Guns N' Roses

  • 793 363
  • 4 526

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Taas on käynyt vanhanaikaisesti, eli Betterin musiikkivideo, mitä ei koskaan jostaki syystä julkaistu on vuotanut nettiin.

Vaikea sanoa mikä on vanhanaikaista. Sehän ei ole mikään salaisuus tai varsinkaan urbaanilegenda, että proshotteja ties mistä on todella paljon olemassa.

Sitä me emme voi tietää miksi niitä ei julkaista koskaan, eikä missään, eikä missään muodossa, toivottavasti joskus.
 

Sic

Jäsen
On se kyllä perseestä ettei noita musavideoita tai keikkoja voida julkaista oikein missään muodossa, kun selvästi materiaalia on vaikka kuinka paljon tallessa. Onko se sitten vain Axlin ja muun bändin johdon laiskuutta vai mitä, en tiedä.
 

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Sic

Jäsen
Axl käy Jimmy Kimmelin vieraana 24.10 promoamassa Las Vegasin keikkoja.
Jimmy Kimmel Live : Guns N Roses

JA

O2 Arenan keikka vihdoinkin julkaistaan. Ilmeisesti valittuihin teattereihin näytökset 29.10 alkaen? 14. marraskuuta tulee DVD?(Blu-ray?). Tästä ei ole vielä tarkempia tietoja ilmeisesti, mutta traileri löytyy netistä.
Guns N Roses - Live in London 2012 Trailer - German Cinema - YouTube

Nyt voi sanoa että jo oli aikakin. Axlin vierailu Kimmelin luona tuli kieltämättä yllätyksenä, onkohan miestä jouduttu peräti patistamaan että meneppäs promoamaan showta ja ehkäpä tuota DVD:täkin talk show-ohjelmaan. Anyway, varmasti mukava nähdä Axlia vierailemassa tuolla.

DVD/Blu-ray julkaisu (uskoisin että tämä nyt julkaistaan) on kans pitkään ja hartaasti odotettu juttu. Olisihan tuo voinut tulla ulos jo kuusikin vuotta sitten mutta hyvä että edes nyt tuo saadaan julki. Traileri ainakin näyttää ihan mukavalta.
 
Onko kukaan lukenut tuota Duffin kirjaa ja suositteletko sen hankkimista? Slashin kirjasta pidin kovasti, kun taas Mick Wallin tekele Axlista vaikutti jotenkin katkeralta tilityksetä itse kirjailijalta Axlia kohtaan.
 

axe

Jäsen
Onko kukaan lukenut tuota Duffin kirjaa ja suositteletko sen hankkimista? Slashin kirjasta pidin kovasti, kun taas Mick Wallin tekele Axlista vaikutti jotenkin katkeralta tilityksetä itse kirjailijalta Axlia kohtaan.

Ylivoimaisesti paras näiden ukkeleiden kirjoista. Duff on hieno mies.

Steven Adlerin kirja muuten oli myös yllättävän mukavaa luettavaa eikä ollenkaan niin hölmöä kuin miehen nettihaastattelut ja sellaiset.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Hienoa, ei ehkä käynyt edes mielessä. Mitenköhän nopeasti lippuja myydään tai myydäänkö ollenkaan, jos saisi jokusen Slash-uskovaisen kaverin mukaan?
Voisin melkein luvata syöväni Slash-hatullisen sitä itseään jos noista näytöksistä yksikään on edes puolillaan.

Aika jäätävä idea viedä konsertti-dvd leffaan esitettäväksi, kun samaan hintaan saat sen todennäköisesti kantoon Keltaisesta Jäänsärkijästä. Kyse ei kuitenkaan ole mistään sillä hetkellä ainutlaatuisesta LIVE-tapahtumasta, niinkuin Big Four-systeemi oli silloin muutama vuosi sitten.

edit. Mitenhän noissa pitää käyttäytyä? Vedetään perus pohjat ennen keikkaa ja huudetaan kourat pystyssä, vai kiskaistaanko vierustoveria turpaan, jos rapistelee popkorn-pussia kesken dreamyeyes-Ashban soolon.
 

Mats Bedö

Jäsen
Suosikkijoukkue
TrailBlazers, HIFK, Bruins & Raiders
Kovasti kutkuttelisi lahtea Vegasiin katsomaan Gunnarien residencya... Kevaalla olin samassa paikassa (The Joint) katsomassa kun Crue oli siella residencyna. Paikka on mukavan pieni ja tarjoilu pelaa! Kolmesta Cruen keikasta mitka nain viimeisen vuoden aikana tuo oli kylla se paskin sikali, etta se oli turhan "tuotettu". Olisko sama vaarana Gunnareillakin?

Noille keikoille on viela lippuja tarjolla, ja "VIP meet and greet" liputkin on varsin kohtuuhintaiset ($250). Jos saan tyoasiat jarjestykseen, niin pakkohan tuonne on menna marraskuun loppupuolella ja kysya Axl:lta, etta vielako han muistaa sita kun muinoin tuli heiluttua "yhdessa" viikon verran... Aikaa siita on kuitenkin jo, mita, 20 vuotta... wtf?!

** +t**
 
Viimeksi muokattu:

Nosebleed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, San Jose Sharks

Olihan tuo keikka järkyttävää paskaa Axlin osalta vaikka HTGTH-foorumilla miten jengi yrittää tota käännellä "herkäksi tulkinnaksi".

Mutta ilmeisesti kuitenki Axlilla oli kurkkukipeä, ainakin Bumblefootin mukaan, että ei sentää aivan lopettamista tarvitse suunnitella tämän takia.

"Bumblefoot on gunsnroses.com:

Yes, Axl *did* perform with strep throat, not easy to do. And there are 2 months of shows coming up to consider, you can't push and risk damage for the rest of the touring. Kudos for him pulling it off :)

Rather than judging, let's remember the whole point of this, which is to support those kids. It was about the smiles on their faces, and they had fun :) In my world this was the most meaningful and successful show we've done. Anyone who wants to join me in that world is welcome to, room for :)"

Ja toisena ilta osallistuttiin loppujameihinkin.
https://pbs.twimg.com/media/A5ydRAPCcAA8GOX.jpg

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/185004_482751008431658_189824982_n.jpg

Rockin' In The Free World videon pätkä.
Päivitä selaimesi | Facebook
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta ilmeisesti kuitenki Axlilla oli kurkkukipeä, ainakin Bumblefootin mukaan, että ei sentää aivan lopettamista tarvitse suunnitella tämän takia.

Ja peruuttaminen olisi taas nostanut niin turhan ja typerän kohun, että Iltalehtikin olisi varmaan sen noteerannut. "Peruutuksistaan tunnettu ongelmarokkari petti lapset."

Jos olisi ollut pakko peruuttaa, se olisi tehty. Nyt mentiin näin.
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei tuohon WTTJ-kappaleeseen vaan mitenkään sovi tuollainen pliisu unplugged-touhu, vaikka Aksun laulu kuulostaa muutenkin tuossa melko hirveältä. Ei se tätä nykyä kuulosta aina ihan "oikeillakaan" keikoilla täydelliseltä (tiedä sitten onko koskaan puhtaasti lauluääneltä ollutkaan), mutta eihän tuo pätkä nyt anna mitään oikeutta koko biisille, joka on energinen rock-kappale. Joistain biiseistä bändi on tehnyt ihan hyviä akustisia sovituksia, mutta tuo ei sitä ole.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
energinen rock-kappale.

Näihin sanoihin kiteytyy mielestäni nyky "Guns n Roses" aika hyvin, tai siis siihen mitä se ei enää ole. Viimeisin levy on hyvin kaukana energisestä rockista, vertailukappaleena vaikka Appetite-levy. Ja onhan tuo Axlin määkiminen noissa klipeissä jo todella surullista ja koomista. Ikä lienee tehnyt tehtävänsä yhdelle rockin historian hienoimmista lauluäänistä, valitettavasti. Ja vaikka kyseistä on nyt selitetty kurkkuongelmilla, niin ei se ääni silti enää lähde niinkuin aikoinaan.....
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Eilen tuon kuuntelin ja ei se nyt niin kovati hätkäyttänyt kuin monia muita täällä ja muualla. Ehkä sitä on laajempi toleranssi vokaalien heittelyille, kun seurasi 2002 kiertueen tarkkaan läpi - silloin oli se korkea nasaali käytössä keikalla kuin keikalla, joten ei tuo nyt niin pahalta kuulosta. Välillä toki ääni meinaa mennä tosiaan alta.

Mutta kiva että esiintyvät, mutta uutta levyä tämä homma jo huutaisi.
 

Sic

Jäsen
Eihän tuo ihan nappiin Axlilta nyt mennyt, toivotaan että oli vain kurkkukivun takia sillä bändillä on edessä vielä rundailua tälle vuodelle (lokakuun 31. alkaa tuo Las Vegasin keikkaputki). Settilistasta vois muutenkin heivata esim. Betterin pois sillä ohan tuo liian vaikea livebiisi Axlille. Huomennahan mies tosiaan on sitten Jimmy Kimmelin showssa vieraana.

Tossa vielä Neil Youngin Rockin' In the Free World jossa Axlkin hengailee lavalla: NEIL YOUNG live 10/21/12 - YouTube

Neil näyttää vähän jengille mallia, ROCK ON! ;)
 

Jokeriarska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näihin sanoihin kiteytyy mielestäni nyky "Guns n Roses" aika hyvin, tai siis siihen mitä se ei enää ole. Viimeisin levy on hyvin kaukana energisestä rockista, vertailukappaleena vaikka Appetite-levy.

Miksi Appetitea ja viimeisintä levyä pitäisi verrata keskenään, kun CD:stä ei mitään uutta Appetitea ollut tarkoitus tehdäkään? Aika ja bändikin aivan toisenlainen. Eihän siinä varsinaisesti mitään rock n' rollia juurikaan ole, mutta mielestäni mukava kuulla häneltä jotain erilaista ja setämäisempää musiikkia, kun ikääkin on tullut. Levy ei ole tietenkään mikään maata mullistava, mutta sisältää muutaman sellaisen loistobiisin (Street Of Dreams, There Was A Time, This I Love), jotka olisi ollut sääli jättää julkaisematta. Appetite on täysin uniikki ja eri olosuhteissa tehty rock-levy. Siksi onkin mielestäni väärin verrata sitä ylipäänsä mihinkään myöhempiin tuotoksiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös