Guns N' Roses

  • 793 252
  • 4 526

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Sitten onkin Shackler's Revenge ja tämäkin sitä levyn rokkaavampaa osastoa. Itselleni suosikki Betterin kanssa näistä rankemmista biiseistä. Biisi tuo paljon mieleen Oh My Godin, mutta tässä on paljon parempi ja tarttuvampi kertosäe sekä myös Bumblefoot hoitaa homman kotiin soolossa. Hyvä rock-biisi. 8+ tälle.
Shackler's Revenge on itsellä tähän mennessä kaikista eniten aiheuttanut alkuun ristiriitaisia fiiliksiä ja sen jälkeen pelkästään vain positiivisia fiiliksiä. "Kokeellisuudestaan" huolimatta nivoutuu tiukasti kiinni levyn biisien tasaisuuden kanssa ja on noussut ehdottomasti yhdeksi levyn parhaimmista biiseistä. Alun "maikkari-intro"- ja rumpukonetykitys alkuun ärsytti. Vokaaliosuudet muistuttavat Appetiten Mr. Brownstonea, alarekisterissä mennään. Ennen kertosäettä kuullaan 90-luvun brittipoppikomppia, ei helvetti. Kertosäe on ollut alusta alkaen erittäin mukaansatempaava ja erittäin kovaa alitajuntaan iskevä. "Frederik"-tyyliset huhhah-huutelut skittasoolon aikana täydentää tämän kokeellisen kokeilun - tämä biisi tekee alitajunnassa tehtäväänsä ja nivoutuu erittäin tärkeäksi osaksi Chinese Democracy -levyllä. Huhhuh, mikä rockkappale. Vain Axl pystyy tähän...

Shackler's Revenge on täydellinen hitti... jos oltaisiin 90-luvun lopulla. 2010-luvun taitteessa, se on vaan yksi Gunnari-biisi Chinese Democracy -levyllä. Olen kai jämähtänyt 90-luvulle tai mikä pahempaa, 80-luvulle.
 

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hah, Axl panee taas kerran levy-yhtiön pomoja halvalla :)

http://www.iltalehti.fi/viihde/200812028687705_vi.shtml

Mukava nähdä että mies on entisellään. Kai sitä nyt on ansainnu pari kuukautta hermolomaa jos on 15 vuotta ähissyt levyn tekemisen kanssa?

Monesti tulee mietittyä että mitä Axl tekee aina päivittäin. Mietin vain kun ei paparazzitkaan tavoita häntä eli eleleekö hän pelkästään kartanossaan?
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Robert Johnin videopätkiä on julkaistu jo muutamia aiemminkin. Nyt parempilaatuisia pätkiä Appetiten jälkeen ja Illusion-rundilta. Sisältää paikoittain erittäin korkeatasoista huumoria. Olisipa siistiä, kun joskus noista julkaistaisiin joku kooste, että minkälaista menoa Illusion-kiertueella oikeasti oli. Vaikka pari Slash vs Axl -matsia yms.
 

Sic

Jäsen
Robert Johnin videopätkiä on julkaistu jo muutamia aiemminkin. Nyt parempilaatuisia pätkiä Appetiten jälkeen ja Illusion-rundilta. Sisältää paikoittain erittäin korkeatasoista huumoria. Olisipa siistiä, kun joskus noista julkaistaisiin joku kooste, että minkälaista menoa Illusion-kiertueella oikeasti oli. Vaikka pari Slash vs Axl -matsia yms.

Mahtavaa matskua, nuo materiaalit on pakko julkaista tulevaisuudessa, eivät vaan saada jäädä pölyttymään minnekkään. Tossa Slashin ja Axlin 1994 vuoden alulta olleessa Rockline-radiokanavan haastattelussa ainakin Axl sanoi, että matskua on kuvattu UYI-kiertueen ajalta, joka ehkä julkaistaan joskus myöhemmin, ja luultavasti nuo saattoi olla niitä matskuja, en tiedä.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Trent Reznor ilmoitti tällaista nin.comissa. Mitään varmaahan tämä ei tietenkään Robin Finckin ja Guns N Rosesin kohdalta tarkoita, mutta ajoitus voisi olla melko osuva jos ja kun GNR ensi kesänä esim. Eurooppaan saapuu rundaamaan:

"The shows we have announced in 2009 and any more that may be announced will be a completely different approach with some different personnel and will likely be the last for the foreseeable future."
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Jep, mutta heti perään Trent lisäsi ettei Robin ole lähdössä mihinkään. Eli tämä erittäin omituinen meno bändin ja promootion osalta jatkuu. Ehkä tämä omituinen "hyvää kiitospäivää" viesti jäi ainoaksi pihahdukseksi Axlistä tänä vuonna tai jopa vuosiin, en ihmettelisi juurikaan.
 

axe

Jäsen
Tänä yönä lehmät ovat lentäneet.

Axl itse on läiminyt MyGNR:n keskustelupalstalla joitakin valikoituja vastauksia tuhansiin kysymyksiin, jotka serverin pätkimiseltä on läpi päässeet. Axl käyttää nimmaria "Dexter" ja on vahvistettu aidoksi tapaukseksi monelta uskottavalta taholta.

Tossa ketjua selannut läpi, niin jotain poimintoja mitä nyt tarkistamatta muistaa:
- The Blues on Street of Dreams koska piisin pitäisi olla vähän bluesimpi että viitsisi pitää sen nimisenä sen. Street of dreams taisi taas olla se Hollywoodin tähtikatu.
- Levyn mukana tullut lyriikka/grafiikka-booklet on paska ja väärä, levy-yhtiön tekemä eikä Axlin hyväksymä. Haluaa saattaa "oikean" saataville mahdollisimman pian.
- Levylle on olemassa vaihtoehtoisia kansia kuten ihan aluksi BestBuy listoillaan näytti ja jotka sitten poistuivat
- Axl on ajatellut CD:tä koko ajan tuplalevynä, mutta nyt pitää olla tyytyväinen ja keskittyä siihen mitä saatiin julkaistua. Eli Axl olisi halunnut ulos enemmän matskua kerralla.
- Videon kohdalla soonin pitäisi olla tällä kertaa the word eli viikossa parissa ulos (Better ilmeisesti videona).

Paria muutakin asiaa sivuaa (Kanye Westiä ja Mickey Rourkea esim.) mutta aika moni ISO kysymys on jäänyt ilmeisen tarkoituksella vastaamatta. Mutta ei varmaan ole helppoa kun niitä kysymyksiä rävähtää 160 ruutuun sillä aikaa kun yhteen vastaa... Mutta Axl keskustelupalstalla, ei saakeli. Koska Jatkoajassa?

Ja tässä ilmeisesti vastaus Axlin jonkinlaiseen kiukkuun ja kieltäytymiseen promoamasta levyään sen kummemmin kuin nyt on nähty (eihän ole nähty mitään). Suuri ja paha levy-yhtiö on taas iskenyt:

With our team we were able to negotiate thru a mountain of issues to be able to release the album. Within' those negotiations I believed I had secured agreements, commitments and assurances that would have allowed a promotional strategy to be implemented that obviously I've had a fair amount of time to consider. Unfortunately those things never happened and once the record was closer to release the biz went about things in their standard business as usual mode.


Edit: Näkyy olevan parhaillaan HTGTH:ssa vastailemassa.

Ja kun lisää kamaa tulee, niin päivitellään:
- Bucketheadin kanssa välit ok, ei mahdotonta että kiertäisivät vielä yhdessä
- Robinin kanssa ei Ax...Dexterin tietojen mukaan ole tehty mitään varmaa suuntaan eikä toiseen. Robinin työt seuraavaa levyä varten on valmiina jo ja mies soittaa mieluummin lavalla kuin tekee promohommia. Jos kiertue joskus käynnistyy ja sopimuksiin päästään, niin Robin saattaa yhä olla in.
- Brian Mayn soolon poistaminen Catcheristä: ihmiset alkoi välittää siitä vasta sitten kun se oli poistettu, demoleakin sooloa ei muka arvostettu sillon kun se vielä oli siinä (ei pidä paikkaansa mun mielestä). Lisäksi se Mayn soolo oli Axlin ja Sean Beavanin Protoolsilla koostama useista eri Mayn soittamista pätkistä ja May itse ei alunperin tykännyt siitä, koska se ei ollut se soolo mitä se oli siihen tarkottanut.
 
Viimeksi muokattu:

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tuli kahlailtua megaketjut läpi ja tietysti luettua myös kooste. Erittäin mielenkiintoista, minkä sille voi, että serverit eivät kestä ja kysymysmäärä on uskomaton. Kaiken kaikkiaan loistava veto Dexteriltä ja varmaankin jonkunlainen näpäytys levy-yhtiölle. Tämän jälkeen ei ainakaan ole tulossa mitään virallisempaa haastattelua.

Se nyt on aivan selvää, että kyseessä oli aito Axl, mutta kiinnostaisi silti tietää mitenköhän nämä moderaattorit sen vahvistivat tai kuvittelevat vahvistaneensa?

Miten hämeenlinnalaiset toimisivat, jos Timo Jutilaksi ilmoittautuva henkilö ilmestyisi tänne?
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Se nyt on aivan selvää, että kyseessä oli aito Axl, mutta kiinnostaisi silti tietää mitenköhän nämä moderaattorit sen vahvistivat tai kuvittelevat vahvistaneensa?
Sillä on varmasti joku "luotettava" sähköpostiosoite tyyliin axl@gunsnroses.com eikä mikään hotmail yms. helposti väärennettävä tili?
 

axe

Jäsen
Ei tuota Axlin tunnistamista foorumeilla tarvi sen kummemmin pohtia. Kyllähän ukolla on "kätyrinsä" vähän joka palstalla. HTGTH-Jarmollekin varmaan tulee vaikka tekstiviesti itse mieheltä tai luultavimmin joltain ihan ääriläheiseltä, että Axl tulee sillä nimimerkillä ineen ja on oikea heppu. Onhan nämä joka-paikan-avustaja Beta lapsineen myös palstakirjoittajia.

Ja jos taas joku koittaa vääryydellä matkia, niin varmasti minuuteissa on ilmoitus että väärennös on kyseessä ja ketjut on lukossa ja bannit annettu.
 

HemmoP

Jäsen
Nyt on Chinese Democracya tullut pyöritettyä pari viikkoa ja vaikka kuinka yritin lähteä kuuntelemaan puhtaalta pöydältä, niin hienoinen pettymys tuo on. En ole kuunnellut etukäteen nettiversioita enkä lataillut mistään vaan odottelin, että sain sen vinyylinä. Teknisesti vinyyli on erinomainen, hyvät soundit ja ei napsumisia.

Itse albumista, niin ei millään muotoa huonoa musiikkia muttei mitään tajunnan räjäyttävää AFD-meininkiä edes kaukaisesti. En nyt vielä lähde purkamaan tuota kappale kappaleelta vaan totean, että yleisesti ottaen liikaa tavaraa tungettu lähes jokaiseen kappaleeseen ja sitä kautta jää hieman sekava kuva itse musiikista.

8+ ei huono.
 

axe

Jäsen
Siellä se Axl taas yrittää saada livejutskailua aikaan MyGNR:ssä mutta ei tuosta ihan hirveästi mitään tuu, kun ihmiset on vain niin tyhmiä ja/tai haluavat saada jonkun ihmeellisen idolikokemuksen yrittämällä saada huomiota keinolla millä hyvänsä. Vittu kun ne kysyy itsestään eikä siitä mistä maailma haluaisi tietää. Kysymykset on suurin piirtein tyyliä "tykkäätkö kun mulla on eriväriset sukat jalassa".

Aiemmin vastaillut kai jo offlinessa kysymyksiin, ainakin joku Q&A sessio oli postattu. Ihan hirmuinen informaatiotulva kyllä tullut päälle nyt kahdessa vuorokaudessa kun ensin 10 vuoteen äijä kertonut kellekään mitään.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
- Levyn mukana tullut lyriikka/grafiikka-booklet on paska ja väärä, levy-yhtiön tekemä eikä Axlin hyväksymä. Haluaa saattaa "oikean" saataville mahdollisimman pian.
--
- Axl on ajatellut CD:tä koko ajan tuplalevynä, mutta nyt pitää olla tyytyväinen ja keskittyä siihen mitä saatiin julkaistua. Eli Axl olisi halunnut ulos enemmän matskua kerralla.

Kiitokset Axelle updatesta. Yllä olevat kohdat tosin pistivät naurattamaan. Axlin "tuntien" tuota uutta booklettia saadaan siis odottaa vähintään seuraavaan levyyn saakka ja toinen lainaus vahvistaa sen, että ihan muut tahot kuin mr. Rose saivat levyn pakotettua jo tänä vuonna ulos.
 

Sic

Jäsen
Kiitokset Axelle updatesta. Yllä olevat kohdat tosin pistivät naurattamaan. Axlin "tuntien" tuota uutta booklettia saadaan siis odottaa vähintään seuraavaan levyyn saakka ja toinen lainaus vahvistaa sen, että ihan muut tahot kuin mr. Rose saivat levyn pakotettua jo tänä vuonna ulos.

Niin, tuossa olisi taas yksi todella hyvä kyssäri Axlille, ja voisi pistää että vastaa rehellisesti kiitos. Ite uskon että kyllä Axl ton on halunnu jo aiemmin pistää ulos, se on selvää, mutta oisko sitten välikädet muuttaneet tota systeemiä ja päättäneet laittaa vaan yhden levyn ulos, raha-asiat mielessä kenties? En tiedä.

On moneen asiaan näiden parin päivän aikana saatu vastauksia, vaikka parempiakin kysymyksiä on vielä satoja jäljellä, minusta nuo kysymys-sessiot pitäisi organisoida paremmin. Ei oikein ole hyvä, että Axl yht'äkkiä pamahtaa foorumille ja sitten siellä on ne onnekkaat pommittamassa monia kysymyksiä innokkaana. Toki CD.comin yli 6h sessio oli hieno osoitus Axlilta, rispektiä siitä.

Mutta kuten sanoin, joku parempi systeemi tohon ois keksittävä. Oisko sit parempi, että Axl postailisi tietyin väliajoin jotain postauksia vaikka foorumille/blogiin, jossa sitten vastaisi aina muutaman valitsemaansa fanikysymykseen. Tuota en toki usko näkeväni kun villeimmissä unelmissa.

Mutta Internetin hallitsemassa maailmassa on toki mahtava nähdä, että näinkin julkisuudelta sulkeutuva tyyppi kuin Axl Rose tekee tälläisen tempun, nyt tämäkin on nähty. Ja kuten axekin sanoi, on aika huvittavaa toisaalta, että yht'äkkiä mies haluaakin tulla vastailemaan vuosien aikana kasautuneisiin kysymyksiin, miksi vasta nyt?

Betterin musiikkivideota odotan lähinnä nyt, se oli varmaan suurimmista uutisista noiden sessioiden myötä, en toki ole kaikkea CD.comin eiliseltä sessiolta lukenut, pitää nekin vielä tsekata.

Myös noille huhutuille biisinimille tuli vähän vahvistusta, mm. The Generalista olemme jo kuulemma kuulleet pätkiä aiemmin. Voisin veikata että siinä on mixattu taas jotain leffapätkiä/musiikkia kehiin, ei voi tietää vielä.

Mutta tää jätti ainakin hyvän fiiliksen, on vähän semmonen tunne, että tää ei todellakaan ole tässä, nyt ollaan vasta alkutekijöissä. Siellä on sen verran vielä materiaalia julkaisematta ja asioita selvittämättä, että tulevat pari vuotta ainakin tulee olemaan hienoja aikoja tälläselle GNR-fanille. Mutta pitää toivoa että itekkin pääsis vielä chattaileen "Dexterin" kanssa, Axlkin kovasti sanoi, että yrittänee vielä ottaa uudestaan näitä chat-sessioita, no tämänpäivänen MyGNR-torsosessio oli taas osotus että kaipa niitä lisää voi tullakkin.

En tiedä oisko NewGNR sitten seuraava osoite? Ainakin Dexterin acco on tonne jo luotu: http://www.newgnr.com/forum/index.php?action=profile;u=18090

Myös topicci tuolla on mihin ihmiset on saanu postailla kyssäreitä, ja kaikki aiemmin kysytyt listataan ekaan viestiin, ettei kysytä samoja kysymyksiä, vaikuttaa siis asialliselta. http://www.newgnr.com/forum/index.php?topic=37774.0

Onhan se uskomaton ajatus, että omat viestit menee yhdelle idoleista joka siellä istuskelee koneen ääressä vastaillen. Hetkessä jostain niin kaukaisesta tulee niin läheistä.
 
Viimeksi muokattu:

axe

Jäsen
Axl on ihan pysäyttämätön, kun se pääsee vauhtiin! No onhan sillä ollut tässä kymmenisen vuotta hiljaisuuttakin, joten patoutunutta sanottavaa riittää. Eilen Axl otti aiheeksi Guns N' Rosesin nimen oikeudet ja miksi käyttää sitä nimeä eikä jotain Axl Projectia. Kysymyksiä sai lähettää ja niihin vastattiin. Ihan julmetun pitkä vastaus on tässä osoitteessa (erilliset kysymykset eivät näy mutta eiköhän nekin vastauksessa selviä. Ja eiköhän tuo tuolta leviä valtamediaankin pian lyhenneltynä ja pääpointit poimien.

Tässä voisi ottaa nyt sen kaikkien hyvin tunteman varman tiedon, kuinka Axl kieltäytyi nousemasta lavalle loppuunmyydyn stadionin odottaessa ennen kuin muu bändi allekirjoitti sopimuksen, jolla luovutti nimen oikeudet Axlille vastentahtoisesti mutta pakon edessä ettei synny mellakkaa tai muuta. Näinhän meille on kymmenen vuotta kerrottu.

"Complete and utter crap. Never happened, all made up, fallacy and fantasy. Not one single solitary thread of truth to it." Hyvä pointti on sekin, että jos tuo olisi totta, niin Slash ja Duff olisivat oikeudessa saaneet helposti sopimuksen mitätöityä. Sitähän he yrittivätkin, mutta koska se ei ole totta niin ei onnistunut. Myytti vain elää, että mulkku-Axl piti yleisöä panttivankeina että sai kaapattua bändin ja sitten lopulta potki kaikki muut pois (mikä ei sekään pidä paikkaansa).

Nimen oikeudet oli kirjattu mukaan Geffenin kanssa tehtävään uuteen sopimukseen, Axlin mukaan hän suojeli sillä itseään bändin silloista manageria (David Niveniä) vastaan, joka selkien takana yritti saada Axlille kenkää bändistä. Sopimus allekirjoitettiin kaikessa rauhassa, pykälä nimen oikeuksista oli selvästi esillä eikä piilotettu minnekään, jokainen luki sen läpi ja joutui vielä sen nimipykälän kohdalla merkkaamaan erikseen, että on sen kohdan lukenut ja ymmärtänyt. Kellään ei ollut mitään sitä vastaan ja alunperinhän jo vuodesta 1985 nimi oli ollut Axlin, nyt se pistettiin vaan paperillekin. Slashin sanat silloin oli "don't care", mutta myöhemmin sitten alkoikin kiinnostaa ja sitten syntyi kiristystarinakin.

Paljon muitakin hyviä ajatuksia ja pointteja ja Axlin versioita tarinoista, perusteluja erinäisille valinnoille ja muille pelkästään tuossa yhdessä jättipostauksessa. Toivottavasti Axlin maanis-depressiivisyyden maaninen kausi jatkuu vielä pitkään ja tämä äkillinen puhetulva jatkuisi. (Axl muuten oikeasti käsitteli tuon oletetun bipolarisuutensakin jo jossain vastauksessa eikä sellaista ole koskaan todennettu.)

Ja onhan esim. tuo nimitarina edelleen Slashin tarina vs. Axlin tarina ja kukin ottaa edelleen puolensa omien mieltymystensä mukaan. Mutta tähän asti se on ollut vain Slashin tarina vs. ei mitään, sitä on pidetty ainoana totuutena ja Axlistä on maalattu ainoata syntipukkia kaikelle tapahtuneelle.

Niin kuin Axl itse tuolla kirjoitti, "If I’d done what was said, then I’d say fuck me too."
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mutta kuten sanoin, joku parempi systeemi tohon ois keksittävä. Oisko sit parempi, että Axl postailisi tietyin väliajoin jotain postauksia vaikka foorumille/blogiin, jossa sitten vastaisi aina muutaman valitsemaansa fanikysymykseen. Tuota en toki usko näkeväni kun villeimmissä unelmissa.

Mietin ihan samaa, mutta osa viehätystä on tämä spontaanisuus. Menisi vähän turhan kliiniseksi, jos asiasta tehtäisiin kovin virallista. Virallisuus ja tämä bändi ei oikein sovellu yhteen.

Toisaalta, koska asiaa yllättäen on, niin pitäisiköhän Axlin itse miettiä kirjahommaa. No, sehän on selvää, että se tulee. Soon tai joskus, tässä on parikymmentä vuotta maltettu, niin jaksaa sitä vielä hetken.

Anna Abreu muuten julkaisi kirjan, se veti hieman hiljaiseksi, vaikka onhan hän jo täysi-ikäinen.

Musiikkivideota en osaa ollenkaan odottaa, musiikkia voi katsoa keikoilla, mutta sielläkin ollaan silti ensisijaisesti kuuntelemassa. Muulla tavalla musiikin katsominen ei oikein tunnu miltään. Olen myös siinä uskossa, että musiikkivideoiden merkitys on romahtanut, kun tuosta 80-luvusta päästiin.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Anna Abreu muuten julkaisi kirjan, se veti hieman hiljaiseksi, vaikka onhan hän jo täysi-ikäinen.

Mitenkäs se Axen kirjaprojekti etenee? ;) Eikös nyt olisi hyvä laittaa story poikki, kun uusi levy sittenkin ilmestyi. Jos kirjallista lahjakkuutta ja kiinnostusta kerran on, niin hommiin vaan. Ei ehdi näille joulumarkkinoille, mutta varma bestseller kuitenkin.
 

axe

Jäsen
Mitenkäs se Axen kirjaprojekti etenee? ;) Eikös nyt olisi hyvä laittaa story poikki, kun uusi levy sittenkin ilmestyi. Jos kirjallista lahjakkuutta ja kiinnostusta kerran on, niin hommiin vaan. Ei ehdi näille joulumarkkinoille, mutta varma bestseller kuitenkin.

Ooksmää luvannut täällä jotain? En meinaan muista sitä nyt ollenkaan mutta siitä huolimatta pari ajatusta on pyörinyt päässä...
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Ooksmää luvannut täällä jotain? En meinaan muista sitä nyt ollenkaan mutta siitä huolimatta pari ajatusta on pyörinyt päässä...
Puolitoista vuotta sitten:
Näiden uusien vuotojen takana on muuten hirmuinen tarina huijauksia ja vastahuijauksia ja kaikenmaailman konspiraatiota ja muuta. Kummallinen on GNR-fanin maailma. Jonain päivänä mää kirjotan vielä Chinese Democracystä kirjan.
Salaliittoteorioita, jänniä käänteitä, pitkitettyä loppukliimaksia... Loistavan bestsellerin aiheet kasassa. ;)
 
Viimeksi muokattu:

-Niks-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit.
Hei hei!

Lueskelin tuolla jollain gunnarien jenkki foorumilla jostain "The General" biisistä?

Mikäs biisi tuo sitten oikein on? Joku julkaisematon joka on tulossa julki lähitulevaisuudessa? Itseltäni on mennyt täysin ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös