Ilmoitukset

Nimimerkki Jarna90 on seuraavan kuukauden pelikiellossa johtuen netiketin vastaisista viesteistä, joiden kirjoitusasu oli heikkoa. Tuoreet nimimerkit ovat moderaattoreiden erikoistarkkailussa ja kyseistä nimimerkkiä on jo huomautettu heikosta kieliasusta, mutta olemme valmiita antamaan kyseiselle kirjoittajalle vielä mahdollisuuden parantaa tapojaan.

Sen sijaan nimimerkki Kultaranne21 osoitti lyhyellä palstaurallaan sen, ettei hänellä ole annettavaa keskustelupalstalle, joten hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki scholl ei pelikieltonsa jälkeenkään ole muuttanut tapojaan, vaan on edelleen syyllistynyt jatkuviin henkilökohtaisuuksiin. Tämän vuoksi kurinpitoryhmä on päättänyt antaa hänelle kolmen kuukauden pelikiellon.

Nimimerkki Klassinen sentteri ei osannut käyttäytyä otteluseurannassa, vaan syyllistyi henkilökohtaiseen hyökkäykseen, provosointiin ja jatkuvaan kirosanojen viljelyyn. Tämän vuoksi annamme hänelle viikon pelikiellon.

Nimimerkki Chickendinner syyllistyi Ässät-osiossa jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja offtopiciin ja hänelle on annettu näistä viesteistä kuukauden pelikielto. Kyseinen nimimerkki oli juuri hetki sitten pelikiellossa samasta asiasta, joten se vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Halli, nettisivut, somet, olosuhteet, ylämummot & grillin antimet

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Lieminen, 25.06.2014 klo 12.02.

 1. Lieminen Jäsen

  Onko hallissa kylmä? Onko kahvi kylmää vaiko Ylämummon olut lämmintä? Rikkooko Artsi kaikki Suomi-sarjan ennätykset grillin takana?

  Avataanpa oikein uusi ketju sitten, kun tuli näihin halli- ja olosuhdeasioihinkin liittyen uutisia.

  http://www.suurkeuruu.fi/Uutiset/1194909750101/artikkeli/jaahallia+mestiskuntoon+100+000+eurolla.html
  Lainaus:
   
 2. Lieminen Jäsen

  https://www.facebook.com/keupahockeyteam/photos/a.510365635775485.1073741828.502228319922550/510362632442452/?type=1&theater

  Lainaus:
  No niin! Aiempina kausina on vain haaveiltu paikasta parrasvaloissa, mutta siellähän ne Mestiksen kirkkaat valot jo loistavat. Onpa muuten kaventunut tuo keskialue, mielenkiintoista nähdä miten vaikuttaa itse peliin.
   
 3. Oksemanden Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se, joka säilytti Mestis-paikkansa pelaamalla
  Minkälaisia olosuhteita vieraspaikkakuntalaisen sietää Keuruulle tullessa odottaa? Ei sillä, että meillä Heinolankaan betonihelvetissä olisi lämmintä tai palvelut kunnossa, mutta minkälainen kulttuurishokki olisi vierasreissaajalla edessä?

  (Ai niin: kuinka herkästi tulee nyrkistä?)
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Kulttuurishokki tulee varmasti olemaan suuri, sitä se oli jo Suomi-sarjassakin vierasjoukkueen kannattajille. Keuruun jäähalli muistuttaa hyvin pitkälti Lempäälän vastaavaa, mutta on ehkä vielä aavistuksen kylmempi. Keuruulaisena tähän "kylmyyteen" on jo tottunut, mutta muualta tulevat siitä aina valittavat. En tiedä onko palveluihin tulossa muutosta ensi kaudelle, mutta viime kausina täällä on ollut ukko paistamassa makkaraa grillissä ja lisäksi pieni kioski. Olettaisin, että olosuhteet ovat tällä hetkellä Mestiksen heikoimmat, mutta vuoden päästä tapahtuvan remontin ja laajennuksen jälkeen usko on kova, että ainakin Lempäälä ohitetaan :)

  (Keuruulaiset ovat varsin leppoisaa ja rauhaa rakastavaa kansaa, joten kovin paksuin kypärin en lähtisi katsomoon varustautumaan nyrkiniskun pelossa)
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Kouvolan Sanomissa oli tänään juttua Kouvolan jäähalliin asennetusta uudesta mediakuutiosta. Samassa yhteydessä mainittiin, että KeuPa on kiinnostunut vanhasta tulostaulusta ja neuvottelee Kouvolan kaupungin kanssa sen hankinnasta.
   
 6. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Täyttääkös se sit Mestiksen vaatimukset? Pitikös sen nyt toistaa videokuvaa jne?
   
 7. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Lainaus:
  Ei tietääkseni.
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kai videonäyttö tulostaulussa ole Mestis-vaatimus? Puuttuu aika monelta seuralta. Tämä Kouvolan jäähallin vanha tulostaulu ei toista videokuvaa.

  Kuva tulostaulusta in action

  Linkki vie Ylen kuva-arkistoon
   
 9. paraspelaaja Jäsen

  Keväällä Mestis tiedotti:
  Lainaus:
  Mikä nyt on sitten "tulevaisuudessa". Onko Mestiksellä ylipäätään sellaista.

  Eiköhän KeuPa pärjää tuolla KooKoon vanhalla ruoskalla ihan tappiin saakka. Ei kai TUTOllakaan ole suunnitelmissa kuution hankintaa, vaan tuollaisella identtisellä kapistuksella sielläkin operoidaan. Videotaulu taitaa olla Hippoksella, Vantaalla, Kouvolassa ja Mikkelissä.

  Ja oletan että jos/kun videotaulupakko tulee, niin videotauluksi hyväksytään myös videotykki-tyylinen hätäratkaisu.
   
 10. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Onhan se nyt jännä, kun tossa aika suoraan sanotaan videotaulun olevan pakollinen jatkossa lisenssin saamiseksi. Kaikkea sitä, tokkopa liitto itsekään uskoo tuohon asiaan.

  Tai ehkä TUTOlta viedään lisenssi ensi kaudeksi ja Keupa saa jatkaa kahden vuoden siirtymäajan turvin tuolla vanhalla mallilla.
   
 11. Lieminen Jäsen

  Pelaajista ruvettiin julkaisemaan mielenkiintoista haastattelusarjaa. Kake pääsi Turon piinapenkkiin ensimmäisenä:
  http://www.keupaht.fi/kaarlo

  :)
   
 12. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kake on Kake, KeuPan mieleen...
   
 13. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Keuruun jääpalatsin olosuhteet paranevat ensi kaudelle turvakaukalon muodossa! Päivän Suur-Keuruussa asiasta kerrottiin. Hyvä, että sekin asia tulee kerralla kuntoon eikä asian kanssa vitkutella.
   
 15. Lieminen Jäsen

 16. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Olosuhteet sen kuin paranevat Keuruun jääpalatsissa. Nyt on 1400 kappaletta uusia istuinalusia, iso plussa. Ja lämpöpuhaltimet tekevät pelistä entistä kuumempaa. Kehitystä, kehitystä!