Hankitaanko vielä uusia pelaajia vai "mennäänkö näillä"

  • 205 293
  • 1 626

Gellner

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti TheAnimal


Ihan vinkiksi, että yleensä naisiin halveksuvasti suhtautuvia kutsutaan sovinisteiksi. Vasta sitten ihmisiä kutsutaan homoiksi, kun alkaa oma sukupuoli kiinnostaa vastakkaista enemmän. Valitettavasti en itse edusta kumpaakaan, joten joudut jatkamaan partnerin etsintääsi. Lycka till med din sökning! [/B]

Kyllähän minä tiedän että sovinisteiksi niitä kutsutaan, mutta sovinistiksi nimittelyn monet ottavat meriittinä, homottelua ei. Mutta, asiaan, tai siis ei-asiaan...eihän se Hayleyn "vika" ole että hänet huolittiin pelaamaan Salamoihin. Hän pyysi lupaa ja sai sen. No, mutta tämä on turhaa jauhantaa varsinkin tässä ketjussa, joten jos sopii niin jätän asian omalta osaltani tähän.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hakki vs. HIFK/Pena

Niin, Matti The Fireman Hagman on antanut ajoittain kitkeriä lausuntoja HIFKin suuntaan ja moni on sitä mieltä, että Penan ja Hakin välit ovat poikkeuksellisen huonot. Tämä ei voi pitää paikkaansa ainakaan urheilullisesti, sillä kun Iso P. teki pyynnöstäni oman aikansa HIFKin All Stars -kentällisen, napsahti Hakin nimi sentteriksi ensimmäisenä kuin apteekin hyllyltä.

Nimet Hagman - Lähteenmäki olisi kuitenkin kivempi löytää HIFKin kuin Kirkkonummen Salamien vaihtoaitiosta. Kuvitelkaa suviurpoliigan hienopyllyjen ilmeitä, kun HIFKin valmennustroikkaan liittyisi SM-liigan pisimmän pelikiellon kuitannut Allu Lähteenmäki. Maa-maa-maa....
 

Carlos

Jäsen
Viestin lähetti Waverunner
Näissä HIFK ketjuissa on muutenkin viestejä ihan perkeleesti, mutta asiaa helvetin vähän! Tuntuu, että tänne pitää naputella, vaikkei ole mitään uutta - eikä enää vanhaakaan? Näin nopeasi sanottuna (en jaksanut laskea) näiden HIFK ketjujen viestien osuus kaikkien muiden joukkueiden viesteistä on varmaan 65 %. Mistäköhän se vois johtua?

Onpas - eipäs... juupas - eipäs... jii-haa - huu-haa... :=)


Se on kuitenkin todella hienoa että meillä on täällä tämmöisiä laadukkaita ja asiallisia kirjoittajia kuten Waverunner, PeteX, ja tämä uusi superlupaus SuperTero. Tyhjänpäiväistä tsättiä toisensa perään, väliin ehkä pieni provo, mutta ei mitään asiaa. Hyvä meininki, jatkakaa valitsemallanne linjalla.

Ja sitten, hankitaanko meille vielä uusia pelaajia? 2. molari voisi olla ihan jees, se yksi kova pakkikin ihan jees, mutta toisaalta, voidaan mennä näilläkin. Kibe & Nicce & Stathos on iskussa, siinähän meillä on kaikki elementit mitä kannuun tarvitaan.

Geen hymiö.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Täällä vallitseva erimielisyys homouden ja sovinistien yhteenliittymisestä toisiinsa voitaisiin jättää JHS show:n taustajoukoille.Eli älkää nostako enempää keskustelun tasoanne??.
Hyvä,että edes a-jun vahvistuu,kun muuten on niin ja näin.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten nämä Hayleyt, sovisnisti- ja homojutut liittyvät tämän viestiketjun aiheeseen? Eiköhän lopeteta hömppächattailu ja keskitytään itse asiaan eli onkohan kenelläkään tietoa uusista pelaajista jne?
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vilimi pyörimään

Missä olivat Holma & Luttinen? Mihin kamut katosivat? Lauantaina molemmat olisivat mahtuneet mukaan pelaavaan kokoonpanoon.
 

Waverunner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
---------------------------------------------------------------------------
Se on kuitenkin todella hienoa että meillä on täällä tämmöisiä laadukkaita ja asiallisia kirjoittajia kuten Waverunner, PeteX, ja tämä uusi superlupaus SuperTero. Tyhjänpäiväistä tsättiä toisensa perään, väliin ehkä pieni provo, mutta ei mitään asiaa. Hyvä meininki, jatkakaa valitsemallanne linjalla.
---------------------------------------------------------------------------

Niin, jokainen voi tietysti laskea omien viestien lukumäärän ja yrittää keksiä niistä edes muutaman uuden pointin! Mitä uutta asiaa olet tuonut tähän ketjuun (mitä muut eivät vielä olisi tietäneet)?

Suoraan sanottuna täällä on 1-2käyttäjänimeä (nimiä en viitsi mainita, menis muuten *erseennuolemisex... arvatkaa muuten olenko toinen heistä? Heh...), joiden jutuista voi poimia jotain mahdollisesti uutta ja mielenkiintoista!

Ok, ehkä mä muutaman provon olen heittänyt, mutta mielipiteitäni en muuta! Sanoin jo esimerkiksi ennen Mrazekin tuloa (kaverini kertomana), että tämä edellä mainittu kaveri on täysi pelle! Pari peliä nähneenä olen edelleen täysin samaa mieltä! Ja jos tällainen on provoilua niin sitten mun täytyy muuttaa tyyliä :=) Nope!

Hommaattekohan te muuten vielä uusia pelaajia vai mennäänkö näillä?

ps. on se kumma, että täälläkin on olevinaan niin kovaa jääkiekkotietäjää, mutta esimerkiksi tämän Strbakin kaappaus HPK:hon meni jokaiselta täältä (myös minulta) täysin ohi!
Jokainen tässä ketjussa vinkuu uutta pakkia, mutta sellaista ei kuulemma ollut enää saatavilla?!?!?

Joo, ja sitten vähän (edes pikkuriikkisen) asiaakin peliin... kuulin eilen (en jaksa edes sanoa mistä=), että Sihvonen olisi siirtymässä teille? Onko kellään parempaa tietoa?
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Waverunner:
''Sanoin jo esimerkiksi ennen Mrazekin tuloa (kaverini kertomana), että tämä edellä mainittu kaveri on täysi pelle!''

Ehkei nyt ihan pelle kuitenkaan. Ei toisaalta mikään korvaamaton kaverikaan. Mrazekin parhaina avuina näkisin suoraviivaisuuden ja maalineduspelaamisen. Ei tosin mitään sellaista, joka ei halutessamme onnistuisi esim Holmalta tai Luttiselta. Jos taso pysyy nykyisenlaisena, ei nähtäne ensi kaudella meillä. Pakin olisin ottanut mieluummin, vaikka nyt sen toteaminen taas kuulostaa jälkiviisaudelta.

''Hommaattekohan te muuten vielä uusia pelaajia vai mennäänkö näillä?''

Toivottavasti ainakin se pakki. Joissain lausunnoissa seurasta on tosin todettu mentävän näillä.

''ps. on se kumma, että täälläkin on olevinaan niin kovaa jääkiekkotietäjää, mutta esimerkiksi tämän Strbakin kaappaus HPK:hon meni jokaiselta täältä (myös minulta) täysin ohi!
Jokainen tässä ketjussa vinkuu uutta pakkia, mutta sellaista ei kuulemma ollut enää saatavilla?!?!?''

Seurasin HPK-matsissa Strbakia. Kelpo pakki, joka olisi yhden matsin näkemisen perusteella mahtunut meikäläisen IFKiin.

''...Sihvonen olisi siirtymässä teille? Onko kellään parempaa tietoa''

Sihvosen viihtymättömyydestä ja roolin puutteesta on kuulunut juttuja. Tuskin kuitenkaan siirtyy kesken kauden. Arvaus. Ei mahdoton ajatus, että ex-kapteeni palaisi ensi vuodeksi. Mainio roolipelaaja ja hyvä tyyppi.
 

Canuck

Jäsen
--------------------------------------------------------------------------------
waverunner:
"ps. on se kumma, että täälläkin on olevinaan niin kovaa jääkiekkotietäjää, mutta esimerkiksi tämän Strbakin kaappaus HPK:hon meni jokaiselta täältä (myös minulta) täysin ohi!
Jokainen tässä ketjussa vinkuu uutta pakkia, mutta sellaista ei kuulemma ollut enää saatavilla?!?!?"
--------------------------------------------------------------------------------

meillä on jo tällä hetkellä 6 ulkomaalaista jengissä, mitä me 7. tekisimme. tottakai strbak olisi tervetullut vahvistus puolustukselle ja mä laittaisin siinä tapauksessa simin ja mrazekin
sivuun.

--------------------------------------------------------------------------------
waverunner:
"Joo, ja sitten vähän (edes pikkuriikkisen) asiaakin peliin... kuulin eilen (en jaksa edes sanoa mistä=), että Sihvonen olisi siirtymässä teille? Onko kellään parempaa tietoa?"
--------------------------------------------------------------------------------

kuulin saman jutun viikonloppuna. toivottavasti ei pidä paikkansa. ei mitään jämänarreja meille.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Canuck
[B
kuulin saman jutun viikonloppuna. toivottavasti ei pidä paikkansa. ei mitään jämänarreja meille. [/B]

Sihvonen jämänarri? Narri?

Milloin olet syntynyt? 1995?

Silti pitäisi olla selkäytimessä kuka on Toni Sihvonen vaikka karkasikin naapureihin. Tässäkin tosin oli taustalla Hjalliksen AIK-kuvio.

Hieno mies, ei voi muuta sanoa!
 
Viimeksi muokattu:

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Viestin lähetti Waverunner
[B
ps. on se kumma, että täälläkin on olevinaan niin kovaa jääkiekkotietäjää, mutta esimerkiksi tämän Strbakin kaappaus HPK:hon meni jokaiselta täältä (myös minulta) täysin ohi! [/B]

Eipä mennyt ohi ei. Tiedossa oli mutta ei sitä kaikkea voi täällä ääneen huudella, yksityisviesteillä yleensä mehukkaimmat pelaajasiirrot kerrotaan, lähes 100%. Jääkiekkomaailmassa on tietyt pelisäännöt, kaikki ei ole palstakamaa.

Sun tietolähde lienee kaverin kissan koiran serkku (pelaa muuten jokereiden C:ssä). Säännöissäkin kielletään lähteettömien huhujen levitys mutta sä korvaat lähteet hymiöllä.

Huhuja liikkuu aina mutta ne ovat vielä kaukana neuvotteluyhteydestä, saati sitten siirrosta.
 
Viimeksi muokattu:

Kurgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K. -guardian of ätppomk-
Aivan, kyllä Sihvonen minun HIFKiini mahtuisi koska vaan, nuo siirrot nyt menivät Swerigen kautta miten menivät, mutta kaveri kirjoitti mielellään nimensä mun Jokerit antifan "Pelleily Kielletty" -paitaanikin [hymiö]

Ja taistelijaluonne, työmyyrä, hyvä puolustuspäässä. Tosin mitä me mielestäni TODELLA kaipaisimme, olisi se 1 pakki...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Sihvonen

Hieno mies on joo ja sympaattinen kuin mikä. Mutta ei siitä saa kirveelläkään kaipaamaamme kakkossentteriä. Siis sentteriä, jolla olisi kädet pyörittää peliä ja sen verran vikkelät jalat että pysyisi nuorten laitureidemme vauhdissa. Taitaa polvetkin Soosilla vetää jo viimeisiään, sääli.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Voi herrajumala! Sihvonen??

Mikä sillä Matikaisella on! Vahvistukset ovat koko ajan huonompia ja entistä epätoivoisempia. Tämä Mrzjotain on kaiken huippu, mies ei täytä millään tavalla vahvistuksen kriteereitä. IFK kaipaa keskushyökkääjää tai pakkia, matikaisella on kolme täysin turhaa ulkomaalaista. Mrzjotain ei tuo joukkueen peliin mitään lisäarvoa, ei yhtään mitään. Täällä jotkut yrittävät perustella miehen pelejä sillä että mies on IFK:n näköinen pelaaja, täyttä roskaa. Oliko Bednar,Davidsson tai Caloun IFK:n näköinen pelaaja tai Rafalski. Me tarvitsemme taitoa kakkoskeskarin paikalle ja kunnon puolustajan pyörittämään ylivoimaa ja antamaan kunnon avauksia.

Ja jos tämä nyt pitäisi paikkansa esitän seuraavan kysymyksen.
Mitä helvettiä IFK tekee Toni Sihvosella? Vastaus: Ei yhtään mitään. Jos tänä vuonna ei haluta menestyä pelataan kausi pois junnuilla. Välieriin meillä ei ole mitään asiaa ennenkuin Pentti on ostanut yhden mailmanluokan hyökkääjän ja puolustajan.

Simicek ja Mrzjotain voivat lähteä heti, Vopat voi jäädä jos toinen uusista on suomalainen.
 

Senior

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Nuorempi Nelson
Voi herrajumala! Sihvonen??

Mikä sillä Matikaisella on!

Ei toi varmaan toi Waverunner, joka nimen heitti tähän ketjuun, ole kuitenkaan Pena, että se nyt tällä kertaa Matikaisen syyttämisestä tässä asiassa.
 

Canuck

Jäsen
-----------------------------------------------------------------------------------
InSideHockey:

Sihvonen jämänarri? Narri?

Milloin olet syntynyt? 1995?

Silti pitäisi olla selkäytimessä kuka on Toni Sihvonen vaikka karkasikin naapureihin. Tässäkin tosin oli taustalla Hjalliksen AIK-kuvio.

Hieno mies, ei voi muuta sanoa!
-----------------------------------------------------------------------------------

sihvonen on tällä hetkellä jämänarri, ei oikein mahdu narrijoukkueeseen.
soosi oli hyvä pelaaja silloin kun pelas vielä ifk:ssa, tällä hetkellä hän ei mahdu hifkin kokoonpanoon, varsinkin kun kakkossentteriä kaivataan ja siihen soosin eväät ei riitä. ihan ok jarruketjussa mutta eikö häppölä ihan mallikkaasti tämän asian hoitaa...

ja en ole syntynyt 1995, melkein 25 vuotta aiemmin... :)
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse levitän punaisen maton herran eteen ja soitan serenadin
ennen jäälle astumista soosi on ruutia.!!(tämä olisi toive)
cool,cool,cool.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
HARDCORE

Onko tietoa Jeren tekemisistä tällä hetkellä? Treenaako yksin vai onko mukana IFK:n polttopallossa? Handu vielä rikki? Onko kunto menossa ylös vai alas? Mitään mahdollisuuksia nähdä Jere kehissä tällä kaudella?

Soosille annan näyttömahdollisuuden mielelläni. Johtajuutta ja karismaa pukukoppiin. Ei taida ilmala tuntua kotoisalta.
 

seetre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ingvar Hirdwall
Re: HARDCORE

Viestin lähetti bambamcam
Onko tietoa Jeren tekemisistä tällä hetkellä? Treenaako yksin vai onko mukana IFK:n polttopallossa? Handu vielä rikki? Onko kunto menossa ylös vai alas? Mitään mahdollisuuksia nähdä Jere kehissä tällä kaudella?

Soosille annan näyttömahdollisuuden mielelläni. Johtajuutta ja karismaa pukukoppiin. Ei taida ilmala tuntua kotoisalta.

Olen kuullut senkaltaista puhetta että Jere ei olis kovin haluttua tavaraa IFK:oon tämän ja ensi kauden joukkueissa. Syyt lienee melko selvät. Animal voi varmasti antaa jonkunlaista kommenttia.

Syntyis varmasti aikamoinen haloo täälläkin jos Jere sivutetaan. Jere kun itse on tunnustanut väriä melko ahkerasti.

Sihvosesta ei ole tällä kaudella meille apua, tarve on täysin muuallla kun jarruketjun sentterissä. Sihvonen Bluesiin, Mrazek Jokereihin ja Murphy meille.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Re: Re: HARDCORE

Viestin lähetti seetre
Sihvonen Bluesiin, Mrazek Jokereihin ja Murphy meille.

Murphy mahtuisi myös minun kokoonpanooni. Bluus ei lämpenisi moiseen ketjukauppaan.

Jos vastarannan kiiski Jeren asiassa on viinituntijamme, niin ei hänellä tule olemaan jatkossa helppoa. Yhtä helppoa kuin etanalla lautasella.
 

Carlos

Jäsen
Aiheeseen liittyen

Uugen jutussa Ape juttelee: ".... jos nyt aatellaan missä me ollaan, niin kyllä tietysti valmentajat näkee, että yks, kaks pelaajaa saattas olla paikallaan.... ajatellen playoffseja ja niihin pääsyä.... mutta katotaan....."

Että tuolta pohjalta ainakin ilmeisesti Ape olisi halukas vahvistusten hankkimiseen, saa sitten nähdä miten tulee käymään.

Itsekään en kyllä paljoa lämpene Soosin tulolle. Rivipelaaja, varmasti mukava mies, mutta rivipelaaja. Tosin jos vanhat merkit paikkansa pitävät, meillä on käyttöä juuri tämäntyyppiselle pelaajalle.

Sen lisäksi löytänemme käyttöä myös Tuomo "vittu sä oot paska" Kyhälle, tahi jollekin vastaavalle potentiaaliselle "vahvistukselle".

Vaikea sanoa kyllä mitään. En jotenkin jaksa uskoa että enään ketään oikein vahvistusta löydettäisiin. Sanoisin että näillä mennään, joko syteen tai saveen. Tai molempiin.
 

Carlos

Jäsen
Re: Re: HARDCORE

Viestin lähetti seetre
Sihvonen Bluesiin, Mrazek Jokereihin ja Murphy meille.

Tämä on muuten ihan hyvä kuvio, mutta Blues ei tee mitään Sihvosella. Toisaalta siihen "kerää koko sarja" -kuvioon tämä sopisi ihan hyvin. Jokerit ei tee mitään Mrazekilla, vastaavia "liigajyriä" siellä on joukkue täynnä. Ja Hifk ei tee kerrassaa mitään Murpyllä, menee samaan kategoriaan kuin hänen kaimansa kehittämä laki.
 

Footless

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Re: Re: HARDCORE

Viestin lähetti seetre
Sihvonen Bluesiin, Mrazek Jokereihin ja Murphy meille.
Mitähän Blues mahdollisesti tekisi Sihvosella? Ahonen pelaa jo nyt neloskentän sentterinä, enkä näe että Sihvonen olisi olennaisesti parempi. Ja meille saisi ennemmin tulla vahvistus puolustukseen kuin heikennys. Jotain järkeä näihin...
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Soosi

Pelillistä tarvetta en kyllä valitettavasti Soosille näe, mutta suosikkipelaajalleni on aina tilaa minun hifkissäni.

Jos ei puolustajia, niin ainakin se kakkosvahti pitäisi jostain löytää. Jos Racine pääsee hyvään vireeseen, niin voisikohan Satosaari olla mitään? Ja Heinonen tietty Ahmoissa yksi vaihtoehto. Kerholta pitäisi pyytää lupa..
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
Re: Re: Re: HARDCORE

Viestin lähetti Carlos
Ja Hifk ei tee kerrassaa mitään Murpyllä, menee samaan kategoriaan kuin hänen kaimansa kehittämä laki.

Kyllä siihen kakkosylivoimaan tarvitaan viivalle joku joka pystyy peliä tekemään. Ei ehkä Mr. Murphy, mutta joku siihen on pakko kehittää, mikäli IFK meinaa pärjätä tällä kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös