra Peltonen on tehnyt maajoukkueessa kun nuo mainitut? Minusta tuolla näytöllä ei olisi pitänyt olla maajoukkueessa. Peltonen siellä kuitenkin on, vaikka onkin tällä hetkellä loukkaantuneena..
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Aravirran saunakaverit

Onko ihan varma, että Salt Lake Cityssä on kunnollisia saunoja? Aika noloa, jos Hantan vaivalla kokoama saunaremmi joutuukin siellä mormoonikylässä heittämään löylyjen sijasta häkkejä, huitomaan vihtojen sijasta mailoilla tai tuulettamaan saunan sijasta maaleja.

No, toiveajatteluahan tämä on: kyllä sieltä Utahista varmaan jonkun kahjon suomalaissiirtolaisen pykäämä hirsisauna löytyy, jotta matkan päätavoite saadaan hoidettua. Kunhan ei Raipe unohda pakata tarpeeksi vihtoja mukaan.
 

Svante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Bayern
Heja Sverige...

friskt humör
Finland hänger utanför...

Kuuntelin juuri SportFM:ää ja Linkku Lindegreniä, joka ainakin hän painotti sitä suurta kaukaloa ja nimenomaista liikkuvuutta.
Tuli heti mieleeni ettei ainakaan Helminen mutta kylläkin Teletapit: Hentunen-Kapanen-Pärssinen!!!
Yess, ajattelin mutta mitä.....

Suurten kaukaloiden miehet NHL:stä joista muutama ei oikein halua mahtua kunnolla edes omaan joukkueeseen saatikka, että sihti olisi kunnossa.

Mitä Ara hakee tällä miehityksellä on minulle tässä vaiheessa epäselvää. Jännityksellä jään myös seuraamaan Kaarelan "uusia" ideoita mv-pelissä/valinnoissa.

Karalahden mahdollisuudet jäivät varmaan Pietariin viime vuonna.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Vaikka Helmisen niskaan on tässä nyt tullut paskaa lapiokaupalla, niin täytyy muistaa että Helminen tuo kaivattua rauhallisuutta Suomen ykkösylivoimaan ja on varmasti maailman parhaita ylivoiman pyörittäjiä. Ylivoimalla tunnetusti on jääkiekossa todella suuri osuus, joten jos minä olisin ollut maajoukkueen valmentaja, olisin myös ottanut Raipen mukaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Jos Raipe on niin hyvä kuin väitetään miksei se pelaa NHL:ssä, monet Raipea vanhemmatkin siellä pelaa joten miksei Raipe. Jos Raipe ei ole tarpeeksi hyvä NHL:ään nuorempana, taisihan se siellä käydä kokeilemassa, niin miksi RAipe kelpaa Suomen maajoukkueeseen vanhana. Sama perustelu pätee Ojaseenkin, tollaisia sekundaliigajyriä SM-liiga on pullollaan, ei tarvita kuin yksi pieni lakko niin näkisi taas SM-liigassakin oikeita jääkiekkoilijoita.
Vähänhän tuo on kärjistettyä mutta henk.koht ennäe yhtään hyvää syytä pitää noita vanhoja ..ruja joukkueessa, heillä oli aikaa pärjätä 15 vuotta ennen miestä nimeltä Koivu&kaverit, sekundakisoissa kyllä aina välillä pärjäillään mutta ei se Raipe hirveästi Naganossa minua säväyttänyt ja siitä on 4 vuotta.
Katkeraa valitustahan tämä on mutta kun ei tuo itsensä ampuminenkaan huvita...
 

rasmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Eikös niitä tapparoita ole joukkueessa kolme? Markkanen, Numminen ja Nieminen.
Ehkä sitä noilla pelaajilla Suomen joukkue saa kannustuksensa minultakin. Olkoonkin, että joukkueessa on todellisia käsittämättömyyksiä mukana. Vaan eihän se ole heidän vikansa.

Lainaus Tapparan keskustelupalstalta. Kyllä sain päivän parhaat naurut kun kävin lukemassa näitä itkuja.
Niin pitäisihän siellä olla Jaakko Uhlbäck, Marko Mäkinen, Janne Grönvall, Miska Kangasniemi ym.ym.
Herätkää manselaiset, ymmärrän että sapetttaa Ojasen hyllyttäminen.
Eihän se lähtökohta voi olla että mahdollisimman moni omasta jengistä on mukana kisoissa. Parhaat pelaa ja sillä siisti.
Jätetään itkut itkemättä ja katsotaan kisojen jälkeen miten kävi.
Omasta mielestäni hyvä porukka, ja ennen kaikkea tasapainoinen kokonaisuus.
Onnea kaikille valituille ja tsemppiä kisoihin!
 

xps

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit (silloin ennen.. ja taas kerran)
Viestin lähetti Köpi


Kerropa mitä muita tärkeitä maaleja herra Peltonen on tehnyt maajoukkueessa kun nuo mainitut? Minusta tuolla näytöllä ei olisi pitänyt olla maajoukkueessa. Peltonen siellä kuitenkin on, vaikka onkin tällä hetkellä loukkaantuneena..

Näitten lisäksi mm. elintärkeä tasoitus maali noin 10 sekunttia ennen loppua 1998 MM-kisoissa.
Samoissa kisoissa finaalissa selvä maali Ruotsia vastaan ,jonka "tuomari" kuitenkin hylkäsi paitsiona.

Voitko mitenkään väittää että Villen maaottelu-näytöt eivät ole tarpeeksi hyviä?

Kuinka kovat näytöt maaotteluista pitäisi olla mielestäsi että olympiajoukkueeseen voi päästä?
Kerro ihmeessä!

Kukaan suomen tämän hetkisestä joukkueesta ei ole tehnyt yhtä tärkeitä maaleja kuin Ville.
Sano mitä sanot mutta tämä on totuus.

Väitätkö että esim.Ville Nieminen,Jarkko Ruutu tai Olli Jokinen ansaitsevat paikan enemmän kuin Ville?
Vai painaako tässäkin se että miehellä on Hifk/Jokeri tausta?

Turha tästä on sen enempää kinastella,Ville on joukkueessa ja siellä pysyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös