Hankitaanko vielä uusia pelaajia vai "mennäänkö näillä"

  • 205 186
  • 1 626

trumppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Milloin Treille on kehissä ??

Hei te IFK-tietäjät, milloinkahan Treille mahtaa pelata eka matsinsa IFK:ssa ? Ei taida ehtiä huomiseen Blues-otteluun.

ps. iiäfkoon virallisilta sivuilta ei tästä asiasta löydy mitään mainintaa...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei tuomita nyt uutta kaveria vaan annettaan mahdollisuus.
Uskon että kaverilla on ainakin asenne kohdallaan ja sekin on nykyään paljon se.
 

Carlos

Jäsen
Hifk:n näköinen kaveri?

Juu, puhutaanhan tästä Treillestä, että ainakin on Hifk:n näköinen kaveri, ja se minua juuri nyt huolestuttaakin. Koska on selvää että liiga ei salli kovaa peliä yhtään, eikä se kyllä ole mitenkään meidän tavaramerkki tällä kaudella muutenkaan, niin suoraan sanoen mihin **ttuun me tarvitaan mitään isoa mutta kankeaa surffailijaa? Se mitä minä nyt olisin kaivannut, olisi joku joka pelaisi kuten S.Koivu, koolla ei väliä, kunhan luistin kulkee ja ennen kaikkea kädet toimii ihan helvetin hyvin. Todellinen pistenikkari olisi lämmittänyt mieltäni oikein kummasti, meillä alkaa olla nyt brändi täynnä näitä "Hifkin näköisiä", ja lopputulos on täysi pannukakku. Ei ole ryminää, eikä ole käsiä. Onneksi on sentään isoja miehiä, ne näyttää kivalta aloitukseen kumartuneena.

Vanha sanonta kuuluu notta ei makeaa mahan täydeltä. Tällä hetkellä meille on tulossa aivan liian yksipuolinen joukkue, jolla ei muuten olla kahdeksan parhaan joukossa siinä vaiheessa kun sillä on väliä.

Toivotaan että fransmanni osaa takoa pisteitä, muuten olemma siinä keltaisessa nesteessä syvällä.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Penan hasardihankinnat jatkuvat, nyt Treille. Yksi ainoa hasardihankinta on onnistunut Stathos. No, katsotaan, liittyykö Treille samaan kategoriaan Stathosin kanssa vai onko samassa korissa kuin Podgonicky, Scissons, Mrazek, Hucko. (Mogeria ja Ciprussta en laita samaan kastiin, koska Pena oli ilmeisesti nähnyt heidän aikaisemmin pelaavan ja oli tietoinen mitä hankki)

No, se pakki puuttuu edelleen, jopa kaksikin tarvitaan sekä kakkosmaalivahti pitäisi löytää jostain. Laaksoharju on väärässä sarjassa. Simicekin toivon tervehtyvän nopeasti, sillä tuskin Pena enää sentteriä mistänn löytää.
 

Jacce

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, PuiU, Defenders
Pilkunviilaamista...

Uuden kaverin nimi lienee Yorick Trielle, ei Treille niinkuin joka paikassa lukee...
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Re: Aiiijaha...

Viestin lähetti Carlos
Erittäin positiivista Penan toiminnassa on se että hänellä riittää uskallusta metsästää meren takaa uusia naamoja, eikä toimia Hjokkkeri-tyyliin, eli ostaa jo yhden kauden liigassa pelanneet ulkomaalaistähdet itselleen.

Nimim. Kauppila Pelicans:sta HIFK:iin.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Re: Pilkunviilaamista...

Viestin lähetti Jacce
Uuden kaverin nimi lienee Yorick Trielle, ei Treille niinkuin joka paikassa lukee...

Varma en tietenkään voi olla mutta kyllä se taitaa kuitenkin olla Treille.

Luulisin ainakin kaverin seuran tietävän minkä nimisiä ukkoja heillä pelaa: http://www.norfolkadmirals.com/

Ja Chicagon: http://www.chicagoblackhawks.com/

Ja Hockeydb:ssäkin mies on Treille.

Toki hakusana "Yorick+Trielle" antaa Googlella 264 tulosta, mutta "Yorick+Treille" antaa 722 vastausta.

EDIT: flintstone, onko Kauppila tosiaan yhden kauden sm-liigassa pelannut ulkomaalaistähti?! (viitaten lainaamaasi Carloksen viestiin)
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
flintstone

Ja Kauppilako on ulkomaalainen???
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
No on juu se Kauppila suomalainen

mutta enemmänkin tuo oli vain piikittelyä siitä että ei ne kaikki HIFK:n hankkimat vahvistukset mistään kaukaa rapakon takaa tullut.

Ja kun Carlos otti puheeksi Hjalliksen ulkomaan hankinnat niin tän kauden Jokereissa ei pelaa tällä hetkellä kuin yksi ulkomaan elävä, ja koko kautenakin kokoonpanossa on ollut yhteensä 3 ulkomaalaista (Banham, Sandwith ja Nemirovsky) kun HIFK:llä ulkomaalaisia vaikuttaa olevan riveissä enemmän kuin kerralla saa edes kentälle tuoda.

Mielenkiintoista silti nähdä millainen pelimies tämä teidän uusi Kanadan ranskalainen on, pisteet ei hirveemmin vakuuta mutta eipä tuo Stathos ennakkoon mitenkään ihmeelliseltä vaikuttanut.

Nimim. Vopat Ilveksestä HIFK:iin.
 

Nickelback

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL yleisesti
Treillestä...

Flintstone: Nyt puhuttiin kyllä ulkomaalaisista, eikä Kauppilasta!

Yhdyn Carlosin kommentteihin... Ei auta vaikka on kuinka IFK:n näköisiä pelaajia, jos Ape ei anna pelata IFK tyylillä. Tai jos liiga napsuttelee pelikieltoja! Mut uskon et potentiaalia Treillessä voi olla paljonki. Tuskin on kauheen kankea! Jos vastuuta ei oo tullu farmissa, nii ei ne pisteetkään siitä kartu! Nyt katsotaan kun annetaan vastuuta, mihin rahkeet riittää...
Toivotaan juu vaan ettei tuu uutta Mr A zekiä, jolla tuntuu olevan ruuti jo aika märkää. Eipä tehdä miehellä mitään! Pidetään kokoonpanossa Simicekin paluuseen asti ja heivataan sen jälkeen helvettiin sieltä. On vaan toivottava, että Simicek ja Treille onnistuu, koska muuten kausi onkin sitten paketissa... Enää ei helmikuussa vahvistuksia hankita jos pojat floppaa!

Mielenkiinnolla odoatan vielä sitä Kantor vaihtokauppaa... Ehkä puhdistais pukukoppi ilmapiiriä, jos Roobertti pannaan vaihtoon. Mut kaverin pitää olla kyl sit todellinen pelimies! Kunnon nimeä kaivataan, koska Kantorin korvaajaa ei saa ryssiä. Muuten se olis sama kun vaihtais toimivan Volvon uuteen Mersuun jossa onkin Volgan kone... No Pentin tuntien, koko ei ainakaan tuu olee este.

Pitkälle mennään vielä...
 

Carlos

Jäsen
Re: No on juu se Kauppila suomalainen

Viestin lähetti flintstone
Nimim. Vopat Ilveksestä HIFK:iin.

Kyllä se on noille pelle-faneille kova paikka tämä arvostelu. Ei narreja saa arvostella, kun koko valmennusjohtokin niin sanoi! Se ei ole kivaa. Kaikkien pitäisi vaan ylistää sitä miten hieno ja perinteikäs seura Hjokerit on.

Mutta tartutaan nyt silti tähän. Vopat ei kylläkään ollut tullessaan muuta kuin ns. ylijäämäulkolainen, pelillisesti varsin mitätön. Ilves ei myöskään ollut mikään ns. pikkuseura joka rahanpuutteessa kauppasi Vopatin, meille tarjottiin tätä kiertolaista, ja sattumoisin hän puhkesi meillä sitten kukkaan.

Nimim. I love this team.
 

Owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, Liverpool
Re: Oui, pardon, voulez vous..?

Viestin lähetti JHag

Owenin linjoilla aika paljon muuten - tämä sillä varauksella, että pakistomme ei todellakaan vahvistu. Sen sijaan senttereissä tilanne ei ole täysin toivoton, mikäli Kake onnistuu. Meillähän on, hyvä Owen, Viitaluoma, joka lienee korkeammalla pistepörssissä kuin kukaan jokerisentteri? Pirun pienestä kiinni ovat hommat nyt ja yksi osa palapeliä olisi elintärkeä Simicekin kuntoutuminen. Ero taivaan ja helvetin välillä on jälleen kerran kuin Vantaanjokeen piirretty viiva.

Tää on täysin totta. Sanoin jo joskus aimemmin et jos Simi ois ollut samassa kunnossa kun HPK:ssa ollessaan ja Jere ois saatu tällä kaudella täysissä voimissan kehiin, tilanne ois aivan toinen. Nyt toivo on siinä et Kauppila onnistuu, Simi nousee sille tasolle jota haaveilen ja pakkipäähän saadaan vähintään yksi todella kova nimi. Ja totta on myös se että Viitaluoma on ollut erittäin hyvä tällä kaudella, selvä kolmossentteri (jos Simi ottais ykkösen/kakkosen paikan). Hirtson ja Häbän suhten olen ainakin tällä kaudella menettänyt toivoni, ei kulje niin ei kulje (vaatisi uuden koutsin, jotta itseluottamus palautuisi). Ja tästä patongin syöjästä en sano muuta kun että ei hyvältä näytä, mut en kyl uskonut Statosiinkaan ...
 

nemo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Isot ranskalaiset ja dippi

Sisäpiiritietojen mukaan Treille on erittäin kova pelimies, fyysinen ja omaa nopeat kädetkin. Silti vähän pelottaa, nämä samat infot tulivat miehestä nimeltä Mrazek, joka aluksi näyttikin taitojaan ja väläytteli välillä aivan huippusuorituksilla, mutta kun koeaika loppui, loppui taidotkin. On se kumma juttu.

Mutta jotain positiivistakin, Riku-Petteri Lehtonen, Joonas Vihko, Roman Simicek ja Jari Kauppila pelaavat kaikki torstaina. Toivotaan että tulosta tulee samantien.

Toivotaan nyt kuitenkin että joku kunnon pelaaja tulee takalinjoillekkin, nauraisin itseni kuoliaaksi jos Terran tulisi meille



Ps. ifkn sisällä kiehuu, 31.01 voi tapahtua ihan mitä tahansa.
 

OldTimeHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Bayern München, Deutschland
Oui, pardon, voulez vous..?

Viestin lähetti Owen
Hirtson ja Häbän suhten olen ainakin tällä kaudella menettänyt toivoni, ei kulje niin ei kulje (vaatisi uuden koutsin, jotta itseluottamus palautuisi).
Hirso on tosiaankin ollut pettymys, mutta Häppölää en kyllä pistäisi floppaajien kategoriaan.

Ei kannata sokaistua Häbän viime kauden "liian kovasta" pistesaldosta, sillä faktahan on, että kyseessä on ennenkaikkea tunnollinen ja luotettava puolustava sentteri, joka on hoitanut tonttinsa varsin kypsällä tavalla tälläkin kaudella - ja siinä sivussa myös tuurannut joukkueen kapteenina. Kaikkien ei tarvitse nakuttaa piste/matsi, jengiä voi auttaa muillakin tavoin.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
MAUVAIS

Otetaan harjoittelukappaleet syksyllä. Tässä vaiheessa kautta on turha ottaa "toivotaantoivotaanpelureita". Pentti on kylläkin sanonut, että on turha ottaa mitään sellaisia pelaajia. Katsotaan nyt mitä Pentti on saanut aikaan. Pentti ei toivo, Pentti tietää.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Isot ranskalaiset ja dippi

Viestin lähetti nemo

Ps. ifkn sisällä kiehuu, 31.01 voi tapahtua ihan mitä tahansa.

Kun kerran aloitit, niin kerro nyt vähän mihin vihjauksesi viittaa. Muutoin tuollainen heitto on niin hiton helppo laittaa. Kiehuu, millä tavalla?
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: No on juu se Kauppila suomalainen

Viestin lähetti flintstone

Ja kun Carlos otti puheeksi Hjalliksen ulkomaan hankinnat niin tän kauden Jokereissa ei pelaa tällä hetkellä kuin yksi ulkomaan elävä, ja koko kautenakin kokoonpanossa on ollut yhteensä 3 ulkomaalaista (Banham, Sandwith ja Nemirovsky) kun HIFK:llä ulkomaalaisia vaikuttaa olevan riveissä enemmän kuin kerralla saa edes kentälle tuoda.

Ja nämäkö sitten olivat omia scouttauksia.

Treille vai meille. Tervetuloa.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Bienvenue

Kiva että saadaan meijjän Deiville kaveri. Olen antanut itseni uskoa, että tää on hyvä juttu: naisen vaisto sanoi samaa jo ennen kuin olin nähnyt yhtäkään Deivin peliä. Jos menee pieleen niin sit menee, ja joudun tarjoamaan veli Carlosille hernesoppaa ;-).
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Re: Aiiijaha...

Viestin lähetti flintstone
Nimim. Kauppila Pelicans:sta HIFK:iin.


Onhan tossa Keravanjoki välissä!

Mielenkiintoinen hankinta,vaikuttaa ikävä kyllä Mrazekin stuntilta. Toivottavasti onnistuu myös tekemään maaleja. Olisin kyllä kaivannut enemmän käsiä ja henk.koht. taitoa. Olen enemmän kuin mielelläni tässä asiassa väärässä.

Matikainen pelaa kovilla panoksilla, jos menee munilleen Ifkillä on kymmenen ulkomaalaista rosterissa 31.01.2003 ja sepä vasta hienoa on.

Toivottavasti Chicago maksaa miehen palkan ja Hifkille jää vain miehen kulut täällä Suomessa(asunto, auto jne.).
 

Carlos

Jäsen
Lisätietoja (jos jotakuta kiinnostaa..)

Tämän Valse Tristen kuva löytyy seuraavasta linkistä, muutaman ylisanan kera. Jos äijä on noin loistava, niin minkä takia ei sitten pelaa änhooällässä, ma kysyn vaan.

http://www.futurehawks.com/players/treille.html


Tuolta toinen kuva:

http://hockeyplus.canoe.ca/complete/2844.html

Ainakin on kyllä "Hifkin näköinen" kooltaan ja naamaltaan, toivotaan että se lupaa hyvää myös pelillisesti.

Kaverissa häiritsee minua myöskin nuori ikä, joukkueemme huutaisi ennemminkin kokemusta, mutta toisaalta kyllähän se Tuomokin pelasi "kohtalaisen" kypsästi iästään huolimatta.

Että juu... katsellaan...
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Re: Lisätietoja (jos jotakuta kiinnostaa..)

Viestin lähetti Carlos
Tämän Valse Tristen kuva löytyy seuraavasta linkistä, muutaman ylisanan kera. Jos äijä on noin loistava, niin minkä takia ei sitten pelaa änhooällässä, ma kysyn vaan.

http://www.futurehawks.com/players/treille.html


Tuolta toinen kuva:

http://hockeyplus.canoe.ca/complete/2844.html

Ainakin on kyllä "Hifkin näköinen" kooltaan ja naamaltaan, toivotaan että se lupaa hyvää myös pelillisesti.


Ihan lupaavalta vaikuttaa. Kyllä tästä vielä hyvä tulee ja onhan se hienoa, että on ranskalainenkin pelaaja liigassa.

Sellaista asiaa lähinnä ihmettelen, että eikö sulla Carlos ole siellä töissä muuta tekemistä kuin etsiä Helsingin naisille ennakkomakua tulevasta yökerhojen lipuilijasta.

Pakkeja ei musta tarvita. Tosin jos se teille niin tärkeää on, niin ehkä yksi hyvä mahtuisi.
 

Buccaneer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
KOFF.fi:ssä Pena toteaa seuraavast uusista äijistä Kauppilan lisäksii:
-Tuskin nyt ennen huomista vielä mitään, mutta ehkä tässä jotain vielä ennen siirtoajan umpeutumista tapahtuu.

Pena siis yllätti itsensäkin nopeudellaan, vaikka virallinen vahvistus IFK:lta vielä puuttukin. Toivotaan että sekä Kaakki-Kauppila, että tämä uusi ranskanperuna onnistuvat.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös